![]() |
Eleştiri başka küstahlık başka!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
[B][B] Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B][/B] Adamın birisi kışın bir köyden başka bir köye gidiyormuş, Varacağı köyün yakınlarına gelince köyün köpekleri havlayarak adamın üzerine yürümüşler,adam sağa sola bakmış kaçacak yer yok,yere eğilip taş alarak kendini savunmak istemiş,ama taşlar don olduğu için bir türlü yerden koparıp alamamış,sonrada kendi kendine " Ey Allah'ın bu nasıl bir köy,taşları bağlayıp köpekleri salmışlar.." demiş. Dünkü " Sivasspor'u bekleyen asıl tehlike " başlıklı yazımı Sivasspor.com sitesi alıp yayınlamış,okuyucularda altına yorum yapmış. İyi niyetli eleştiri yapanları tenzih ediyorum ama bazı kuş beyinliler,ukala ukala bir şeyler yazıp,sözüm ona beni eleştirmişler! Sen kimsin,kaç kuruşluk adamsın bilmiyorum ama ucuz ve basit olduğun belli. Sivasspor konusunda beni eleştirmek için,benden daha çok emek vermen lazım. Çeşitli rumuzlarla saçma sapan bir şeyler yazmışlar. Ey terbiyesiz adam! Sivasspor'un ilk yarıda hakemlerden yana dertli olduğunu yazıp,ikinci yarıdada dikkatli olması gerektiğini yazmam seni niçin rahatsız ediyor? Bu yazı normal bir insanı rahatsız etmemesi gerekir ama bir-kaç kişiyi nicin rahatsız etmiş anlamış değilim! Öyle veya böyle,kabul et,yada etme! Sivasspo'un hakkını savunan,taraftarın derdini dile getiren birisine nasıl olurda küstahça şeyler yazarsın. Aslında asıl söylemek istediklerimi yukarıdaki hikayeyi yazarak söylediğimi düşünüyorum ama yinede bir kaç satırda olsa yazmak istedim. İşte bu yazı ve yorumlar beni bir konuda daha haklı çıkardı. Hep söylediğim bir şey var. Sivaslı,ne zaman,nerede,kime ve nasıl tepki gsötereceğini bilmiyor diye. Gerçektende öyle. Baksanıza,futbolcular,yönetim ve teknik heyet hakemlerden yana dert yanıyor,kendini taraftar sanan bazı zeka özürlülerde bu gerçekleri bırakıp sağa sola salyalarını akıtıyor. Eğer içimde birazcık Sivas ve Sivasspor sevgisi olmasın,inanın bu insanların yaşadığı,şehirde yaşamak istemem,tututuğu takımıda tutmak istemem. Ancak pireye kızıpta yorgan yakmanında yanlış olduğunuda iyi bilenlerdenim. Ayrıca bir konuyuda özellikle belirtmek istiyorum,altına otobüs ayarlayıp deplasmana gönderdiğim,oradada bir şekilde biletlerini ayarlayıp maça soktuğum sözüm ona taraftar bana Sivasspor konusunda laf söylüyorda ona yanıyorum! Gerçek Sivaslıya selam,sahtesine lanet olsun.... |
Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!
SAYIN YİĞİT SİZİN SIVASLINIZ BENİ MUTLU EDİYOR SİZE KATILI YORUM BİZİM ÇAKMA SIVASLI LARA İHTİYACIMIZ YOK AMA MALESEF ÇOK VAR YAZIK KAHPE ONLAR
|
[B][COLOR="DarkSlateGray"]Buyur burdan yak :) Şimdi burda da ben yazarsam bana da bir yazı yazar Abdullah Bey. Ama bu yazısında haklılık payı çok. Eleştiri yaparken ipin ucunu kaçırmamak lazım. Sanki yazıdaki birkaç ifadede de ipin ucu kaçmış gibime geldi. [/COLOR][/B]
|
Alaatten Metin`den sevgilerle :D
siz anladiniz onu ;) |
abdullah hocam sızın yazılarınızı hergun takıp etmeye calısyorum sızın gıbı yazarlar var oldugu surece sıvassporumuzu savunacak yazaraların artacagına ınanıyorum sızı elestırenler kendılerıne su soruyu sorsun ben acaba abdullah yıgıt kadar sıvassporlumuyum kı onu elestırıyorum...elbette kı sızın de dedıgınız gıbı elestırı olacak ama mantıklı olmalı...
|
Abdullah abi yorumlarını bende takip ediyorum gayet düzeyli ve oldugu gibi yazıyosun. Ben seni spor yazarıda olarak görmüyorum. Spor yazarı tarafsız kişidir. Sen Sivasspor taraftarısın. Ben de zaman zaman bazı şeyleri eleştirince düzeysiz cevaplar aldıgım oldu.. Daha dünkü stadyum fareleri bu işe, Sivasspora yıllarını vermiş ve emek harcamış kişileri yok sayabilir. Bizim ne saygımız ne aile terbiyemiz el verir buna.. Eleştiri herkesin hakkıdır.Ancak düzeyli olmak koşuluyla..
|
[QUOTE=85200258;677733]Abdullah abi yorumlarını bende takip ediyorum gayet düzeyli ve oldugu gibi yazıyosun. Ben seni spor yazarıda olarak görmüyorum. Spor yazarı tarafsız kişidir. Sen Sivasspor taraftarısın. Ben de zaman zaman bazı şeyleri eleştirince düzeysiz cevaplar aldıgım oldu.. Daha dünkü stadyum fareleri bu işe, Sivasspora yıllarını vermiş ve emek harcamış kişileri yok sayabilir. Bizim ne saygımız ne aile terbiyemiz el verir buna.. Eleştiri herkesin hakkıdır.Ancak düzeyli olmak koşuluyla..[/QUOTE]
Bu yazımı yazdıktan sonra postama gelen özel mesajı aynen yayınlıyorum. Bunu yazan arkadaşı eleştirdigim için bu yazıyı yazma geregi duymuş. Abdullah Abinin ne kadar dogru şey anlattıgını belgeleyen bi yazı.. midnight58 nikli elemanın yazısı... "gardaş bi sorunun varsa söle hemşehri dedik yazdık okumak zorunda deilsin bi sınıkıntın varsa söle adres söle gelim sıkıntılarımızı alahh tmm mı dediim gibi yha okamamazlıktan gel yada gel kafanı kestir....." Buyrun site yönetimini işlerini hakkıyla yapmaya davet ediyorum... |
[QUOTE=SivasSpor.Com;677721][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
[B][B] Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B][/B] Adamın birisi kışın bir köyden başka bir köye gidiyormuş, Varacağı köyün yakınlarına gelince köyün köpekleri havlayarak adamın üzerine yürümüşler,adam sağa sola bakmış kaçacak yer yok,yere eğilip taş alarak kendini savunmak istemiş,ama taşlar don olduğu için bir türlü yerden koparıp alamamış,sonrada kendi kendine " Ey Allah'ın bu nasıl bir köy,taşları bağlayıp köpekleri salmışlar.." demiş. Dünkü " Sivasspor'u bekleyen asıl tehlike " başlıklı yazımı Sivasspor.com sitesi alıp yayınlamış,okuyucularda altına yorum yapmış. İyi niyetli eleştiri yapanları tenzih ediyorum ama bazı kuş beyinliler,ukala ukala bir şeyler yazıp,sözüm ona beni eleştirmişler! Sen kimsin,kaç kuruşluk adamsın bilmiyorum ama ucuz ve basit olduğun belli. Sivasspor konusunda beni eleştirmek için,benden daha çok emek vermen lazım. Çeşitli rumuzlarla saçma sapan bir şeyler yazmışlar. Ey terbiyesiz adam! Sivasspor'un ilk yarıda hakemlerden yana dertli olduğunu yazıp,ikinci yarıdada dikkatli olması gerektiğini yazmam seni niçin rahatsız ediyor? Bu yazı normal bir insanı rahatsız etmemesi gerekir ama bir-kaç kişiyi nicin rahatsız etmiş anlamış değilim! Öyle veya böyle,kabul et,yada etme! Sivasspo'un hakkını savunan,taraftarın derdini dile getiren birisine nasıl olurda küstahça şeyler yazarsın. Aslında asıl söylemek istediklerimi yukarıdaki hikayeyi yazarak söylediğimi düşünüyorum ama yinede bir kaç satırda olsa yazmak istedim. İşte bu yazı ve yorumlar beni bir konuda daha haklı çıkardı. Hep söylediğim bir şey var. Sivaslı,ne zaman,nerede,kime ve nasıl tepki gsötereceğini bilmiyor diye. Gerçektende öyle. Baksanıza,futbolcular,yönetim ve teknik heyet hakemlerden yana dert yanıyor,kendini taraftar sanan bazı zeka özürlülerde bu gerçekleri bırakıp sağa sola salyalarını akıtıyor. Eğer içimde birazcık Sivas ve Sivasspor sevgisi olmasın,inanın bu insanların yaşadığı,şehirde yaşamak istemem,tututuğu takımıda tutmak istemem. Ancak pireye kızıpta yorgan yakmanında yanlış olduğunuda iyi bilenlerdenim. Ayrıca bir konuyuda özellikle belirtmek istiyorum,altına otobüs ayarlayıp deplasmana gönderdiğim,oradada bir şekilde biletlerini ayarlayıp maça soktuğum sözüm ona taraftar bana Sivasspor konusunda laf söylüyorda ona yanıyorum! Gerçek Sivaslıya selam,sahtesine lanet olsun....[/QUOTE] selam ve saygılarımla hemşehrilerim hepınıze bol muhabbetler... sevgili ABDULLAH YİĞİT BEY.. SİZİ degerli bir spor yazrı olarak bılırım ve saygı gosterırım sivaslı olusunuzda ayrıca gururlandırır bızlerı lakin burası bır forum sıtesı klavyeden parmak sallanır sonucda yazılır bıseyler hanı adam ana avrat kufur etse yıne yazılır ee sonucta klavye oyunlarıı burası size gelınce degerlı şahsıyetınızle neden bukadar celalendınızkı her yazılana bu kadar sınırlı tepkıler ve akort ayarı bozulmus sazın tellerı gıbı bır durum olusturur oluyo abicim sızı eleştırenler başka bır gazetenın yazrı degıll yada spor yorumcusu degı kendınızı on planda lanse etmenıze hıc gerek yok ben sızı cok ıyı tanıyorum hurdogandan .. abdullah abiii sınılenmeden taraftarları anlayısla karsılayarak sakınce yorumlar yapsanız af buyrun daha ıyı olur sonra takım a sahıp cıkılmıo fılan yanı belkıde sıvassporlu olmayan dısardan sızmıs bırılerı bır nıfak koyuyo nerden bılıyosunkı butun taraftarlara hıtap etmeyınız asla taraftar sızı sevıyo sızde taraftarı sevmek zorundasınız ıcınde kurtlanmıs curumus olanlarını sessızce çöpe atsanız yeter ama bagırıp çagırmak ANDULLAH YIGITE GOLGE DUSURUR O IS SIZIN ISINIZ DEGI BAGIRIP ÇAGIRMAK YINE TARAFTARIN ISIDIR ARSINDA HALLEDER EVELALLAH SIZ TARAFTARA HAVALE EDINIZ TARAFTAR IMIZ ARALARINDAKI CURUKLERI AYIKLAMAYI BILIR.. KALDIKI BIZ YİĞİDOLARIZZ TEKRARDAN SAYGILARIMLA UNUTMAYINIZKI BIZ TARAFTAR OLARAK TRANSFER ISTIYORUZ VE LIGDE KAYBOLAN GRURUMUZU ONURUMUZU SIVASLILIK DURUSUMUZU TEKRAR ISTIYORUUUUZ HEPSII BU KIMSEDEN PARA PUL İSTEMEDİK SİZDE BU DUYGULARIMIZA TERCUMAN OLURSANIZ SEVINIRIM..EYVALLAH |
[QUOTE=tavarih;677726][B][COLOR="DarkSlateGray"]Buyur burdan yak :) Şimdi burda da ben yazarsam bana da bir yazı yazar Abdullah Bey. [B][U]Ama bu yazısında haklılık payı çok. Eleştiri yaparken ipin ucunu kaçırmamak lazım. Sanki yazıdaki birkaç ifadede de ipin ucu kaçmış gibime geldi[/U].[/B] [/COLOR][/B][/QUOTE]
yazinin bu bölümüne aynen katiliyorum. Abdullah Beyin yazisini ve yorumlari okudugumda bende zaten bu yorum yazanlarin tutumuna anlam verememistim, cünkü negatif yorumlarin Abdullah beyin yazisiyla alakasi yoktu, hepsi kisisel yaklasmisti olaya ve yorumlari sonderece sacma ve gereksizdi. Ama Abdullah beyin yazisida agir olmus, yani kantarin ayarini biraz kacirmis. Sayin Abdullah bey, imzanizda "Spor, Baris ve Kardesliktir" diyorsunuz ama yazinizi lanet okuyarak sonlandiriyorsunuz. Buda bir Spor yazarina hic yakismiyor. Keske karsinizdakine lanet okumak degilde sözlerinizle ikna yolunu secseydiniz... |
[QUOTE=85200258;677736]Bu yazımı yazdıktan sonra postama gelen özel mesajı aynen yayınlıyorum. Bunu yazan arkadaşı eleştirdigim için bu yazıyı yazma geregi duymuş. Abdullah Abinin ne kadar dogru şey anlattıgını belgeleyen bi yazı..
nikli elemanın yazısı... "gardaş bi sorunun varsa söle hemşehri dedik yazdık okumak zorunda deilsin bi sınıkıntın varsa söle adres söle gelim sıkıntılarımızı alahh tmm mı dediim gibi yha okamamazlıktan gel yada gel kafanı kestir....." Buyrun site yönetimini işlerini hakkıyla yapmaya davet ediyorum...[/QUOTE] Konuya duyarsız kalmayan ve geregini yapan yönetici abilerimizden adres58 nickli abiye teşekkür ediyorum... |
Çok şanssız bir yazı... Eleştrilere açık olmamız gerekiyor. Forum etik kurallarına saygılı olmak ilkelerimizdendir. Her zaman diyorum eleştiri yaparken dikkat edelim. Bu yazı gerçekten hoş olmadı. Ortam bir hiç yüzünden gerilecek. Ne gerek vardı buna şimdi...
|
[B]Yazarı yazar yapan hakkındaki yorumlardır...
ABDULAH YİĞİT taraftarın altına otobüs çekip sonra onların yüzüne vuruyorsan KARA GÜN DOSTUSUN.. Sadece sen değilsin köşe yazarı Senın gıbı bınlerce olanı var. Daha agır eleştırı alıyorlar ama hiç biri kalkıpta senın yaptıgını yapmıyor.Takımına yada milletine yaptıgı işleri BÜYÜKLENEREK ANLATMIYOR. Eğer sivasspora hizmetın varsa ALLAH RAZI OLSUN. ama yaptıgın işleri kalkıp bugun suratımıza vuruyorsun sanada yazıklar olsun.. ELEŞTİRİLİYORSUN bunu sana yapılan yorumcuya laf ederek degılde ben ne yaptımda bu yorumları akkettım dıe once bı kendıne sor..sonra bızlere Laf söyle [/B] |
hiç hoş olmamış.. talihsiz bir yazı.. ağır ifadeler var.. bu konu çok uzar.. bence yöneticiler bu konuyu kilitlesin, daha fazla uzamasın.. seviye düşmüş..
|
[B]abdullah beyin yazilarini buyuk bir istahla okuyorum
ve ogun ki yazisinin altina gereksiz ve sacma yorumlar yapanlarada ayrica kizdimm cunki bu adamdan baskasi sivassporun en gercek analizi ve en duzgun yorumunu yapmiyor(.eraydin abide var )ayrica abdullah abi eger ki okursa bu yorumumu lutfen kafaya takmasin onlar sadece bu dunyada yasayan varliklar sakin biz yigidolara kizma senin gibi birinin cok yorumlarina ihtiyacimiz var \ ayrica senin yaptiklarina sivasspor icin nankor olamayiz saygi ve slmlarimla usta kalem usta yorumcu ABDULLAH YIGIT [/B] |
[QUOTE=burakkova;677750]hiç hoş olmamış.. talihsiz bir yazı.. ağır ifadeler var.. bu konu çok uzar.. bence yöneticiler bu konuyu kilitlesin, daha fazla uzamasın.. seviye düşmüş..[/QUOTE]
Bir yazar ne yazdığını gayet iyi bilir.Bilinçli şekilde yazar. Ayrıca bu yazının kesinlikle kilitlenmesine karşıyım,aksi takdirde taraftara kilit vurmuş olursunuz. |
3 günlük dünya sonumuz ya cennet yada cehennem,birbirimizi taslamanin ne anlami varki kardesce yasamak var iken
|
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;677740]Abdullah Yigit'in boyle bir yazi yazabilecek kadar kaba birisi olduguna inanmiyorum. Cunku benim tanidigim Abdullah Yigit beyfendi birisidir,
kuş beyinli, ukala, sen kaç kurusluk adamsın, ucuz ve basit oldugun belli, küstah ve benzeri ifadeleri kullanmasını şiddetle kınıyorum. Kimin kaç kuruşu var orası belli olmaz, bir önceki yazına hiçbir yorum yapmamıştım, ama bu son yazın sanırım aslında ne kadar zavallı olduğunu gösteriyor. Bi TV programına çıkıp iki laf etmeyle kendini ne sanıyorsun, koskoca Sivas Spor'un hakkını savunan bir tek sen misin? Altına otobüs çektiğim, deplasmanda mac bileti ayarladigim diye boburlendigin otobüsün parasını, biletlerin parasını sen mü verdin de şimdi kalkmış insanlara hakaret içeren sözlerle artistlik yapıyorsun? Her yazar, yazdıklarından ötürü elestirilecegini bilir, sen bunu bilmiyorsan demek ki yazar degilsin. Sen insanları kuruslariyla değerlendireceğine git biraz terbiye öğren, onbinlerce insan sırf Sivas Spor hayrına seni dinlemek ve okumak zorunda kalıyor, bu taraftar olmasa seni kimse dinlemez de okumaz da. Sen bu şehirdeki insanlardan nefret ediyorsan derhal terket bu sehri. Seni efendi bilirdik ama burnun kalkmış, insanları maddiyatla siniflandiracaksan emin ol seni kuruslariyla satın alacak insan dolu bu sitede. Bu sitede binlerce insan yazışmaları esnasında birbirlerini eleştiriyor, birbirine kızıyor ama hiç birisi senin gibi ağır hakaretlerde bulunmuyor. Yasından basından utan, yazdıkların için de derhal tüm Sivas ve Sivas Spor camiasından özür dile. Yok özür dilemem benim kuruslarim cok diyorsan dok ortaya kuruşlarını bakalım kaç kurusluk adammissin. Senin tv de bu taraftar izlemese, Gazete'ni okumasa nereden alacaksın kuruşları? Boykot edilirsen görürsün binlerce insanın okuduğu bir yerde hakaret dolu sözler yazmayı.[/QUOTE] Vallahi hocam sözlerinin tamamına katılıyorum. Ayrıca ben yazısına yaptığım yorumda hakemleri eleştirelim ama birazda, yönetimide eleştirmesini istemiştim. Bu yazısında beni de kasteddiyse, kuş beyinli, ukala, sen kaç kurusluk adamsın,köpek gibi sözleride ona aynen iade ettiğimi burdan bildiriyorum. Herkes haddini bilecek takip ettiğim kadarıyla kimse bu yazara , bu şekilde terbiyesizce sözlerle eleştirdiğinide görmedim. |
[QUOTE=armutaklı;677749]HELAL OLSUN GARDAŞ NE GÜZEL SÖYLEMIŞSIN[/QUOTE]
eyvallah... ayrıca ben bir ilavede bulunayım yarın bırgun maçlarda abdulllah yıgıte yuhh ceken taraftar gurubu gorursek şaşırmayalım çok kotu olduuu abdullah abiii bu yazıyı bıan once duzelt .. lütfen abii acaip bır gergınlık olusacak işte bu gıbı hezeyanları sizin gibi sinirlerine hakım olamayan yazar lar yaratıyoo abii neger vardı bu yazıya şimdiii offfff offffff... futbolcu ishal olup karnı egrır sucu taraftar transfer yapmak lazım yapamazlar suclu taraftar iki yıldır kumede kalma mucadeleesı yapılır suclu taraftar bu ne yau.. taraftarın gulmeye hıcmı hakkı yok..BENCE BU YAZIYI YADA KONUYU KAPATIN..LAKIN MECNUN BAKANA YONETIME INTIKAL ETMESIN SONRASI ABDULLAH YIGIT DE FELAKET PUAN KAYBEDER YONETIMIMIZ BAZINDA |
[B]Yorum yapanlardan biride bendım.
[U]" Abdullah yiğit'in yazılarını sevmedıgımı ve kendısının köşe yazarı olamyacagını yazmıştım".[/U] Bu benım kendı görüşüm. Sen bır yazarsın bende yorumcu yazını begenmedıgımı söyledıysem bu şekıldemı cevap vermen gerekırdi abdullah bey[/B] |
[B]Bir kez daha yazıyorum... Senın yazmış oldugun yazıları begenmıyorum arada begendıklerımde oluyordu ama artık hiç bırını begenmıyorumm şimdi ne yapacaksın PİRE İÇİN YORGAN MI YAKACAKSIN? [/B]
|
burada o kadar sallama yazılar varki abdullah abi sadece sivasta sivasspor taraftarı değil sivas sevdalısı konu sivas olunca her zaman var olan adam ama kimi eleştirmiş kime kızmış anlamadım
|
OOOOOOFF OFF ABDULLAH ABİİİİ DAHA BU KONUYU OKUMAYAN NE ÇILGIN SİVASLILAR VAR OFF
KAPATIIIIIIIIIIN BU KONU BAŞLIGINIII |
[QUOTE=armutaklı;677761][B]Yorum yapanlardan biride bendım.
[U]" Abdullah yiğit'in yazılarını sevmedıgımı ve kendısının köşe yazarı olamyacagını yazmıştım".[/U] Bu benım kendı görüşüm. Sen bır yazarsın bende yorumcu yazını begenmedıgımı söyledıysem bu şekıldemı cevap vermen gerekırdi abdullah bey[/B][/QUOTE] Vallahi kardeş çoğu kişide senin gibi yorumlar yapmıştı. Karşılığında böyle seviyesiz kelimelerle cevap vermesi, çok tuhaf yani yazar dediğin insan ,saygılı ve seviyeli olduğu sürece insanların, okuyucularının gözünde büyür. |
[QUOTE=fatih585858;677766]Vallahi kardeş çoğu kişide senin gibi yorumlar yapmıştı. Karşılığında böyle seviyesiz kelimelerle cevap vermesi, çok tuhaf yani yazar dediğin insan ,saygılı ve seviyeli olduğu sürece insanların, okuyucularının gözünde büyür.[/QUOTE]
[B]Kendisinin nasıl bir yazar oldugunu Hep birlikte görüp öğrenıyoruz...[/B] |
[B]Abdullah Yigit`in yazilarini zaten begenmiyordum.
Bu yazidan sonra tam gözümden düstü. Seviyesini gösterdi... Gercek yüzünü gösterdi, Takke düstü kel göründü...[/B] |
[QUOTE=50sekiz;677769][B]Abdullah Yigit`in yazilarini zaten begenmiyordum.
Bu yazidan sonra tam gözümden düstü. Seviyesini gösterdi... Gercek yüzünü gösterdi, Takke düstü kel göründü...[/B][/QUOTE] [B]son cümlen tam yerinde olmuş:)[/B] |
[QUOTE=Yigido DogaN;677765]OOOOOOFF OFF ABDULLAH ABİİİİ DAHA BU KONUYU OKUMAYAN NE ÇILGIN SİVASLILAR VAR OFF
KAPATIIIIIIIIIIN BU KONU BAŞLIGINIII[/QUOTE] Bence kapatılmamalı, sonuçta bu yazarın yazılarını beğenmeyen bir çok insan var, eleştiriyor diye bir insan evladına bu kadar hareket edici sözler yazılırmı. |
Bu konu Sivasspor sevdaIıIarını ıIgiIendiren bir konu ...dısarıdan bize söz düsmez..ama bizimde bir yanımız SivasIı oIduğu için üzüIerek gördüğüm bir sey war ki oda sudur:burada herkesin eğriside war doğrusuda ..ama bu tartısmanın içindekide dısındakiIerde herkes Sivassporun we Sivasın sewdaIıIarı...Bütün bunar oIacak eIbet ama bunIardan ziyade haIIediIecek daha önemIi isIer var
|
[QUOTE=Yigido DogaN;677765]OOOOOOFF OFF ABDULLAH ABİİİİ DAHA BU KONUYU OKUMAYAN NE ÇILGIN SİVASLILAR VAR OFF
KAPATIIIIIIIIIIN BU KONU BAŞLIGINIII[/QUOTE] [url]http://www.hurdogan.com/?hur=koseyazisi&id=174&yid=abdullah_yigit[/url] [B]bu yazi sadece site icin kaleme alinmamis. yarin bu yazisiyi gazetede okuyan sivas ve sivassporlulardan alacagi tepkiyi görür gibiyim.[/B] |
Sayin Abdullah Bey,
sahsen yazilarini ilgiyle okuyor ve takdir ediyordum.Tenkit edilen yazina kadar olumlu buldum.Fakat son yazindaki sarfettigin sözleri yakistiramadim ve talihsiz buldum. Herkes senin düzeyinde maddiyata sahip olamaz.Kimi maddi,kimi ise manevi destek verir.Kimsenin elestirilerine bu sekilde seviyenden düsük karsilik veremezsin ve de hakkin yoktur.Belki bir de özür borcun vardir? Istersen bana da yazabilirsin! O da kendi bilecegin sey!.. |
eleştri başka küstahlık başka başlığı altında bu kadar küstahça bi yazıyı ben pek yakıştıramadım yazarımıza. kendısının sıvasspora olan baglılıgına soylenebılecek en ufak bırsey yok.kaleme aldıgı yazılardada genelde klubumuzun menfaatlerını elınden geldıgı duzeyde savunduguda aşikar.işi elestrı olan bır yazarın eleştırılmeye tahammulunun olmamasıda ayrı tezatlık.
Haklı oldugu bır noktada var Abdullah abının. Burada bazı arkadaslar oturdukları yerden ara ara [B]hadlerını gercekten asıyorlar [/B],ama buna cevaben yazılmıs yazı ile yazarımız bu yazının muhattaplarını bile aşmış kabalık konusunda. sonuc olarak kendısını severım,takıma olan baglılıgınıda cok takdır ederım ama bu yazıyıda kendısıne hıc ama hıc yakıstıramadım. |
[B]Sayın Abdullah bey sızı Sivasspor sevgısını ıyı bılenlerdenım...
Kendını bılmez uc bes dengesız cıkıpta sıze yorum yapamaz veya elestıremez... Herzaman sıvasspor yazılarını beklıyoruz... Zaten sızden baskada yazan yok, Sıvasspor sevdalısı olarak sevgılerle S. Arabıstandan yıgıdo[/B] |
Sayın Abdullah Yiğit eleştirilerinde önemli ölçüde haklı. Sanırım bu forumda yorum yapan arkadaşların bir kısmı Abdullah Bey'in dünki yazsının altına yazılan terbiyesiz ifadeleri görmediler. Görmemiş olabilirler çünkü günün ilerleyen saatlerinde bu terbiyesiz ve seviyesiz ibareler forum yöneticilerimiz tarafından kaldırıldı.
Eminim ki Abdullah Yiğit kendisinin futbol bilgisi, kültürü veya yazılarının içeriği hakkında gelen yazılara kızmıyordur veya darılmıyordur. Abdullah Bey'i bu kadar kızdıran dün bazı ''seviyesiz''lerin yapmış olduğu ve daha sonra silinmiş olan ''terbiyesizce'' ibarelerdir. İnsanların fikirlerini, düşüncelerini, kılık kıyafetlerini, tavırlarını, ideolojilerini vs beğenmeyebilirsiniz. Ancak kişiliği ile dalga geçmeye çalışırsanız o insanın damarına basmış olursunuz. Abdullah Bey'in yazısının sert olduğunu kabul ediyorum ancak bu yazıyı kişiliğine saldırılmış bir insanın feryadı olarak anlamak gerekir. Umarım bu yazıdan sonra dünkü ifadeleri kullananlar çıkıp Abdullah Bey'den özür dilerler. Saygılarımla. |
bence çok yerinde yazmıs abdullah abi adam eleştirlmedi resmen dalga gecildi resmiyle dalga gecenler oldu askerlik resmimi kızlara hava atmak için koymusdur gibi seviyesiz amaçsız yorumlar yapıldı bu eleştiryse ben kabul etmıyorum böle elestiriyi adamın resmiyle dalga gecmekmı elestırı sonradan sivassporlu olmayan insanların basında gelır abdullah abi sonuna kadar desteklıyorum bu yazısını
|
Öncelikle forumların insanlara hakaret etme platformlarına dönüşmemesi lazım. Forum yönetimi hakaret içeren mesajları siliyor ama bunun yanında bizim de görüşlerimizi açıklamak dışında bir kaygı taşımıyor olmamız lazım.
Bazı arkadaşların yorumladığı gibi bundan çok ağır şekilde eleştirilen bazı köşe yazarları bu şekilde bir yazı kalme almıyorlar. Yazarlık yapan bir büyüğümüz olarak Abdullah Yiğit'ten düşüncelerini daha şık şekilde ifade etmesini beklerdim Tepki göstermekte haklı ancak ulusal gazetelerde de yazan Sivas'ı temsil etme misyonunu üslenen birisine bu üslup yakışmamış. |
[B][I]Sayın Abdullah Yiğit'in yazılarını genelde takip eder ve beğenirim,Dünkü yazısını'da okudum ve beğendim, İçinde birkaç harf ve imla hatası varsa millet buradan birşey kapıp yazının tamamını unutup sadece o kısma göre yorum yapmaları acizlikten başka birşey değil,Ve hatta fotoya göre yorum yazıp dalga geçenler bile vardı.Birisi bir eleştiri yapıyorsa başka birisi o yoruma göre yorum yapıyor yazıyı okuma gereği bile duymuyor.Yıllarını bu işe vermiş,Sivasspor için elinden geleni yapmaya ve yazmaya çalışan birisine bu şekilde ağır sözler söylenmesi terbiyesizlikten başka birşey değildir.Belki çoğunun yaşı küçük genç ve olgun yaştalar fakat bu kadarda ağır yazmalarını gerektirmez.
Hata yapmak insan oğlunun fıtratında vardır,Hata yapmıyorum yapmam diyenler yalan söylüyor,Bizler hatayı kapatacağımız yerde onu dahada genişletip açmaya çalışıyoruz,Kocaman bir ağaçtaki iyi meyveleri görmüyor bir tane çürük olanı görüyoruz ve ondan dolayı o ağacı kesmeye yoketmeye çalışıyoruz,Buda bizim acizliğimizi gösteriyor. Abdullah Yiğit kendisi ile dalga geçenlere veya geçmeye çalışanlara ağır ve güzel bi cevap vermiş helal olsun.[/I][/B] |
helal olsun kendını destek sanan fakat rakımımıza ancak köstek olabılen taraftara iyi bir ders oldu buradan sivassoorun aldığı basarısız sonucları sahıslara baglayan bazı taraftar arkadaslar bu yazıdan dersini almıştır inşallah gecen sezon bursa şampiyon oldugunda spor yazarları en buyuk etkenlerden bırısının yerel basın oldugunu söylüyordu biz yerel basına ve takımımıza sahıp cıkalım gerısı gelecektır
|
dünki yazının yorumlarını okumadım ama bazen sırf eleştirmek için eleştirenler var unutmayın bu site tüm sivasspor camiası tarafından takip ediliyor sivasspor'a zarar verecek yorumlarda bulunmayalım...
|
[QUOTE=Salim58;677792][B][I]Sayın Abdullah Yiğit'in yazılarını genelde takip eder ve beğenirim,Dünkü yazısını'da okudum ve beğendim, İçinde birkaç harf ve imla hatası varsa millet buradan birşey kapıp yazının tamamını unutup sadece o kısma göre yorum yapmaları acizlikten başka birşey değil,Ve hatta fotoya göre yorum yazıp dalga geçenler bile vardı.Birisi bir eleştiri yapıyorsa başka birisi o yoruma göre yorum yapıyor yazıyı okuma gereği bile duymuyor.Yıllarını bu işe vermiş,Sivasspor için elinden geleni yapmaya ve yazmaya çalışan birisine bu şekilde ağır sözler söylenmesi terbiyesizlikten başka birşey değildir.Belki çoğunun yaşı küçük genç ve olgun yaştalar fakat bu kadarda ağır yazmalarını gerektirmez.
Hata yapmak insan oğlunun fıtratında vardır,Hata yapmıyorum yapmam diyenler yalan söylüyor,Bizler hatayı kapatacağımız yerde onu dahada genişletip açmaya çalışıyoruz,Kocaman bir ağaçtaki iyi meyveleri görmüyor bir tane çürük olanı görüyoruz ve ondan dolayı o ağacı kesmeye yoketmeye çalışıyoruz,Buda bizim acizliğimizi gösteriyor. Abdullah Yiğit kendisi ile dalga geçenlere veya geçmeye çalışanlara ağır ve güzel bi cevap vermiş helal olsun.[/I][/B][/QUOTE] Sevgili Salim Kardeşim, Abdullah Yiğit'in son yazısındaki utanç verici uslundan sonra, onu bir önceki yazısında hakarete varan seviyede eleştiren insanlardan ne farkı kaldı? |
Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka! daaaaa
sayın gazeteci ve yazar abim size değer verir ve yazılarınızıda yakından takip ederim ama ?
bu yazınızdan pek hoşnut olduğum söylenemez nedenini ise sizinki gibi bir kıssa ile anlatayım. günün birinde alimler bir araya gelmiş ve içlerinden dünya sevgisinin hiç olmadığını birbirlerine anlatırlar. o der bende dünya sevgisi yok diğeri der benim hiç dünyaya meylim yok. fakat içlerinden öyle biri var ki oda diğerlerine yönelerek. madem dünyayı bu kadar sevmiyorsunuz neden geldiğinizden beri onu konuşup kalbinizde yerini pekiştiriyorsunuz. BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:29. |