![]() |
Şansal'a ve yayıncı kuruluşa tepki!
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=27540&token=11859][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27540&token=11859[/img][/url]
[B]Yayıncı kuruluş ve lig tv.'nin Maraton proğramı yapımcısı Şansal Büyüka'ya Sivaslı'lardan tepki var.[/B] Lig tv'de yayınlanan bir proğramda “ Sivasspor ligin en sert futbolunu oynuyor” diyerek Kırmızı-Beyazlıları hedef göstermeleri ve arkasındanda Şansal Büyüka'nın yayında “ Sivasspor'un Kayseri'ye attığı gol ofsayttı” şeklinde açıklama yapması Yiğidoların tepkisini çekti. Yayıncı kuruluş ve Şansal Büyüka'ya tepkilerini mail yoluyla ve telefon açarak gösteren Yiğidolar “ bugüne kadar ligde en fazla hakem hatası yaşayan takımların başında Sivasspor geliyor. Bu hataları dile getirmeyen Şansal Büyüka ve yayıncı kuruluş,anlaşılmaz biçimde Sivasspor'un galibiyetine gölge düşürmeye ve hakemlere hedef göstermeye çalışıyor.Bu tutumlarından dolayı yayıncı kuruluşu ve Şansal Büyüka'yı kınıyoruz”dediler. Öte yandan bazı taraftarlarında tepki amacıyla dekoderlerini iptal ettirdiği belirtildi. Hürdoğan. |
Cevap: Şansal'a ve yayıncı kuruluşa tepki!
[B][COLOR="DarkRed"]Şansal Büyük`a çağırtmıssın Markus Merk`i dünyanın en iyi hakemi diye.O kadar pozisyonu izliyorsunuz,dünyanın en iyi hakemi ofsayt değil diyor,sen gelmişsin ofsayt diyorsun.Daha ne diyelim ki sana...[/COLOR][/B]
|
Bide sivaslıyım diye geçinir şansal büyüka efendi..destek olacagı yerde köstek oluyo
|
YA ARKADASLAR SIVASLI OLMAK OKADARMI BASIT BIZDE BIR DEYIM VARDIR (SOZUM ONA ) SANSAL DENEN ..........O HIC BIR ZAMAN SIVASSPORU DESTEKLEME AMACINDA OLMADI BIZ ZATEN DESTEKLEMESINI ISTEMEDIKKI ONDAN BIRDE KENDIGIBI ******** BIR ERMAN TOR OGLU VARDI IKISI SIVASSPOR DUSMANIYDI BENIM LIG TEVE ABONELIGIM VARDI BEN BIR SIVASLI OLARAK IPTAL ETTIRDIM AMA SADECE BENIM TEPKI VERMEM BIRSEY IFADE ETMIYORKI SIVASLIYIM DIYEN HERKES BOYLE ********LERI GORMEMEK ICIN SIZDE KAPATTIRIN NE OLURKI SIVASSPORUMUZU SEVIYORSAK STATTA IZLIYELIM HA GIDEMIYORSAN RADYODAN DINLEYELIM ( NE OLUR SIVASLILIGIMIZI GOSTERELIM HADI SIVASLILAR SUNU UNUTMAYINKI BASKA SIVAS YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
|
adam diye karşıma oturutup konuşmayacağım birisi :D
|
Adamların niyeti belli ve yazılan senaryoyu yanlışlıkla da olsa ağızlarından kaçırarak dile getiriyorlar. Ama birkez daha [B]HAYKIRIYORUZ, DÜŞME-YE-CE-ĞİZ !!!!!!!!!!.....[/B]
Artık senin programını da seni de izlemiyorum ŞANSAL BÜYÜKA !.. AYK |
[QUOTE=ZiDaNe58;701562]Bide sivaslıyım diye geçinir şansal büyüka efendi..destek olacagı yerde köstek oluyo[/QUOTE]
Şansal Büyüka göçmen diye biliyorum kardeş, ayrıca bu kadar aleyhimize hata oldu,bu adam ne zaman böyle ayaklandı? aklımıza ilk gelen hatalı kararları sayarsak ilk yarıdaki Antep maçında Kadir Bekmezci'nin verilmeyen nizami kafa golü, Buca maçında 2 tane %100'lük verilmeyen penaltılar,fb maçında hakemin gözünün önünda olan m.topuz'un, Ceyhun'a attığı yumruğun görülmemesi, ilk yarıda Bursa maçında maçın başında verilmeyen penaltı, 2. yarıdaki yine Bursa maçında nizami şekilde atılan golümüzün verilmemesi.İlk yarıdaki kayseri maçında maç 1-0 lehimize devam ederken kayserili oyuncunun bizim oyuncuya faul yaparak attığı gol. Görüldüğü gibi akla gelen aleyhimize olan benim hatırladığım inanılmaz hatalar ortada iken, bu adam yine her takıma eşit davranış sergileyerek bize yapılan haksızlığı belirtti mi? ben hatırlamıyorum. |
istanbul takımlarının yağcısındanda ancak böyle bir ifade beklenirdi onunda suyu ısındı çünkü saçmalamaya başladı inşallah seneye oda ekranlara veda eder
|
Bu konuda fazla düşünmeye gerek olmadığı kanısındayım.Çünkü geçmiş bir programda bu beyefendinin ofsaytı bilmediği ortaya çıkmıştı..Demekki biraz daha idrak edebilmesi gerekiyor...
|
Şansal saçmalama sabrımızı taşırma.. Yakında postalayacaklar zaten.. Adam resmen saçmalıyor.. Erman ondan iyi sayılırdı.
|
Şansal Büyüka'ya yolladıgım tepki maili... Dileyen arkadaşlar tepkilerini dile gitirsinler diye Şansal Büyüka'nın mailini paylaşıyorum. "sansal.buyuka@aksam.com.tr " Ancak özellikle mail atmayı düsünen arkadaşlar haklıyken haksız duruma düşmemek için [B]seviyeli[/B] bir şekilde tepkinizi dile getirin.
[B]Öncelikli olarak yazımda size olan kırgınlıgımızı anlatırken uygunsuz bi uslup kullanırsam şimdiden özür diliyorum. SAyın Şansal Büyüka 8 Ocak 1947, Sivas dogumlu olan Şansal Büyüka... Pek çok Siyasetcimiz gibi memleketinden uzaklaştıktan sonra memleketini unutan sayın Büyüka. Sözüm size.. Biz Sivaslılar olarak kimseden beklenti içinde degiliz. Sözümona Sivaslılar İstanbulda keselerini doldursunlar hiç önemli degil. Bizim kimsenden bi beklentimiz yok maddi veya manevi.. Ancak destek beklemedigimiz gibi köstek olmanızıda beklemiyoruz. Bir Sivaslı! olarak Sivasspor-Kayserispor maçındaki yorumlarınız hoş olmadı. Ancak tabi profosyonelsiniz. Siz olanı oldugu gibi en azından düsündügünüz gibi söylemek zorundasınız. Ancak Sivassporun bir çok maçta hakkı yenirken neden sesiniz çıkmadı? Neden hiç gündeme getirmediniz çok merak ediyorum. Geçen seneki Denizlispor-Sivasspor maçı Abdullah Yılmazın'ın yönetiminde.. Bu sene ki Fenerbahçe-Sivasspor maçı Yunus Yıldırım Yönetiminde vs vs... Bu örnekleri çogaltmak mümkün. Bu maçlarda sesiniz çıkmadı. Bu hafta oynanan Bucaspor-Gaziantep maçına Mhk'nin Manisa bölgesi hakemi Yunus Yıldırımın'ı atamasında ki büyük fiyasko ve akabinde gelen Sosa'ya yapılan % 1000 penaltı olan ve Ragıp'a kırmızı kart verilmesi gereken hareketin cezalandırılmaması.. Hangisini eleştirdiniz sayın Büyüka? Özünde bu hakem ataması bir fiyaskodur. Yaynıncı kuruluş olarak neyi dile getirdiniz? Biz sizden bi Sivaslı! olarak destek beklemiyoruz. Yorumlarınızda Sivassporu haklı çıkarmaya çalısmanızıda beklemiyoruz. Adalet bekliyoruz. Çok şey mi istiyoruz? Bir Lig Tv kullancısı olarak lig tv yi iptal ettirdim. Emin olun bu tepkimiz gün ve gün devam edecek.. Daha tarafsız gazetelecilik, daha tarafsız habercilik dileklerimle iyi çalışmalar dilerim.[/B] |
[I][B]İ... ürür, Kervan yürür.[/B][/I]
|
İşimiz Şansal ın aklıına kaldıysa vay halimize Bu adam daha konyasporlu grajıar ın adını söylüyomuyo du komedivideoları kategorsinde tıklanma rekoru kıran adama güvenümüz olamaz zaten
|
bende sivasspor lig tv paketını iptal etıırdım bu kadar olur ancak sen sıvasın golu ofsayt dıyecegıne gıt buca macına bak ıkı hakem manısalı ege bölgesınden onu arastır
|
Sivasli bile olsa oldum olasi sevemedim bu adami.yorumlarini bile dinlemiyorum acikcasi.
|
şansal denen adam adam değil zaten it ürür kervan yürür sallayın gitsin
|
:mad:zaten bu tür adamlar yüzünden futbol da avrupada bi halt edemiyoruz istanbul takımlarının çanakçılarııı
senin gibi sivaslının bn ... |
[QUOTE=85200258;701627]Şansal Büyüka'ya yolladıgım tepki maili... Dileyen arkadaşlar tepkilerini dile gitirsinler diye Şansal Büyüka'nın mailini paylaşıyorum. "sansal.buyuka@aksam.com.tr " Ancak özellikle mail atmayı düsünen arkadaşlar haklıyken haksız duruma düşmemek için [B]seviyeli[/B] bir şekilde tepkinizi dile getirin.
[B]Öncelikli olarak yazımda size olan kırgınlıgımızı anlatırken uygunsuz bi uslup kullanırsam şimdiden özür diliyorum. SAyın Şansal Büyüka 8 Ocak 1947, Sivas dogumlu olan Şansal Büyüka... Pek çok Siyasetcimiz gibi memleketinden uzaklaştıktan sonra memleketini unutan sayın Büyüka. Sözüm size.. Biz Sivaslılar olarak kimseden beklenti içinde degiliz. Sözümona Sivaslılar İstanbulda keselerini doldursunlar hiç önemli degil. Bizim kimsenden bi beklentimiz yok maddi veya manevi.. Ancak destek beklemedigimiz gibi köstek olmanızıda beklemiyoruz. Bir Sivaslı! olarak Sivasspor-Kayserispor maçındaki yorumlarınız hoş olmadı. Ancak tabi profosyonelsiniz. Siz olanı oldugu gibi en azından düsündügünüz gibi söylemek zorundasınız. Ancak Sivassporun bir çok maçta hakkı yenirken neden sesiniz çıkmadı? Neden hiç gündeme getirmediniz çok merak ediyorum. Geçen seneki Denizlispor-Sivasspor maçı Abdullah Yılmazın'ın yönetiminde.. Bu sene ki Fenerbahçe-Sivasspor maçı Yunus Yıldırım Yönetiminde vs vs... Bu örnekleri çogaltmak mümkün. Bu maçlarda sesiniz çıkmadı. Bu hafta oynanan Bucaspor-Gaziantep maçına Mhk'nin Manisa bölgesi hakemi Yunus Yıldırımın'ı atamasında ki büyük fiyasko ve akabinde gelen Sosa'ya yapılan % 1000 penaltı olan ve Ragıp'a kırmızı kart verilmesi gereken hareketin cezalandırılmaması.. Hangisini eleştirdiniz sayın Büyüka? Özünde bu hakem ataması bir fiyaskodur. Yaynıncı kuruluş olarak neyi dile getirdiniz? Biz sizden bi Sivaslı! olarak destek beklemiyoruz. Yorumlarınızda Sivassporu haklı çıkarmaya çalısmanızıda beklemiyoruz. Adalet bekliyoruz. Çok şey mi istiyoruz? Bir Lig Tv kullancısı olarak lig tv yi iptal ettirdim. Emin olun bu tepkimiz gün ve gün devam edecek.. Daha tarafsız gazetelecilik, daha tarafsız habercilik dileklerimle iyi çalışmalar dilerim.[/B][/QUOTE] bence çok doğru hakkımızı hakklı olarak arayabiliriz o zaman. |
sansal degil.sansar büyük kaka. tam bir iblis isine geldigi gibi konusuyor ve trabzonsporlulardan acayip korkuyor tam bir yalaka o sivasli degil sakaryali kökeni balkanlardan gelen bir iblis yani balkan göcmeni sakaryali ama tüm yigidolarin sabrini tasiriyor yeter artik sansar büyükkaka yeter yeter yeter adiligi birak
|
Sivas´in ekmegi ,suyu gözüne dizine dursun .Sana baska ne denirki.
|
sansarin tipinde meymeniyet yokki tam bir yalaka balkan göcmeni sakaryali balkan göcmeni lig tv cazgiri sansar büyükkaka
|
Sert futbol oynamak bencebir oyun tarzıdır..Sert futbol oynuyor denildiği zaman denilen takım bence aşağılanmaz..Ama sert futbolu gerekçe gösterip Sivassporu hedef tahtasına oturtur bir tarzı warsa ayıp etmiş...
|
[QUOTE=FéaRLéaS|cApTaN;701673][B]şansaL büyüKa snn qibi siwaSLı mı oLuR? SiwasLı oLmak öyLe heRkese nasp oLmaz ama snin qbi adama nasL dnk qeLmş oNu anLamdm.[/B][/QUOTE]
guzel kardesim takimimizi memleketimizi korumaya calistigimiz gibi guzel Turkcemizide korusak sencede cok daha guzel olmazmi? |
ben üyeliği iptal ettirdim decoderı teslim edecem darisı diğerlerine:D:D:D:mad::mad::mad:
|
o benim karşıma bi çıksada ben ona göstersem sertligin ne oldugunu
|
ŞANSAL EFENDİ sen sivassporun maçlarını takip etmiyorsun galiba,senin gibi sivasspor düşmanı birkaç yazardaha papağangibi ezberlemişler sivas sert oynuyor diye,neye dayanarak konuşuyon sen,hangi maçımızda kimin ayagı kırılmış,kim sakatlık yasamış,her maçta faul yapılıyor,normal fauller,sen neanlarsın ofsayttan kornerden,bulmuşşun ken dine bi ekmek kapısı kuru sıkı sallayıp duruyon,ya adam gibi işini yap ,YADA İSTİFA ET CEK GİT YAZIKLAR OLSUN.
|
bu adamı hiç sevmedim zaten. büyük takımların yağcılığını yapıyor.
|
vay alcak adam vay bunlardan iyilik beklenmezki zaten alçak adam işte..
|
Sivas Spor sert oynuyor diyorlar ve kaç faul yaptığından bahsediyorlar. Rakip oyuncunun kendini her yere bırakmasında Sivas aleyhine faul veren hakemlerden bahsetmiyorlar. Sivas sert oynamıyor, hakemler haksız düdük çaldığı icin Sivas'ın faul istatistikleri kabarıyor.
Trabzon Spor daha sert oynuyor ama neredeyse en az faul yapan takım gibi görünüyor, çünkü hakemler müsaade ediyor. Sansal, aklı sıra hakemlere göz dagı veriyor, Sivas Spor'a yarayacak her düdük çalmanızda ben sizi burdan eleştiririm demeye getiriyor, o yüzden bırakın nizamı gol de olsa iptal edin ki sizi ekranda elestirip rahatsız etmeyeyim demeye getiriyor. Gecen sene de TRT den Kerem Oncel böyle haksız, taraflı ve baskaları tarafından yonlendirilen bir yorum yapmıştı, ancak Yiğidolar 1 hafta boyunca TRT yi e-mail, telefon ve Fax yağmuruna tutunca bir sonraki programda Sivaslilardan özür dilemişti. Sadece Sansal değil, mac sunan spikerler de her maçta Sivas aleyhine yorum yapıyorlar, gelin her mac tribünlerde açacağımız dev pankartlarla Lig Tv yi tarafsızlığa davet edelim. Yönetmen bu görüntüleri vermeyecektir, ancak sahaya yakın ve büyük olursa mutlaka gorunecektir. Kim organize eder bilmiyorum, ama tepkimizi koyup bunları susturmazsak bunlar hakemleri baskı altina almaya devam ederler, hatta Buca macında bile görebiliriz yanlı hakemi. |
[QUOTE=kayayatakci;701691]sansarin tipinde meymeniyet yokki tam bir yalaka balkan göcmeni sakaryali balkan göcmeni lig tv cazgiri sansar büyükkaka[/QUOTE]
Balkan Göçmenliği kişinin tipinin meymenetliğini belirliyorsa yargı we kriter buysa bizim millet olarak sosyal anlamda daha katedeceğimiz çok yol war demektir...Benim ceddimde 1954 Kosova göçmeni...Kosovayada Anadolumun Konyasından Tokatından Samsunundan 1800 lü yıllarda göç ettirilmiş Osmanlı tarafından yerleştirilmiş insanlar..Neticede herkes Anadolunun insanı..Balkan göçmeni derken yanında kullandığınız kelimeleri daha dikkatli kullanırsanız ceddim ve kendi adıma sewineceğim...saygılar... |
[QUOTE=migroArmis;702135]Balkan Göçmenliği kişinin tipinin meymenetliğini belirliyorsa yargı we kriter buysa bizim millet olarak sosyal anlamda daha katedeceğimiz çok yol war demektir...Benim ceddimde 1954 Kosova göçmeni...Kosovayada Anadolumun Konyasından Tokatından Samsunundan 1800 lü yıllarda göç ettirilmiş Osmanlı tarafından yerleştirilmiş insanlar..Neticede herkes Anadolunun insanı..Balkan göçmeni derken yanında kullandığınız kelimeleri daha dikkatli kullanırsanız ceddim ve kendi adıma sewineceğim...saygılar...[/QUOTE]
Edep nedir bilmediği gibi tarih bilgisi de olmadığı için takmaya değmez. Biz Evlad-ı Fatihan nedir biliriz, merak etmeyin. |
[QUOTE=emre41;702137]Edep nedir bilmediği gibi tarih bilgisi de olmadığı için takmaya değmez. Biz Evlad-ı Fatihan nedir biliriz, merak etmeyin.[/QUOTE]
Eywallah kardeş..Saygınada Bilginede Düşüncelerinede Eywallah..... |
şansal büyüka sivası ve sivaslıyı sever.
kaç defa duyduk televizyonlardan. sivasta büyümüş bir insan. saçmalamayın Allah aşkına. |
[B] yaşı 50 varmış spiker , sunucu veya ne kadar televizyoncu varsa, lütfen bir an önce yerlerini gençlere bırakmaları lazım....çünki her insanında bi süre sonra yaşıyacağı , düşünme yetisini kaybetme durumu haliyle yaşanıyor ve televizyon proğramlarında saçmalamaya başlıyorlar.....bu hayatın gerçeği bunu bizde yaşayacağız yaşlandığımızda , yadırgamıyorum veya yermiyorum bu durumu....özellikle trt nin bu konuda hamleleri çok sağlam.....bütün yaşlı isimlerin görevlerine son verdi yada fazla izlenmeyen trt nin diğer kanallarına gönderdi ve yerine sağlıklı düşünebilen genç yorumcu ve spikerleri aldı....özellikle lig tv de şansal ve mustafa denizli resmen dalga geçiyorlar anadolu takımlarıyla, hatta kasımpaşa -trabzon maçı sonrası kasımpaşa taraftarının gönderdiği mesajlar sonrası ,,adamlara bi küfür etmedikleri kaldı şansalla mustafa denizlinin, taraftarlara zırvalamayın diyor adam....yani işte bu sağlıklı düşünememektir....bence lig tv nin şansal ve mustafa denizliyi diğer sene kovması lazım...[/B]
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Şansal abi daha 2 sene önce "Sivas ligimize renk kattı" derdin.Sivas'ı desteklerdin.
Peki şimdi ne oldu ? Dünyanın en iyi hakemlerinden Markus Merk bile diyor golde ofsayt yok diye sen ofsaytta ısrarcısın. Eee o zaman niye getirdin adamı Almanya'dan ?[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=migroArmis;702135]Balkan Göçmenliği kişinin tipinin meymenetliğini belirliyorsa yargı we kriter buysa bizim millet olarak sosyal anlamda daha katedeceğimiz çok yol war demektir...Benim ceddimde 1954 Kosova göçmeni...Kosovayada Anadolumun Konyasından Tokatından Samsunundan 1800 lü yıllarda göç ettirilmiş Osmanlı tarafından yerleştirilmiş insanlar..Neticede herkes Anadolunun insanı..Balkan göçmeni derken yanında kullandığınız kelimeleri daha dikkatli kullanırsanız ceddim ve kendi adıma sewineceğim...saygılar...[/QUOTE]
sevgili kardesim ne olur yanlis anlama ben bütün insanlari seviyorum ve insan insan olsun miliyeti irki ne olursa olsun dünyada ne kadar millet yasiyorsa hepsini seviyorum benim sözüm o sansar efendiye lütfen alinma benimde cok arkadasim var balkanlardan hepsini cok seviyorum yani bir sansala kizdik benim baskasina bir lafim yok saygilar |
bazı yorumlara bakınca yüzde yüz haklı olduğumuz bir konuda şansal BÜYÜKA nın kişliğine saldırarak haksız pozisyona düşüyoruz.neden mi?
-bu adamaın nereli olduğu önemli değil isterse sivaslı olsun.sivaslı biride sivasspora haksızlık yapanlardan olabilir.tepki onun tabiyatına değil,yanlışına olmalı. -bu kişi hangi kişilik türünde olursa olsun.tepki görüşne değil.bizi hedef tahtası yapma niyetine olmalı. orda dur çekmeliyiz aslında bizim tepkimizde bu;yani;eleştir ama garezin kast etme!bak biz buradayız. yani sivassporun haklarını korumak için tepkimize kimsenin itirazı olamaz.amma biz derseki vay efendim bu adam şuralı vay efendim bu adam gçmen o zaman bize gülerler çok da ciddiye almazlar.... ben umarım yanılmıyorumdur.o adam özür dileyecek.umarım galip geldiğimiz bir haftada olur bu.... |
Al senin olsun Lig tv paketin... İnşallah seninde sonun Erman gibi olur Şansal efendi..
|
[QUOTE=kayayatakci;702191]sevgili kardesim ne olur yanlis anlama ben bütün insanlari seviyorum ve insan insan olsun miliyeti irki ne olursa olsun dünyada ne kadar millet yasiyorsa hepsini seviyorum benim sözüm o sansar efendiye lütfen alinma benimde cok arkadasim var balkanlardan hepsini cok seviyorum yani bir sansala kizdik benim baskasina bir lafim yok saygilar[/QUOTE]
Gerçek düşüncelerinizin bu yönde olduğuna sewindim..Teşekkür ederim.... |
ikiside pezostu yaaaaaaaaaaaa
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:38. |