![]() |
Maçı değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=28268&token=42295[/IMG]
Karabükspor - Sivasspor (2-1) maçı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Maçta göze çarpanlar : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/karabuk-sivas.jpg[/IMG] [B]MAÇIN ÖZETİ: -KARDEMİR KARABÜKSPOR: 2 - SİVASSPOR: 1[/B] [B]Stat:[/B] Dr. Necmettin Şeyhoğlu [B]Hakemler:[/B] Koray Gençerler xx, Cemal Bingül xx, Erdem Bayık xx [B] Kardemir Karabükspor:[/B] Tomic xxx, Cernat xx (Dk. 69 Kerim x), Deumi xxx, Yasin x, Seric xx, İlhan xxx, Muhammet Özdin x, Hakan Söyler xx, Bülent Kocabey xx (Dk. 46 Birol x), Emenike xxx, Ragued x (Dk. 86 Hakan Özmert ?) [B]Sivasspor:[/B] Korcan xx, Sedat xx, Mehmet Nas x, Kadir xx, Mehmet Yıldız x (Dk. 61 Mendonça x), Erman x, Eneramo xx, Navratıl xx, Grosicki xx (Dk. 74 Rada x), Hayrettin x, Uğur x [B]Goller: [/B]Dk. 33 Emenike, Dk. 60 Birol (Kardemir Karabükspor), Dk. 63 Eneramo (Sivasspor) [B]Sarı Kartlar:[/B] Dk. 52 Muhammet Özdin, Dk. 82 Seric (Kardemir Karabükspor), Dk. 87 Sedat (Sivasspor) [B]:: MAÇTAN DAKİKALAR ::[/B] [B]5. [/B]dakikada misafir takımın sol kanattan başlattığı atakta topla buluşan Mehmet Yıldız etkili olmaya çalışırken, Kardemir Karabükspor'dan Deumi, pozisyonu bozdu. [B]8. [/B]dakikada Kardemir Karabükspor'da İlhan, ceza sahası içinde topla buluştu. İlhan, topu üstten auta gönderdi. [B]20. [/B]dakikada ev sahibi takımda Hakan Söyler'in ceza sahası içine gönderdiği topu kaleci Korcan dışarı çeldi. [B]33.[/B] dakikada Kardemir Karabükspor'da Emenike, ceza alanı içinde buluştuğu topu düzgün bir vuruşla rakip filelere gönderdi:[B] 1-0[/B] [B]42.[/B] dakikada ev sahibi ekipte Bülent Kocabey'in ceza alanı dışından sert şutunda top, kalecinin kucağında kaldı. [B][B]49.[/B][/B] dakikada Kardemir Karabükspor'da İlhan'ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Emenike, uygun pozisyonda meşin yuvarlağı auta gönderdi. [B]51.[/B] dakikada ev sahibi takımda Emenike, ceza alanı önünde rakiplerini geçerek topu İlhan'ın önüne bıraktı. İlhan sert vurdu, top az farkla dışarı çıktı. [B]60.[/B] dakikada Kardemir Karabükspor'da Emenike ceza alanı içine girerek topu Birol'a bıraktı. Birol'un sert vuruşunda top kalecinin solundan ağlara gitti: [B]2-0[/B] [B]63.[/B] dakikada Sivasspor'da kullanılan kornerde arka direkte bulunan Eneramo, kafayla topu ağlara gönderdi: [B]2-1[/B] [B]73.[/B] dakikada ev sahibi takımda İlhan ile yaptığı duvar pasında ceza alanı içinde topla buluşan Hakan Söyler'in sert vuruşunda, kaleci Korcan topu güçlükle kornere çeldi. [B]88.[/B] dakikada, Hakan Özmert'in pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Emenike, topu Korcan'ın kucağına attı. Karşılaşma, ev sahibi takımın[B] 2-1[/B] üstünlüğü ile tamamlandı. |
Cevap: Maçı değerlendirelim
!KAMİL GROSİCKİ hiç bir sey yapmadı !
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Kamili 5 m ye satalim derken bütün forumdakiler bana sovmesini biliyorlardi nerde simdi onlar?...Avrupada soyle bir kural vardir:'Oyuncu tavan yapinca satacan'..Not:Bu kural kücük takım icin gecerli...Bu kadroda 1 cok iyi oyuncu yerine 4-5 tane iyi oyuncu sart o yuzden biryerlerimi yırtıyorum yonetime ses duyurmak icin dinleyen yok malesef..Forumda trasnfer konusu acayoruz millet makarasini yapiyor cok yazik... [/B][/FONT]
|
Maçta göze çarpanlar :
Grosicki'nin etkisizligi.. Eneramo'nun azmi. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Basabas mucadele oldu.. ilk golu yemeden onceki pozisyonda biz de one gecebilirdik.. olmadi.. Emenike'nin haftalar sonda bizim macta eski formunu yakalamasi bizim acimizdan sanssizlikti. Maçın en iyisi kimdi : Bizim takimin en iyisi bence Eneramo idi. Maçın en kötüsü kimdi : Grosicki ve M. Yildiz.. bir de ugur kavuk ile olmuyor bu is. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Macin gidisatinca bir etkisi olmadi.. idare etti durumu. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Son Rada hamlesine cok anlam veremedim.. onun disinda elinden geleni yapti hoca maci cevirmek icin. |
[I][COLOR="DarkGreen"]Bu maçta fark`ta yiyebilirdik.Galip de gelebilirdik.Yenilmemiz kötü oldu.
Rıza hoca`nın Grosicki`yi kanatlarda denemesi lazım.Baktın Kamil sol kanatta iyi değil,bir faydası olmadı,al sağ kanada orada dene.Saha içinde birşeyler yapması lazım. Böyle gidersek işimiz kötü.2 haftadır kötü oynuyoruz.Maçları gevşeğe almamamız gerekli. Haftaya ve ondan sonraki hafta evimizde oynuyoruz.Avantajımız büyük olacak. inşALLAH evimizde 2 Ankara takımını yenerek rahat bir nefes alacağız. Bu yüzden moral bozmamıza hiç gerek yok...[/COLOR][/I] |
rıza hoca;senden hiç bir zaman ama hiç bir zaman teknik direktör olmaz,olamaz..olmayacakta.......... bunu yenildik diye demiyorum..
|
[I][COLOR="darkgreen"]Uğur Kavuk bu hafta Rıza hoca`nın gözünden düşmüş olabilir.Bu maçta fazla bir etkisi yoktu.
Eğer Abdurrahman sakatlıktan kurtulduysa,Rıza hoca ona haftaya şans verebilir.[/COLOR][/I] |
uğur kavuğu izledim bugün itibariyle akraba olduk.1 gol 2 gol...ve tam 4 net pozisyonu bu kazma verdi.yemin edrim paf tan adam gelse o daha iyi oynar.
|
Bizim takıma yine bi haller oldu. Saki herşey bitmiş gibi davranıyorlar.hadi bakalım bi daha yenilinde noluyo son haftalar görün.böyle bir şey olmaz ya!
|
Manisaspor :yenmemiz lazim ic sahada hep yeniyoruz onlari ve rahatlar yenebiliriz.beraberlik veya yenilgide ölümcül degil.
Gaziantepspor:cok zor bir mac formdalar umarim bu hafta yenilirler.düsüse gecerlerse yenebilirizde.ama yinede umutlarimizi bitiren bir yenilgi olmaz bu. Kayserispor:yeneriz herkes rahat olsun.cikisin baslangici mac olacak bu. 2-1 mac sonucuda o kadar garanti yani. Bucaspor:izmir takimlari oldu bitti bizi yenemez izmirde.izmir bizim kalemiz 3 puan garanti gibi ama bu haftaya kadar bucayi altimiza alirsak.beraberlik bile yeter bize.ama sivasin en rahat galibiyet alacagi maclarda birisi. Beşiktaş :zor olacak ama yenecegiz en kötü beraberlik olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye:geclere yattilar.demekki yatmaya basladilar iyi bir lobi yapmasi lazim yönetimin.kesenin acilmasi lazim.sahada bunlari yenemeyiz.ama istanbul taraftari yalniz birakmamali takimi orda. Kasımpaşa:kolay mac degil eger umutlanirlarsa onlarda tayyip babalari destek verebilir.beraberlik bile cok iyi gelir bize. Kardemir Karabükspor:cok fazla attik sivasta missilleme yapmaya kalkabilirler.ve cok iyi top oynuyorlar gol attilari maclarda.bu mac tamamen riza hocanin maci olacak. Gençlerbirliği:gencler eger rahatsa bu mac bizim icin o kadar rahat olacak.ama ne olursa olsun puan alacagiz. Ankaragücü :yenecegiz-yenecegiz- yenecegiz.... Konyaspor :final macimiz olacak konya antalya sivas ayni puanda olacak kazananlar ligde kalacak gibi bir durum var sanki.ama beraberlik bize yariyor cünki haftaya feneri yenecegiz. Fenerbahçe :yine ipten döndük yeter artik bize bu isgenceleri cektirmeyin.bu taraftar hakediyor bunu ama bu takim hak etmiyor.LIGDE KALDIK HADI GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN. bunu biliyorduk gol attiklari macta,helede emenike oynuyorsa cosuyorlar.Sivas icin daha fazla motive oldular cünki sivasta karizmalarini cizdik bunlarin.tabi haliyle onlarda saldirdi ayri motive oldular maca.golden sonraki sevinclerinde de belliydi bu.hatta yücel hoca nerdeyse stadin disina ziplayaacakti golde sonra.kötü oynamadik ama onlar bizden daha fazla istiyorlardi ve kazandilar.birde riza hocanin hamlelerine bakalim ilk defa cok yanlis bir kadro ve ilk defa cokyanlis degisiklikler diyorum.riza hocanin maci olacakti dedim ama riza hoca macta bile yoktu.neyse hayirlisi.önümüzdeki maclara bakacagiz. ama unutmayalimki BIR CANAKKALE DÜSMEZ..... BIRDE SIVAS. |
[QUOTE=kareas;709693]rıza hoca;senden hiç bir zaman ama hiç bir zaman teknik direktör olmaz,olamaz..olmayacakta.......... bunu yenildik diye demiyorum..[/QUOTE]
Iki senedir 4 hoca degistirip 15. likten yukariya cikamyan bir takimin taraftari kendisini 2 senedir en rahat pozisyona cikartan hoca hakkinda boyle bir yorum yapiyor.. ilginc. Biraz saygi.. zor olmasa gerek. Riza hocayi da yiyin yerine kimi getireceksiniz?.. ayip.. B. Uygun + M.Bakkal'in haltlarini temizliyor adam.. yenilse de her takimla basa basa mucadele ettiriyor takimi.. su yazdiklariniza bakin.. size kaldi sanki kimin t.d olup olmadigini yargilamak.. ne saniyorsunuz kendinizi? |
Takım 2 haftadır top oynamıyor.Sabki orta sıralarda oynayan bir takımız da her şey bitmiş gibi bir hava vardı.Oyuna adepte olan oyuncu çok azdı.Eğer rahat olduğumuzda bu takım böyle oynuyorsa seneye halimiz bundan farklı olmaz. Oyuncular her şeyi bitirmiş gibilerdi.İçerde 2 maçımız var diye bence bu rahatlık ama hiç iyi olmadı böyle olması.Buca Fener maçından sonraki maçını alırsa biz de o hafta kaybedersekpuan farkı 5'e düşer son iki hafta ne olacağı belli olmaz elimizde fırsat var ama bunu daha avantaja çeviremedik...
|
sağ bek mi var elimizde oynatsın top dağıtıcımı var doğru düzgün oynatsın kim var allah aşkına bu takımın yeri gayet normal bir yer fazlasını istemek ayıp olur kapasite yok şu uğur kavuk bizden başka acaba hangi takımda daha oynayabilir allah aşkına soruyom .tam bir kazma ver 4v eylüle orda oynasın anca orası kurtarır onu taktım bu adama dikkatliizleyin arkadaşlar pozisyonları ya bilerek takımı sabote ediyor ya da aşırı malllll
|
[QUOTE=kareas;709693]rıza hoca;senden hiç bir zaman ama hiç bir zaman teknik direktör olmaz,olamaz..olmayacakta.......... bunu yenildik diye demiyorum..[/QUOTE]
ağzı olan konuşuyor işte. madem çok anlıyorsun futboldan takımın başına sen geç o zaman. |
evet arkadasim okadar basit yaninda da Mehmet Yildiz da gitsin Yeter artik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: [QUOTE]!KAMİL GROSİCKİ hiç bir sey yapmadı ![/QUOTE] shang kardas Grosiki tek basinda ne yapsin??? adam bombos duriyor kimse onu ilginemiyor ayne gecen maci gibi anlamiyorum yaaaaaaaaa [B]KAMIL NR.1 NOT: Sakin Satmayin Adami!!!!!!!!!!!!!!!![/B] |
Bence hoca da gelecek seneyle ilgili umutlarını kaybetmiş. Hoca seneye bizimle değil veya olmak istemiyor. Olsa da gelecek sene de tablo bundan farklı olmaz, her maç saç baş yolarız. Geçen sene Diyabakırspor ve Denizlispor kendilerini düşürmeseydi, bu sene de Bucaspor ile Konyaspor kendilerini düşürmeselerdi biz Süper Lige çoktan mendil sallardık.
Seneyede mi dua edelim, 3 tane "[B]mal[/B]" çıksın diye... Şu maçta ki görüntü değişen birşey olmadığını gösteriyor. Bizler taraftar olarak çok üzüldük, bilmiyorum futbolcu kardeşlerimiz ve hocamız bizim kadar üzüldüler mi? Maç için yazacak çok şey yok ki? Bu takım sadece Eneramo ile oynamaz. Grosicki'ye neden pas atılmaz? Sedat, Mehmet Nas ve Uğur'a daha ne kadar tahammül edilir? Vs., vs, vs, vs, vs...... Yok, birşey yazmyacağım, herkes gibi bizde "önümüz"(e)deki maçlara "bakalım" ve geçip gidelim (mi?).... AYK |
Maçta göze çarpanlar : ?
[B]RIZA ÇALIMBAY'IN MENTAL HATALARI VE OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ[/B] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? [B]DEFANS ÖNDE OLUNCA, RAKİPTE KONTRÖLLÜ OYNAYINCA YENİLGİ KAÇINILMAZDIR.[/B] Maçın en iyisi kimdi : ? [B]YÜCEL İLDİZ[/B] Maçın en kötüsü kimdi : ? [B]RIZA ÇALIMBAY (taktiksel mental yanlışı, rakibe tedbir almaması ve oyuna hamleleri...)[/B] Maçta göze çarpanlar : ? TAKTİKSEL HATALAR.DEFANSIN ÇOK ÖNDE KURULU OLMASI VE AŞIRI OFANSİF DÜŞÜNCEYLE SAHAYA ÇIKILMASIDIR... Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? [B]HAKEM BAZI KARARLARDA EV SAHİBİNE YÖNELİK TARAF TUTTU.[/B] Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? [B]RIZA HOCA'NIN OYUNA HAMLELERİNDEN DAHA ÖNEMLİSİ RIZA HOCA'NIN OYNATTIĞI TAKTİKSEL MENTAL YANLIŞTIR.RESMEN DEFANSTA 2 KİŞİ VARDI.dEFANSI BOŞALTMIŞ.EEE BÖYLE OLUNCA YENİLMEK DOĞALDIR ELBETTE Kİ; 4 HAFTADIR KAZANDIĞIMIZ KONTRÖLLÜ OYUN BU HAFTA YOKTU...[/B] |
[QUOTE=blacksky;709700]Iki senedir 4 hoca degistirip 15. likten yukariya cikamyan bir takimin taraftari kendisini 2 senedir en rahat pozisyona cikartan hoca hakkinda boyle bir yorum yapiyor.. ilginc.
Biraz saygi.. zor olmasa gerek. Riza hocayi da yiyin yerine kimi getireceksiniz?.. ayip.. B. Uygun + M.Bakkal'in haltlarini temizliyor adam.. yenilse de her takimla basa basa mucadele ettiriyor takimi.. su yazdiklariniza bakin.. size kaldi sanki kimin t.d olup olmadigini yargilamak.. ne saniyorsunuz kendinizi?[/QUOTE] ben kendimi bir şey sanmıyorum,sen kendini bi şey sanıyorsan,oynanan oyundan ne anladığını yaz buraya.. |
yine Grosicki pas atmadilar adam sezon sonu gider bu gidişte tek başina birşey ler yapmaya çalişiyor kalmaz kesin rıza hoca bu olaya el atmasi lazim rıza hocanin ilk 11 seçimi ve sonradan girenler iyi deyil iyi bir seçim yapamadi
|
.tam bir kazma ver 4v eylüle orda oynasın anca orası kurtarır onu taktım bu adama dikkatliizleyin arkadaşlar pozisyonları ya bilerek takımı sabote ediyor ya da aşırı malllll
Yada satiyorlar bir iki posizyona kac yillik tecrubeli oyuncunun yapacagi hatami o aynen penalti sahasinda kendini yere birakmam gibi birsey zaten ligden tecrubeleri vardir bu konulardan |
bende yaz çakdim senin yazdini sen yazmişin evet olmaz arkadaşlar duygusal düşünmeyelim rıza hocanin ilk 11 de ve sonradan aldiklari oyuncularda hata yapiyor ve sürekli ayni hatayi yapiyor geçen belediye maçindada 2 0 geçtik 70 den sonra oyuncu degişikline giddi gol geliyorum diyor alsana top kesiçi sondakkalar biz gol yiyecez diye korkulu dakikalar yaşiyoz son 15 dakka kaldikdan sonra peş peşe sokuyor top kesici birdaha gol yemeyek diye kesin olarak rıza hocayla yolar ayrilmasi lazim bügün yine Grosicki pas laşmadilar resmen takim içinde guruplaşma var eski oyunculari yine temizlen mesi lazim hiç biri kalmasin önümüzdeki sene eski oyunculardan yoksa sonumuz iyi deyil |
[QUOTE=keko 58;709704]evet arkadasim okadar basit yaninda da Mehmet Yildiz da gitsin Yeter artik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:
shang kardas Grosiki tek basinda ne yapsin??? adam bombos duriyor kimse onu ilginemiyor ayne gecen maci gibi anlamiyorum yaaaaaaaaa [B]KAMIL NR.1 NOT: Sakin Satmayin Adami!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/QUOTE] zaten Grosicki sezon sonu kesin gider bizde para kazanamayiz bu oyuncudan buraya yaziyom |
Bu iş ne Ugur kavuk ile ne de Mehmet yıldız ile gider..Emeklilik yaşları geldi..
Bizim stoperler ne cok çalıma kacıyor öyle..Kendilerini Messi sanıyorlar heralde.. |
[FONT="Comic Sans MS"][B]( Fırat Kasımpasa )
Rıdvan(bjk) Kemal Tokak(Samsun) Tonia Tisdell(Tavsanlı linyit) Hayrettin Torric Jebrin(Buca) Alper Kalemci(Elazıgspor) Tunay Torun(Hamburg) Sercan Sararer Ali Dere(Konyaspor) Mehmet Akyüz(Tavsanlı Linyit)[/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B]Yedekler:1[/B][/FONT])[FONT="Comic Sans MS"]Cemil Adıcan:Yaş 24 Mevki: Defans Club:Tavsanlı Linyit Degeri:200.000euro 2)Peter Grajciar:Yas 27 Mevki:Orta Saha Club:Konyaspor Degeri:400.000euro 3)Erman Kılıç 4)Abdurrahman Dereli 5)Ziya Erdal 6)Enaramo 7)Kadir Bekmezci 8)Navradil 9)Cihan Yılmaz 10)Enaramo 11)Ali Kuccik(Kiralık)Bjkden 12)Sezer Öymen(Kiralık) Bjkden [/FONT] |
takim için de guruplaşma bunun adi Grosicki bi oyuncuya pas atilmiyorsa o yuncu biter zaten vede kesin gider inanmiyanlarda sezon sonuna kadar böyle devam ederse görür ya adamla anlaşirlar düzgün yada oda onlarda gider biz kimseye muhtaç deyiliz onlar sivasspor camiasindan büyük deyil parladi diyede kalcak deyil artik ayrilik vakti geldi memet yıldız la
|
[QUOTE=57babasivas;709719]takim için de guruplaşma bunun adi Grosicki bi oyuncuya pas atilmiyorsa o yuncu biter zaten vede kesin gider inanmiyanlarda sezon sonuna kadar böyle devam ederse görür ya adamla anlaşirlar düzgün yada oda onlarda gider biz kimseye muhtaç deyiliz onlar sivasspor camiasindan büyük deyil parladi diyede kalcak deyil artik ayrilik vakti geldi memet yıldız la[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B]Sonunda biri anladi kimsenin sivasspordan büyük olmadigini hele sükür!!![/B][/FONT] |
[CENTER][COLOR="Red"][B]Bu kadar pas hatası yaparsan,kaptırdığın topa koşmazsan mağlubiyet kaçınılmaz olur tabki,inşallah bari içerdeki maçları kazanırıza artık şu işi garantiye alırız...[/B][/COLOR][/CENTER]
|
ugur apduraman sedat hayrettin memet nas memet yıldız kamanada kendisi gidiyor bunlarla yolarin sezon sonunda ayrilmasi lazim emeklik yaşlari geliyor
|
[QUOTE=kangallıwert;709720][FONT="Comic Sans MS"][B]Sonunda biri anladi kimsenin sivasspordan büyük olmadigini hele sükür!!![/B][/FONT][/QUOTE]
ben hep biliyordum bilmiyenlerde anlasin bilgisi olanda yaziyor olmayanda bilgim varsa yazarim bi konuda yoksada yazamam yanliş olur |
[QUOTE=mayhos;709702]sağ bek mi var elimizde oynatsın top dağıtıcımı var doğru düzgün oynatsın kim var allah aşkına bu takımın yeri gayet normal bir yer fazlasını istemek ayıp olur kapasite yok şu uğur kavuk bizden başka acaba hangi takımda daha oynayabilir allah aşkına soruyom .tam bir kazma ver 4v eylüle orda oynasın anca orası kurtarır onu taktım bu adama dikkatliizleyin arkadaşlar pozisyonları ya bilerek takımı sabote ediyor ya da aşırı malllll[/QUOTE]
bunu biz görüyoruzda hoca bakıyor ve diretiyor onu ilk 11 de oynatmakta,adam geçme yok,şut yok,defanstan çıkarken olumlu ileriye pas yok,kornerlerde ileriye gidip sedat gibi gol arama derdi yok,sürat yok,beyin yok,defans gibi bi yerde oynayıp oyunu öngerme,ona göre posizyon almak yok,yaptığı iki tane pas,bol bol hata başka bi şey varsa yazın lütfen...ama onda suç yokki,onun gibi hatalarla dolu olan bi hocası var..böyle oluncada bakın haftada 1 trilyonumuz gitti,1 trilyon kaç avro ediyor hesabınızı siz yapın.ama nerdeeeeeeee bunu anlatacak işleyecek hoca nerde...adam havayla poyraz..tiksiniyorum yemin ederim bu gibi zihniyetlerden. |
Maçta göze çarpanlar : Geriye düstügümüzde ve Son Dakikalarda bastirmadik
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Ölü gibi oynadik Maçın en iyisi kimdi : Hayrettin Maçın en kötüsü kimdi : Basta Navratil (Emenike ile hic basa cikamadi) ve cogu Oyuncular Maçta göze çarpanlar : Son Galibiyetimizden sonra kötüye gidiyoruz Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Yerinde yönetti Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Iyiydi ama birsey getirmedi |
Bu sitede ne kadar cok Mourinho var öyle ??
|
Maçta göze çarpanlar : ?
RIZA ÇALIMBAY'IN MENTAL HATALARI VE OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ Maç hakkında ki genel görüşleriniz nelerdir? SİVASSPOR GEÇEN HAFTAKİ KASIMPAŞA MAÇINDA OLDUĞU GİBİ ÇOK BERBAT BİR OYUN TARZIYLA OYNADI DAHA DOĞRUSU OYNAMADI FUTBOLCULAR UNUNU ELEMİŞ DUVARA ASMIŞ GİBİ ÇOK RAHAT OYNADILAR BUNA HAKLARI YOKTU,HENÜZ HERŞEY BİTMEDİ BUNU BİLMELERİ GEREKİRDİ. Maçın en iyisi kimdi : ? MAÇIN EN İYİSİ RAKİPTEN EMENİKE BİZDEN KİMSEYİ GÖREMEDİM,ENERAMO BİRAZ ÇALIŞTI OKADAR, Maçın en kötüsü kimdi : ? RAKİPTE KÖTÜ YOKTU ,BİZDE BAŞTA,KORCAN,UĞUR,GROSEÇKİ,ERMAN,UĞUR,MEHMETNAS,MEHMET YILDIZ,KADİR,HAYRETTİN, ÇOKKÖTÜTYDÜ, Maçta göze çarpanlar : ?KARABÜK GOLÜ BULDUKTAN SONRA İYİ OYNAMAYA BAŞLADI,GOLE KADAR POZİSYONLARI BİZ BULUYORDUK,ATAMADIĞIMIZ GOL POZİSYONUNDAN SONRA GOLÜ YEDİK,SİVASSPOR HİÇ OYUNA ORTAK OLAMADI,YİNE DEFANS VE KALECİ HATALARI ÇOĞALDI,ORTASAHA TOP KAZANAMADI,KAZANDIĞINIDA RAKİBE ATTI,ADETA CERNAT VE EMENİKEYLE KOCA TAKIM SAVAŞTI,2 GOLDE EMENİKENİN İCADI.ADAMLA BAŞEDEMEDİK, Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? HAKEM,GEREKSİZ BİRKAÇ FAULÜ RAKİBE VERDİ,BİZİM OFSAYT OLMAYAN POZİSYONU OFSAYT VERDİ,TAKDİR HAKLARINI RAKİBE VERDİ,İYİ YÖNETİM GÖSTERMEDİ , Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? RIZA HOCAYA ENÇOK DESTEK OLAN KİŞİYİM,BİR MAĞLUBİYETLE HOCAYI ASMAMALIYIZ,YALNIZ RIZA HOCA ÇOK İNATÇI,TAKIM YORGUN HEM MENTAL HEM FİZİKİ AÇIDAN,MEHMET NASDA BUKADAR ISRAR ETMESİNE GEREK YOKTU,ABDURRAHMANIN EN KÖTÜ HALİ BİLE UĞURDAN YİNE İYİDİR,EĞER BU MAÇTAN PUANLA AYRILACAKSAK ORTA SAHADA RADA VE KEİTADA OLMALIYDI,YANLIŞ KADRO SEÇİMİ YÜZÜNDEN KAYBETTİK,GEÇEN HAFTA BUTAKIMI GÖRMEMİŞ GİBİ,RAKİBEDE HİÇ ÖNLEM ALMAMIŞ DERSİNE İYİ ÇALIŞMAMIŞ.MAĞLUBİYETTE UĞUR ,KORCAN VE HOCANIN PAYI BÜYÜK, |
sen gecsene kardes takimin basina.böyle bir macla hoca degerlendirilmiyormu.1 hafta önce riza sen bizim herseyimsin .1 hafta sonra sende hocamisin.:mad: |
[QUOTE=risale69;709703]ağzı olan konuşuyor işte.
madem çok anlıyorsun futboldan takımın başına sen geç o zaman.[/QUOTE] kafası çalışan bir futbol izleyicisi,dikkatli olan bir taraftar,bir takımın bir hafta iyi 3 hafta kötü performans sergilemesinin sebebini çözmesi lazım,neden acaba diyerek..sen bunu düşünmemişsen,sen de böyle ancak bakarsın ama göremezsin.çünkü bakmakla görmenin arasında kaybolur gidersin. |
Ben değerlendirecek bir şey görmedim.Beyler lig daha bitmedi kendinize gelin.
Ayrıca Mehmet YILDIZ'la neden maça başladı anlamış değilim. |
bu kadar ruhsuz ve vurdumduymaz oyun oynanmaz.grosicki diye tere göre sıgdıradıgımız adam kaç maçtır sahada geziyor.takıma hiç katkısı yok buna pedrielin güçsüzlügü ve takımın ilerde çogalamaması bu sonucu dogurdu.bence futbolcuların beyninde sanki lig bitmiş havası vardı.EGER BÖYLE OYNAMAYA DEVAM EDERSEK PUAN ALAMADAN LİGİ TAMAMLARIZ.
|
Bu ne lahana tursusu istikrarsiz lasmis bizimkiler, huc böyle oyunanlayisi olurmu, ugur kavuk felan top teknigi sifir.
|
[B]
Hayrettin defansın tek ismi Nas..Bu adamın Sivasspor'da işi ne ? Eneramo golden baska hiçbir şey yapmadı.. Ciddi anlamda yedek kulubesinde zaafımız var. [COLOR="Red"]Son olarak ligde kalmayı hemen hemen kurtardık gibi.Neden Rıza Hoca genc oyunculara formayı verip onların tecrübe kazanmasını saglamıyor??[/COLOR] [/B] |
[QUOTE=kurtun58;709728]sen gecsene kardes takimin basina.böyle bir macla hoca degerlendirilmiyormu.1 hafta önce riza sen bizim herseyimsin .1 hafta sonra sende hocamisin.:mad:[/QUOTE]
ben rıza hocayı hiç bir zaman övmedim övmemde..rıza benim hiç bir şeyim değil...açın bakın mesajlarıma o geldi geleli neler demişim,ben bu maç için yazmıyorum..Sivasspor içinde yazmıyorum manisa içinde yazmıyorum,bu adamdan hangi takıma hoca olursa olsun,bundan hoca olmayacağına inandığım için,bunu gördüğüm için diyorumki,rıza hocadan teknik direktör olmaz.sen olur diyosan canımız ciğerimiz diyorsan olabilir.ben kendi fikrimi söylüyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:42. |