![]() |
Adem Sarı - Kamanan Takası Doğru Mu?
Arkadaşlar sizlerin de kulağına geldi mi Adem Sarı ile Kamanan takası yapılacağı.
Adem Sarı Bülent'ten izin alıp Almanya'ya gitmiş. Rıza hocanın da talebesi. Kamanan da burada Sivasspor'da gitmiyor. Bülent Uygun'un talebesi. Bu haber doğru çıkarsa çok iyi olur bence.. |
Cevap: Adem Sarı - Kamanan Takası Doğru Mu?
Bu kritik maçtan önce Transferi unutalım Şu Konya Maçını bi yenelim sonra ne yapacaksak yapalım ne yazacaksak yazalım
|
Varsa böyle bir gelişme asla hayır demem! Kamanan Sivas'a geldiği ilk 4-5 maç dışında asla vastı aşamadı. Bir golcüden beklenen gol atmasıdır ancak, bizde 3. sezonunu geçirmesine rağmen istenilen başarıyı bir türlü yakalayamadı!
Adem Sarı ise kendisini Eskişehir'de ispat etmiş bir futbolcu. Rıza Hoca ile de arasının iyi olduğunu düşünüyorum. Forvete ilaç gibi geleceğini düşünüyorum! İnşallah gelir. |
Vallaha bence süper olur. Adem Sariyi ben cok beyeniyorum , insallah transfer gerceklesir.
|
[B]Kamanan forumunda değil takımdan ayrılmasını istemem...Adem sarı da büyütülecek bir futbolcu değil...olsa olur olmasada[/B]
|
[QUOTE=tavarih;673514]Arkadaşlar sizlerin de kulağına geldi mi Adem Sarı ile Kamanan takası yapılacağı.
Adem Sarı Bülent'ten izin alıp Almanya'ya gitmiş. Rıza hocanın da talebesi. Kamanan da burada Sivasspor'da gitmiyor. Bülent Uygun'un talebesi. Bu haber doğru çıkarsa çok iyi olur bence..[/QUOTE] Sizi kırmak istemem ama bıktık bu söylentilerden,herkezin kulağına belli isimler geliyor,hem de bazıları güvenilir kaynaklardan,her söylentiyı haber olarak açarsak forum kirliliğine sebebiyet veririz diye düşünüyorum ben. Konya gibi önemli bir karşılaşma öncesi yalnış yaptığımızı düşünüyorum.Geleceğini düşündüğümüz isimler yine biyere kadar ama Pazar günü sahaya çıkacak bi oyuncu için bu gidiyomuş diye haber açarsak işte o zaman yalnış yaparız diye düşnüyorum. |
[B]Adem Sarı'nın gelme ihtimali yüksek ama bu Kamananla takas şeklinde mi olur yoksa farklı bir şekilde mi bu konuda bilgim yok [/B]
|
[B]takas olur mu olmaz mi bilmem
ama bildigim bisey var o da kamanan, sedat ve abdurrahmanin sezon sonu sözlesmelerinin bitecek olmasi....[/B] |
[QUOTE=50sekiz;673546][B]takas olur mu olmaz mi bilmem
ama bildigim bisey var o da kamanan, sedat ve abdurrahmanin sezon sonu sözlesmelerinin bitecek olmasi....[/B][/QUOTE] [B]ayrıca kamanın da son 1-2 sezondur mutsuz oluşu ayrılma isteği de ortada bence devre arasında o da giderse sürpriz olmaz yani[/B] |
kamanan formsuz adem sarı kamanandan daha iyi takas iyi olur
|
inşallah yalan haberdır elımızdekı futbolcuları kaybetmeden yenı futbolcu almamız bence daha mantıklı kamananı begenmeyenlere seslenıyorum ıkı sezon önce TUM'u begenmedınız sımdı her hafta gol atıyor bence adem sarı gelsın kamanan kalsın
|
Bugün Kamanan Sivas Anadolu hastanesindeymiş..Sakatlığı dolayısıyla hastanede bir takım tahliller yaptırmış Kamanan...Kamanan sivasspor gibi takımlar için eğer yerinde kullanılırsa iyi bir silah olur..Yeterki Kamanan gerçek mevkisinde oynatılsın...Adem Sarı gnç bir oyuncu;henüz daha süper ligde yeni bir oyuncu...Kamanan ile takas edilmesi istendiğine dair haberler var...Umarım Kamanan şu aşamada gönderilmez..Adem Sarı ile takasına ben olsam izn vermem..Adem Sarı eğer bonservisi ile alınırsa bence daha iyi olur...Adem Sarı iyi bir oyuncu ama Kamanan kadar bize faydalı olur mu olmaz mı bunu ancak gelince takıma girerse göreceğiz....Adem yetenekli bir oyuncu ama her yetenekli oyuncu gittiği takıma uyum sağlayacak diye de şart yok...
|
[QUOTE=eyuphulagu;673566]Bugün Kamanan Sivas Anadolu hastanesindeymiş..Sakatlığı dolayısıyla hastanede bir takım tahliller yaptırmış Kamanan...Kamanan sivasspor gibi takımlar için eğer yerinde kullanılırsa iyi bir silah olur..Yeterki Kamanan gerçek mevkisinde oynatılsın...Adem Sarı gnç bir oyuncu;henüz daha süper ligde yeni bir oyuncu...Kamanan ile takas edilmesi istendiğine dair haberler var...Umarım Kamanan şu aşamada gönderilmez..Adem Sarı ile takasına ben olsam izn vermem..Adem Sarı eğer bonservisi ile alınırsa bence daha iyi olur...Adem Sarı iyi bir oyuncu ama Kamanan kadar bize faydalı olur mu olmaz mı bunu ancak gelince takıma girerse göreceğiz....Adem yetenekli bir oyuncu ama her yetenekli oyuncu gittiği takıma uyum sağlayacak diye de şart yok...[/QUOTE]
[B]hocam burada sana katılmıyorum çünkü kamananın kafasında son 2 sezondur hep gitme düşüncesi var bunu sağlam kaynaklardan bire bir biliyorum ve dikkat edersen de son 2 sezondur beklentilerin çok uzağında bir kamanan var ve bence bu saaten sonra artık bize çok da katkısı olmayacaktır şayet devre arasında giderse bence yanlış olmaz ama bu adem sarıyla takas şekilnde mi olur yoksa gönderilp yerine başka bir yabancı takviyesi mi yapılır şu anda o konuda bilgim yok[/B] |
Gidecek oyuncu şu an net belli değil ama BİLİCA VE ADEM SARI sivasspora oldukca yakın her iki futbolcuda sivassporu çok istiyor.Hemde BİLİCA yı Bülent uygun çok ısrarla istemesine ragmen
|
Kamanan yerine Mehmet Yıldız'ı versek, hatta üstüne Sedat'ı o da kesmezse Akın'ı da veririz. Bomba olur valla. Bir taşla üç odundan kurtuluruz...
|
bence iyi olur kamanan hiç bir işe yaramıyor adem sarı süper bir golcü hemde sivaslı
|
bize mehmet yildiz i yedekte birakabilecek forvet lazim
|
Kamanan formunu yakaladığı zaman 2 tane Adem sarıyı cebinden çıkartır daha bu sezon 1 gol atmış oyuncunun neyini istiyorsunuz anlamadım, inşallah bu haber gerçek değildir ve Kamanan gibi bir oyuncuya Adem gibi biri takas ettirilemez zaten Kamananı satsan 3.5 tane Adem Sarı alırsın
|
Gel Adem sari gel, cok gec olmadan vakit gel, gelki gozlerimiz yorulmasin, gelki sararan soyadin varolsun, sen yinede fazla konusturma gel, gel neolur gel, gelecek olursan tabiki gelecen ama gelmiyecek olsanda gel Adem sari sen genede gel...gel tamammi !
|
[QUOTE=58akif34;673564]inşallah yalan haberdır elımızdekı futbolcuları kaybetmeden yenı futbolcu almamız bence daha mantıklı kamananı begenmeyenlere seslenıyorum ıkı sezon önce TUM'u begenmedınız sımdı her hafta gol atıyor bence adem sarı gelsın kamanan kalsın[/QUOTE]
evet TUM'den golleri atıyor.. Bu hafta kaleyi yanlış seçti.. .)) Kaleyi görsün yeter ki.. :)))) |
[QUOTE=DoomsDay58;673589]Kamanan formunu yakaladığı zaman 2 tane Adem sarıyı cebinden çıkartır daha bu sezon 1 gol atmış oyuncunun neyini istiyorsunuz anlamadım, inşallah bu haber gerçek değildir ve Kamanan gibi bir oyuncuya Adem gibi biri takas ettirilemez zaten Kamananı satsan 3.5 tane Adem Sarı alırsın[/QUOTE]
Kamanan'ı kullanmasını bil.. Önemli olan bu.. Ama adam kalma niyetinde değilse, yeni sözleşme için yürek tüketmektense, takasta kullanılabilir.. Ama kalmak istemiyorsa.. Ama yoksa öyle birşey oda teknik heyete kalıyor.. oynat hem sen kazan, hemde kendisi kazansız.. Ondan sonrada " doldur doldur koy KAZANA" .. :)) |
adem ve kamanani kalite olarak karsilastirirsak kamanan daha agir basar ademde iyi oyuncu ama kamanana deymez :rolleyes:
|
ne takasi kardesim adem sari sivasli diye illaki iyi oyuncumu?
da gettttt kamanani ben 10 adem sariya degismem |
lütfen doğru olduğunu söyleyin sevindirin bizi :))))))
|
[B]FİKRET ÜNSAL - Adem sarı takası yapsak bence daha iyi olur :)
FİKRET ÜNSAL + 200 bin avro = ADEM SARI :) FİKRET ÜNSAL belki para etmez ama NOKTA ATIŞI Şutlarıyla Takımını ŞAMPİYONLUGA TAŞIR...[/B] |
[B]Şu bi gerçekki BİZİM YÖNETİM Transfer politikasından anlamıyor...[/B]
|
[B]Böyle Birşey Duymadım Doğruluğunada İhtimal Vermiyorum[/B]
|
bende bu takasa soguk bakanlardanım cunku kamanan bu takımın sampıyonluga oynadıgı donemde katkı saglamıs taraftarın gonlunde taht kurmus bır futbolcu...gol attıgı zaman eskı gunlerıne donecegıne ınanıyorum forvette kamanan suarez denenmesı gerekır bır tercıh.adem sarıya gelırsek yerınde bırı olur bonservısı uygunsa ıbrahım sahınle takas olsun bulent getırdı sonucta...
|
Kamanan'ın tekniği Türkiye'de çoğu futbolcuda yok. O yüzden ben gitmesine karşıyım. Adem Sarı da gelecekse gelsin, işimize yarar.
|
[B]Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Pazar günü oynayacakları Konyaspor maçının en zor ve önemli maçları olduğunu belirterek, transfer döneminde öncelikle kafa hakimiyeti olan bir oyuncu ile çabuk kaleye giden hızlı bir forvet almak istediklerini belirterek, Fenerbahçeli Bilica'yı da seve seve almaya hazır olduklarını ifade etti.
4 Eylül Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, göreve başladıktan sonra takımda bazı şeyleri değiştirmeye başladıklarını belirterek, bunun sinyallerini, Karabük, Gençlerbirliği ve Ankaragücü maçlarında gördüklerini söyledi. Bu haftaki Konya maçını çok önemsediklerini ifade eden Çalımbay şöyle konuştu: "Son haftadaki Fenerbahçe maçı değil bizi daha çok bu haftaki Konya maçı ilgilendiriyor. Konum itibariyle bu maçı mutlaka iyi geçmemiz gerekiyor. Bütün oyuncularımız bu işin bilincinde. Buradaki maçta baştan sonra mücadeleden kopmadan 3 puan almak için her şeyi yapacağız. Futbolun içinde her şey var ama kazanmaktan başka hiçbir düşüncemiz yok. Son 2 deplasman maçlarımızda kim ne dersin iki takım içinde başlangıç anlamındaydı. 3 puanı da alabilirdik. Oynadığımız oyun skora yansımadı. Bu oyunumuzun üstüne çıkarak kalan 2 maçımızı ve önce Konya maçını 3 puanla kapatmak istiyoruz. Konya takımı ile deplasmanda oynamak bizim için sorun olmazdı ve daha kolay maç olabilirdi. Konya Türkiye'nin en iyi defans yapan takımı. İyi kapanan bir takım. Oyun disiplininden kopmuyorlar. Burada zorlanacağız. Maçın başından sonuna kadar sabretmemiz ve oyundan kopmamamız gerekiyor. Bu yüzden çok dikkat etmeliyiz. İkinci yarı telafisi olmayan maçlar var. Bir daha ikinci yarı olmayacak." dedi. Sivasspor'un artık kaderini kendisinin belirleyeceğini ifade eden Çalımbay, "Maçlarımızı kazandığımızda iyi yerlere geliriz. Elimize iyi bir fırsat geçti ve bunu en iyi şekilde değerlendirip bir an önce aşağıdan kurtulmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. 'BİLİCA'YA KAPIMIZ AÇIK' Devre arasında yapılacak transfer çalışmaları hakkında da görüş belirten Çalımbay, "Şu anda belirlediğimiz oyuncu çok. Yardımcılarımız yurt dışında maçlar seyrediyor. Bu haftadan sonra kendi aramızda değerlendirmelerimizi yapacağız. Daha sonra bunu yönetimimizle paylaşacağız. Zaten fazla bir zaman yok. 15 gün içinde de gerekli takviyeleri yapacağız. Ama şu an netleşmiş bir oyuncu transferi yok. Kendi takımında oynayan oyuncuyu almak zor. Önce kulüplerin kimleri bırakacağına bakacağız. Kadromuz 28 kişi. Bunu 24'e indireceğiz. İbrahim, Akif, Ferhat gibi genç oyuncuları yetişmeleri için başka takımlara göndereceğiz. Gidecek ve kalacaklar Fenerbahçe maçından önce netlik kazanacak. Forvete bir tane uzun bir oyuncu bir tanede hızlı bir oyuncu almak istiyorum. Pedriel bizden önce 11'de oynamıyordu. Oynattığımız 5 maçta 5 gol attı. Genç bir arkadaşımız. Ancak bize oynayan kadar sonradan girip maç kazandıracak arkadaşlar lazım. O nedenle oynayan kadar oynamayan oyuncular da önemli. Şu an 2 oyuncumuz Kamanan ve Zita sakat. İbrahim Şahin hep sakat bir var bir yok. Bu yüzden sakatlıklarla uğraşacak durumda değiliz. Kafamızda kafa hakimiyeti olan bir oyuncu ile bir de çok çabuk kaleye gidecek oyuncu istiyoruz. Diğer mevkilere de takviyemizi yapacağız." dedi. Devre arasında Fenerbahçe'den ayrılacağı söylentileri yayılan Bilica'yı kadroda görmek istediğini söyleyen Çalımbay, "Sivas olarak seve seve kendisine kapımız açık. Burada çok iyi günler geçirmiş. Sivas'ın başarısında önemli pay sahibi olmuş bir oyuncu. Fenerbahçe Bilica'yı verirse hemen alırız." diye konuştu. [/B] |
Adem iyi bir oyuncu Sivaslı da zaten, o yüzden kadromuzda olmasını isterim ama Kamanan ile takas konusuna sıcak bakmıyorum. Kamanan da iyi bir forvet, bence ikisi de bizde olmalı.
|
[B]Bence Kamananın gitmesi iyi olmaz [/B]
|
[QUOTE=fatihtuztas;673706]Adem iyi bir oyuncu Sivaslı da zaten, o yüzden kadromuzda olmasını isterim ama Kamanan ile takas konusuna sıcak bakmıyorum. Kamanan da iyi bir forvet, bence ikisi de bizde olmalı.[/QUOTE]
Bende aynı fikirdeyim. Kamanan gibi bir futbolcuyu neden elden çıkartalım ki. Adam Anelka gibi adam. Ayak bilek hareketleri kimse de yok. Bence ikisi de kadroda olmalı. Ama olmuyorsa Kamanan'ı harcamamak lazım. |
[B]Ademi abartmayalım Kamanan'dan kaç tane Adem çıkar.Ademin Sivaslı olması bu kadar çekici hale getiriryor heralde.[/B]
|
He kamananın formsuz olduğunu biz biliyoz bülo bilmiyo
adem daha iyi biz biliyoz bülo bilmiyo di mi bi de es es gozuyle bakın sacma haber |
Kamanan ın bir problemı var gol atarsa kendine geleceğine inanıyorum
rıza hoce nın problemını cozmesi lazım iyi teknik adam rıza hoca halleder kamanan canlanır Kamanan ın gitmesini istemem |
Bence kamanan hayatta satilmamali..sadece formsuz suan .
Formunu bulursa hem teknik hem süratiyla cok gol Atar ve atirir.. Bence kamanan kadroda kesin kalmali.. Tabiki Adem sari bu topragin oglu..Yetenklide oYuncu.. Insallah adem bonservisiyle berbaber alinir.. Benim dusuncem boyle yanlissam soyleyin:D |
ARKADAŞLAR SAĞLAM BİR BİLGİM VAR KONYA MAÇINDAN SONRA 6 7 OYUNCUNUN İSMİ AÇIKLANACAKMIŞ BİRBİRİNDEN KALİTELİ OYUNCULAR 2.YARI BİZİ BELİYOR İSİMLERİNİ BEN DE BİLMİYORUM AMA BİR TANESİ KESİNLİKLE BİLİCA
|
Bu takas olayını kim basına sızdırıyor anlamış değilim...Adem SARI iyi bir forvet ama Kamanan'dan daha iyi bir forvet mi?Bu yıl çoğu maçta yedek kaldı;Rıza hoca zamanında geçen yıl bazı maçlarda oynadı ve gollerde attı ama daha sonra ortadan kayboldu..Bu yılda Rıza hoca tarafından ilk 11 de değilde 2. yarıları oyuna alındı..Eğer yanılıyorsam düzeltin sadece Sivasspor maçında golü var....B. Uygun geldikten sonra da ilk 11 de düşünülmedi sadece bazı maçlarda 2. yarı oynadı..Birkaç haftadır da ilk 18 e bile alınmıyor...Adem Almanya 3. liginde 2 yıl önce geçen yıl bizim takıma gelen ve Mesut Hoca tarafından oynatılmayarak gönderilen Harun Toprak'la aynı takımda oynuyordu...Eskişehir'de geçen yıl bazı maçlarda ön plana çıktı gollerde attı ama sonra hiç gözükmedi..Ben Kamanan'la takas değil de Adem'in bonservisi ile gelmesini istiyorum.Adem de Kamanan da bu takımda yer almalı... Kamanan'ın isteksiz olduğu ve takımda kalmak istemediği ile ilgili duyumlar geçen yılda çıkmıştı ama istenen teklif bir türlü gelmedi ve takımda kaldı..Bu yılda aldığı ceza nedeniyle istenen seviyede değil..Ama Kamanan tekrra ediyorum bizim gibi takımlar için çok iyi bir oyuncu ;benim gönlüm Suarez ile birlikte ilk 11 de oynamasından yana..İyi ve formda bir Kamanan'ın neler yaptığını ilk geldiği yıl hepimiz gördük....Kendisi gitmek isterse bonservis parası oln 350bin euroyu getirise gidebilir ama geçen yıl buı parayı veren takım çıkmadı..Sivassporun 2. yarı Kamanan'a ihtiyacı olacağını düşünüyorum;devre arasında iyi bir yabancı alınırsa gitmesine izn verilmeli aksi taktirde takımda kalmalıdır...
|
Bencede adem sarı çok çok büyütülecek bir futbolcu degil kamana da fena sayılmaz.Her futbolcunun inişli çıkışlı bir grafigi vardır kamanan da bunu yenecek ve SİVASSPOR'a verimli olacak bence.Kamanan'a gelene kadar bu takımda gitmesi gereken o kadar futbolcu varki kamanan'ı mumla ararız tum, bilica ve balili'yi aradıgımız gibi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:54. |