![]() |
Bilica Sivas'a mı?
[B]Bilica Sivas'a geri dönüyor[/B]
[CENTER] [IMG]http://i.tmgrup.com.tr/tk/2010/11/23/Haber/853091721243.jpg?84538092602[/IMG][/CENTER] Fenerbahçe'nin Brezilyalı stopperi [B]Bilica'ya Sivas yolu gözüktü.[/B]. Yobo transferi sonrasında ilk 11'deki yerini kaybeden ve Eskişehir maçında taraftarla arası açılan Bilica'nın Sivasspor'a geri döneceği öğrenildi. Devre arası gerçekleşmesi beklenen transfere [B]Bilica da sıcak bakıyor[/B]. [I] KAYNAK: [/I][url]http://www.takvim.com.tr[/url] |
Cevap: müjde Bilica Sivasa geri dönüyor
valla gelirse iyi olur kimsede yok demez ama fb vermez gibime geliyor.
|
[B]FB Bilica`yi %100 gönderir. Bugün de antrenmanda Caner ile kapismislar. Iste o görüntüler[/B]
[url]http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=7485&cid=6[/url] |
bilica da pek futbolcu ahlakı kalmamış ben geri gelmesinden yana degılım fakat gelırsede gıt demem hayırlısı olsun
|
inşallah byler zaten boşuna gönderildi
canerlede kavgaedince tutumazlar artık |
ama eski performansını yakalyabilir mi ?:confused:
yakalaması lazım |
bilica sen gittin takim dagildi be aga, geri dön. sampiyonluga oynadigimiz seneler geri gelsin. bu takim alt siralara yakismiyor.
|
geri gell gurbanin olam :))
|
harika olur........
|
[B]Çok Yüksek bir ihtimalle gelecek.Es Esten Tello'da gelebilirmiş...[/B]
|
[I]Oyyyyyy gurban oluyum abi batiracaksa bilicadan olsun onun ruhu yeter ve bilica gelmesin diyenler bence baska sebeplerden diyor bilicayi kim istemez ki kesinlikle gelsin bilica aynen kaldigi yerden devam edecektir eminim cok sevindimmmmm[/I]
|
[B]Takvim'e ne kadar inanılır orası ayrı bir konu.[/B]
|
balili gelsin .
|
gelsin de toplasın şu defanssı defans yolgeçen hanı oldu:mad:
|
ne balilisi balili yaşlandı:)
|
Bence gelmesin, Istanbul bunu bozmus.
Herkes onu eski Bilica olarak gelecek saniyor ama bence yaniliyorlar. En azindan 2 yas daha yaslanmis ve sürekli ilk 11 de oynamayan birisi olarak gelecek, bunuda unutmayin... Takimda yeterince kabadayi var, Bilica íhtiyac yok :D |
fener bedelsiz veriyorsa neden olmasın ama fenerin bilicayla olan kontratı sorun çıkarabilir
|
evet ya gelsin bilica
|
[B][COLOR="Green"]Çirkefliğinden alınmış olarak gelsin ama başka alternatif isim olursa daha hayırlı olur.[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=58akif34;670484]bilica da pek futbolcu ahlakı kalmamış ben geri gelmesinden yana degılım fakat gelırsede gıt demem hayırlısı olsun[/QUOTE]
O Fenerde öle yedek kalmanın verdiği agresiflikle sivasta ben hiç duymadım böle şeyler yaptıını |
Hayırlısı olsun Bilicayı hepimiz seviyoruz gelerise güzel olur
|
AFERIM BILICA BU SANA YAKISIR YIGDOM
|
Bir soz vardir Insan dustugu yerden kalkarmis. Bilicada yuvasina tekrar donmek zorunda gelirse iyi olur en azindan sevildigi sayildigi yerde daha verimli oynar.
|
bilicanın sivasspora katgısı tartışılmaz,fener canıda geri aldı faydalanmadı sivasta can çok iyi performans yakalamıştı,demekki taş yerinde ağır. fenerde gsde oynamakla iyi futbolcu olunmuyor ihtiyaç olan yerde kıymetli olunur,bizimde bilicaya ihtiyacımız var gibi
|
yerler seni be bilicam yerler..ne isin var istanbulda oraya gidnce sivasın kıymetini anlamıstırsın blkii sana sonuna kadar kapılarmız acık tekrardan takımımızda görmekten gurur duyarz..
|
gel gelde gene korkulu rüyası ol rakip santraforların..biz senin ali samiyende ardayı barosu deliye dönderdiğinide biliriz..zorlarından seni bi hırpalamadıkları kalıyodu.seviyoruz seni bilica savascı bilica...
|
[B]İnşallah gelir defansta varlığı yeter..........[/B]
|
bende isterim gelmesini bilicanin ... ama bence umit karan gelse daha iyi forvete defans iyi biraz bize acil golcu lazim arkadaslar suarezin yaninda mutlak araya kacacak biri lazim ...
bilicada gelsin nasilsa futbol oynamayi sivasda ogrendi:)))) |
gelirse iyi olur kim istemez bilika gibi futbolcuyu hadi hayırlısı diyelşm..
|
DEVRE ARASINDA BİLİCA TSHABALALA UĞUR BORAL CRİSTİAN TRANSFER OLSUN ORTASAHA TAŞŞŞŞŞ GİBİ OLUR 2 STOPER DAHA OLDUNMU KALE GİBİ OLUR...
|
[B][FONT="Arial Narrow"]walla bende takvime güvenmeyenlerdenim ama yinede bilica bence kulağa çok hoş geliyor umarım Sivasada gelir memlekette onun kafası bizim defansımız rahat olur bi taşla iki kuş olayı ;) umarım gelir ve yine umarım ki yalnız gelmez :) Herkese Saygılar ...[/FONT][/B]
|
hadi hayirlisi bilica nin gelmesini cok isterim defans sorununu cozmus oluruz ,tabi istanbul onu bozmadiysa ,,
|
Bilica Sivassporun bel kemiği kaşı gözüydü,başkanın ve uygunun fb yönetimi ile aralarının iyi olması ve bilicanında normal olarak fb oynamak istemesi ile takımdan malesef ayrıldı.Ancak şimdi tekrar gelme ihtimali yüksek gibi görünüyor (bu konuda yönetim teknik heyet taraftar bir olup kesinlikle bu işi bitirmeli)..Bilica kişilik olarak bozulacak bir yapıya sahip değil,onu bozmaya bin istanbulun gücü kudreti yetmez;hangi maçta gördük onun herhangi bir saniyesini suistimal ettiğini şımardığını;aldığı parayı terinin son damlasına kadar helal ettiren efendi kişilikli saygılı ve en önemlisi futbol adına tecrübeliydi,tek başına takımdı,güven veriyordu defansa ve arkadaşlarına;öyle demeyin bu tür kişilikler takıma havaya sokar,yanında oynayan arkadaşını kamçılar iyi yönde,velhasıl Bilica = SİVASSPOR...Lütfen bilicayı Sivasspora tekrar kazandırın..Başka takıma asla gitmesin,zaten bilica da bunu yapmaz.Sevgiler.
|
uğur boral falan filan bize yaramaz,karakterli olacak aynı zaman da alacağımız futbolcular...uğur boral kimmiş Allahaşkına..
|
[I]Ben suna inaniyorum bilicanin oldugu takim kolay kolay gol yemiyor yenilmiyor !!! Gel bilica hatta sivas pasportu al [/I]
|
Millet biliyodamı konuşuyor yoksa yorum olsunda nolursa olsunmu diyor..adama bak ümit karan diyor ya,ümit karanla rıza çalımbay arasında olanlardan haberinizi yok galiba sizin.ümit karan kim sivasspor kim,siz sivassporu o kadar ucuz takımmı biliyosunuz,rıza çalımbay teknik direktör olmasada (yani buna Sayın ÇALIMBAY kesinlikle onay vermezde) ümit karanın sivasta işi olmaz olamaz..daha çok açıklayıcı bilgi verirdim de bu kadarı yeter..ezbere yorum yapmayın burda,burdaki yorumları tüm dünya okuyor,burası bizim aynamız aynı zaman da !..gülmesinler..bilinçli olalım.
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;670491]geri gell gurbanin olam :))[/QUOTE]
:D :D Gece gece güldürdünya beni... Birde senin şu resimdeki alamet gelse takıma fena olmaz hani.. Eğer birde şu FIFA nın yarışmasında birinci olursa yandık valla... Bizim Sivaslılar bari onun golüne oy vermeyinde prim yapmasın. Yoksa alamayız bu adamı. |
Takvim-Fotomaç aynı palavracı gazeteler inanmıyorum:D
|
[QUOTE=negro34;670592]uğur boral falan filan bize yaramaz,karakterli olacak aynı zaman da alacağımız futbolcular...uğur boral kimmiş Allahaşkına..[/QUOTE]
Ya güzel hemşerim azcık futbolla ilgisi olan adam Uğur boral kim demez ya,bizim takımdakıler mı karakterlı,görüyoruz ıste son zamanlarda yaşananları!Tamam İstanbul takımlarına ve oyuncularına karşı bi önyargımız var ama o kim bu kim derken de çok rahat konuşuyoz.Uğur Boral kım dedın ya Sivas'daki son maçta bizim Abdurrahmanı ve sağ kanadımızı hışır eden Uğur Boral..Bizim şu an yeteneklı ısımlere ıhtıyacımız var,şu aşamada karakterdense yetenek bıraz daha on plana cıkıyor. |
[QUOTE=58akif34;670484]bilica da pek futbolcu ahlakı kalmamış ben geri gelmesinden yana degılım fakat gelırsede gıt demem hayırlısı olsun[/QUOTE]
ewet bencede bilica eski bilica değil...tekrar gelmesi iyi görünmüyor gibi..ama dewre arası alınabilecek en iyi oyunculardan biri olarak görüyorum..agresif defans anlayısı oyun içerisindeki akısı etkileyebilir..simdilik (günü kurtarma adına)olumlu ama ileride sampiyonluğa giden sivasın kadrosunda görmek istemeyeceğim bir futbolcu... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:35. |