![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sivasspor_com-1.jpg[/IMG]
Gaziantepspor karşında 3-1 yenildiğimiz deplasmanımızı değerlendirelim. Maç hakkındaki genel kanatiniz ? [B]Maçta göze çarpanlar : ? [/B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? [B]Maçın en iyisi kimdi : ? [/B] Maçın en kötüsü kimdi : ? [B]Maçta göze çarpanlar : ?[/B] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? [B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? [/B] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B][CENTER][COLOR="Red"]Mehmet yıldızla resmen 1 kişi eksik oynuyoruzzzzzzzzzzzzzzzz[/COLOR][/CENTER][/B]
|
3-1 alacagimiz maçi 3-1 kayip edioruz. Yazik, Riza hocanin tercihlerine kurban oluyoruz. Mehmet Yildiz'in, Mehmet Nas'in, Sedat'in bu takimda kesinlikle isleri yok.
Bunlar yüzünden 8 kisi oynuyoruz her maç. Riza hoca'da vizyon yok maalesef. Mehmet Nas'in yerine Keita'yi oynatsa, Sedat'in yerine Rada veya Ivanovs'u oynatsa, Mehmet Yildiz yerine Cihan kalsa yada Kamanan girse kesin biz degil Gazinatep'i her takimi yeneriz bu ligde. Ama yok kiçini kaldirmakta zorlanan Sedat, kosamiyor korner oluyor tuttugu adami taki pbile etmiyor, o oyuncude Türkiye'nin dilinde olan oyuncu. Rezalet vallah. Mehmet Yildiz çok çirkef oynuyor. Bu is yürümez böyle. Bu takim üst siralari hak ederken, asagilarda sürünüyoruz iki senedir. Cok ama çok üzülüyorum. Iyi oynatilisa takim, biz hep galibiyet alirdik. Gaziantep fazla sisirmisim gözümde. Bizim aptalligimiz hep bize maç kayip ettiren. |
[B][COLOR="DarkRed"]Abi ben sinirlendim.Maçı bi açtım 1-0 yeniliyoruz.Bu kadar olmaz ya.
Sanmıyorum Sivasın ligde kalacağına Bizim her maçtan puan çıkarmamız gerekirken puan kaybediyoruz. Şuna bak . Hayırlısı.[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Red"]yine şanssızlığımızdan yenildik,
--ilk gol frikik --ikinci gol 3 kişinin içinden top bizim oyuncuya çarşıp adamın önünde kalıyo vuruyor ve gol --üçüncü golüde kornerden yedik zaten demekki bizim duran top sıkıntımız hiç bitmeyecek:confused:[/COLOR][/B] |
Maçı değerlendirmeyelim, bu takım sahaya SEDAT, MEHMET NAS ve MEHMET YILDIZ'la çıktığı takdirde hep böyle ezik oynamaya mahkum. Maalesef RIZA'nın bu Mehmet Yıldız, Hayrettin sevdasını, KAMANAN düşmanlığını anlamış değilim. Yolun sonu gözüküyor. Anlayan anlar !....
AYK |
Biri futbolculara ligdeki yerimizi hatirlatsin, bugun sahada sivasspor adina hic bir sey yapmadilar!
|
[B]kaleden başlayalım korcan yine güven vermedi ardından sedat bayrak ve mehmet nas maçın en kötüleri idi bence ilk 11 de yer verilmemeli bu ikisine çıkarılmamaları ise büyük hata olarak görüyorum.. forvette eneramo ise 9 aylık hamile gibi görünüyor buna bi çözüm acilen bulunmalı [/B]
|
Korcan'dan gerisi yalan...
Burdanda Sivas Kümeye ve Sivasin Yollarini söyleyen Antep Taraftarlarini kiniyorum... |
Riza hoca bu takimi oynatamiyor, iyi oyuncular buluyor ama oynatamiyor. Ve çikardigi onbir yanlis.
Mehmet Nas'a tahammül kalmadi. 90 dakika geziniyor. Iyi olsaydi eski takimlari birakmazdi zaten. Mehmet Yildiz'in ne yaptigi belirsiz. Topu resmen öldürüyor, rakip takimlara çalisiyor. Sene sonuna kadar oynamamasi lazim bence. Kadir'i çikarmak akil kari degil. |
[QUOTE=Sivaslibey;698874]3-1 alacagimiz maçi 3-1 kayip edioruz. Yazik, Riza hocanin tercihlerine kurban oluyoruz. Mehmet Yildiz'in, Mehmet Nas'in, Sedat'in bu takimda kesinlikle isleri yok.
Bunlar yüzünden 8 kisi oynuyoruz her maç. Riza hoca'da vizyon yok maalesef. Mehmet Nas'in yerine Keita'yi oynatsa, Sedat'in yerine Rada veya Ivanovs'u oynatsa, Mehmet Yildiz yerine Cihan kalsa yada Kamanan girse kesin biz degil Gazinatep'i her takimi yeneriz bu ligde. Ama yok kiçini kaldirmakta zorlanan Sedat, kosamiyor korner oluyor tuttugu adami taki pbile etmiyor, o oyuncude Türkiye'nin dilinde olan oyuncu. Rezalet vallah. Mehmet Yildiz çok çirkef oynuyor. Bu is yürümez böyle. Bu takim üst siralari hak ederken, asagilarda sürünüyoruz iki senedir. Cok ama çok üzülüyorum. Iyi oynatilisa takim, biz hep galibiyet alirdik. Gaziantep fazla sisirmisim gözümde. Bizim aptalligimiz hep bize maç kayip ettiren.[/QUOTE] Aynen sana katılıyorum bu hocayla bu kadar Rıza Hocanın fantazilerini izlemeye devam :((((( |
çOK ÜZGÜNÜM AMA ÇOOOK! YAPACAK BİŞEY YOK MALESEF....
|
[QUOTE=Sivaslibey;698865]3-1 alacagimiz maçi 3-1 kayip edioruz. Yazik, Riza hocanin tercihlerine kurban oluyoruz. Mehmet Yildiz'in, Mehmet Nas'in, Sedat'in bu takimda kesinlikle isleri yok.
Bunlar yüzünden 8 kisi oynuyoruz her maç. Riza hoca'da vizyon yok maalesef. Mehmet Nas'in yerine Keita'yi oynatsa, Sedat'in yerine Rada veya Ivanovs'u oynatsa, Mehmet Yildiz yerine Cihan kalsa yada Kamanan girse kesin biz degil Gazinatep'i her takimi yeneriz bu ligde. Ama yok kiçini kaldirmakta zorlanan Sedat, kosamiyor korner oluyor tuttugu adami taki pbile etmiyor, o oyuncude Türkiye'nin dilinde olan oyuncu. Rezalet vallah. Mehmet Yildiz çok çirkef oynuyor. Bu is yürümez böyle. Bu takim üst siralari hak ederken, asagilarda sürünüyoruz iki senedir. Cok ama çok üzülüyorum. Iyi oynatilisa takim, biz hep galibiyet alirdik. Gaziantep fazla sisirmisim gözümde. Bizim aptalligimiz hep bize maç kayip ettiren.[/QUOTE] aynen katılıyorum arkş tekfandocu sedatı her kes tanıyor ama hoca daha tanımadı ya yıldımız yapacağanı gene yaptı cok top sakladı bu ite bir kasıt var biz boşuna kendizi yoruyorz arkdşlr?????????????????????????????????? |
1.gol tamamen Sedat'ın hediyesi..
2.gol bizim defansın toplu hediyesi.. 3.gol de bizim defansın toplucak hediyesi oldu Antep'e.. İnanılmaz basit goller goller yiyoruz.Bugün Antep maçı kazanmak adına pek bir şey yapmadı aslında..Hediye gollerle aldı maçı.. KAdir oyundan çıktıktan sonra iyice koptuk ama KAdir kart sınırında olduğu için Kayseri maçı düşünülerek alındı oyundan..Neyseki altımızdaki takımlar da çok kötü.. Manisa galibiyetinden sonra da yazdık..Bu galibiyet bizi sarhoş etmesin zira yediğimiz iki gol de evlere şenlik demiştik..Dediğimiz başımıza yine geldi maalesef... |
yine bedavadan yenildik bu takımeksik çıksın sahaya sedat oynamasın mehmet yıldızın işi nre hız yok topu kaybediyor yanındakilere fırça atıyor bu adamlar oynadıgı sürece bu takım ezilir bu takımda keita cihan oynamalı takımın defansına ivanos gelmeli ivanos son maçlarında iyiydi ne oldu adama çeteler onudamı götürdü
sedat misyonu bitmiş gitsi ikinci liğte oynası rıza hoca bu takımı liğte bırakır ama üçkağıtçı topçuları sutlamaSI lazım sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur |
OFFFFFFFFFFFF ULAN OFFFFFFFFF. Hiçmi gülmeyecek yüzümüz. Nedir bizim her hafta bu çektigimiz. Yazik degilmi bizlere.
|
Yeter artik biktik , usandik riza hoca ne olcak bizi catir catir yeniyor antep. Biz seyrediyoruz cildirmamak mümkün degil
|
hakettiğimiz bir mağlubiyet aldık sedat ne zaman ceza alanın önünde faul yapsa serbest vuruştan gol yiyiyoruz ıvanovs navratıl oynasın daha iyi mehmet nas ısrarı nerden çıktı çift forvet oynamamız gerekıyor kamanan eneramo kadroyu verimli kullanamadık gitti takım olarak cok kotuyduk
|
Arkadaşlar belkide çoğunuz bana katılacaksınız ben sadece şunu yazıyorum. Allahım sen bize gelecek sezonda Sedat'sız , Mehmet yıldız'sız, M.nas'sız,Hayrettin'siz,Uğur kavuk'suz bir takım izlemeyi nasip eyle ya rabbim.
|
[QUOTE=58_babacan_58;698879][B][COLOR="Red"]yine şanssızlığımızdan yenildik,
--ilk gol frikik --ikinci gol 3 kişinin içinden top bizim oyuncuya çarşıp adamın önünde kalıyo vuruyor ve gol --üçüncü golüde kornerden yedik zaten demekki bizim duran top sıkıntımız hiç bitmeyecek:confused:[/COLOR][/B][/QUOTE] bence bu sefer maçı sansızlıktan kaybetmedik!!!!!!! ---1.gol..sedat ilk topu ayağına almasıyla pas hatası yaptı devamında faul yaptı gol yedik.. ---2.gol...3 kişi armut gibi koşarsa öyle goller yenir zaten..3 kişi aynı yerde rakip ilerde:mad: ---3.gol...buna pek bişi demşyorum ama iyi tutsalardı vuramazdı rakip oyuncu..yanlış hatırlamıyorsam adam bomboştu..:mad: |
Gaziantepspor karşında 3-1 yenildiğimiz deplasmanımızı değerlendirelim.
Maç hakkındaki genel kanatiniz ? valla ilk yarı iyi ikinci yarı kötü Maçta göze çarpanlar : ?mehmet yıldız oynamasa daha iyi olurdu Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?ilk yarıdaki gibi oynasak çok daha iyi olabilirdi Maçın en iyisi kimdi : ?eneramo diye biliriz rakip defansı çok yıprattı vede gün geçtikçe iyiye gidiyor Maçın en kötüsü kimdi : ?mehmet yıldız keşke girmeseydi Maçta göze çarpanlar : ?mehmet yıldızın girmesi ve yenilen 1.goldeki barajın hatasınnın yanı sıra 3. golde adam paylaşılamaması Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?inşallah takımımız iyiye gidiyor önümüzdeki 10 maçtan en az 4 ünü kazanmalıyız Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?bence hamle yapmasa daha iyi olurdu takım ilk yarıdaki gibi oynasa berabere bile bitirilebilirdi mehmetin bu takımı 10 kişi oynatmasını geçtik rakip takıma çalışıyor |
keita ivanos oynasın artık hoca!!!!! ne yapıyorsunuz ya siz nasıl futbolcusunuz ruhsuzlar ordusu sedat defol git!!!
|
[QUOTE=fatih585858;698897]Arkadaşlar belkide çoğunuz bana katılacaksınız ben sadece şunu yazıyorum. Allahım sen bize gelecek sezonda Sedat'sız , Mehmet yıldız'sız, M.nas'sız,Hayrettin'siz,Uğur kavuk'suz bir takım izlemeyi nasip eyle ya rabbim.[/QUOTE]
Aynen katılıyorum. Ama düşersek takımda kalsınlar ki burunları sürtülsün... :mad: :mad: AYK |
bir kere yenildik diye üzülmedim çünkü oynadığımız takım 4. sıradaki antep ve konyada kendi evinde yenildi ancaaak bu kadroda mehmet nas,sedat bayrak,mehmet yıldız bu adamların yeri yoktur !!!!!!!!!
maçın en iyisi? hayrettin maçın kötüsü? sedat bayrak (defolsun gitsin artık),mehmet nas ( bize yakışmıyor) ve mehmet yıldız (takımdaşlık duygusunu yok ediyor) rıza hocamızın hamleleri? yanlıştı. keita mutlaka bu takımda oynamalı 3-1 oldu alsana kamananı oyuna hocam ama tabiiki sana kızmıyoruz takım seninle takım oluyor yavaş yavaş sonuçta antebe kaybettik ama mehmet nasın yerine keita sedatın yerinede kim oynarsa daha iyi oynar |
takım sedat mehmet yıldız dışında iyi oynadı defansa ivano oynamalı bu gün eneromada çalışkandı
ama ucuz adamların yüzünden bedava goller yediktakım iyi oynuyor hoca kaleci alişana sahip çık neden oynatmıyorsun oynattıgın kalecilerin bir faydasımı var 2 golden aşagı yemiyoruz o yüzden alişan bizim yarınlarımız korcanı kalede istemiyoruz |
[QUOTE=fatih585858;698897]Arkadaşlar belkide çoğunuz bana katılacaksınız ben sadece şunu yazıyorum. Allahım sen bize gelecek sezonda Sedat'sız , Mehmet yıldız'sız, M.nas'sız,Hayrettin'siz,Uğur kavuk'suz bir takım izlemeyi nasip eyle ya rabbim.[/QUOTE]
bende katılıyorum bu görüşüne...özellikle sedat-m.nas için..:confused: |
Bu takımın oynayacagı oyun bu bundan başka bir şey beklemek hayal işte bu sezon sonuna yaklaşmasına ragmen daha rakib sahada bir maç bile kazanamadık demek oluyorki takıma yapılan takviyeler yeterli olmadıgıdır veya hoca nın yanlış oyunu sayesinde bizim istegimiz düşmeyelim de bu bizim için en önemlisi yoksa başka bir şey beklemiyoruz artık her maç sonu husran yaşamaktan bıktık bu kadar olmaz yeter yeter artık
|
Dakika 75 öyle bi değişiklik var ki akıllara zarar kadir i grociskiyi çıkarıyosun forveti üçlüyosun belki gol buluruz umuduyla topu kim taşıyacak ileriye grociski olmadan kadir olmadan nasıl pres yapıp top dağıtacaksın.. zaten o değişiklikten sonra da sivasspor ayağına top alamadı..
|
Rıza hoca bugün tam bir fiyaskoydun cihanı çıkarıp mehmeti aldığın alda takım yarım çöktü .Sahanın en iyileri kadir ve kamili çıkarıp yerine suarezi alınca anladımki senden hoca olmaz . hocam kusura bakma seni seviyoruz ama keita gibi birini kadroya almazken mehmet yıldızdan ümit beklemene akıl erdiremiyorum
birde sedat denen adamın yüzünden yenildik ilk gölde yaptığı hata yetmiyormuş gibi son golde yaptığı hatayı bırakın 1 lig topcusu amatör ligde bile öyle topa vurdurmazlar.. canını dişini takıp oynayan adamlara yazık oluyor.... |
Maç hakkındaki genel kanatiniz Geçen haftayla dağlar kadar fark vardı. Sanki futbolcular çok yorgunmuş gibi bir görüntü vardı.
Maçta göze çarpanlar : Korcan ve Eneramo dışında dışında bütün oyuncular kötüydü. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Gaziantep iyi futbol oynadı ama bunda kontrolü onlara vermemizin rolü büyüktü. Daha önce oynadıkları maçlardan kötüydüler. Manisa maçındaki Sivasspor olsa rahat kazanırdık. Maçın en iyisi kimdi : Korcan, Eneramo Maçın en kötüsü kimdi : Sedat, Mehmet Yıldız, Rıza Hoca Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Hocamızın kurduğu kadro ve oyuncu değişiklikleri çok kötüydü. Bu anlamda çok istikrarlı. Mehmet Yıldız'ı kurtarıcı görüyor ama onun da etkili olamayacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yoktu nitekim boş pozisyonlarda dahi topu arkadaşına vermeyip defans oyuncularının içine daldı ve topu kaybetti. Ayrıca takım arkadaşlarını demoralize ediyor. Bu takıma hocamızın bir hava getirdiği gerçek ama futbol bundan ibaret değil elinizdeki en iyi kadroyla maça çıkmak, doğru değişiklikler yapmak, maça müdahale etmek gerek ancak hocamız tam tersini yapıyor. Bu sezon düşmezsek hocayla devam etmenin bir fayda getireceğini düşünmüyorum. |
bütün oyunculrı vuralım asalım keselim yakalım ben kanser verem olacağım yahu bu SEDADLA MEMET ne yapıyorlar anlamadım hocam uyuma kamanan nerde suarez nerde keita nerde hemen şimdi topla o hıyarları ya adam olun yada gidin de YORGUN ANTEBİ yenemediniz sanki haftaiçi antep değilde sizmi oynadınız yattınızlan haram olsun size SİVASIN EKMEĞİ SUYU FUTBOLCULAR BUNU OKUYUN ADAM OLUN EN BÜYÜK SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
[QUOTE=yigidogurbettee;698909]Dakika 75 öyle bi değişiklik var ki akıllara zarar kadir i grociskiyi çıkarıyosun forveti üçlüyosun belki gol buluruz umuduyla topu kim taşıyacak ileriye grociski olmadan kadir olmadan nasıl pres yapıp top dağıtacaksın.. zaten o değişiklikten sonra da sivasspor ayağına top alamadı..[/QUOTE]
Kadir kart sınırındaydı ve hoca haftaya Kayseri maçına cezalı düşmesin diye çıkardı oyundan |
rıza hoca istifa????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? bir iyilik yap bu takıma hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
[QUOTE=Yiğiter;698914]Kadir kart sınırındaydı ve hoca haftaya Kayseri maçına cezalı düşmesin diye çıkardı oyundan[/QUOTE]
O Halde hoca dakika 75 te bu maçtan puan alamadık kadir lazım kayseri maçına diye düşündü senin gibi haklısın;) |
[B]Riza hoca ile 16. resmi macta 9 maglubiyet[/B] :confused::rolleyes:
Antep maci hak etti. Tesadüfe bir gol attik hepsi o kadar. Takimda göze batan Eneramo gecmis haftalara oranla daha iyi oynadi. Diger futbolcularin hepsi vasat ve vasat alti idi. Riza hoca mactan sonra reportajinda yine sucu futbolculara atti. özellikle isim vermeden Sedat'i sucladi. Sedat'in 2 golde hatali oldugunu herkes gördü zaten niye futbolcusunu yem olarak ortaya atiyor? Riza hoca bunu hep yapiyor bir kerede sucu kendinde aramiyor. Buca ve Kasimpasa maclarini kazanirlarsa bak o zaman cümbüse |
[QUOTE=savaş2;698918]rıza hoca istifa????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? bir iyilik yap bu takıma hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]
[B]rıza hoca daha ne yapsın gardaş sahaya girip kendimi oynasın okadar hoca geldi gitti hangisi bunun kadar iyi futbol ortaya koydurttu ?????? [/B] |
yine bedavadan gol yedik biz ne zaman önde başlayacagız maçlara bu sedat takımı satıyor sedat sivasdan büyükmü eksik çıkalım adamın ne karı oldu her hafta hata ayıpbe bizle dalga geçiyor on sekize almak bile diger topçulara hakarettir beyler kimse bizle dalga geçemez sedat çok hoca götürdü
hemşerim rıza hoca tuzaga düşme sen bize lazımsın |
sivasspor beklerle oyun oynayamıyor bence 3 stoper oynamak lazım 3-1-4-1-1 şeklinde
|
ben çok rahatım çünki konya ve bucayı izliyorum şuan kasımpaşa onlardan iyi durumda şuan süper ligte hiç bir maçta 3 puan alacak durumları yok bu maçta Zaten Hiç bir beklentim yoktu tek beni ümitlendiren gs ile yaptığı maçtı ama yinede dirilerdi bu maçta eneramo ve korcan iyi performans gösterdiler yedimiz 2. golü çok şanssız bir goldü.2.yarının başından 3.golü yiyene kadar iyi futbol oynadık ama rıza hocanın hamleleri çok kötüydü bizim bu basit gol yemeyi çözersek iyi bir takımız ama bu sorun sene sonuna yeni futbolcular alına kadar çözülmez
|
hayrettin ve ziya ileri çıkınca dönemiyor defansta iki kişi kalıyor jakupla sedatta birbirinden hantal oyuncular bence
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:33. |