![]() |
Gaziantep hazırlıkları başladı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/idman0910.jpg[/IMG]
Moralsiz Sivasspor dün akşam tesislerde toplanarak ilk çalışmasını yaptı. Son oynadığı maçta rakibi Manisaspor'a 3-0 yenilen ve sergilediği futbollada eleştirilen Sivasspor'un dün akşamki çalışmasında futbolcuların durgun ve moralsiz olmaları dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana bugünde devam edilecek. Sivasspor ligdeki 7. maçını Pazar günü saat 15.30'da 4 Eylül stadında Gaziantepspor'la oynayacak. [B]Hürdogan Gazetesi[/B] |
Cevap: Gaziantep hazırlıkları başladı
[I][B]Çalışsınlar tabi önümüzde zorlu bir Antep maçı var.İyi çalışmalar.[/B][/I]
|
[B]Kendinizi fazla yormayın gençler.............[/B]
|
hocanın mantalitesi ve antreman şekli değişmezse olacak bir şey yok. aynı hamam aynı tas olur. bu çocuklar iyi çalışmıyor. çalışmayıda sevmiyor. ceyhunu görsünler utansınlar. yaşına rağmen ceyhun 90 dakika kendişni parçalıyor diğerleri sahada geziyor. yazık. hoca bu maçıda kaybederse acaba daha duracakmı.
|
Hoca ister bu maçı alsın ister alamsın hemen gitmesi lazım artık bundan sonra Sivasspora faydası olmaz. Yine aynı takımla sahaya çıkacak iyi oynadık ama yenildik diyecek. Yada futbolcuların isteği ile bu maçı alırsak sonraki haftalar yenilmeye devam edeceğiz. Yanlış gidilen yolun neresinden dönülür ise kardır.
|
Şu maçı 5-0 kazansak herşeyin düzeleceğini garanti gören var mı?
Futbol filan oynamıyoruz,zaman geçiriyoruz. |
[QUOTE=:cool:;656243]Şu maçı 5-0 kazansak herşeyin düzeleceğini garanti gören var mı?
Futbol filan oynamıyoruz,zaman geçiriyoruz.[/QUOTE] [B]Önemli olan gol atmak değil zaten atamıyoruz da. Önemli olan güzel futbol oynayarak gol atmak oda şu an bizde yok. Bülent hocada son maçını kazanmasına rağmen istifa etmişti,Mesut hocada aynı takdiği uygularsa şaşırmamak gerek..[/B] |
[QUOTE=Salim58;656245][B]Önemli olan gol atmak değil zaten atamıyoruz da.
Önemli olan güzel futbol oynayarak gol atmak oda şu an bizde yok. Bülent hocada son maçını kazanmasına rağmen istifa etmişti,Mesut hocada aynı takdiği uygularsa şaşırmamak gerek..[/B][/QUOTE] :rolleyes: keşke o dediğin olsada istifa etse mesut bakkal olmuyor işde yürümüyor bu hoca ile 13 mac 1 galibiyet herşeyi anlatıyor gecen yıl diyarbakır 2 3 maç alsa bitmişdi bizim işimiz bu sene ne diyarbakır ne erkenden havlu atan denizlispor nede küme düşürülmüş ankaraspor var Allah sonumuzu hayır etsin karamsar düşünmek istemiyom ama bi ışıkda göremiyorum inşallah iyi olur sonumuz |
[B][COLOR="Green"][CENTER]3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUAN 3 PUAN - 3 PUAN - 3 PUANDAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOKKKKKKKK[/CENTER][/COLOR][/B]
|
ya arkadaslar bu kadar karamsarliga kapilmayalim sabretmemiz lazim bu maci allahin izniyle 2 .0. alacagiz benim tahminim yani gelen hoca bundan iyisimi olacak ha ne olur bir iki mac alinir ondan sonra yine husran bu kezde gelen gideni aratti diye hayiflaniyoruz sabir sabir zaten bu maci aldinmiydi 7. 8 . siraya cikiyoruz henuz ligin basi her sey bitmis degil
|
[B]yw mesut hoca atamiyorsan yeme taktigi yapardi ne oldu anlamiyorum yaa biri sivasspora buyumu yapti ne valla inanilir gibi degil
ayrica mesut hocanin kredisi bu kadar kolay bitemez adam gecen sezon son yedi macda ne futbol oynatti bunu hepimiz gorduk ligi iyi taniyan bir hoca bence sorun tamamen futbolcularda [/B] |
Yenildiğimiz maçlardan sonra da futbolculara 1 yada 2 gün izin verilmesine katılmıyorum.
Yenildiğimiz maçlar sonrasında bir sonraki maça kadar izin verilmemesi gerekiyor ki bir sonraki maçta canlarını dişlerine takıp adam gibi oynasınlar. Her yenilgi sonrasında bunlara izin vermek bir nevi ödül anlamına geliyor. Mağlubiyet alınan hafta izinler kaldırılsın, galibiyet alınan haftalarda ise izin kullandırılsın. Bakalım performansları artacak mı. |
en az 3 tanede antepten yemezseniz küserim valla ona göre.......
|
durgun ve moralsiz olmaları dikkatlerden kaçmadı.bide bu moralsizlik şu bu davaları çıktı geçen yıldan beri oynayın mücadele edin yenilin yenin berabere kalın o zaman moraliniz bozulsun benim bildiğim agır hezimet yaşanınca insanlar hırs yapar bir daha o duruma düşmemek için durgun bozuk içi yanık varsa oda taraftar kahrolduk kaç haftadır aydır hatta yıldır
|
boşa hazırlanmayın bu zamana kadar hazırlandınızda ne gördük fikret ünsal görewden alınsın yeter takım için takıma çok zarar weriyo
|
[QUOTE=tonusluyum;656281]boşa hazırlanmayın bu zamana kadar hazırlandınızda ne gördük fikret ünsal görewden alınsın yeter takım için takıma çok zarar weriyo[/QUOTE]
fikret ünsalı ne kadar tanıyon? tek sorumlu o sahada gezinen 4-5 tane dengesiz kendini futbolcu sanan asalak dururken fikrete vede hocaya yüklenenler acaba o antrenör bozması bülo'nun casus ajanı mı? bilmem ama sorarım...... |
[QUOTE=sivasfutbol;656274]en az 3 tanede antepten yemezseniz küserim valla ona göre.......[/QUOTE]
KUSURA BAKMA AMA BU HAFTA KAZANACAGIZ UMARIM SİVASSPORA DARGINLIGIN FAZLA UZUN OLMAZ |
İNŞ BU MAÇI KAZANIRIZ 2 SENE ÖNCEKİ SİVASI ÖZLEDİM VALLA OZAMAN 1-2 GOL ATIP YENİYODUK VE KENDİKENDİME NİE ACABA HİÇ 4-5 GOL ATAMIYOZ DİODUM ŞİMDİ İSE 1 GOL OLSUN MAÇ BİZİM OLSUN YETER ARTIK 3 PUAN İSTİYORUZ
|
Gerçekten sanki geçen seneki filmi birdaha izliyoruz. Adamlar çalışıyormuş gibi yapıyorlar. Sonra bir bakıyorsun daha maç başlar başlamaz dağılmışlar, yürüyecek dermanları kalmamış.
Hocam M.Yıldız eski M. Yıldız değil bir maçta 2 atan M.yıldız yerine 6 maçta 0 atan M.Yıldız var. Ortada 35 lik Saidou var. Ortada ne yaptığını anlayamadığımız, kendi kendine çallım atıp sonrada topu taça çıkaran üstün yetenek Cihan Yılmaz var, Defansta harikalar üstüne harikalar yaratan önemli yeteneklerimiz var, Hiç kimsenin anlayamadığı topu yerden mi oynuyoruz, şişirmemi yapıyoruz, baskı mı kuruyoruz , baskın mı yiyoruz şeklinde mükemmel bir oyun karakteristiğimiz var. Bütün bunları üst üste koyduğumda inanılmaz rahatlıyor (doğrusu bunalıyor), çil çil 3 puanları (doğrusu 0) , attığımız jeneriklik golleri (doğrusu yediğimiz) ufukta görerek havalara uçuyorum.(kahırdan sağı solu tekmeliyorum.) Alalhım sen bize yardım et. |
[QUOTE=ArifŞahin;656288]fikret ünsalı ne kadar tanıyon? tek sorumlu o sahada gezinen 4-5 tane dengesiz kendini futbolcu sanan asalak dururken fikrete vede hocaya yüklenenler acaba o antrenör bozması bülo'nun casus ajanı mı? bilmem ama sorarım......[/QUOTE]
[B]4-5 tane gezinen dengesizi oynatmasın o zaman yönetim görmüyormu bunları bu taraftar görüyorda, Burda sadece fikret ünsalı suçlamak bence yanlış ama oda bu yönetimin içinde görsünler artık bazı şeyleri sahada geziyorsa oynatmasın versin cezası neyse bak nasıl oynuyorlar o zaman, " Ayrıca bülo ile bağlantıyı nerden kurduk arkadasın yazdıklarından onu anlamadık burda herkes Sivasspor'un başarısını istiyor"[/B] |
rıza hoca gelsin....
|
VUR KIR PARÇALA BU MAÇI KAZAN !!!!!!!!
|
[QUOTE=tonusluyum;656281]boşa hazırlanmayın bu zamana kadar hazırlandınızda ne gördük fikret ünsal görewden alınsın yeter takım için takıma çok zarar weriyo[/QUOTE]
Arkadaşlar, Fikret Ünsal'ın yerine bir başka basın sözcümüz olmasını ben de istiyorum, ancak birşeyi iyi anlamak lazım, Fikret Ünsal'ın görevi sadece "Basın Sözcüsü" olmak, yani yönetimden kendisine bildirilen konuları basına bildirmek, yani bu bir nevi elçilik görevi, kendisinin transfer yapmak yetkisi, kadro kurma yetkisi veya bunun benzeri görevleri yok, zaten ona bu görevleri de vermezler. Ancak, bu adam kendisine iletilen bilgileri basına ve bize aktarıyor hepsi bu kadar, bu adamın gitmesi ne yazık ki takımımızda hiçbirşey değiştirmeyecektir. Asıl sorumluları bulmak lazım, elçiye zeval olmaz, birçoğumuz galibiyet sonrası yüzünü gördüğümüz ve mağlubiyet sonraları yüzünü görmediğimiz için Fikret Ünsal'a gıcık gidiyoruz, hatta sinirleniyoruz, ancak bu şu demek oluyor, demek ki mağlubiyet sonrası kendisine basına iletmesi için bir bilgi verilmiyor. Yani Fikret Ünsal'a neden kızıyorsunuz anlamış değilim. Bence Fikret Ünsal'ın basın sözcülüğü görevinden ayrılıp, Hayrettin'in yerine sol bek de görev almalıdır, kendisi o kanattan yapılacak atakları durdurabileceği gibi aynı zamanda yapacağı bindirmelerle de gol yollarındaki etkimizi arttıracaktır. Ne de olsa Ceyhun'la akran oldukları için ileride iyi anlaşabilirler. |
[B][COLOR="Green"]Çalışın çalışın ne de olsa yen........[/COLOR][/B]
|
GEÇEN HAFTA DA ÇALIŞIYORLARDI 3 TANE YEDİLER BU HAFTA BİRAZ DAHA FAZLA ÇALIŞŞSINLAR DA BARİ 2 TANE FALAN YESEK. YAW NİYE OLMUYO KARDEŞ ANLAYAMIYORUM BU OYUNCULAR ESKİDEN BÖLE DEĞİLDİ YA DA GELENLER DE GELDİKLERİ TAKIMLARDA BÖLE Mİ OYNUYORLADI
EL CEVAP : HAYIRRRR E OZAMAN SORUN NE ANLAYAMADIM VALLAHAA. |
artik sivasspor dan öyle sogudukki 6trabzondan 2 bursa dan 3 manisadan bu hocanin hedefi 25 28 puan di hic kendinde hesap ortada 11 macin 8 zini mutlak kazanmasi lazim takimin sizce bu hoca bu hedefi ne tutturacak kapasitede nede yapmak icin hirsi var. hic yönetimden tepki gelmemesi beni cok sasirti cünkü bu gidisata dur diyen yok, hirs yok azim yok kadro iyi kullanilmiyor takimi resmen harciyor mesut bakkal, hazirliklar bos antep bizi rahat yener, bizim idda miz yokki
|
valla bu macı alıp mıllı takım ıcın verılen aranın da havası ıle duzluge cıkacaz felan olur macı kazansak bıle mesut bakkalla olmayacaga cok acık ortada o yuzden acılen gıtmesı lazım ve yonetım yerlı teknık adamı alacaksa adam gıbı bırını yada yabancı bı teknık adam sart oldu bı ruzgar yakalanması lazım yoksa bu sene gercekden duser sıvas bu lıg gecensene lıgı degıl dusecek takımlar bellı degıl her an hersey olabılır
|
[QUOTE=ahmet nl;656255]ya arkadaslar bu kadar karamsarliga kapilmayalim sabretmemiz lazim bu maci allahin izniyle 2 .0. alacagiz benim tahminim yani gelen hoca bundan iyisimi olacak ha ne olur bir iki mac alinir ondan sonra yine husran bu kezde gelen gideni aratti diye hayiflaniyoruz sabir sabir zaten bu maci aldinmiydi 7. 8 . siraya cikiyoruz henuz ligin basi her sey bitmis degil[/QUOTE]
iyi söylüyorsun güzel söylüyorsunda sabır sabırda nereye kadar evet ligin basındayız ama ligin basında kaybettiğimiz puanları mum ışığında arıyoruz 2 maçta bir galip gelsek yine iyi ama oda yok hadi bu hafta antep maçını aldık 7. 8. sıraya cıktık bir sonraki hafta kayseri maçı bir düşmanımızda onlar o maçı almak kolaymı o maçta mağlup oldummu geri kırmızı çizginin içine gireceğiz ama önce antep maçı var acaba bu maçı alabilecekmi bu takım bu hocayla. ümitsiz bir şakilde inşallah alır diyorum ama ozamanda bakkal yine görevde kalacak bir maçlık heves yine kursakta kalacak |
[B]geçmiş olsun şimdiden[/B]
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;656332]VUR KIR PARÇALA BU MAÇI KAZAN !!!!!!!![/QUOTE]
yahu nerde onayan cihan hayal kirikligi m. yildiz ayni artik susmak zamani:mad: |
bazı oyuncular oynamassa 3 puan bizim olur diye düşünüyorum başta uğur kavuk
|
bu maci alin yigidolar, cok önemli bir mac
|
antep zor rakıp,bu macın deplasmanda oynayacak olmasına ragmen bence favorısı ama 90 dk sonunda bı sekılde onları evlerıne puansız yollayarak ozguvenımızı tazelememız lazım..
|
Bence yenemesek de en azından 1 puan almalıyız, tıpkı Werner Lorant zamanındaki gibi sıkı defans yapmalıyız.
Defansımızda 5 oyuncu oynamalı, böylelikle kalemizde gol görme riskimiz azalacaktır, yoksa her maç ortalama 3 gol yemeye alıştıkligin en çok gol yiyen takımıyız. 5-4-1 taktiğiyle oynamalıyız, aslında sevmediğim ve göze hoş gelmeyen bir sistem ama elimizdeki kadro ile ancak boyle olur. Yada Yılmaz Vural gibi ya yeneriz yada fark yeriz mantığıyla topa ileride basıp, açık oynayıp saldırmalıyız. Tabii muhtemel bir farklı yenilgi sonrası taraftarı kim nasıl sakinleştirir orası da bilinmez. Bu maçı da kaybedersek Werner Lorant'ın kapısını çalmakda fayda var, tabii gelirse. |
bir taraftar olarak eski günlerimize nasil gelebiliriz diye düsündüm önce hocadan baslamak lazim hocamiz simdiye kadar yönettigi takimlarin hic birini ilk 5 icine sokamamis aksine hep düsmemeye oynatmis o yüzden sivasspor hersene düsmemek icin degil ilk 5 icin oynayacak ve oynatacak bir hoca lazim yapilan transferler bence günü kurtarmak tarnsfer yapildi denmek icin yapildi yapilan tarnsferler icinden sadece ceyhundan yararlanbildik diyebiliriz ama oda ilerki haftalarda belli olur mehmet yildiz dedik kaptan dedik sivasspora yakisan bir futbol sergilemiyor nerde o galatasarayin istedigi mehmet yildiz diyemeden gecemiyorum ligin en yasli takimini kurmak icin elimizden geleni yaptik 10 kurus fazla para gitmesin diye genclere yönelmedik gecen fenerden 6 gol yiyen kasimpasa bile disiplinli kaliteli bizden iyi futbol oynuyor bir tarftartar olarak eger hoca gitmiyorsa gönderemiyorlarsa ozaman hocamiza sahip cikalim lig sonuna kadar hocamizin yapmasi gereken bence mehmet yildizin yerine ibrahim sahin ve pedrieli oynatmali ermana biraz daha fazla sans vermeli
|
Toparlanmak için en önemli maç antebi eğer farklı yenersek birşeyler düzelmeye başlamış demektir
|
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;656561]Bence yenemesek de en azından 1 puan almalıyız, tıpkı Werner Lorant zamanındaki gibi sıkı defans yapmalıyız.
Defansımızda 5 oyuncu oynamalı, böylelikle kalemizde gol görme riskimiz azalacaktır, yoksa her maç ortalama 3 gol yemeye alıştıkligin en çok gol yiyen takımıyız. 5-4-1 taktiğiyle oynamalıyız, aslında sevmediğim ve göze hoş gelmeyen bir sistem ama elimizdeki kadro ile ancak boyle olur. Yada Yılmaz Vural gibi ya yeneriz yada fark yeriz mantığıyla topa ileride basıp, açık oynayıp saldırmalıyız. Tabii muhtemel bir farklı yenilgi sonrası taraftarı kim nasıl sakinleştirir orası da bilinmez. Bu maçı da kaybedersek Werner Lorant'ın kapısını çalmakda fayda var, tabii gelirse.[/QUOTE] kesinlikle katılmyrm öyle taktik olur mu kaçıncı yıldasın. |
keşke cimboma yenilseydikte diğer maçları kazansaydık.gol bulamayınca takım strese giriyor.Mehmet yıldız şu an aşırı streste ve gol atamıyor.bu adam böyle değildi ne oldu .sistemde değişiklik yapılmalı 3 maç içinde 4 puan alınmazsa bank asya ya merhaba deriz.
|
apo niye yok ya
|
Bu Macta 3 Puani Alalimda Ne Olursa Olsun !! Ileriiki Haftalara Moral Olur Ozaman Sivasspor istedigi Oyunu Sahaya Yansitir Diye Dusunuyorum !
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:04. |