![]() |
Çalımbay:Final maçımız
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza.calimbay.basin.aciklamasi.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının final müsabakaları olduğunu söyledi. Sivasspor’da bir final karşılaşması daha. Ligde sıkıntılı günler geçiren kırmızı-beyazlı ekipte teknik sorumlu Çalımbay İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının final müsabakası değerinde olduğunu söyledi. Beşiktaş karşılaşmasında ilk yarının hemen bitmesini beklediğini söyleyen Çalımbay, “Çünkü ilk yarı takımdaki eksikleri ve rakibin sıkıntıları analiz ettik. İkinci yarı daha ofansif ve coşkulu oynayarak istenen arzu edilen Sivasspor’u sahada herkese gösterdik” dedi. İstanbul karşılaşmasını kazanmak için sahada mücadele vereceklerini dile getiren Çalımbay, “Taraftarlarımızın desteğiyle zorlu karşılaşmayı kazanmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Devre arasına kadar toplayabilecekleri kadar puan toplamayı hedeflediklerini söyleyen Rıza Çalımbay, devre arasında ise takıma gerekli takviyelerin yapılacağını belirtti. Yardımcılarının Avrupa da futbolcu takip etmeye başladığını açıklayan Çalımbay, ligin ikinci yarısında ise herkes bambaşka bir Sivasspor takip edecek açıklamasında bulundu. |
Cevap: Rıza, Final maçımız
[FONT="Arial Black"][/FONT]Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hafta sonu yapacakları maçın, önceki gün oynadıkları Beşiktaş karşılaşmasından daha önemli olduğunu belirterek, final niteliğindeki bu maçta tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi.İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan Sivasspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay, idmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Ligde geçen hafta Beşiktaş ile çok önemli bir maç oynadıklarını anımsatan Çalımbay, özellikle maçın ikinci yarısında istedikleri bir futbol sergilediklerini belirterek, ''Herkese bir güven geldi. Demek ki istediğimiz zaman çok iyi şeyleri yapabiliyoruz. İşte önemli olan şimdi oynadığımız bu oyunu, 90 dakikaya yaymak. Hatalarımız var, tabii ki onları biliyorum. Bundan önce de yapılan hatalar var, onları da biliyoruz ve bir an önce de telafi etmek istiyoruz'' dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri açısından önemini vurgulayan Çalımbay, ''Oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı, Beşiktaş maçından daha önemli. Çok çok önemli bir maç. Bu bizim için final niteliğinde bir maç. Onun için tek düşüncemiz galibiyet, başka hiçbir düşüncemiz yok. Ama çok zor bir maç oynayacağız'' diye konuştu. İstanbul ekibinin çok disiplinli ve deplasmanlarda çok iyi oynayan bir takım olduğunu anlatan Çalımbay, ''Bunun da bilincindeyiz, ama biz de kazanmak zorundayız. Burada tabii ki en büyük desteğimiz taraftarımız olacak. Gerçekten taraftarımıza bu maçta çok ihtiyacımız var. Onlarla beraber birlik beraberlik içerisinde inşallah bu maçtan 3 puanla ayrılacağız, çünkü başka hiçbir seçeneğimiz yok. Futbol bu, tabii ki her şey olabilir ama kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız'' ifadelerini kullandı. İDMAN Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen idmana, tedavileri süren Murat Sözgelmez, Hayrettin Yerlikaya ve kaleci Sead Ramoviç ile Beşiktaş maçında sakatlanan Sedat Bayrak katılmadı. İdmanı, kulüp ikinci başkanı Mehmet Oflaz ile yöneticiler Faruk Taşseten ve Harun Türkoğlu da izledi. Bu arada, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın 4 Kasım Perşembe günü 4 Eylül Stadı'nda saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyeceği, ayrıca kırmızı-beyazlı ekibin aynı gün saat 14.30'da statta antrenman yapacağı bildirildi. |
Cevap: Çalımbay: Final maçımız
[B]Hakıkaten final maçımız bu maç, hocamızın dediği gibi. Umarım taraftarlarımız da bunun farkına vararak stadı doldururlar.Rıza Hoca'mızla kendı evımızdekı ilk lig maçında hocamıza güzel bir karşılama yapar umarım hemşerilerim. Belalımız İst. Belediyeyi devirebilmek için takımın taraftarına herzamankinden cok ıhtıyacı olacak,lütfen ilgisiz kalmasın gitme ımkanı olan herkez.[/B]
|
Adam oyunu güzel okuyor taktikleri çok başarılı belediye maçını inşAllah kazanıcaz devre arasıda da gerekli transferleri yapıcaktır benim transferden çok büyük umutlarım var adam gibi oyuncular alınıcağına inanıyorum
|
Zaten bundan sonraki SİVASSPOR'un bütün maçları final titeliginde olacak veya olmalı.Ligin ikinci yarısı düşme hattındakiler düşmemek için şampiyonluga gidenler yarıştan kopmamak için takımlarına gereken takviyeyi yapacaklar.İlk yarı bitmeden SİVASSPOR da ne puan topladı bu kar olacak.
|
işallah bu maç bizim
|
costur bizi riza dayiiii
|
[B]Rıza Hoca Kaleye Alişan'ı Koy Allahını Seversen...Tek İsteğim Bu[/B]
|
Hocam
Sizin Durusunuz Bile Belediyeye Yeter ! Birazda Oyuncularda Hirs Olsa Belediye Degil Kim Gelirse Gelsin |
[QUOTE=SivasSpor.Com;665374]
Devre arasına kadar toplayabilecekleri kadar puan toplamayı hedeflediklerini söyleyen Rıza Çalımbay, devre arasında ise takıma gerekli takviyelerin yapılacağını belirtti. Yardımcılarının Avrupa da futbolcu takip etmeye başladığını açıklayan Çalımbay, ligin ikinci yarısında ise herkes bambaşka bir Sivasspor takip edecek açıklamasında bulundu.[/QUOTE] [B]Canını yerim senin hoca.İşte bu be takımdaki eksikleri gördün ya helal olsun sana. Benim gördüğüm kadarıyla Apo'ya bir tane alternatif,bir tane stoper,İki tane kanat olmak üzere üç tane orta saha ve bir tanede forvet lazım bize.[/B] |
Final maçı söylemi ters tepebilir stres altına sokar takımı, belediye bizden iyi takım bizimkiler beşiktaş maçındaki mücadeleyi göstersinler puan kaybetsekte önemli değil o istek azim 90 dakika olsun yeter
|
[IMG]http://sipastv.com/resim/%C3%A7al%C4%B1mbay.jpg[/IMG]
[B]ÇALIMBAY: UZUN BOYLU SANTRAFORA İHTİYACIMIZ VAR...[/B] Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Spor Müdürümüz Nail Sertakanın hazırlayıp sunduğu Pazartesi yayınlanan Futbol Analiz Programına canlı telefon bağlantısıyla katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Spor Müdürümüz Nail Sertakan’ın hazırlayıp sunduğu Pazartesi yayınlanan Futbol Analiz Programına canlı telefon bağlantısıyla katılarak Beşiktaş maçı, sakatların durumu, İstanbul B.B maçı ve yapılacak transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çalımbay açıklamasında Beşiktaş maçının ikinci yarısında oynanan oyundan memnun olduğunu çok eksiklerinin olduğu, çok çalışmaları gerektiğini belirterek, Sivasspor’da mükemmel bir yönetim, atmosfer ve tesislerin olduğunu, sakatların en kısa süre olarak 1 aydan önce takıma dönemeyeceklerini söyledi. Son olarak Çalımbay, yardımcılarının yurt dışında futbolcu seyrettiğini 2. yarı takviye yapacaklarını çok iyi bir uzun boylu santrafora ihtiyaçları olduğunu istedikleri ifade ederek, tüm futbolcuları alacaklarını takıma dönecek Kamanan’a da ihtiyaçlarının olduğunu kendinin de çift forvet oynamak istediklerini zaman zaman da çift forvet oynayacaklarını söyledi. Sipas Tv |
insallah taraftar gereken destegi veirir ve stat ful olur
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;665404][IMG]http://sipastv.com/resim/%C3%A7al%C4%B1mbay.jpg[/IMG]
[B]ÇALIMBAY: UZUN BOYLU SANTRAFORA İHTİYACIMIZ VAR...[/B] Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Spor Müdürümüz Nail Sertakanın hazırlayıp sunduğu Pazartesi yayınlanan Futbol Analiz Programına canlı telefon bağlantısıyla katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Spor Müdürümüz Nail Sertakan’ın hazırlayıp sunduğu Pazartesi yayınlanan Futbol Analiz Programına canlı telefon bağlantısıyla katılarak Beşiktaş maçı, sakatların durumu, İstanbul B.B maçı ve yapılacak transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çalımbay açıklamasında Beşiktaş maçının ikinci yarısında oynanan oyundan memnun olduğunu çok eksiklerinin olduğu, çok çalışmaları gerektiğini belirterek, Sivasspor’da mükemmel bir yönetim, atmosfer ve tesislerin olduğunu, sakatların en kısa süre olarak 1 aydan önce takıma dönemeyeceklerini söyledi. Son olarak Çalımbay, yardımcılarının yurt dışında futbolcu seyrettiğini 2. yarı takviye yapacaklarını çok iyi bir uzun boylu santrafora ihtiyaçları olduğunu istedikleri ifade ederek, tüm futbolcuları alacaklarını takıma dönecek Kamanan’a da ihtiyaçlarının olduğunu kendinin de çift forvet oynamak istediklerini zaman zaman da çift forvet oynayacaklarını söyledi. Sipas Tv[/QUOTE] Batuhan gibi:)ama gelmez ve vermezler Sivas'a şu durumda,umarım iyi bir araştırma ile gerekli eksikler doldurulabilir. |
Su bir gerçektirki averaj takimi olduk ligde, gelen atiyor giden atiyor. Bence besiktas maçinin ikinci yarisinda sergilenen futbol ve mücadele devre sonuna kadar sürdürülmeli ve sürekli hücumu düsünen takim olmaliyiz.
Sonuçta kayip edecek bir seyimiz yok. En azindan 3-4 takimi parçalariz bu anlayisla. Defansimiz o kadar kötü degil, ilerideki oyuncular ne rakip defansi korkutabiliyorlar nede ileri uçta defans yapiyorlar, bu nedenle rakip takimlar üzerimize çok kolay geliyor. |
bakın simdi..bu maç final niteliğinde bile olsa sen daha takımın basına yeni gecmissin..neden bir cümleyle macı geriyosun ki...simdi rıza hoca bir cümle etti aldı sazı koydu Sivassporlu futbolcuların önüne...adam gergin olmasa bile bu cümleden sonra gerilir..ya rıza hoca böyle dedi takım zaten kötü gidiyor bir de kaybedersek ne olacak diye düsünür topçu...İ B B dediğn takım bana göre son ıkı sezonun kendi capında flash takımı..adamların 100 tane seyircisi yok içerde dısarda kim olursa kök söktürüyorlar yenilse bile futbol oynamaya calısan bi takım...rızayı insan olarak takdir edip sewen biri olmama karsı hocalığını taswip etmediğim bir kisidir...isin doğrusu beni sivassporun basarısı ilgilendiriyor..we takımda azda olsa kıpırdamalar basgösterse bile hala gözle görülür olumlu bir gelisme yok bu wakıtten sonra siwassporun basarısı ile ilgili her seyle ilgilendiğim ve istediğim için ..konusulan yazılan cizilen herseyde beni ilgilendiriyor...bu nedenledir ki rıza hocanın bu söylemının uygun olmadığını düsünüyorum...ufak bi ekte sunu belirtmek isterim sivassporun acilen m.yıldızdan kurtulması gerekiyor..takıma faydasından cok zararı warmıs gibi futbol oynamakta ısrar edıyor...
|
Bursa'li arkadas sana katiliyorum germe konusunda, fakat üstteki yazilan yazida Riza hocanin öyle bir sey dedigi yazmiyor, bu gazetecilerin saçmaligidir bence. 3 galibiyet üst sirarlara yükseltir bizi, final maçi için daha çok erken.
IBB flash takim katiliyorum ama futbol oynamaya çalisan takim degil, buna kesinlikle katilmiyorum. IBB 11 kisi defans yapip ilk firsatta kontataga çikan bir takim. IBByi çözmek kolay, ilk golü sen atacan yoksa atma sansin kalmiyor. IBB ilk golü atip ikinciyi atacan o zaman IBB daha bir sey yapamaz. Hocaya gelince vallah kardes Riza hoca son umudumuz ve memleketin çocugu, dogdugu sehir için çabaliyacak. Artik oda bir sey yapamazsa bizim durumumuz zor. Ama sunu unutma Türkiye'de bir teknik direktör için yönetecegi en iyi takim SIvasspor'dur, çünkü adamda bir kere ne seyirci, ne taraftar, nede yönetici baskisi vardir. Bizim yönetim ne hocaya nede futbolculara karisir. Yani tamamiyle rahat bir ortamda oluyor TD. Riza hoca bence önceki yönetimlerinde ve/veya taraftarlardan sürekli baski görmüstür. Bu kez olmayacak ve INSALLAH çok güzel isler basaracaktir. |
Riza hocam isini bilir eminimki ibb macini kazanacagiz
|
[QUOTE=Sivaslibey;665422]Bursa'li arkadas sana katiliyorum germe konusunda, fakat üstteki yazilan yazida Riza hocanin öyle bir sey dedigi yazmiyor, bu gazetecilerin saçmaligidir bence. 3 galibiyet üst sirarlara yükseltir bizi, final maçi için daha çok erken.
IBB flash takim katiliyorum ama futbol oynamaya çalisan takim degil, buna kesinlikle katilmiyorum. IBB 11 kisi defans yapip ilk firsatta kontataga çikan bir takim. IBByi çözmek kolay, ilk golü sen atacan yoksa atma sansin kalmiyor. IBB ilk golü atip ikinciyi atacan o zaman IBB daha bir sey yapamaz. Hocaya gelince vallah kardes Riza hoca son umudumuz ve memleketin çocugu, dogdugu sehir için çabaliyacak. Artik oda bir sey yapamazsa bizim durumumuz zor. Ama sunu unutma Türkiye'de bir teknik direktör için yönetecegi en iyi takim SIvasspor'dur, çünkü adamda bir kere ne seyirci, ne taraftar, nede yönetici baskisi vardir. Bizim yönetim ne hocaya nede futbolculara karisir. Yani tamamiyle rahat bir ortamda oluyor TD. Riza hoca bence önceki yönetimlerinde ve/veya taraftarlardan sürekli baski görmüstür. Bu kez olmayacak ve INSALLAH çok güzel isler basaracaktir.[/QUOTE] rıza hocanın sivaslı olduğu gerçeğini atlamısım...memleket cocuğu olması yönetimin isine karısmaması vesehir olarak baskı görmeyecek olması kendi adına bir avantaj olacak ..bu doğru elbet...son umudumuz lafına katılmıyorum..neden katılmıyorum sivasspor gibi bir futbol takımının son umudu diye bir seyi olamaz neden olamaz sivasspor elde ettiği basarılarla kendini bir çok anadolu kulubunun arasından sıyırmayı basarmıs ve bır adım öne cıkarmıstır...ben hala ıdda edıyorum ki bizim sampiyon olmamızdaki en büyük faktör sivassporun elde ettiği basarılardır..onu bi gecelim umut ediyorum ki sivas öylede böylede bu kötü günleri atlatacaktır... |
Rıza hocamda, Sivassporumda birlikte çıkacaklar düştüklere yere.ben hocama guvenıyorum bu takımı daha ıyı yerlere getırecegıne emınım.
|
Cevap: Çalımbay:Final maçımız
Hocam isterseniz 3. lige düşürün ama istikrar olsun.İki günde gideyim falan demeyin.
|
Hoca iyi demis.. bu futbolcular artik kendilerini savas meydaninda hissetmeliler.. ligde varolma mucadelesi bu kolay degil.. sezon sonu cok daha agir stres yasayacaklarina bu hafta biraz baskiya girsinler bir zahmet. Yok gerilirlermis te yok bilmem ne.. gerilsinler efendim.. biz gerilmiyor muyuz 10 haftadir? biraz da onlar gerilsinler.. rahata fazla alismislar belli ki.. kendilerine gelsinler..evet bu mac final maci.. kendi sahanda kendi ustundeki takimlari yenemezsen nasil kurtulursun kume dusmekten? IBB guclu ondan kork aman strese girme.. ee? bu mantikla bakarsak bize gore guclu olmayan takim yok ki ligde.. yemisim stresini baskisini.. bu takimin kivilcima ihtiyaci var.. vur kir parcala bu maci kazana arkadas!.. otesi yok.
|
[B][I]Sivassporumuzun bu hafta oyanayacağı İBB karşılaşması için, "final maçımız" sözünü duymadım.
Olsa olsa, seri galibiyetlerinin "start" maçı olur. Yiğidolarla birlikte verilecek "start için stadda buluşalım"...[/I][/B] |
[B]Final maçından öte İBB ile görülmesi gereken bir hesabımız var, bu hesabı bu hafta kapatmamız gerek...[/B]
|
[QUOTE=migroArmis;665414]bakın simdi..bu maç final niteliğinde bile olsa sen daha takımın basına yeni gecmissin..neden bir cümleyle macı geriyosun ki...simdi rıza hoca bir cümle etti aldı sazı koydu Sivassporlu futbolcuların önüne...adam gergin olmasa bile bu cümleden sonra gerilir..ya rıza hoca böyle dedi takım zaten kötü gidiyor bir de kaybedersek ne olacak diye düsünür topçu...İ B B dediğn takım bana göre son ıkı sezonun kendi capında flash takımı..adamların 100 tane seyircisi yok içerde dısarda kim olursa kök söktürüyorlar yenilse bile futbol oynamaya calısan bi takım...rızayı insan olarak takdir edip sewen biri olmama karsı hocalığını taswip etmediğim bir kisidir...isin doğrusu beni sivassporun basarısı ilgilendiriyor..we takımda azda olsa kıpırdamalar basgösterse bile hala gözle görülür olumlu bir gelisme yok bu wakıtten sonra siwassporun basarısı ile ilgili her seyle ilgilendiğim ve istediğim için ..konusulan yazılan cizilen herseyde beni ilgilendiriyor...bu nedenledir ki rıza hocanın bu söylemının uygun olmadığını düsünüyorum...ufak bi ekte sunu belirtmek isterim sivassporun acilen m.yıldızdan kurtulması gerekiyor..takıma faydasından cok zararı warmıs gibi futbol oynamakta ısrar edıyor...[/QUOTE]
''rızayı insan olarak takdir edip sewen biri olmama karsı hocalığını taswip etmediğim bir kisidir'' demişsin. bence yanlış rıza hocaya şimdiye kadar hiçbir takım sabır göstermedi ve ayrıldığı takımlardanda genelde kendi istifasıyla ayrılmıştır. rıza hocaya biraz sabır gösterilirse köklü bir takım kurabilir. benim rıza hocada gördüğüm şudur transfer yaparken gençlere daha çok önem veriyor öyle yaşını başını almış futbolculara fazla yönelmiyor alt yapıdan futbolcu çıkarmaya çalışıyor. tek bir sorun var bu hocanın görev aldığı takımlarda pek şansı tutmadı kendini kanıtlayamadı. bu sefer şeytanın bacağını kıracağını ümit ediyorum. inşallah bu defa SİVASSPOR onunla, oda SİVASSPOR'da başarılı olacaktır. hocanın ağzından final maçı kelimesi çıkmadı ama gerçektende bu maçta dananın kuyruğu kopacaktır ve gülen taraf SİVASSPOR'umuz olacaktır inşallah.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
[QUOTE=V1CT0RY;665398][B]Rıza Hoca Kaleye Alişan'ı Koy Allahını Seversen...Tek İsteğim Bu[/B][/QUOTE]
Hocam bjk maçından önce Akının yedeğe çekilip Alişana şans verilmesi gerektiğini söylemiştim. Akın yedek kulübesinde durarak artık maç eksikliğinden dolayı birazda , yan toplarda zaafından ve refleks problemi olduğundan Akından çok birşey beklememek lazım ve ziyaya verilen şansın , Alişanada verilmesi kanaatindeyim. |
yürü be rıza hoca allah yolunu açık etsin....
|
Bu maçı alacağımızdan eminim sivasspor kümey diye söyleyenlere ikinci yarı Rıza hocam iyi bir cevap verecek onlar Seni seviyoruz Rıza Hocammm
|
Bence Rıza hocamızın takımımızı yapacağı transferlerle iyi yerlere taşıyacağını düşünüyorum. Tek kuşkum hocanın istediği transferleri paraya kıyıp yönetim alır mı yoksa yine ucuza kaçıp bitmiş adamlarımı transfer eder. İşte düşünülmesi gereken en önemli soru ve sorun bence bu.
|
artık taraftar stada gitmezmi kardeşimmm. rıza hoca gelmiş be. yiğidonun başına bir yiğido gelmiş. stada gidilmezmii. hep destek tam destek zamanı. dün bursa seyircisine gıpta ettim. adamlar gol atamamış yeniliyorlar sürekli ve hala takımlarını destekliyorlar. biz ne zaman taraftar olacağız
|
[B][CENTER][COLOR="DarkGreen"]BU TAKIM BU SIRALARI HAK ETMİYOR,BEŞİKTAŞ MAÇINDAKİ GİBİ OYNARSAK KESİNLİKLE BELEDİYEYİ YENERİZ,ONLAR ZATEN KONTRATAK OYNUYCAK,ONLARI DURDURURSAK 3 PUANI KAPARIZ...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;665374][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza.calimbay.basin.aciklamasi.jpg[/IMG]
Devre arasına kadar toplayabilecekleri kadar puan toplamayı hedeflediklerini söyleyen Rıza Çalımbay, devre arasında ise takıma gerekli takviyelerin yapılacağını belirtti. Yardımcılarının Avrupa da futbolcu takip etmeye başladığını açıklayan Çalımbay, ligin ikinci yarısında ise herkes bambaşka bir Sivasspor takip edecek açıklamasında bulundu.[/QUOTE] Hah canını yerim hocam |
belediye cok ters gelen bir takım dikkatli olmak lazım
|
hocamızın da dedigi gibı bu maç onemlı taraftar olarak uzerımıze dusen gorev buyuk bu macı taraftar alacak
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;665374][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza.calimbay.basin.aciklamasi.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının final müsabakaları olduğunu söyledi. Sivasspor’da bir final karşılaşması daha. Ligde sıkıntılı günler geçiren kırmızı-beyazlı ekipte teknik sorumlu Çalımbay İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının final müsabakası değerinde olduğunu söyledi. Beşiktaş karşılaşmasında ilk yarının hemen bitmesini beklediğini söyleyen Çalımbay, “Çünkü ilk yarı takımdaki eksikleri ve rakibin sıkıntıları analiz ettik. İkinci yarı daha ofansif ve coşkulu oynayarak istenen arzu edilen Sivasspor’u sahada herkese gösterdik” dedi. İstanbul karşılaşmasını kazanmak için sahada mücadele vereceklerini dile getiren Çalımbay, “Taraftarlarımızın desteğiyle zorlu karşılaşmayı kazanmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Devre arasına kadar toplayabilecekleri kadar puan toplamayı hedeflediklerini söyleyen Rıza Çalımbay, devre arasında ise takıma gerekli takviyelerin yapılacağını belirtti. Yardımcılarının Avrupa da futbolcu takip etmeye başladığını açıklayan Çalımbay, ligin ikinci yarısında ise herkes bambaşka bir Sivasspor takip edecek açıklamasında bulundu.[/QUOTE] Site yönetimine; bir haber yaptığınızda haberi direkt olarak kopyala yapıştır yapmak yerine; "Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay..." gibi bir ifadenin yerine "teknik direktörü[B]müz[/B] ...." gibi ifadeler kullanmak gerekir diye düşünüyorum.. saygılar... |
bakkalın ağzından duymadığımız takviyeleri rıza hocanın gündeme getirmesi bizi umutlandırıyor seneye takımı sil baştan hocam iki sezon gördüğümüz kabusu daha kaldıramayız
|
hadi hocam takım iyiidi, oyuncu değişiklikleri çok iyiid ama mutlaka geçen haftaki kadroya suarez ermenın yerine ilk 11 başlamalı adam çok etlkili ve rakibi bozuyor ne olau şu adamaı sürekli oynat
|
bizi ligde tutacak düşmemizi engelleyeck bir kateknik direktörden birisi rıza hocaydı oda geldi.. ilk yarı sonuna kadar 15 puan civarı alacağımızı tahmin ediyorum..ikinci yarı bambaşka bir sivassporla 17 haftada 30 puan bekliyorum toplamda 45
|
[B]Bu oyun anlayışında yükselişe geçeriz en kısa sürede [/B]
|
bu maçı alarak çıkışa geçeceğiz inş. ben liği 7-12 arasında bitereceğimizi düşünüyom ama tabii ki daha iyi bir derece yaparız inş.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:51. |