SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fikret Ünsal yeni yönetimde görev almayacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31866)

SivasSpor.Com 13.05.2011 16:16

Fikret Ünsal yeni yönetimde görev almayacak

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Fikret_Unsal.jpg[/IMG]

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yeni yönetimde görev almayacağını açıkladı.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini de yürüten Fikret Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, 7 yılı aşkın süredir sürdürdüğü yönetim kurulu üyeliğini, 28 Mayıs’ta yapılacak kongrede görev almayarak noktalamak istediğini belirtti.

Yaklaşık 5 ay önce aldığı bu kararı açıklamak için, takımın matematiksel olarak ligde kalmasını beklediğini, bu nedenle kararını bu hafta açıklamak durumunda kaldığını ifade eden Ünsal, "Bu önemli kararı almamın sebebi ise diğer değerli arkadaşlarıma da örnek olma sorumluluğunu omuzlarımda taşımamdandır" ifadelerini kullandı.

Ünsal, şunları kaydetti: "Hepinizin de bildiği gibi 2003-2004 sezonunun sonunda sayın Osman Seçilmiş ve yönetiminin istifasıyla yapılan olağanüstü genel kurulda kulüp bir aya yakın divan kurulunda kalmış, kimse talip olmamıştı. Bu bir aylık sürede o zamanki valimiz sayın Hasan Canpolat ve şehrimizin ileri gelenleriyle yaptığımız toplantılardan sonra kimsenin yanaşmadığı bir ortamda yönetim kurulu oluşturulmasında aktif rol oynadım ve karınca kararınca bir yıl yerine 7 yıl gibi gerçekten uzunca bir süre şahsıma tevdi edilen ’basın sözcülüğü’ görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım." Sivasspor takımının 7 yılda elde ettiği başarıları anlatan Ünsal, şöyle devam etti: "2004-2005 sezonunda büyük puan farkıyla 40 yıllık özlemi giderdik ve ’şampiyon’ olarak Süper Lige çıkma başarısını gösterdik. 2005-2006 sezonunda ilk yılımızı 8. sırada, 2006-2007 sezonunu 7. sırada, 2007-2008 sezonunu ise 4.

sırada bitirdik. 2008-2009 sezonunda ise büyük bir başarıya imza atarak Anadolu’nun yükselen değeri olduk ve şampiyonluğu son haftalarda kaybedip ligi 2.

sırada tamamlayarak, hayal dahi edemediğimiz Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hak kazandık. Başarılı olunca öne çıkmak isteyenler övünmek ve kerametin kendilerinden olduğunu kamuoyuna ilan etmek için birbirleriyle yarıştılar. Ne olduysa oldu ve bu başarılı çıkışlardan sonra ciddi bir düşüşün girdabına kapıldık. 2009-2010 sezonunda 3 teknik adamla çalışarak mucizevi bir şekilde ligde kaldık. Bir önceki sezon yönetimsel olarak yaptığımız hatalardan ders almamış olacağız ki, 2010-2011 sezonunda matematiksel olarak bu hafta itibariyle güç bela ligde kalmayı başarı saydık. Başarılı olunca birbirimizle yarıştığımıza göre, son iki sezon üst üste başarısız olunca da aynı erdemi göstermemiz gerekmiyor mu?"

"DOĞRU OLAN YÖNETİMİN TAMAMININ İSTİFASIDIR"

"Sivasspor önemli çıkışların ardından neden bu düşüşleri yaşadı" sorusuna da açıklık getirmek istediğini ifade eden Ünsal, şunları kaydetti: "Başarısızlığı teknik kadroların veya futbolcuların üzerine atmak kolaycılıktan başka bir şey değildir. Bizim yönetim kurulu olarak kendimizi ciddi biçimde sorgulamamız gerekirken, ’kümede’ kalınca başarılı olmuş gibi havalara fırlamak da cehaletten başka bir olgu değildir. Kimse kusura bakmasın ama arkadaşlar iki sezondur yaşadığımız sıkıntıların en büyük müsebbibi bizleriz.

Bizde takım başarısız olursa en kolay yol teknik yönetimi değiştirmektir. Oysa iki sezondur başarısızlık yaşanıyorsa doğru olan yönetimin tamamının istifasıdır.

28 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurul da bu yol için en iyi fırsattır."

"NÖBET DEĞİŞİM VAKTİ GELMİŞTİR"

Ünsal, tüm yönetici arkadaşlarının da kendi durumlarını ciddi şekilde gözden geçirmeleri gerektiğini belirterek, "Ben biliyorum ki, 7 yıldır görev yaptığım, hepsi birbirinden değerli arkadaşlarım en az benim kadar Sivasspor’u seviyorlar ve en büyük aşkları da Sivasspordur. Ancak bu arkadaşlarım şayet çağrıma uymazlar da devam ederlerse en büyük aşklarını aşırı sevgiden yok edecekler demektir" dedi.

Lige alışık olan Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu’nun da çıkmasıyla birlikte gelecek sezon takımlarını daha zorlu bir yarışın beklediğini, zorlu yarışı kolay geçmenin yolunun da sadece takımdaki futbolcuları veya teknik kadroları değil, yönetimdekileri revizyona tabi tutmakla mümkün olacağına işaret eden Ünsal, son hafta oynananacak, belki de ligin şampiyonunu belirleyecek olan Fenerbahçe maçından sonra düzenleyeceği basın toplantısında geniş bir açıklama yapacağını bildirdi.

Milliyet

kayayatakci 13.05.2011 16:34

Cevap: FİKRET ÜNSAL YENİ YÖNETİMDE GÖREV ALMAYACAK

bence cok güzel bir haber zaten hic basarili bulmuyorduk fikret beyi insallah daha iyi basarili iyi birisi gelir sevgili mecnun baskan sizin gibi basarili birisini yaninizda görmeyi cok isteriz en büyük sivasspor ve yigidolar ve mecnun baskan

kanks 13.05.2011 16:37

şükürler olsun kurtulduk iş yapamadım tembelce oturdum yönetimden uzaklaştırıldım demicekya istifa etmiş sivasspora en büyük iyiligi yaptın başkana laik bi yeni yönetim bekliyoruz MECNUN BAŞKAN olduktan sonra bu aksesuarlara gerek yok

necmettin_akcay 13.05.2011 16:39

hayırlısı olsun madem istikrardan söz dediliyorsa ne kadar uzun süre görevde kalınırsa o kadar iyidir diye düşünüyorum karar kendisinin saygımız sonsuz bunca emeği var inşallah sivassporumuz ve kendisi için hayırlısı neyse o olsun

akifesk 13.05.2011 16:40

tebdili mekanda ferahlık vardır. değişim güzel olacak. mecnun başkanda yönetimine bir çeki düzen verecektir.

akifesk 13.05.2011 16:43

mecnun başkan sivasa 40 bin kişilik stad yapılmasını İSTİYORUZZ.

kanks 13.05.2011 16:44

isabetli karar daha başarılı insanlar gelsin yönetime mecnun başkana yakışır

58hsn58 13.05.2011 16:48

sadece fikret unsal degil, sivassporumuzda gercekten hersey bastan baslamasi lazim bence... Yonetimde uyuyanlari gonder, oynamayan futbolculara gonder.. iceriye taze kan gelmesi sivassporumuzu daha basarili yapacaktir...

<Sivasspor58> 13.05.2011 16:51

hayatımda duyduğum en güzel haber çok iyi oldu

DoomsDay58 13.05.2011 16:54

Kan değişimi inşAllah takımımıza iyi gelir.

engin2609 13.05.2011 16:56

Günün En iyii Haberlerinden Bir tanesi :)

almina 13.05.2011 16:57

benim de bugün aldığım en iyi haber, yaşasın mecnun başkan, allah onu başımızdan eksik etmesin...en iyi kadroyu yeniden yapılandıracağına şüphem yok...başkanımıza tem destek, hep destek....

<Sivasspor58> 13.05.2011 17:02

Herkes mutlu olmuş bu değişim takımımıza faydalı olacaktır diye düşünüyorum ben şunu anlamadım madem ayrılıyorsun neden geçen hafta tv kanallarında konuşuyorduk yok Korcan ayrılacak yeni kaleci arayışına gireceğiz gelecek sezon için gibi sözler söyledin bir kere Korcan 1.5 yıl kiralandı böyle duyurulmuştu resmi siteden yanılıyor muyum arkadaşlar sen çıktın 6 ay dedin daha birşeyden haberin yok Rıza hocamızla yeni yönetimde dağıtacağız uleynnnnnn gelecek sezon

kanks 13.05.2011 17:09

[QUOTE=58hsn58;713353]sadece fikret unsal degil, sivassporumuzda gercekten hersey bastan baslamasi lazim bence... Yonetimde uyuyanlari gonder, oynamayan futbolculara gonder.. iceriye taze kan gelmesi sivassporumuzu daha basarili yapacaktir...[/QUOTE]

bu takımın siyasi bir destegi olmadan belediye destegi olmadan ayakta tutan başta mecnun başkan olmak üzere bi kaç yöneticimize zor zamanlarda takıma sahip cıktıkları için minnettarız sivas halkı olarak ayrıca başarısızlıklarda ortada görünmeyen fikret ünsal gibi yöneticileride artık uzaklaştırma zamanı gelmişti bu yüzden cok mutluyum bizi cok mutlu etti fikret bey teşekkürler

oNuR 13.05.2011 17:13

Geç bile kalmıştınız bence..Hayırlı olsun

kendalli 13.05.2011 17:18

çok isabetli bir karar almış kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmek düşer bizede !

Yusuf Çevik 13.05.2011 17:21

[B][COLOR="Navy"]Fikret Ünsal,bugüne kadar Sivasspor`a vermiş olduğun hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Yeni iş hayatında başarılar dilerim..[/COLOR][/B]

58 SiVaSıM 58 13.05.2011 17:29

allahım bu habere inanamıyorum büyük bir beladan kurtulduk önümüzü kesiyordu be işte şimdi seneye bomba gibi geliyoruz başkana bırak diyor ulan sen kimsin görevde kaldığın sürece yaptığın bi olumlu hareket yok bir daha kulübün kapısının içinden girme güle güle

kanks 13.05.2011 17:34

o sadece bırak der BAŞKAN bıraktırır işe yaramayanın sonu fikret bey gibi olur
iki cümle kuramıyosun o acıklamalarıda yazdırmıştır birine :)

Besyo_cu 13.05.2011 17:58

[B]Yeri geldi eleştirdik yeri geldi hislerimize tercüman oldu diye sevindik. Kulubümüze bir çivi çakanın başımızın üstüne yeri vardır günahıyla sevabıyla emeğine sağlık Fİkret ÜNSAL...[/B]

B.DUMANLI 13.05.2011 18:11

Fikret Ünsal´in bir dahaki genel kurulda olmiyacagi durumu degilde,gider ayak diger genel kurulda olan kisilerin durumlarini gözden gecirmeleri gerektigine inanmasi,iki yildan beri Sivasspor´daki bu düsüsün teknik kadro ve futbolculardan kaynaklanmadigini aciklamis olmasi, bu düsüsden yönetimi sorumlu tutmasi düsündürücü.

favori58 13.05.2011 18:25

Harika bir haber! Geç kaldın sayın başkan,6-7 yıl sivaslılara isyan ettirdin,ama çok şükür kurtulduk. Şimdi Sivasspor'un önümüzdeki sezon daha iyi olacağına inanıyorum.
Sayın Başkan,listeyi bir daha gözden geçir,orada bir-iki fikret ünsal daha var,insanlara tepeden bakan,alçak dağları ben yarattım diyenler var.Ayrca bu adamların yüzünden çok sevdiği Sivassporun maçlarına gitmeyenler var.
Gözün aydın yiğidom!

ZiDaNe58 13.05.2011 18:31

caimamıza hayırlı uğurlu olsun ne yalan söyleyim cok sevindm bu habere :)daha mütevazi ve daha kültürlü birisi gelir basın sözcülüğüne umarım

favori58 13.05.2011 18:39

Açıklamayı bir defada daha okudum ve mevcut yönetime satır aralarında acayip gönderme yapılmış. Eyy fikret ünsal bu 7 yılda sivasspora verdiğin bir tane iğne ucu kadar bir katkın varmı? Ama Sivasspor sayesinde trilyonlar harcasan yapamayacağın reklamı yaptın

burakkova 13.05.2011 18:49

Başkan hiçbir yere gidemez. Bırakmıyoruz. Hem kim gelecek ki..

ozledımeskıyı 13.05.2011 19:57

takımın içine etti bıraktı zaten bu saaatten sonra olsa ne olmasa ne ?

Cley 13.05.2011 19:57

[B]Basın Sözcülüğüne pek yakışan bir yönetici olmasa da Sivasspor için uğraştı o da. Yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz. Sivassporlu olmak sadece yönetimde olmak değildir. Yine Sivasspor için bişeyler yapacaktır kendisi. Başarılar dilerim yolu ve bahtı açık olsun.[/B]

sebasteia 13.05.2011 20:05

bize düşen teşekkür edip uğurlar olsun demek.

lakin laf arasında sanki başkana da laf sokmuş, başkana da sen dahil herkes gitsin mesajı vermeye çalışmış gibime geldi.

mecnun başkan vazgeçilmezdir fikret abi. onu bize bağışla!

kanks 13.05.2011 20:06

[QUOTE=favori58;713374]Açıklamayı bir defada daha okudum ve mevcut yönetime satır aralarında acayip gönderme yapılmış. Eyy fikret ünsal bu 7 yılda sivasspora verdiğin bir tane iğne ucu kadar bir katkın varmı? Ama Sivasspor sayesinde trilyonlar harcasan yapamayacağın reklamı yaptın[/QUOTE]

şahane yorum agzına saglık kardeş

sebasteia 13.05.2011 20:12

[QUOTE=favori58;713374]Açıklamayı bir defada daha okudum ve mevcut yönetime satır aralarında acayip gönderme yapılmış. Eyy fikret ünsal bu 7 yılda sivasspora verdiğin bir tane iğne ucu kadar bir katkın varmı? Ama Sivasspor sayesinde trilyonlar harcasan yapamayacağın reklamı yaptın[/QUOTE]

beyler ayıp oluyor ama. tamam pek sevilmiyordu filan ama sivasspor'a yıllar boyu emek vermiş bir insana teşekkür ediverin yaaa

aturk_5834 13.05.2011 20:17

Öncelikle Sivasspor a yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederim. Açıklamasına bakıldığında genel olarak taraftarımızın pekte üstünde durmadığı bir konuya değinmiş. Yöneticilere. Çoğumuz yönetim kurulumuzun kimlerden oluştuğunu kimin ne işe yaradığını bilmeyiz. Yönetim deyince ilk alka gelen başkan ve Fikret ünsaldır. Başarısız geçen iki sezona bakıldığında en çok eleştiriyi alan teknik adam ve futbolcular olmuştur ve bu eleştirileri yapanların başında da fikret ünsal gelmiştir şimdi yönetimin kendini sorgulaması gerektiğinden bahsetmiş kendisinin de içinde bulunduğu yönetim kurulunun başarısız geçen iki sezonda demek ki bariz hataları olmuş. özeleştiri yapması güzel ancak neden şimdiye kadar beklemiş yaşanan çarpıklıkların tavan yaptığı zaman nerdeymiş o dönemde topcuları ve hocayı eleştiren basın sözcümüz sorunların asıl sebenini açıklamak için istifa edeceği günümü bekliyormuş. Bir taraftar olarak takımın şampiyonluğu kovalarken bir sezon sonra kümede kalmaya oynamasında kimin parmağı varsa kim sivasspor üzerinden takımın menfaatlerini hiçe sayıp kendi menfaatlerini ön plana alıyorsa hesabını Allah sorsun. Eğer fikret ünsal istifa ederek takım için iyi bir şey yaptıgını düşünüyorsa yönetim kurulununda yanlışlarını açıklasın bizlerde bilelim..

kanks 13.05.2011 20:39

bende bu konu hakkında şöyle düşünüyorum ..
bunca yıldan sonra 1 lige yükselmiş ve 2 sezon şampiyonluga oynamış yaptıgı devrimle anadolu klüblerini cesaretlendirmiş bütün futbol klüblerinin ve ulusal basının sivassporun cok cüzzi miktarlarla bu başarıyı sagladıgını kabul etmiş cok güzel yönetildigini haykırmışlardı biraz hafızamızı zorlarsak hatırlarız sonrasında ki bence bu düşüşün tek sebebi bülent hocaydı ve özellikle geçen sezon büyük bir kabus gördük bütün sivaslılar olarak futbol klübü yönetmek için sadece şehrinizde tanınan veya biraz kalbur üstü adam olmanız yetmez ya siyasi desteginiz olucak yada belediye destegi olucak bizde ikiside yok bizim tek şansımız mecnun başkan bu başarıları kazanmamızdaki en büyük pay onun bana göre eminim bütün hemşerilerimiz böyle düşünüyo o sivasa chelsiyi getiricem dediginde acaba fikret ünsal ve onun gibi bir kaç kişinin ne düşündügünü merak ediyorum ama bence hayal görüyo demişlerdir ama şimdi geldigimiz şu durumda onun emegi varsa teşekkür edip mecnun başkanın vizyonuna uyan insanların yönetimde olması taraftara sahip cıkması ve destek vererek tam bir deplasman havası yaratmaktır sivasta bunu başarıcaz Allahın izniyle inşallah bu pencereden baktıgımda ben fikret ünsal'ın istifasına sevindim cok güzel oldu teşekkürler kendisine

adres58 13.05.2011 21:34

Yıllardır verdiği emeklerden dolayı teşekkür etmek lazım... Çok tepki topladı çok eleştirildi. Küçük bir iğneleme sezinliyorum. İnşallah düşündüğüm şeyler değildir. Fenerbahçe maçı sonrası demeçleri ne olacak şimdiden merak ettim.

etzel1967 13.05.2011 21:39

isabet olmuş...

kangallıwert 13.05.2011 21:42

[FONT="Comic Sans MS"][B]Futbol Komitesinin basına [COLOR="Red"]Gültekin Onay[/COLOR]ı getirelim....[/B][/FONT]

eyupk 13.05.2011 21:43

fikret ünsala hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum

58MUAMMER58 13.05.2011 22:21

FİKRET ÜNSAL SİVASSPORUN HAKLARINI ELİNDEN GELDİĞİNCE SAVUNMUŞTUR,YÖNETİM İÇİNDE BİRSEYLER İYİ GİTMİYOR,FİKRET ÜNSAL BUNUDA BELİRTMİŞ,KENDİSİNE HİZMETLERİNDEM ÖTÜRÜ,TESEKKÜREDERİM,İNŞALLAH ÇOK KALİTELİ YÖNETİM OLUŞTURULURDA BASARISIZ BİRSEZON GECİRMEYİZ.

HALIL 13.05.2011 22:37

ohhh beee gitmis ya laaaaaaa:D

tesekurler...

kanks 13.05.2011 23:28

[QUOTE=58MUAMMER58;713431]FİKRET ÜNSAL SİVASSPORUN HAKLARINI ELİNDEN GELDİĞİNCE SAVUNMUŞTUR,YÖNETİM İÇİNDE BİRSEYLER İYİ GİTMİYOR,FİKRET ÜNSAL BUNUDA BELİRTMİŞ,KENDİSİNE HİZMETLERİNDEM ÖTÜRÜ,TESEKKÜREDERİM,İNŞALLAH ÇOK KALİTELİ YÖNETİM OLUŞTURULURDA BASARISIZ BİRSEZON GECİRMEYİZ.[/QUOTE]

örnek vererek söylermisin neyi savunmuştur yada neyi savunucak kapasitesi vardır

favori58 13.05.2011 23:57

[QUOTE=58MUAMMER58;713431]FİKRET ÜNSAL SİVASSPORUN HAKLARINI ELİNDEN GELDİĞİNCE SAVUNMUŞTUR,YÖNETİM İÇİNDE BİRSEYLER İYİ GİTMİYOR,FİKRET ÜNSAL BUNUDA BELİRTMİŞ,KENDİSİNE HİZMETLERİNDEM ÖTÜRÜ,TESEKKÜREDERİM,İNŞALLAH ÇOK KALİTELİ YÖNETİM OLUŞTURULURDA BASARISIZ BİRSEZON GECİRMEYİZ.[/QUOTE]

Muammer kardeşim yapma Allah aşkına,Fikret ünsal sivasspora ne yaptıki bunları yazyorsun,bir arkadaşında dediği gibi bana bir tane yaptığı hizmeti zöyledi. Başkanın gölgesinde yıllarca reklam yaptı,hayatında göremeyeceği şeyleri gördü.Sen onu onu yakından tanıyanlara sor anlatsınlar.
Ne olur biraz bazı şeyleri bilerek yazalım. Ben o şahsı amatör takıma bile yönetici yapmam. Yazıkki yıllarca sivasspora yönetilicik yaptı. zaten çoğunluğun sevineside bu yüzden.
Ayrıca Rıza hocaya geldiği günden beri taktığını biliyormusun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:46.