SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İbrahim Sivas'tan koptu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29423)

SivasSpor.Com 07.06.2010 17:55

İbrahim Sivas'tan koptu

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ibrahimdagasan.jpg[/IMG]

Sivasspor'dan ayrılması gündemde olan orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan ayrılmak istedim, izin aldım, bakalım hayırlısı'' dedi.

Transferde adı, Sivasspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun'un yeni takımı Bucaspor ile anılan İbrahim Dağaşan, yaptığı açıklamada, hakkında çıkan transfer haberlerine değindi.

Transferi ile ilgili henüz belirlenen bir şey olmadığını ifade eden Dağaşan, ''Ben ayrılmak için Mecnun başkanım ve Mesut hocadan izin almıştım, gitmek istediğimi belirtmiştim ama bu kötü bir şekilde değil. Sadece yeni bir heyecan, yeni bir şeyler yapmak için öyle bir dileğim olmuştu. Ama şu anda henüz bir şey yok'' dedi.

Eski teknik direktörü Bülent Uygun'un takımı Bucaspor'a transfer olup olmayacağı yönündeki soruya Dağaşan, ''Her şeyin hayırlısı. Birkaç takım var. O takımların arasında Bucaspor da var. Bakalım, hayırlısı bekliyorum'' diye konuştu.

Sivasspor ile sözleşmesi normalde 31 Mayıs 2011'de sona erecek olan İbrahim Dağaşan, şunları söyledi:

''Sivasspor'da çok iyi, çok mükemmel iki sezon geçirdim. Bir sene şampiyonluğa oynadık, diğer sene biraz daha zor geçti ama bir Sivaslı olarak Sivas'a hizmet ettiğimi düşünüyorum. Her futbolcunun hedefleri vardır, bu hedeflerimin arasında bu sene farklı şeyler var. O yüzden ayrılmak istedim, izin aldım, bakalım hayırlısı. Henüz bir şey yok. Hayırlısı diyorum.''

Sivasspor'a 2008-2009 sezonunda Bursaspor'dan transfer olan ve başarılı 2 sezon geçiren İbrahim Dağaşan, ortaya koyduğu futbolla Sivasspor camiasından alkış almıştı.

subasi29 07.06.2010 18:25

Cevap: İbrahim Sivas'tan koptu

Git Bakalim ibo Gardas !!! Bize iyi kotu birseyler kattin..umarim gittin memleket sivas gibi babacan olur ...

sivaslımuho 07.06.2010 18:32

ibrahim sen sivas lısın barı sen yapma bunu :mad::mad:

58_babacan_58 07.06.2010 19:01

[B]SİVASIN EVLADISIN AMA SEN BİLİRSİN İBO,SENİNDE DEDİĞİN GİBİ HAYIRLISI OLSUN...[/B]

zaral 07.06.2010 19:30

[B][FONT="Arial Narrow"]böyle olmamalıydı ibo bizim evladımızdı ama bu onun kendi tercihi yapacak bişey yok Allah yolunu açık etsin ne diyelim ama şu da bir gerçek ki bizde ki günlerini başka hiç bir yerde yaşayabileceğini sanmıyorum yeri dolmayacak bir adam değil [/FONT][/B]

risale69 07.06.2010 19:37

allah yolunu açık etsin ibrahim gardaş.
sivasımızı gittiğin yerde de layıkıyla temsil edersin inşaallah.

karamik 07.06.2010 20:16

İbo sivastan gidiyorsan yazık bari ikici sinif takımlara gitme gittiğin Bucaspor resmi internet sitesinde bonservisiz getirilmeye çalışılıyo yazıyo eğer öyleyse iki kere yazıklar olsun

MaXiMuM 07.06.2010 20:18

[B][I]Yolun açık olsun İbo. Memleketine yapmış olduğun hizmetlerden dolayı teşekkürler. [/I][/B]

adalı harun 07.06.2010 20:35

ibo sen bu takıma hiç birsey vermedin
hizipçilik yaptın
ırkçılık yaptın
simdi layık oldugun yerrte gidiyon
bülentin peşini bırakma
bursada ilk 24te yoktun sivasta topçumu oldum sandın
sivas o kadarda küçük degil

fedayi 07.06.2010 20:42

niyeyse hiç üzülmedim gitmek istemene ama hakkında hayırlısı olsun ne diyelim

yigido_sampiyon 07.06.2010 21:01

[B]kör ölür badem gözlü olur sözünü boşuna dememişler...arkadaşlar adam bir sene yattı...girdiği zamanlar oyuna isteksizliği ile takımı olumsuz etkiledi...

forumda en çok eleştirilen oyunculardan biride ibrahimdi...gitsin bizim gelecek sezon kendisine ihtiyacımız yok...[/B]

H_Turan 07.06.2010 21:05

Bülent bir iyilik daha yapsında Yasinide alsın

mehmet karakaya 07.06.2010 21:09

kendi isteginle gitti isen eyvallah ibo kardeş,ama başkasının israrı ile gitti ısen bir sivaslı olarak ayıp ettin.allah yolunu açık etsin

kiNgSiZe58 07.06.2010 21:39

ibo sen gitmemen gerek. Niyese herkez iyi gün dostu..

57babasivas 07.06.2010 21:59

bencede gitsin ne yapiyor çokmu iyi oyuncu çok iyi olsa bırsadan gelmezdi

eyuphulagu 07.06.2010 22:42

İbrahim'in bir lafına kafam takıldı..Diyor ki ben hedefi olan bir takıam gitmek istiyorum...Yani şunu diyor: sivasspor hedef küçülttü,artık hedefi daha büyük olan takımlara gitmek istiyorum..Çok ilginç bir laf kullanmış İbo..İbarahim de bu yıl sivassporun hedef küçülttüğüne inanmış durumda...Onun için kendisine kucak açan,kendisini bir yerlere getiren,çok şeyler borçlu olduğu bir takımda artık oynamak istemiyor...İbarhim Bucaspor gibi lige yeni çıkmış bir takımın hedefleri olduğunu ama sivasspor hedefsiz olduğunu düşünüyor..İşte sivasspor için ,taraftar için en acı tarfı da bu:HEDEFSİZLİK.....Çünkü geçmişte bu durumu yaşayan hiçbir takım sonraki yıllarda üst liglerde varlığını sürdürememiş hep alt liglere düşmüştür..Dünyada bunu örnekleri çoktur:Almanya'da ligi şampiyon bitiren Karslautaurne,İngiltere'de Leeds gibi bazı takımlar hep bu durumlara düşmüş;şu anda süper lige yükselme mücadelesi veriyorlar..Umarım sivasspor taraftarın içine su serpecek transferleri yapar..Yapamazsa bunun sonucunu düşünmek bile istemiyorum....

pover58 07.06.2010 22:58

geçen sene liglerin en iyi ortasaha oyuncusuydun bu sene oynamadın burda durman bile hata.geçen yılki emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. yolun açık olsun .keşke yasin ve ermanda gitse.

emin kara 07.06.2010 23:50

bülent bu oyuncuları alarak sivassaspora katkı saglamıştır gecen sezon bunlar sivasspora ne gibi faydaları oldular ben hatırlamıyorum yaptın bir iyilik yasin ve messinide al bizi bu külfetten kurtar giden oyuncular yeri doldulmayacak oyuncular degil onlardan her yerde çok var hiç olmasa yönetim bunların gitmesiyle daha kaliteli oyuncular alır diye ümit ediyorum

yigido yakup 08.06.2010 00:06

ibrahim bize iyi hizmetleri oldu verdikleri emekler icin ona tesekkür ediyoruz gittigi takimdada basarilar diliyoruz.

Bence ibrahim in ayrilma istegi bu sene kadroda yer bulamayacagi icin 11 de oynayabilecegi bir takima gidecek.

bir hemserimiz olarak herzaman arkasinda olacagimizi bilmesi yeterli.

serhatcan 08.06.2010 02:58

yav sende kendini nimetten sayıyorsun yaa bu ülkede çoban bile futbolcu olur.bukadar itici,bukadar futbol ukelası birisi olurmu yaa. var ama pardon. bide seni getiren kendine teknik direktörüm diyen biri daha var.

hakan367 08.06.2010 06:31

[QUOTE=MaXiMuM;635171][B][I]Yolun açık olsun İbo. Memleketine yapmış olduğun hizmetlerden dolayı teşekkürler. [/I][/B][/QUOTE]

busene zaten forma şansı bulamadı mesut bakkalla birlikte amaa tşkr edrz bugüne kadar ki emeğine...

Salim58 08.06.2010 06:41

[B]Yolun açık olsun İbo..........[/B]

izmirliyigido 08.06.2010 10:59

Keşke giderken kulübe para kazandırsaydın...

AYK

hiko58 08.06.2010 11:10

çok ayıp ettin ibrahim dağaşan git gitte bülonun takımında ne işin var.daha kaliteli bir takıma git bari. sen bülonun kuklasımısın. yazıklar olsun. gideceğin yer sivastan üstün bir yer olsun bari. bülonun yanında ne işin var. sana hiç yakışmadı.

58akif34 08.06.2010 11:11

yolu acıkl olsun hızmetlerı ıcın cok tesekkur ederız

effenberg 08.06.2010 11:23

Arkasindan üzülecek bir futbolcu zaten degildi yolu acik olsun güle güle...........
Saha icinde rakip futbolcular ile dalasmaktan hakeme itiraz etmekten futbol oynamiyordu zaten...

ercan58.a 08.06.2010 11:38

[B][COLOR="Blue"]bülent efendi pisliklerini teker teker temizliyor alkışşşşşşşş[/COLOR][/B]

bassguitar 08.06.2010 14:31

ibrahime basarilar.............................................

eyupkocak 08.06.2010 14:58

gidersen git be zaten bu sezon hiç iyi oynayamadın..
ama sivastan iyi bir takıma git çok da bulunmaz bir oyuncu değilsin takım iyi oynarsa oynuyon
....gidene eyvallah..
ama bizi çok arayacannnnnn...lan

üçyıldız58 08.06.2010 15:11

şimdi bakıyorum bazı arkadaşlar iboya kızıyor niye gidiyor diye tabi gider erman sahada gezdi ,musa sahada gezdi,trübün bunları görmedi iboya küfür etti
sedat hata yaptı yasin hata yaptı herkes hayrettine küfür etti
sonrada neden gitti sende olsan gidersin sivasdan gitmek isteyen ibo zamanında sivasda oynamak benim için bir şereftir deyip para konuşmadan imza attı
hayrettin senelerdirki boş mukaveleye imza atıyor önce hatayı kendimizde arayacağız kendi öz evlatlarımıza kötü oynasada sahip çıkacağız

Turan 59 08.06.2010 16:27

İbrahim sense mi Bülent'in yanına gidiyorsun ? Orada süper bir üçlü oluşturursunuz.

Besyo_cu 08.06.2010 16:33

[B]Bu nasıl iş İbrahim tamam gitsin ama sözleşmeli oyuncu nasıl olurda böyle bedelsiz serbest bırakılır ?[/B]

Elbeyliliyiz 08.06.2010 17:40

Kazma güle güle tutunamayacagini anlayinca kacti. Sivassporda ismin ortaya cikti hicbir dikis tutturamazsin.

Elbeyliliyiz 08.06.2010 17:43

[QUOTE=Besyo_cu;635325][B]Bu nasıl iş İbrahim tamam gitsin ama sözleşmeli oyuncu nasıl olurda böyle bedelsiz serbest bırakılır ?[/B][/QUOTE]

Yönetim nerdesin? Bucayi da görecegiz bülentin pesinden giden sahlanir sonra yerlerde sürünür oda.

sevda58 08.06.2010 19:05

Emekleri icin tesekkurler Dagasan, hedeflerin icin se Bucaspor,:confused: hadi bakalim hayirlisi olsun..

BuRaSı SiVaS 58 09.06.2010 09:32

sizin gibilere sivaslının 'S' si denmez bunu söyledin ya oynasan bile seni ıslıklayacam defol git

Pulurlu58 09.06.2010 10:10

i.dağaşan için kafasında sivasspor bitmişti onun için kalsada faydası olmazdı. zaten geçen sezon topmu oynadiki. bülo sezer'ide almış. oldu olacak bucasporun adınıda sivas olarak değiştirsin.

58öz58 09.06.2010 12:32

ibrahim hem kütükte hem yürekte gerçek sivaslı gitmedi zaten dün beraberdik kafasını dinlemesi lazımken kim çıkarıyor bu haberleri şaşırıyorum. zaten oda bu siteyi takip etmiyor

calipso 09.06.2010 12:40

sivasspor herşeyin üstündedir..gidenin yolu açık olsun kimse zola tutulmaz

Pulurlu58 09.06.2010 14:40

[QUOTE=üçyıldız58;635312]şimdi bakıyorum bazı arkadaşlar iboya kızıyor niye gidiyor diye tabi gider erman sahada gezdi ,musa sahada gezdi,trübün bunları görmedi iboya küfür etti
sedat hata yaptı yasin hata yaptı herkes hayrettine küfür etti
sonrada neden gitti sende olsan gidersin sivasdan gitmek isteyen ibo zamanında sivasda oynamak benim için bir şereftir deyip para konuşmadan imza attı
hayrettin senelerdirki boş mukaveleye imza atıyor önce hatayı kendimizde arayacağız kendi öz evlatlarımıza kötü oynasada sahip çıkacağız[/QUOTE]

döktürmüşsün yine üçyıldız58, yüreğine sağlık

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:12.