![]() |
Herkesten biraz daha sabır bekliyorum
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesut.bakkal.3.jpg[/IMG]
Gaziantepspor maçının ardından teknik direktörümüz Mesut Bakkal'ın açıklamaları. Maç sonunda düzenlediği basın toplantısında maçın değerlendirmesini yapan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal “Herkesten biraz daha sabır bekliyorum” dedi. Bol gol düşünülen bol pozisyonlu bir maç olduğunu ifade eden Mesut Bakkal “Maçın ilk bölümünde takım kaleye gelmeden gol yedik. Daha sonra baskıyı yaptık. Gaziantepspor ileride çok iyi oynayan bir takım. Önce bu takımı ileride durdurmak sonrada atağı düşündük. Geriden gelip puan aldığımız için iyi ancak sahamızda bir puan aldığımız için kötü sonuç. Geçen hafta alınan sonuçtan sonra takım daha iyi. Biz Galatasaray maçından sonra hiç beraber oynayan takımla sahaya çıkmadık. Sakat oyuncularımız cezalı oyuncularımız var. Bunları mazeret olarak söylemiyorum. Şuanda cezalı oyuncumuz var. Takım olgusunda bizi bunlar sıkıntıya soktu. Bu mazeret mi değil. Bugün ki mücadele beraberlik mücadelesiydi, İki takım içinde. Lige verilen arayı iyi değerlendirip Kayseri maçına hazırlanacağız. İki hafta önce Bursaspor’un Antep’e attığı golde faul vardı. Bugün bizim attığımız gol ise çok temiz ve goldü. Art niyete aramayalım ama o golü verseydi biz ikinci yarıya daha moralli çıkacaktık. Hakem açısından golümü vermedi daha ne söyleyeyim ki. Suarez’i oyuna alsaydım daha fazla açık verecektim. Riske girmek gerekiyor mu gerekebilirdi. Ama yenilmek iyi olmazdı. Sedat oyuna girdikten sonra oyunu dengeledik. Kolay maç yok. Geçen yıl göreve geldiğimizde çok daha zorlu maçlar vardı. Ama Galatasaray maçı bizim beklentilerimizi arttırdı. Kolay maç yok. Bizdeki oyuncular gerçekten daha zor maçlardan yüzünün akıyla çıkmayı başardı. Aynı kadro ile iki maça çıkamadık. Camia çok büyük takım çok büyük. Biz çok daha zorlu periyotlardan geçtik ve bu takım ortaya çıktı. Biz bir tavan yaptık şimdi 3-4 haftadır 3 puan alamıyoruz. Daha iyi oynayabilir miyiz? Evet oynayabiliriz. Onun için herkesten biraz daha sabır bekliyorum. Daha iyi olacağız. Eskişehir maçında son saniyelerde golü yemeseydik şimdi bunları konuşmuyor olurduk. Sivas çalıştırdığım 3-4 güzel şehirden biri” şeklinde konuştu. [B]Akın Vardar: [/B][B]Bugün 3 Puan Almak İstedik[/B] 1-1 berabere kaldığımız Gaziantepspor maçının ardından Akın Vardar'ın açıklamaları. Bugün güzel bir maç oldu. İki takımda tempolu bir oyun oynadı. Zaman zaman iki tarafta çok gol kaçırdı. Bugün 3 puan almak istedik. Ama olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Milli maç arası var. Ardından Kayseri maçı var. Bu maçta en iyi şekilde hazırlanacağız. |
Cevap: Herkesten biraz daha sabır bekliyorum
MESUT BAKKALIN ÇALIŞTIRDIGI DİGER TAKIMLARDA ATTI GOL SAYISINA BAKILSIN.HEP AYNI OLAY.
SABIR DEMEK GÜZELDE.BU LİGDE AYAGIN BİR KERE TAKILMASIN GELEN GEÇEN EZMEYE KALKAR. MESUT HOCANIN İSTİFA ETMESİ ŞART. BU BÖYLE GİTMEZ. DEGİŞİM ŞART.... |
hocam 14 haftadir takimin basindasin ama sadece 1 kez galubiyetle tanisabildik.
Ben düsünüyorum, biz sana nasil bukadar sabirettik anlamiyorum, Bülent Uyguna sadece 8 hafta dayandik ama hic degilse 2 kez mac almistik onunla.. |
ben artık gereksiz buluyorum bu açıklamları.. kimse kötüyüz demiyor bu ne iş ya :mad:
|
hoca yeter ne demek ya biraz daha sabir bizi sabir tasina döndürdün
|
Sabır Sabır sabır jüpü ettin bizi !:mad:
|
okurken güldüm, sinir boşalması oldu resmen, bastım kahkahayı :D
bizi eğlendire eğlendire, güldüre güldüre öldüreceksin hoca!!!!!!!!! |
[B]Ya yazıklar olsun sana.Hala zaman diyor takım düştükten sonra mı toplanacak.15 maçta 1 galibiyet almışsın hala konusuyon. Bu Yönetim ve Teknik ekip değişmeden destek falan beklemesinler.[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Biraz sakin olalım arkadaşlar. Bu nasıl taraftarlık. Biraz maçın üzerinden zaman geçsin sağlam kafayla düşünelim. Ben iddia ediyorum bu takım toparlanacak. Zita ve Ceyhun girince 10-15 dakikalık bir düzelme görüntüsü ilerisi için umut verdi bana. Yalnız Mehmet çok tek kalıyor ilerde. Sorunlar var ama inşallah çözülecek bunlar. [/COLOR][/B]
|
Hoca tamamen seyircinin etkisinde kalmış. Söyledikleri basın açıklamasından ziyade, taraftarı ikna etme çabası görüntüsü vermiş.
Suarez'i oyuna alsam daha çok baskı yiyecektik demiş; kendi evinde tek forvetle oynamak da ancak korkaklara yakışır kanaatindeyim. hocanın istifası ile hiçbir şey değişmez, yönetimin mantelitesi değişmeli. Bedav topçularal bundan fazlası olmaz, olmayacaktır da. Ligin en kötü takımlarından kendi evimizde aldığımız puan 2. Komik mi acı mı anlamadım ki! |
ya allah aşkına bakkal git git bu güne kadar bir başarını söyle de giii it
|
[SIZE="4"]artık bu kadar zaman yeter mesut hoca olmuyor işte kendini ve takımı yıpratmadan bırak herşey para deyildir.Kendince kovulup taminat hakkı doğmasını bekliyorsan buda onursuzluk olur..!![/SIZE]
|
[B]Parçalandı sabır taşı
Yensende bir yenmesende Kurudu gözümün yaşı Silsende bir silmesende[/B] |
Sabretmek için biraz ışık görmek lazım oda yok gerçekten sabretmek isterim ama yok malesef bu kadar süre zarfında olmadı zaman iyice daralmadan bırak lütfen.Biz ta geçen sene düşmüştük neyseki d.bakır kendikendini düşürdü sen başarılı olduğun için ligde kalmadık. Ben eskişehirde yaşıyorum Rıza hoca başarılı olmasına rağmen takımda ışık varken taraftar sabretmedi...!!bir süzümde taraftara Sivastaki ilk maçta maçın başında sessiz herkez sırtını sahaya dönerek takımı protesto etsin ve bu eylemi yerel basındanda maç öncesi duyursun hem katılım artar hem futbolcular duyar ayrıca ilk beş dakka yani protesto bittikten sonra taraftar vargücüyle takımı desteklemeye devam etsin maçın bitimine beş dakka kalıncada büyük bir katılımla mesut bakkalın istifası istensin..!
|
[B]Hoca kendisini sağlama almış istediği gibi konuşuyor.:)[/B]
|
Ligin en kötü futbol oynayan takımıyız şuan, bu iş seni aşıyor herkes anlamıştır bunu artık.
Ama bütün suç hoca da değil: Futbolcular 5 para etmezler, bunları biran önce hayrettin dahil sivas'tan def etmek lazım. Sıfırdan yeni kadro kurmadıkça bu kazmalarla bir yere varamayacağız. |
[QUOTE=Cley;657317][B]Parçalandı sabır taşı
Yensende bir yenmesende Kurudu gözümün yaşı Silsende bir silmesende[/B][/QUOTE] [B]Aktı gözlerimden yaşlar, Ağardı bu yaşlı saçlar, Galibiyet nasıl başlar, Alsanda bir almasanda. Bu gidişle şairde oluruz artık.:)[/B] |
Adamda utanmada yok arkadaş! Halâ sabır diyor!!! İnsanı çıldırtırsın sen Mesut Bakkal! :mad: :mad:
|
hakkaten ya mesut hoca bu taraftarı çileden çıkarma artık senin oynattığın oyun sadece yenilmemek yenmeyi hiç düşündünmü hadi deplasmanda tek forvet anladıkta kendi evinde ne diye tek forvet yaa umarım sen kalırsın inşallahta haklı çıkarsın diyorum tabi bundan SİVASSPOR fayda görecekse kalmanıda isterim ama her şey göz önünde sen bu takımda sezon sonuna kadar kaldığın takdirde bende sabır taşının parçalarını kafanda görürüm heralde
|
[QUOTE=Salim58;657325][B]Aktı gözlerimden yaşlar,
Ağardı bu yaşlı saçlar, Galibiyet nasıl başlar, Alsanda bir almasanda. [/B][/QUOTE] [B]Taraftar çekiyor çileyi Zor görürüz artık zirveyi Çuvaldıza gerek yok batır iğneyi Gitsen de bir gitmesen de [/B] |
[QUOTE=Cley;657339][B]Taraftar çekiyor çileyi
Zor görürüz artık zirveyi Çuvaldıza gerek yok batır iğneyi Gitsen de bir gitmesen de [/B][/QUOTE] [B]Zirve uzak görünmüyor, Hoca maça gelin diyor, Bize destek verin diyor, Versen de bir vermesen de.[/B] |
nerede o fikret ünsal tas gibi takimin yelerde sürünüyor bence mesut hoca git banka asya bir takim al calisir lige cikar onunla devam et senin kariyerin icin en hayirlisi birak süper ligi sivastan baska hic bir yerde calisamasin bizim yönetiminde siradan bir yönetim baskan haric korkaklar 14 mac bir galibiyet kim sabir edebilir ya
|
Hocam sabır diyorsun iyi güzel hoş,kimileri istikrar der oda güzel..Her neyse biz bu takımı yaratan Bülent Uygun'a bile sabretmedik ki sen bizden sabır istiyorsun.Ayrıca gözünü sevdiğim sanki bir sistem oturtuyormuş farklı birşey yapıyormuş gibi vakit istiyorsun ya o dokunuyor kanıma..İddialıyım bu siteden herhangi biri bile senin aldığın puanı alırdı,açıkcası hiç kimsenin bana abartma diyeceğini sanmıyorum çünkü tablo ortada.Şimdi biz senin ve başımızdaki korkaklar yüzünden kafamızı kuma gömmeye devam mı edelim bu mu yani atıp tuttuğumuz Yiğidoluk.Takım Sivas'tan Sivaslıdan en ufak bir parça dahi taşımıyor açıkcası bu kulüp beni temsil etmiyor.Bizim evladımız Rıza gelsin,bu Fikret Ünsal bide etrafındakiler toplansın gitsin.Mahalle lokali gibi kulüp,hiçbir profesyonellik yok,unutmuşlar 1.ligde olduğumuzu süper amatörde filan sanıyorlar heralde bu kafayla kulüp yönetilmez...
|
[QUOTE=Cley;657339][B]Taraftar çekiyor çileyi
Zor görürüz artık zirveyi Çuvaldıza gerek yok batır iğneyi Gitsen de bir gitmesen de [/B][/QUOTE] mesut bakkal yine sabır istiyor taraftarın yüreğinden kan damlıyor bu saatten sonra hala istifa etmiyor sövsende bir sövmesen dee |
ilerde çözülecek bi şey yok gibi görünüyor zaten düzenli başladıkki gs galibiyetiyle ardından antalya beraberliğide iyiydi dahada iyiye gitmesi gerekirken dahada kötüye gitti vede gitmeye devam ediyor eriyoruz günden güne kahroluyoruz hep bugunku antep beraberliğide bir hediyeydi adamlar top oynadı göz var nizam var ya
|
takım bence düşecek kadar kötü değil 1-2 transferle yada daha iyi bir oyun düzeniyle lig de kalırız.ancak hocanın oynattığı ve oynatmaya çalıştığı sistemle lig de kalmamız mucize. her maç gol yiyiyoruz. gol yollarında sıkıntılıyız.ligde averajı en kötü takımız. daha fazla beklemek ve her geçen süre aleyhimize işliyor. kayseri bizi yenerse hoca istifa eder ancak şimdi istifa etseydi 10 gün sürede yeni bir antrenörle maça daha iyi çıkardık
|
[QUOTE=Salim58;657325][B]Aktı gözlerimden yaşlar,
Ağardı bu yaşlı saçlar, Galibiyet nasıl başlar, Alsanda bir almasanda. Bu gidişle şairde oluruz artık.:)[/B][/QUOTE] transfer dönemi geçti herkes topçusunu seçti bize BELEŞ olan düştü alsanda bir almasanda |
[B]Yeter.................!!!![/B]
|
hoca delirtme adamı cıldırtma 15 maçta 1 galibiyet almışsın hala sabır diyon hadi diyelim ki geçen sene senin oluşturmadıgın bir takıma geldin eyvallah ama lig başından bu yana galatasaray macı hariç bir tane adam gibi maç izlettirdin mi hiç iç acıcı bir futbol oynattın mı ya hayatında kaç tane takıma kaç tane başarı elde ettirttin hedefleri olmayan başarısı bulunmayan vizyonsuz birisin
|
ha bu arada bu takımı ligde sen tutmadın onun içinde havaya girme diyarbakır kendi düştü bizim takımdan daha iyi top oynadı düşerken bile
|
yeter artik sayenizde spor programlari izleyemez olduk futbolla ilgili bisey gorsek degstiriyoruz . suclular kimse ciksin artik ortaya veya sorumlusu kimse istifasini versin.
|
son sözde hala sivasspor taraftarına hala bakıyorumda destek olalım falan yazanlar var yalakalık etmeyin iki gün sonra bülent sivas geldiginde trübünlerede çagırırsınız ne destek olacam be adam gibi adam getirsinler kişiligiyle hooalıgıyla baş tacı edeyim
|
Hep destek ama olmuyor kendi sahanda yenik duruma düs sonra sabir. Sabir da takim iyi olsun gol atsin da bizde artik destekleyelim, son derece basarisiz buluyorum sivassporu bunun da sorumlulari vardir insallah
|
birçok kişinin de söylediği gibi sadece hocanın gitmesi çözüm değil bazı mantıkların da değişmesi lazım ama bizim için çözüm hocanın gitmesi değilse bile insanın da bir gururu vardır olmuyor işte olacak gibi de durmuyor.. 10 hafta daha ha oldu olacak desen aynı şekilde devam etsek, bi takımı koskoca bi şehrin takımını küme düşürmenin vebalinin altından nasıl kalkacaksın? hocam git artık
|
NE SABIRI KARDEŞİM SABIR MABIR KALMADI GİT YAV BU NE KARDEŞİM SENİN TOPÇULUĞUNDA ,ANLAYIŞINDA ,TAKTİĞİNDE ,SENDE GEREKMİYORSUN ANLADINMI TAKIM KENDİ ÇIKSIN SENDEN İYİ OLUR KARDEŞİM NECİSİN BE KARDEŞİM SEN YAV TAKIM KÜME DÜŞECEK HALEN SABIRDAN SÖZ EDİYORSUN SABIR TÜKENDİ VEDE SENDE TÜKENDİN ARTIK SABAHMI OLUR YARINMI OLUR İSTİFANI VER VE GİT BİZ BİZE OYNAYALIM SENDEN İYİ OLUR BUNU BİL YANİ HEMEN TERK ET SİVASI BİR DAHADA BU TARAFLARA UĞRAMA KARDEŞİM
|
Taraftar ates küpü hic farkindamisiniz sayin bakkal.
|
Takım ısık verse tamam da.. hic ısık yok be hocam.. nasıl sabredecez? ne için sabredecez?.. ama hocayı da çok fazla suçlayamıyorum..ligin en zayıf 3-4 kadrosundan birine sahibiz.. senelerdir sadece beles topçu peşinde koştuk durduk.. sonuç ortada.. bu kadroyla düşmemiz süpriz olmaz.. bize ekstra katkıda bulunabilecek bir hoca lazım.. bu kadroyla bile mac kazanabilecek kadar akıllı ve tecrübeli olmalı.. yoksa şu an oynadığımız futbolu hocasız da oynarız emin olun.
|
Artık yönetim de hesap vermeli.. paralar nerelere harcanıyor bilelim. borçlarımıza mı gidiyor? tesislere mi? yoksa altyapıya mı? tüm anadolu takımları yayın gelirleri sayesinde gayet dişli kadrolar kurabiliyorlarken biz neden sürekli geri gidiyoruz kadro kalitesi olarak? paraların futbol takımını iyileştirmek için kullanılmadığı gün gibi ortada.. peki o zaman nerede bu paralar?
|
[QUOTE=Bulut@ğlu;657347]mesut bakkal yine sabır istiyor
taraftarın yüreğinden kan damlıyor bu saatten sonra hala istifa etmiyor sövsende bir sövmesen dee[/QUOTE] mesut hoca gitmem diyor, yönetim şeyine takmıyor, taraftarı kim tınlıyor, ağlasan da bir ağlamasan da! |
Ne sabırı hocam, yeter artık. Senin hocalığın bu kadar mı? Geçen sene takımı ligde bıraktım diye sakın kendine pay çıkartma senin 7 hafta da 7 beraberlik aldığın zamanlarda Diyarbakırspor 7 mağlubiyet aldığı için ligde kaldık.
Yani senin anlayacağın dilde söylersek Ankaraspor ve Diyarbakırspor aptalık yapmasalardı, Denizlispor biraz daha dikkatli olsaydı biz şimdi BANK ASYA 1. LİGDE sen ise bizi çoktan terk etmiştin. Anladınmı? 16 hafta da 1 galibiyet alacaksan, kalan 27 haftayı düşünemiyorum. Güle güle hocam, yolun açık olsun.... AYK |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:39. |