![]() |
Çalımbay:Maçın Kaderini Hakemler Belirledi
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26931&token=24117][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26931&token=24117[/img][/url]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iki takımında sahada güzel mücadele verdiğini ancak maçın kaderini hakemin belirlediğini söyledi. Çalımbay, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, "İki takımada tebrik ediyorum. Kazanmak için güzel bir oyun ortaya koyduk" dedi. Ancak bugün maçın kaderini belirleyenlerin hakemlerin olduğunu kaydeden Çalımbay, şöyle dedi: "Bugün verilen kararlar hatalıydı. Hakemler verdikleri kararla skoru etkiledi. Hakemler biraz daha dikkatli olmalı. Sivasspor sahipsiz değil. Hakemler verdikleri kararla takımların kaderiyle oynar hale geldi. Bu işler bu kadar basit mi? Hakem hataları Bursa maçıyla başladı. Doğru dürüst maç yönetsinler. Karşımıza hakemleri alıp mücadele etmek istemiyoruz. Verdikleri hatalı kararlarla takımlara zarar veriyorlar. Kim olursa olsun iyi ve düzgün maç yönetsinler. Bu günde maçın kaderini belirleyen hakemdir. İnanılmaz hatalar yaptı ve maçın sonucunu onlar belirledi. Bizde zaman gelince bunun cevabını veririz." Eskişehirspor maçının kendisi için büyük önem taşıdığını kaydeden Çalımbay, "Benim için anlamlıydı. Burada iki senem geçti ve Eskişehirspor'un zor günlerinde burada idim. Şuan ki takımı ben kurmuştum. Bugün ilginç goller yedik. Ama yediğimiz ikinci golü hakeme bağlıyorum. Bizim için lig bitmedi. Kalan 12 maçtan en iyi sonuçlar çıkarıp bu seneyi lig kalarak geçirmek istiyoruz. Gelecek yıl iyi yerlerde olmak istiyoruz" diye konuştu. [B]Kılıç: "Her hafta aynı senaryo"[/B] Sivassporlu futbolcu Erman Kılıç 2-1 mağlup oldukları Eskişehirspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada son dakikada yedikleri gollerden yakındı. Erman Kılıç maçın ardından yaptığı açıklamada, "Maç hakkında aslında konuşulacak çok şey var. Biz her hafta aynı senaryoyu yaşıyoruz. İyi mücadele ediyor, iyi futbol oynuyoruz ama 87, 88, 90'ıncı dakikalarda böyle goller yiyoruz. Bir türlü bu psikolojinin içerisinden çıkamadık. İnşallah haftaya içeride Manisa maçımız var. Bu maçla birlikte artık galip gelip yavaş yavaş 3 puanları almak istiyoruz. Sivasspor'lu futbolcular olarak bu işin üstesinden geleceğimize eminiz" dedi. Sivassporlu futbolcu Navratil ise, "Çok üzüldük, bizim için kötü bir geceydi. Şansızlık diye nitelendirebiliriz. Bizim de 3-4 tane gol pozisyonumuz vardı. Bu pozisyonları değerlendirip, biz de galip gelebilirdik" ifadelerini kullandı |
Cevap: Çalımbay:Maçın Kaderini Hakemler Belirledi
PROTESTOMUZA SEYİRCİ KALAN SİVAS HALKI HAKEMLERİ İZLEMEYE DEVAM EDİN...
|
Keske hocamiz macin görüntülerini izleyip hakemi suclasaydi daha dogru yapardi.Verdigi sari kartlar tartisilmaz.Son dakikada yapilan faul de tartismasiz.Eskisehir´in attigi golden sonra Sedat Bayrak yedek kulübesine dogru eli ve koluyla birseyler yapiyor.Kac kisi gördü bunu.Bu güne kadar maclarimizi yöneten hakemlerin icinde en iyisiydi Ilker Meral.Bu nada hakem hatasi dersek artik o zaman biz hic sahaya cikmayalim.Ivesa´nin topu alirken Eneroma´nin yere düsmesine penalti verilseydi ,herhalde dünya´nin en ucuz penaltisi olurdu.
|
valla bu sezonki en iyi hakemdi diyebiliriz. adamın hakkını yemeyelim.
|
Bu macta hakem elinden gelen en iyi performansı sergiledi.Şu ana kadar Sivasspor'un en iyi maçını yönetti.Rıza Hoca'da taktik-maktik yok.Hele ki Mehmet Yıldız tam bir mal.Oynamaması lazım bence onun.Bu mal futbolculara sahipken 10 kişi ile defans yapamamız daha iyi olurdu.Kontradan gol bulabilirdik en azından ve gol yemezdik.Ama olmadı.Ben bu sene bu taktik anlayısı ile devam eder isek düşeceğimizi tahmin ediyorum.Umarın yanılırım...
|
hakem bence iyi maç yönetti hoca yenilginin kızgınlıgı ile hıncını hakemden almış
|
ulan yeter hakemler mazeret göstermeniz, açıkça bizde ruh yok deyin salak salak dolaşmayın sahada yeter artık
|
hocam en iyi maçı ilker meral yönetti 1.golde faul yoktu 2.golde faul vardı hakem hataları yerine defansın hatalarına baksanız olurmu
|
hocam çok komik duruma düşüyorsun..
yol yakınken sen bizim bildiğimiz sivaslı atom karınca rıza olarak kalmaya devam et YANİİİ istifa et hocaaa sen bu işiii biillmmiiyyoorrssuunnnnnnn |
BIRAKIN ARKADAŞLAR İSTİFA SÖYLENTİLERİNİ BU TAKIM 4 HAFTADIR ÇOK İYİ OYNUYOR AMA BUYUK ŞANSIZLIKLAR VAR OLMADIGI ZAMAN OLMUYOR ÇOK ANLAMSIZ YORUMLAR YAPIYORSUNUZ TAMAM RIZA HOCANIN HATALARI VAR AMA DAHA NE YAPSIN RIZA HOCA DUN ÇOK NET 3 KEZ KALECİ İLE KARŞIKARŞIYA GOL OLMASI OLMAYINCA OLMUYOR BU TAKIMA GUVENIN VE KESINLIKLE LİGDE KALACAGIMIZA İNANIN ESKİŞEHİR TAKIMI DUN BANA İYİ OYNADI DİYEBİLİRMİSİNİZ HADİ SOYLEYİN SÖYLEYEMEZSİNİZ ÇÜNKİ SİVAS ONLARDAN KAT KAT ÜSTÜNDÜ TAKIMA DESTEK OLALIM
|
[QUOTE=calipso;694894]hocam çok komik duruma düşüyorsun..
yol yakınken sen bizim bildiğimiz sivaslı atom karınca rıza olarak kalmaya devam et YANİİİ istifa et hocaaa sen bu işiii biillmmiiyyoorrssuunnnnnnn[/QUOTE VVAAAY VAAAAY VAAAAY o istifa et bu istifa et eee kim kaldı senin yönetimin acizse hocaların istediği topçuları almaz gider sıradan mahalle topçuları alırsa hoca ne yapsın..git barselonanın madritin hocasını getir ne yapabilecek balık baştan kokar hemşerim biz burda mesut hoca varken bas bas bağırıyorduk bu yönetimden bi cacık olmaz diye ama ne oluyodu biliyomusun hemen site moderatörleri mesajı siliyodu o zaman dedimki takım bank asyaya gittiğinde bu sitede yazacak kimseyi bulamayacaksınız alın işte takım bank asya yolunda ilerliyo sevgili hemşerim istifa edecek birileri varsa oda YÖNETİMİN KENDİSİDİR rıza hocada hiç suç yoktur senin eline unu vermişler şekeri vermişler suyu vermişler ama yağ vermemişler hadi helva yapta yiyelim bakalım yapabiliyomusun belki yaparsın ama bugünkü sivasspor kadar yaparsın rızaya suç bulacağınıza gidin yönetim istifa diye bağırın o zaman doğru yolu bulursunuz |
[QUOTE=calipso;694894]hocam çok komik duruma düşüyorsun..
yol yakınken sen bizim bildiğimiz sivaslı atom karınca rıza olarak kalmaya devam et YANİİİ istifa et hocaaa sen bu işiii biillmmiiyyoorrssuunnnnnnn[/QUOTE] VVAAAY VAAAAY VAAAAY o istifa et bu istifa et eee kim kaldı senin yönetimin acizse hocaların istediği topçuları almaz gider sıradan mahalle topçuları alırsa hoca ne yapsın..git barselonanın madritin hocasını getir ne yapabilecek balık baştan kokar hemşerim biz burda mesut hoca varken bas bas bağırıyorduk bu yönetimden bi cacık olmaz diye ama ne oluyodu biliyomusun hemen site moderatörleri mesajı siliyodu o zaman dedimki takım bank asyaya gittiğinde bu sitede yazacak kimseyi bulamayacaksınız alın işte takım bank asya yolunda ilerliyo sevgili hemşerim istifa edecek birileri varsa oda YÖNETİMİN KENDİSİDİR rıza hocada hiç suç yoktur senin eline unu vermişler şekeri vermişler suyu vermişler ama yağ vermemişler hadi helva yapta yiyelim bakalım yapabiliyomusun belki yaparsın ama bugünkü sivasspor kadar yaparsın rızaya suç bulacağınıza gidin yönetim istifa diye bağırın o zaman doğru yolu bulursunuz |
Yönetim daha ne yapsın adamlar dünyanın parasını harcadılar. Rada'yı Navratil,'i Eneramo'yu isteyen hoca değil miydi. Bu anlamda bütün sorumluluk hocadadır. Takımı 13-14 adama kilitleyip diğerlerini değerlendirmeyen aldığı kaleciyi oynatmayıp Korcan'ın hatalı gollerine seyirci kalan da hocadır. Her maçta 2011'in futbolunu oynatacağım diye defansı orta sahayı boş bırakıp topyekün hücum eden de hocadır.
|
ben bu macta pek hakem hatası göremedım gercekten cok ıyı yönetti artık bu macvı bırakıp önümüzdeki maclara odaklanmamız lazım
|
Mecnun Odyakmaz ve Rıza Çalımbay ile takımımız bu sezon ligde kalıp,gelecek sezon ligin üst sıralarını zorlayacaktır.Hakem kritik noktalardaki kararlarını hep eskişehirspor lehine verdi.Orta sahadaki faul kararlarını doğru verse ne fark eder arkadaşlar?frikik golünden önce faul yoktu ,o pozisyon ceza sahası içinde olsa penaltı verilebilir mi acaba?Faulse verilmesi lazım,bunu düşünmek lazım...Ben Sivas taki yöneticilerimiz ve yerel yöneticilerimizin ilgisizliğinden şikayetçiyim.Sivas taki yöneticiler,taraftarların daha organize olabilmesi,belki de tek taraftar grubu altında birleşebilmesi için bir çaba sarf ettiler mi acaba bu güne kadar?Bir de Vali Ali Kolat..2 haftada 1 sivasspor maçına gelerek takıma destek olduğunu mu sanıyorYerel basından valinin ilgisizliğini haber yapmasını bekliyorum ben.
|
[I][B]Bırakın ya komik olmayın ne hakemi? Yenilgi almamızdaki en son suçlu hakem. Bizim bu sezon şimdiye kadar oynadığımız maçlarda en hatasız ve kasıtsız olanı bu hakemdi.[/B][/I]
|
goldeki faul cok net bir fauldu bence arkadaslar enaramo hatali o golde, bilerek faul yapti rapik takima...
|
[QUOTE=alperen2009;694911]goldeki faul cok net bir fauldu bence arkadaslar enaramo hatali o golde, bilerek faul yapti rapik takima...[/QUOTE]
Acemi yigido sen yanlis gormusun bence uzaktan yakindan alakasi yoktu faulle |
1-Grosicki sol tarafta oynayamaz!Sağ açıkta oynat farkı gör.
2-Pedriel bizim ligimizin topçusu değil. 3-Maça Rada ile değil Mehmet Nas ile başla. 4-Hakemler hakkında konuşacağın maçı bil.Bu sezonki en güzel hakemdi. 5-KALEDE KORCAN OYNAMAZ!!!KAMENAR'I GÖRMEK İSTİYORUZ.Korcan'ın basit çıkışlarından gol yemekten sıkıldık artık!---- 6-Taraftar diye yanıp tutuşan arkadaşlar:İbb nin taraftarı yok ama tam bir takım.O zaman bizim topçularımız da çıkıp oynayacaklar.Tribüne oynamanın zamanı değil. 7-Taraftarın tahammülü kalmadı.3 puanLAR istiyoruz.Saygılar.. |
Lanet olsun icimdeki futbol askina
|
[QUOTE=erhan 10;694915]1-Grosicki sol tarafta oynayamaz!Sağ açıkta oynat farkı gör.
.[/QUOTE] İki pozisyonda Grosicki sol ayağına geldiğinden etkili olamadı. Bu kanadın adamı değil. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. |
Hakem olagan ustu mac yonetdi..bos kalelere topu gonderemiyoz hakeme bahane buluyoruz.keske her maçımızı ilker meral yönetse.
|
macin kaderini hakem degil sen cizdin riza efendi.
abuk subak taktiginle ve yanlis oyuncu degisikliklerinle. 2 tane kaleci transfer ediyorsun ikiside kiralik. aklinca 8tasa kaleci yetistiriyorsun. mendoncayi niye transfer ettin yaninda otursun diyemi? |
Allah yardimcimiz olsun, diyecek bi laf bulamiyom vallah...
|
Sagduyulu sivas taraftarından allah razı olsun hakem dün cok iyidi iki taraf icin maca etki edecek yanlış bi kararı kesinlikle yoktu.Rıza hoca bunu saten hep yapar macı kaybedince ya sucu hakeme atar yada kendi futbolcusuna bi kerede demezki guzel futbol oynayan takımın hızını kesiyorum ben oyunu okuyamıyorum oyuncu degiştirmede yanlış yapıyorum bi kerede sucu kendisinde bulsa şaşırırdım saten.
|
[B]saçma sapan gol ye, pozisyonları değerlendirme, oyuncu değişikliklerini yerinde yapamama sonra hakeme suç bul!!!!!!!!![/B]
|
[B]Bence macta hakem iyidi hata da yapmadi bizde eger mehmet ile suarez 100% golleri atsalardi 3-1 bile alabilirdik bu maci ozaman hakemlerde hickimse bahsetmezdi
Eneramo kendini yere atti bence penaltida degildi .[/B] |
sivasspor iyi oynamıyor kimse kimseyi kandırmasın. çok iyi mücadele ediyor bunun sonucunda 90 dakika boyunca 3 tane pozisyona ya giriyor ya giremiyor. rıza hocanın tek hatası bence rada ve navratili beraber oynatmamasıdır. rada yı orta saha da oynatıyor kadir tek başına çırpınıp duruyor. mehmet yıldıza da gelince artık hangisini atacaksın sen forvetsin be adam. sedat ta bildiğimiz sedat ondan medet umuyorsak işimiz allaha kalmış. gol atıyoruz adam gidip gole sevineceğine hakemle uğraşıyor.. bu takım düşmez diyoruz amaa söylemekle olmuyor gol atmamız maç kazanmamız lazımmmm......
|
geç bu işleri hocam.. senin de yavaş yavaş suyun ısınmaya başladı..
|
[QUOTE=burakkova;694948]geç bu işleri hocam.. senin de yavaş yavaş suyun ısınmaya başladı..[/QUOTE]
bence sivasspor un suyu ısındı yakında fokur fokur kaynamaya başlar bugün buca yenerse sen kurtul bakalım nasıl kurtulacaksan arkadaşlar ben soruyorum şimdi size internetten hoca bulan kimdi mesut hocayı kovan kimdi rıza hocanın ayağını kaydırmaya çalışan kim kim suçlu BÜLENT UYGUN suçlu AFRİKALI HOCADA suçlu MESUT HOCADA suçlu RIZA HOCADA suçlu ya kardeşim kim SUÇSUZ YÖNETİM SUÇSUZ TARAFTAR SUÇSUZ kim haklı kim haksız onu söyleyin bırakın hocayla uraşmayı HA o futbolcularıda rıza hoca istemedi yönetim kendisi ekonomik olduğu için aldı belki tutarsa satar para kazanırım diye |
hakemlik bir olay yok maçta o son dakikada olan hareket hiç olacak iş değil ya enaramo hem gol atamıyo sonra bize gol attırıyo o son dakikada yapılan faul olacak iş değil ya
|
[QUOTE=mm1970;694952]bence sivasspor un suyu ısındı yakında fokur fokur kaynamaya başlar bugün buca yenerse sen kurtul bakalım nasıl kurtulacaksan arkadaşlar ben soruyorum şimdi size internetten hoca bulan kimdi mesut hocayı kovan kimdi rıza hocanın ayağını kaydırmaya çalışan kim kim suçlu BÜLENT UYGUN suçlu AFRİKALI HOCADA suçlu MESUT HOCADA suçlu RIZA HOCADA suçlu ya kardeşim kim SUÇSUZ YÖNETİM SUÇSUZ TARAFTAR SUÇSUZ kim haklı kim haksız onu söyleyin bırakın hocayla uraşmayı HA o futbolcularıda rıza hoca istemedi yönetim kendisi ekonomik olduğu için aldı belki tutarsa satar para kazanırım diye[/QUOTE]
haklısın.. mecnun başkan'dan başka kimse yok yönetimde.. toptan değiştireceksin yönetimi.. |
[B][I]Hocam bahane arama artık hakemin nasıl maç yönettiği belli.
Buca bile 2 haftadır kendı evınde galıp gelıyor..Biz berabere kalsak sevınıyoruz artık YeterrRRRR....!!! BUhafta manısa maçını aldın aldın alamadın İSTİFA SESLERİNİ duyacaksın[/I][/B] |
hocam artık sende hataları yapmaya başladın bu hamlelerin nasıl hamleler
|
Ben Rıza Hocadan memnunum son 15 dakikası hariç gerçekten iyi oynuyoruz hoca gitse Ziya Doğan mı gelsin yoksa Hakan Kutlu mu komik oluyorsunuz Rıza Çalımbay bizim gibi dişini tırnağına takıyor bu takımı kurtarmak için ne gerekirse yapacak tek kişi yılmaz vural gibi 1milyon tl alıp seneye takımdan kaçsa daha mı iyi
|
HAKEME TEK BİR SÖZ BİLE FAZLA GELİR EN ADİL MAÇIMIZI OYNADIK. KARTLARDA YERİNDE SON FREEKİCKTE. BİZDE GOL ATMA KISIRLIĞI, GOL YEME ALIŞKANLIĞI VAR. BUNU ÇÖZMEDEN BURAYA GUARDİOLA GELSE HAVA.
|
Sayın Rıza hocam hangi posizyona girdinizde hakem oyunu kesti, hangi şutunuz gol oldu da hakem saymadı rakip kaleye kaç şut vardı hiç saydınız mı evet mazeret aranırda başkasını suçlamakla olmaz.Oyuncular ayaklarında topu kayıp edince hemen hakemlere hücüm ediyorlar.Öncelikle oyuncuları kontrolün altına al.Bir de defans görevini yapsın bu kadar ileriye çıkarmanın bir anlamı yok. Takım koşuyor iyi oynuyor şansızlık devam ediyor.İnşallah bu hafta kazanacağımıza inanıyorum bol şanslar.
|
[I][B]Hocam hakemden önce sen şu takımdaki artistlere bir çeki düzen ver. Bu sedat kim ki, sana el kol hareketi yapıyor ? Kim ki bu adam, gol attığımız da sevinip arkadaşlarıyla kucaklaşacağı yerde, hakemle dalaşıp kart görüyor ?[/B][/I]
|
[QUOTE=B.DUMANLI;694878]Keske hocamiz macin görüntülerini izleyip hakemi suclasaydi daha dogru yapardi.Verdigi sari kartlar tartisilmaz.Son dakikada yapilan faul de tartismasiz.Eskisehir´in attigi golden sonra Sedat Bayrak yedek kulübesine dogru eli ve koluyla birseyler yapiyor.Kac kisi gördü bunu.Bu güne kadar maclarimizi yöneten hakemlerin icinde en iyisiydi Ilker Meral.Bu nada hakem hatasi dersek artik o zaman biz hic sahaya cikmayalim.Ivesa´nin topu alirken Eneroma´nin yere düsmesine penalti verilseydi ,herhalde dünya´nin en ucuz penaltisi olurdu.[/QUOTE]
Kimse yanlış anlamasın alıntı butonuna tıklayacakken; teşekküre'e tıkaldım.. Bu yoruma katılmam mümkün değil.. Özür dileyerek bu hatamı düzeltiyorum.. |
Demek ki bazı arkadaşlarımızda Serdar'ın arkadan havada iken bir rakibi itmenin faul olduğunu hala ya bilmiyorlar yada konuyu kavrayamamışlar.. Ne diyelim.. İçimizdeki yanlı hakemler..!! Ve ayrıca bizim alyehimize verilen o son dakika frikiğini acaba Eskişehir ceza sahası üzerinde o dakikada çalarmıydı.. Bu soruyuda kendize bir sorun saygı değer arkadaşlar..!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:05. |