SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Mehmet Yıldız gitmeli mi ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29540)

Abdullah DuMaN 02.07.2010 10:57

Mehmet Yıldız gitmeli mi ?

[B]
Son günlerde çıkan transfer iddaları ve Mehmet Yıldızın sıcak baktığını duyuyoruz.
Sizce Mehmet Yıldız Galatasaray veya başka takıma gitmelimi

Evet Gitmeli
Hayır Gitmemeli
Kararsızım[/B]

Salim58 02.07.2010 11:03

Cevap: Mehmet Yıldız gitmelimi ?

[B][I]Taş yerinde ağırdır. Giderse biter.[/I][/B]

YİGİDOKENTLİ 02.07.2010 11:04

giderse bizim işimiz biter mehmet bizim herşeyimiz gitsede sivasspordaki gibi oynayamaz.

fedayi 02.07.2010 11:13

bence gitmemeli onun takımda olmadığı zamanları hatırlayalım

ShabbatShalom 02.07.2010 11:17

Zaten adam gibi oyuncu yok. Oyuncu dediğimiz 2-3 adam var yönetim zaten Mehmet Yıldız'ı gönderirse kendine [B]"Harakiri"[/B] yapmış olur :)

svsli585858 02.07.2010 11:18

[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][B][I]valla giderse hem kendisini yakar hemde sivassporu. mehmet gs ye gitse ilk 11 de oynayacağını sanmıyorum ya baros un sakatlanmasını bekleyecek yada maçın sonlarına doğru girer. sivasspora gelince mehmet olmadan ne halde olduğumuzu gördük. İnşallah gitmez ve sivasta nice başarılara imza atar. Seni Seviyoruz Büyük KAPTAN...[/I][/B]

V1CT0RY 02.07.2010 11:26

[B]Adam Sivas'ta Mutluyum Deyip Sözleşme Uzatıyor , Basının Gündem Yaratmak İçin Çıkardığı Fason Haberlere Aldanıp Bu Tarz Konulara Girmek Camia ve Mehmet Açısından Yanlış...

Mehmet Sivasspor'da Mutlu ve Gollerine Sivas'ta Devam Edecek....[/B]

xadox 02.07.2010 11:38

yönetim nasil olsa paraya doymuyor, güzel bir teklif gelse hic düsünmeden satarlar mehmet yildizi onun yerinede yine bedava bank asyadan 35 lik birini bulurlar

izmirliyigido 02.07.2010 11:58

Hayır !... Hiç bir yere gitmemeli. Gidenleri gördük hep. Zafer Biryol, Okan Yılmaz, Gökhan Ünal. Daha sayalım mı?...

AYK

ÖFŞ2041 02.07.2010 12:03

[QUOTE=Abdullah DuMaN;638022][B]
Son günlerde çıkan transfer iddaları ve Mehmet Yıldızın sıcak baktığını duyuyoruz.
Sizce Mehmet Yıldız Galatasaray veya başka takıma gitmelimi

Evet Gitmeli
Hayır Gitmemeli
Kararsızım[/B][/QUOTE]

Önce soru eki olan "[B]m[/B]i"yi ayrı yazalım onu sonra konuşalım...

85200258 02.07.2010 12:12

Şu ana kadar formda sadece ben gitmeli dedim. Futbol kulüplerinin profesyonel yönetilmesi gerektigini düşünüyorum. 29-30 yaşına gelmiş bi oyuncuyu 2 tane gelecek vaad eden futbolcu artı parayla takas etmek mantıklı diye düşünüyorum. Seneye istesenizde Mehmet Yıldızı satamazsınız bu son şans. iyi bir pazarlama stratejisi ile satılabilir..

yigido yakup 02.07.2010 12:19

mehmet artik sivasspor un simgesidir hicbiryere gitmemesi gerekir hem oyuncu olarak ona ihtiyacimiz var hemde lider olarak karakter olarak böyle bir degeri kaybetmemeliyiz.

gözümüzün önünde kayseri örnegi var onlarin kaptani mehmet olsaydi onlar sampiyonlugu yakalayabilirlerdi mehmet yildiz her zaman yetismes degerlerimize sahip cikalim.

Ezgi 02.07.2010 12:36

Mehmet Yildiz,Sivasspor'la ozdeslesmis bir futbolcu.kanaatimce giderse sivas'taki gibi varlik gosteremez.tabir-i caizse yildizi soner.bence gitmez.

bucansanafeda 02.07.2010 12:46

Cevap: Mehmet Yıldız gitmeli mi ?

mehmet bir sene daha dursun sonra gitsin çünkü 2 senelık kontrat ımzaladı
2 sene oynar kontratı biter ondan sonra mehmet sıvastan bedavaya gıderse uzuluruz bu sene sivassporda oynasın gelecek sene iyi paraya bir takıma veririz

cilgin1966 02.07.2010 12:54

gitse büyük takımlara yedek bekletirler fatih terim gibi sivasta kalsın futbolu burda noktalasın

Pulurlu58 02.07.2010 13:02

6saray yine yaptı yapacağını sezon öncesi karıştırdı kafasını kaptanın. herkesin yeri dolar ama mehmetin yeri başka.takastan da fayda gelmez istanbula alışmış topçu burda oynamaz.

babapiton 02.07.2010 13:28

sivasspor u yıpratma politikası demekki Sivasspor dan çekiniyolar Alsalar mehmet yıldız imza atmadan önce alırdılar artık mehmetinde bu haberlerle performanısının düşecegine inanmıyorum alıştı oda

ShabbatShalom 02.07.2010 14:40

[B]Kaynak : [URL]http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2010/07/02/yeniden_yildiz[/URL]

Fakat fotomaçın şişirme haberlerine alıştık,inananda yoktur bu habere umarım[/B]

B.DUMANLI 02.07.2010 15:01

M.Yildiz niye gitsinki,GS´da kesinlikle Sivas´daki arkadasligi bulamaz Hakan´a neler yaptilar,adam futbolu birakti.Gecen yil Arda ve Caner antremanda yumruklastilar.Büyük takimlar Anadolu futbolcusunu yutuyor.Son örnek M.Topal FB´den.Harc tutmuyor.

kiNgSiZe58 02.07.2010 15:05

Mehmetyildizgitmesin.com diye bir site vardi, neden kapandiysa

85200258 02.07.2010 15:24

[QUOTE=babapiton;638049]sivasspor u yıpratma politikası demekki Sivasspor dan çekiniyolar Alsalar mehmet yıldız imza atmadan önce alırdılar artık mehmetinde bu haberlerle performanısının düşecegine inanmıyorum alıştı oda[/QUOTE]

Dostum Galatasaray zaten asıl boştayken almak istedi ama mehmet 8 ay sakat sakat kulüp ona para ödedigi için vefa örnegi gösterdi Sivasa imza attı. Onun peşine gs halil altıntop a yöneldi yabancı kontenjanı sıkıntısından dolayı türk arıyorlar. halilde takımında kalınca mecbur mehmete döndüler. Mehmet Yıldız imzaladıgı kontratla vefa borcunu ödedi. Eminim onunda gönlünde gs vardır. Hangi futbolcu kariyerinde 3 büyüklerden biri olsun istemezki. Yedek bile kalsa kariyerinde galatsaray da yer alsın isteyecektir. Bende Sivasın anlayıslı davranıp iyi bi fiyata satmasından yanayım. Futbolda yeri dolmayacak futbolcu yoktur. yeri dolmayacaksa 3 sene sonra jubile yapar sonra ne olacak??

fglnsdf 02.07.2010 16:20

Bence gitmemeli ve gitmez. Insallah.

[B]AMA NEREYE GIDERSE GITSIN, HER ZAMAN SENIN ARKANDAYIZ BÜYÜK KAPTAN.[/B]

Sivaslibey 02.07.2010 18:44

GITMESIN.

Mecnun baskan artik yumrugunu masaya vurma zamani geldide geçiyor. Cik medyanin karsisina "Bizim Mehmet'imizi hiç bir yere kolay kolay vermeye niyetimiz yok de !!!"

Bu kadar basit.

Not : Sakin bir daha Fikret Ünsal'ida konusturmayin.

cılgınsivas58 02.07.2010 19:30

tabiki hayır....... oynamadığı maçlarda gördük takım nasıl olduğunu

GuVeN 02.07.2010 20:59

Bütün sezon klübede oturmayı göze alabiliyosa gider.Bence İstanbul'un büyüsü sezon boyunca klübede oturmayı göze alacak kadar büyük değil..Mehmet Yıldız karakterindeki hırslı bi adama göre hiç değil.Banko oynayabileceğini bilsem başarılı olmasınıda isterim ama adamlar yedek kulübesinde oturacak adam arıyorlar.Bu bizim kaptana göre değil..

şarkışla 58 02.07.2010 21:19

Durup dururken nereden çıktı kardeşim bu haber.Dostmusunuz düşman mı.Başka yerde çıksa bu anket yeri göğü inletirsiniz SİVASSPOR u karıştırmaya çalışıyorlar diye.Elimizde kala kala Mehmet kalmış onuda pazarlamaya mı çalışıyorsunuz.Hani tek borçsuz klüp bizdik paraya mı ihtiyaç var yoksa

ceyhun58 02.07.2010 21:41

Onun olmdığı zaman takım kümeye gidiyordu bu anketi açmanın bir anlamı varmıki bülent uygun niye devamlı oynattığını düşünürseniz mehmet yıldız gitmemeli diye düşünürsünüz:mad:

yigidoss 02.07.2010 22:09

Zaten adam gibi transfer yapamadık bir de Yıldız giderse tezeği avuçlarız artık. Aa bizim yöneti alışık üç kuruşa topçu satmaya onu da satarlar

ahmet225 02.07.2010 22:16

mehmet giderse kümeye giderizz mehmet e 7 yıl daha imza attırmaları lazım bence

yadel 02.07.2010 22:40

Değil Mehmet i satmak takıma çok iyi transfer yapılması lazım bu takım başa oynamalı Sivaslı buna layık büyük düşünelim.

GuVeN 02.07.2010 22:40

[QUOTE=ceyhun58;638099]Onun olmdığı zaman takım kümeye gidiyordu bu anketi açmanın bir anlamı varmıki bülent uygun niye devamlı oynattığını düşünürseniz mehmet yıldız gitmemeli diye düşünürsünüz:mad:[/QUOTE]

Konuyu anlamamışsınız galiba,böyle bi haber var basında,burasıda taraftar forumu olduğuna göre,arkadaş burada taraftarın bu konudakı dusuncesını,mesajını belırtmek istemiş ılgılılere.Çokda yerinde bi konu açmış kendi kanaatime göre.Kımse kaptan gıtsın ıstemez.(anketdede görüldüğü gibi) Zaten Mehmet Yıldız'ın bi yere de gittiği yok. Tam anlamadan insanlara tepki göstermek ne kadar kolay değil mi?

BOUN 02.07.2010 23:46

Mehmet'in hiç bir yere gittiği yok, bunlar yıllardır yapılageldiği gibi tekrar edilen yalan haberler. Boşsanız, işiniz gücünüz yoksa bu tür haberlerle heyecan yapabilir ve vaktinizi doldurabilirsiniz!

Ben bu yıl kaptandan 25 gol ve 20 asist bekliyorum. :) Kesinlikle abartı değil, hepimiz biliyoruz ki Mehmet geçen yıllarda bu rakamlara yaklaştı. Artık kariyerinde çıtayı iyice yükselttiği bir dönem olacaktır önümüzdeki 5-6 yıl Mehmet için. Yaşının 28 olduğunu ve 35-36 yaşına kadar çok rahat oynayabileceği gerçeğini göz önüne alırsak Mehmet Yıldız'ımız Türk futboluna Sivasspor'da damgasını vuracaktır. Benim Mehmet'e güvenim tam. O da kendisine güvensin ve hayatının bu en güzel 6-7 yılını çok çok çalışarak geçirsin. Kendisi zirveye çıksın, bizi de göklere çıkarsın. Yaparsın sen Mehmet, biliyoruz!

Del Piero 02.07.2010 23:50

kesinlikle kalmalı mehmet yıldız = sivasspor'dur mehmet yıldız bizim sembol ismimizdir.

YİGİDOKENTLİ 03.07.2010 01:20

Mehmet delikanli gibi 2 yillik imza atti mehmetin degeri belli sivassporda kolay lokma deyil mehmet degeri belli mehmet bizi terk etmez gidersede sivasspora büyük para kazandirir gider 2 sene oynar yine sivasspora gelir:))

58VoLkAn58 03.07.2010 12:56

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Kesinlikle gitmemeli.Ben Galatasaray'da burda oynadığı gibi oynayacağını düşünmüyorum.Bence kalsın.[/B][/FONT][/COLOR]

emin kara 03.07.2010 14:28

arkadaşlar böyle konularla neden milletin canını sıkıyorsunuz biliyorsunuz ki mehmet sivasspor için en önemli oyunculardan bir tanesi zaten yönetim mehmeti kimselere vermez basın kendine mazeme arıyor sizlerde böyle asılsız konuları buralara taşıyorsunuz

yigidoss 04.07.2010 00:25

[QUOTE=emin kara;638210]arkadaşlar böyle konularla neden milletin canını sıkıyorsunuz biliyorsunuz ki mehmet sivasspor için en önemli oyunculardan bir tanesi zaten yönetim mehmeti kimselere vermez basın kendine mazeme arıyor sizlerde böyle asılsız konuları buralara taşıyorsunuz[/QUOTE]

Arkadaşım bu iddia basit bir iddia değil ki NTV SPOR, Samanyolu, HABER TÜRK gibi önemli kanallar ve internet siteleri verdi haberi. Hem biz Servet'i, Bilica'yı, Sezer'i,Tum'u, Sylla'yı piyasa şartlarında neredeyse sakız parasına satmadık mı? Mehmet'i de satarlarsa şahsen hiç şaşırmam

ercan58.a 04.07.2010 11:19

[B][COLOR="Blue"]mehmet yıldız bizim takım için bence en önemli futbolcu asla yollanmamalı
sonra geçen yıl yollanan başta tum-bilika-silla vs...çok pişman oluruz[/COLOR][/B]

furkandtr 14.09.2010 17:41

iyi bir fiyata giderse evet gitmeli ama alıcısı çıkmassa bırakılmamalı

yener_sahin 14.09.2010 17:48

[B]adam sakatlanır gelsin diye konu açar dua edersiniz.adam oynar gitsin diye konu açarsınız...tarafsız olduğunu mu gösteriyor bu site nedir anlamış değilim[/B] :rolleyes:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:58.