![]() |
Osman Fırat'a yakın markaj
[IMG]http://www.gaziantep27.net/uploadresimler/haberler/r_20071207000918_osman_firat.jpg[/IMG]
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor’un Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kaptanı Osman Fırat’a talip olduğu öğrenildi. Gaziantep B.B. Kulübü’nün Başkanı Ünsal Göksen, takım kaptanları Osman Fırat’a menajerler aracılığıyla Sivasspor’un teklif gönderdiğini ifade etti. Göksen bu konuda gelen teklifi değerlendirdiklerini dile getirerek, “Eğer futbolcumuz da isterse, önünü açmak ve Türk futboluna yeni bir futbolcu kazandırmak amacı ile Süper Lig'e gönderebiliriz. Süper Lig haricinde başka takımlara futbolcu vermeyi şu aşamada düşünmüyoruz” şeklinde konuştu. Gaziantep Olay |
Cevap: Osman Fırat'a yakın markaj
sivasspor kaliteni biraz yükselt 2.liğden 3.liğden toplayıp getiyorsun
|
26 yaşında defans oyuncusu ve takım kaptanı. Tanıyanlar tarafından iyi olduğu söyleniyor alınırsa bekleyip görcez. Kadro genişliği açısından iyi.
Alt ligde oynuyor diye kalitesiz mi oluyor anlamış değilim bizim taraftarları. Size örneğim Mehmet Topal şuan Valencia takımına transfer oldu. Gsye nerden geldi 2.ligden geldi yanılmıyorsam. Bizim takımdan yine bi örnek Cihan Yılmaz takımın bu sezon en iyi oyuncusu seçildi. İşte bize böle topçular lazım arkadaşlar kendilerini ispat etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Transferi yönetim yaptığından hata yapmıcaklarını düşünüyorum bu sezon. |
şahsen 2. lig topcularına ön yargılı bakmıyorum. hatta toplayabilsekde bütün iyi oyuncuları bi takımda toplasak geçen seneki rezaleti yaşamayız en azından.. Ama bu oyuncuya önyargı ile bakarım. Cünkü antep belediyenin iyi oyuncularını zaten antep kapıyor. yani bi nevi pilot takımı gibi. Yani bu oyuncu kaliteli bi topcu olsa antep coktan almıstı onu kadrosuna.. Ama yedek bekler kadro genişligi olur diyorlarsada bizim A2 ligindeki gençleri yedek yapsınlar. Bakın bursaya sercanlar volkan şenler hep paftan çıkma.. Umarım yanılırım ama kesinlikle vasat topcu oldugunu düşünüyorum.
|
formanin hakkini versinde ister ikinci ligden isterse ücüncü ligden olsun yeterki sahalarda mücadele etmesini bilsinler
|
kendisini gostersin bakalim sivasta
|
yasinden iyi olduğu kesin yani yasinin 2 katı iyi oynasa bu sezon yediğimiz gollerin yarısını yeriz
hakkı hocaoğlu vardı sivasta 2 sene süperligde oynadı oda bizle berabar çıkmıştı sanki ama yönetimin adam akıllı oyuncular alması gerek inş |
:mad::mad:yine bi halt olmuyacak bizim takımdan
|
BankAsya için takım yapıyor gibiyiz ama biraz sabır daha transfer devam ediyor eylül ayına kadar bakın Sivassporumuz ne topçular alacak o zaman göreceğiz..
|
[B][COLOR="Red"][CENTER]ARTIK BİZİMDE DIYULMUŞ İSİMLERİ TRANSFER ETME ZAMANIMIZ GELDİ,GİDİP 2. LİG TOPÇULARINI ALIP GETİRİYORUZ,ARTIK DUYULMUŞ,TECRÜBELİ İSİMLER İSTİYORUZ...[/CENTER][/COLOR][/B]
|
Basarili biri ise neden olmasin.
|
[QUOTE=GokhanTurna;636185]26 yaşında defans oyuncusu ve takım kaptanı. Tanıyanlar tarafından iyi olduğu söyleniyor alınırsa bekleyip görcez. Kadro genişliği açısından iyi.
Alt ligde oynuyor diye kalitesiz mi oluyor anlamış değilim bizim taraftarları. Size örneğim Mehmet Topal şuan Valencia takımına transfer oldu. [B]Gsye nerden geldi 2.ligden geldi yanılmıyorsam. Bizim takımdan yine bi örnek Cihan Yılmaz takımın bu sezon en iyi oyuncusu seçildi. [/B]İşte bize böle topçular lazım arkadaşlar kendilerini ispat etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. .[/QUOTE] Kesinlikle ayni görüsteyim alt lig diye kalitseiz demek degildir .......... Kesinlikle alt lig de cok kaliteli ve Süper lig den daha kaliteli futbolcular vardir. Asil önemli olan bunlari bulup takima kazandirmaktir. Gökhan arkadas GS dan M,Topali iyi bir önek olarak vermis!!! Adamlar 1 Milyon $ aldilar 2-3 sezon aynatilar ve 5-6 Milyon € satilar. |
yine bank asya ile bonservisi elinde olan futbolcularları almaya çalışıyoruz. bu sene yine işimiz yaş, Allah sonumuzu hayır etsin. daha süper ligde oynadığımızın farkında değiliz. böyle transfer politakası olmaz. çekirgede bir daha zıplamaz. dikkat.
|
alınırsa kadro genişliği açısından iyi olur ama artık kaliteli ve tanınmış isimler almalıyız
|
Hala geçen seneden ders almamış gözüküyoruz. yönetim elini cebine atmazsa bu transfarlerle bir yere varamayız. ikinci lig takımları bile takır takır transfer yaparken, biz hala boşta ki futbolcaları arıyoruz. onlarında ne kadar faydalı olduğunu geçen sene gördük.
|
Bank asyadan topladıklarımızla bank asya yolcusu olmamız yakındır. Diğer takımların transferlerine bakacak olursak en silik görüntü veren takım şu an biziz. Kimse boşa hayal kurmasın seneyede liğde tuunmaya çalışacagız.
|
Tanimadigim izlemedigim oyuncu icin yorum yapacak ahkam kesecek kadar ahmak ve cokbilmis degilim.bu oyuncuyu izleyenler taniyanlar oyuncu hakkinda yorum yapsin bankasya yok 2.lig sudur budur diye ucuz yorum yapmasinlar
transfer isi cok calisma ve iyi takip sonunda bütceye göre isimlerin kadroya katilmasidir bizim bir hocamiz ve yönetimimiz var bunlari onlara birakmatan baska secenegimiz yok. Sivasspor bu zamana kadar kac tane süper yildiz aldida simdi bu isimleri begenmiyorsunuz transfer bir kumardir büyük oynarsin büyük kaybedersin kücük oynarsin kücük kazanirsin bazen sansin iyi gider oyuncuda kendini gelistirir ve kazanc daha büyük olur. |
[IMG]http://www.gaziantepbbspor.com/trr/images/stories/26.jpg[/IMG]
Sadece yedek olur stoper mevkii çok önemli tecrübenin en önemli oldugu mevkii inşallah başarılı olur ama eger buraya kaliteli bi oyuncu almazsak vay halimize |
[B]Bakın ben bu oyuncuyu seyrettim. Karabük maçını sahada bizzat canlı olarak. Bir kere alınması bana göre biraz zor ama eğer alınırsa şöyle izah edeyim. Diallodan 3 gömlek Yasinden ise rahat 5 gömlek üstün bir oyuncu. Bir defa sahaya hükmetmeyi seven ve oyunu çok güzel yöneten bir oyuncu. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. [/B]
|
[QUOTE=58_babacan_58;636204][B][COLOR="Red"][CENTER]ARTIK BİZİMDE DIYULMUŞ İSİMLERİ TRANSFER ETME ZAMANIMIZ GELDİ,GİDİP 2. LİG TOPÇULARINI ALIP GETİRİYORUZ,ARTIK DUYULMUŞ,TECRÜBELİ İSİMLER İSTİYORUZ...[/CENTER][/COLOR][/B][/QUOTE]
yanılmıyorsam geçen sene imparator büyük hoca düayen hoca bülent uygun messi erman kılıçı aldı,fenerbahçeden yasin çakmakı aldı,antalyadan uğur kavuğu aldı,ispanya huelvadan pivot santrofor ersen martini aldı hollandadan embambayı aldı,ne oldu hepsi hava cıva tek yetenekli olsun 3. ligden olsun 2. ligden olsun koşsun formasının hakkını versin |
SIRADAN FUTBOLCU İSTEMİYORUZ SİVASSPOR KAMP YERİ DEGİL BU SENE NELER YAŞADIK ÖLÜ ÖLÜP DİRİLDİK DOGRU DEYİLMİ İNKAR EDEN VARSA FUTBOLDAN ANLAMIYOR DERİM KALİTELİ 3 VE 4 TANE ADAM GİBİ FUTBOLCU ALINSIN BİZLERDE GÖKSÜMÜZÜ KABARTARAK GEZELIM YETER ARTIK AMATOR FUTBOLCULARLA İLGİLENMEYİ SEVGİLERİM HOŞCA KALIN
|
SIRADAN FUTBOLCU İSTEMİYORUZ SİVASSPOR KAMP YERİ DEGİL BU SENE NELER YAŞADIK ÖLÜ ÖLÜP DİRİLDİK DOGRU DEYİLMİ İNKAR EDEN VARSA FUTBOLDAN ANLAMIYOR DERİM KALİTELİ 3 VE 4 TANE ADAM GİBİ FUTBOLCU ALINSIN BİZLERDE GÖKSÜMÜZÜ KABARTARAK GEZELIM YETER ARTIK AMATOR FUTBOLCULARLA İLGİLENMEYİ SEVGİLERİMLE HOŞCA KALIN................
|
biz niye bank asyadan oyuncu alıyoz onu hala anlamadım diğer takımlar yabancı takımlardan oyuncu alırlar biz bank asya
|
arkadaşlar sadece birşey yazacagım bu önyargıdan falan deyildir.
ben aslında bu takımda tek güvenmedigim insan.hocamız mesut bakkal'dır. yılların teknikdirektörü hiç bir başarısı yok ayrıca transfer edecek elinde listeside yok gibi.. |
Cihan'da Karşıyaka'dan gelmişti ancak sezonun en iyilerindendi. Umarım sağlam topçudur.
|
yine moralim bozuldu arkadaslar gecmiste ne oyuncular gedi alt takimlardan nerelere geldiler habide hayirli olsun diyinde birakin ins hayirli olur su uyduruk yorumlarinizi birac anlasilir sekilde yapin lutfen
|
Osman Fırat geçen yıl 25 maç,bu yıl 27 maç oynamış...İstikrarlı bir oyuncu ama 1. lig için..Boyu 1.80 ..Stoper için fazla uzun bir oyuncu da değil...Aslen Malatya doğumlu bir oyuncu....Bir oyuncuyu izlemeden o oyuncu hakkında yorum yapmanın doğru olmadığına inananlardanım...Geçen yıl Cihan ile ilgili de çok fazla eleştiri olmuştu ama Cihan herkesi oynadığı futbolla utandırmıştı..İşin ilginç olanı G. Antep'in altyapısı olan bir takımda 4 yıldır oynuyor ama G.Antep bu oyuncuyu hiç düşünmüyor...İnşallah eğer alınırsa beklediğimiz gibi bir oyuncu çıkar ve takıma en azından iyi bir yedek olur...
|
Birinciiiiiii Lig Bank Asya .) Pehahaa
|
selam facebookta balikesir sivasspor yiğido profilini açtim hepinizden desteklerinizi bekliyorum amaçimiz balikesirdeki sivaslilari ve sivasspora gönül verenleri ayni çati altinda etkinlik yaparak maçlarimizi izlemek sivasspor sevgisi çiğ gibi büyüyor hepinizden desteklerinizi bekleiyorum saygı ve sevgilerimle sivassporumuza sahip çikalim üç büyük yok sivasspor var [url]http://www.facebook.com/profile.php?id=100001200905328[/url] buraya üye olursaniz tşk ederim .
|
bu nasil bir iştir anlayamadım admalar super liğ e çıkıyo takımı yeniliyo biz gidiyoruz bank asyadan 2, liğ den futbolc alıyoruz almasakta peşinde koşuyoruz düşündürücü bir durum...
|
Arkadaşlar yıldız isim,tanınmış futbolcu diyorsunuz ama bir futbolcunun transfer şartları nelerdir bir göz atalım dedim.Bir futbolcu bir takıma niye transfer olur.1-Para için 2-Büyük takım olduğu için 3-Gideceği takımı basamak olarak kullanmak için 3-T.Direktörünü sevdiği için 4-Avrupa da oynayacağı için.Peki şimdi bir futbolcu geçen sene kümede kalmayı son haftada başaran bir takıma nasıl gelir.
|
takimin oturmus olur ozaman ikinci ligten iki genc alirsin parlatirsin anlarim ama zaten dunya kadar eksimiz var nasil idddaali takim kuracaz ikinci lig topculariylami birinci ligten topcumu bitti ikinci ligin pesini birakmiyoruz yukarlara oynayacak takimin ikinci lig topculariyla isi olmaz
|
bizim eski yasınden daha iyidir %100 %100 ama 1.lig den 3.ligden almasın futbolcu
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:01. |