![]() |
Sivas'ta Kamanan şoku!
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/14/988.jpg[/img][/url]
Galatasaray maçına üç puan parolasıyla hazırlanan Sivasspor'da bugünkü maç öncesi Kamanan şoku yaşanıyor. Sivasspor’a gelmeden önce Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nden Pafos Athletic’e imza atan siyahi oyuncu Rum kulübünün şikayeti üzerine davanın sonuçlanmasının ardından dört ay hak mahrumiyeti cezası aldı. Kırmızı-Beyazlı kulübün kararla ilgili olarak CAS’a itirazda bulunduğu öğrenildi. Kaynak:Fanatik |
Cevap: Sivas'ta Kamanan şoku!
Yarın bi açıklama gelir mi klüpten,yada haber yalan mı anlamadım birşey. Umarım böyle bi durum yoktur:mad:Klüpden bu konuyla ilgili açıklama bekliyoruz..
|
eger bize böyle bir şey yaptiysa defolup gitsin
|
[QUOTE=01011984;643545]eger bize böyle bir şey yaptiysa defolup gitsin[/QUOTE]
Sivasspor'a gelmeden önce deniyor,mevzu yeni birşey değil yani.Yönetim bu konuyla ilgili bilgi geçecektir.. |
[I][B]Böyle birşey varsa kulüp bir açıklamada bulunur heralde.
Eğerki haber doğruysa hayret bukadar zaman geçmiş yenimi farkına varmışlar acaba.Bekleyelim bakalım zaman neyi gösterecek..[/B][/I] |
çok ilginç. tamda maç günü.
|
Cok üzücü bir olay sayet olayin gercek payi var ise.Dört ay hak mahrumiyeti demek ,sezonun ilk yari maclarinda oynamamasi demek.Sayet oynayamazsa yönetimin transfer yapmasi gerekecek 1 Eylül´e kadar.Yari sezon oynamamis bir futbolcu ikinci yari takima ne verebilir buda ayri bir soru isareti.Haberin kaynaginin dogru olmadigini ümit ederim´.GS´ye karsi oyniyamazsada onun yerine Suarez var.Fakat Kamanan´in olmayisi bir sakatlik aninda forvet hattinda bizi zor duruma düsürebilir.Bugünki kadroyu sabirsizlikla bekliyorum,bakakim Kamanan bugünki kadroda olacakmi?Sayet kadroda olursa FANATIK´deki haber asilsiz demektir.
|
bizi kaziklama kamanan ya bizim ekmegimizi suyumuzu yiyip iciyorsun yakismaz sana ve sivasimiza
|
bence yok böyle bişey maç öncesi spelükasyon yaratılar
|
Hemen celallenip kızmakla yargısız infaz yapmış oluruz. Varsa böyle bir durum zaten İsrailden ayrıldığı zamandan bahsediyor. Öyle bir durum söz konusu olsaydı 2 senedir bizde top oynayan adam ilk geldiği sene forma giyemezdi. Biraz asparagas birazda yalan kokan bir habere benziyor. Öyle bir durum olsa idi Kanunen hazırlık maçında bile oynayamazdı. Boşverin takılmayın böyle şeylere... |
[B]Galatasay ile oynadığımız maçlarda Kamanan daima üst düzey bir performans göstermiştir ya gol atmış yada asist ile maçı tamamlamıştır. Galatasaray ne zaman Sivasspor ile oynasa basında Sivassporlu oyuncuların kafasını karıştıracak bir şey yapıyor bundan öncekı maçlarda Mehmet Yıldız gs de gibilerden haberler çıkartır Mehmet'i yıpratırlardı şimdi ki hedefleri ise Kamanan olmuş.
Boşa uğraşma cincon ne yapsan BOŞ !!![/B] |
[B]Galiba bu iş gerçek çıkacak. Çünkü CAS a başvuralacakmış. Gerçi herşeyde bir hayır vardır derler. Kamanan ın yerine Tshabalala transferi bize hak olmuştur. Hadi başkanım gönlümüzün istikametinde gidiyor olaylar. Kamanan 4 ay yoksa Tshabalala var. Adam gelmek istiyor. Alın artık şu adamı. Yoksa biz dört ay ne yapacağız. :([/B]
|
bu kada zaman bellı olmuyor ne tesadufturki gs macından bır gun once bellı oluyor ve ceza alıyor... bu nasıl bır ıştir arkadaşlar
|
böyle saçma bişey olamaz. hiç bir futbolcuya sözleşme yüzünden maçtan men cezası vermezler bu haberi kim uydurduysa çok iyi uydurmuş. en fazla para cezası verirler. fifa ve cas her zaman futbolcudan yana karar veriri unutmayalım.
|
cok ters oldu simdi mac gunu korkmayin cozulur kamanan hem bize oyle seyler yapmaz arkadaslar kormayin bosuna;) eski bir davaymis
|
[QUOTE=ykorkmaz;643598]bu kada zaman bellı olmuyor ne tesadufturki gs macından bır gun once bellı oluyor ve ceza alıyor... bu nasıl bır ıştir arkadaşlar[/QUOTE]
cok dogru, katiliyorum |
bence yalan haber başka hiçbi yerde yok fanatiğin haberleri işte hoş oynasada bişey yapamıyo
|
[B][CENTER]BÖYLE SAÇMA BİŞEY OLAMAZ,BENCE OYNAYACAK GS MAÇINDA....[/CENTER][/B]
|
[QUOTE=sivaslitaner58;643554]bizi kaziklama kamanan ya bizim ekmegimizi suyumuzu yiyip iciyorsun yakismaz sana ve sivasimiza[/QUOTE] Bu iki arkadaş haberi okuma zahmetinde bulunmuşlar mı acaba çok merak ediyorum? Ya okuduklarını anlamıyorlar ya da burada laf olsun diye yorum yapıyorlar. Haberin doğru olduğuna inanmıyorum, öyle olsaydı Kamanan iki yıldır bu takımın formasını giyiyor olmazdı. |
[QUOTE=Besyo_cu;643569][B]Galatasay ile oynadığımız maçlarda Kamanan daima üst düzey bir performans göstermiştir ya gol atmış yada asist ile maçı tamamlamıştır. Galatasaray ne zaman Sivasspor ile oynasa basında Sivassporlu oyuncuların kafasını karıştıracak bir şey yapıyor bundan öncekı maçlarda Mehmet Yıldız gs de gibilerden haberler çıkartır Mehmet'i yıpratırlardı şimdi ki hedefleri ise Kamanan olmuş.
Boşa uğraşma cincon ne yapsan BOŞ !!![/B][/QUOTE] Editörümüzün söylediklerine katılıyorum,ne zaman bunlarla maç yapacak olsak ulusal basında bir hareketlenme oluyor.Misal Mehmeh Yıldız.Bu haberinde öyle olduğuna inanmak istiyorum |
[B]Onurun yorumu düşünce bende aha Onur kamananla görüştü geldi dedim....hani yakınya ondan.:)[/B]
|
[QUOTE=sivaslitaner58;643554]bizi kaziklama kamanan ya bizim ekmegimizi suyumuzu yiyip iciyorsun yakismaz sana ve sivasimiza[/QUOTE]
arkadaş yapma yorum yaw.. yorum yapmak zorunda degilsin. Haberde Sivasa gelmeden önce diyor sen daha kazık atma diyosun :) |
Bence bu haber yalandir Kamanan dürüst bir insan öyle bir sey yapmamistir :mad:
|
[B]kamanan sivasspora gelmeden once imza atmis peki bu on anlasmaya girmezmi ...
yani kulubu resmi olarak vermemis sayilmazmi... ve madem oyle bir sey olmus neden bizde iki sezondur oynuyor bu tur problemlerde karari veren mahkeme 2 yil sonrami cevap veriyor tam sezon baslarken neden boyle bir tavir takinipta karari bu hafta acikliyor...insallah yalan cikarda haber takimda moraller bozulmaz... belkide galatasarayli ergenekoncular cikarmisdir bu haberi:))) ben sanmiyorum bu kadar zaman gecmis ve karar yeni verilmis hadi karar verildi hicmi soylenmedi sivasspor kulubune sizin oynattiginiz oyuncunun bu tur bir problemi var ve sonuclari agir olabilir diye veya kulube mektup gonderilmemismi sizin futbolcunuz mahkemelik ona gore itirazinizi yapin diye ..... [/B] |
BU DOĞRU İSE ŞOKUN ŞOKUNU YAŞARIM
|
[B][CENTER]Herif 2 Senedir Oynuyor Yenimi Başvurmuşlar İlginç Ya.. :confused:[/CENTER][/B]
|
mac gunune denk gelmeside ayri bir tasa..
|
kamanan ın sivasspor da başarılı olmasını kıskanmışlardır. Neden bu zamana kadar beklemişler onu bilmeklazım
|
[B]Ben bu haberin doğruluğuna inanmıyorum 2 senedir neden uygulamaya girmemişte bu sezon girmiş????[/B]
|
bu adamin son zamanlardaki isteksizligi beni zaten deli ediyordu yollayin gitsin yerine dogru düzgün bir transfer yapilmali
yalan olduguna inanmiyorum mac öncesi böyle bir yalani fanatik uyduramaz herhalde bekleyelim ve görelim az kaldi zaten ;-) |
adam iki senedir sivasda oynuyor bee, yenimi akillarina düsmüs basvurmak
|
OLMADI YAAAAAAAAAAAAA, DERHAL Bİ FORVET ALINMALI...
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutlaka Okuyun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar yönetimden bir kişiden aldığım habere göre haber doğru ve kamanan lig bitince hak mahrumiyeti cezası almış ve 2 ay süresini doldurmuş 2 ay süresincede oynuyamıyacakmış haber sağlam yerden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutlaka Okuyun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Kamanan bügün oynamali oynamassa vay halimize
|
futbolda bu traz durumlar olurr bence panıgee gerek yokk herşey normale dönecektrr relakss yiidolarr
|
Bu haber ne kadar doğrudur bilemiyorum ama Tam da lig başlayacakken olmasa iyi olurdu dedirtti .Pedrial Suarez'e kapı açıldı oynaması için fırsat işte.İnşallah forvet mevkiinde ki oyuncularda (özellikle forvet mevkii kadro derinligi forvette fazla olmadıgı ıcın Kamanan-Mehmet-Suarez) ve Tüm takımımızda sakatlıksız,başarılarla dolu güzel bir sezon geçer.
|
CAS EGERKI CEZA VERIRSE 2.5 AY OYNAMAYACAKMIS...INSALLAH CEZA ALMAZ
|
Olayı bir de ben anlaytayım sizlere..Bir varmış bir yokmuş;bir zamanlar İSRAEL'DE oynayan Kamanan diye bir Fransız futbolcu varmış..Kamanan İsrael'de geçirdiği formda bir yılın ardından transfer teklifleri beklemeye başlamış..Ama ne hikmetse o sezon attığı 15 in üzerinde gole rağmen istediği teklifleri alamamış..Sezona tekrar İsrael takımında devam etmiş..Devre arası yaklaşırken sadece Kıbrıs Rum kesiminden bir takımdan teklif almış;istemeye de olsahem İsrael de kazandığından daha fazla kazanacağı için hem de İsrael in Flistinle yaşadığı savaşın psikolojik etkisinden kaçmak için bu teklifi kabul etmiş;hem de ön anlaşma imzalamış..Gel gör ki uzaklardan Türkiye Cumhuriyetinden bir takım olan Sivasspor o günlerde Türkiye liglerini kasıp kavuruyor ;şampiyonluk mücadelesi veriyormuş..Takımın hocası hem lig hem de kupada şansının sürmesi için bir forvet daha istiyormuş;aynı zamanda menecerlik yapan hocamız kara kar düşünürken bri gün takımın oyuncularından İsraelli Balili hocasına israel'de çok iyi maçlar çıkaran ,3 sezondur Telaviv takımlarında oynayan Yannick Kamanan 'dan bahsetmiş..Balili'nin teklifi üzerine Kamanan'ın oynasdığı maçların cd. leri izlenip hakkında arştırma yapılmış ve transferine karar verilmiş;meneceri ile temasa geçilmiş..Bundan sonrası tam bir muamma ;Kamanan ,meneceri ve B. Uygundan başka kimse olayın nasıl olduğunu tam bilmiyor;Bilinen ise Kamanan'ın önce Rum takımyla anlaşıp imza attığı sonra da Sivasspor'dan daha iyi bir teklif alınca Sivassporu tercih etmesi..Rum kulübü de bu olaydan sonra haklı olarak Fifa'ya davaaçmış;dava da 2-3 ay önce sonuçlanmış ve Kamanan 4 ay oynamama cezası almış;bu cazanın 2 ayının bittiği ama daha 2ay manan oynamayacak;sonrasını hep beraber göreceğiz..Bu durumda Suarez ve İ.Şahin kamanaınyerine kadroya girip oynayacaklar;İnşallah Sivasspor için bu durum hayırlı olur;bekleyip göreceğiz...
|
[B]Cas'a götürmüşüz olayı ama Cas reddetmiş.Yapacak birşey yok Mehmet'in ardından Suarez ve İbrahim oynarlar.Kamanan döndüğü zaman umarım eski formunu korur ve Sivasspor'da yine iyi işler yapar.[/B]
|
[QUOTE=sivaslitaner58;643554]bizi kaziklama kamanan ya bizim ekmegimizi suyumuzu yiyip iciyorsun yakismaz sana ve sivasimiza[/QUOTE]
arkadaşlar kamanan sivasa gelmeden önce bir takıma imza atmış o takımda mahkemeye başvurmuş kamanan sonra o takımla anlaşamayıp sivasa gelmiş mahkeme 4 ay hak mahrumuyeti vermiş yani iki ayı gitmiş iki ayı kalmış yani 8 maç daha yok duyduğuma göre |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59. |