![]() |
Trabzon Mac-Kadrosu Nasil Olmali?
Arkadaslar, Trabzon Macinda hocamiz nasil bir 11 oynatmali.
------------ RAMOVIC ---------- A.Dereli - Ivanovs* - Sedat B - Hayro (Murat/Ferhat) ----- Kadir ------- Saidou ---- Zita* --------------------Cihan (Erman) ---------Ceyhun------------- ---------Mehmet (R.Pedriel)-- *Zita ve *Ivanovs suz sivasspor oynuyamiyor. Keske milli takima gitmeselerdi, en azindan fenerle berabere oynardik. hocam zitayi kesinlikle oynatman lazim, cok zeki ve kondisyonlu bir oyuncu. Yildizimiz Mehmet suan formda degil hocam, zorlamaya gerek yok. bence macin ilk yarisini Pedriel oynamali, ikinci yarisinda mehmetle degistirilmeli. sol kanat benim icin büyük bir soru isareti, hayrosuz sivasspor gol yeme rekoru kiricak.. insallah trabzon macina yetisir. yetismese bile ferhat oynatilmamali. artik yasida ilerleti genc degil daha. nasil oynamasini bilmesi gerek ama oynuyamiyor demeki elinden gelen ancak bu. murat oynasin bence dahaa iyi olur |
Cevap: Trabzon Mac-Kadrosu Nasil Olmali?
valla bize puan getirecek bir kadro sürsünde sahaya başka bir şey söylemiyorum
|
Ramoviç-Abdurrahman-İvanovs-Sedat-Murat(Diallo)-Zita-Ceyhun-Saidou-Cihan-Mehmet Nas-Mehmet Yıldız
|
Tabi yav 24 kişilik kadrodan seçim yapmak çok zor:Dbütün kadro formda:Do kadar çok alternatif varki:Dhoca kimi oynatsın kardeşim:DHayronun yokluğunda Murat mı oynasa Ferhat mı acaba,solda Apo mu Uğur mu,orta sahada o kadar çok alternatifimiz var ki hangisi oynasa acaba,hele forvet aman aman :D
|
Ramoviç-Abdurrahman-Denis-Sedat-Ferhat-Keita-Kadir-Ceyhun-Zita-M. Nas-M. yıldız olmalı..Çünkü bu maçta tek ön liberoyla oynarsak hüsrana uğrarız...2. olarak Ferhat'a mutlaka önünde oynayan oyuncu yardım etmeli..Cihan duruma göre 2. yarı da oynatılabilir...3. olark Saido haır olamdığı için bu maçta kadroda olmayacak..Bunu hoca söyledi...Yine Saido sürprizi yaşarmıyız bilemiyorum...
|
------------ RAMOVIC ----------
A.Dereli - Ivanovs* - Diallo hayrettin (Murat) ----- Kadir ------- Saidou ---- M.nas..........zita..............cihan ---------Mehmet (R.Pedriel)-- |
Ceyhun oynarsa işimiz çok zor çünkü bu maçta bütün oyuncuların pres yapıp çok koşması lazım.
|
Kadroları Hayrettın'siz yapın arkadaslar.Ts maçında da yok kendısı..
|
----A.Dereli ----- Ivanovs ---- Sedat B ----- Murat ----Kadir-----Ceyhun-----Mehmet Nas----Cihan ------ Mehmet Y.----- Suarez 4-4-2 taktik.... |
kadroya bence 4 4 2 olmalı mehmet suarez yanyana oynamalı mutlak gol bulmak lazım iki gol bulduktan sonra defansa çekilip maçı rölantiye almalıyız
|
-----------Sead Ramoviç-------------
----Abdurrahman-----Ivanovs----Sedat-----Murat --------Kadir Bekmezci----Keita------Zita ---Mehmet Nas-------------------Cihan Yılmaz ---------------Mehmet Yıldız------------ |
.......................RAMOVİÇ..............
HAYRETTİN(MURAT S.)..............IVANOVS...........SEDAT.........APO KADİR....................KEİTA (SAİDOU) ZİTA.............CEYHUN................CİHAN MEHMET YILDIZ *bu kadro kesinlikle puan getirir |
Ferhat'ın yerine mutlaka Murat ya da Diallo oynamalı. Geçen seneki trabzon deplasman maçında Ferhat üzerinden nasıl yüklendiklerini hatırlıyorsunuzdur...
|
Herkez Saidouyu Yazmış ama Saidou hazır 3-4 hafta sonra oynamaya başlayacak
---------------Ramoviç------------------- -A.Dereli----Sedat----İvanovs----Murat--- -----------M.Nas-----Kadir--------------- -Zita-----------Ceyhun---------Cihan---- ---------------Suarez(M.Yıldız)----------- Bence bu kadro iyi ama haftaya evimizde oynayacağımız maçı mutlaka çift forvet çıkmalıyız |
Bence söyle olmali
--------------------------12Ramovic12------------------------- 61Abdurrahman61----4Dennis4-------6Sedat6-----------88Ferhat88 -------------------8Kadir8----------?Saido?-------------------- 18Cihan18-------------------------------------------------13Zita13 --------------------------10Ceyhun10----------------------------- ----------------------------9Yildiz9----------------------------------- |
--------------------Ramoviç-----------------
Abdurrahman-------Denis-------Sedat------Murat M.Nas---------Saidu-----Keita--------------Cihan ---------------------Ceyhun------------------- ---------------------M.Yıldız------------------- |
------------------------------- Ramoviç------------------------
--------Abdurahman------İvanovs------Sedat-------Murat---- ---------------------------Kadir-----Saido(zita) ---------------- ---------Mehmet N.----------- Ceyhun---------------Cihan------------------------ ------------------------------Mehmet Y.---------------------------- Ben saidonun oynamısını ummuyorum çunkı daha bu hafta gldı daha takıma ısınamamıştır bence onun yerıne zıta oynar bence |
Hocam Pedriele sans vermeni istiyruz
|
Bana gore Kalede: ramovic
defans : apo,sedat,ivanos,hayro yada murat ortasaha : saido,mehmet nas,ceyhun,cihan forvet : mehmet yildiz,Suarez |
Biz bu tek forvetten vaz gecmeliyizz artik mehmet tek kaliyo ona uyum saglicak oyuncular oynamali yaninda
|
----A.Dereli ----- Ivanovs ----- Murat ----------------saido---------- ----Mehmet Nas-----Keita----Cihan --------------Ceyhun--------------- ------ Mehmet Y.----- Suarez Bence En ideal kadro bu şekilde |
-------------------------Ramovic-----------------------
Abdurrahman------Dennis---------Sedat-----------Murat -------------------M.Nas----------Keita-------------------- Zita---------------------------------------------------Cihan --------------------------Ceyhun--------------------------- -----------------------Mehmet Yildiz------------------------ Saidou'yu kadroya yazan arkadaslar hazırlık kampı geçirmemiş adamı nasıl oynatmayı düşünüyorlar hayret..Mesut hoca eskişehir maçına hazır hale gelebileceğini söyledi..Oynaması mümkün değil.. |
Ramovic-----------------
Abdurrahman-------Denis-------Sedat------Murat m.nas---------Saidu-----Keita--------------cihan ---------------------Ceyhun------------------- ---------------------M.Yildiz------------------- tabi saidu bu macta forma sansi bulur mu bilemem |
--------------------------------------------------------------------------------
------------ RAMOVIC ---------- ----A.Dereli ----- Ivanovs ---- Sedat B ----- Murat ----Kadir-----Ceyhun-----Mehmet Nas----Cihan ------ Mehmet Y.----- Suarez 4-4-2 taktik.... |
-----------RAMOVİC-------------
---A.DERELİ----SEDAT----İVANOS----MURAT--- ---MEHMET NAS----KADİR----CİHAN--- ---------CEYHUN---------- ----MEHMET YILDIZ----SUAREZ--- |
A.Dereli - Diallo* - Sedat B - murat ----- M.nas ------- Kadir ---- Zita* --------------------Cihan ---------Ceyhun------------- ---------Mehmet -- ivanows ve hayro ts macında yoqlar |
[QUOTE=kiNgSiZe58;650762]Arkadaslar, Trabzon Macinda hocamiz nasil bir 11 oynatmali.
------------ RAMOVIC ---------- A.Dereli - Ivanovs* - Sedat B - Hayro (Murat/Ferhat) ----- Kadir ------- Saidou ---- Zita* --------------------Cihan (Erman) ---------Ceyhun------------- ---------Mehmet (R.Pedriel)-- *Zita ve *Ivanovs suz sivasspor oynuyamiyor. Keske milli takima gitmeselerdi, en azindan fenerle berabere oynardik. hocam zitayi kesinlikle oynatman lazim, cok zeki ve kondisyonlu bir oyuncu. Yildizimiz Mehmet suan formda degil hocam, zorlamaya gerek yok. bence macin ilk yarisini Pedriel oynamali, ikinci yarisinda mehmetle degistirilmeli. sol kanat benim icin büyük bir soru isareti, hayrosuz sivasspor gol yeme rekoru kiricak.. insallah trabzon macina yetisir. yetismese bile ferhat oynatilmamali. artik yasida ilerleti genc degil daha. nasil oynamasini bilmesi gerek ama oynuyamiyor demeki elinden gelen ancak bu. murat oynasin bence dahaa iyi olur[/QUOTE] mehmet nası unuttuk; Ramoviç Apo İvanovs Sedat Murat Mehmet Saidou Kadir Cihan Ceyhun Mehmet |
12 Sead Ramovic
61 Abdurrahman Dereli 25 Mamadou Diallo 6 Sedat Bayrak 5 Murat Sözgelmez 7 Mehmet Nas 13 Bruno Zita 10 Ceyhun Eriş 18 Cihan Yılmaz ? Alioum Saidou (86 Souleymane Keita)(20 Sedat Yeşilkaya) 9-Mehmet Yıldız Bence hocamızın Sedat Yeşilkaya'ya da şans vermesi lazım.Çok iyi bir oyuncu.Yararlanabiliriz. Maçın gidişatına göre de 2. yarıda orta sahadan birini çıkartık yerine Pedrial Suarez'i alabilir. Birde Deniss İvanovs neden oynamıyor? |
hoca kimi oynatırsa oynatsın ben takımımızın iyi oynayacağına inanıyorum,çünkü bu mesut bakkalın genlerinde var.oynattığı hiçbir takıma korkak futbol oynatmadı bugüne kadar.
ben maçın skorunu daha çok hakemin belirleyeceği kanaatindeyim.İNŞALLAH aklıma gelen başımıza gelmez,bu hakeme hiç güvenmiyorum |
[QUOTE=yasin_58;650846]------------ RAMOVIC ----------
----A.Dereli ----- Ivanovs ----- Murat ----------------saido---------- ----Mehmet Nas-----Keita----Cihan --------------Ceyhun--------------- ------ Mehmet Y.----- Suarez Bence En ideal kadro bu şekilde[/QUOTE] kardeşim sen yorum yapma bence futboldan anladıgın yok baksana yaptıgın kadroya boyle taktik yok futbolda hahahahahah |
bence en ideal kadromuz bu olmalı
--------------------ramoviç---------------- ------apo--------ivanov---------sedat-------------ferhat ----------------mehmetnas----------kadirbekmezci -----zita------------ceyhun----------------------erman ------------------mehmetyıldız bu kadro puan alır trabzonda |
A.Dereli - Ivanovs - Sedat B - Ferhat ----- Kadir(Pedriel) ------- Saidou ---- Zita* --------------------Cihan ---------Ceyhun------------- ---------Mehmet------------- İlk Olarak Atacklarda Gereçkten Önemli İsimlerimiz Ceyhun ve Mehmet Oyuna Denge Koyabilir Unutmayalımki Rakip Güçlü Bir Rakip Savunmaya Burada Çok İş Düşüyor... Bazı Arkdaşlar Ferhatın yerine Muratı İstiyorlar ... Arkadaşlar Muradın Görev Yeri Orası Değil Ferhatda Genç Bir İsim Kendini Geliştirecekdir Ve Bu Maç Onun İçin Çok Önemli İkinci Yarı Orta Sahadan Kadirin Yerine girecek Pedrielle 4-3-1-2 ye Dönüp Hava Toplarıyla Gol Bulmalıyız ... Unutmayın Onur Milli Takımdada Topa Çıkarak Kafa Golleri Yiyor... Hava Toplarında Zayıp Kendisi... Eğer Bizim Ceyhun Trabzon Savunmasını Bozarsa Onlar Bize Forvette Hiçbirşey Yapamazlar... Teşekkürler |
ya anlamagığım bir şey var neden mehmet yıldız da ısrarcısınız taraftar sahada sac baş yolsun kadroda mehmet yıldız yazsın ben anlamıyorum tamam oynasın ama ikinci yarıda oynasın duruma göre diyorum ben hayrettinin olmaması bizim için gerçekten kötü en azından murat onun yerine oynayabilir ferhat değil ama mutlak gol yemeden ilk golü bizim atmamız gereken bir maç çünkü bu sene trabzon kadrosu gerçekten çok iyi bizi çok zorlayacak gol için yüklenecek
|
ayrıca en çok isteğim trabzonu yenmek insallah trabzonu yeneriz
|
RAMOVIC
A.Dereli*Ivanovs* Sedat B *Murat ----- Mehmet NAS*Saidou-------- Zita-----------*-----------Erman -------------Ceyhun------------ -------------R.Pedriel----------- Bu kadroyla 1 değil 3 puanı alırız. |
TRABZON -SİVAS MAÇI ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇECEK,SİVASSPOR BU MAÇA ORTASAHAYI KALABALIK TUTUP PRES YAPACAK BİR KADRO SÜRMELİ.TRABZON SPOR ŞUANDA ÇOK FORMDA YILDIZLARI ÇOK, HERAN OYUNUN KADERİNİ DEĞİŞTİRLER,SOL KANADA ÖNLEM ALINMASI LAZIM
FERHATIN YERİNE MURAT SÖZGELMEZ OYNATILABİLİR,YADA DENNİSİN YERİNE DİALLOYU KOYUP SOL BEK OLARAK DENNİS OYNAYABİLİR, ORTA SAHAYADA SERT MÜCADELE EDEN KEİTA DA ALINABİLİR.BENİM KADROM SÖYLE RAMOVİÇ ABDURRAHMAN DİALLO SEDAT DENNİS MEHMET NAS KEİTA KADİR CİHAN ( SAİDO)(ZİTA) CEYHUN MEHMET YILDIZ (SUAREZ) |
-----------RAMOVIC ----------
A.Dereli - Ivanovs* - diallo - Hayro ----- keita ------- Saidou ---- Zita -------------------- Erman(cihan) ---------Ceyhun------------- --------- R.Pedriel-- |
RAMOVIC ----------
A.Dereli - Ivanovs* - Sedat B - Hayro ----- Kadir ------- cihan ---- Zita* -------------------- Erman ---------Ceyhun------------- ---------Mehmet |
takıma moral için 3 puan lazım 3 puan için şu kadro lazım ilk yarı
ramoviç apo sedat ivanovs murat kadir keita zita cihan ceyhun mehmet yıldız ilk yarıda gol atamayız vede gol yememeliyiz ikinci yarıya keitayı yada kadiri çıkarmalı yerine pedrieli almalıyız ceyhun da yorulacağı için daha dinamik olan mehmet nası alırsak ikinciyarı pedriel ve mehmet gollerimizi atar bu değişiklikler son 30 dakikada yapılmalı vede zita çıkmamalı vede erman oyuna girmemeli çok dirençsiz berbat defansa sıfır yardımı dokunan bir erman var vede oynatılmamamlı;) |
[QUOTE=otceken58;650972]ya anlamagığım bir şey var neden mehmet yıldız da ısrarcısınız taraftar sahada sac baş yolsun kadroda mehmet yıldız yazsın ben anlamıyorum tamam oynasın ama ikinci yarıda oynasın duruma göre diyorum ben hayrettinin olmaması bizim için gerçekten kötü en azından murat onun yerine oynayabilir ferhat değil ama mutlak gol yemeden ilk golü bizim atmamız gereken bir maç çünkü bu sene trabzon kadrosu gerçekten çok iyi bizi çok zorlayacak gol için yüklenecek[/QUOTE]
Kardeşim Murat İyi Hoşda Bölgesi Ora Değil Zorluk Çeker Hem Ferhata Fırsat Vermeden Nasıl Performans Bekliyorsun... Mehmet Konusunda İse O Olmayınca Mücadeleci Olamıyoruz... Trabzon Karşısınıda Ona İhtiyacımız var Defansı Yıpratmak İçin... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:34. |