SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   taraftardan yönetime ve rıza hocaya tam destek (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31324)

risale69 19.02.2011 13:02

taraftardan yönetime ve rıza hocaya tam destek

herkesin malumu olduğu üzere sivasspor son iki yıldır zor günler yaşıyor.
herşeye rağmen geçen sene yönetimin soğukkanlı davranması, paniğe kapılmaması sonucunda ligde kalmayı başarmıştık.
bu seneki kadromuz geçen seneye göre daha kaliteli ve daha iyi top oynuyor. ilk 5 hafta zorlu maçlar oynadık ve maalesef puan alacağımız maçları basit hatalar sonucu kaybettik. yine de hala umut var. bize düşen görev, yönetime , rıza hocaya ve takıma sahip çıkmak. kalacaksak onlar sayesinde kalacağamızı bir an bile unutmamalıyız.
biz konyadan da bucadan da daha bitr takımız. Allahın izniyle de kalacağız bu ligde. sizden bir taraftar olarak ricam sivas için canını dişine takan mecnun başkanımızı, rıza hocamızı sivasın bu iki has evladını üzecek, kıracaK davranışlardan çekinmeniz. sahip çıkalım onlara.

eyupkocak 19.02.2011 13:06

Cevap: taraftardan yönetime ve rıza hocaya tam des

[COLOR=red][FONT="Arial Blake iyi diyon da kardeşim keşke herşey taraftar desteğiyle bitseee:confused:"] a[/COLOR]ma yinede takımı çukurda bırakmaycaz tabii

DoomsDay58 19.02.2011 13:07

Hay eline sağlık işte taraftar böyle olur helal sana YİĞİDO.

MaXiMuM 19.02.2011 13:09

Ben Rıza Hoca'ya sonuna kadar güveniyorum, inanıyorum. Her insan gibi o da hatalar yapıyor ama şuna eminim ki olaya diğer hocalar gibi profesyonel bakmıyor. Düşerse en fazla kovarlar, tazminatımı alır giderim demez, diyemez...

sevda58 19.02.2011 13:11

aynen biz destek vermessek sonuna kadar kim takima sahip cikacak... sonuna kadar destek, kostek degil!

MaXiMuM 19.02.2011 13:12

Düşsekte kalsakta Rıza Hoca'yla devam etmeliyiz. Adımız hoca öğüten takıma çıktı. İstikrar, İstikrar,İstikrar ......

münihli_58 19.02.2011 13:12

Cok güzel bir Yazi Kardesim..Bravo Yigido ;)

58akif34 19.02.2011 13:24

sonuna kadar destege devam kım ne derse desın ben takımıma hocama ve başkanıma güveniyorum

ZiDaNe58 19.02.2011 13:29

Ben inaniyorumki alınacak bi 3 puan herkesin güvenlerini yerine getirecektir..manisa macında 3 puan sanssızlgmızı ve uzerimizdeki ölü topragı atmamımızı saglayacaktır.şeytanın bacagını kırarız insallah bu maçta.

sarsılmaz 19.02.2011 13:33

[QUOTE=risale69;695002]herkesin malumu olduğu üzere sivasspor son iki yıldır zor günler yaşıyor.
herşeye rağmen geçen sene yönetimin soğukkanlı davranması, paniğe kapılmaması sonucunda ligde kalmayı başarmıştık.
bu seneki kadromuz geçen seneye göre daha kaliteli ve daha iyi top oynuyor. ilk 5 hafta zorlu maçlar oynadık ve maalesef puan alacağımız maçları basit hatalar sonucu kaybettik. yine de hala umut var. bize düşen görev, yönetime , rıza hocaya ve takıma sahip çıkmak. kalacaksak onlar sayesinde kalacağamızı bir an bile unutmamalıyız.
biz konyadan da bucadan da daha bitr takımız. Allahın izniyle de kalacağız bu ligde. sizden bir taraftar olarak ricam sivas için canını dişine takan mecnun başkanımızı, rıza hocamızı sivasın bu iki has evladını üzecek, kıracaK davranışlardan çekinmeniz. sahip çıkalım onlara.[/QUOTE]

Bu fikre sonuna kadar katılıyorum Şimdi birlik olmak ve takımı desteklemek zamanı.
Anlamsız şekilde eleştirip stadta çekirdek çitleyerek bu takıma destek olunmaz bunuda anlamalıyız artık!!!!!!!!

eyupkocak 19.02.2011 13:34

[QUOTE=ZiDaNe58;695034]Ben inaniyorumki alınacak bi 3 puan herkesin güvenlerini yerine getirecektir..manisa macında 3 puan sanssızlgmızı ve uzerimizdeki ölü topragı atmamımızı saglayacaktır.şeytanın bacagını kırarız insallah bu maçta.[/QUOTE]

bence de takım da ve oyuncularda bir özgüven sorunu var eğer liğde iki maç üst üste 2 -3 maç alsak daha bizi tutamazlar
hep rakipler rahat oynuyorlar bizim karşımız da inş. manisayı yeneriz

58_babacan_58 19.02.2011 13:53

[B][RIGHT][CENTER][COLOR="DarkGreen"]En KÖTÜ günümüz bugünse bugünde Sivassporluyum YARINDA SİVASSPORLUYUM...[/COLOR][/CENTER][/RIGHT][/B]

mahser 19.02.2011 13:55

[QUOTE=risale69;695002]herkesin malumu olduğu üzere sivasspor son iki yıldır zor günler yaşıyor.
biz konyadan da bucadan da daha bitr takımız. Allahın izniyle de kalacağız bu ligde. sizden bir taraftar olarak ricam sivas için canını dişine takan mecnun başkanımızı, rıza hocamızı sivasın bu iki has evladını üzecek, kıracaK davranışlardan çekinmeniz. sahip çıkalım onlara.[/QUOTE]

dun benımle beraber eskısehır ataturk sdadın takımımıza destek olan kardeslerımıze sonsuz tesekkurler yalnız burda bazı seylerı sızınle paylasmak ıstıyorum basta eskısehır polısının (bızımle muhattap olanlarını )kasdedıyurum akıl almaz ve hıc bır anlam veremedıgım kotu tutumunu anlıyamıyorum ayrıca sdat ıcındekı ozel guvenlıklerın tutumuda ha keza ıkıncı bır sey eskısehırspor taraftarınında agza alınmayacak kufur ve tezevratlarınında gun olup devran donerse aynı sekılde karsılık verecegımızı bılmelerını ıstıyorum yukarda yazından alıntı yaptıgım kardesımde bılsın bıraz sonra yazacaklarımı mac sonunda bursa ya hareketımızde akaryakıt ıstasyonunda karsılastıgımız rıza hocamız ve takımda yetkılı oldugunu soyleyen bır beyfendı aynen sun ları soylemıstır bu takım neden boyle dıye sordugumuzda oynamıyor o..... cocukları atmıyorlar ne yapalım kardesım dıyerek ıfadede bulunmustur buna 5 kısı canlı sahıttıtr sıvas ın has evledı olsun olmasın sıvas ın basarısı ıcın bırsey yapmıyor yada yapamıyorsa ben oyle has evlattlıga tartısırım kalacaksak onlar sayesınde kalacagımız dogrudur ama suda bılınmelıdırkı dusersekte bu lıgden onlar sayesınde dusecegız takıma destek olmanın sadece sdatı doldurup bagırarak destek olunmayacagını maca gıtmeyerek yada gıdılse dahı takıma ve yonetıme karsı tepkı gosterılerekte olabılecegınızı herkesın bılmesını ısterım arkadaslar sıvassporun sanpıyon olabılmesı ıcın her seyın degısmesı lazım sehrın yonetımın tıcaretın kafaların taraftar gurubu dıye bır araya gelen 4-5 tane kolpacının yerel kanalda yorum yapan spor yorumcularının sıvas takı medyanın her seyın arkadaslar her seyın degısmesı lazım saygılarımızla MAHŞER/SİVAS

risale69 19.02.2011 14:20

[QUOTE=mahser;695049] kalacaksak onlar sayesınde kalacagımız dogrudur ama suda bılınmelıdırkı dusersekte bu lıgden onlar sayesınde dusecegız takıma destek olmanın sadece sdatı doldurup bagırarak destek olunmayacagını maca gıtmeyerek yada gıdılse dahı takıma ve yonetıme karsı tepkı gosterılerekte olabılecegınızı herkesın bılmesını ısterım arkadaslar sıvassporun sanpıyon olabılmesı ıcın her seyın degısmesı lazım sehrın yonetımın tıcaretın kafaların taraftar gurubu dıye bır araya gelen 4-5 tane kolpacının yerel kanalda yorum yapan spor yorumcularının sıvas takı medyanın her seyın arkadaslar her seyın degısmesı lazım saygılarımızla MAHŞER/SİVAS[/QUOTE]
el insaf be kardeşim.
oynamıyorlar da ne demek , 90 dakika boyunca kora kor mücadele ediyorlar. bilerek mi atmıyorlar ya da kasten mi gol yiyorlar.
adım gibi eminim alınınan bu kötü sonuçlar en fazla onları üzüyordur.
takım kötü oynasa tamam protestoyu hak ediyorlar derim. ellerinden geleni yapıyorlar. olmayınca olmuyor işte.
eğer düşeceksek de böyle güzel futbol oynayarak mertçe düşelim.
son söz, bu takımın ligde kalıp kalmayacağını taraftarımızın tutumu tayin edecek.

eroldeger 19.02.2011 14:41

biz konyadan da bucadan da daha bitr takımız. Allahın izniyle de kalacağız bu ligde. sizden bir taraftar olarak ricam sivas için canını dişine takan mecnun başkanımızı, rıza hocamızı sivasın bu iki has evladını üzecek, kıracaK davranışlardan çekinmeniz. sahip çıkalım onlara.[/QUOTE] muterem kardeşim bu rıza hocadan birşey olmaz çünkü erman gibi bir adama güvenen hoca hocaolamaz biz ermanla hiç kazanamadıkki bundan sonra kazanalım bu şahsı tanımam etmem ama bildiğim ve gördüğüm takımı spote ediyor kakım eksik oynuyor ooynadığı zaman dün ermanın yerine kamananı veya cihanı oynatsaydı bırakın son dakika golünü malübiyeti şimdi burada galibiyeti konuşuyorduk dikakedin ermanı heroynadığı maçlara hep bir kişi eksik oynuyoruz eyer birgün o oynamazsa kesin farklı bir şekilde galip geleceğiz

58MUAMMER58 19.02.2011 15:09

DEĞERLİ kardeşim yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum,şuanda ne yönetimin,ne hocanın,nede futbolcuların gönderilmesi ,sivasspor lehine olmaz,bu ligde kalacaksakta,düşeceksekte,bu yönetimle ,bu hocayla,bu futbolcularla olacaktır,ben bu takımın zorda olsa ligde kalacağına inanıyorum,tüm yiğidolarında inanmasını temenni ediyorum,takım çok güzel oynuyor,skora yansıtamıyoruz ,şanssızlık,ve hakem hataları,ve bireysel hatalar sonucu gerekli puanları alamadık,güçlü takımlarla oynadık,eger biraz dikkatli olsak,1 puanada razı olsak,4 5 puan alabilirdik olmadı,fakirin tavuğu tek tek yumurtlar derler,yenemediğimiz takımlardan,1 puan almakda kardır.sezon sonunda çok arayacağız beğenmediğimiz 1 puanları.

omer58 19.02.2011 15:20

aslına hem teknik direktörün hemde yönetimin eleştrecek o kadar çok şeyi varki ama simdi zamanı değil şu ligi bi sağ salim adam akılı bi yerde bitirelim ondan sonra..

bazı arkadaşların t.d değişikliği önerisi mantıklı değil hani bi laf vaardır ''dereyi geçerken at değiştirilmez'' şimdi t.d değşikliği bize birsey kazandırmaz hem artık bu saatten sonra duyusallık ön planda sivasporun düsmemesi için fedakarlık yapacakcak tekmeye kafa uzatacak futbolcularla bu bilinci onlara verecek rıza hocayla devam etmek en mantıklısı artık taktik teknik kısmı isin biraz geride kaldı kendi evimizde son nefesine kadar mücadele edip çoğu maçtan 3 puanla ayrılmamız lazım

eroldeger 19.02.2011 15:21

sağol hemşerim iyi yazmışsında görünen köy kılavuz istemez sen elinde birsürü kaliteli oyuncu varken erman gibi birinden medey umarsan sonuçbeli eskişehirde ermanın yerine cihan veya kamananla veyahu emrano ile başlasaydı ne olurdu hiç düşündünüz mü şimdi burada galibiyeti konuşacaktık bugün kasım paşa da kazandı haftaya ligin dibi bizim çünkü bu adam hoca değil herşeyortada üzgünü ama gerçekler böyle

stain 19.02.2011 15:57

elbette emeklerimizin karşılığını alacağız sonuna kadar destek olalım

destek olmuyorsakta köstek hiç olmayalım

Yusuf Çevik 19.02.2011 16:25

[B][COLOR="DarkRed"]Abi sonuna kadar destek veriyoruz.Manisa maçına bütün yiğidoları stadda görmek istiyorum.Çıkış maçımız bakın eğer gelmezseniz takım yalnız kalır ve düşeriz takıma sahip çıkma zamanı geldi.Tamam sinirliyiz ama takıma sahip çıkmamız lazım.Yoksa düşeceğiz.[/COLOR][/B]

adalı harun 19.02.2011 17:04

kardeş yazdıklarına katılıyorum
yalnız rıza hoca gelmeden önce bizim takımda futbol yoktu
simdi hangi sahada olursa olsun top oynuyoruz pozisyona giriyoruz
biz daha hiç rakiplerimizle karşılaşmadık
inşşallah bu hafta ile başlayacagız seriye üst üste üç maç yapsak nerelere geliriz kaldıjki bu kadro en az 24 puan toplar

ready 19.02.2011 17:19

[B]güzel oynuyoruz ne varki sonuca gidemiyoruz [/B]

mm1970 19.02.2011 17:26

[QUOTE=mahser;695049]dun benımle beraber eskısehır ataturk sdadın takımımıza destek olan kardeslerımıze sonsuz tesekkurler yalnız burda bazı seylerı sızınle paylasmak ıstıyorum basta eskısehır polısının (bızımle muhattap olanlarını )kasdedıyurum akıl almaz ve hıc bır anlam veremedıgım kotu tutumunu anlıyamıyorum ayrıca sdat ıcındekı ozel guvenlıklerın tutumuda ha keza ıkıncı bır sey eskısehırspor taraftarınında agza alınmayacak kufur ve tezevratlarınında gun olup devran donerse aynı sekılde karsılık verecegımızı bılmelerını ıstıyorum yukarda yazından alıntı yaptıgım kardesımde bılsın bıraz sonra yazacaklarımı mac sonunda bursa ya hareketımızde akaryakıt ıstasyonunda karsılastıgımız rıza hocamız ve takımda yetkılı oldugunu soyleyen bır beyfendı aynen sun ları soylemıstır bu takım neden boyle dıye sordugumuzda oynamıyor o..... cocukları atmıyorlar ne yapalım kardesım dıyerek ıfadede bulunmustur buna 5 kısı canlı sahıttıtr sıvas ın has evledı olsun olmasın sıvas ın basarısı ıcın bırsey yapmıyor yada yapamıyorsa ben oyle has evlattlıga tartısırım kalacaksak onlar sayesınde kalacagımız dogrudur ama suda bılınmelıdırkı dusersekte bu lıgden onlar sayesınde dusecegız takıma destek olmanın sadece sdatı doldurup bagırarak destek olunmayacagını maca gıtmeyerek yada gıdılse dahı takıma ve yonetıme karsı tepkı gosterılerekte olabılecegınızı herkesın bılmesını ısterım arkadaslar sıvassporun sanpıyon olabılmesı ıcın her seyın degısmesı lazım sehrın yonetımın tıcaretın kafaların taraftar gurubu dıye bır araya gelen 4-5 tane kolpacının yerel kanalda yorum yapan spor yorumcularının sıvas takı medyanın her seyın arkadaslar her seyın degısmesı lazım saygılarımızla MAHŞER/SİVAS[/QUOTE]

işte gerçek taraftar özü sözü bir gerçek bir yiğido şahsım adına sonsuz teşekkürler yönetim yağcıları iyi okuyun bu takım küme düşerse sizin yüzünüzden düşecek

kimyamurat58 19.02.2011 17:33

umarım bir an önce 3 puan alırız....

yigidoemirkan 19.02.2011 17:38

arkadaşlar mecnun başkana sivasın gözbebegi rıza çalımbaya destek olmayacagızda kime olacagız yigidoyada bu yakışır herzaman arkanızdayızzzz:);):);):);):);):)

risale69 19.02.2011 17:55

[QUOTE=mm1970;695118]işte gerçek taraftar özü sözü bir gerçek bir yiğido şahsım adına sonsuz teşekkürler yönetim yağcıları iyi okuyun bu takım küme düşerse sizin yüzünüzden düşecek[/QUOTE]
bu takım düşerse eğer felaket tellallığı yapanlar yüzünden düşer.
bir üstümüzdeki takımla puan farkımız sadece 2 puan ve daha şimdiden düştük, yandık , bittik diyen adamlar var.
üç puanlı sistemde 2 hafta üst üste kazansan orta sıralara dahi yükselmek mümkün felaket tellallığı yapan adamları anlamakta güçlük çekiyorum.
takıma böyle mi destek olacaksınız. böyle taraftarlık olmaz olsun.

sebasteia 19.02.2011 18:02

rıza hoca'dan dik, delikanlı, yiğido ve bir sivaslıya yakışır açıklamalar bekliyoruz. rıza hocam biz seni her halükarda seviyoruz, öncelikle bunu bil! sen her daim başımızın üstündesin, sen bizim yiğido rıza hocamızsın! ancak sivasspor'la ilgili rotanı da kesin bir şekilde çiz ve bizimle paylaş. biz bank asya'da da seninle devam etmeye razıyız. sen gemileri yaktığını bu yola girdiğini söyle, biz de seninle gemileri yakalım, seninle her zaman her an birlikte olalım!

geçen altı haftada sadece bir puan alabilen bu takımın kalan 12 maçta da en fazla 6-7 puan alabileceğini biz de biliyoruz, sen de biliyorsun. ama maç sonlarında artık darmaduman olup, çöktüğümüz için bu işi daha fazla sürdüremediğimizi söyle, biz de kabullenelim, hakeme makeme sataşıp, psikolojimizi bozmayalım. işimize gücümüze bakalım. kimse de endişe etmesin, yiğido dik dursun, sabır göstersin. eğer rıza hoca'nın planında varsa, bizi terk etmezse, rıza hocamızla mecnun başkanımızla bank asya'ya indiğimiz gibi çıkmasını da biliriz.

herşey olacağına varır! ne yapalım, kader ağlarını örüyor!!!!

taraf 19.02.2011 18:27

23.Hafta
BUCASPOR - BURSASPOR :
GAZİANTEPSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
FENERBAHÇE - KASIMPAŞA
MKE ANKARAGÜCÜ - GENÇLERBİRLİĞİ
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - GALATASARAY A.Ş.
TRABZONSPOR A.Ş. - KAYSERİSPOR
SİVASSPOR - MANİSASPOR :
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - KONYASPOR
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.

24.Hafta
KAYSERİSPOR - MANİSASPOR
KONYASPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
GALATASARAY A.Ş. - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
GAZİANTEPSPOR - SİVASSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.
BURSASPOR - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR
KASIMPAŞA - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
ESKİŞEHİRSPOR - BUCASPOR
GENÇLERBİRLİĞİ - FENERBAHÇE

25.Hafta
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - ESKİŞEHİRSPOR
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - BURSASPOR
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
SİVASSPOR - KAYSERİSPOR
MANİSASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
BUCASPOR - GAZİANTEPSPOR
MKE ANKARAGÜCÜ - GALATASARAY A.Ş.
FENERBAHÇE - KONYASPOR
TRABZONSPOR A.Ş. - KASIMPAŞA

26.Hafta
BEŞİKTAŞ A.Ş. - KAYSERİSPOR
GAZİANTEPSPOR - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR
KONYASPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE
BURSASPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
BUCASPOR - SİVASSPOR
KASIMPAŞA - MANİSASPOR
ESKİŞEHİRSPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ - TRABZONSPOR A.Ş.

27.Hafta
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - BUCASPOR
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - GAZİANTEPSPOR
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - GALATASARAY A.Ş.
MANİSASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
SİVASSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
KAYSERİSPOR - KASIMPAŞA
TRABZONSPOR A.Ş. - KONYASPOR
MKE ANKARAGÜCÜ - ESKİŞEHİRSPOR
FENERBAHÇE - BURSASPOR

28.Hafta
GAZİANTEPSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
KONYASPOR - MANİSASPOR
BURSASPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.
GENÇLERBİRLİĞİ - KAYSERİSPOR
BUCASPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ A.Ş.
ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - SİVASSPOR

29.Hafta
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
SİVASSPOR - KASIMPAŞA
KAYSERİSPOR - KONYASPOR
MANİSASPOR - GALATASARAY A.Ş.
TRABZONSPOR A.Ş. - BURSASPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ
FENERBAHÇE - GAZİANTEPSPOR
MKE ANKARAGÜCÜ - BUCASPOR

30.Hafta
GAZİANTEPSPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
KONYASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
GENÇLERBİRLİĞİ - KASIMPAŞA
GALATASARAY A.Ş. - KAYSERİSPOR
BURSASPOR - MANİSASPOR
BUCASPOR - FENERBAHÇE
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - SİVASSPOR
ESKİŞEHİRSPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - MKE ANKARAGÜCÜ

31.Hafta
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - BUCASPOR
KASIMPAŞA - KONYASPOR
MANİSASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
KAYSERİSPOR - BURSASPOR
SİVASSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
TRABZONSPOR A.Ş. - GAZİANTEPSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - GALATASARAY A.Ş.
MKE ANKARAGÜCÜ - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
FENERBAHÇE - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR

32.Hafta
GAZİANTEPSPOR - MANİSASPOR
BURSASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
GALATASARAY A.Ş. - KASIMPAŞA
SİVASSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
BUCASPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
ESKİŞEHİRSPOR - KAYSERİSPOR
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - FENERBAHÇE
GENÇLERBİRLİĞİ - KONYASPOR
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR

33.Hafta
GENÇLERBİRLİĞİ - GALATASARAY A.Ş.
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
KASIMPAŞA - BURSASPOR
MANİSASPOR - BUCASPOR
KAYSERİSPOR - GAZİANTEPSPOR
TRABZONSPOR A.Ş. - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR
KONYASPOR - SİVASSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR
FENERBAHÇE - MKE ANKARAGÜCÜ

34.Hafta
MKE ANKARAGÜCÜ - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
GAZİANTEPSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
BURSASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
GALATASARAY A.Ş. - KONYASPOR
BUCASPOR - KAYSERİSPOR
SİVASSPOR - FENERBAHÇE
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
ESKİŞEHİRSPOR - KASIMPAŞA
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - MANİSASPOR

bunu bir kenara yazın

sivasspor 35 puanla bitirir ligi
bucaspor 30 puanla
konyaspor 28 puanla
kasımpaşa 23 puanla

yigidoss 19.02.2011 18:37

Biz Sivassporu süper lig için ya da başka hevesler için değil,sadece Sivassporumuz olduğu için sevdik. Tabii ki destekleyeceğiz takımımızı. Umarım topçular da artık kendilerine gelirler de kurtuluruz bu bataktan

caggry 19.02.2011 19:09

ne olursa olsun,ne yaparlarsa yapsınlar onlara sevgimiz desteğimiz sürecek.son dakikada yenen goller moral bozuyor,sinirleniyoruz ama takımımızın daima destekçisiyiz.yanındayız.haftaya manisasporu yeneceğimizede inancım tamdır.inşallah onlara yenilgiyi tattırıp düşmanlarımızın sevinmelerine son verecez.tüm sivassporlu kardeşlerim Allah'a emanet olun.hayırlı akşamlar..

ozledımeskıyı 19.02.2011 19:23

5 Haftalık zorlu değil sırada maisa buraya gelcek sonra antebe gidecez manisa anlatya ya 4 attı bizim zoraki berabere kaldığımız takım antep iyi oynayıp da maçı elimizle teslim ettiğimiz bursaya 4 attı....

ozledımeskıyı 19.02.2011 19:24

Bu takım kesin düşmez dieye bir şey söylemiyorum ama kasımpaşayla 2 puan fark war bunu söylüyorum

A.Turan Korkmaz 19.02.2011 19:37

SİVASSPOR - MANİSASPOR (3),GAZİANTEPSPOR -SİVASSPOR(1),SİVASSPOR - KAYSERİSPOR (3),BUCASPOR - SİVASSPOR(1),SİVASSPOR - BEŞİKTAŞ (3),
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - SİVASSPOR(1),SİVASSPOR-K.PAŞA(3),KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - SİVASSPOR(1),SİVASSPOR -G.BİR. (3),SİVASSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ(3),KONYASPOR - SİVASSPOR (1),SİVASSPR-FB(1).
Toplam 16+24= 40 puan ediyor. ligde 36-38 puanla kalınacağı düşünülürse bu sırat köprüsünde artık hata yapma lüksümüz yok.
Rıza hoca,dik dur,taraftara kulak ver,23 kişilik kadrodan herbirine eşit şans ver, herbirini hazır ve formda tut. Biz düşeceksek bile (ki düşmeyeceğiz) savaşa savaşa , son maça kadar takımın yanında olacağız. Bizimle devam edeceksen, moralini bozma, abuk subuk demeçler verme, takımı iyi çalıştır, rakibi çöz, zaaflarımızı da en aza indir. Kafanı takma gerisine. Sen işine bakarsan taraftar hep yanında olacaktır.
Allah büyüktür, er ya da geç çalışanın hakkını verir.

Dark Force 19.02.2011 20:51

[B][COLOR="Red"]Takımın durumu ne olursa olsun Mecnun başkan bu takımın başında her zaman olmalı onsuz bir sivasspor düşünemiyorum her zaman mecnun başkanın arkasındayız allah başımızdan eksik etmesin [/COLOR][/B]

yıldızelii8 19.02.2011 20:56

arkadaşlar hepinize canı gönülden katıylıyorum ne olursa olsun Takımımıza ve yönetim'mimize sahip çıkalım ALLAH'ın izniyle adlatacağız bu günleri:)

yener_sahin 19.02.2011 20:59

[B]taraftardan değilde seyirciden desek başlıkda daha iyi olurmuş...[/B]

58ToPraK58 19.02.2011 21:45

Önemlii olan bu günlerde Sivasspor un yanında olmak.İyi gününde herkes yanımızdaydı şimdi ise kimse yok birlik olup inandığımız zaman yapamıyacağımız şey yok.Ne kadar yenilsek de takımımıza her şeye rağmen destek vermeliyiz.Takım hata yapınca bağırıp çağırmak yerine onları yüreklendirmeliyiz.Bu günler geçecek er veya geç her inişin bir de çıkışı vardır.Bu çıkışa el ele varacaığız yılmadan yorulmadan...Sivasspor için tek yürek olmaz gerek ne olursa olsun onların yanında olmak gerek.Kolay bir şey değil o kadar oynayıp son dakikalrda gol yemek.bunları bile bile takıma bir de biz destek çıkmazsak o zaman düşünün halimizi o nedenle ne olursa olsun biz Yiğido'ysak yiğitliğimizi göesterme zamanı şimidir bunu unutmayalım!!!!

zkrllh58 19.02.2011 22:16

hep destek tam destek

stain 19.02.2011 22:37

23.Hafta
BUCASPOR - BURSASPOR :
GAZİANTEPSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
FENERBAHÇE - KASIMPAŞA
MKE ANKARAGÜCÜ - GENÇLERBİRLİĞİ
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - GALATASARAY A.Ş.
TRABZONSPOR A.Ş. - KAYSERİSPOR
SİVASSPOR - MANİSASPOR :
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - KONYASPOR
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.

buca kasımpaşa puan alamaz sivas ve konya puan alabilir

24.Hafta
KAYSERİSPOR - MANİSASPOR
KONYASPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
GALATASARAY A.Ş. - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
GAZİANTEPSPOR - SİVASSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.
BURSASPOR - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR
KASIMPAŞA - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
ESKİŞEHİRSPOR - BUCASPOR
GENÇLERBİRLİĞİ - FENERBAHÇE

kasımpaşa buca sivas puan alamaz konya alabilir

25.Hafta
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - ESKİŞEHİRSPOR
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - BURSASPOR
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
SİVASSPOR - KAYSERİSPOR
MANİSASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
BUCASPOR - GAZİANTEPSPOR
MKE ANKARAGÜCÜ - GALATASARAY A.Ş.
FENERBAHÇE - KONYASPOR
TRABZONSPOR A.Ş. - KASIMPAŞA

buca konya kasımpaşa alamz sivas belki puan alır

26.Hafta
BEŞİKTAŞ A.Ş. - KAYSERİSPOR
GAZİANTEPSPOR - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR
KONYASPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE
BURSASPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
BUCASPOR - SİVASSPOR
KASIMPAŞA - MANİSASPOR
ESKİŞEHİRSPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ - TRABZONSPOR A.Ş.

buca kasımpaşa puan alamaz sivas ve konya puan alabilir sivasın 3 puan alması lazım

27.Hafta
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - BUCASPOR
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - GAZİANTEPSPOR
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - GALATASARAY A.Ş.
MANİSASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
SİVASSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
KAYSERİSPOR - KASIMPAŞA
TRABZONSPOR A.Ş. - KONYASPOR
MKE ANKARAGÜCÜ - ESKİŞEHİRSPOR
FENERBAHÇE - BURSASPOR

konya kasımpaşa sivas puan alamaz konya belki

28.Hafta
GAZİANTEPSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
KONYASPOR - MANİSASPOR
BURSASPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.
GENÇLERBİRLİĞİ - KAYSERİSPOR
BUCASPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ A.Ş.
ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - SİVASSPOR

konya kasımpaşa puan alamaz sivas buca alabilir

29.Hafta
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
SİVASSPOR - KASIMPAŞA
KAYSERİSPOR - KONYASPOR
MANİSASPOR - GALATASARAY A.Ş.
TRABZONSPOR A.Ş. - BURSASPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ
FENERBAHÇE - GAZİANTEPSPOR
MKE ANKARAGÜCÜ - BUCASPOR

kasımpaşa konya alamaz buca alabilir sivas mutlak 3 puan almalı

30.Hafta
GAZİANTEPSPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
KONYASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
GENÇLERBİRLİĞİ - KASIMPAŞA
GALATASARAY A.Ş. - KAYSERİSPOR
BURSASPOR - MANİSASPOR
BUCASPOR - FENERBAHÇE
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - SİVASSPOR
ESKİŞEHİRSPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - MKE ANKARAGÜCÜ

konya buca alamaz sivas kasımpaşa alabilir

31.Hafta
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - BUCASPOR
KASIMPAŞA - KONYASPOR
MANİSASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
KAYSERİSPOR - BURSASPOR
SİVASSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
TRABZONSPOR A.Ş. - GAZİANTEPSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - GALATASARAY A.Ş.
MKE ANKARAGÜCÜ - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
FENERBAHÇE - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR

kasımpaşa buca puan alamza sivas konya alabilir

32.Hafta
GAZİANTEPSPOR - MANİSASPOR
BURSASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
GALATASARAY A.Ş. - KASIMPAŞA
SİVASSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
BUCASPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
ESKİŞEHİRSPOR - KAYSERİSPOR
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - FENERBAHÇE
GENÇLERBİRLİĞİ - KONYASPOR
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR

kasımpaşa buca puan alamaz sivas konya alabilir

33.Hafta
GENÇLERBİRLİĞİ - GALATASARAY A.Ş.
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
KASIMPAŞA - BURSASPOR
MANİSASPOR - BUCASPOR
KAYSERİSPOR - GAZİANTEPSPOR
TRABZONSPOR A.Ş. - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR
KONYASPOR - SİVASSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR
FENERBAHÇE - MKE ANKARAGÜCÜ

kasımpaşa buca konya alamaz sivas mutlak 3 puan almalı

34.Hafta
MKE ANKARAGÜCÜ - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
GAZİANTEPSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
BURSASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
GALATASARAY A.Ş. - KONYASPOR
BUCASPOR - KAYSERİSPOR
SİVASSPOR - FENERBAHÇE
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
ESKİŞEHİRSPOR - KASIMPAŞA
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - MANİSASPOR

konya buca sivaas kasımpaşa alamaz

kısacası herşey bitmiş değil kendi rakibimiz olan bu 3 takımı ve gençler karabük ankaragücünün içinde olduğu bu gruptan 15veya18 puan almamız lazım o zaman ligde kalırız

bucansanafeda 19.02.2011 23:49

zaten rıza hocayla mecnun başkana bısey demek yanlıs rıza hoca takımı kurdu ıyı oynuyor mecnun baskan devre arasında paraya kıydı ıyı topcular aldı 2 sorun var bırıncısı hakemler ikincisi bireysel hatalar biz bireysel hataları duzeltırsek zaten kendılıgınden puan gelir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:26.