![]() |
HAYRETTİN 4 HAFTA YOK
ARKADAŞLAR HAYRETTİNİN SAKATLIĞI BEKLENİLENDENDE CİDDİ Bİ DURUMDA GALATASARAY MAÇI SONRASI HEMEN TEDAVİSİNE BAŞLANMAK ÜZERE ANKARAYA GİTTİ ORADA TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR. VE EN AZ 4 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALICAK DUA EDELİMDE BU SÜRE DAHA KISA OLSUN VE BİRAN EVVEL SAHALARA DÖNSÜN.. DUAMIZI EKSİK ETMEYELİM ÇOK İHTİYACI VAR HEPİMİZİN ONA.....
|
Cevap: HAYRETTİN 4 HAFTA YOK
[B]Hayro abicim sol kanat senin desteginle duvar gibi oluyordu. tam forma girmisken nerden cikti bu sakatlik :( biran önce gel senin yoklugunu herkez fazlasiyla anliyacak :(([/B]
|
Valla bu haber hiç iyi olmadı onun sert futboluna çok ihtiyacımız var.Yerine artık Ferhat yada Faruk oynar herhalde.Çabuk aramıza dön Hayro
|
aman aman dikkat,,, bir hayromuz var onu sakatlarsak onun yerinde oynatacak oyuncumuz yok inş ciddi değildirde 1-2 haftayla atlatırız
tsabalala olsa o sol bekte oynardı sol bekte oynaya biliyor tsabalalayı istiyoruz çok yönlü hem kanat hem ön libero hemde sol bek oynayabilen bir oyuncu inş transfer dönemi bitmeden alırız |
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]ALLAH ŞİFA VERSİN.ÇOK KÖTÜ OLDU.YERNİN DOLDURABİLECEK BİR OYUNCUMUZ YOK.[/B][/COLOR][/FONT]
|
yuh yani ya tshabalala şart oldu solumuz çöktü ferhata güveniyoruz
|
Ben Ferhati 4 Eylül Belediyepor macinda gördüm. Tam önümdeydi Posizyonu ve iyi Takip ettim. Cihan'la cok güzel anlasiyor sol Tarafta ve Ben Ferhattan cok ümitliyim beni baya bi sasirtti. Bu kadar güzel Futbol oynadigini hic zannetmiyordum. Ona artik güvenebiliyorum. Hayro'nun yoklugunu hissettirmez bence :D
|
[QUOTE=bahadır erdem;645672][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]ALLAH ŞİFA VERSİN.ÇOK KÖTÜ OLDU.YERNİN DOLDURABİLECEK BİR OYUNCUMUZ YOK.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
yanılyorsunuz..kimse farkında değil ama bence FERHAT BIKMAZ..hayrettinden daha iyi..daha teknik daha hızlı..bi tek fizigi o kadar iyi degil ama onu da oynadıkça geliştrebilir..bence FERHAT bu hafta formayı kapıp daha da bırakmaz..ve o bölgede oyanamktan asla bıkmaz çünkü o FERHAT BIKMAZ..ben onu AC MİLAN daki sol bek ABATE ye benzetiyorum...dediğim gibi tek eksiği fizigi... |
ferhat hazirlik maclarindada en formlu futbolculardan biriydi,Insallah ligdede öyle olur Hayrettini bizlere aratmayacagindan cok eminim
|
desene sol taraf ferhat 4 eylül belediyespor karşindan güzel oynadi inşallah antalyaspor maçindada güzel oynar ferhata güveniyorum sol tarafta antalyaspor maçi bizim inşallah.
|
Evet Ferhatı seyretmemiz için bir fırsat artık Ferhatı seyretme zamanımız gelmişti çok kaliteli bir sol bek idda ediyorum hayrettin den kat kat kaliteli bir genç türkiye liglerinde sağ ve sol beklerde 40 metreye çapraz top atan futbolcu bir elin parmakları kadar yok onlarda malum özellikle cihanla müthiş bir ikili
|
hayrettin'e geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir. Yoktuğunda ise ferhat kardeşimiz kendini gösterir ve yıldızını parlatır
|
ferhatın formayı bi daha hayrettine wereceğini sanmıyorum.. ferhat cok iyi bi oyuncu..göreceksiniz ilk 11 in degismezi olacak ve hatta milli takıma çağrılacak..
|
[B]ben hayrettinin yokluğunu çok önemli bulmuyorum...[/B]
|
Hayrettin'e GS maçları iyi gelmiyor.Geçen seneki maçta da dili boğazına kaçmış idi.Hayrettin,belki de en çok eleştirdiğimiz futbolcular arasında ama yokluğunu da en çok hissettiğimiz oyunculardan.geçen sene Ferhat o mevkiyi kaldıramamıştı.Bu seneki durumu nedir bilmiyorum ama artık görev onun.Hayrettin'e de geçmiş olsun,tez zamanda iyileşir inş.
|
Hayrettin’in durumu maç saatinde belli olacak
[CENTER][IMG]http://www.sivasinsesi.com/images/genel/cocgut1p129267015456149848.jpg[/IMG][/CENTER] Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray karşılaşmasından sakatlanan Sedat Bayrak ve Hayrettin Yerlikaya’nın durumları netlik kazanmaya başladı. Sivasspor'da Sedat Bayrak'ın sakatlığı tamamen düzelirken,Hayrettin üç gündür çalışmalara katılamadığı öğrenildi. Son oynanan Galatasaray maçında aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Hayrettin'in tedavisinin devam ettiği belirtilirken, yarın ki Antalya maçında forma giymesininde zor olduğu ifade ediliyor. Kulüp doktorlarının düzelmesi için büyük çaba sarf ettiği, başarılı futbolcunun ufak bir düzelme olması halinde maç saatinde oynayıp oynamamasına karar verecekleri belirtildi. [B]SivasinSesi[/B] |
KULÜP DOKTORLARININ BÜYÜK ÇABA SARFETTİĞİ FALAN YOK ÇÜNKÜ HAYRETTİN SİVASTA TEDAVİ GÖRMÜYOR TEDAVİSİ ANKARADA DEVAM EDİYOR.EN ERKEN SAHALARA DÖNME SÜRESİDE 4 HAFTA ARKADAŞLAR...
|
MESSİ sen artistmisin yada Hayrettin'i tanımıyorsun..Ben daha dün akşam gördüm Hayrettin'i yani Salı akşamı..Çerkez'in çay ocağında İsmet hoca ve Hayati hoca ile çay içiyolardı..Sen ne zaman Ankara'ya gönderdin söyle bakiimmmm...
|
artık gençlere güvenmemiz gerekiyor ferhat ın bu maçta yüreğini ortaya koyacağından hiç şüphem yok.Şimdiden bütün futbolcularımıza başarılar diliyorum
|
işallah ferhat hayrettinin yerini doldurur allah şifa versin
|
hayro sivassporun en iyi istikrarlı oyuncularından biir.nedne sakatlandı ya dah 1 maç oynamıştı daha hayroyla çok takım ezecektik bari ferhat oynasa yerine ben faruğu hiç beğenmiyorum.
|
Sakatlık her an olabilir, Hayrettin sakatlık geçiriyorsa, yerine oynayacak futbolcu vardır mutlaka.Hayrettine geçmiş olsun dilekleirmi iletiyorum,en kısa süre zarfında sahada görmek istiyoruz onu, dua edelim de iyileşsin nasılsa olsa Ramazandayız.
Yerine kim oynar, onu hoca bilir.bence takımda herkesin bir badisi olmalı yani birbirinin aynısı.hayrettin sakatlandı ya da cezalı olduğunda onu aratmayacak birinin direkt oynaması gerek.hoca bunun üzerine çalışmalı, yarın ceyhun ya da m.yıldız ya da kaleci ne bileyim takımda herkes sakatlanabilir, önemli olan yedeklerin de en az ilk 11 de oynayanlar kadar her an hazır kıta da olması gerek, yanılıyormuyum yoksa ? |
Abi hayrettin önemliydi be tamda formundaydı inşALLAH sahalara döndüğünde formdan düşmez.
|
[QUOTE=balmandol;645756]MESSİ sen artistmisin yada Hayrettin'i tanımıyorsun..Ben daha dün akşam gördüm Hayrettin'i yani Salı akşamı..Çerkez'in çay ocağında İsmet hoca ve Hayati hoca ile çay içiyolardı..Sen ne zaman Ankara'ya gönderdin söyle bakiimmmm...[/QUOTE]
BALMANDOL:)) YİĞENİM DAHA GEÇEN GÜN SEN DEMEDİNMİ YA ÇARŞIDA HAYROYU GÖRDÜM AMA HAYRO DEĞİLMİŞ CEYHUNMUŞ BUNLAR BİRBİRİNE NASIL BENZİYOR YA KARIŞTIRDIM DİYE.. SENİN GÖRDÜĞÜN YİNE CEYHUNDUR:)) ALEM ADAMSIN YAA ŞU NİKİNİDE DEĞİŞ BALMANDOL YOK ZENİCAL YAP BARİ:))))) |
[I][B]tv58'in spor programını izledim oradada deniyorki Hayrettin çalışmalara başlamış büyük olasılıkla yarınki maçta oynayacakmış.Kim doğru söylüyor şaşırdım.:)[/B][/I]
|
bu haber cok kotu bizim toparlanin sivasspor hadi antalya macina
|
İş ferhata kaldı trabzon maçındaki gibi yakmaz inşallah başımızı
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;645675]yuh yani ya tshabalala şart oldu solumuz çöktü ferhata güveniyoruz[/QUOTE]
schabalala santrafor sol bek değil sol oynasa da ofans oynar |
hemen iyilesmeni istiyoruz hayretiin abi
yoklugun belli olur artik gelcek 4 macta ferhata sans verilir bence |
[QUOTE=mühendisburak58;645826]hayro sivassporun en iyi istikrarlı oyuncularından biir.nedne sakatlandı ya dah 1 maç oynamıştı daha hayroyla çok takım ezecektik bari ferhat oynasa yerine ben faruğu hiç beğenmiyorum.[/QUOTE]
zaten ferhat oynayabilir faruk kalmadi artik gardas |
FARUK artık sivasspor da deil..herkes faruk diyo...faruk yok artık..sol bekte FERHAT BIKMAZ var artık
|
FERHATA GÜVENECEZ ARTIK ARKADAŞLAR YAPACAK BİŞEY YOK. DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM HAYRO İÇİN BİRANEVVEL SAĞLIĞINA KAVUŞUR İNŞ.
|
ferhata güvenemiyorum zor anlar yaşayabiliriz sol taraftan
|
yapacak bişey yok azönce ligtv de kadrolar okundu ferhat ilk 11de güvenmekten başka çaremiz yok bakarsınız bizi yanıltır bu haftada onun haftası olur inş.
|
sağlık olsun allah sıfa versın nedm baska tez zman da doner inş
|
GERÇEKTEN KAÇ GÜNDÜR BAKAMIŞTIM HİÇDE DUYMADIM
AMA BU İYİ BİR HABER DİİL YA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ BU SAKATLIK İNŞALLAH ONUNYERİNİ ARATMAYACAK OYUNCULARIMIZ AMA YİNEDE O TAKIMIN BEL KEMİĞİ GİBİ ALLAH ACİL ŞİFALAR VERİR İNŞALAH |
[I][B]Hayrettinin sakatlığından hariç birde PUPİS denen futbolcu hastalığına yakalanmış fakat bu hastalık henüz başlangıç olduğu için Bursspor maçında yine yok, Trabzonspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyormuş.
Hayrettine tekrar geçmiş olsun diyelim..[/B][/I] |
LA GARDAŞ BU ADAM HARBİDEN SAKAT SOLKANAT BİZİM BU FERHAT DA HENÜZ BÜYÜMEDİ NE YAPCAZ MURAT OYNAR GERÇEK YİĞİDO ŞÜNKÜ ADAM
|
kısmet neyse inşallah yokluğunda kötü kayıplar yaşamayız
|
[QUOTE=Salim58;646735][I][B]Hayrettinin sakatlığından hariç birde PUPİS denen futbolcu hastalığına yakalanmış fakat bu hastalık henüz başlangıç olduğu için Bursspor maçında yine yok, Trabzonspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyormuş.
Hayrettine tekrar geçmiş olsun diyelim..[/B][/I][/QUOTE] abi zaten sakatlığı komple PUBİS.. başka bi sakatlığı yok yani kasıkta oluşan bi ödem pubis hareket kısıtlığı yaratıyo. hergün kasığından 5 tane iğne yapıyolar hayronun allah yardımcısı olsun çok zor bi durum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:01. |