![]() |
Takımda en çok golü kim atar?
[B]
[IMG]http://www.ajansspor.com/resim/sivasspor_logo.jpg[/IMG] Geçtiğimiz sezon takımda en çok golü Cihan Yılmaz ve Mehmet Yıldız (6) atmıştı bu sene en skorel isim kim olur. Mehmet Yıldız Ceyhun Eriş Kamanan Cihan Yılmaz Erman Kılıç İbrahim Şahin Suarez [/B] |
Cevap: Takımda en çok golü kim atar?
[I][B]Oyumu Mehmet Yıldız'a verdim.[/B][/I]
|
mehmet yıldız tabikide.
|
[B]Geçen sezon Mehmet Yıldız kısa sürede atmıştı zaten bende bu sene çok ümitliyim ondan[/B]
|
HEPSİ ATSIN ŞAMPİYON BİZ OLALIM :D
|
suarez oynarsa atabilir ama herşeye rağmen mehmet yıldız :)
|
formunu korursa cihan ve mehmet yıldız yine önde götürür bence
|
ATARSA MEMO ATAR GERİSİ YALAN ATAR;)
|
NABIL TAIDERI YAZIYOR IBRAHIM SAHINI YAZMIYOR - NEKADAR YABANCI HASTASISINIZ
|
[QUOTE=svsspr1993;641691]NABIL TAIDERI YAZIYOR IBRAHIM SAHINI YAZMIYOR - NEKADAR YABANCI HASTASISINIZ[/QUOTE]
İbrahim Şahin ankete eklenmiştir şimdi |
Cihan bu sene patlama yapacak.
Çok ümitliyim Cihan Yılmaz favorim.. |
[B]Tahmini gol ortalamaları bana göre:[/B]
Mehmet Yıldız 14 Ceyhun Eriş 8 Kamanan 9 Cihan Yılmaz 6 Erman Kılıç 5 İbrahim Şahin 4 Suarez 4 |
Benim tahminimse şöyle:
Mehmet Yıldız 11 Ceyhun Eriş 5 Kamanan 8 Cihan Yılmaz 14 Erman Kılıç 5 İbrahim Şahin 3 Suarez 7 Sezon sonu bakarız :) |
Arkadaslar Mehmet gecen sene sadece birkac macta oynayabildi ve nerdeyse Guizia'dan cok gol atacakti:D:D. Devamli olarak oynayabilseydi makukula nin yerine bence Mehmet Yildiz birinci superlig de gol krali olurdu. Bazi arkadaslar Cihan Yilmaz patlama yapicak diyorlar bence o da dogru, ama Cihan bence atacagi gollerden cok yapicagi asistlerle, oynayacagi akici guzel futbolu ve serbest vuruslariyla patlama yapicak. ben Erman'dan da cok umitliyim.
|
MEHMET YILDIZ ATAR ÇÜNKÜ ARKASINDA OYNAYANLAR DAHA BESLEYİCİ ASİST TOPCULARI !!!
|
Bence soru şöyle olmalıydı:Mehmet Yıldızdan Sonra En çok golü kim atar :D :D Ben Mehmet Başı çeker diyorum.Cihan ve Suarez'de onu takip ederler.Ben Oyumu Cihana veriyorum.Suarezde favorim kumaşı cok sağlam bu çocuğun...
|
Bence. Cihan Yilmaz.
|
Bu sene bomba Suarez geliyor:D
|
[B]Bencede gol dağılımı
Mehmet Yıldız 16 Ceyhun Eriş 6 Kamanan 8 Cihan Yılmaz 10 Erman Kılıç 5 İbrahim Şahin 2 Suarez 7 Bu şekilde olur[/B] |
Suarez ve mehmet yıldız atararrr :)):)
|
[U][I][B]Bencede gol dağılımı.[/U]
Mehmet Yıldız. 14 Ceyhun Eriş. 4 Kamanan. 7 Cihan Yılmaz. 9 Erman Kılıç .6 İbrahim Şahin: 4 Suarez: 9 [U]Bu şekilde olabilir...[/B][/I][/U] |
Suarez´e sans vermiyecegi son hazirlik macindan sonraki beyaninda forvet alacaklarini aciklamasi Mesut hoca icin talihsizlik.Suarez iki gol atiyor,mac sonrasi forvet ariyoruz diyor.Suarez banko oynarsa gol cogunluguna sahip olur.Yedek kadroda kalirsa randiman alinamaz.
|
[QUOTE=Salim58;641723][U][I][B]Bencede gol dağılımı.[/U]
Mehmet Yıldız. 14 Ceyhun Eriş. 4 Kamanan. 7 Cihan Yılmaz. 9 Erman Kılıç .6 İbrahim Şahin: 4 Suarez: 9 [U]Bu şekilde olabilir...[/B][/I][/U][/QUOTE] cok güzel bir detay ama birde golleri hangi ayakla veya kafaylami atacaklarinida yazsaydin daha sevimli olurdu. saka bir tarafa gol dagilimi bu sekilde cok isimli olursa bizim takimi kimse tutamaz. |
[QUOTE=S.s.Yigido;641697]Benim tahminimse şöyle:
Mehmet Yıldız 11 Ceyhun Eriş 5 Kamanan 8 Cihan Yılmaz 14 Erman Kılıç 5 İbrahim Şahin 3 Suarez 7 Sezon sonu bakarız :)[/QUOTE] sezon sonunu bekleme kardeş ben sana hemen söyleyeyim suarez 14,mehmet,11kamanan,9 cihan 4ceyhun13ibrahim5erman3 |
en çok suarez-mehmet ikilisi iş yapar.ikisi 20 golü geçer.buna mukabil cihan ve mehmet nas benim umutlu olduğum oyuncular onlar da en az bi 12 golü geçerler.ceyhun-erman vekamanan da bi 10 golü bulurlar gibi geliyor bana.:D
|
GECEN SEZON SON BIRKAC MAC OYNAYAN MEHMETIN 6 GOL ATTIGINA GORE BASKA DIYECEK BIRSEY YOKTUR EGER BIR SAKATLIGI OLMAZSA BEN GOL KRALLIGIDA BEKLIYORUM KAPTANDAN
|
SİVASSPOR başarılı olsunda hiç şans vermediğim SAUREZ-CEYHUN atsın bütün golleri razıyım.
|
bence kime şans verirse gol kiralila oynar forvet çok arkadanda besliyeci futbolcu çok diyer arkadaşin dedi gibi bu sene bence 4 3 3 sitemi oynamamiz lazim ortada memet yıldız suerez kaman arkalarinda cıhan ceyhun memet nas defas da sadat ve diolla apturaman hayretin bence bu sene kalaye alişan geçmeli hatalarini hiç deyilse tercübesiz deriz yedi golari birşey demeyiz
|
BENCE KİŞİLERİN ATACAĞI GOL SAYILARINI TAHMİN ETMEK İMKANSIZ 2 SEZON ÖNCE SİZE BURADAN BİRİSİ 1 TANEDE PETKOVİÇ KALEDEN KALEYE ATAR DESEYDİ KİM İNANIRDI ????
AR KADAŞLAR ADI ÜSTÜNDE FUTBOL HİÇ BEKLENMEDİK ŞEYLER OLUYOR !!! |
mustafa uğur :)
|
Benim TAhminim :
Suarez: 14 Kamanan: 8 Mehmet Y:5 Mehmet Nas: 3 Erman ve Ceyhun : 3 |
inş hepsi atar :) ama Mehmet yıldız atar en çok golu ondan sonra inş suarez atar kii iki yıldızımız olsun.. :)
|
bence suarez olur :D
|
Mehmet atar ..
|
[QUOTE=birolsvs58;641733]sezon sonunu bekleme kardeş ben sana hemen söyleyeyim suarez 14,mehmet,11kamanan,9 cihan 4ceyhun13ibrahim5erman3[/QUOTE]
Ceyhun'dan baya umutlusun :) Ceyhun yerine Cihan'ı koysak :) |
ben mehmety yıldız derım ama kımn gol atması obnlı deil oenmlı olan gooooooolöllll atmak puanlar kazanmk
|
ben mehmet yıldız dedim ama suarez'de olabilr oy vercek arkadaşa tavsiyem SUAREZ:p:D
|
benim favorim ibrahim şahin, adam geçen yıl üç-dört maç oynayıp dört gol attı :) eğer 34 maç oynarsa 34 gol atabilir... şaka maka da biraz daha kendisini geliştirmesi ve daha az sakatlanması lazım, doğru düzgün bi 90 dakika çıkartamıyor yaaaa
|
beyler 5-6 maçtır her maçta gol atan kamanandır
|
valla memodan çokşey bekliyoruz 2 sezon önceki gibi ilk yarıda 10 gol atıp ikinci devrede yatacaksa öyle olmasın düzenli olarak gol bekliyoruz ikinci favorimde kamanan
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:44. |