![]() |
Sivasspor - Bucaspor
[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=24684&token=9264][img]http://resimzade.com/Show.html?i=24684&token=9264[/img][/url][url=http://resimzade.com/Show.html?i=24685&token=9295][img]http://resimzade.com/Show.html?i=24685&token=9295[/img][/url]
[B]Bu maçla ilgili olarak tahmin ve yorumlarımızı bu başlık altında belirtelim. 22.10.2010 Cuma Saat:20.00 Stad:Sivas 4 Eylül[/B][/CENTER] |
Cevap: Sivasspor - Bucaspor
[B]Bu mac 2 Takım icinde Zor olacak ama ßu Sefer Gülen Taraf ßiz oLacağız.
2-1 yada 3-1 bizim bu mac [/B] [B]Yeniceriler[/B] |
ben sabaha kadar berabere diyorum:(
|
[B]Cuma maçı haftanın ilk maçı sıkıntı yaratacak cinsten bizim için.
Sıkıntılı olsada galibiyet agır basıyor.[/B] |
[B]Mutlak galibiyet gerektiren bir karşılaşma....
Aksini bile düşünmek istemeyiz.... Aksi halde ise iki yol var; Ya Sivas (Allah Korusun) güme, ya hoca evine :mad:[/B] |
Buca sağlam defans yapıyor . Bizim takım gibi ondan bundan fark yemedi . Çok zor maç , önümüzdeki 3 maçtaki galibiyet ihtimali yüksek olan tek maç, inşallah kazanırız.
|
Gönül Yiğidonun yenmesinden yana ama duygusal değilde mantıkla baktığın zaman en iyi beraberlik diyorum tabi galibiyet olursa çok güzel olur SİVASSPOR için HAKKIMIZDAN hayırlısı MEVLAM ne veriyorsa hayırlısını versin bizlere
[COLOR="Red"][B][I]SEVDİM SENİ BİRKERE BAŞKASINI SEVEMEM DELİ DİYORLAR BANA DESİNLER DEĞİŞEMEM[/I][/B][/COLOR] |
buca bızım takımı bozar canakkale gecılmezı oynayacaklar sıkıntılı bır mac strerlı bır maç
|
bu sezon ilk kez takımın galip gelecegine inanıyor ve sivasspor kazanır diyorum.şimdiye kadarki diger maçlarda sivas kaybeder seçenegini işaretliyodum ve kaybediyorduk.umarım bu seferde tahminim dogru çıkar ve sivasspor kazanır
|
benim hiç umudum yok buca alır samet aybaba takımını ateşler bizimkilerde ayata küsmüş bir şekilde oynar.
|
Buca maçını almak dileğim ama bucanın defası bizden iyi onlar gol yollarında iyi değiller.yani bizden pek fazla farkları yok.eğer orta saha ve defans hattında hatalı oynamaz isek bu maçı farklı alabiliriz.eğer ki ilk çeyrekte bir gol yersek ki sonrasında gol bulmamız zor olur, gol atacağız diye ileri çıkmamızda rakipden goller yeme durumunda kalabiliriz ki bunun sonucunda sahadan farklı yenilgi ile de ayrılma durumumuz olabilir.ben bu maçın 3 sonuçlu olacağını düşünüyorum.
|
en az üç yeriz ona göre oynayında rezil olmayalım türkiyeye
|
[B]Buca maçım bızımdır.ancak yenlırsek mesut hoca gene gitmeyecek kımse sevınmesın..Mehmet yıldız oynamazsa buca maçında halımız kotu..bız bu sene Bank asyadayızz..YÖNETIM HALA BELEŞ 34 35 YEŞINDAKI FUTBOLCULARI ALMAYA DEVAM ETSİN. birtek ersen martın yok oda olsaydı tam yaşlılar grubu olurduk[/B]
|
[QUOTE=armutaklı;660722][B]Buca maçım bızımdır.ancak yenlırsek mesut hoca gene gitmeyecek kımse sevınmesın..Mehmet yıldız oynamazsa buca maçında halımız kotu..bız bu sene Bank asyadayızz..YÖNETIM HALA BELEŞ 34 35 YEŞINDAKI FUTBOLCULARI ALMAYA DEVAM ETSİN. birtek ersen martın yok oda olsaydı tam yaşlılar grubu olurduk[/B][/QUOTE]
Mehmet Yildizin oynadigi maclarda durumun IYIMIYDI? |
[B]buca takimi iyi takim ama cok sakatlari var.
eger bu mactanda 3 puan alamazsak baska hangi mactan alacagiz? eger futbolcular hocalarini göndermek icin kötü oynamazlarsa en az 1 puan cikar bu mactan..[/B] |
bu maç ne olursa olsun bizim 2-0 maç bizim işallah
|
[B]Her hafta yeniliriz diyordum ve hiçte yanılmadım.
Bu hafta farklı düşünüyorum.Bu maçı[/B] [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]2-1[/FONT][/COLOR] [B]Alırız.[/B] |
Yeter artık herkese yeniliyoruz kayseri maçını seyrettim böyle kötü oynayan ruhsuz bir takım yok kardeşim ilk hafta galataya karşı oynayan ruh yok ortada bu nasıl takım kim düzeltecek bunu anlamıyorum bu sene düşme hattına demir attık ve çıkmıyoruz. Bu haftaya bucayı yenemezsek kendi evimizde kesinlikle bu sene birinci lige gideriz bunu bilir bunu söylerim herkes aklını başına alsın ve düşünsün
|
[B]tabiki ve şüphesiz gönlüm sivasspordan yana ama buca bizden daha iyi umarım yanılıyorumdur[/B]
|
bucada zor bir dönemde inşallah kazanan taraf biz oluruz da moraller yerine gelir
|
[B][COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]GAYseri maçından sonra artık bu takımın maçlarıyla ilgili hiç bişey düşünmüyorum, düşünemiyorum.. Buna sebep olanlar utansın!!![/FONT][/COLOR][/B]
|
Kazanarız bu maçı diyorum o kadar abartıldığı kadar kötü oynamıyoruz geçen sene aynı puan gibi geliyor skorlar benzer ama geçen sene kazanma şansımız yoktu bu sene garip goller yiyoruz aynı maçta 2 duran top bir kendi kalemize trabzon maçında sedat kırmızı gördü sonrası kötüydü bursa maçında iyi oynadık
|
Bizim icin kilit mac alirsak nefes aliriz sayet tersi olursa düsünmek bile istemiyorum yasanacak kaoslari..........
|
Sivasspor için Bucaspor maçının telafisi yok
Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Sivasspor, cuma günü kendi evinde oynayacağı Bucaspor karşılaşmasını kader maçı olarak görüyor. Karşılaşmanın sonucuna göre kulüpte radikal kararlar alınması bekleniyor. Ligde ardı ardına altığı kötü skorlarla alt sıralarda kendine yer bulan kırmızı-beyazlı ekipte Buca karşılaşması kötü gidişe 'dur' deme müsabakası olarak gösteriliyor. Kayserispor ile oynanan lig mücadelesinden sahadan kötü futbol ve farklı mağlubiyetle ayrılan Sivasspor'da Bucaspor mücadelesinden sonra başta teknik direktör olmak üzere bazı futbolcular konusunda yönetim kurulunun geniş çaplı bir operasyona girmesi bekleniyor. Cuma günü saat 20.00'da oynanacak Bucaspor karşılaşmasının alınmasının takımdaki yüksek olan tansiyonu düşmesi beklenirken taraftar dernekleri, Sivasspor için Bucaspor karşılaşmasının son şans olacağını iddia etti. Sonucun kötü olması halinde kulüpte yönetimin radikal kararlar alması gerektiğini savunan taraftarlar, "Teknik direktör başta olmak üzere birçok konuda yönetim kurulu kararlar alabilir. Bucaspor mücadelesi kazanılması durumda ise futbol takımındaki tansiyonun biraz düşeceği kanaatindeyiz" şeklinde yorum yapıyor. (CİHAN) |
[I][B]Bu maçı iyi bir oyunla kazanırsak, bjk maçından da puan veya puanlarla döneriz gibime geliyor....Teknik yönetim ve futbolcularda biliyorlar ki , olmazsa olmaz bir maç bu. Futbolcular gibi taraftar da stres içinde olacak bu maçta.. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız bu maçtan.[/B][/I]
|
buca yener malesef
|
Kesin Yenmemiz lazım direk rakibimizle oynuyacağız gol zor yiyolar ama sevindirici olan golü zor atıyolar iddaacılara bir tio bu maç banka alt biter.Atan kazanır maçı
|
valla artık kazanmak zorundayız ALLAH ın izniyle bu macdan 3 puan çıkartacaz başka yolu yok :(
|
iki eşit takımın mücadelesi.bucayı yenerizzzz
|
[QUOTE=babapiton;660979]Kesin Yenmemiz lazım direk rakibimizle oynuyacağız gol zor yiyolar ama sevindirici olan golü zor atıyolar iddaacılara bir tio bu maç banka alt biter.Atan kazanır maçı[/QUOTE]
Gol yemediğimiz bir maç hatırlıyormusun kardeşim :( |
Orada oLaCağız!!!
|
Büyük bir ihtimalle sahamızda mesut hoca kaybetmemek için oynayacak bu da beraberlige daha yakın demek bence çünki elindeki kadroyu ne kullana biliyor nede bir arada tutabiliyor.Tahminen 1-1 ama inşallah yanılırım.
|
gelenden 3 yerız deplasmana gıder 6 yer gelırız nede olsa bızım yönetım utansın azım doldu kalay atacaktım ama bosver degmez BUCA 3 SIVAS 1 MESUT BAKKAL HAYAAT TA GITMEZZZ UNUTMAYIN
|
[QUOTE=karakaplan58;661005]gelenden 3 yerız deplasmana gıder 6 yer gelırız nede olsa bızım yönetım utansın azım doldu kalay atacaktım ama bosver degmez BUCA 3 SIVAS 1 MESUT BAKKAL HAYAAT TA GITMEZZZ UNUTMAYIN[/QUOTE]
Neden gitsin kiiii.Kazansada kaybetsede yönetim memnun ve parasını alıyor.Kim gider böyle bir yerden.Altın yumurtlayan tavuk kesilirmi. |
[B][COLOR="Red"]Buca'da önemli eksikler var.[/COLOR]
Sivasspor'un Cuma günü karşılaşacağı Bucaspor'da 2 önemli isim sakatlığı nedeniyle yer alamazken,2 futbolcunun durumu da yapılacak tetkiklerden sonra netlik kazanacak. Gaziantep maçında kasığından sakatlanan Mulemu ve Angola Milli takımından dönen Mancho'nun en az 2 hafta oynayamayacağı açıklandı. Öte yandan 2 haftadır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen savunma oyuncusu Koray Yolgeçen'in çalışmalara başladığı durumunun maç günü netlik kazanacağı açıklanırken,Dahamane'nin durumu yapılacak olan kontroller sonrasında belli olacak.[/B] Hürdoğan |
Insallah mac gününe kadar Mehmet Yildiz af edilir,ben Mehmet Yildiz ile bu maci kazaniriz diye düsünüyorum,en son yaptigi olaydan sonra bu macta oynarsa kendini af etdirmek icin elinden gelen herseyi yapacagina inaniyorum,INSALLAH bu önemli mac öncesi af edilir
|
bence bu maç beraberlik 0-0 yada 1-1 gibi bi sonuç çıkar
|
Buca'da önemli eksikler var
Sivasspor'un Cuma günü karşılaşacağı Bucaspor'da 2 önemli isim sakatlığı nedeniyle yer alamazken,2 futbolcunun durumu da yapılacak tetkiklerden sonra netlik kazanacak.
Gaziantep maçında kasığından sakatlanan Mulemu ve Angola Milli takımından dönen Mancho'nun en az 2 hafta oynayamayacağı açıklandı. Öte yandan 2 haftadır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen savunma oyuncusu Koray Yolgeçen'in çalışmalara başladığı durumunun maç günü netlik kazanacağı açıklanırken,Dahamane'nin durumu yapılacak olan kontroller sonrasında belli olacak. |
buca vermez bu maci umarim yanilirim ama bence buca alacak :confused:
|
kazanmaktan başka çaremiz yok..kazanacağızda..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:05. |