SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Günü Değil Geleceği Kurtaracak Transferler Lazım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30740)

D_Mrsic 05.12.2010 16:47

Günü Değil Geleceği Kurtaracak Transferler Lazım

Sevgili Yigido kardeslerim;

devre arasında yapılacak transferler sadece gunu kurtarmak ıcın yapılır.oyuzden cok sayıda oyuncu almak yerıne.gelecek sene ıcın calısmalara sımdıden baslanılması yanındayım.rıza hoca genclere sans veren bır teknık adam o yuzden sımdıden gurbetcı futbolculara yonelmemız gerekıor kayserisporun 4 yıldır yaptıgı gıbı.emınım teknık kadromuz simdıden calısmalara baslamıstır ama ben gelecek sene takımızda olmasını ıstedıgım bazı gurbetcı ve genc futbolcuların lıstesını yazmak ıstıorum umarım teknık heyetımıze azda olsa faydam olur..

Kaleci
-Deniz Mehmet -Westham united -19.09.1992
-Hakan Duyan Burton - Liverpool(Shrewsbury Town) - 08/09/1991
-Nurullah Can - Schalke 04(2) - 01.05.1988

Sağ bek
-Okan Alkan - Fenerbahçe - 01.10.1992
-Deniz Aslan - Ajax - 09.02.1989
-Aykut Ayyıldız - Bochum - 20.01.1991

Sol bek
-Atila Turan - Grenoble - 04.10.1992
-Ziya Erdal - Sivasspor - 05.01.1988
-Özgür Çek- Ankaragücü -03.01.1991

Defans
-Ömer Toprak(Sivaslı oldugu için listeye aldım)- Freiburg - 21.07.1989
-Ergün Berisha - Udinese - 24.06.1988
-Burak Tok - Ausburg - 12.04.1989
-Cem Tosun - R.Wien - 30.06.1990
-Fazlı Kocabaş - S.Liege - 01.01.1990
-Cüneyt Köz - B.Münih - 12.10.1992

Defansif ortasaha
-Jem Paul Kacan - Reading - 21.02.1989
-Coskun Ekim - Tottenham - 17.11.1991
-Mahmut Cagri Erdem - Kopenhagen - 22.04.1991

Sağ Kanat
-Baris Cömez - For.Düsseldorf - 16.09.1991
-Sercan Sararer - Greuther Fürth - 27.11.1989
-Attilay Batbay - Groningen - 01.05.1992

Sol Kanat
-Aydın Karabulut - Ankaragücü -25.01.1988
-Taygun Kuru - B.Münih - 08.01.1990
-Aras Özbiliz - Ajax - 09.03.1990

Orta Saha
-Daniel Ünal - Basel -18.01.1990
-Gökay İravul - Fenerbahçe - 18.10.1992
-Oguzhan Özyakup - Arsenal - 23.09.1992

Ofansif Ortasaha
-Gökhan Töre - Chelsea - 20.01.1992
-Engin Bekdemir - Porto - 07.02.1992
-Tunahan Cicek - St.Gallen - 12.03.1992

Forvet
-Deniz Yılmaz - B.Münih - 26.02.1988
-Nadir Ciftci - Portsmouth - 12.02.1992
-Serdar Gürler - FC Sochaux - 14.09.1991
-Öztürk Karataş - Stutgart - 15.02.1991
-Güngör Kaya - Nürnberg - 27.04.1990
-Ufuk Özbek - Saarbrücken - 01.09.1992

ozledımeskıyı 05.12.2010 16:55

Cevap: Günü Değil Geleceği Kurtaracak Transferler

Arkadaş çok guzel yazmısın nerden buldun bunları googledan deıl ıns :D
ama 1 ını bıle tanımıyo bızım fikret beyefendi ve yonetım nerde onlarda bu akıl????;)

D_Mrsic 05.12.2010 17:01

valla fikret beyın tanıyıp tanımaması onemli değil onemlı olan arastırılıp takıma kazandırılması...rıza hocanın genclere verdıgı onemı gayet ıyı bılıyoruz zaten. burdakı topcuların bırcoguda cok pahalı topcular degıl ama hepsıde çok kalıtelı futbolcular neden bızde kayserıspor gıbı gurbetcılere yonelıp bızde karlı cıkmayalım..sen gurbetcı olsan fransa ıngıltere almanya alt lıglerındemı oynamayı tercıh edersın super lıgdemı?

halilim5858 05.12.2010 17:04

ufuk özbek gsli baris özbekin kardesi benim kaldigim sehirin takiminda oynuyor ama belirteyim bu cocuk schalke den kiralik geldi bence zor aliriz cünkü güzel oynuyor

D_Mrsic 05.12.2010 17:11

evet bılıyorum barıs ozbekten kat kat kalıtelı bır futbolcu gelcegıde cok parlak ama neden gelmesın gelecek sene tekrardan almanya 2. lıgınde oynayacagına super lıge gelebılecegını tahmın edıorum

furky.b 05.12.2010 17:18

Okan Alkan :D Kiralanabilirse en azindan super olur

DoomsDay58 05.12.2010 17:27

Bu oyuncuları bende hiç izlemedim ama genç olmaları bir avantajdır ve çoğu avrupa futbolundan yetişmiş isimler en azından bu ve bunlara benzer oyuncular alınırsa güzel olur

ShabbatShalom 05.12.2010 17:33

Önce kümede kalabilecek transfer yapılsında ara transferde ondan sonra geleceğe yatırım olur.

Bu arada Gökhan Töre gibi Real Madrid - Barcelona'yı zorlayabilecek bir oyuncu bu kadar büyük bir hata yapamaz herhalde.

D_Mrsic 05.12.2010 17:39

böyle umutsuz ve gunu kurtarmayı dusunerek transfer yaparsak cok bu durumlara duserız...dıyelımkı dedıgın gıbı transfer yaptık kımı alacazda kurtaracak bızı??

Tuncay 05.12.2010 17:46

Oyunculari tanimam, bu oyunculari yonetim takip eder ciddiye alirmi bilmem. Beni gururlandiran bir sivasspor taraftarinin takimi icin cabalari,arastirmasi emek vermesi. Bir takimin ornek taraftari boyle olmali her taraftar elinden geleni yapmasi lazim. Tum sivasspor taraftarlarina Hollandadan selamlar.

D_Mrsic 05.12.2010 17:50

dusuncelerın ıcın tskr ederım amacım kayserısporun yaptıgı gıbı gurbetcı futbolcuları sıvasspora kazandırabılmek buna katkıda bulunmaktı.emınımkı rıza hoca bu lısteden daha ıyılerını bılıodur ve takıp edıyordur zaten ben sadece bırazcık arastırma yapmak ıstedım hepsı bu :)

58 SiVaSıM 58 05.12.2010 17:55

zaten rıza hocada günü değil geleceği düşündüğü için yapacak transferleri sen merak etme

D_Mrsic 05.12.2010 18:05

rıza hocanın sıvasın gelecegını benden daha cok dusundugunden suphem yok zaten ama bu lıstedekı butun futbolcular 2-3 sene ıcınde cok ıyı yerlere gelecekler goreceksınız benım ıstegım bu futbolcuların bazılarının sıvasspora kazanırılması kayserıspor ve genclerbırlıgının yıllardır yaptıgını artık sıvassporumuz ustlensın hem basarılı oluruz hemde maddı olarak kazancımız olur

Respect58 05.12.2010 18:19

[B]Tebrik ederim çok güzel bir konuya değindin kardeşim.Gözümüzün önünde bir kayseri örneği var.Şuanda kayseriyi gurbetçi futbolcular taşıyor.Bizim kayseriden neyimiz eksik..Avrupada bir sürü türk kökenli futbolcu var onları almak en mantıklısı bence..Yabancı kontenjanınıda yerlilerin üzerindeki oyuncularla doldurduğun zaman kimse tutamaz takımı ne varki bizim yabancıların coğu vasat altı.Ne yerli var ne yabancı..[/B]

inlove 05.12.2010 20:42

ya bilader kafarak atarak bunları yazmayın o kadar adam yazmışsın ben sana bir tek kişiyi söyleyeyim omer toprak abisini aldılar ne oldu oynatmadılar bile ve hala adamın parasını vermemişler oynatmıyolar bide gitmesine izin vermiyolar bu takıma kimse gelmak iiisssttteeemmmiiiyyyooorrr.

eyuphulagu 05.12.2010 20:53

Şu bir gerçekki dünyanın neresinde olursa olsun hangitakım devre arasında transfer yaparsa bir iki istisna hariç bu oyuncuların takıma katkısı çok az olmuştur...Geçen yıl devre arasında kiralık gelen Elrio ve G.S. ın transfer ettiği JOE ve Meklsikalı Santos buna güzel örneklerdir..Arkadaşlar sivasspor her yıl böyle mi olacak,önce sezona ucuz ve beleş tarnsferlerle başlanacak sonra devre arsı geldiğinde bu seferde işin kolayı seçilip fazla izlemeden kiralık oyuncu sevdasına düşülecek;bu oyunculardan mucizeler beklenecek ..Kiralık oyuncu önce takımda uyum sorunu yaşayacak,eğer buı sorunu aşarsa ne ala;aşamazsa sezon sonu tekrar eski kulübüne dönecek..Olan yine sivasspora olacak;belki takım küme düşmeyecek ama sonraki yıl elinde daha önceden yetiştirdiğin,geleceğe hazırladığın oyuncu olmadığı için bu olaya tekrarlanıp gidecek,tarftar yine hüsrana uğrayacak..Halbuki bu takımda iyi bir menejer olsa;menejer ile hoca arasında iyi bir işbirliği olsa,sezon bitince ve o sezon boyunca belirlenen oyuncular birilerine izletilse ,bu oyuncular sezon başında da takıma bonservisleriyle alınıp takıma monte edilse daha iyi omaz mı..Bu bahsettiğim şey,i dünyanın önde gelen bütün kulüpleri yapıyor..Belirlenen oyuncular 1 yıl boyunca sürekli olarak scotlara izletiliyor;eğer oyuncu beğenilirse en son takımın antrenörü veya hocası izleyerek oyuncunun transfer edilip edilmemesine karar veriliyor...Bu iş bu kadar basit ama sivasspor nedendir bilinmez bu metodu son yıllarda pek de uygulamıyor;onun içinde yapılan tarnsferler istenilen şekilde çıkmıyor;ondan sonra da her yıl sil başatan kadrolar yapılıyor ya da eski oyuncular oynamaya devam ediyor...Ondan sonra da takım niye başarısız niye bu durumda diye herkes konuşuyor..İnşallah bu yıl aynı olaylar yaşanmaz;taraftar tribünde 90 dak. koşan ,mücadele eden takım ve oyuncular istiyor...Sivasspor eğer geçen seneki olyaları tekrar yaşarsa bu yıl olmazsa seneye kesin düşer;ondan sonra da geçmişte yaşananalar bir kez daha karşımıza çıkar....

sebasteia 05.12.2010 21:34

[QUOTE=eyuphulagu;672895]Şu bir gerçekki dünyanın neresinde olursa olsun hangitakım devre arasında transfer yaparsa bir iki istisna hariç bu oyuncuların takıma katkısı çok az olmuştur...Geçen yıl devre arasında kiralık gelen Elrio ve G.S. ın transfer ettiği JOE ve Meklsikalı Santos buna güzel örneklerdir..Arkadaşlar sivasspor her yıl böyle mi olacak,önce sezona ucuz ve beleş tarnsferlerle başlanacak sonra devre arsı geldiğinde bu seferde işin kolayı seçilip fazla izlemeden kiralık oyuncu sevdasına düşülecek;bu oyunculardan mucizeler beklenecek ..Kiralık oyuncu önce takımda uyum sorunu yaşayacak,eğer buı sorunu aşarsa ne ala;aşamazsa sezon sonu tekrar eski kulübüne dönecek..Olan yine sivasspora olacak;belki takım küme düşmeyecek ama sonraki yıl elinde daha önceden yetiştirdiğin,geleceğe hazırladığın oyuncu olmadığı için bu olaya tekrarlanıp gidecek,tarftar yine hüsrana uğrayacak..Halbuki bu takımda iyi bir menejer olsa;menejer ile hoca arasında iyi bir işbirliği olsa,sezon bitince ve o sezon boyunca belirlenen oyuncular birilerine izletilse ,bu oyuncular sezon başında da takıma bonservisleriyle alınıp takıma monte edilse daha iyi omaz mı..Bu bahsettiğim şey,i dünyanın önde gelen bütün kulüpleri yapıyor..Belirlenen oyuncular 1 yıl boyunca sürekli olarak scotlara izletiliyor;eğer oyuncu beğenilirse en son takımın antrenörü veya hocası izleyerek oyuncunun transfer edilip edilmemesine karar veriliyor...Bu iş bu kadar basit ama sivasspor nedendir bilinmez bu metodu son yıllarda pek de uygulamıyor;onun içinde yapılan tarnsferler istenilen şekilde çıkmıyor;ondan sonra da her yıl sil başatan kadrolar yapılıyor ya da eski oyuncular oynamaya devam ediyor...Ondan sonra da takım niye başarısız niye bu durumda diye herkes konuşuyor..İnşallah bu yıl aynı olaylar yaşanmaz;taraftar tribünde 90 dak. koşan ,mücadele eden takım ve oyuncular istiyor...Sivasspor eğer geçen seneki olyaları tekrar yaşarsa bu yıl olmazsa seneye kesin düşer;ondan sonra da geçmişte yaşananalar bir kez daha karşımıza çıkar....[/QUOTE]

umarım bu söylediklerinizi yönetim ciddiyetle okuyordur! alacakları ders var çünkü!

sebasteia 05.12.2010 21:37

sivasspor'un artık transferde arsenal yöntemini uygulaması lazım. yani alacağın oyuncu kesinlikle 22-23 yaşını aşmamış olacak. bu yaştan daha fazla olan oyuncuyu kesinlikle transfer etmeyeceksin. sivasspor'un birkaç yıldır ve özellikle bu yıl yaptığı bu hatayı bir daha asla yapmaması gerekir.

uzun vadede ise olympic lyon ve porto örnek alınarak altyapıdan futbolcu yetiştirilmelidir. elimizdeki en güzel örnek ziya erdal!

hercaii_58 06.12.2010 03:04

ya arkadas sen öyle isimler yazmıssınki dalgamı geciyon kafa mı buluyon anlamadım bu adamların çoğu gelecek de yıldız olacak adamlar olarak görülüyo, gelme ihtimalleri -bikaçı hariç- yok. lütfen biraz daha gercekci olalım. mesela genc diyosan sivasa gelebilecek yazıyım ferhat kiraz boluspordan 21 yasında gelir mi gelir. ömer toprak, gökhan töre, arsenalli oğuzhan falan yapmayın gözünüzü seviyim. bi de sasırsdıgım nokta kimse itiraz da etmemiş listeye. gercek futbolla menajerlik oyunlarını birbirine karıştırmayalım. bende mesela hiç unutmam sergio agüeroyu 16 yasında sivasspora transfer etmiştim cm 2004 te

fedayi 06.12.2010 08:44

gene duymadığımız futbolcu isimleri :D

Del Piero 06.12.2010 10:50

ellerine sağlık gerçekten güzel çalışma bunlardan 5 tanesini kazansak takımın geleceği kurtulur

sebasteia 06.12.2010 10:52

mesajlarda tam anlamıyla bir trajedi yaşanıyor :D kimisi demiş ki 'ya kim bunlar, ismi duyulmadık adamlar!', kimisi de demiş ki 'ya bu adamlar süper star bize gelmezler!' kim doğru kim yanlış mübarekler??? :D

[QUOTE=hercaii_58;672946]ya arkadas sen öyle isimler yazmıssınki dalgamı geciyon kafa mı buluyon anlamadım bu adamların çoğu gelecek de yıldız olacak adamlar olarak görülüyo, gelme ihtimalleri -bikaçı hariç- yok. lütfen biraz daha gercekci olalım. mesela genc diyosan sivasa gelebilecek yazıyım ferhat kiraz boluspordan 21 yasında gelir mi gelir. ömer toprak, gökhan töre, arsenalli oğuzhan falan yapmayın gözünüzü seviyim. bi de sasırsdıgım nokta kimse itiraz da etmemiş listeye. gercek futbolla menajerlik oyunlarını birbirine karıştırmayalım. bende mesela hiç unutmam sergio agüeroyu 16 yasında sivasspora transfer etmiştim cm 2004 te[/QUOTE]

[QUOTE=fedayi;672962]gene duymadığımız futbolcu isimleri :D[/QUOTE]

[QUOTE=TEKOTORİTE58;672966]SENİN BU YAZDIKLARININ HİÇBİRİ BİZİM İŞİMİZE ŞU AN YARAMAZ BUNLAR TECRÜBE KAZINIYIM DİYENE KADAR BİZ KÜME DÜŞMÜŞ OLURUZ BİZE KALİTELİ TECRÜBELİ HAZIR ADAM LAZIM SENİN BU ACEMİ ADAMLARLA BİRYERE VARILMAZ BU FİKRİN ANACAK SESON SONU OLABİLİR ŞU AN MECBUREN HAZIR TECRÜBELİ ADAM ALMAMIZ GEREKİR GENÇLERLE OLMAZ GENÇ 1 TANE OLUR 5 TANE OLDUNMU AVREAJ TAKIMI OLURSUN.SEN BİR LİGDE KALDA SONRA SESON SONU BUNLARDAN BAZILARI OLUR.[/QUOTE]

D_Mrsic 06.12.2010 12:03

bı acıklama yapma geregı hıssettım.bazı arkadaslar bu ısımlerı kafadan sallamakla, bazıları ısımlerı hıc duymamakla, bazılarıda bu adamlar gelmez gercekcı ol dıye elestırıler yaptılar.elestiri yapılır bısey demıyorum. ama oturdugu yerden hıc bı arastırma yapmadan mılletı kafadan sallamakla suclamak ayıptır.sen arastırma yapmıosun arastıranada saygın yok barı sesını cıkarmada ınsanların arastırma yaptıklarına pısman etme. ayrıca ben bu lıstedekı ısımlerın bırcogunun 2-3 sene ıcınde cok ıyı oyuncu olacaklarını yazmıstım zaten lıstenın basında ben hepsı gelsın demıyorum. benım demek ıstedıgım kayserıspor nasıl hasan alı kaldırımı nasıl serdar kesımalı alabılıyor sonrada hem takımı zırveye oynatabılıyorsa hemde yuksek fıyata satabılıyorsa. acaba bızde bı kac gurbetcı futbolcu alıp takım kadrosunun kalıtesını yukseltıp yenıden zırveye oynayabılcek genc dınamık futbolcular nasıl kazandırılabılır cabasındayım..benım amacım ve ıstegım bu.ayrıca lıstedekı cogu futbolcu suankı kadromuzdan daha kalıtelıdır emın olun..averaj takımı fılanda olmaz.ayrıca yaptıgım calısmadanda pısman degılım. haa sız arastırma yapmıosanız yapılan arastırmalara bırazcık saygınız olsun

hercaii_58 06.12.2010 12:51

benim ayrıca merak ettiğim araştırma yaptım diyosun da arkadas sen bu futbolcuların hepsini seyrettin mi yoksa duyum mu aldın. mesleğin nedir senin scout falan mısın? yoksa araştırma nasıl oluyo bi anlatırsn sevinirim.

D_Mrsic 06.12.2010 18:11

yok scout deılım ama ıyı bır fotbol seyırcısıyım yurtdısında oynayan gurbetcılerımızıde gerek tff sayfasından gerekte bazı arkadaslardan duyduklarımıda bızzat kendım arastırdım nedır neyın nesıdır dıye mesela atılla turan. bence sende bı arastır.fena olmaz cunku o lısteye yazdıgım butun ısımlerın takımlarıda yanında yazıor hangı takımda oynayıp hangı mıllı takımda ne kadar oynamıslar bı zahmette sen arastır

D_Mrsic 06.12.2010 19:22

Kaleci
-Deniz Mehmet-Westham united
Dünya 4.su olan U17 mıllı takımımızın 1. kalecısı
-Hakan Duyan Burton - Liverpool(Shrewsbury Town)
Liverpool alt yapısından yetısmıs U19 milli takımımızın kadrosuna cagrılmıstır.
-Nurullah Can - Schalke 04(2) - 01.05.1988
Schalke'nin 2. takımında futbol yasamını devam ettırmektedır.

Sağ bek
-Okan Alkan - Fenerbahçe
Dunya 4. olan U17 mıllı takımımızın sag bekı, bu sezon aykut kocaman ara sıra gorev vermektedir.
-Deniz Aslan - Ajax
Futbol yasamını Ajaxın paf takımında devam ettırmektedir.
-Aykut Ayyıldız - Bochum - 20.01.1991
Futbol yasamını bochumun genc takımında devam ettırmektedır.

Sol bek
-Atila Turan - Grenoble
Fransanın Grenoble takımında oynamakta olup,fransa u19 takımında oynamaktadır.turk mıllı takımı ıcın herhangı bır teklıf almamıstır.
-Ziya Erdal - Sivasspor
ziyayı da tanıtmama gerek varmı???
-Özgür Çek- Ankaragücü
Fenerbahce alt yapısından yetısmıs olup, u17 ve u 19 mıllı takımlarımızda gorev yapmıstır.gecen sene ozer transferınde once ankaraspora ordanda ankaragucune gecmıstır.

Defans
-Ömer Toprak(Sivaslı oldugu için listeye aldım)- Freiburg
Freıburg takımında 58 numaralı formayı gıyen ve Alman mıllı takımında gorev yapmıs ama gunumuzde turk mıllı takımını secmesı bekledıgımız sıvaslı kardesımz

-Ergun Berisha- Udinese
Bonservisi Udinesede olup İbb'de kıralık oynayan, ısvıcrede dogmus turk mıllı takımını secmıs babası kosovalı olan turk futbolcu.
-Burak Tok - Ausburg
Türkiye U19 Milli (U16 Milli´den U19 Milli´ye kadar 23 mac)
-Cem Tosun - R.Wien
R.Wien alt yapısında yetısmıs olup,avusturya u19da 3 maca cıkmıstır
-Fazlı Kocabaş - S.Liege
S.Liege alt yapısında yetısmıs olup bu sene Eupen takımına kıralanmıstır.belcıka u19da 11,u21de 1 maca cıkmıstır.
-Cüneyt Köz - B.Münih
B.Münih 2. takımında futbol yasamını surdurmektedır.turk mıllı takımını sececegı tahmın edılmektedır.

Defansif ortasaha
-Jem Paul Kacan - Reading
Babası turk annesı ıngılız olup,14 yasındayken gs tarafından begenılıp secılmesıne ragmen aıle hasretıne dayanamayarak gerı ıngıltereye donmustur.suan readıngte oynamaktadır mıllı takımımızın cesıtlı yas grublarında oynamıstır.
-Coskun Ekim - Tottenham
londrada dogmus olup tottenham alt yapısında oynuyor olup turkıye u 19 takımında gorev yapmaktadır.
-Cagrı Erdem Kopenhagen
danımarkada dogmus ve kopenhagen alt takımında oynayan turk oyuncudur.

Sağ Kanat
-Baris Cömez - For.Düsseldorf
Defans,sag ve sol acık oynayabılen bır futbolcudur.
-Sercan Sararer - Greuther Fürth
Almanyada dogmus, hem turk hem alman pasaportu bulunan ıspanyol uyrukludur.sag kanatta gorev almaktadır.
-Attilay Batbay - Groningen
gronıngen u19 takımında gorev almaktadır mevkısı sag kanattır.

Sol Kanat
-Aydın Karabulut - Ankaragücü
Tanıtmaya gerek oldugunu sanmıyorum bı cogumz gayet ıyı tanıyoruz
-Taygun Kuru - B.Münih
B.Münih 2. takımında gorev almaktadır.sene sonu kontratı sona ermektedır.
-Aras Özbiliz - Ajax
Ajax2 takımında gorev almaktadır.

Orta Saha
-Daniel Ünal - Basel
2. takımında gorev yapmakta olup ısvıcrenın alt yas grubundakı mıllı takımlarında gorev yapmıstır.smdı ısvıcre u21de gorev almaktadır.
-Gökay İravul - Fenerbahçe
Dunya 4.olan u17 mıllı takımımızın dıkkat ceken oyuncularından bırıydı.aykut kocaman arasıra 11de forma sansı vermektedır.
-Oguzhan Özyakup - Arsenal
Arsenal u19 takımında oynamakta olup, hollanda u19 takımının kaptanlıgını yapmaktadır.turkıyeyımı hollandayımı secegıne karar vermemıstır henuz.

Ofansif Ortasaha
-Gökhan Töre - Chelsea
B.leverkusenden chelsea alt yapısına transfer olmustur.turk mıllı takımının yas gruplarında gorev yapmıstır.
-Engin Bekdemir - Porto
Psv alt yapısından Portoya transfer olmustur.mıllı takımımızın cesıtlı yas grublarında gorev almıstır.
-Tunahan Cicek - St.Gallen
St Gallende oynamaktadır youtebede su videoyu buldum ama sanırım bıraz eskı
[url]http://www.youtube.com/watch?v=SgTEO-F_7Iw&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=JDlNkHUK46c&feature=related[/url]
ızleyın bıraz bılgı verır.

Forvet
-Deniz Yılmaz - B.Münih
B.Münih 2. takımında
-Nadir Ciftci - Portsmouth
Portsmouth 1. takımında oynamaktadır.gecen hollanda macında mıllı takımımıza cagrıldı fakat evraklar yetısmedıgı ıcın oynayamadı.
-Serdar Gürler - FC Sochaux
Sochauxun yenı Mevlut Erdinci diye lanse edilmektedir.milli takımımız 19 yas altında oynamaktadır.
-Öztürk Karataş - Stutgart
Stutgart u19 da oynamaktadır
-Güngör Kaya - Nürnberg
Nurnberg 2. takımında oynamaktadır
-Ufuk Özbek - Saarbrücken
Barıs Ozbekın kardesı olup cok kalıtelı bır forvet oyuncusudur saarbruckende kıralık oynamaktadır

mucahitbaba58 06.12.2010 19:48

Ligde geçen sezon 15 maçta 11 puan toplayan Sivasspor, bu sezon da aynı periyotta 12 puan elde etti.

*
Ligde son 2 sezonda bir türlü istediği sonuçları alamayan Sivasspor, son 2 sezonda eski başarılı günlerinden uzak bir performans çizdi. Geçen sezon ligde kalmayı son haftalarda başaran Sivasspor, bu sezon da geride kalan 15 maçta geçen sezondan pek de farklı olmayan bir performans sergiledi.
*
Son 2 sezonun 15. haftaları sonu itibariyle Sivasspor'un performansı değerlendirildiğinde, kırmızı-beyazlı ekibin puan cetvelindeki yerinin değişmediği, attığı gol sayısının 2 sezonda da aynı olduğu, yenilen gol sayısında bu sezon artış görüldüğü, beraberlik sayısının arttığı, mağlubiyet ve galibiyet sayısının ise düştüğü göze çarptı.,
*
Geçen sezon 15 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 10 yenilgi alan Sivasspor, bu sezon da aynı periyotta 2 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı.
*
Geçen sezon 15 maçta 11 puan toplayarak 16'ncı sırada yer alan Sivasspor, bu sezon ise aynı periyotta 12 puan elde etmesine karşın yine 16'ncı sırada yer buldu.
*
Yine geçen sezon 15 maçta rakip filelere 16 gol atıp, kalesinde 26 gol gören Sivasspor, bu sezon da aynı periyotta 16 kez rakip fileleri havalandırıp, kalesinde ise 31 gole engel olmadı.

Kaynak:ligtv

hercaii_58 06.12.2010 20:40

arkadasım anlasamıyoruz galiba arastırma yapmıssın ansiklopedik olarak ama gerceklerden bahsetmek demiştim daha önce, gökhan töre, ömer toprak, jem paul karacan, ömer toprak, fazlı kocabaş, daniel ünal, oğuzhan özyakup, engin bekdemir ve nadir çiftçinin sivassporda oynama ihtimalleri, bu futbolcuların geleceğin yıldız adayları olduğu ve fiyatlarını bence araştırman lazım önce. yine de boşa araştırma bu futbolcuların hiçbiri şu anda sivasa gelmek istemez, özellikle de su durumdayken. gelmek isteseler klüpleri bırakmaz, klupleri bıraksa sivas istenilen parayı vermez. yoksa söylediğin futbolculara bi sözüm yok ama bu listenin gercekçi olduğunu iddia etme bence. ayrıca benim araştırma yapmadığımı nerden biliyosun ve yapsam ne olacak benden yönetim gelip isim mi alacak. ssaygılar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:15.