![]() |
Veli Atağı
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=21371&token=63854][img]http://resimzade.com/Show.html?i=21371&token=63854[/img][/url]
Yiğido transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sivasspor, Bursaspor’un orta saha oyuncusu Veli Acar’la ilgilendiği öğrenildi. Sivasspor yönetiminin Veli için Bursalı yöneticilerle gelecek günlerde masaya oturacağı gelen bilgiler arasında. Fanatik [B]SivasSpor.Com Farkıyla Veli Acar'ı Tanıyalım :[/B] [B]Doğum Yeri :[/B] KELEKÇİ ( Denizli ) [B]Doğum Tarihi :[/B] 30 Ağustos 1981 [B]Boy:[/B] 175 m [B]Kilo :[/B] 80 [B]Öğrenim Durumu: Üniversite[/B] [B]Prof.Olduğu Yıl:[/B] 2001 Prof. Olduğu Takım: Denizli Belediyespor [B]Oynadığı Takımlar:[/B] Denizli Belediye, Bursaspor [B]Sözleşme Bitiş T. :[/B] 31 Mayıs 2011 [B]Mevki :[/B] Orta Saha ( Sağ Kanat , Forvet Arkası) Veli Acar gecen sezon Zıraat Türkiye Kupasında 4 ve ligde de 17 maç olmak üzere toplamda 21 kez forma giydi ve hiç gol atamadı. 21 maça sadece 3 sarı kart gördü. |
Cevap: Veli Atağı
[url]http://www.bursasporluyuz.net/Haberdetay.asp?id=624[/url]
Bu adrestede yazıyor haber ben ayrıca sol kanada Mehmet Çakırla ilgilendigimizi duydum onu alsak daha iyi olur. |
[B]Mehmet Çakırı Alırsak çok güzel olur veli acar bizi aşar[/B] :)
|
[B]Bursa'nın jokeri olarak tanınan bir oyuncu. Orta sahanın her yerinde ve bazı maçlar da da defansın sağında forma giymişti. Her takıma lazım denebilecek oyunculardan ancak geç prof. olması en büyük dezavantajı...[/B]
[B]Elimizi çabuk tutalım da Bucaspor almasın ;)[/B] |
MEHMET CAKIR MUHTESEM OLUR !!!!!!!!!!
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;636027][url=http://resimzade.com/Show.html?i=21371&token=63854][img]http://resimzade.com/Show.html?i=21371&token=63854[/img][/url]
[/QUOTE] [B]Çok sert duruşu var.Bize faydalı olurmu pek tanımıyorum.[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;636032][B]Elimizi çabuk tutalım da Bucaspor almasın ;)[/B][/QUOTE]
[B]Bülent hoca burayı takip ediyorsa kesin görüşmelere başlamıştır bile.:)[/B] |
alınırsa bence çok iyi olur ertuğrul sağlam onu sağlam yapmıştır genç bi oyuncu bence alınmalı
mehmet çakır ile ilgileniyosak inşallah alırız alırsak bizi kimse tutamaz |
ertugrul hoca veliyi yetiştirmiştir güçlüdür kesin alalım bence birde mehmet cakırı alsak oo tazemantayı da alsak süper olur arkadaşlar nediyorsunuz
|
[QUOTE=EfSaNe SiVaSıM;636035]alınırsa bence çok iyi olur ertuğrul sağlam onu sağlam yapmıştır genç bi oyuncu bence alınmalı
mehmet çakır ile ilgileniyosak inşallah alırız alırsak bizi kimse tutamaz[/QUOTE] Veli acar 28 yaşında pekte genç sayılmaz |
yaw bir düsünün Mehmet Cakir, Ceyhun, Mehmet Nas, Mehmet Yildiz, Suarez [B]HÜCUM TAM OLUR ve TAM OTURUR[/B] . Ceyhunla belki 1 sezon gideriz ama [U]ISABETLI[/U] olur. [B]MEHMET CAKIRI YÜREKDEN ISTIYORUM. [/B]
MEHMET CAKIRI ALDIKDAN SONRA DEFANSA 2 OYUNCU, OZAMAN SAMPIYONLUGA UMUDUM OLUR. |
ya yönetim, eski oyuncularini neden geri almiyorsun? tum ve syllayi geri alsana. ortasahada birtek sag kanat lazim.
|
yav bırakın cakırı makırı adı duyulmamış geleceği olan adamlar alın bune yaaaa30 32 33 yaşlarında adamlar bunlardan bi halt olmaz
|
ne diyon yaw gardas Mehmet Cakir 26 yasinda. 6 sezon iyi gider :D
|
hayatınızda sivassporda mehmet çakır gibi oyuncu gördünüzmüde kızıyonuz
|
alinsa cok faydali olur ama bursa zor birakir gibi geliyor bana.
|
[B][CENTER]21 maç ve hiç golü yok forvet arkası oynamasına rağmen,bize faydası dokunacaksa gelsin tabiki...[/CENTER][/B]
|
iyi atak yapıyoruz yalan yok....:D:D:D
|
[QUOTE=EfSaNe SiVaSıM;636046]hayatınızda sivassporda mehmet çakır gibi oyuncu gördünüzmüde kızıyonuz[/QUOTE]
ERMAN KILIÇ.... bence ondan daha yetenekli ama SİVASta bi nane yapamadı |
Bursa´da yedek kadrodaymis,bir zamanlarda Ibrahim Dagasan´da Bursa´da yedekti.Ibrahim bize birsey verdimiki,bunun bize katkisi olsun.
|
alırsa insallah iyi oynar ve takımımıza faydalı olur
|
Hic gelecege yönelik transferler yok.Genc ve kabiliyetli yetenekleri takima neden kazandirmiyoruz.Veli adli bu oyuncuyu ilk defa duydum.Yasida epey var.Iyi olaydi yedek kadroda olmazdi.
|
Yarar sağlar kadro genişliği içinde lazım böle topçular. Defans için gündemde hiç bi isim olmaması çok şaşırtıcı.
|
ertugrul yetiştirip güvendiği adamı satar mı ne saçma..
|
Sivasspor'un resmi sitesindeki puan cetvelinde takımımız 15. sırada görülüyor. Yönetim açıkça söyeleme de takımın önümüzdeki sezon amacı belli oldu :mad:
|
iyi bir oyuncu alınmasında fayda var tek yönlü degil bir çok mevkide ihtiyaç halinde oynatabiliriz..
|
işallah doğru haberdir yalnız hep orta saha alıyoz defans ile forvet yok ne iş
|
veliye karşılık kesin kamananı isterler bana göre veliyi alalım onlara taideri verelim nasıl olur sizce saygıdeger yiğidolar
|
[B]takıma katkı sağlayacağına inanıyorum ...[/B]
|
sivasspor gene topluyor yaramazları
|
Takimin yas ortalamasini yükseltmek icin bu yönetim hertürlü cabayi gösteriyor Allaha sükür.Veli kim ya Allahaskina.Su ana kadar eski kadroyuda göz önüne alacak olursak,Suarez ve Keita takimin en genc oyunculari.Takimin yas ortalamasini yükseltmekle ne anliyorlar ben bunu cözemedim.Böylemi güclü Sivasspor kuruluyor.Bu is cigrindan cikmaya basladi.Bu Veli transferide mutlaka Bakkal,Antalya´da seminerdeyken,E.Saglam tavsiye etmistir.
|
[QUOTE=cılgınsivas58;636151]veliye karşılık kesin kamananı isterler bana göre veliyi alalım onlara taideri verelim nasıl olur sizce saygıdeger yiğidolar[/QUOTE]
biz ne dersek kabul ediyolar mı siz bize sunu verin biz size sunu verelim oluyo mu öyle o zaman volkan şeni alalım bizim paflardan birini verelim adamlar şampiyonlar liginde oynayacak taideri napsınlar biraz mantıklı konusun arkadaslar |
MEHMET CAKIR SIVASSPOR A HICBIRSEY VEREMEZ ARTI IYI BIR GOLCU FALAN DEGIL ADAM GIBI GELECEK VAAD EDEN KISILERE BAKSAK DAHA IYI OLUR ERMAN I ALIRKENDE BUYUK UMUTLER BESLEDI HERKES AMA BEN HEP SOYLEDIM ONUN TAVUK COBANI BILE OLAMAYACAGINI MEHMET CAKIR HIC OLAMAZ ZATEN PSIKOLOJIK OLARAK IFLASTA BIZIM TAKIMIN SORUNUDA BU OYLEYSE DINAMIK KISILERE IHTIYACIMIZ VAR
|
para yoksa neyle alsın kardeşim yok bütçe belli adam istemezmi adam gibi futbolcu almayı anca genç alsınlar genç alıyor 30 üstünde alalım o neden tecrübesinden yararlanırız adamlar kimi aldıysa yaranamadı neyin peşindesiniz bilmiyorum hepimiz istiyoruz iyi oyuncu almayı ama belkide cidden para yoktur.
|
nasıl para yok ya nereye gidiyo o zaman bu paralar ???? süperlige katılım payı alıyoruz topladığmız puan basına para alıyoruz 2 sezon üst sıralara oynadık nereye gtti ordan gelen paralar o zaman
|
napıcaklar bunu be.. yine bizi küme düşürmeyemi uğraşıyorlar. sivaslıları aptal sanmasınlar. adam gibi futbolcu alsınlar. çıkıp bütçenin hesabınıda kamuoyunda yapsınlar.
|
:mad: Bizdeki Transfer Anlayisi Oldukca Vahim
|
[QUOTE=AnàtolìanUnion |58|;636029][B]Mehmet Çakırı Alırsak çok güzel olur veli acar bizi aşar[/B] :)[/QUOTE]
mehmet cakır süper olur .........cakırda inşll olursa orta sahamız muhteşem olur ........................golculerimz coktur sadece defansa dört yeni adam bir elyasa..............faruk va hayettnde yedek bile olmaz.................................................cok şükür yasin gitti bide bu ikiside giderse dünylar benim olur....................... |
bursanın yedegını neden alalım
|
kendi takımında kadroya giremiyen adamın ne işi var sivassporda...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:14. |