SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Gençlerbirliğ maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31743)

Abdullah DuMaN 24.04.2011 07:10

Sivasspor-Gençlerbirliğ maçı tahmin ve yorumları

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=25130&token=10845[/IMG][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=25128&token=13597[/IMG]

[B]Sivassporumuz ve Gençlerbirliği arasında oynanacak maçın tahmin ve yorumları

Maç: 29 Nisan Saat 20:00 de 4 Eylül stadyumu

[/B]

sivaslıadem 24.04.2011 07:23

Cevap: Sivasspor-Gençlerbirliğ maçı tahmin ve yoru

temkinli olmakta fayda vardırhiç bir şey matematiksel olarak bitmiş değildir
kasımpaşa maçında seri galibiyetlerimiz ve kasımpaşanın sıralamadaki yeri bizi ters köşeye yatırdı
karabük hakezayine benzer bir durumdan özelliklede emenikeye onlem alamadığımız için elimizden gitti ilk yarıdaki pozisyonlarla oyunu koparabilirdik

ama gençlerbirliği maçıevimizde taraftar desteğiyle de birlikte kazanabiliriz ama oynanmadan alınan 3 puan ancak hükmen oluyor
ne yapacağı belli olmayan bir rakip genclerbirliği
kazanırsak büyül olasılıkla ligde kalmayı garantileriz bunun için stad gelin gibi süslenebilir benzer bir bayrak faciası yaşatmayalım bu takıma

Yusuf Çevik 24.04.2011 07:26

[I][COLOR="DarkGreen"]Bu maç ile çıkışa geçebiliriz.

Karabük maçındaki hataları yapmamamız gerekli.

Takımımız yapması gerekeni yapacaktır.Taraftarlarında elinden gelen desteği vermesi gerekli.

İki hafta üst üste evimizdeyiz buda bir avantaj.

Gençlebirliği rahatlamıştır zaten.Ama ellerinden gelen bütün mücadeleyi ortaya koyacaklardır.

Bizim kontrolü ele alıp daha rahat oynamamamız lazım.

inşALLAH Gençlerbirliği`ni yenip son 3 maçımızdanda galip gelerek yeniden çıkış yapabiliriz...[/COLOR][/I]

DoomsDay58 24.04.2011 09:11

Gençlerbirliği zor takım dikkatli oynayıp kazanmamız lazım.

58_SEMİH_58 24.04.2011 09:22

[B]Karabük maçındaki gibi oynarsak ilk yarıdaki İstanbul B.b maçı gibi bir fiyasko yaşarız.[/B]

burak58as553 24.04.2011 10:01

Bakın bunu hep diyorum.Ligde kalmamız hemen hemen kesinleşti gibi.Rıza Hoca keske genc oyunculara sans versede genc oyuncularımız gelecekte biraz tecrübelense..

Gelecek senelerde bu oyunculara cok ihtiyacımız olucak..

Mamadou Diallo 24.04.2011 10:32

Bu maçta sanırsam Sedat cezalı Mehmet sınırda bence bu maçta Kamenar'ı oynatmamız lazım zaten kiralık alınmdı.Nantes'tan bonservisiyle geldi tff'de yazıyor.Benim 11 tercihim

Kamenar
Abdurrahman(Murat)
Ivanovs
Navratil
Hayrettin
Kadir
Mehmet Nas
Sandro
Erman
Grosicki
Eneramo

olur yada Apo sağ bek oynarsa stoperlerden birini çıkarıp Murat'ı oynatırım.Yalnız ben Rıza hocada şunu saptadım her gittiği takıma mutlaka transfer yapmak isteyen ve yaptığı transferleri her maç oynatması tamam oynatması normal ama onun almadığı oyuncuları(özellikle yabancıları) oynatmıyor bence haksızlık Ivanovs,Keita ve Kamanan.

Salim58 24.04.2011 10:39

[B]G.Birliği bize herzaman ters gelen bi takım onun için maçı alacağız havasında çıkarsak alırız,Yok biz artık ligde kaldık sayılır anlayışı devam ettiği sürece biraz zor.Özellikle son K.Paşa ve Karabük maçlarında oynadığımız gibi oynarsak zor dostum zor,Sen kafanda garantilemeyi bırak onun haricinde her puan para bu nasıl oyun anlayışı anlamadım,Karabük maçında takım tel tel döküldü bir kaç kişiyle olacak iş değil futbol takım oyunu bunu yaparsan kazanırsın yoksa zor...[/B]

58_babacan_58 24.04.2011 10:55

[B][CENTER][COLOR="Red"]Gençlerin ne yapacağı hiç belli olmaz temkinli oynayıp puan almalıyız evimizdeki maçlardan kesinlikle 3 puanı almamız lazım,lig bitti havasına girmeden güzel futbolla 3 puana uzanan taraf biz oluruz inşallah...[/COLOR][/CENTER][/B]

bortecine 24.04.2011 11:03

Tüm konsatreyi ortaya koyup bizlerinde desteği ile maçı alıp son 3 haftaya rahat girmeliyiz.

eskibektaşlı 24.04.2011 11:20

Gençlerbirliği Kasımpaşa danda Karabüktende iyi oynayan, çabuk oynayan bol gol pozisyonuna giren ve final vuruşları iyi olan bir ekip ,eğer sivasspor takım halinde iyi oynamazsa hevesimiz kursağımızda kalabilir , dolayısıyla Rıza hocanın Beşiktaşa,Fenerbahçeye veya Trtabzonspora karşı oynuyormuş gibi işi sıkı tutup
futbolcuları hazırlaması ve motive etmesi gerekiyor.

Final vuruşlarımız çok zayıf ve isabetsiz buna çözüm getirilmesi gerekiyor, pas yüzdemiz maalesef çok düşük bu nedenle elimizdeki hakim olduğumuz pozisyonları yanlış pas kullanarak rakiplere kaptırıyoruz, buna bir çare bulunması gerekiyor.

58ToPraK58 24.04.2011 12:18

Bu maç zor olacak.Eğer biz bu hafta yeilir de buca da yenerse puan farkı 5'e düşer o zaman işimiz çok zor.Rehavete girmiş ve her şeyi bitirmiş futbolculara bu anlatılmalı bence 2 haftadır alacağı maçları veren futbolculara anlatılmalı.6 puanlık maçlardan 1puanı zor alanlara anlatlmalı.Biz gençlere yenilir buca da antalyayı yenerse işimiz çok zor o zaman...

calipso 24.04.2011 13:43

zar zor ligde kalacağız gibi gözüküyor. o yüzden gençlerbirlğinden 1 puan almamız lazım ama zor görünüyor.. adamlar bizden daha iyi top oynuyor..yine yazıyorum ama silmesin birileri

[B]bundan 3-4 hafta önce karabükle oynasaydık maç sonucu böyle bitermydi acaba?[/B] (anlayan anlar)

Mamadou Diallo 24.04.2011 15:34

Gençlerbirliği maçından alınacak 1 puan ligde bırakır ama her zaman 3 puana odaklanalım

gürünlüyiğido58 24.04.2011 15:39

aslında iyi oynuyoruz fakat basit hatalar kaybetmemize sebep olur oyüzden bu maç dikkatli oynar ve diğer futbolcular GROSİCKİ ye pas atarsa maçı alırız

KIZILCAN 24.04.2011 15:48

2-1 alırız,en kötü beraberlik diyorum.gençler burdan sağ çıkamaz.

kangallıwert 24.04.2011 15:54

[FONT="Comic Sans MS"][B]Bnce kalan maclari inonu veya kadikoyde oynayalim..Bilet fiyatlari 15-25-35 orasi koyarsak 30.000 kişiye oynariz en az..Bari bilet geliri olsunda seneye transfere para bulmak zor olmasin..[/B][/FONT].

Abdullah DuMaN 24.04.2011 16:24

[B]Bu hafta bucanın fenerbahçeyi şaşkaza yendiğini varsayarsak bu maçın önemi dahada artıyor karabük maçındaki hataları telafi etmemiz lazım kimileri karabük maçında Korcanın kötü oynadığını söylüyor ancak korcan maç esnasında sakatlandı ama çıkmadı belkide yabancı sınırlamasından dolayı olsa gerek bu maçta

korcan
ziya
navratil
ıvanovs
murat(uğur)
cihan
erman
kamil
rada
eneramo
pedriel

oynaması gerek bence[/B]

kamışlı58 24.04.2011 16:27

gençler birligine yalvarmamız lazım bu takımın nezama ne yapacağı belli degil güven vermiyor bir uğursuzluktur gidiyor anlamakmümkün degil KADİR CİHAN ERMAN GROSİÇKİ ENERAMO SUAREZ ZİYA DİALLO NAVRATİL KEİTA RADA İVANOS RAMOVİÇ KORCAN GERİSİNİ TEMİZLEMEDİKTEN SONRA BİZ BU FİLMİ ÇOOOOOOK SEYREDERİZ

Abdullah DuMaN 24.04.2011 16:35

[QUOTE=kamışlı58;709937]gençler birligine yalvarmamız lazım bu takımın nezama ne yapacağı belli degil güven vermiyor bir uğursuzluktur gidiyor anlamakmümkün degil KADİR CİHAN ERMAN GROSİÇKİ ENERAMO SUAREZ ZİYA DİALLO NAVRATİL KEİTA RADA İVANOS RAMOVİÇ KORCAN GERİSİNİ TEMİZLEMEDİKTEN SONRA BİZ BU FİLMİ ÇOOOOOOK SEYREDERİZ[/QUOTE]

Ramovic gideli aylar oldu Kamenar geldi yerine

58MUAMMER58 24.04.2011 17:21

RIZA HOCA bu hafta oyuncuların kulağını çekecektir,artık işin şakası yok,bu futbolla gençleri yenemeyiz,ben taraftarlarımızın desteğiyle kazanacağımıza inanıyorum,gençler birliğine hep şansımız güler sivasta ,kazanıp gelecek sezonun hesabını yaparız artık,enkötü yenilmeyiz diye düşünüyorum,haa karabükteki gibi oynarsak farklı yeniliriz .işallah kazanırda rahat nefees alırız.

güneşyurdu 24.04.2011 17:44

Gençlerbirliği maçından iyi bir sonuç alabilmemiz için orta alanda Kadir'in yanına M.Sansro ve Keitayı mutlaka Rıza Hocanın düşünmesi,monte etmesi lazım.

Çünkü rakip takım Gençlerbirliği ceza sahasının dışından mesafe tanımaksınız şutlar çekenbilen,bu şutlarla çok gol bulabilen bir takım.Genlerbirliğinin maçlarına bakıldığı zaman başta sağ açıkda oynayan Hurşut Meriç,Randall Azofeifa ve Cem Can.Bu futbolcular gençlerin kazandığı her maçda bu sert şutlarla goller bulmuş bir takımdır.

Hurşut Meriç'in yedeği olarak sahaya çıkan Oktay Delibalta da ceza sahasının içinde etkili olabilen bir futbolcu.
Bu takımın en tehlikeli beğendiğim futbolcusu Mustafa Pektemekdir.Bu futbolcu takımın tümüne etki edebilen bir futbolcu o oyunda olmadığı zaman Gençlerbirliği bir takım olamıyor sanki.Dağınık ve kendinden güvensiz bir görünüm sergiliyor.Gençlerbirliğinde Serkan Çalık ve ileri çok hızlı çıkabilen sağ bek Orhan Çam(Uğur'un yerine gelecek sezon bize gelmesini isterim.) dikkat çeken diğer futbolcular.Yasin de fena değil,o da devre arasında Almanyadan geldi.Kritik goller attı.1-1 Biten Gaziantep açında golü atan futbolcu idi.
Bu haftaki rakibimiz olan Gençlerbirliği ilk yarı sakat futbolcuları nedeniyle çok sotunlar yaşadılar.sakatların özellikle Mustafa Pektemek'in takıma dönmesi ve yeni transferlerin takıma uyumu ile birlikte,2.yarı düşme potasından hızla uzaklaşarak düşme stresini bizim gibi yaşamadılar.En büyük dezavantajları 70 dk.sonrasında takım olarak yorulmaları.
Puan aldıkları maçlar;
Gaziantep 1-1 Gençlerbirliği
Gençlerbirliği 1-0 Bucaspor
İstabul Büyükşehir Belediyesi 0-1 Gençlerbirliği
Ankaragücü 2-4 Gençlerbirliği
Manisaspor 0-3 Gençlerbirliği
Gençlerbirlği 4-1 Kayserispor
Antalyaspor 0-0 Gençlerbirliği
Beşiktaş 2-2 Gençlerbirliği
Kasımpaşa 1-1 Gençlerbirliği

2.yarıya bizden 2 puan önde başladılar.biz 17 onlar 19 puan aldılar...Yendiğimiz ya da puan aldığımız takımlar hemen hemen aynı.

Rıza Hoca taktiksel anlamda hata yapmazsa seyirci desteğiyle alacağımız düşündüğüm,zevkli,zorlu bir mücadele olacak.Rıza Hoca 3 önlibero ile oynamazsa galibiyet çok zor.Ceza alanının önü kalabalık olmalı şut çektirmemeliyiz...

Artık Yannic Kamanan'a ve Süleymano Keitaya forma verme zamanı.

Son olarakda bu sanal alemde Sivasspor seyircisi ile edindiğim bir izlenim var.Çok basit düşünen bir seyirci profilimiz var.Özellikle facebook ve diğer sitelerde.
Eleştiri yapmasını bilmiyorlar.
Kendilerini dev aynasında görüyorlar...(Çünkü 2.galibiyette:gelecek sezon şampiyonluğa oynayacağımızdan bahsediyorlar.Ojinal forma almasını bilmiyor ama bunu diyen taraftar her nedense?Takımın mefaatlerini hesab edemiyorlar.
Diğer takım taraftarları ile gereksiz polemiğe giriyorlar...
Rakip takımları aşağılayarak elimize bir şey geçmeyeceğini bilmiyorlar...
Yani kısacası "saman alevi gibi bir taraftar grubumuz" var sanal alemde .

karakaplan58 24.04.2011 21:02

BU SENE LIGDEYIZ HAYIRLISIYLA AMA SENEYE KESIN GIDERIK BÖLE KADROYLA

halilim5858 24.04.2011 21:42

mac tarihi 29 nisan cuma yaziyor ilk mac bizim sitede 1 mayis yaziyor

TS58 24.04.2011 21:54

iLHAN cavcav HEM pahalı maç bileti satıyor, hem de maçlara bizi geç alıyor. CAVCAV'a inat Gençleri farklı yenmeliyiz.

bora kurnaz 24.04.2011 22:35

sivasspor ya alacak ya alacak

DOGU_BEY 24.04.2011 22:44

[B]içeride üst üste oynaaycağımız iki maçı 6 puanla kapadığımızda bu işin matematiksel olarak da biteceği görüşündeyim yani ankara seferimiz 2 maçta 6 puanla bitmeli... 3-1 alırız diyorum bu maçı...Grosicki eski formuna bu maçta dönecek diye tahmin ediyorum...[/B]

Mamadou Diallo 24.04.2011 22:50

[QUOTE=Abdullah DuMaN;709939]Ramovic gideli aylar oldu Kamenar geldi yerine[/QUOTE]

Ramovic şu anda sözleşmesi dondurulduğu için Sivasspor'da görünmüyor.Sözleşmesi Mayıs 2012'de bitecek Kamenar'ın yerine gelecek sezon yine kaleyi korur.

HAY RETTIN 24.04.2011 23:24

arkadslar yuzde yetmis sivas yener diye yahmin yapmissiniz.arkadaslar iki hafta ust uste ayni tahminde bulunmustunuz .sonuc ne husran sizlere soruyorum bu iki maci sivas kazandimi .futbolcular bunlari gorunce karsi takimi hafife aliyorlar hafife alinca boyle oluyor mac oynnmadan kazanilmiyor mac 90 dakika insallah kazanan sivas olur

eroltas58 25.04.2011 02:16

Deplasmanda iyi oynuyan takim gencler,zor bir mac olacak benim tahminim beraberlik.

eroltas58 25.04.2011 02:19

MAC CUMA GUNU.HAYIRLISI OLSUN.

threestar58 25.04.2011 02:27

evet, zor bir mac bu mactan ve konyaspor,dan kesin uc puan almaliyiz ligi koparmasi icin sivas bu iki mactan 90 dakika cok iyi mucadele etmesi lazim bucaspor tehlikesi devam ediyor

fatih585858 25.04.2011 04:18

Emenike karşısında tel, tel dökülen defans hattı, cezalı falan değillerse, Mustafa Pektemek gibi kaliteli bir santrafor , Ermin Zec gibi hızlı bir futbolcuyu, nasıl durduracaklar bilemiyorum. Bu adamların karşısına hızlı ve çabuk oyuncuları koymak doğru olur. Navratil ve Sedat oynarsa takımı eksik bırakabilirler. Bence Hayrettin ve İvanovs en doğru seçim olur. Bu maçı kazanmamız için, orta saha ve forvet hattının kapasitesinin tamamını sahaya yansıtması gerekir. (Tabi bu yazdıklarımı, G.birliği takımının kafa olarak, ligi bitirmemiş, kapasitesini sahaya yansıtan bir takım olarak sahaya çıkarlar diye düşündüğümden yazıyorum. Düşme gibi bir korkuları olmadığından biraz rahatta oynayabilme durumları olabilir.) Kendi bakış açımdan bu maça çıkabilecek şu kadromuz yararlı olur diye düşünüyorum.

--------------------------------Korcan-------------------------------

Murat---------------------İvanovs------Hayrettin------------Ziya

---------------------------Kadir----Sandro-------------------

Grosicki---------------------Erman---------------------Cihan

---------------------------------Eneramo---------------

güneşyurdu 25.04.2011 07:25

[QUOTE=fatih585858;709983]Emenike karşısında tel, tel dökülen defans hattı, cezalı falan değillerse, Mustafa Pektemek gibi kaliteli bir santrafor , Ermin Zec gibi hızlı bir futbolcuyu, nasıl durduracaklar bilemiyorum. Bu adamların karşısına hızlı ve çabuk oyuncuları koymak doğru olur. Navratil ve Sedat oynarsa takımı eksik bırakabilirler. Bence Hayrettin ve İvanovs en doğru seçim olur. Bu maçı kazanmamız için, orta saha ve forvet hattının kapasitesinin tamamını sahaya yansıtması gerekir. (Tabi bu yazdıklarımı, G.birliği takımının kafa olarak, ligi bitirmemiş, kapasitesini sahaya yansıtan bir takım olarak sahaya çıkarlar diye düşündüğümden yazıyorum. Düşme gibi bir korkuları olmadığından biraz rahatta oynayabilme durumları olabilir.) Kendi bakış açımdan bu maça çıkabilecek şu kadromuz yararlı olur diye düşünüyorum.

--------------------------------Korcan-------------------------------

Murat---------------------İvanovs------Hayrettin------------Ziya

---------------------------Kadir----Sandro-------------------

Grosicki---------------------Erman---------------------Cihan

---------------------------------Eneramo---------------[/QUOTE]

futbolcuların ve takımların form grafiği her zaman aynı olmayabilir.korcan buca ve ibb maçlarının kahramıydı ona bakarsanız.o hızlı dediğin e.zec kasımpaşa maçında çok iyi değildi mesela.
düşmesi nerdeyse kesinleşmiş olan kasımpaşa ve buca bizden daha iyi oynuyor.
biri savunma yapmayı bilmiyor diğeri ALLAH tan gol atmayı.

itaydas 25.04.2011 07:42

aman ha aman dikkatli olmamız gerek. rehavete gerek yok her an her şey olabilir. buraya kadar geldik, bu kadar emeği boşlamayalım. lütfen...

itaydas 25.04.2011 07:43

cihan gönderildi diye duyum aldım. ne kadar doğru bilmiyorum. bilen dostlardan cevap bekliyorum.

Alişan 25.04.2011 08:20

Ters takım ama evimizde alırız gençlerden maçı onlarda kendilerini satmak için oynayacaklardır ama evimizde biraz akıllı davranırsak 1-0 alırız maçı bu hafta 35 puan en kötü ihtimal 33 puan oluruz.

B.DUMANLI 25.04.2011 10:24

Bu mac sabaha kadar oynansa berabere biter gibime geliyor.Karabük´deki gibi kisiliksiz futbol oynarlarsa ,Genclerbirligi yener ve gider.Arkadan gelen M.Bakkal´in takimi belki 3 puan verirde resmen ligde kaliriz.Son iki macdan benim ümidim zaten yok.

kempes 25.04.2011 13:33

alacağımız 1 puan bile bu hafta oynanacak maçların ardından ligde kalmamızı matematiksel olarak dahi garantilemek anlamına gelebilir.
bu yüzden önce yenilmemek için oynamalıyız.
gol yemezsek zaten kazanırız. öyle değil mi..?

karşıyakalı 25.04.2011 14:27

kasımpaşa ve karabük maçlarındaki gibi oynarsak yeniliriz .önceki maçlardaki gibi oynarsak kazanırız.sonucu oyuncuların pisikolojisi belirleyecek.rehavetmi kazamna istegimi bakalım hangi pisikolojik durumda olacak oyuncular.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:11.