![]() |
Son 2 Haftada Lig Nasıl Olur?
[B]OLASILIKLAR:
1-Şampiyon Fener olur, Ts 2.olur. Konya-Buca-Kasımpaşa düşer. 2-Şampiyon ts olur, 2.Fener olur. Konya-Buca-Kasımpaşa düşer. 3-konya-kasımpaşa-gs düşer, Sivasspor bitime 2 hafta kala ligde kalmayı garantiler. 4- Sivas 2 maç daha kazandığı an ligden düşmemeye oynayan takım gs olur ve bucayla çekişir. 5-ts eskişehir maçında veya daha önce takılır, fb şampiyon olur... Benim tahminlerim bunlar tabi bunları çoğaltmak mümkün...Sizlerin de görüşlerini bekliyorum arkadaşlar...[/B] |
Cevap: Son 6 Haftada Lig Nasıl Olur?
Bence fener şampiyon olacak gibime geliyor ts ikinci olacak tahminimce konya buca kasımpaşa düşer:D
|
[B]haftaya manisa bize güzellik yaparda cinconu yener se ki bu mümkündür bizde kasımpaşayı yenersek ki buda mümkündür cincon altımıza düşer bu konuşulur yine biz gölgede kalırız [/B]:D:D:D
|
KONYA,BUCA ,KASIMPAŞA DÜŞER,BURSA.ANTEP AVRUPA KUPASINA GİDER,SON HAFTA TS KARABÜKLE,FB SİVASLA ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKAR.FB ŞAMPİYON OLUR.TS ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILIR.
|
2 .yarının ilk maçı olan, gs maçından öncede yazmıştım. 40 puanı geçeceğimizi düşünüyorum. Konya kesin düştü, haftaya kasımpaşanın ümitlerinide 4 Eylül'de kazanarak bitiririz . Buca eğer ligde kalmak istiyorsa, gs'yi geçmeye konsantre olmalı.Ts şampiyon olabilecek bir futbol oynayamıyor. Bursaspor kolay kolay 3. sıradaki yerini kaptıracağını sanmıyorum, Antep 4. olarak avrupa ligine gider, bjk , i.b.b ve Gençlerbirliği takımlarından birininde avrupaya gideceğini düşünürsek, ilk yarıda kendisini takımının şampiyon olacağına inandıran , kayseri seyirciside kendisini avutup dursun.
|
Trabzon son haftaya 4 puan önde girsin,sahaya atlarlar,hakemi öldürürler bir şey yaparlar yine şampiyon olamazlar(alıntı)
:) |
1. fb İNŞALLAH ŞAMPİYON OLUR (fbyi sevdiğimden değil tsden nefret ettiğimden)
ve tabiiki SİVASSPORUM LİGDE KALIR konya-buca-paşa gider |
Kimin şampiyon olacağını kestirmek zorr...Ancak yukardaki çekişmenin fikstürden dolayı Sivas'a ayrı bir motive verdiğine inanıyorum o yüzden en azından biz 40-42 puanı geçene kadar bu çekişmenin sürmesi taraftarıyım...Düşecek takımlar ise büyük ihtimalle buca-konya-kasımpaşa olacak...galatasaray düşmez ama can çekişmeye devam edecek gözüküyor....
|
Konya'nın ikinci yarıdaki hemen her maçını seyrettim..Bu kadar kötü bir kadro,bu kadar kötü bir oyun yok bu ligde..Taraftar desen zaten küsmüş çoktan..Onlar düşmeyi teknik direktöründen,malzemecisine kadar haketti..
Bucaspor hakemle aldıkları Antep maçından sonra kendileini ufak bir dev aynasında gördüler ama kaçınılmaz son onlar için de geçerli. |
trabzon şampiyon olmasın gerisi hikaye
|
Biz ilk 10da bitiririz. Buca kasımpaşa konya düşer. Fenerde şampiyon olur. Gs ile kasımpaşa bence final maçını tt arenada oynar :D yarın kasımpaşa kazanırsa g.s yi korku sarar :)
|
konya ligi sonuncu tamamlar, alacağı 3 veya 4 puan var.. bucada beraberinde gider, en çok k.paşanın puan alacağını düşünüyorum ama yetmeyeceltir.. düşenler bu hafta belli oldu artık yarın bjk den fark yerler öyle görünüyor..
fb şampiyon olur gibi ama son maça kalırsa herşey sivaslı futbolcuların elinde olur istersek feneri yenebiliriz evimizde..gs ligi düşme potasının hemen üztünde 15. sırada bitirir. k.paşa ile arasında 4-5 puan fark olur. sivasa gelince ligi 42 puanla 11. bitiririz |
Valla biz işimize bakalım.SİVASSPOR şampiyon olamadıktan sonra kimin olduğu beni ilgilendirmez.SİVASSPOR kurtulduktan sonra kimin düşeceği de beni ilgilendirmez.Yani işim gücüm SİVASSPOR.
|
bizim fikstür çok karışıktı önce zorlar sonra kolaylar biz orda puan alamadıkça içimizdeki bucalılar hocayı suçladı o maçlar sonra kolay maçlar önce olsaydı takım alışırdı biz bursayı da eskişehiri de yenerdik trabzonla galatasarayla berabere kalırdık ligde ilk 8de olurduk yine de ben önümüzdeki 6 maçtan 10puan çıkarırıp ki 41 puan yapıyor 10. oluruz diye düşünüyorum fener şampiyonluğu garantileseydi o maçı da alırdık ama artık zor son maça kalacak iş belliki
|
sivasspor ligden düşmesin,40-45 punala bu seneyi tamalayalım gerisi umrumda bile değil kim şampiyon olmuş,olamamış beni ilgilendirmiyor...çünkü bu sene aynı geçen yıl ki gibi öldük öldük dirildik..çok çektik çok..resmen psikolojimiz bozuldu.hatta kalmadı bile...bu durumda bana ne kimin şampiyon olup olumamsından...hayırlısı olsun...biz geleceğin planlarını yapmalıyız...bu takımla her zaman üst hedeflere doğru ilerlemliyiz...15 yıl içinde şampiyonluk ve avrupada başarı bunun yanında ciddi bir taraftar grubu olmuş olan güçlü bir sivasspor benim 6 haftada kümde klama dışında düşündüğüm en ciddi olay...
|
ben fener,galatsaray ve beşiktaşı sivas için en büyük tehlike olarak görüyorum..çünkü çocuklarımız hala elimizden alan onlar...hatta biz bu gün olimpiyatı dolduramadıysak sebebi bizim insanımız üç büyükleri tutmasıdır...bunun diger en net göstergesi facebookdur.beğene sayısı 87.000 çünkü begeni tıklamak kontötürlü ne yapsın bzizmkilerde gariban...
|
Arkadaşlar tahmin demişiniz Sivasspordan başka herkesi konuşmuşunuz gönül isterdi ki sadece Sivassporumuz ile ilgili tahmin yapılsın bir iki arkadaşımız dışında herkesi sivası teğet geçmiş yine üç büyükler ve 4.büyütülmüşten bahsediyor üzücü Buradaki yorumları görünce gerçekten Bursa ve Ankaragücüne daha çok saygı duyuyorum onlar asla Trabzon olmasın diye Fenere yatmayı akıllarının ucundan bile getirmezlerdi :mad:
|
trabzonu amma da abarttınız.cimbom,fener,beşiktaş neyse o da o...bazıları yok şu olsun yok bu olsun demişler.ne fark eder ki...biz olamadıktan sonra.
|
Sivasspor 47 puanla ligi bitirebilir çünkü çok iyi bir hava yakaladık ;)
|
[QUOTE=lokmankantar;707292]Arkadaşlar tahmin demişiniz Sivasspordan başka herkesi konuşmuşunuz gönül isterdi ki sadece Sivassporumuz ile ilgili tahmin yapılsın bir iki arkadaşımız dışında herkesi sivası teğet geçmiş yine üç büyükler ve 4.büyütülmüşten bahsediyor üzücü Buradaki yorumları görünce gerçekten Bursa ve Ankaragücüne daha çok saygı duyuyorum onlar asla Trabzon olmasın diye Fenere yatmayı akıllarının ucundan bile getirmezlerdi :mad:[/QUOTE]
Bu forumda Süper Lig de konuşuluyor..Haliyle kim şampiyon olur,kim Avrupa'ya gider,kim düşer,bunlar sohbet konusu olabilir.Zaten Sivasspor'umuzu yüzlerce konu içinde değerlendiriyoruz.Bu konudaysa ligdeki diğer takımların durumlarını konuşabiliriz.Abartacak bir durum yok! |
yalnız hayalkafe bütün olasılık kombinasyonu nu çıkaramamışsın....sonda 5 takım var 5! faktöriyeli iyi hesaplama lazım...
|
FB ŞAMPİYONLUĞA DAHA FAVORİ TS 1YENİLGİ 1 BERABERLİK ALACAK FB İSE 1 BERABERLİK. BUCA KPAŞA KONYA DÜŞTÜLERDE SADECE BANA GÖRE PRESTİJ MAÇLARINA ÇIKIYOR VE BUCA HAK ETMEDİĞİ GALİBİYETLERİ ALIYORLAR.
|
Sivassporumuzun bu sezonu 41-42 puanla bitireceğini,FB maçının sonucuna göre de belki GS'ın üzerinde ligi bitirebileceğimizi sanıyorum. Eğer A.Gücü ve G.Birliği maçlarının ikisini de kazanırsak bu sözügeçen üç takımı da altımıza alır, ligi 12. sırada bitiririz. GS'ın Manisa,Kayseri,BJK,Gençlerbirliği maçlarından zor puan alacağını,bir tek Kasımpaşa ve Konya maçlarında şansı olduğunu sanıyorum. GB ve A.Gücünün de zorlu maçları var. Manisa ve Antalya şu an 36 puanda ve avantajlılar. Sıralamadaki yerlerini korurlar.
Kısacası Sivasımız Kasımpaşa maçını alınca artık bir üst hedefe yöneliyor. Ligi 12. bitirme hedefine. |
8. bitireceğiz ;)
|
Fener şampiyon olur değil olsun.trabzonun gereksiz böbürlenmesini görmektense istanbul takımı olsun.gs hayatta düşmez,düşürmezler.konya,kasımpaşa ve buca düşer.kasımpaşa seneye tekrar geri gelir.
Ligin 8.sırasındaki ibb ile aramızda sadece 6 puan var.puanlar birbirine çok yakın.bu seriyi devam ettirirsek ilk 10'da çok rahat bitiririz.Önemli olan düşmemek daha sonra son 2 sezondur düşmemeye oynayan Sivasspor imajını silmek. |
[B]Kim şampiyon olursa olsun ama inşallah son hafta maçları belirlesin istiyorum şampiyonu.Öyle olursa Sivas'ımız için olağanüstü bir gün ve reklam olur.Son maçada kalacak gibi.Fener bu hafta Gaziantepi yenerse eğer büyük bir ihtimalle şampiyon olur,zira T.S'nin kalan maçları fenere oranla daha zor gözüküyor.
Düşme hattına gelince;düşenler belli oldu artık,biz ise klasmanda daha iyi bir yer edinebilmenin hesaplarını yapacağız bundan sonra.[/B] |
Biz düşmeyelim tsde şampiyon olamasın başkada bişey istemem.bursaya takılacak lazlar olmadı esese takılacak
|
FENER ŞAMPİYON KONYA PAŞA BUCA&GS DÜŞER (BEN TRABZONDA OKUYORUM BURDA HERKES SİVASTAN NEFRET EDİYOR BİZ DE ONLARDAN NEFRET EDİYORUZ VE FENERİ ŞAMPİYON YAPACAĞIZ
|
[QUOTE=güneşyurdu;707298]yalnız hayalkafe bütün olasılık kombinasyonu nu çıkaramamışsın....sonda 5 takım var 5! faktöriyeli iyi hesaplama lazım...[/QUOTE]
senin dediğin olay sadece buca paşa konya yerine konya buca paşa falan yazarsa olur profesör :) |
bence trabzon takılacak fener şampiyon olacak bizde 6 maçımızı kazanıp üst sıralarda bitirecegiz galatasarayla buca düşmemeye oynar:D:D
|
[B][COLOR="DarkRed"]Abi şuan tahmin etmekte zor ne olacağı belli değil çünkü.Sivasspor güzel bir hava yakaladı.Bu havayla kolay kolay yenileceğini sanmıyorum.inşALLAH ligde kalan biz oluruz.
Galatasaray düşmez kafanızı yormayın.Daha Bucaspor`un oynamadığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçları var.[/COLOR][/B] |
Ligin altı da üstüde şu an için karmaşık gibi gözükse de gidişata bakıldığında, ligin üst sıralarında şampiyonluk adayları TS ve FB zorlu maçlara çıkacak.TS Eskişehirde puan kaybedecek, bu puan kaybı sonrası TS de psikolojikman düşüş başlayacaktır, çunki önceki yıllarda TS hep bu şekilde şampiyonluğu kaçırmış.FB, bu yıl geçen sene yaşadığı hayal kırıklığını yaşamak istemeyecktir, dolayısıyla daha temkinli olacaktır.G.Antep ya da E.Şehir 4. veya 5.liği paylaşacaklar, Kayseri de düşüş devam edecek.
Alt sıralarda ise, Konya ligi bitirmiş, K.Paşa BJK maçını kaybeder ve Sivasa da yenilirse o da ligi bitirerek Konya ile birlikte Bank Asyanın yolunu tutacak. Buca spor ise inişli çıkışlı bir sonuç alıyor, puan almış olduğu sonuçları kendisi değil rakip ya da hakemler hediye ediyor, ahım şahım bir futbol oynamıyor.Ligde Sivas 3-4 maçlık bir galibiyet serisine devam etmesi durumunda o da lige veda eder.Bunu dışında SİVAS SPOR; 4 haftalık bir seri yakaladı, bu seriye en az bir 4 maç daha devam ettirirse eminim ki ligi 40 puan üzerinde 8 ile 12.sıra arasında bitirir.Ligden düşebilecek posizyonda olan GS, Ankaragücü var.GS psikolojikman çökmüş, bu hafta kaybederlerse, Sivas da kazanırsa Bucanın rakibi olur, ligden düşmemek için, ama düşeceğini sanmıyorum, düşürmezler... Herşeyden önemlisi bizim bu yıl süper ligde kalmamız, gerisi angarya... |
suanda tek dsuncem sivassporumuzun maclari, nezaman garantilersek ozaman rahatlarim...
|
cincon kümeye cincon kümeye gönül isterki buca yerine galatasaray düşse ama imkansız gibi görünüyor şampiyonluğa gelince fener alır bu sene trabzon ikinci bitirir konya kasımpaşa kesin düştü zaten 3. düşecek takımda suca ve gs arasında gider gelir.
|
1-Trabzonspor
2-Fenerbahçe 3-Gaziantepspor 4-Bursaspor 14-Sivasspor 15-Galatasaray 16-Bucaspor 17-Kasımpaşa 18-Konyaspor |
[B][CENTER][COLOR="Red"]Beyler gerçekçi olmak gerkirse Gs nin küme düşeceğini hiç sanmıyorum,Aynı ihtimal bizim içinde geçerli aklımın ucundan bile geçmiyor küme düşmek..[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[COLOR="Indigo"][FONT="Arial Black"]1 Fenerbahçe
2 Trabzonspor [/FONT][/COLOR] [COLOR="Yellow"][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrange"].......................[/COLOR].[/FONT][/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"][FONT="Arial Black"]Antalyaspor Galatasaray[/FONT][/COLOR] [COLOR="DarkOliveGreen"][FONT="Arial Black"] Sivasspor[/FONT][/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"][FONT="Arial Black"]Gençlerbirliği Ankaragücü Kasımpaşa Bucaspor Konyaspor[/FONT][/COLOR] [B]Lig bu şekilde tamamlanır diye düşünüyorum.....[/B] |
Fener şampiyon olur hamsiler 2. bizde 13. veya üstünde ligi tamamlarız tek yol bu.Seneyede ver elini ilk 5 ve Avrupa macerası :)
|
fb şampiyon ts ikinci işallah düşmeyeceğiz
|
Bizi artık kimse tutamaz gerisi hikaye olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:13. |