![]() |
Maçın ardından...
Rıza hoca, Cihan Yılmaz, Mehmet Yıldız ve Uğur Kavuk'un maçın ardından yaptıkları açıklamalar...
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//riza/riza.calimbay.7.jpg[/IMG] [B][U]Çalımbay: Böyle Bir Galibiyete İhtiyacımız Vardı [/U][/B] Karabükspor'u 5-1 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın açıklamaları... Camia olarak oyuncular olarak böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. 4 lig maçı oynadık ve bunların 3'ünü çok iyi oynadık ama karşılığını alamadık. Bu maçta çok iyi oynadık ve sonucada yansıtarak önemli bir galibiyet aldık. Bu iş daha bitmedi. Yolumuz uzun ama bu oyun gösterdiki kendimize güvendiğimizde neler yapacağımızı gördük. Kalan 4 maçtan da en iyi şekilde oynayıp ilk yarıyı iyi bir yerde bitireceğiz. 3 maçımızı deplasmanda oynayacak olmamız bizi korkutmuyor. Çünkü artık iç saha dış saha yada şu veya bu takım ayrımı yok bizde. Devre arası gerekli takviyeleri yapacağız. Sivasspor’un böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı. Önümüzdeki maçlarda da bu oyunun üstüne koyarak ligi iyi yerde bitireceğiz. Bundan sonraki 4 maçtan da en fazla puanı toplayarak ilk yarıyı bitirmek. Pedriel daha önce oynamamış bu maçta 11 da başlattık. Tüm riskleri aldık. Ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Konumumuz iyi değil. Bugün oynadığımız mükemmel oyunun üzerine de koyarak ligi iyi yerde bitireceğiz. [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/cihan.yilmaz.aciklama.jpg[/IMG] [B][U]Cihan Yılmaz: Hak Ettiğimiz Yer Burası Değil[/U][/B] Karabükspor'u 5-1 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından başarılı futbolcumuz Cihan Yılmaz şunları söyledi: Uzun zamandır galip gelemiyorduk. Neredeyse galip gelmeyi unutmuşuz. Bir maç bekliyorduk açılmak için. O da bu maça denk geldi 5 gollü bir galibiyet aldık. Hak ettiğimiz yer burası değil. Havaya girip önümüzdeki haftalarda da 3 puan alarak Sivasspor’u hak ettiği yere taşıyacağız. Her maça 3 puan için çıkacağız. [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/Mehmet.yildiz.aciklama.jpg[/IMG] [B][U]Yıldız: Sivasspor'u Eski Günlerine Döndereceğiz[/U][/B] Karabükspor'u 5-1 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından başarılı futbolcumuz Mehmet Yıldız şunları söyledi: Herkesin iki kişilik koştuğu bir maçta 5 gollü bir skor aldık. Bizim için bu 3 puan çok önemliydi. Haftalardır bırakın galibiyeti pozisyona bile giremiyorduk. Rıza Hocanın gelmesiyle takımda olumlu bir hava oluştu. Bundan sonraki maçlarda da iyi oynayarak Sivasspor'u eski günlerine döndereceğiz. Bu maçı abartmamamız lazım. Önemli bir puan aldık. Kendimize güvenmemiz için önemli bir galibiyetti. Sonuçta puanımız ve sıralamadaki yerimiz belli. Önümüzdeki maçları alıp ilk yarıyı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ugur.kavuk.aciklama.jpg[/IMG] [B][U]Uğur Kavuk: Bundan Sonra Daha İyi Olacağız[/U][/B] Karabükspor'u 5-1 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından başarılı futbolcumuz Uğur Kavuk şunları söyledi: Geçen hafta çok iyi oynayıp pozisyonları değerlendirememiştik. Bu hafta çok iyi oynayıp pozisyonları da değerlendirerek galip geldik. Hafta içi yaptığımız toplantılarda da bunu konuştuk bir çıkış başlangıç bekliyorduk. Bu da oldu. Bundan sonra daha iyi olacağız. Ankara’ya da bunun için gideceğiz. Sivasspor.org.tr |
Cevap: Çalımbay: Galibiyete ihtiyacımız vardı
sukur bugun yendik devami gelir insallah
|
bugüne kadar böyleydi,bundan sonra böyle olacak.
|
SEN BU TAKIMI ADAM ETTIN HOCAM SONUNA KADAR DEVAM SEN BU TAKIMA COK SEY KATACAKSIN İYİKİ VARSIN İYİKİ BU TAKIMIN BAŞINDASIN
|
sivaslının,sivaslıdan başka dostu yoktur bugüne kadar olmadı bundan sonra da kesinlikle olmayacaktır.Gerçek yiğido RIZA HOCAMIZA teşekkür eddeerriizz........
|
bu takım kazanmayı ögrenirswe çok can yakar
ne yapıp yapıp bir 6 puan alırsak ozaman keyfimize diyecek olmaz hocam senin elinin değdiği belliemeğinize sağlık sivaslı olmak ayrıcalıktır |
Mesut Bakkal'la Rıza Hoca arasındaki farkı anlamak zor degil. Mesut Bakkal Ligin diblerinde gezinen buca maçıan tek forvet çıktı. Rız Çalımbay lige iyi giriş yapan formda Karabük maçına 3 forvet çıktı.. Fark mantalitede...
|
[B][FONT="Arial Narrow"]çok şükür hocam sayende ilk defa takımın tamamına yakını adam gibi oynadı mücadele etti ve inanıyorum ki devamı da gelecek galibiyete gerçekten çok ihtiyacımız vardı ama skorun bu şekilde olmasıda ayrıca oyuncuların özgüvenin yerine gelmesinde etkili olacaktır. İnanıyoruzki bu takım iyi olacak hemde çok daha iyi olacak yeterki devre arasına istediğimiz skorlarla gidelim ama hala iddia ediyorum skor bizi şaşırtmaz umarım bu takımda temizlik şart Herkese Saygılar ...[/FONT][/B]
|
Şu 2 deplasmandan 4 yada 3 puan alalım kimse bizi tutamaz hadi yiğidom
|
6 puan daha alırız rahat olun.hatta 7 de olabilr.
|
[url]http://tukanfilm.blogspot.com/2010/11/sedat-korkuttu.html[/url] sedatın sakatlandığı an
|
Ben herseyden önce Suarez´ín kendine gelmesini ,Riza hocanin gelmesine bagliyorum.Ayrica gerek Ziya ,gerekse Alisan kendilerini gösterme imkani buldular.Riza hoca´nin Sivas´a gelmesi onun acisindanda iyi olmustur.Kendi memleketinde calisiyor.Ici huzur dolu .Bü sartlarda devre arasinda kafasindaki transferleride gerceklestirirse ozaman Sivas düsme potasindan bir hayli uzaklasir.
|
Beşiktaşda doğdu, Yiğidolar oldu, Helal olsun sana ATOM KARINCA ATOM KARINCA Oooo oooo :D
Çok sevinçliyim yaaa... |
Sükürler olsun sononda gol ataboleceklerini de gösterdiler,tebrikederim basarinin devamini silerim,demek ki istenirse bu is pek alada oluyormus,siz degil rakipleriniz sizden korksun,mac 90+2 demeden bitmez,ilk yarinini sonuna kadar enaz 6 puan daha topliya bilirsek ikinci yari icin rahat bir nefes alabiliriz,Hollanda dan selamlar.
|
Amaanı bilinmi hocam gevşetme ipleri.Canını yerim senin
|
5-1 guzel, ancak 80. daka Keita oyun girdi. Fakat yedeklerde 1990 dogumlu Kaan vardi, keske onada firsat verse. Bu genclere boyle maclarda firsat verilmesa ne zaman verilir.
|
Cevap: Maçın ardından...
[B][FONT="Arial Narrow"]ileride bu gün gerçekten iyi işler yaptık koştuk bastık rakibi yıprattık pas yaptık özellikle ikinci yarı ceyhunun arapasları pedrielin defansı arkasına sızmaları bide kamanan kendine gelirse devre arasına dek daha güzel günler bizi bekler. Hele devreye kadar istediğimiz puanları toplayabilirsek yapılacak akviyelerle özlenen takım oluruz Herkese Saygılar...[/FONT][/B]
|
RIZA HOCAM SEN BİZİM GURURUMUZSUN
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]5'i 1 YERDE BİZİ ÇEKEMEYEN HERKESE HEDİYEMİZ OLSUN :D;):D;)
EMENİKE ŞOV YAPACAK DİYEN TARAFTARLARIMIZ MAÇ YAPILMADAN MAĞLUP OLUNMAZ İŞTE BU SONUÇ ÖYLE DİYENLERE KAPAK OLSUN,BU TAKIMIN ARKASINDA DURUN BU TAKIM ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAK YETERKİ DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN,İYİ SONUÇLAR ALINCA NASIL SEVİNİYOSAK YENİLİNCEDE ÖYLE KENETLENELİM...[/COLOR][/CENTER][/B] |
pedriyal ve ziya maçın adamı idi .hocamıza sonuna kadar güvenmeye devam edecegiz.çeteden kurtuldugumuz andan itibaren eski sivasspor gelecek hiç şüphem yok asgolasın rıza hoca.özlemiştik futbolu.
|
[B]-KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ-[/B]
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise zor bir müsabaka olacağını tahmin ettiklerini, ancak her maçta kazanma adına her şeyi yaptıklarını belirtti. Sivasspor'un da uzun süreden beri kazanamadığını anımsatan İldiz, şöyle konuştu: ''Ancak bugün özellikle maçın ikinci yarısından itibaren, bir müsabaka içerisinde ne kadar yapılmaması gereken ferdi hatalar varsa, hepsini yaptık ve bu bize pahalıya mal oldu. Bu takım savunmasını ve takım oyunumuzu etkiledi. Beklenmedik bir şekilde farklı mağlup olduk, bizim adımıza üzücü, böyle bir gün yaşamayı beklemiyorduk ama hakikaten özellikle yaptığımız ferdi hatalar, takım savunmasında yaptığımız hatalar bize çok pahalıya patladı. Sivasspor'u kutluyorum.'' Konuk ekibin oyucusu İlhan Parlak ise istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını belirterek, penaltı pozisyonun tartışmalı olduğunu ifade etti. Yasin Avcı da böyle bir skor beklemediklerini vurguladı. |
suarez suarezz suarezzz....:) bu adam sezon başından beri neden oynamıyo diye düşünüyodum ya giresun taraftarı resmen ağlıyodu gitti diye,mesut hoca bi maç oynatmadı ya saolsun hemşerimz geldi ve gördü yeteneği hayrlı olsun gerçekten takımımz ziya dahil iki tane yeni oyuncu kazandıı.. inşallah devamı gelir inşallah eski günler gelir..
şarkışla lı bi arkadaş vardı suarezi boş diye nitelendiren inşallah okur bu msjmı herkese iyi forumlar.. |
BEDENİM ŞİMDİLİK LÜBNANDA YÜREĞİM 4 EYLÜL DE ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞ.DEVAMINI GETİRİRİZ.....
|
Rıza hocanın ve futbolcuların yaptıgı açıklamaya göre artık akılları başlarına gelmiş takım oturmuş geçmişten dersler alınmış gibi.İnşallah bu takım kendini bulacak ve gerçek yerine mevkisine gelecek.Rakip takım karşısına çıkarken üç düşünüp bir oynayacak.Kısmet olursa o günleride görecegiz rıza hoca takıma öz günevi aşıladıktan sonra ligin flaş takımına 5 çektikten sonra kalan maçların deplasman olması önemli degil.Yeterki bu inanç bu güven ve rıza hoca ile taraftarda sırt sırta verdinmi bizi kimse tutamaz.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;669528]Rıza hoca, Cihan Yılmaz, Mehmet Yıldız ve Uğur Kavuk'un maçın ardından yaptıkları açıklamalar...
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//riza/riza.calimbay.7.jpg[/IMG] [B][U]Çalımbay: Böyle Bir Galibiyete İhtiyacımız Vardı [/U][/B] Devre arası gerekli takviyeleri yapacağız. Sivasspor’un böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı. Önümüzdeki maçlarda da bu oyunun üstüne koyarak ligi iyi yerde bitireceğiz. [/QUOTE] [B]Benim için önemli olan burası bu takım barçayı bile yense fark etmez bu takıma takviye şart.[/B] |
Yiğido Ziya ile devam.. Yolumuz açık devam...
|
Takım oyunu oynayan Sivas'ı kutluyorum. Cihan bu takımda herzaman ilk 11'de oynamalı. Sivastan Sivaslı bir yıldız doğuyor. O da Ziya. İsmi gibi ışık saçıyor. Lig yeni başlıyor. Başarılar diliyorum.
|
[QUOTE=birolsvs58;669533]sivaslının,sivaslıdan başka dostu yoktur bugüne kadar olmadı bundan sonra da kesinlikle olmayacaktır.Gerçek yiğido RIZA HOCAMIZA teşekkür eddeerriizz........[/QUOTE]
senin bilmediğin bir kaç dostu wardır sivasın..... |
işte bu ya. işte bu be. budur kardeşim sivasspor budur. sağolasın rıza hoca. toparladın takımı. artık bundan sonra herşey daha güzel olacak. inancım tam. ve rıza hocayı en az 10 yıl sivassporun başında görmek istiyorum.
|
ve ziya.. bu ziya milli takıma gidiyor gibimne geldi. sen çok yaşa ziya. sivas gerçek yıldızını bulmuştur.
|
kım gıder kım kalır bu mac olcu olmasın ben halen bu takımdan gıtmesı gereken bır suru luzumsuz var.
|
;)
Sistem ve zihniyet değişikliği takıma olumlu yansımış ve birazda mücadele performansının mükemmele yakın olması bu farklı sonucu doğurdu.Tebrikler ve kucak dolusu sevgiler başkanından malzemecisene,teknik heyetinden futbolcusuna.Takımda hala sırıtan birkaç ögeyi görmemezlikten gelmemeliyiz ama bu güzel sonuç için şimdilik es geçelim.OHHHHHHH BE DÜNYA VARMIIIIŞŞŞ::rolleyes: |
kardesler ...bu gün bursasporun manisayı yenmesinden sonra ajanssporda maç yorumlarına bir göz gezdirdim.yorum yapan bursalı kardeslerimin yuzde 75 i sivasın galibiyetini belirterek tebrik ederek yorumlarını yapmıslar...(sivasla ilgili bir konu olmamasına rağmen)bu arada sivasspora gelen anti yorumlarıda aynen iade ederek cewaplamıslar..bildiğim bir seydi gerçi ama...yinede mutlu oldum...
|
anadolu taraftarları arasındaki bağ gitgide kuwwetleniyor bunu bu yıl çok daha net görebiliyorum...
|
[B]SEDAT VE PEDRİEL HASTANEDE
Maçın 43'üncü dakikasında çenesine gelen topla sakatlarnan ve oyunu terk eden Sedat Bayrak'ın Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde MR'ının çekildiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Maçta 3 gol atan ve rakibinin eline basması nedeni ile sorun yaşayan Pedriel de maç sonrası kırık şüphesi ile hastaneye kontrole götürüldüğü öğrenildi. [/B] |
bugün rakibimiz,barcelona veya real madrid bile olsa yenebilirdik,futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyorum, inşallah bu türlü maç sayısını yükseltirler,
|
[QUOTE=pover58;669584]pedriyal ve ziya maçın adamı idi .hocamıza sonuna kadar güvenmeye devam edecegiz.çeteden kurtuldugumuz andan itibaren eski sivasspor gelecek hiç şüphem yok asgolasın rıza hoca.özlemiştik futbolu.[/QUOTE]
enteresan bi gözlem.- ÇETEDEN KURTULMAK-acaba kaç sivaslı kaç sivassporlu bunu gözlemledi merak ediyorum. |
[QUOTE=migroArmis;669629]senin bilmediğin bir kaç dostu wardır sivasın.....[/QUOTE]
Dostum senin yorumlarını takip ediyorum. Ama sen bu tarz klişe kelimelere takılma. Bu tarz söylemler her yerde kullanılır. Bizde biliyoruzki İnternet camiasında özellikle bizi destekleyen takımların kimler olduğunu. Dostluk ebedidir sizinle.. |
SEN BU TAKIMI ADAM ETTIN HOCAM SONUNA KADAR DEVAM SEN BU TAKIMA COK SEY KATACAKSIN İYİKİ VARSIN İYİKİ BU TAKIMIN BAŞINDASIN[COLOR
|
[QUOTE=adres58;669664]Dostum senin yorumlarını takip ediyorum. Ama sen bu tarz klişe kelimelere takılma. Bu tarz söylemler her yerde kullanılır. Bizde biliyoruzki İnternet camiasında özellikle bizi destekleyen takımların kimler olduğunu. Dostluk ebedidir sizinle..[/QUOTE]
takıldığımıda kim söyledi...ayrıca alınmadım bile..sadece kardesin düsündüğüne cewap werdim söylesi ortamında gayet doğaldır bunlar...bence olumsuz bir durum yok... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:11. |