SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GS Biletleri Satışa Çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29758)

SivasSpor.Com 10.08.2010 12:55

GS Biletleri Satışa Çıktı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/boyut2.jpg[/IMG]

2010-2011 sezonunun ilk maçında Galatasaray'la sahasında karşılaşacak olan Sivasspor’un yönetimi, maçın biletlerini bu sabah satışa çıkardı.

Süper Lig'in ilk haftasında 14 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak maçın biletlerinin satışına, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi’nde başlandı. VIP tribününün 30, maraton tribününün 25, kale arkası tribününün 10, misafir takım tribününü biletlerinin de 10 liradan satıldığı açıklandı.

Konuk ekip Galatasaray’a 800 biletin ayrıldığı, sarı kırmızılı taraftarların maçı, havuz tarafı kale arkası ile kapalı tribün arasındaki bölümde izleyekleri bildirildi.

Yöneticisi Erdal Sarılar, “Geçen yıl bir trafik kazası geçirdik ve ligde kötü günler yaşadık. Bu sezon bunları tekrar yaşamak istemiyoruz. Bunun için lige iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor. Buna da Galatasaray maçıyla başlamak istiyoruz. Taraftarımızın biletlere ilk günden yoğun ilgi göstermesi bizleri sevindirdi“ dedi.

Kasım Öktem 10.08.2010 12:58

Cevap: GS Biletleri Satışa Çıktı

Misafir tribün neden 10 TL :@

babapiton 10.08.2010 13:02

[QUOTE=S.s.Yigido;642746]Misafir tribün neden 10 TL :@[/QUOTE]

kale arkası 10 tl misafir takımda kale arkasında 10 tl bazı takımlar gibi farklı yüksek fiyat vermek bizim kulubümüze yakışmaz

Yusuf Çevik 10.08.2010 13:03

Sivas ucuza veriyor diğer takımlar misafire 75 diyor neyse bakacağız önemlı olan maç :)

esrarengiz 10.08.2010 13:05

[B]evet misafir trubun neden 10 tl bizler zaten boyle maclarda kasamizi doldurmak lazim misafir takimin taraftari gelsin gelmesin yap 50 tl gelirlerse amenna gelmezlerse de takimlari yanliz kalir... buyuk sehirler hep boyle yapiyor kimsenin sesi cikmiyor simdi biz yukseltirsek herkes bir agizdan ses cikarir diyemi korkuyor yonetim...
birakalim sunu yaa
SIVAS KARSIYAKA MACINA GITMISDIM DEPLASMANA KARSIYAKALI TARAFTARLAR HER TRIBUNE O ZAMANIN PARASI 500 BINE BILET ALIRKEN BAYANA OGRENCIYE UCRETSIZKEN MAC BIZ SIVAS SPORLU TARAFTARLARDAN 2 MILYON LIRA ALMISLARDI BILET PARASI OLARAK..............DIKKATINIZI BU NOKTAYA CEKERIM SIVAS O ZAMAN 3.LIGDEYDI..
KIM KIZARSA KIZSIN KARDESIM TAKIMIM PARA KAZANSIN BU DEVIRDE BOYLE MADEM ..
BILETLERIN FIYATI YUKSELTILSIN RAKIP TAKIM ICIN BUYUK KULUBSE BUYUKLUGUNU GORELIM ELLERI CEBLERINE GITSIN BIRAZ;;;[/B]

Rallim58 10.08.2010 13:06

[B]Sezonun ilk karşılaşmasında tribünlerin tamamen "taraftarlarca" doldurulmasını ümit ediyoruz.

İnşaallah doldurulur, gerekli tezahürat desteği de sağlanır.[/B]

esrarengiz 10.08.2010 13:07

[QUOTE=babapiton;642750]kale arkası 10 tl misafir takımda kale arkasında 10 tl bazı takımlar gibi farklı yüksek fiyat vermek bizim kulubümüze yakışmaz[/QUOTE]

IKINCI YARI ALISAMIYENDE BILETLER KACA SATILMIS OGRENDIGINDE BANADA HABER VERIRSIN GOZUM OK/....

Del Piero 10.08.2010 13:09

misafir takım biletini yüksek tutmak bizi küçüktür arkadaşlar lütfen yapmayın böyle

esrarengiz 10.08.2010 13:21

[B]fatihcan kuculmekten cok normal prosodur uygulamaya davet ediyorum ben
neden her macda ev sahibi takimlar butun istanbul takimlarina ayni tarifeyi uyguluyunca ben goruyorum hicde kuculmuyorlar aksine buyuyorlar...
neden sadece bizim sivassporumuz soz konusu olunca kuculme meydana geliyor...
simdi lige kulublerin 100%90 i diyelim hepsi bilet fiyatini yukseltince normal ama biz sivaslilar olarak kalan 100%10 kisminda biz yapinca olmaz..
artik biliyorsunuz sizde futbol endustrisi parayla donen bir konuma geldi bu donen carktan payimizi ve hakkimizi almaliyiz diyorum ben...
hemm madem oyle ben tv den maci kale arkasindaki kameradan seyretmek istiyorum gitsene lig tv ye bana o kameradan yayin yapinca az para alacakmi ayni tarife uygulayacak tabi:)))[/B]

PETKOVİC 10.08.2010 13:22

Hakkaten bizim arkadas kadıköyde maca girememişti adam istanbula gitti macı kahvede izledi :D

V1CT0RY 10.08.2010 13:22

[B][CENTER][QUOTE=S.s.Yigido;642746]Misafir tribün neden 10 TL :@[/QUOTE]

Federasyonun Yönetmeliğine Göre Misafir Tribünü Ev Sahibi Tribünün Hangi Kısmındaysa Ev Sahibi Tribününe Uygulanan Fiyat Uygulanmak Zorunda.

Yani Bizim Kale Arkası 10 Lira Misafir Tribünde Kale Arkasında Olduğuna Göre 10 TL Olmak Zorunda.Kale Arkasını 30 TL Yapsaydık Biz Misafir Tribünde 30 TL Olacaktı...

Geçen Sene Bu Sebeple Ceza Yedik Bi Kaç Defa...

Yani Bizim Kale Arkası 10 Lira Olup Deplasman Takımına 50 Tl Yapalım Deyince En Az 10000 Ceza Yiyoruz...[/CENTER][/B]

burakpaşa 10.08.2010 13:24

bildiğim kadarıyla misafir takım bilet fiyatı, belirlenen en küçük ev sahibi bilet fiyatından yüksek olamıyor...
yani misafir takım bilet fiyatını yüksek tutmak istiyorsan, kale arkası ücretinide yüksek tutacaksın..

yanlışım varsa düzeltin

burakpaşa 10.08.2010 13:26

viktori yazmış zaten üstte. ben bu yorumu yazarken o yazmış.
konuya açıklık getirildi

esrarengiz 10.08.2010 13:34

[B]simdi ben anlamadim bu konuyu ..
nasil anlamadigimi soyluyum.. her sezon butun kulublere tarifeler belirlenir verilir tamam federasyon ne derse o ok..
fakat bana bir onek verirmisiniz bilet fiyatini yuksek gosterdi diye ceza yiyen kulubu???/
sivas spor a geldi diyorsunuz ben baska bir ornek istiyorum bilen varsa belgesiyle birlikte paylasirsa sevinirim
aksi taktirde sivasspor uzerinde oyunlar dondugunu buradan soylerim rahatlikla... federasyon madem bu ise onem veriyor ilk derbide bakalim misafir takima kac paradan satiliyor biletler o zaman anlariz ne oldugunu...[/B]

Yusuf Çevik 10.08.2010 13:39

[QUOTE=esrarengiz;642774][B]simdi ben anlamadim bu konuyu ..
nasil anlamadigimi soyluyum.. her sezon butun kulublere tarifeler belirlenir verilir tamam federasyon ne derse o ok..
fakat bana bir onek verirmisiniz bilet fiyatini yuksek gosterdi diye ceza yiyen kulubu???/
sivas spor a geldi diyorsunuz ben baska bir ornek istiyorum bilen varsa belgesiyle birlikte paylasirsa sevinirim
aksi taktirde sivasspor uzerinde oyunlar dondugunu buradan soylerim rahatlikla... federasyon madem bu ise onem veriyor ilk derbide bakalim misafir takima kac paradan satiliyor biletler o zaman anlariz ne oldugunu...[/B][/QUOTE]

Evet çok ucuza satıyoruz ...

zaralı19 10.08.2010 13:46

biletler gayet uygun keşke orda olsamda gitsem :D bursa maçında ordayım işallah

subasi29 10.08.2010 13:53

evettttttttttttttttttt
biraz once bilet aldim....acayıp sira var,biletler tukenmek uzere...
maratondan yerimizi aldik...maraton D blok 16 17 18 19
herkese selamlar

tonusluyum 10.08.2010 13:53

gs bilet fiyatlarının artması için tümbiletfiyatlarının artmasıgerekiyo ozamandahepiniz yine ağlayacaksınızbu fiyata bilet mi olur diye ya siz hiç maçagitmediniz yada lafkalabalığıolsn diye yazıyorsunuz bu kural türkiyenin her yerinde böyledir aksini yapan kulüp cezasını alır
hem ne fark edecek gs bilet fiyatlarının 10 olması 50 olması her halukarda o türbünü doldururlar klüp kasasına girecek para çok olacak dersenizsenede 4 maçta yapsan bile dewede kulak eder biz kendi işimize bakıp kendi trbünlerimizi dolduralım boş beleş işlerle wakit geçirmeyin

ŞAPİYON SİVASSPOR

Salim58 10.08.2010 13:56

[I][B]Stad ful çekecek desenize.[/B][/I]

svsli585858 10.08.2010 14:07

[QUOTE=Salim58;642786][I][B]Stad ful çekecek desenize.[/B][/I][/QUOTE]

[B][I]ben sabah 8 de gişenin önündeydim ilk bileti ben aldım sabah kuyruk 20 kişi falandı ama bileti aldıktan sonra çarşıya indim geri dönerken baya bi sıra vardı maça ilgi yoğun stad full çeker 2 güne kalmaz biter biletler :) inşallah 4 eylülü karnavala çevireceğiz.[/I][/B]

jaguar19 10.08.2010 14:08

En uyuz olduğum takımlardan
yenersen süper olur valla.

Salim58 10.08.2010 14:11

[QUOTE=svsli585858;642789][B][I]ben sabah 8 de gişenin önündeydim ilk bileti ben aldım sabah kuyruk 20 kişi falandı ama bileti aldıktan sonra çarşıya indim geri dönerken baya bi sıra vardı maça ilgi yoğun stad full çeker 2 güne kalmaz biter biletler :) inşallah 4 eylülü karnavala çevireceğiz.[/I][/B][/QUOTE]

[B]Vuvuzela'da çal iyi ses çıkarıyor.:D[/B]

svsli585858 10.08.2010 14:16

[QUOTE=Salim58;642792][B]Vuvuzela'da çal iyi ses çıkarıyor.:D[/B][/QUOTE]

[B][I]valla bulsam abi çalarım 4 eylül belediye maçında biri çalıyomuydu ne bi tuhaf ses geliyodu :D ama nerden geldiğini bulamadım[/I][/B]

ayna26 10.08.2010 14:29

ilk maçın ilk biletleri çıkışta, biletlerin biteceğini sanmıyorum.iftar vaktine denk geliyor maç, bu yüzden stad ful çekmez.bilet fiyatları normal, anormal bir durum ise maratonda olmuş.bu da sanırım piyasadaki zamlara paralel artmış olmalı.

sebasteia 10.08.2010 14:38

[QUOTE=babapiton;642750]kale arkası 10 tl misafir takımda kale arkasında 10 tl bazı takımlar gibi farklı yüksek fiyat vermek bizim kulubümüze yakışmaz[/QUOTE]

mesele bizim kulübe yakışıp yakışmama meselesi değil, eğer rakip takıma aynı bölgeden kendi taraftarına sattığından daha pahalı bilet satarsan federasyon ceza kesiyor, yani üç kuruş gs'lilerden kazanacağım diye daha fazlasını federasyona ceza olarak ödemek daha saçma olacağı için yönetimimiz bu konuda en doğru olanı yapıyor.

sebasteia 10.08.2010 14:40

haydi yiğidolar sezona bomba gibi başlayalım, taraftarımızla şov yapalım, geçen yıl trabzon maçındaki (2-1 yenildiğimiz maç) müthiş taraftarı yine görelim.

58 SiVaSıM 58 10.08.2010 17:13

stad tıklım tıklım olsun SİVASSPOR cimboma ******

enKeskin 10.08.2010 18:11

Misafir takım fiyatlarına takılmayın arkadaşlar galatasarayın kendi taraftarı zaten tatile gitmiştir onların yerine bizim sivastaki sahtekarlar giderler oraya 10 lira verip sivasa kalleşlik edecekler işte sonrada çıkıp sivasın sokaklarında gezecekler erkekseniz gidin gs adasında gezin

titizyiğido 10.08.2010 19:12

biletler uygunmuş...........inşallah sezona iyi bir başlangıç yapacağız............

Samsunspor55 10.08.2010 19:25

[I][B]VIP tribününün 30, maraton tribününün 25, kale arkası tribününün 10, misafir takım tribününü biletlerinin de 10 liradan satıldığı açıklandı.[/B][/I]

İstanbul takımlarının maçlarında yani gs , bjk, fb maçlarında bilet fiyatları genelde böylemi olur? Eğer böyle ise bilet fiyatları çok makul. Bu sezon günü birlik Sivasın istanbul takımlarına karşı olan bir maçına gelmek istiyorum.

adres58 10.08.2010 20:04

[B]Ben aslında Misafir takımın fiyatlarını eşit tutmak yerine biraz da olsa fazla satılması taraftarıyım. Nihayetin de kaç sezondur bu uygulamayla maçlarımızı deplasman seyircilerine sunuyoruz. Ama karşılığını göremiyoruz maalesef. Aradaki farkın bu kadar uçurumlarla ifade edilmesi de bizim açımızdan biraz üzüntü verici. Gelir seviyemiz o kadarmı düşük. Yada o kadar nüfusumuza karşı bu kadar azmı taraftarımız var. Yazık oluyor bu takıma. Trabzonun merkez nüfusu 200 bizim ise 300 küsür ama 20 bini demekki bu tabloda zor dolduruyoruz. 4 takımla oynadığımızın haricinde tribünler dolmuyor. Sonrada stadımızın (Proje aşamasındaki) kapasitesini tartışıyoruz. Biraz daha çok simit satmalıyız. Daha çok su limonata satmalıyız stada da 3-5 lira zam yapıp şu takımın gelirlerini artırmalıyız.[/B]

DaNGeR0uS 10.08.2010 21:00

Kombinem oldugu için problem yok ;)

sebasteia 10.08.2010 21:18

[QUOTE=Samsunspor55;642839][I][B]VIP tribününün 30, maraton tribününün 25, kale arkası tribününün 10, misafir takım tribününü biletlerinin de 10 liradan satıldığı açıklandı.[/B][/I]

İstanbul takımlarının maçlarında yani gs , bjk, fb maçlarında bilet fiyatları genelde böylemi olur? Eğer böyle ise bilet fiyatları çok makul. Bu sezon günü birlik Sivasın istanbul takımlarına karşı olan bir maçına gelmek istiyorum.[/QUOTE]

bu bizim en pahalı tarife! :) anlayacağın beleş sayılır ama sivas'takilere yine de yaranamıyor kulüp.

Elbeyliliyiz 10.08.2010 21:32

Galatasaraya karsi boynumuz egilmesinde. Insallah galibiyet en kötü ihtimal berabere güle güle rjkaard hollandaya

MaXiMuM 10.08.2010 21:42

[QUOTE=Rallim58;642753][B]Sezonun ilk karşılaşmasında tribünlerin tamamen "taraftarlarca" doldurulmasını ümit ediyoruz.

İnşaallah doldurulur, gerekli tezahürat desteği de sağlanır.[/B][/QUOTE]

90 dk bağırmazsan görürsün ama sen :D

MeXeS58 11.08.2010 01:24

[B] inşallah biletlerin hepsı tukenırde taraftarımızıda arkamıza alarak ıyı bır başlangıç yaparız[/B]

ayna26 11.08.2010 12:12

biletler dün satışa çıktı, şu an satış devam ediyor,az önce 15-20 dakika önce bilet aldım, hiç sıra yoktu.bayağıda bilet vardı gişede.ben diyorum stad ful çekmez, millet iftarını nerede nasıl açacak.stad içine içecek sokturmuyorlar, stad içindeki ürünleri pahalı pahalı almaya mecbur ediyorlar insanları.Şimdi soruyorum size oruçlu olan bir insan fedakarlık yaparak stada gelmiş maç seyretmeye, bu insan orucunu açacak nerede stadda nasıl açacak?işte orası meçhul çünki,içmek için su bulamayacak bulsa da alamıyacak.iş sadece su ile bitmiyor tabi.benim önerim şu, maçta hiç olmazsa oruç tutan insanlarımıza iftarlarını yapma imkanlarında her türlü kolaylıklar sağlansın, bu iş de yönetime düşüyor..

V1CT0RY 11.08.2010 12:15

[B][CENTER]Maç Günü Sivasspor Yönetimi Bütün Taraflarlarımıza İftar Kumanyası Dağıtacak....

Bu Jestten Dolayı Yönetime Teşekkürler[/CENTER][/B]

subasi29 11.08.2010 12:19

[QUOTE=ayna26;642944]biletler dün satışa çıktı, şu an satış devam ediyor,az önce 15-20 dakika önce bilet aldım, hiç sıra yoktu.bayağıda bilet vardı gişede.ben diyorum stad ful çekmez, millet iftarını nerede nasıl açacak.stad içine içecek sokturmuyorlar, stad içindeki ürünleri pahalı pahalı almaya mecbur ediyorlar insanları.Şimdi soruyorum size oruçlu olan bir insan fedakarlık yaparak stada gelmiş maç seyretmeye, bu insan orucunu açacak nerede stadda nasıl açacak?işte orası meçhul çünki,içmek için su bulamayacak bulsa da alamıyacak.iş sadece su ile bitmiyor tabi.benim önerim şu, maçta hiç olmazsa oruç tutan insanlarımıza iftarlarını yapma imkanlarında her türlü kolaylıklar sağlansın, bu iş de yönetime düşüyor..[/QUOTE]

[B]birincisi yonetim iftarlik dagitacakmis..bilete gelince maraton b ile c kombine oldugu icin yok dedi.diger yerleden sadece kale arkalari halen satisa sunulmakta ...bence ramazanda olsa bu mac ta full cekecek..[/B]

şarkışla 58 11.08.2010 15:34

Konuk taraftara pahalı olması daha iyi olur.Özellikle büyük naçlarda.Hem içimizdeki hainlerede iyi olur.Hainliğin bedeli 10 tl mi olmalı.:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:51.