![]() |
SS Yönetiminden Ne Bekliyoruz..?
Hepimizin gözü mü aydın demeli yoksa Allah sonumuzu hayırlara mı yormalı demeli, bilmiyorum ancak artık Mesut BAKKAL devri kapandı. Yönetim başımıza yeni bir teknik direktör getirecek.
Ben şahsımadına söylüyorum; Mesut hoca gibi 6 ayda bir takım değiştiren, vizyonu dar, tek amacı para kazanmak olan hocalardan birini istemiyorum. Genç, bu takımda ciddi revizyona gidecek hoca istiyorum. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yönetim nasıl hareket etmeli; yeni hoca sizce nasıl olmalı; neler yapmalı? Malum burada Mesut hocayı çok ikaz ettik, kadro konusunda ama o bildiğini okudu. Belki yönetim söylediklerimizi dikkate alır. |
Cevap: YÖNETİMDEN NE BEKLİYORUZ?????
[QUOTE=emre41;662497]Hepimizin gözü mü aydın demeli yoksa Allah sonumuzu hayırlara mı yormalı demeli, bilmiyorum nacak artık Mesut BAKKAL devri kapandı. Yönetim başımıza yeni bir teknik direktör getirecek.
Ben şahsımadına söylüyorum; Mesut hoca gibi 6 ayda bir takım değiştiren, vizyonu dar, tek amacı para kazanmak olan hocalardan birini istemiyorum. Genç, bu takımda ciddi revizyona gidecek hoca istiyorum. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yönetim nasıl hareket etmeli; yeni hoca sizce nasıl olmalı; neler yapmalı? Malum burada Mesut hocayı çok ikaz ettik, kadro konusunda ama o bildiğini okudu. Belki yönetim söylediklerimizi dikkate alır.[/QUOTE] [B]mesut bakkalın istifa etmesini isteyenlerden biride benim...ancak kendisi hakkında yorum yaparken biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor..."tek amacı para kazanmak" cümlesi oldukça ağır bir söz ve bize yakışmayan bir söz... eleştiri yapalım ancak kişisel hakarete giren sözler söylemeyelim...[/B] |
tek amacı para kazanmanın nesi hakaret? Öyle değildi de neden istifa etmedi. Kaldı ki ben orada genel konuştum
|
TA BİKİ RIZAYI GETİRMELİ GELİRSE ZOR GİBİ AMA SIVASTA KAHRAMANDA OLABİLME FIRSATI DODU ONA BENCE İŞTE TAM ZAMANI SIVASLI OLMAKLAZIM BENCE HİÇ BİRŞEYE BAKMAMAKLAZIM BELKİ BABA SI FELAN İKNA EDER İŞALLAH DERİM TOPLAR TAKIMI EMİNİM
|
[B][FONT="Arial Narrow"]gardaş ya getirebiliyorlarsa gerçekten bir marka hoca lazım eğer o olmuyorsa genç hırslı takımı gençleştirerek ileriye dönük planları olan bir hoca gerekiyor bence zaten bu sene epey bi koptuk tepeden en azından yenibir sistem ve gençleştirmeye gitsek en azından önümüzdeki sezona hazırlık olur [/FONT][/B]
|
Ben hemşerimiz Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlüğe getirilmesini bekliyor ve istiyorum.Eskişehirspordan ali cengiz oyunlarıyla gönderildi.Onun hırsına ihtiyacımız var.
|
mesut bakkal istifa ettımı arkadaslar haber nereden ben bulamadım öyle bır haber
|
[B]eğer rıza çalımbay gelirse bu sene belki bizi ligde tutar sonraki sezon aynı durumda oluruz diye düşünüyorum...umarım en iyisi olur sivasspor için...ama nedense rıza çalımbay ismi bende bir heyecan uyandırmıyor...[/B]
|
yonetimden bekledigimiz hedefi buyuk olan hoca vizyonu genis olan hoca istiyoruz birde fikret unsalin gitmesini.
|
[QUOTE=58akif34;662507]mesut bakkal istifa ettımı arkadaslar haber nereden ben bulamadım öyle bır haber[/QUOTE]
haber resmi siteden... |
[B]yeni hoca google`den olmasin lütfen :)[/B]
|
YENİ HOCA PROFİLİ:Vizyonu geniş,Disiplinli,Altyapıya önem veren,eleştiriye açık,Takımı gençleştirecek;takıma modern futbol oynatacak,genç,dinamik bir hocaya ihtiyacımız var...Benim gönlümden geçen hoca :Abdullah AVCI..Ama şu anda İ.B.Ş.BEL. ile mukavelesi olduğu için gelmesi çok zor...Şu anda boşta olan hocalardan öncelik verilecekse Rıza ÇALIMBAY' a verilmeli...Eğer o da olmazsa Nurullah SAĞLAM;o da olmazsa Giray BULAK olabilir...Yalnız bu takıma mutlaka Bir Spor Direktörü veya Süleyman Hurma gibi bir Menejer de getirilmeli...
|
mesut hocamizda iyi bir hoca ama futbolcularimiza uyum saglayamadi.kötü bir hoca olsaydi zaten yillarini futbolla geciremez ekmeginide futbol ile kazanmazdi.mesut hoca bizim takimda yumsak oldugu icin kaybetdi bu yüzdende bizim takima sert bir hoca gerek
|
ya kardas bu nasil bir baslik ve bizden buraya yorum yazmamizi bekliyorsun ayiptir bu sitede bunlarin yazilmasini istemiyoruz biz mesut hocaya ici bosaltilmis bir takim verdik ondan sonra tiransfer yapmadik hadi hocam bizi sampiyon yap diyoruz olan futbolcu kardeslerimizde birbiriyle ograsiyorlar bu yonetimde nemi bekliyoruz??? kendi adima diyorumki ben bu yonetimde bir sey beklemiyorum cunku iki sezondur kor ve sagirlari oynuyorlar gorunen koy kulavuz istemez
|
[QUOTE=yigido_sampiyon;662499][B]mesut bakkalın istifa etmesini isteyenlerden biride benim...ancak kendisi hakkında yorum yaparken biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor..."tek amacı para kazanmak" cümlesi oldukça ağır bir söz ve bize yakışmayan bir söz...
eleştiri yapalım ancak kişisel hakarete giren sözler söylemeyelim...[/B][/QUOTE] istifa etmedi görevine tazminatı ödenerek son verildiyse çok dogru söylemiş derim arkadaşa.. ancak yok istifasını verip tazminat medeti ummadıysa sana hak veririm.. |
2 net isteğim var.Birincisi aynı hızla Fikret Ünsal'ın da gönderilmesi,ikinciside evladımız Rıza Hocanın takımın başına getirilmesi.Gel gelelim benim ya da bizlerin isteğine göre hareket ederler mi orasıda ayrı bir muamma tabiki...
|
[QUOTE=terazi;662538]ya kardas bu nasil bir baslik ve bizden buraya yorum yazmamizi bekliyorsun ayiptir bu sitede bunlarin yazilmasini istemiyoruz biz mesut hocaya ici bosaltilmis bir takim verdik ondan sonra tiransfer yapmadik hadi hocam bizi sampiyon yap diyoruz olan futbolcu kardeslerimizde birbiriyle ograsiyorlar bu yonetimde nemi bekliyoruz??? kendi adima diyorumki ben bu yonetimde bir sey beklemiyorum cunku iki sezondur kor ve sagirlari oynuyorlar gorunen koy kulavuz istemez[/QUOTE]
Mesut hoca bu takımı kendisi kurmuş ve defaetle kadronun yeterli olduğunu söylemiştir. Tamam yönetim masum değpil ancak hoca da ak kaşık değil. Mecnun başkan olmasa emin ol bu takıma sahip çıkan olmaz. Ve burada akıl ve mantık dahilinde yapılan yorumlarda karşılık buluyor, emin olun buna. Bİz taraftar olarak beklentilerimizi sıralayalım. Yapmazsa yönetim utansın |
[QUOTE=85200258;662539]istifa etmedi görevine tazminatı ödenerek son verildiyse çok dogru söylemiş derim arkadaşa.. ancak yok istifasını verip tazminat medeti ummadıysa sana hak veririm..[/QUOTE]
Sitede yazılana göre görevine son verilmiş; yani sokak jargonu ile kovulmuş. Mukavelesinde alacağı para ödenecektir, hukuka göre. Karşılıklı fesh ya da istifa söz konusu değilidr. Kovulucağını bile bile de orada bulunmak doğru olmasa gerek. |
[QUOTE=emre41;662543]Mesut hoca bu takımı kendisi kurmuş ve defaetle kadronun yeterli olduğunu söylemiştir. Tamam yönetim masum değpil ancak hoca da ak kaşık değil. Mecnun başkan olmasa emin ol bu takıma sahip çıkan olmaz. Ve burada akıl ve mantık dahilinde yapılan yorumlarda karşılık buluyor, emin olun buna.
Bİz taraftar olarak beklentilerimizi sıralayalım. Yapmazsa yönetim utansın[/QUOTE] [B]yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum...bu takım süper lig için yeterli cümlesini belki 1000 defa etti mesut bakkal...hiç bir zaman ben transfer istiyorum demedi...yönetimin transfer politikası %100 yanlış ancak bu duruma mesut bakkal müdahelede bulunmadı...[/B] |
ridvan ersun hoca hakan sukur oguz cetinden herhangi biri ya da lorant ya da hooijdonk olsun tabi transfer sart
|
[QUOTE=yigido58#sivas#;662549]ridvan ersun hoca hakan sukur oguz cetinden herhangi biri ya da lorant ya da hooijdonk olsun tabi transfer sart[/QUOTE]
Oğuz çetin mi yapma toprağım ya, biz böyle iyiydik:D:D:D |
Hedefi olan bir hoca getiren yönetimdena rtık hedefleri olan bir takım oluşturamsını kesenin ağzını açmasını istiyoruz.
|
bizim getirebileceimiz en uygun hoca bu ortama rızadan başkası olamazdı oda oldu. şimdi biz yigidolara düşen iş hep beraber hocaya ve takıma tam destek hep destek biz bu çamurdan hep beraber çıkmalıyız ve çıkacagız allahın izniyle.takımda gitmesi gerekenler var onlarda devre arası gönderilir umarım.unutmayın yigidoya yakışan ne olursa olsun hocaya tam destek olmalıdır.aksi halde olan sivasspora olur.bakkal hoca başarısız oldu takıma gücü yetmedi.erdem gösterip istifa etti.kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.
|
[I][B]Yönetimden beklentilerimiz acil hoca değişikliği idi oda gerçekleşti.
Olması gerekenin en iyisi düşünüldü ve Rıca hocamız takımın başına getirildi. Bundan sonra ne yapılır öncelikle takımda disiplin şart.Son yaşanan olaylar inşallah bir daha yaşanmaz.Bu gibi tasvip etmediğimiz olaylar Sivasa ve Sivasspora büyük zararlar veriyor. Aksayan bölgeler belli buralara acil olarak transferler yapılmalı, bunun için şimdiden çalışmalara başlanır ve görüşmeler yapılırsa, ikinci yarıya daha güçlü bir Sivassporla başlayabiliriz.[/B][/I] |
HOŞGELDİN RIZA HOCA YARDIMCISI OLAN BÜLENT ALBAYRAKTA MEHMETİ İLK ALDIRAN HAYRETTİNİ OYNATAN HOCAMIZDI ONUN İÇİNDE ÇOK İYİ OLDU KESİNLİKLE BU DURUMDAN DAHA İYİ OLACAGIMIZI ŞİMDİDEN SÖYLEYİM BAKKAL GİDECEK DEDİM VE GİTTİ GİTMESEYDİ KESİNLİKLE DÜŞERDİK AMA ŞİMDİ KURTARMA ŞANSIMIZ YÜKSELDİ BUNUDA İLK MAÇ MANİSA MAÇINDA GÖRECEGİZ.TAKIMIN BAŞKA TAKTİKTE DAHA İYİ OLACAGI KANATİNDEYİM
|
[QUOTE=yigido_sampiyon;662499][B]mesut bakkalın istifa etmesini isteyenlerden biride benim...ancak kendisi hakkında yorum yaparken biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor..."tek amacı para kazanmak" cümlesi oldukça ağır bir söz ve bize yakışmayan bir söz...
eleştiri yapalım ancak kişisel hakarete giren sözler söylemeyelim...[/B][/QUOTE] ÇOK HAKLISIN KARDEŞ ELEŞTİRİ YAPALIM FAKAT HAKARETE GİDEN SÖZLERE DİKKAT |
RESMİ SÖZLEŞME İMZALAMADAN HOCANIN KİM OLACAĞINA İNANMAM RIZA HOCAM İNŞALLAH GELİR TAKIMI DÜZLÜĞE ÇIKARIR DEVRE ARASI NOKTA TRANSFERLERLE DÜZLÜĞE ÇIKARIZ İNŞALLAH
|
[B]Yönetimden isteğim Rıza hocanın tespitlerinden sonra ve onun isteği doğrultusunda biran önce transfer çalışmalarına başlaması ve de beleş kelepir oyuncu transferlerinden vazgeçmesi yani transfer politikasını değiştirmesi... [/B]
|
[B]YÖNETİMDEN FİKRET ÜNSALI GÖNDERMESİNİ BEKLİYORUZ...[/B]
|
devre arasında transfer bekliyorum
|
[I][B]Devre arasına kadar artık bu kadroyla ne kadar puan alabilirsek kar deyip, devre arasında Rıza hocanın vereceği listenin hepsinin yerine getirilmesi yönetimin yapacağı en önemli iş. Artık paraya kıymanın zamanı başkan. Rıza Hocanın istediği bütün transferlerinin eksiksiz alınması şart başkan. Artık korkulu rüya görmekten bıktık. Memleketimizin her şeyi bu takım. Bunu da çok görme hemşerilerine...[/B][/I]
|
Öncelikle Riza hoca hosgeldin diyorum. Bence Bülent Uygun'dan sonra gelecek en iyi isim diye düsünüyorum. Geçte olsa oldu.
Benim Mecnun baskandan açikçasi bekledigim, Riza hoca'ya her teknik direktöre verdigi gibi genis yetki vermesi futbolcular hakknda. Fikret Ünsal'dan en geç sene sonunda kurtulmali, bizide ondan kurtarmali. Ayrica yönetimde temizlik yapmali. Kimler var bilmiyorum ama gereksiz ve faydasiz insanlari çikarip, Mecnun baskanin yükünü hafifletecek ve Sivasspor'u basariyla yönetecek idareciler alinmali. Alt yapiya kesinlikle önem verilmeli. Hatta bence Rahman ve Harun birde Riza hocaya izletilmeli. Mesut hoca ise yaramazlar dedi ama ben inanmiyorum. Bizi en iyi yönetecek insanlar bizim insanimizdir, Sivas'in için yüregi atanlardir. Riza hocam Allah senin, Mecnun baskanin ve Sivasspor'un yardimcisi olsun, yüzlerimizi güldürsün. |
[B]sivassporda hem takımda hemde yönetimde bişeylerin degişmesi lazımbasın sözcüsünden yönetim kuruluna varana kadar köklü degişiklikler yapmak şart oldu[/B]
|
Valla bence hayırlısı oldu.Tabi genede yeni gelecek hoca aldıgı enkazla ne yapabilir bide buna bakmak lazım.ALLAH'tan rakiplerimizde puan kaybediyorda ara açılmıyor.
|
yönetimden ne mi istiyorum işe yaramayan, kulübün çevresindeki tilkileri gönderip adam gibi takım kurmasını istiyorum
|
canlarının sağlığı........
|
Futbol Analize katılan Mehmet Oflazı kınıyorum. Bir taraftar olarak artık yönetimden hiç birsey beklemiyorum.
|
[B][I]Programı izledim moralim bozuldu, keşke hiç izlemeseydim. Hiç bir soruya içtenlikle cevap vermedi, bir azarlamadığı kaldı milleti. Böyle yöneticilik olmaz. Çok antipatik oldun sayın Oflaz çokkkkk.[/I][/B]
|
[QUOTE=MaXiMuM;823583][B][I]Programı izledim moralim bozuldu, keşke hiç izlemeseydim. Hiç bir soruya içtenlikle cevap vermedi, bir azarlamadığı kaldı milleti. Böyle yöneticilik olmaz. Çok antipatik oldun sayın Oflaz çokkkkk.[/I][/B][/QUOTE]
Soyismi de aslinda kendi tarzini anlatiyor. OFLAZ - Offfffffffffff laaaaaa z. |
[B][QUOTE=MaXiMuM;823583][B][I]Programı izledim moralim bozuldu, keşke hiç izlemeseydim. Hiç bir soruya içtenlikle cevap vermedi, bir azarlamadığı kaldı milleti. Böyle yöneticilik olmaz. Çok antipatik oldun sayın Oflaz çokkkkk.[/I][/B][/QUOTE]
ne bekliyordun ki abi? Mecnun başkanın çeyreği kadar çalışssalar zaten gönül rahatlığıyla herşeyi açıklarlar ve geçiştirmeye çalışmazlardı..İşine gelmedğinde ve sıkıştığında bir de kalkıp soruyu soran taraftarı tersliyor![/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:52. |