![]() |
DAKİKA 60
[B]İygünler degerli yigidolar bugun burada sizlere ayrı bi konu paylasmak istedim...Cumartesi günü oynanan beşiktaş macında Tokatsporun birkez daha dost kulubümüz oldugunu anladık ve benim bugun bi önerim olacak nasıl bursaspor taraftarı dakika 6 da ankaragücü diye bagırıyorsa bizimde dakika 60da Tokatsporumuza sevgimizi göstermemizin zamanı geldi ve gemiçmiştir bile bu yüzden bundan sonraki maclarımızda dakika 60ın önemli bi yeri olmalı saygılar...[/B]
|
Cevap: DAKİKA 60
Ben gurbette bir Tokatsporlunun Sivasspor için ağladığına şahit oldum Buradan arkadaşlarımızda diyor Zaman zaman gelip destek veriyorlarmış.Bizimkilerde onlara gitmekte Çok güzel hareketler bunlar.
|
fazla abartmaya gerek yok düşüncesindeyim
|
gerçekten güzel bi konu paylaşılmış bencede sivassporu desteklemeye gelen tokatlı arkadaşlarıda unutmamamız lazım dakika 58 şow dakika 60 da tokat için bi şow yapalım güzel olur bencee;):D:)
|
Abartmak mı adamlar tokattan geliyorlar Helal olsun Onlara.VE SİVASSPOR diye bağırıyorlar.O adamların bileği öpülür be.
|
cok guzel bir dusunce, yigidolara yakisir bir hareket olur bence... Bizi destekleyenide biz destekleriz...
|
[QUOTE=merkez-2;705689]Abartmak mı adamlar tokattan geliyorlar Helal olsun Onlara.VE SİVASSPOR diye bağırıyorlar.O adamların bileği öpülür be.[/QUOTE]
abartmak değilde ney birde ellerini öpelim olsun tamam desteklemiş olabilirler teşekkürlerimize ettik sağolsun var olsunlar 60 da tokat diye bağırmak afedersiniz çok abartılı |
[B][CENTER][COLOR="Red"]Taş atıpta kolumuzmu yorulacak kardeşim sanki,yaparız güzel düşünce,yüzlerce tokatlı sivassporu tutuyo,neden olmasın tokatsporada sahip çıkıp ismini duyuralım...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[QUOTE=58_babacan_58;705700][B][CENTER][COLOR="Red"]Taş atıpta kolumuzmu yorulacak kardeşim sanki,yaparız güzel düşünce,yüzlerce tokatlı sivassporu tutuyo,neden olmasın tokatsporada sahip çıkıp ismini duyuralım...[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]
bABACANA katılıyorum |
[QUOTE=4eylül;705687]fazla abartmaya gerek yok düşüncesindeyim[/QUOTE]
Ne abartmasından bahsediyorsun arkadaşım? Beşiktaş maçında geldiler Sivaslıların ben de dahil %90'ından çok bagırdılar.. Tokatlı kardeşlerimize bizimde jest yapmamız lazım. Güzel bi düşünce olmuş... |
sacmalamayın arkadaslar 58 ne sov yapıyoruzkı 60 da tokatspor ıcın sov yapacakmısız tamam ozaman sampıyonluga gıttıgımız sene ankaragucunu bızı nasıl destekledıgını bılıyorsunuz yıne o sene bursa spor macın da bursada yanımızda trabzonsporlu bır arkadas formasıyla bızım turubunde sıvassporu destekledı bursa sporda yıne manevı anlamda bıze destek olmustur sımdı bıze sevgı besleyen sempatısı olan her takımın plakasında sov yaparsak ne olur bılmem bırde bu plakada sov yapma ısını ılk trabzon baslattı galıba neden taklıt edıyoruz bız bır seylerın onculugunu yapalım olmazmıMAHSER/SIVAS
|
[QUOTE=4eylül;705696]abartmak değilde ney birde ellerini öpelim olsun tamam desteklemiş olabilirler teşekkürlerimize ettik sağolsun var olsunlar 60 da tokat diye bağırmak afedersiniz çok abartılı[/QUOTE]
ne kaybederiz...? |
Kasımpaşa maçında bir defaya mahsus olmak üzere yapalım. Güzel bir jest olur .Sivas çevresinden gelenleri de düşündüğümüz anlaşılır.
|
[QUOTE=mahser;705714]sacmalamayın arkadaslar 58 ne sov yapıyoruzkı 60 da tokatspor ıcın sov yapacakmısız tamam ozaman sampıyonluga gıttıgımız sene ankaragucunu bızı nasıl destekledıgını bılıyorsunuz yıne o sene bursa spor macın da bursada yanımızda trabzonsporlu bır arkadas formasıyla bızım turubunde sıvassporu destekledı bursa sporda yıne manevı anlamda bıze destek olmustur sımdı bıze sevgı besleyen sempatısı olan her takımın plakasında sov yaparsak ne olur bılmem bırde bu plakada sov yapma ısını ılk trabzon baslattı galıba neden taklıt edıyoruz bız bır seylerın onculugunu yapalım olmazmıMAHSER/SIVAS[/QUOTE]
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [FONT="Tahoma"][B]yav her takıma eşit mesafe de olmalıyız bnm görüşüm bu büyük küçük fark etmezz[/B][/FONT] |
taklitçilik gibi olur hoş olmaz yine destekleyen desteklesin bizi ..
taklitçilik yakışmaz bize |
[B]Ben Çocukluğumda Gittiğim Tokat Maçlarını Hatırlarım , Tokatspor Dışında İlçeleri Turhal Pazar vs Maçları Çok Sıkıntılı Geçerdi.Sonradan Sonraya Kardeşlik Türküleri Söylenir Oldu Yeni Jenerasyon Gençlerin Fantezileri ile .Halada Şüpheliyim Tokat'tan Yozgat'tan Kayseri Malum Zaten...
O Sebeple 58 Dakikada Sivas Diye Tam Bağırmayı Öğrensin Sivas 60 da Tokat 66 Yozgat Daha Sonra :rolleyes:[/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Fikir Çok Güzel TEşekkürler, Ama 58 De Bağırtamadıgımız Bir Milleti 60 Ta Bağırtamayızki . . [/FONT][/B]
|
Bu pazar ibb maçında örgütlenilebilirse 58. ve 60. dakikalar da güzel bir şov yapılabilir...
|
Bencede güzel düşünce. Bunda bile kasıt arıyorya bazı arkadaslar. yazık diyorum.
|
güzel bir düşünce tebrikler....
|
[B]Dakika 58 de şova başlayın 60 ta bitirin bir taşla iki kuş.:)[/B]
|
[B]Tokat bizim komsumuz, Tokatli Yigidolara sevgi ve selamlar...[/B]
|
Beşiktaş maçında "Yeniçeriler" olarak 60. dakikada Tokatspor lehine tezahuratta bulunduk zaten.
|
yüzde bin beşyüz katılıyorum bizim dostumuz tokattır yapılmalı
|
Ne gerek var tokati yozgati destekliyelim galiba aramizda genc arkadaslar bilmiyorlar,3ligde oynadimiz donemler bize en sert muhalefet yapan onlardi,aramizda benden buyuk olan yigidolar anlatsin yasim 34,samiyonluga oynadimiz donemler bunlar bizlere karsi ellerinden geleni yapiyorlardi,hatirlarmisiniz cubukspor,corumspor,keciorgucu,yozgatspor,turhalsporu.
Bizlerin otobuslerinin camini kiranlari,o donem tokatspor tedasmacini bizlere neler yapmislardi,her zaman bizim yenilmemizi isterlerdi.ARKADASLAR SIVASLININ SIVASLIDAN BASKA DOSTU YOKTUR.GECMISTE YAPILANLARI ASLA UNUTMAYINIZ.BIZ KENDI TAKIMIMIZA SAHIP CIKALIM OBIZE YETER. |
[B][COLOR="DarkRed"]Güzel diyorsunda.Önce biz bağıralım kendi taraftarımıza sonra başkalarına bağırırız.[/COLOR][/B]
|
[B]bazı arkadaşlar 58. dk da şov yapamıyoruzki 60 da yapalım demiş 58.dk da şov yapma gibi bir amacımız yok zaten 60. dk ise tokatlıların bize gösterdiği sevgiye YENİÇERİLER olarak gerekli karşılığı veriyoruz ama şu anda 60. dk ya gerek yok gerek olduğu zaman yapılır zaten [/B]
|
bize yapilan jeste sadece tesekkurle karsilik vermek cok zayif kalir.60.dakikada tokatsporu desteklemek cok guzel bir dusunce.tokat diye bagirinca kimseye bisey olmaz daha cok sempati kazaniriz yigidolarin nasil taraftar oldugunu herkes bir daha gormus olur.
|
Türkce´de bir atasözü var.AGLARSA ANAM AGLAR ,GERISI YALAN AGLAR diye.Baskada birsey yazmak istemiyorum bu konuda.
|
Bazı arkadaşlar yıllar öncesinden aramız bozuktu bize iyi davranmıyorlardı diyor,ama ben bugüne kadar Tokat ile aramızda mesele edilecek büyüklükte bir olay hatırlamıyorum, yaşım ise 55 ,
Güzel bir söz vardır ''iyi niyetle bana gelen bir adım'a ben beş adım giderim'' şimdi Tokat'lı kardeşlerim taaa Tokat'tan gelmişler Sivas'a destek olmuşlar bu küçümsenecek bir olay değil, birazcık insani ve nezaket kurallarına saygısı olan insanlar bunun değerini anlar ve aradaki dostluk bağlarını daha da kuvvetlendirirler, üstelikte Sivas'lıyım diyipte maçlarımızda İstanbul takımlarının tribününde yer alan sözüm ona sivas lıları gözününde bulundurursak Tokat a 60. dakikada jest yapmanın anlamı daha iyi anlaşılır, üstelik yarım dakikalık bir olay bile değil . Evet bu yaklaşımı destekliyorum ve gerçekleşmesini temenni ediyorum. |
isteyen yapar isteyen yapmaz, ngereksiz tartışma olmuş
|
Benim nacizane fikrim,Tokat lı arkadaşların takımları Süper ligde olmadığı için bizi destekliyorlardır.Onlarda süper ligde olsalar kıskançlık krizleri başlar.Bırakın desteği falan önümüze her fırsatta taş koyarlar benim görüşüm bu.:confused:
|
[QUOTE=şarkışla 58;705864]Benim nacizane fikrim,Tokat lı arkadaşların takımları Süper ligde olmadığı için bizi destekliyorlardır.Onlarda süper ligde olsalar kıskançlık krizleri başlar.Bırakın desteği falan önümüze her fırsatta taş koyarlar benim görüşüm bu.:confused:[/QUOTE]
Olması gereken de bu değil mi zaten? Adamın kendi memleketinin takımı Süper Lig'de olsa niye başka takımı desteklesin ki? Bir de son zamanlarda bizim taraftar arasında garip bir algı başladı. Bir takım taraftarı bize dost olduğunu söyler ve sonra bizi yenerlerse hemen işler terse dönüyor, dün dost dediğimize yarın düşman diyoruz. Sivassporlu arkadaşlarımdan istirhamım kimseye düşman olmayalım, dost olduğunu söyleyenlere kapımızı sonuna kadar açalım, ama Allah rızası için akıllı olalım! Kimse kimseye dostum dedi diye yenilmek zorunda değil. :) |
[QUOTE=BOUN;705867]Olması gereken de bu değil mi zaten? Adamın kendi memleketinin takımı Süper Lig'de olsa niye başka takımı desteklesin ki?
Bir de son zamanlarda bizim taraftar arasında garip bir algı başladı. Bir takım taraftarı bize dost olduğunu söyler ve sonra bizi yenerlerse hemen işler terse dönüyor, dün dost dediğimize yarın düşman diyoruz. Sivassporlu arkadaşlarımdan istirhamım kimseye düşman olmayalım, dost olduğunu söyleyenlere kapımızı sonuna kadar açalım, ama Allah rızası için akıllı olalım! Kimse kimseye dostum dedi diye yenilmek zorunda değil. :)[/QUOTE] İnsanların kendi takımlarını desteklemesinden daha doğal ne olabilir.Benim yazımda anlatmak istediğim şey şu....şu an aramızda bir rekabet olmadığından dolayı bizi destekliyor görünebilirler.Takımları Süper lige çıksın kıskançlıklar aşlar bize karşı daha çok bilenirler.Ne demek istediğimi kafaya oynadığımız yıllarda örneklerini görmedik mi.Konuştukları zaman SİVASSPOR un şampiyonluğunu bizde istiyoruz diye başlayan cümleler kuranlar kıskançlıklarını her fırsatta gösterdiler.Kısacası SİVAS lının ve SİVASSPOR un SİVAS lıdan başka dostu yoktur. |
aynen katiliyorum DAKIKA 60 YAPILMALI HELAL OLLSUN TOKATLI KARDESLERIMIZE IYI GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE YANIMIZDALARDI SAHSEN BIZ LIGDE OLMASAK TOKAT LIGDE OLSA BIZIM SIVASLILAR O MACA BÜYÜK TAKIM SEYIRCISI ARASINDA BAKARDI !! GÜZEL KONU BU YENICERILER VEYA YIGIDO GENCLIK 60 DAKIKA SHOW YAPILABILIR...
|
[QUOTE=şarkışla 58;705864]Benim nacizane fikrim,Tokat lı arkadaşların takımları Süper ligde olmadığı için bizi destekliyorlardır.Onlarda süper ligde olsalar kıskançlık krizleri başlar.Bırakın desteği falan önümüze her fırsatta taş koyarlar benim görüşüm bu.:confused:[/QUOTE]
Benim fikrimse ... tokat ligde olsa biz tokatin durumunda olsak tokata bjk yi desteklemeye giderdik.. onlar öyle yapmadi ama ? |
Birakin allahinizi severseniz ya.Tokat diye bagiralim hemi?Millete neden önce tezahürat ögretmeye baslamiyoruzda tokat diye bagirtiyoruz?Daha millet alkislayip Sivas diye bagiramiyorken tokat diye bagiracaz.Tam Her kusu si.tik sira leylege geldi hesabi.Kardesim Zamaninda sampiyonluga oynarken Ankaragücü küme düsme hattindaydi adamlari yendik taraftarlari bizim takimi tribüne cagirip hem alkislayip hemde bu sene sampiyon anadoludan diye tempo tuttular neden bunlar görmemezlikden geliyorsunuz? biz yapacagimiz jesti bjk macinda yaptik fazlasina gerek yok;)
|
TOKAT lı kardeslerimizin sivasspora destegi karsiliksiz bırakılmamalı...gayet uygun olmus..
|
Çok fazla duygusalsınız arkadaşlar burası kurtlar sofrası burada duygusallığa yer yok
|
ARADA 2DAK VAR, ÖNCE 58 DAK ŞOVU SONRA 60.DAKK ŞOVU KİMSEYEDE ZAHMAT OLMAZ İYİ FİKİR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:54. |