SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başsağlığı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30084)

SivasSpor.Com 11.09.2010 20:10

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/esat.karaberberloglu.avusturya.kampi.sivasspor.jpg[/IMG]

Bir dönem kulübümüzde de görev yapan Esat Karaberberoğlu'nun bu akşam yapılan antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

42 yaşında hayatını kaybeden Karaberberoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları, Kardemir Karabükspor Kulübü ve futbol camiasına başsağlığı dileriz.

Bülent Uygun döneminde kulübümüzde antrenörlük yapan Esat Karaberberoğlu 42 yaşında evli ve 1 kız çocuk babasıydı.

ShabbatShalom 11.09.2010 20:12

Mekanın Cennet Olsun Esat Hoca

[IMG]http://katilimhipermarket.com.tr/giris/resim/sondakika.jpg[/IMG]

[B] Şampiyonluğu kovaladığımız sezonlarda başarımızda büyük katkısı olan Karabükspor yardımcı antrenörü Esat Karaberberoğlu, idmanda geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumdu. [/B]

01011984 11.09.2010 20:13

Cevap: Mekanın Cennet Olsun Esat Hoca

mekani cennet olsun allah rahmet eylesin

bucansanafeda 11.09.2010 20:13

Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun...

Burack 11.09.2010 20:14

Cevap: Son Dakika !!!

Allah rahmet eylesin, sivasspor'a verdigi emekler için tesekur ederim, allah yakinlarina sabir versin. Genç yasta gittin esat hoca mekanin cennet olsun.

mysuskunx 11.09.2010 20:15

allah rahmet eylesin üzüldüm yaaaa, şahsen tanışma ve sohbet etme şansım olmuştu gerçekten üzüldüm, lig tv bjk maçı öncesi haber verdi, şok oldum...

Respect58 11.09.2010 20:17

Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun..

mysuskunx 11.09.2010 20:17

Yardımcı Antrenörümüz Esat Karaberberoğlu Antrenman Sonrası Tek Başına Koşu Yaptığı Sırada Kalp Krizi Geçirerek Şirinevler Devlet Hastanesine Kaldırılmış, Doktorların Tüm Müdahalesine Rağmen Kurtarılamamıştır. Yardımcı antrenörümüzün Ailesi, Tüm Sevenleri, Camiamız ve Tüm Spor Camiasına BaşSağlığı Dileriz.

kaynak kardemir karabükspor web sitesi

patriot5878 11.09.2010 20:38

allah rahmet eylesin..çok üzüldüm..

yıkın tabuları 11.09.2010 20:39

ALLAH ailesine sabır ihsan eylesin tüm camiamızın başı sağolsun

58akif34 11.09.2010 21:23

allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun allah gerıde kalanlara sabır versın

fatihtuztas 11.09.2010 21:24

evet ya, duyunca şok oldum valla, Allah rahmet eylesin bizim camiada emeği çok fazla, çok üzüldüm, hala şoktayım.

karyola 11.09.2010 21:24

ALLAH RAHMET EYLESİN sıvasspor camıasının bası sagolsun

fatihtuztas 11.09.2010 21:25

Allah rahmet eylesin, çok üzücü bi durum, bizde emeği çok fazla, Allah yakınlarına sabır versin.

mysuskunx 11.09.2010 21:59

genç yaşında kalp krızi çok kötü olmuş allah rahmet eylesin....

burakkova 11.09.2010 23:09

Esat Karaberberoğlu'nu kaybettik..

Spor Toto Süper Lig'e bu sene yükselen ekiplerden Kardemir Karabükspor'un yardımcı antrenörü Esat Karaberberoğlu, takımın antrenmanında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 19.30 sıralarında Yaşar Kaptan Çebi Tesisleri'nde meydana geldi. Saat 17.00'de, Kardemir Karabükspor sahada antrenmana çıktı. Takımın antrenmanını tamamlamasının ardından yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu sahada kaldı.

Sahanın etrafında koşan Esat Karaberberoğlu bir anda yere yığıldı. Alt yapıda bulunan sporcular yerde fenalaşan Esat Karaberberoğlu'nu görerek görevlilere haber verdi.

112 Acil ekibinin sahada yaptığı müdahaleye rağmen Esat Karaberberoğlu yaşama döndürülemedi. Evli ve 1 çocuk babası Esat Karaberberoğlu'nun kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilirken, cenazesi Karabük Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Karaberberoğlu'nun ölümü Kardemir Karabükspor camiasında büyük üzüntü yarattı.

takımımıza da büyük emekleri geçen hocamıza allah'tan rahmet sevdiklerine ise başsağlığı diliyoruz..

Salim58 11.09.2010 23:14

[B]Allah Rahmet Eylesin.[/B]

yigido yakup 11.09.2010 23:42

Allah rahmet eylesin bu kadar genc yasta kaybetmek gercekten cok üzücü sivassporumuza cok emekleri oldu bence trabzon macinda siyah bantlarla cikilmasi gerekir.

sivasspor takimi büyüdü ise bunda esat hocaninda cok büyük katkisi olmustur.

B.DUMANLI 12.09.2010 00:56

Cevap: Başsağlığı

Sivasspor´un basarisinda emegi gecen hocamizi rahmetle anarken,geride kalanlara Allah´dan sabir diliyorum.

şarkışla 58 12.09.2010 00:58

Maalesef ki ölümün yaşı yok.Ölüm acıdır fakat bu acıyı dahada arttıran genç yaşta ve ani olan ölümdür.Bu ölümde öyle bir ölümdür.Dua dan baçka yapacak birşeyimiz yok.ALLAH günahlarını affetsin.Her canlı birgün ölümü tadacaktır.Önemli olan ona hazır olmak hazır olanlara ne mutlu...

oguzhan_1616 12.09.2010 01:03

Allah Rahmet eylesin :( Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.Başımız Sağolsun.Hepimizin gideceği yer ora kaçış yok :(

GuVeN 12.09.2010 01:28

Haberi duyduğumda çok üzüldüm ama ölüme de çare yok malesef.ALLAH rahmet eylesın,ailesı ve tüm sevenlerıne sabırlar versın..

RüStü ElmaS 12.09.2010 06:47

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Ailesine ve yakınlarına mevlam sabır versin.

Elbeyliliyiz 12.09.2010 07:56

Allah (cc.) dan rahmet ve geride kalanlara bol sabir niyaz ederiz. Ölümün aslinda bize nekadar yakin oldugunu artik anlamamiz lazim.

yigidocengiz 12.09.2010 08:59

vay be...ALLAH rahmet eylesin.sevenlerinin ve yakınlarının başı sağolsun

sivaslitaner58 12.09.2010 09:06

mekani cennet olsun allah rahmet eylesin

tekniker58 12.09.2010 09:24

ALLAH rahmet eylesin.

pover58 12.09.2010 09:41

allah rahmet eylesin.ailesine sabır versin.çok üzüldüm sivasspor a olan hizmetini unutmuyacagız.

HALIL 12.09.2010 10:27

cok uzuldum allah rahmet eylesin

AyhanBayrak 12.09.2010 10:46

gecmis dönemlerde Sivasspor´un basarisinda emegi gecen hocamizi rahmetle anarken,geride kalan ailesine Allah´dan sabir diliyorum. Sivasspor'un bu günlere gelmesinde cok emegi olan bir hocamizdi.

58^SiVaS^58 12.09.2010 11:27

Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun

bulutbey27 12.09.2010 11:28

allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ihsan etsin emeği için çok teşekkürler

sivaslıadem 12.09.2010 11:31

MEKANI CENNET OLSUN ARKASINDA KALANLARA SABIR VERSİN
KARDEMİR KARABÜKSPOR CAMİASINA DA BAŞARILI BİR SEZON DİLİYORUM
BAŞARILI OLUN Kİ ESAT HOCA KABRİNDE RAHAT OLSUN
BAŞARILI OLUN Kİ İSTANBULU HEP BERABER FETHEDELİM

sivaslıadem 12.09.2010 11:45

Cevap: Esat Karaberberoğlu'nu kaybettik..

[QUOTE=burakkova;651200]Spor Toto Süper Lig'e bu sene yükselen ekiplerden Kardemir Karabükspor'un yardımcı antrenörü Esat Karaberberoğlu, takımın antrenmanında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 19.30 sıralarında Yaşar Kaptan Çebi Tesisleri'nde meydana geldi. Saat 17.00'de, Kardemir Karabükspor sahada antrenmana çıktı. Takımın antrenmanını tamamlamasının ardından yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu sahada kaldı.

Sahanın etrafında koşan Esat Karaberberoğlu bir anda yere yığıldı. Alt yapıda bulunan sporcular yerde fenalaşan Esat Karaberberoğlu'nu görerek görevlilere haber verdi.

112 Acil ekibinin sahada yaptığı müdahaleye rağmen Esat Karaberberoğlu yaşama döndürülemedi. Evli ve 1 çocuk babası Esat Karaberberoğlu'nun kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilirken, cenazesi Karabük Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Karaberberoğlu'nun ölümü Kardemir Karabükspor camiasında büyük üzüntü yarattı.

takımımıza da büyük emekleri geçen hocamıza allah'tan rahmet sevdiklerine ise başsağlığı diliyoruz..[/QUOTE]

BU HABER DE GÖSTERİYOR Kİ KALP KRİZİ HAYATIMIZI TEHDİT ETMEYE DEVAM EDİYOR
görülme sıklıgı artıyor daha genc insanlarda da goruluyor
eskiden 40 yaş üstü için risk faktörüydü
artık cocuklar bile bu kalp krizinden hayatını kaybediyor
bizim lisede 15 16 yaşlarında bir gencecik fidan da kalp krizinden vefat etmişti
sporcularımıza tekrar hatırlatmak istedim bu gelişmeleri
sizin beslenmelerinize,antrenmanlarınıza daha cok dikkat etmeniz gerekir
özellikle yağlı beslenme temiz hava alamamamız koroner damarlarımızı(kalbi besleyen önemli damarlar) tıkıyor dolayısıyla kalp çalışması bozuluyor ...
sahada yaşamını yitiren futbolcular az degil
hemen aklımıza bazı tanıdık simalar geliyor: Foe,Feher,...
ESAT hocamız da bu kervana katıldı
SİVASSPORLULARA diğer sporcularımıza sağlıklı günler antrenmanlar diliyorum

TS58 12.09.2010 12:10

Allah rahmet eylesin.

58_babacan_58 12.09.2010 12:16

[B][COLOR="Black"][CENTER]ALLAH ailesine sabır ihsan eylesin tüm camiamızın başı sağolsun[/CENTER][/COLOR][/B]

PETKOVİC 12.09.2010 13:05

Dün ağlayacaktım nerdeyse buca maçının özetlerinden sonra duydum bülent hoca ağlamaklıydı teletexten bakınca şok oldum sanki yakınımdan birini kaybetmiş gibi oldum mekanın cennet olsun esat hocam cok kaliteli biriydin hem kişilik olarak hem meslek olarak nur içinde yat

4eylül 12.09.2010 13:07

esat hocam nur içinde yat yaptığın hizmetleri unutmayacağız bizleri çok üzdün

murat_n 12.09.2010 13:18

Allah rahmet eylesin... Tüm spor sevenlere ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

subasi29 12.09.2010 14:08

[B]Allah Mekanini Cennet Eylesin,Kederli Ailesine Sabirlar Versin[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:29.