![]() |
"İSTANBUL LİGİ DEĞİL,TÜRKİYE LİGİ" platformu
Nasıl etkili olabiliriz diye yeni yeni fikirler bulmaya çalışıyoruz.Lütfen bu fikirler olumlu yada olumsuz olabilir,tek ricamız saygılı yaklaşılmasını istiyoruz. "İSTANBUL LİGİ DEĞİL,TÜRKİYE LİĞİ" istiyoruz. Diye bir anadolu platformu oluşturmamız gerek diye düşünüyoruz. Bu sadece Sivasspor'un tek başına yapabileceği şey değildir. Medya da sadece Sivasspor'a haksızlık yapılmıyor.Eminimki tüm anadolu kulupleride bizim kadar takımlarıyla ilgili haber yada yorumları dinlemek ondan bir kaç cümle bilgi edinmek için saatlerce bizim gibi bekliyorlardır. Onun içindirki bence,bu eylemde başarılı olabilmek için,tüm anadolu takımlarının dernekleri birlikte haraket etmeli, bu cesaraeti göstermeli.Ortak eylem kararı almalıldırlar. Ama nasıl? Tabiki bu iş için öncülük yapacak dernek.Bu bizim şehirden olur başka şehirden olur.Bu ortak haraket biçimi hayata geçmediği sürece ben sanmıyorumki bu 4 büyük etkisi kalksın ortadan.
Herkese saygılar sunuyorum |
[QUOTE=arifcoskun]Nasıl etkili olabiliriz diye yeni yeni fikirler bulmaya çalışıyoruz.Lütfen bu fikirler olumlu yada olumsuz olabilir,tek ricamız saygılı yaklaşılmasını istiyoruz. "İSTANBUL LİGİ DEĞİL,TÜRKİYE LİĞİ" istiyoruz. Diye bir anadolu platformu oluşturmamız gerek diye düşünüyoruz. Bu sadece Sivasspor'un tek başına yapabileceği şey değildir. Medya da sadece Sivasspor'a haksızlık yapılmıyor.Eminimki tüm anadolu kulupleride bizim kadar takımlarıyla ilgili haber yada yorumları dinlemek ondan bir kaç cümle bilgi edinmek için saatlerce bizim gibi bekliyorlardır. Onun içindirki bence,bu eylemde başarılı olabilmek için,tüm anadolu takımlarının dernekleri birlikte haraket etmeli, bu cesaraeti göstermeli.Ortak eylem kararı almalıldırlar. Ama nasıl? Tabiki bu iş için öncülük yapacak dernek.Bu bizim şehirden olur başka şehirden olur.Bu ortak haraket biçimi hayata geçmediği sürece ben sanmıyorumki bu 4 büyük etkisi kalksın ortadan.
Herkese saygılar sunuyorum[/QUOTE] bencede cok doğru düşünmüşsün arif abi bizler gibi anadolunun diğer takımlarıda takımlarından haber duymak ister. bence maçın ilk 5 dakikası sahaya sırt çevrilebilir daha sonrada ORTAK BASIN AÇIKLAMASI YAPILABİLİR saygılar |
[QUOTE=arifcoskun]Nasıl etkili olabiliriz diye yeni yeni fikirler bulmaya çalışıyoruz.Lütfen bu fikirler olumlu yada olumsuz olabilir,tek ricamız saygılı yaklaşılmasını istiyoruz. "İSTANBUL LİGİ DEĞİL,TÜRKİYE LİĞİ" istiyoruz. Diye bir anadolu platformu oluşturmamız gerek diye düşünüyoruz. Bu sadece Sivasspor'un tek başına yapabileceği şey değildir. Medya da sadece Sivasspor'a haksızlık yapılmıyor.Eminimki tüm anadolu kulupleride bizim kadar takımlarıyla ilgili haber yada yorumları dinlemek ondan bir kaç cümle bilgi edinmek için saatlerce bizim gibi bekliyorlardır. Onun içindirki bence,bu eylemde başarılı olabilmek için,tüm anadolu takımlarının dernekleri birlikte haraket etmeli, bu cesaraeti göstermeli.Ortak eylem kararı almalıldırlar. Ama nasıl? Tabiki bu iş için öncülük yapacak dernek.Bu bizim şehirden olur başka şehirden olur.Bu ortak haraket biçimi hayata geçmediği sürece ben sanmıyorumki bu 4 büyük etkisi kalksın ortadan.
Herkese saygılar sunuyorum[/QUOTE] [color=blue]öce emniyet sonra hareket[/color] [color=red]Ben size katılmıyorum.Sivasspora zarar vereceğini düşünüyorum bizi tvye çıkarmıyorsunuz diye protesto yapmak bana komik geliyor..bunlar benm görüşlerim burda herkez herkezin görüşlerine saygılıdır...[/color] |
[QUOTE=SAVASCI][color=blue]öce emniyet sonra hareket[/color]
[color=red]Ben size katılmıyorum.Sivasspora zarar vereceğini düşünüyorum bizi tvye çıkarmıyorsunuz diye protesto yapmak bana komik geliyor..bunlar benm görüşlerim burda herkez herkezin görüşlerine saygılıdır...[/color][/QUOTE] bu sadece tvye çıkma olayı değildir birilerinin başarısızlığı bile günlerce konuşulurken birilerinin başarısını kimse görmüyor bu resmen emeğe saygısızlıktır |
İşte çözüm...
Bunun tek bir çözümü var arkadaşlar,
Şampiyon olmak, Bütün mesele bu. Şampiyon olursak herşey düzelecektir. :) |
[color=red]Ben size katılmıyorum.Sivasspora zarar vereceğini düşünüyorum bizi tvye çıkarmıyorsunuz diye protesto yapmak bana komik geliyor..bunlar benm görüşlerim burda herkez herkezin görüşlerine saygılıdır...[/color][/QUOTE] İnsanlar zaten tek fikirde olsa hayatta hiç bir şey tartışılmaz.Elbetteki farklı fikirler olacakki doğrular bulunsun. Bizimki sadece bir öneri,sizde farklı birşey önerebilirsiniz. Ama olumlu karşılanır karşılanmaz orası ayrı bir konu.Size protesto etmek neden komik geldi,oda bana komik geldi doğrusu. Bir haksızlık karşısında demokratik yollardan bir şeye nasıl tepki verilir,açıklarsan bizde ona göre haraket ederiz. Saygılar savaşçı arkadaşım. |
[color=red]Ben size katılmıyorum.Sivasspora zarar vereceğini düşünüyorum bizi tvye çıkarmıyorsunuz diye protesto yapmak bana komik geliyor..bunlar benm görüşlerim burda herkez herkezin görüşlerine saygılıdır...[/color][/QUOTE] SEN MİLLETE MUHALEFET İÇİNMİ ÜYE OLDUN SİTEYE |
[QUOTE=bbptek58]bu sadece tvye çıkma olayı değildir
birilerinin başarısızlığı bile günlerce konuşulurken birilerinin başarısını kimse görmüyor bu resmen emeğe saygısızlıktır[/QUOTE] kardeş sonderece haklısın ne bilim hani az bişey de olsa şu anadolu külüplerini bi görseler artık bi farkına varsalar herşey çok daha güzel olacak |
..
evet haklısınız ama bu biraz zor birlik olmak bir araya gelmek gerçektende çok zor..bence fenerbahçe maçında arkadaşımında dediği gibi 5 dk sahaya sırtımızı dönelim taraftar bağırmasada bu tür şeyler çok iyi yapar mexioco dalgası gibi:D
|
Ölcülü öneri
Arkadaslar, aman sakin ha Fenrbahce macinda ilk bes dakikada sirtinizi falan dönmeyin. Iki gol birden yeriz alimallah. Bence uygulanacak en iyi yöntem, üc büyük kulübün (Trabzon büyüklügünü giderek kaybediyor ve medyanin ilgi alanindan cikiyor.) dalkavuklari, bazi medya mensuplarini ignore etmektir. En güzel protesto bence budur. Mac sonrasi demecler v.b.g. seyleri hem teknik kadromuz, hem yönetim kurulu üyeleri hemde futbolcular boykot etmelidir. Saygilarimla. Saglik, basari, bolluk.
|
çok haklısın..artık bu medya işi azıtmış durumda sanki türkiyede 4 takımdan başka takım yok..neden sadece bu 4 takımın meçları yayınlanıyor anlamıyorum...gördük işte trbzonun halini.bunun neresi büyük takım ki maçını yayınlıyorlar..halbuki ilk 4 de kim olursa onun maçlarını yayınlasınlar...artık bazı şeyleri aşın medya denen kültürsüz medyaaaaa
|
[QUOTE=agca58]çok haklısın..artık bu medya işi azıtmış durumda sanki türkiyede 4 takımdan başka takım yok..neden sadece bu 4 takımın meçları yayınlanıyor anlamıyorum...gördük işte trbzonun halini.bunun neresi büyük takım ki maçını yayınlıyorlar..halbuki ilk 4 de kim olursa onun maçlarını yayınlasınlar...artık bazı şeyleri aşın medya denen kültürsüz medyaaaaa[/QUOTE]
Zaten işin doğrusu da o arkadaşım. Puan sıralamasına göre yapılması gerek.Üstten başlarsın aşağıya doğru inersin.Ama bunlar isterse büyük dedikleri takım liğin dibinde olsun bunlar onlardan başlar bu sefer yukarıya doğru.Böye taraflı,ayrımcı garip bir medyamız var ne yazıkki.İşte bu yalnışlarını onlara duyurmak gayretimiz elimizden geldiğince e-mail atıyoruz tüm kanallara.Tatlı bir uslupla haklılığımızı duyurma gayretindeyiz. |
[COLOR=BLUE]BİZ BİR KERE COĞRAFİ AÇIDAN KAYBEDİYORUZ..İSTANBULDA Kİ TAKIMLAR HER ZAMAN AVANTAJLI HER ŞEY ONLARIN ELİNDE.. YAZILI VE GÖRSEL BASIN..KOLAY HER YAZAR VEYA TV KANALI SİVAS'A MAÇA GELMEZ GELİRLERSE DE NASIL GELİRLER 3 BÜYÜKLERLE MAÇ YAPACAZ OLURSAK GELİRLER..O ZAMAN KENDİMİZ BİRAZ OLSUN YER BULURUZ..BİZ İSTANBUL'A ÇOK UZAĞIZ...[/COLOR]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]BİZ BİR KERE COĞRAFİ AÇIDAN KAYBEDİYORUZ..İSTANBULDA Kİ TAKIMLAR HER ZAMAN AVANTAJLI HER ŞEY ONLARIN ELİNDE.. YAZILI VE GÖRSEL BASIN..KOLAY HER YAZAR VEYA TV KANALI SİVAS'A MAÇA GELMEZ GELİRLERSE DE NASIL GELİRLER 3 BÜYÜKLERLE MAÇ YAPACAZ OLURSAK GELİRLER..O ZAMAN KENDİMİZ BİRAZ OLSUN YER BULURUZ..BİZ İSTANBUL'A ÇOK UZAĞIZ...[/COLOR][/QUOTE]
4x4 SİVAS Yiğido coştu,coşturdu Yiğidolar Diyarbakırspor'u Muhammet (2), Hayrettin ve Anderson'un golleriyel farklı devirdi. Şimdiye kadar 8 gol atıp 18 puan toplayan Sivasspor,bu maçta taraftarınıda gole doyurmuş oldu.Ancak taraftara da bir çift sözüm var.Taşkınlık yaptı demiyorum ama tiyatro izler gibiydiler. Oysa Türkiye'nin en çok taraftar kitlesine sahip takımlardan biri olan Sivasspor'un rakipleri için etkili bir deplasman olması adına tribünlerin de üzerine düşmesini yapması lazım. Tunç KAYACI 24 Ekim 2005 / FANATİK İlgilenenlerde var fakat çok az |
[COLOR=BLUE]ZATEN TUNÇ KAYAC VE OGUZ DİZER DE OLMAZSA YAZAN ÇİZEN YOK..ÖZELLİKLE TUNÇ KAYACI 2.LİGEN BERİ ÇOK SIK ARALIKLARLA SİVAS'A GELEN BİR YAZAR...[/COLOR]
|
[QUOTE=agca58]çok haklısın..artık bu medya işi azıtmış durumda sanki türkiyede 4 takımdan başka takım yok..neden sadece bu 4 takımın meçları yayınlanıyor anlamıyorum...gördük işte trbzonun halini.bunun neresi büyük takım ki maçını yayınlıyorlar..halbuki ilk 4 de kim olursa onun maçlarını yayınlasınlar...artık bazı şeyleri aşın medya denen kültürsüz medyaaaaa[/QUOTE]
Gardas bu saatten sonra degisiklik yapamazlar,naklen yayinda. Sezon öncesi Lig TV nin naklen yayin hakkini satin aldigi 4 takimdan baskasini yayina almasi yasak ve anlasmaya aykiri. Eger biz bu sezon böyle devam edersek,insallah edecegiz.O zaman gelecek sezon icin anlasma yapabilirler. |
O zaman bu sene ilk üçte tamamlayıp seneye lig tv. yle anlaşmaya kalıyor bu iş öylemi? yalnış anlamadım umarım.
|
ABILER BU SENE LIGI ILK SIRALARDA BITIRIRSEK BILDIGIM KADARIYLA SENEYE GELIR DAGILIMI DAHA YÜKSEK OLACAK O ZAMAN ISTER ISTEMEZ BIZI DAHA COK KONUSACAKLAR VEDE YAZACAKLAR
<<VIYANALI YIGIDO>> |
Hele şükür TRT 3 Tansu Polatkan'ın programında , puan sistemine göre program gösterilmiştir. Programcının yorumuna göre aslında Sivasspor 3-5 puan daha alarak şuan ligin zirvesinde de olabilrdi dedi.
|
[QUOTE=süper sivas]SEN MİLLETE MUHALEFET İÇİNMİ ÜYE OLDUN SİTEYE[/QUOTE]
[color=red]Sen ortamı germek için mi üye oldun siteye..ben kimseye muhalefet etmiyorum görüşlerimi söylüyorum illa aynı görüşte mi olmamız lazım...millete derken kimi kastediyosun sen kendine mi diyon millet diye ben senden başka kimseyle muhalefet olarak aktedilecek bir yazışmaya girmedim...ben senin yazdıklarından pek bişe anlamıyorum zaten anlamsız şeyler yazıyon biraz düşünerek yaz[/color] |
saygi
[QUOTE=süper sivas]SEN MİLLETE MUHALEFET İÇİNMİ ÜYE OLDUN SİTEYE[/QUOTE]
sende milleti gicik etmek icinmi üye oldun diye sormazlarmi kardes.bence herkesin fikrine saygi göstermek lazim.buda benim görüsüm.tabiki bahsedilsin medyada sivasimiz insallah sampiyon oluruz ve hersey yoluna girer.saygilar... |
[QUOTE=SAVASCI][color=red]Sen ortamı germek için mi üye oldun siteye..ben kimseye muhalefet etmiyorum görüşlerimi söylüyorum illa aynı görüşte mi olmamız lazım...millete derken kimi kastediyosun sen kendine mi diyon millet diye ben senden başka kimseyle muhalefet olarak aktedilecek bir yazışmaya girmedim...ben senin yazdıklarından pek bişe anlamıyorum zaten anlamsız şeyler yazıyon biraz düşünerek yaz[/color][/QUOTE]
-------------------------------------------------------------------------------- Alıntı: arifcoskun´isimli üyeden Alıntı Nasıl etkili olabiliriz diye yeni yeni fikirler bulmaya çalışıyoruz.Lütfen bu fikirler olumlu yada olumsuz olabilir,tek ricamız saygılı yaklaşılmasını istiyoruz. "İSTANBUL LİGİ DEĞİL,TÜRKİYE LİĞİ" istiyoruz. Diye bir anadolu platformu oluşturmamız gerek diye düşünüyoruz. Bu sadece Sivasspor'un tek başına yapabileceği şey değildir. Medya da sadece Sivasspor'a haksızlık yapılmıyor.Eminimki tüm anadolu kulupleride bizim kadar takımlarıyla ilgili haber yada yorumları dinlemek ondan bir kaç cümle bilgi edinmek için saatlerce bizim gibi bekliyorlardır. Onun içindirki bence,bu eylemde başarılı olabilmek için,tüm anadolu takımlarının dernekleri birlikte haraket etmeli, bu cesaraeti göstermeli.Ortak eylem kararı almalıldırlar. Ama nasıl? Tabiki bu iş için öncülük yapacak dernek.Bu bizim şehirden olur başka şehirden olur.Bu ortak haraket biçimi hayata geçmediği sürece ben sanmıyorumki bu 4 büyük etkisi kalksın ortadan. Herkese saygılar sunuyorum öce emniyet sonra hareket Ben size katılmıyorum.Sivasspora zarar vereceğini düşünüyorum bizi tvye çıkarmıyorsunuz diye protesto yapmak bana komik geliyor..bunlar benm görüşlerim burda herkez herkezin görüşlerine saygılıdır... savascı bana maıl adresini veya msn göndersene senle bir konuşalım |
[QUOTE=spainloco]bencede cok doğru düşünmüşsün arif abi bizler gibi anadolunun diğer takımlarıda takımlarından haber duymak ister.
bence maçın ilk 5 dakikası sahaya sırt çevrilebilir daha sonrada ORTAK BASIN AÇIKLAMASI YAPILABİLİR saygılar[/QUOTE] EVET KARDEŞİM ÇOK İYİ DÜŞÜMÜŞSÜN BUNADA POLİS VEYA EMNİYET BİRŞEY DİYEMEZ HERALDE Kolay kazanilan zaferler ucuzdur. Kazanmaya deger olanlar ise zorlu bir savaşin sonunda gelir. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:22. |