SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Dağaşan Buca'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29432)

tavatir 09.06.2010 11:56

Dağaşan Buca'da

[B]Kulüp basın sözcüsü Şeref Üstündağ, İbrahim Dağaşan ile her konuda anlaştıklarını ve kendisinden söz aldıklarını belirtti.

Dağaşan'ın menajeri Efgan Erciyas da yaptığı açıklamada, Bucaspor'la her konuda anlaşıldığını ve futbolcunun cuma günü 2 yıllık sözleşme imzalayacağını söyledi.

İnegölspor'da futbola başlayan 26 yaşındaki İbrahim Dağaşan, Bursaspor'da forma giydikten sonra gittiği Sivasspor'da 2 sezondur yer alıyordu.

------------------

Artık bundan sonra İbrahim'e ve Sivasspor'a hayırlı olsun diyoruz. Hizmeti için teşekkürler. Bir Sivaslı olarak 58 numarayı giysin ve geldiğinde yine kendisini alkışlarız. Umarım Sivasspor da iyi bir bonservis bedeli almıştır bu transferden.[/B]

talha58 09.06.2010 11:57

Cevap: Dağaşan Buca'da

[B][COLOR="Indigo"]Her iki tarafa da hayırlı olsun. Kalan sağlar bizimdir. İbrahim'in gitmesiyle Keita ve Kadir'in bölgesine bir oyuncu buluruz diye düşünüyorum.

Bence de inşallah 58 numarayı giyer umarım İbrahim Dağaşan. [/COLOR][/B]

UGUR 58 09.06.2010 12:16

basarilarini dilerim ama fubolcularimiz tek tek ucuyor, gelen dogru dürüst yok kaygili bekliyorum :mad::confused:

sivaslımuho 09.06.2010 12:17

oda buraksın bızı herkes sırayla gıdıyo :mad::mad:

yigido94 09.06.2010 12:18

hayırlı olsun ne diyelim 58 numarayı giymeni bekleriz

58öz58 09.06.2010 12:29

yusuf bucaya falan gitmedi zaten futbolada inegölde değil fransada başladı haber süzme hatalı

risale69 09.06.2010 13:12

sağlam karakterli iyi bir futbolcuydu.
yolu açık olsun hemşehrimizin, başka ne diyelim.

Ahwettt 09.06.2010 13:13

Hayırlı olsun demekten başka yapacağımız bir şey yok.Ben İbrahimin bir Sivaslı olmasından dolayı kendisini harcadığına üzlüyorum.Nere gider ise gitsin asla Sivastaki ortamı bulamayacaktır.Madem Bülent efendi Sivasın içini boşalatmaya kararlı Ermanıda alsında (nede olsa Erman için 2 futbolcu verdirdi) Sivasspora büyük bir iyilik yapsın.

cılgınsivas58 09.06.2010 13:53

hiçte şaşırmadım allah bir yastıkta kocatsın :)

emin kara 09.06.2010 14:20

arkadaşlar musa ve ibrahim konusunu kapatalım ibrahim gercek sivaslı olsa idi takıma para kazandırak giderdi o adamları ve sivassporu yanyana bile yazmıyorum midemi bulandırıyorlar onlar bizim için bitti artık sitede görmek istemiyorum

Pulurlu58 09.06.2010 14:24

bülo abileri gittikten sonra zaten oynamıyorlardı, göreceğiz buca da, ordanda büyük ihtimalle doğru bank asya ya. daha çok masula ibrahimler gelip geçer önemli olan sivasspor.

burakkova 09.06.2010 14:32

bülent uygun iyi kanka olmuş oyuncularla.. musa ibrahim bir kişi daha bulursa okeye 4.yü tamamlarlar.. :D

BuRaSı SiVaS 58 09.06.2010 14:58

şükürler olsun gitmesini istediğim birinden daha kurtulduk bülent yalakaları musa,ibo,petkoviç,sezer bunlardan kurtulduk artık

Metal Gear 09.06.2010 15:28

Başka hedeflerim var derken bunu mu kastetmiştin İbo.Bir de Sivaslısın!Buca gibi bir takım için terkettin demek bu takımı...

Salim58 09.06.2010 15:36

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=21296&token=19520][img]http://resimzade.com/Show.html?i=21296&token=19520[/img][/url]

Sivasspor'dan ayrılması gündemde olan orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan, “Her futbolcunun hedefleri vardır, bu hedeflerimin arasında bu sene farklı şeyler var. O yüzden ayrılmak istedim, izin aldım, bakalım hayırlısı” dedi.

[B]Demekki hedefe ulaşmış hayırlı olsun.:)[/B]

58alp58 09.06.2010 15:44

İbrahim'e ve Sivasspor'a hayırlı olsun diyoruz. Hizmeti için teşekkürler

yigidokaan 09.06.2010 15:49

ya şu bülente ne diye oyuncularımızı veriyorlarki habire? bize en faydalı oyuncular bi de o bülent yıkamıştır futbolcuların akıllarını...

ayna26 09.06.2010 15:49

Musanın benzeri bir tablo çizerek Bucaya gittiği ifade edilen İ.Dağaşana başarılar.Ancak önemli olan orada Sivasda bulduğu ortamı bulabılecekmi?o bilinmez ancak bilinen birşey var Sivasda bu sezon profosyonel davranmayarak üstünkörü oynayanlardan biri.Sivas için hayırlı olur, tabi ibrahim için de...

burakkova 09.06.2010 16:17

ilkokuldayken hoca sıra arkadaşımızı yanımızdan aldığında çok üzülür yanına gitmek isterdik.. :D halbuki yeni gelen arkadaşımızla daha samimi olurduk.. bunlar da ilkokul çocuğu gibi.. :D

Turan 59 09.06.2010 16:46

Bülent'in nasıl bir adam olduğunu gördünüz mü ? Bülent hayranları.

Turan 59 09.06.2010 16:49

Sivasspor'a en büyük kötülüğü Bülo yapmıştır.Ama Bucaspor'da başarılı olamayacak.Başarının birinci şartı bilgidir.Vatan millet sakarya edebiyatı ile başarılı olmak mümkün değildir.Sen çok yaşa sivasspor.

levent87 09.06.2010 18:22

kamananıda alır bilo yanına......

noname87 09.06.2010 20:03

İbrahim sevdiğim bir futbolcuydu yaptığı şu son davranışı kendisine yakıştıramadım hedefleri varmış Sivasspor gibi bir klüpte oynamak herkese nasip olmaz Bülent Uygun gibi sen de buranın kıymetini bilemedin ne diyeyim Hayrettin gibi olabilseydiniz keşke:mad:

sevda58 09.06.2010 20:06

Yolu acik olsun, Hem DAGASAN'A hemde MUSA'YA... bizede bu demek dusmez mi..?

ayrica takimdan ayrilan her oyuncuya bu nasil sivasli yok bilmem takimi satti, bunlar cok gereksiz laflar. oyuncu bu orda da oynar burda da. Bulent Uygun''un takimina da gider trabzonspora'da gider misal. gereksiz laflardan kacinalim, bizlere yakismiyor..

B.DUMANLI 09.06.2010 21:40

Yeri doldurulmiyacak bir oyuncu degildi.Yönetim sözlesmesini uzatmamakla onu bu yil icin düsünmedigini zaten göstermis oldu.Onada gitmek kalmisti.

TS58 09.06.2010 21:47

SİVASSPOR inşallah ilk maç, BUCA ile deplasmanda oynar ve 5-0 yener.

LosTie58 09.06.2010 21:48

Görün bakın bu buca'dan hiçbirşey olmaz (:

badboysefaa 09.06.2010 22:49

bizim döklülenlerimizle yoluna devam ediyor buca başarılar dilerim ibrahim sivasspora katkın olduysa teşekkür ederiz büloyla mutluluklar dilerim size

şarkışla 58 09.06.2010 23:01

Yine duygularımızla hareket ediyoruz.SİVASSPOR dan gideni hemen hain ilan ediyoruz.Biraz geniş düşünelim SİVASSPOR bir kasaba takımı değildir.Siz böyle yazılar yazarak giden adamları yüceltiyorsunuz adamlarda vay be biz neymişiz.Gidiyoruz bak peşimizden neler söylüyorlar diyecekler.Arkadaşlar kafasında SİVASSPOR u bitiren adamlarla ne işimiz olur.Zorla güzellik olmaz.Adam kafasında bitirmiş forma aşkı yok eeee ne işi var SİVASSPOR da.Sanki SİVAS lı her futbolcu SİVASSPOR da oynamak zorunda.Başka takımda başarılı olsun Başarılı olsun bir SİVAS lı olarak gurur duyarım.BİZ ÖYLE GİDECEK 1-2 FUTBOLCUYLA YIKILIRSAK NE İŞİMİZ VAR BU LİGDE

hasretimsin_58 10.06.2010 02:36

s.a arkadaslar ya ksuura bakmayin gerci adminlerin kanal yoneticelerin bilecegi bisey ama artik su bucaspormu nedir musa felan onlari yayinlamasaniz heryerde onlar var ya yeter valla.. saygilar

mescere58 10.06.2010 07:10

pedro suarez sivaspsorda

giresunsporun bolivyalı forveti sivassporda

atrium58 10.06.2010 10:27

Sen nasıl bir Sivas'lısın ki sivas'a ait en büyük değeri satabiliyorsun yazıklar olsun. Seni futbolcu olarak görsem tepkim çok daha fazla olurdu ama neyse zaten takıma katkın olmayacağını düşündüğüm için önemli değil..

shang 10.06.2010 11:44

kimse kusura bakmasın yarım sezon top oynadılar musada dağaşanda bu sezon hiç bi şey vermediler hele musanın antep maçında muhsin hocaya ragmen gidip asker selamı vermesını unutamıyorum zaten top falanda oynamadılar ne yazıkki gerçekler boyle gittikleri iyi oldu

berduh 10.06.2010 12:19

yeter artık! SİVAS'ıma NANKÖR diyen bülent elini çek SİVAS'ımdan. şimdide Kamanan'a göz dikmişler. Yönetime sesleniyorum. ALLAH aşkına bülente artık oyuncu vermeyin.

ArifŞahin 10.06.2010 13:52

hayırlı olsunda 58 no giymesin. ne giyerse giysin. biz öncelikle sivas'ın başarısı sonra kim ne yaparsa yapsın ilgilenmiyoruz. sivas sivas sivas ggidenlerden ve de gönderilenlerden birinin veya hepsinin başarısı kuru teşekkürden başka sivasspor'a ne kazandırıyor?????????? koca bir hiçççççç. sivas başarılı olsunda gerisi boş, giresundan yeni gelen arkadaş ta inşAllah doğru bir haberdir, hayırlı uğurlu olsun....bide bazı arkadaşlar pahalı transfer niye yapmıyoruz diye serzeniş ediyorlar,pahalı transfer edenleri gördük fb gs bjk? ts ne oldu koca bir sıfır.başarıya doymuş değil!! başarıya susamış dinamik ve de savaşcı oyuncular lazım...yönetim ve teknik patron bizden daha daha çok düşündüğüne inanıyom o yüzden rahatım. sizde rahat olun... sadece yeni alınanlar takıma adapte olabilmeleri için fazlada beklemeden kimler alınıyorsa alınıp takım sezona hazırlanmalı diye düşünüyorum. geçen seneki şampiyonlar ligi ön eleme maçları olurken bile transfer yapılıyordu ne oldu gördük. lütfen ne geç ne de aceleci selam ve sevgilerimle.

davulcu 10.06.2010 14:41

öncelikle sivasspora vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunar, yeni takımında başarlılar dilerim...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:15.