![]() |
11.Hafta/ Sivasspor-İ.B.Belediyespor
Maç hakkındaki tahmin ve görüşlerimizi bu başlıkta ifade edelim!
07 KASIM 2010 PAZAR 14:30 Sivas 4 Eylül stadyumu |
Cevap: 11.Hafta/ Sivasspor-İ.B.Belediyespor
[B]Yine sıkıntılı bir dönem yine İ.B.B.Allah yardımcımız olsun :) [/B]
|
Zor maç olucak kazanma isteğimiz iyi ama belediye ters bir takım ama kazanmak için oynamak zorundayız suarez diallo ramovic 11 başlar inşallah
|
önümüzdeki 4 haftadaki İ.B.B , Kasımpaşa,Karabük,Gençler , Maçından en az 2 galibiyet 1 beraberlik alınmalı eger bunu başarırsak üst sıralara dogru hamle yapma şansımız olabilir özellikle Kasımpaşa ve İBB maçları çok önemli eger burdan 6 puan çıkarırsak zaten gerisi gelir...
|
Kamanan Bu maçta dönüyor inş onun katkısıyla maçı alırız belkide mehmet yıldızı bu hafta dinlendirip kamanan suarez ileride oynamalı
|
[I][B]Artık 4 Eylülden çıkış yok deme zamanı gelmiştir.
Bu akşamki oyunu oynarsak bu maçıda rahat alırız.[/B][/I] |
[B]beşiktaş maçından daha zor bir maç olacak bizim için!!!Allah yardımcımız olsun...[/B]
|
Bu oyunda gs macina benzemez insallah gs macini aldik havalara uctuk sonrasi husran oldu gerci bjk macini kaybettik ama yine iyi bir oyun vardi ortada aklima bizim futbolcular boyle buyutulmus takimlara karsimi mucadele edyor diye geliyor
|
[B][I]herşeyden önce istanbul b.b spor bir asansör takım değil. manisaya falan da benzemez. iki sene önceki takımla neredeyse aynı. oturmuş, ataklarda etkili bir takım. defans bloğumuzun (özellikle göbek) kanatlardan gelen toplarda sıkıntı yaşamazsa bu maçı alabileceğimizi düşünüyorum. [/I][/B]
|
arkadaslar bu sefer nah suraya yaziyorum ibbnin cezasini kesecez kazanacagiz artik biktik 1-0 olsun ama mac bizim olsun
|
İstanbul B.B. daha çok kontratak sistemi oynayan bir takım takımda çok etkili oyuncuları var;bana göre orta sahada oynayan Gökhan Süzen diye bir genç var;şu anda Hiddink tarafından da Milli takıma davet edilmesi düşünülen bir oyuncu..Bu oyuncu çok çabuk kontratağa çıkabilen;forvette oynayan,İskender,Tum,İ.Akın gibi gibi oyunculara çok güzel paslar verebilen bir oyuncu..Sivassporun maçı alabilmesi için bu oyuncuya mutlaka bir önlem alması gerekmekte...İstanbul B.B. takım oyunu ve ayağa pas oynamayı seven bir takım;bu takıma yenmek istiyorsan orta sahada bu takımın pas alışverişi presle kesilmeli,kontrataklara özellikle dikkat edilmeli...Sivasspor bu maçta mutlaka çift forvet oynamalı...Kamanan'ın bu maçla birlikte sahalara dönecek olması da sivasspor için büyük avantaj;en azından artık forvette daha fazla alternatifimiz olacak....Sivasspor bu maçı almak istiyorsa basit gol yememli;bilhassa yan toplara çok dikkat edilmeli...Bu maçta maça Suarez-M. Yıldız ikisi ile başlanmalı duruma göre Kamanan'da 2.yarı oyuna alınmalı...Sivassporun Ceyhunsuz oynadığı bu maçta Ceyhun'lu aynanan maçlara göre daha iyi olduğunu düşünüyorum...Cihan son 15 dak. da oynamasına rağmen daha iyiydi..İ.B.Beled. maçında Cihan inşallah gollerine tekrar başlar...Takıma eğer aınabilirse devre arasınad 1 orta saha,1 sağ kanat, 1 de yan toplarad hata yapmayan iyi bir stoperin alınması gerkli diye düşünüyorum...İ. B. Beled. maçında inşallah defansımız fazla hata yapmaz...Kaleci Akın'da bilhssa çok fazla yan top çalışması yapmasını ve maçlar da yan toplardan çok çektiğimizi ve kötü goller yediğimizi bilhassa belirtmek istiyorum..İnşallah B. Beled. maçı sivassporun galibiyet hasretine son verdiği bir maç olur...1-0 olsun bizim olsun...
|
Sivasimiz Bu Mactan Galibiyetle Ayrilacaktir .
|
bu maç bizim bu oyunu gördükden sonra ne olursa olsun bu maçla eski sivas geri geliyor kendinide belli etti işallah güzel günler bekliyor bizi 2-0 maç bizim olacak
|
LİGİN EN ÖNEMLİ MAÇIDIR !!!
NE YAPIP YAPMALI BU MAÇI ALMALI !!! HAYATİ ÖNEMDE ! TÜM SİVAS HALKI MAÇA GİTMELİ .... |
Herşey yoluna girecek. Takımda ciddi anlamda düzelme var. Yönetimin yapacağı birşey var burada. Taraftarıda maça çekmesi gerekiyor. Belediye maçında stad tıklım tıklım dolsun siz maçı görün.
Eskiden çarşıya pankart asarlardı maç saatini fiyatını gösterir. esnaf cama yapıştırırdı. Buradan söylüyorum YÖNERTİM NER OLUR, BİLİYORUZ SÜPER LİGDE EN UCUZ BİLET BİZDE AMA BU SEFERLİK YENİ BİR BAŞLANGIÇ MAÇINA ÇIKACAĞIZ. LÜTFEN KALE ARKASI 1 MARATON 2 LİRA OLSUN. DEĞİŞİK KİŞİLERDE MAÇA GELSİN. BİR ŞÖLEN YAPALIM BİR MORAL OLSUN HERKESE. Bİ SES ÇIKSIN LÜTFEN YÖNETİM |
bencede bu maçla yükselişe geçeceğiz skorda bjk üstün ama 10 maçtır bjk ye karşı en iyi futbolu oynayan tek takım SİVASSPOR oldu. bundan önceki maçlarda bjk tek kale oynadı bu maçta sahasından çıkmakta zorlandı. İ.B.B. maçıyla tırmanışa geçeriz inşallah
|
İBB zorlu bir takım oturmuş bir kadrosu var ve hızlı kontraatakları var orta sahada bu takıma pres yapıp durdurmalıyız. Bu hafta kamananın olması bizim için çok iyi bence bu hafta m.yıldız beklemeli ilk yarı kamanan ve suarez çift forvet oynayarak başlamalıyız. Kalecimizi akının çok çalışması gerekir beşiğin ikinci golünde kımıldayamadı bile o yüzden kaleci önemli çok basit goller yiyerek kendi moralimizi düşürüyoruz. Bu maçı alıp artık çıkışa geçmeliyiz bunu alırsak kasımpaşa maçınıda alırız buna inanın.
|
çift forvet çıkmalıyız.. kalede iyileşmişse ramoviç olmalı.. ivanovs-dialllo stoperler...sağ sol defanas belli zaten..türkiye liglerinni en şaibeli takımı İBB ile oynuyoruz .. herşey olabilir maçta üç tahminli açık
|
[B]İbb geçen yılki ibb değil bence.Oyun anlayışları aynı ancak futbolcularının formsuzluğundanmıdır nedir geçen yılki kadar iyi oynamıyorlar.Tamamen kontra atak futbolu oynuyorlar.Bu yüzden fazla açılmamak gerekli.Özellikle Herve Tum'u ve Orta sahalarındaki hızlı adamlarını kilitlememiz herşeyi daha basit gerçekleştirmemizi sağlar.
--------------Ramoviç--------------- Apo------Diallo------İvanovs------Ziya Zita------Keita------Ceyhun------Cihan ---------Suarez-----Mehmet----------- bu 11 ile çıkarsak ve beşiktaş maçının ikinci yarısındaki oyunumuzu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;664866]Maç hakkındaki tahmin ve görüşlerimizi bu başlıkta ifade edelim!
07 KASIM 2010 PAZAR 14:30 Sivas 4 Eylül stadyumu[/QUOTE] mehmet yıldız zahmet edip pas verirse allah rızası için bu maçtan galip ayrılırız. |
İSTANBUL B.B. MAÇINDA 17 BİN TARAFTAR İSTİYORUZ
Arkadaşlar uzun zamandır stadı dolduramıyoruz. Bu birazda takımın konumu ile ilgili.
Takımın Manisa ve Beşiktaş maçlarındaki gözterdiği performans ise hepimizi ümitlendirmiş durumda. Bu takım iyi yerlere gelir düşüncesi artmaya başladı. maçlardan önce 2. ve 3. ligte iken daha organize idik sanırım. Çarşıya pankart asılırdı, bilet fiyatları ve saati yazardı. Şimdi sadece müze bahçesindeki gişede yazıyor oda fazla dikkat çekmiyor. Ligteki en ucuz biletler ise bizde. Yaklaşık bi 8 bin kişilik seyirci kadromuz var onlarda yeterince stadta organize olamıyor. Bi maratonla karşı kapalı trübün arasında haberleşme bile yok. Yönetimden şöyle bişey rica etsek, İSTANBUL BELEDİYE MAÇINDA BİLETLER 1 VE 2 LİRA OLSA Stadı ful doldurursak değişik seyirci profilide (öğrenci olsun isteyipte bilet alamayan vs.) maça gelsin. Bir çoşku olsun takımı dahada ateşleyelim. Ancak bu şekilde trübünleri doldururuz. Zaten trübün gelirlerindeki toplam parada değişmez. 10 liradan 8 binkişi yerinde 2 liradan 17 bin kişi gelir. Buradan yönetime ricam budur. Bu seferde bunu deneyelim. |
arkadaslar dikkatinizi cekerim basiktas macinda umutsuzduk ankette besiktas onde bittiri ama su ankette cok sevindim hic bir uye ibb dememis
yani 25 sivasspor kazanir 0 berabere kalir 0 ibb kazanir hic umudumuzu yitirmeyelim buyuk konusuyorum turkiyenin en onemli en yigit en mert ve en cok 6 milyon sivaslinin takiminin sirti yere gelmedi gelmiyor ve gelmicekte bank asyaya dusmeyiz insallah |
Cevap: İSTANBUL B.B. MAÇINDA 17 BİN TARAFTAR İSTİY
vallaha ilk once besiktas macinda utanmadim cok iyi oynadik
beni en cok utandiran maclar iki dusmanimiz 6-1 ve 4-1 yenilmemiz allah bizden beter etsin o hamsispor ile pastirmasporu:D arkadas 17 bin kapasiteli degil ki 10 bin kisi gelse yeter zaten stadimiz kucuk ama cok sirin dogrusunu soylemek gerekiyorsa not artik su 30 bin kapasiteli stadimiz yaptirilsin herkese sapur supur bize ohhh yarabi cok sukur arkadaslar artik elimizi masaya vurmamiz gerkiyor bakanlar basbakanlar hem memleketlerine yaptiriyo stadyum 6 milyon sivasli yaptiramiyor mu stadyum (zengin sivasli isadamlarina sesleniyorum) ozunuzu memleketiniz unutmayin reziller benim gibi iyi dusunenlerede para olsaydi su an kasyeri degil bizim economimiz tikirinda olurdu |
Kazanmaktan başka çare yok , Ramoviç sakat ise kesinlikle Ziya erdal gibi genç bir başka oyuncumuz 3. kaleci Alişan oynatılır inşallah. Ayrıca yanılmıyorsam oynayabilecek olan kamanan bu maçta antreman formu iyiyse ikinci yarıda çift forvet kamanan-Suarez ikilisi oynamalı.
|
o maca herkes gelecek dunkı macı izledikten sonra bence 17 bın olarak bır kota koymayın cünkü daha fazla gelen olacaktır
|
Sivasspor bu maçta 10 binlerin önünde mücadele eder. O kadar....
|
Alinacak bir üc puan cikisimiz olur.Takimin kendine güveni artar.Diger haftalara moral olur.Sivasspor bu oyuncu kalitesiyle düsmez.Ara transferde yapilacak bir kac oyuncu transferi ,bizi orta siralara tasir.
|
bu konuda kesinlikle yönetimimizin duyarlı davranması gerekiyor. 2 ile 5 lira yapılsa tüm stad dolar. her ne kadar bjk ya yenilmiş olsakta takımın dün ki maçla birlikte hava yakaladığına inanıyorum. önümüzdeki zorlu ibb maçında da takımın buna ihtiyacı var. bu maç seyirci ile takımın kenetlenme maçı olabilir.
|
KAZANACAZ İNŞALLAH...
|
bu maçı alamama gibi bir lüksümüz yok gittikçe dibe batmak üzereyiz zaten bi galibiyet alsak futbolcularada moral olacak tek düşüncemiz galibiyet
|
İBB maçında stada taraftarın gelmesi isteniyor, dikkat çekilmesi gereken "taraftar" isteniyo, "seyirci" değil.sta tıklım tıklım dolu olsa, sadece bir gurubtan tezahürat gelse stadın tıklım tıklım olması neyi değiştirir ki... önemli olan taraftarın maçlara gelmesi ve gerçekten üzerine vazife olanı yani taraftarlığı gösterse, takımın 90 dakika desteklese ne olur, tabi ki değişen o kadar çok şey olur ki.seyirci baskısı ne rakibi ne de hakemleri rahat rahat stad içinde dolaşmalarını psikolojik olarak engeller, bu da bizim takımıa yarar ve maç zevki yaşanmasına vesile olur.taraftar olarak maç öncesi biraraya gelip birlik olmalı ve stad girişinde yönetiminde desteği ile maça gelen herkese broşürler dağıtılarak nasıl ve ne şekilde tazahürat yapılması gerektiği gibi motive edici şeyler yapılmalı.taraftara profosyenel bir elin değimesi gerek, takımını hep desteklemek için....
|
Şu İst.Belediye'den hiç hazzetmiyorum,bize çok ama çok ters bir takım,şu kötü seriyi artık bozma vakti gelmiştir umarım,Rıza Hocam ve oyuncularımıza başarılar dilerim.
|
bu maci kesin almamiz lazim baska caresi yok. eger berabere veya alamasak düstük demektir
|
[QUOTE=ayna26;665023]İBB maçında stada taraftarın gelmesi isteniyor, dikkat çekilmesi gereken "taraftar" isteniyo, "seyirci" değil.sta tıklım tıklım dolu olsa, sadece bir gurubtan tezahürat gelse stadın tıklım tıklım olması neyi değiştirir ki... önemli olan taraftarın maçlara gelmesi ve gerçekten üzerine vazife olanı yani taraftarlığı gösterse, takımın 90 dakika desteklese ne olur, tabi ki değişen o kadar çok şey olur ki.seyirci baskısı ne rakibi ne de hakemleri rahat rahat stad içinde dolaşmalarını psikolojik olarak engeller, bu da bizim takımıa yarar ve maç zevki yaşanmasına vesile olur.taraftar olarak maç öncesi biraraya gelip birlik olmalı ve stad girişinde yönetiminde desteği ile maça gelen herkese broşürler dağıtılarak nasıl ve ne şekilde tazahürat yapılması gerektiği gibi motive edici şeyler yapılmalı.taraftara profosyenel bir elin değimesi gerek, takımını hep desteklemek için....[/QUOTE]
Kesinlikle. Artık bu taraftar işine el atması lazım yönetimin. Organize olmalıyız. Taraftar grupları bu konuya eğilmeli. Şu el talsizleri var 60-70 lira onlardan alalım birkaç tane. en azından trübünler arası iletişim yapalım. |
İnşAllah stad dolucaktır ve belediye maçıyla çıkışı yakalıycaz
|
bjk maçındaki oyunu oynarsak ve Ceyhun da oynarsa harika bir maç ve galibiyet bizim olur
|
[B]Her ne kadar bize ters gelen bir takım da olsa, kazanmaktan başka alternatifi olmayan bir müsabaka olarak görüyoruz.
Hafta sonu inşaallah, her zaman olduğu gibi stadyumdaki yerimizdeyiz...[/B] |
ßu maçı kesinlikle kazanmamız gerekyior ve taraftar olarak üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum
|
ınsallah bu macı alacaz eger yıne basıt goller yemessek
|
taraftar çıldırdı galibiyet istiyor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:07. |