SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın ardından... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31573)

SivasSpor.Com 02.04.2011 17:54

Maçın ardından...

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.calimbay.7.jpg[/IMG]
[B]
Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ikinci yarıda çok iyi oynadığımızı vurgularken, alt sıralardan kurtulduğumuzun da altını çizdi.
[/B]
Çalımbay maç sonrası şunları söyledi: “Tabii ki durumumuz itibariyle 3 puana çok ihtiyacımız vardı. En kötü haliyle puanla çıkmamız gerekiyordu bu maçtan. Kötü başladığımız maçı iyi şekilde bitirdik. İlk yarı Beşiktaş iyi pas yaptı, kalemize tehlikeli geldiler. İkinci yarı biz iyi başladık, iyi oynadık, Beşiktaş’ın 10 kişi kalmasını da iyi kullandık. İkinci yarı bambaşka şekilde oynadık, kazanamasak yazık olurdu. Beşiktaş veya başkasını ayıracak durumda değiliz, puanlar almak zorundayız. Beşiktaş mükemmel bir kadroya, kaliteli oyunculara sahip. Bizim için bu final değerinde bir maçtı. Artık telafisi olmayan maçlar oynuyoruz çünkü. Geçen hafta Bucaspor’u Buca’da yendik. Bu avantajı sürdürmeliydik.. Zor bir rakipti Beşiktaş ama ilk yarı istediğimiz gibi olmasa da ikinci yarı istediğimiz gibi bitti. Kurtardık, rahatladık demiyoruz.. Oyuncuların rahatlamalarına da izin vermeyiz. 7 tane final maçımız var ve garantileyene kadar kazanmak istiyoruz. Güzel olan şu ki, artık her şey bize bağlı, rakiplerimize bağlı değiliz. İlk yarıdaki gibi oynarsak olmaz, ikinci yarıda sergilediğimiz futbol ve daha iyisini oynamalıyız.. Rahatladık diyemeyiz. Artık İBB maçını da iyi şekilde bitirirsek avantajımızı sürdürmüş oluruz.”

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/cihan.yilmaz.aciklama.jpg[/IMG]

[B]Cihan Yılmaz'ın maç hakkındaki değerlendirmesi:[/B]

Beşiktaş karşısında Sivasspor'umuzun galiyet golünü atan başarılı futbolcumuz Cihan Yılmaz, "galip geleceğimize inanıyorduk" dedi.

Cihan maç sonrası şunları söyledi: "Güzel bir galibiyet oldu. Galip geleceğimize inanıyorduk. Ben yürekten inanıyordum, takım aradaşlarım da iyi mücadele etti. İyi gidişatımız vardı elimizden geleni yaptık. Oyuna girdim ilk pozisyonda Sivok kartı aldı. Frikikte gole çok yaklaştım, sonra bir pozisyon daha vardı. Gol atmayı çok istiyordum sonunda oldu. Büyük takımlara karşı şansım tutuyor. Geçen hafta da gol atmıştım yine attım kazandık, çok mutluyum."

GuVeN 02.04.2011 17:56

Cevap: Maçın ardından...

Rıza Hoca Beşiktas'lı umarım bı terslık olmaz dıyenlerın,düşüncelerını beklıyoruz şimdi? :)

lokmankantar 02.04.2011 18:01

Dün lig tv'ye canlı bağlantısında da Rıza hocanın teknik ve taktik açıdan ne kadar iyi hazırlandığı demeçlerinden belli oluyordu. Allah utandırmadı ve emeklerinin karşığılını aldı tebrikler hocam .. Ayrıca Cihan çok istekliydi farkı ortaya çıkaran oyuncu oldu ;)

85200258 02.04.2011 18:02

Rıza Çalımbay bu takıma mücadele etmeyi savaşmayı ögretti.. Teşekkürler Rıza Hocam hem Sivasa kazandırdıgın futbolcular hemde kazandırdıgın ruh için teşekkür ediyoruz.. Ayrıca Cadde 60 Tokatsporlu kardeşlerimizin taraftar grubuna da sonsuz teşekkürler... Tek dost Tokat!

Besyo_cu 02.04.2011 18:03

[B]Rıza Hocanın taktiği tam anlamıyla beşiktaş'ı oynatmamaya yönelikti. Bjk nın kısıtlı yedek kulubesinin farkında olan Rıza Hoca oyunu tolantiye alıp 60'dan sonra yüklenmeyi planladı.

Oyuncu değişiklikleri Mehmet YILDIZ hariç iyi ancak zamansızdı. Erman'ı cok daha önceden oyuna alması gerekıyordu. Beşiktaş maçlarında üst düzey bir oyun ortaya koyan Cihan ne olusa olsun 11 de oyuna başlaması gerekıyordu.

Sağ kanat Sivasspor için tam anlamıyla kanayan yara... İlk yarıda Uğur inanılmaz derecede orta sahaya yakın oynadı arkasını çok başolttı gözünün dibinde bu durumu Rıza Hoca nasıl görmez hayret... Suarezi orta sahanın sağında oynatmak takımı 10 kişi oynatmak demek...

Son olarak Rada'nın bu takımda değil Süper Ligde yeri yok son derece vasat sıradan bir oyuncu...[/B]

57babasivas 02.04.2011 18:05

cihan beşiktaşa karşi gol atiyor ilgin olanida yere yatarak atiyor tip ki geçen sozondagi ati gol gibi

sehrisivas 02.04.2011 18:05

Tebrikler Sivasspor...

Kasim58 02.04.2011 18:05

[QUOTE=GuVeN;705069]Rıza Hoca Beşiktas'lı umarım bı terslık olmaz dıyenlerın,düşüncelerını beklıyoruz şimdi? :)[/QUOTE]

Riza hoca´nin damarinda dolasan kanda yigido kani var bunu kimse inkar edemez.Nekadar BJK ta futbola baslayip bitirsede damarindaki asil kan buna müsade etmez(UYGUN DEGIL)

57babasivas 02.04.2011 18:07

şimdi seri oldu ve devaminda ibb maçinida kazanip tamrahata ermemiz lazim ibb maçinda 58 bini geçmemiz laziim bunu rıza hoca için yapalim başka takimlar gibi ken içimizdeki tekniktörekdör deyil de başka birini getirsek bügün buca ve konya nin yerinde olak rıza hocaya bizde bu galibiyetlerin hediyesini verek

85200258 02.04.2011 18:07

[QUOTE=Besyo_cu;705075][B]Rıza Hocanın taktiği tam anlamıyla beşiktaş'ı oynatmamaya yönelikti. Bjk nın kısıtlı yedek kulubesinin farkında olan Rıza Hoca oyunu tolantiye alıp 60'dan sonra yüklenmeyi planladı.

Oyuncu değişiklikleri Mehmet YILDIZ hariç iyi ancak zamansızdı. Erman'ı cok daha önceden oyuna alması gerekıyordu. Beşiktaş maçlarında üst düzey bir oyun ortaya koyan Cihan ne olusa olsun 11 de oyuna başlaması gerekıyordu.

Sağ kanat Sivasspor için tam anlamıyla kanayan yara... İlk yarıda Uğur inanılmaz derecede orta sahaya yakın oynadı arkasını çok başolttı gözünün dibinde bu durumu Rıza Hoca nasıl görmez hayret... Suarezi orta sahanın sağında oynatmak takımı 10 kişi oynatmak demek...

Son olarak Rada'nın bu takımda değil Süper Ligde yeri yok son derece vasat sıradan bir oyuncu...[/B][/QUOTE]

Dostum maçı stadda mı izledin bilmiyorum ama Rada ilk yarıda orta sahadan defansa yardımcı olan tek futbolcuydu nerdeyse.. Yani Rada'yı bende çok begenmiyorum ama bu maçta kötü top oynamadı.

Ahmet1973 02.04.2011 18:08

Cihan sen zaten buyuk maclarin adamisin tabiki buyuk maclarda sansin tutuyor ama plase direkten iceri girmesi lazimdi :):):):):)

58MUAMMER58 02.04.2011 18:09

DOĞRU İŞLER YAPINCA ,dikkatli istekli oynayınca oluyor hep sondakkada kaybediyorduk,bu kez son dak kazandık,RIZA HOCAYA FUTBOLCULARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Bestepeli_58 02.04.2011 18:20

bende o yorumcuya takıldım kimdi bilmiyorum spiker diyoki 2 sene önce yigidolar şampiyonluga oynarken bu kadar dolduramıyordu şimdi süper kenetlenmişler yorumcuda cevap veriyor bu kadar yıldız oyuncu kente gelmiş onları izlemeye gelmişler gibi bir laf etti bende diyorumki Q7ye Ferrariye binemesek de; KARTAL'a binmek veriyor o zevki bize

ILTER 02.04.2011 18:24

Tebrikler Sivassporum. Herzaman iste böyle olun.Kötü günler Allahin izniyle geride kaldi.Bundan sonra Sivassporumuz tabelada layik oldugu yerde olacaktir.

casus5858 02.04.2011 18:28

cıhan sen süpersin

superglam 02.04.2011 18:36

Yiğidolar düşemez bunu asla haketmiyorlar zaten.. Şampiyon olmadan bizi bu ligden hiç bir güç düşüremez.. Çünki ANADOLUNUN şampiyonluk fitilini biz ateşledik...

üçyıldız58 02.04.2011 18:44

gözlerimin önüne büley uygun vede fenerbahçe maçları geliyor.
bülent uygun her maçta çok agresif olurdu yeri gelir kulubeyi tekmeler kulubenin camlarını kırardı
ama ne hikmetse fenerbahçe maçlarında kulubeye çekilir sesi soluğu çıkmazdı
amaçı maksatı fenerbahçeye yaranmaktı agresif olup fenerbahçe taraftarıyla kötü düşmek istemezdi helede yönetimiyle
rıza hocamız geldiğinde eleştiren arkadaşlara tavsiyem bugün bjk maçında hiç rıza hocamızı dikkatle izlemişlermi
yıllarca yetişdiği ekmeğini yediği rakip bjk doğup büyüdüğü memleketi sivas adam gibi tercihini yaptı önce memleketim dedi
bazıları gibi birilerine yaranmak için ekmek yediği yere ihanet etmedi

MeD_Turc 02.04.2011 18:54

[QUOTE=Bestepeli_58;705092]bende o yorumcuya takıldım kimdi bilmiyorum spiker diyoki 2 sene önce yigidolar şampiyonluga oynarken bu kadar dolduramıyordu şimdi süper kenetlenmişler yorumcuda cevap veriyor bu kadar yıldız oyuncu kente gelmiş onları izlemeye gelmişler gibi bir laf etti bende diyorumki Q7ye Ferrariye binemesek de; KARTAL'a binmek veriyor o zevki bize[/QUOTE]

o spiker sanirim sivastaki yildizlardan bahsediyordu, grisocki enaramo cihan dan bahsediyordu dili surcmus:) herkez kartala binemez :d

holigan 02.04.2011 19:03

Manisaspor :yenmemiz lazim ic sahada hep yeniyoruz onlari ve rahatlar yenebiliriz.beraberlik veya yenilgide ölümcül degil.
Gaziantepspor:cok zor bir mac formdalar umarim bu hafta yenilirler.düsüse gecerlerse yenebilirizde.ama yinede umutlarimizi bitiren bir yenilgi olmaz bu.
Kayserispor:yeneriz herkes rahat olsun.cikisin baslangici mac olacak bu. 2-1 mac sonucuda o kadar garanti yani.
Bucaspor:izmir takimlari oldu bitti bizi yenemez izmirde.izmir bizim kalemiz 3 puan garanti gibi ama bu haftaya kadar bucayi altimiza alirsak.beraberlik bile yeter bize.ama sivasin en rahat galibiyet alacagi maclarda birisi.
Beşiktaş :zor olacak ama yenecegiz en kötü beraberlik olacak.
İstanbul Büyükşehir Belediye:geclere yattilar.demekki yatmaya basladilar iyi bir lobi yapmasi lazim yönetimin.kesenin acilmasi lazim.sahada bunlari yenemeyiz.ama istanbul taraftari yalniz birakmamali takimi orda.
Kasımpaşa:kolay mac degil eger umutlanirlarsa onlarda tayyip babalari destek verebilir.beraberlik bile cok iyi gelir bize.
Kardemir Karabükspor:cok fazla attik sivasta missilleme yapmaya kalkabilirler.ve cok iyi top oynuyorlar gol attilari maclarda.bu mac tamamen riza hocanin maci olacak.
Gençlerbirliği:gencler eger rahatsa bu mac bizim icin o kadar rahat olacak.ama ne olursa olsun puan alacagiz.
Ankaragücü :yenecegiz-yenecegiz- yenecegiz....
Konyaspor :final macimiz olacak konya antalya sivas ayni puanda olacak kazananlar ligde kalacak gibi bir durum var sanki.ama beraberlik bize yariyor cünki haftaya feneri yenecegiz.
Fenerbahçe :yine ipten döndük yeter artik bize bu isgenceleri cektirmeyin.bu taraftar hakediyor bunu ama bu takim hak etmiyor.LIGDE KALDIK HADI GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN.

benim icimden böyle geldi insallah böyle olur.ama unutmayinki sivasspor taraftarina süper lig ykismiyor.sadece kicimiz sikistigi zaman stadi dolduruyoruz.sonra takimi kamcilamak adina stadda sadece i..ne hakem ve cekirdek citlamasi sesi duyuyoruz.ha arad birde sivas diye bagriyorlar.taraftar degiliz daha bu seyirci modundan cikipta taraftar olmaz isek cekirge kadar ziplayabiliriz.yani seneye tavsanli linyit akhisar belediye yolcusu oluruz.sadece takim ve yönetimden biseyler beklemeyelim.taraftar olarak biseylerde yapmaya calisalim.organize olalim mesela adam gibi bir amigosu olsun takimin.

5 de 5 oldu hadi hayirlisi

kolukisa 02.04.2011 19:06

hayir Riza hoca hayir garentiliyene kadar degil mümkünse bütün maclari kazanacagiz,Hollanda'dan selamlar.:mad:

B.DUMANLI 02.04.2011 19:23

Bu galibiyet Sivas´i bayagi rahatlatti diyebilirim.Seyirci güzeldi.Sayet bu mac berabere bitseydi seyirci icin gercekten üzücü olurdu.En azindan hem golü gördüler, hemde sivasspor´un basarisina ortak oldular.Su anda Trabzon ,Konya önünde galip.Yarinda Buca yenilirse bu hafta Sivas´in haftasi olur.IBB´nin yarin maca fazla asilacagini sanmiyorum ,cünki haftaya kupa maclari var.

kasko 02.04.2011 20:08

Bu maç bizim için çok önemliydi.Altımızdaki takımlar pusuya yatmış bu maçı bekliyorlardı.Bir kulağı kendi oynayacakları maçta diğer kulağı da burdaydı.Ama sivasssporumuz kendisinden bekleneni gösterdi ve maçı 3 puanla aldı.Çok sevinçliyiz.Bu çok anlamlı ve bir o kadar da önemli bir galibiyetti.3. haftamızda da galibiyetimizi sürdürdük ve bir seri yakaladık.Bu seriyi inşallah devam ettirmek istiyoruz.
Burdan taraftarımız hakkında da birşeyler söylemek istiyorum.Takımın dipten düzlüğe çıkmasında onların emeği tartışmasız çok fazla.Her maçta takımımıza destek oldular.Bu maçta da stad tıklım tıklım doluydu.Böyle bir taraftarımız olduğu için gurur duyuyorum.Rıza hoca da bunun bilincinde olsa gerek taraftarı öve öve bitiremiyor.Tüm taraftarlarımızı özellikle bu son haftalarda takımımıza verdikleri destekten dolayı tşk ediyorum ve bundan sonraki haftalar da aynı şekilde bu desteği sürdüreceklerine hiç kuşkusuz inanıyorum ve takdir ediyorum...

sivastatlıbelam 02.04.2011 20:09

helalş size çocukjlar.böyle devam.

SİVAS ULAN 58 02.04.2011 20:18

sizin allahınıza kurban yiğidolar süpersiniz hocam daha senle çok büyük işler başaracaz

ledig 02.04.2011 20:25

Eski günlerdeki gibi, artık kazanmayı öğrendik. Eneramo'nun grafiğinde yükselme var, daha üst sıralara çıkacağımızı tahmin ediyorum. Tüm futbolculara ve Rıza hocaya tebrikler ve teşekkürler...

selimdelen 02.04.2011 20:40

[QUOTE=Kasim58;705079]Riza hoca´nin damarinda dolasan kanda yigido kani var bunu kimse inkar edemez.Nekadar BJK ta futbola baslayip bitirsede damarindaki asil kan buna müsade etmez(UYGUN DEGIL)[/QUOTE]

sana katılmamak mümkün değil

hasanim58 02.04.2011 20:43

olumune sivas illede sivas bu galibiyette butun emegi gecenlere ve bizleri sevindirenlere yurekten tesekkurler gercekten su andaki butun yigidolarin duygulari tartisilmaz tesekkurler sivassporum tesekkurler riza hocam ve ayagina saglik cihan baska soze gerek yok

akkara58 02.04.2011 21:37

şişgo enramo haftaya cezalııı yaa :D

cılgınsivas58 02.04.2011 21:44

hepinizle gurur duyuyorum galibiyet için teşekkür rıza çalımbay

hiko58 02.04.2011 23:04

rıza yerinde değişiklik yaptı. erman kötü futbolcu değil ama hırslı. hırslı olması bazen işede yarıyor. cihan beklenenden çok iyi performans sergiledi. takım komple iyiiydi . galip gelen takıma üstelik beşiktaşa karşı galip gelen takıma nasıl kötü oynadık diyeceğizki. hepinize teşekkür ediyorum.

YENiCERiavrupa 02.04.2011 23:14

HELAL OLSUN SIZLEREEE ISTE TARAFTAR ISTE SIVASSPOR

cenk5821 02.04.2011 23:25

[QUOTE=85200258;705083]Dostum maçı stadda mı izledin bilmiyorum ama Rada ilk yarıda orta sahadan defansa yardımcı olan tek futbolcuydu nerdeyse.. Yani Rada'yı bende çok begenmiyorum ama bu maçta kötü top oynamadı.[/QUOTE]

aynı maçımı izledik bilmiyorum 2 haftadır Rada Çok iyi top oynuyor Attığı pasları görmediniz Sanırım buca ve bjk maçındada cok iyi oynadı bence sürekli oynamalı manisa macındada oyuna girdikten sonra asist yapmıstı yanls adamımı izledim diyorum yorumlara bakınca

58VoLkAn58 02.04.2011 23:29

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Rıza Hoca'nın hamlelerine itiraz edenleri anlamıyorum.Gidin siz yönetin takımı.

Rıza Hocam mükemmel hamlelerde bulundu.

Sivasspor beraberliğe razı bir futbol sürdürürken Sivok'un kırmızı kart görmesi atak oynamamızı sağladı.

Böylece de maçı kazanmış olduk.

Önümüzde İBB maçı var inşallah o maçıda alır 4'de 4 yaparız.[/B][/FONT][/COLOR]

Djamoka 02.04.2011 23:56

[B][I]Rakip takım trübününde olup kendini Sivaslı zanan zavallılara da bu kapak olmuştur artık....[/I][/B]

Mahmut5858 03.04.2011 00:01

Sivasspor her zaman yenmeli cunki, sivasspor yenince borsa yukseliyor turkiyenin yuzu guluyor ekenomi canlaniyor

bozkurt187 03.04.2011 00:02

Cihaninda hocamizinda aciklamalari cok güzel. Bazi elestirmenler sivas cok sert oynuyor demis bende onlara besiktasin eli armut mu topluyor onlarda sert oynasaydi diyorum

carizma0658 03.04.2011 00:05

rıza hoca sivaslı havanın sert adamın mert oldugu yerden adam satmaz ve maçı verir diyenlere TOKAT GİBİ ÜÇ PUAN HELAL OLSUN

DoomsDay58 03.04.2011 00:12

Hocamıza sonsuz teşekkürler bu takımı yeniden dirilttiği için inşallah çıkışımız her daim sürer.

holigan 03.04.2011 00:51

riza hoca sivas icin cok büyük bir nimet düssekte kalksakta riza hocamla güzel.senin allahina kurban hocam.düsmek konusuna gelirsek bundan haftalar önce sivas en dibi gördügünde bile her hefta inatla yazdim buraya bir canakkale düsmez birde sivas düsmez dedik.ve diyoruz. sivas artik bir ekol bir marka düsmez düsüremezler.

holigan 03.04.2011 01:28

Sahibinden satılık 4X4 kartal!!!!!!
1903 model çok kullanılmış, 2ileri 4geri vitesli önden arkadan sağdan soldan vuranı var beyaz renkli camlarında siyah film var
modifiye deilmeye çalışılmış Q7 arması ferrari vites kolu takılmıştır.
8 kişi... rahat biner. sorun olursa 4 ü perşembe 4 ü pazar biner.
bir defasında ingilterede test edildi bi...r seferde 8 kişi binebildi...
..(mütacaat: YILDIRIM SEKİZGÖREN....)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:18.