![]() |
Güçlü Sivasspor'a Döneceğiz
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=21342&token=11550[/IMG]
UEFA Pro-Lisans kursu için Antalya'da bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Turkcell Süper Lig'de geride bıraktıkları sezonla ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.. Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Kentte ve takımda herkesin gönlü ve isteği, yine ligde üst sıralarda yer almak ve Şampiyonalar Ligi'nde tekrar oynamak" dedi. Geçtiğimiz sezon Kırmızı-beyazlıların ligden düşme korkusu yaşadığı dönemde, yönetim, futbol takımı ve şehir olarak tek vücut olduklarını belirten Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal, "Ligde kalmak açısından zoru başardık. Aslında takımın bu duruma düşmemesi gerekiyordu. Hep yukarıyı düşünen bir takım olmak istiyoruz. Elimizde kaliteli bir kadro var. Sezon başında şampiyonlar ligi elemelerinde oynayanla küme düşme mücadelesi veren aynı takım. İç transferde yaptığımız anlaşmalar sezon öncesi en büyük başarımız. 2-3 dış transferle takviye yapıp, hedefe ve başa oynayan bir Sivasspor olma düşüncemiz var" dedi. Gelecek sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda final ve ligde üst sıraları hedefleyen bir takım olmayı istediklerini söyleyen Bakkal, "Geçmişteki büyük ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için oynayan Sivasspor'u tekrar yakalamak istiyoruz. Ertuğrul Sağlam'ın, başarısını kutluyorum. Anasının ak sütü gibi şampiyonluk helal olsun. Bizde şampiyonlar ligine kalan nadir Anadolu takımlarından biri olduk. Kentte ve takımda herkesin gönlü ve isteği, yine ligde üst sıra ve şampiyonalar liginde tekrar oynamak" diye konuştu. |
Cevap: Güçlü Sivasspor'a Döneceğiz
inşallah hocam bekliyoruz özledğimiz sivassporumuzu
|
Sadece 2-3 transfer mi? Zaten Ceyhun ve suarez açıklandı. Geriye bir tane transfer kaldı öyle mi?
:confused: |
[B]Hocamız çıtayı yükseltmiş maşallah ....[/B]
|
bu kadroyla zorrr hocaaaa daha fazla takviye yapılmalı özellikle stoper orta saha kanat defansın kanatlarına ve forvet oyuncusu sart takıma
|
transferler hizli genc ve tecrübeli oyunculardan olusmali hocam sizden mantikli bir kadro bekliyoruz
|
işte biz böyle cümleler duymak istiyoruz sizden hocam ama transferlerinizinde kaliteli olması lazım artık sizden çok şey bekliyoruz
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]İNŞALLAH HOCA YİNE HEDEFİMİZ ZİRVEYE OYNAMAK OLSUN...![/COLOR][/CENTER][/B]
|
Hoca bu düşüncelerinizi güzel transferlerle destekleyebilseniz çok daha güzel olacak..
|
Cevap: Güçlü SiLİGDE GÖRELİM vasspor'a Döneceğiz
[QUOTE=izecson_ea;635812]bu kadroyla zorrr hocaaaa daha fazla takviye yapılmalı özellikle stoper orta saha kanat defansın kanatlarına ve forvet oyuncusu sart takıma[/QUOTE]
bu takımla zor DİYENLER UTANACAKLAR SİZ NEYİ BİLİYOSUNUZ ANLAMIYOM TAKIM BİR TOPARLANSIN O ZAMANDA DEDİLER TESADÜF DİYE YAV BIRAKIN BUNLARI HOCAYA DESTEK VERELİMDE LİG BASLAYINCA KONUSALIM İLLAKİ TRİLYONLUK YADA DESİNLERMİ OLACAK MÜTEVAZİ BİR TAKIMLA NELER YAPTIK |
şampiyonlar ligi söylemi iyi olmuş. bu tür söylemler pozitif bir hava yaratır.
|
hoca doğru yolda....şu yabancılardan bi kurtulsak bir kaleci bir stoper yolda zaten
|
bu kadroyla bu transferlerle zor o biraz en büyük başarımız ilk 10 a girmek olur ancak şu halde.
|
Tazameta ve trabzonsporda siyah bir oyuncu kasimpasa dan giden acaba onu
alsak? |
arkadaslar, utaniyorum bu takimdan. Onca umutlarla gelen ermanin haali ortada, 11 e giremiyor. Taider Aubey nebiliyim daha cok gereksiz transfer yapildi. Hic mi arastirilmiyor ,nasil bu oyuncular diye, cok yazik, yönetim uyan artik, uyanma vakti geldi... okadar para kazandik, nereye gitti okadar para? tabi kendiniz yemediseniz. utanin biraz.
|
sivasspor hertürlü negativ düsüncelere ragmen yolunda emin adimlarla yürüyecek ve basarili olacaktir.
|
Bizlerde sende daha cookkk ozlenen ozledigimiz sivassporu bekliyoruz.....( bu transfer soylentileri ile bekledigimiz sivasspor hep arkasi yarin dizileri gibi....)
|
iyi futbol izlemek istiyoruz cekınerek oynayan degil saldıran savaşan bir takım yenılsede zevk versin...
|
valla hoca çakma suarezle,martinezle,sığır sedatla,mal hayriyle bunları yapabilirsen senye real madritdesin benden söylemesi
|
bu arada bu SİVASSPORun başına geçen bülentleşiyo mu ne.ben mesut bakkalın hiç böyle büyük konuştuğuna şahit olmamıştım,şahit olan var mı?İNŞALLAH dediklerini yapabilir.çünkü mesut hocanın bülodan eksiği yok fazlası var bence...
|
Ağzından bal damlıyor hocam hadi inşallah:)
|
her ne olursa olsun düşünceler harıka tebrikler hocam emınım sivas zirveye oynıcaktır
|
bende ınanıyorum sana hocam ıyı bır defansta alırsak bu iş tamam
|
[QUOTE=yigidocengiz;635876]bu arada bu SİVASSPORun başına geçen bülentleşiyo mu ne.ben mesut bakkalın hiç böyle büyük konuştuğuna şahit olmamıştım,şahit olan var mı?İNŞALLAH dediklerini yapabilir.çünkü mesut hocanın bülodan eksiği yok fazlası var bence...[/QUOTE]
Mesut Hoca daha önce şampiyonlar liginde mücadele eden bir takımın hocası oldu mu? Mesut Hoca bu takıma en çok bu nedenle güveniyor sanırım. |
Stoperimiz yokken, sağ kanat oyuncumuz yokken, defansımız ve sol kanatımız yetersizken, kalede bir tek Akın kalmışken bunları söyleyebiliyorsa büyük hocaymış. Helal olsun demekten başka bir şey kalmıyor bize...
AYK |
şimdilik bır sey soylemek erken hazırlık maclarında anlasılır.... gecen sene yapılan hazırlık maclarında takımda cogu seyın eksık oldugu gorulmustu ama önlem alınmamıstı insallah bu sene aynı hata yapılmaz
|
[B]umarız gelecek sene gerekli yerlere adam gibi topçular alınırda korkulu rüya görmekden uzak kalırız[/B]
|
hocam ağzınızdan bal damlıyor yalnız 2 ve 3transfer yetmez
|
[QUOTE=cılgınsivas58;635961]hocam ağzınızdan bal damlıyor yalnız 2 ve 3transfer yetmez[/QUOTE]
devamı........ defansa bana göre 2 veya 3takviye yapılmalı birde ortasaha kanat ve forvet sizce:confused::confused: |
inş hocam 5. sırada veya şampiyon oluruz:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:45. |