SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Biz kaçıncı büyüğüz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31955)

Metal Gear 22.05.2011 21:19

Biz kaçıncı büyüğüz?

Evet,beklediğim gibi bir skor ve Fener şampiyon..
Hafta boyu yaşananlar,bilet olayları,esnafın bayraklar asması,58 plakalardan sarkan yüzlerce sarı-lacivert bayrak beni futboldan ve Sivasspor'dan soğuttu..
Bir ümit,Fener'i yenersek ya da direnç gösterirsek bu soğukluk tekrar sevgiye dönecekti..Sadece direnen,oynayan bir takım görmek istiyordum..
Ama yok işte..Yıl boyu maça gelen yiğidolar bu maçı izleyemedi..Gidenlerse bin pişman oldu..
İki sene şampiyonluğa oynadık diye hemen kendimizi 4.büyük ilan ettik..Büyüklük öyle olmaz,büyüklük 2 trilyon paraya kendi taraftarını satmakla olmaz..Şampiyonluk heyecanı bitti,herkes asıl takımına döndü..Büyüklük Fenerle sevişerek değil,savaşarak kazanılır..Bunu iyi anladım kibiz değil büyük bir takım,büyümekte olan bir takım bile değiliz.
Aslında söylenecek çok şey var ama kısaca SİVASSPOR ARTIK BENİM İÇİN BİTMİŞTİR.TEK BİRMAÇINA DAHİ GİTMEYECEĞİM..ÇOK SEVDİĞİM SİVASSPOR GÖZÜMDE İTİBARI SIFIRLAMIŞ,SIRADAN BİR ANADOLU TAKIMI OLDUĞUNU CÜMLE ALEME GÖSTERMİŞTİR..ALDIĞINIZ O İKİ TRİLYONA DA İYİ BİR TOPÇU ALIRSINIZ VE KÜMEDE KALIRSINIZ ARTIK..[B]FENER'İN ARKA BAHÇESİ BİR TAKIM OLMAKTAN KURTULANA KADAR YOKUM..[/B]

eroltas58 22.05.2011 21:22

Cevap: Biz kaçıncı büyüğüz?

Bence yonetim istifa etmesi lazim,ozeliklede baskan,sattiniz bizi iki kuru$ paraya.

ayazoğlu 22.05.2011 21:23

15. SIRADA HERŞEYİ İLE EN KÜÇÜĞÜ

bugra5858 22.05.2011 21:27

Mutlumusunuz? Ben mutlu değilim.Fenerbahçenin gelişiyle ekonominin canlanacağını klübün para kazanacağını söylüyordunuz,Onurumuz haysiyetimiz prestijimizİ herşeyimizi kaybettik. Sokaklarda yüzlerce binlerce davar şampiyonluk kutluyor benim memleketimde benim şehrimde kanıma dokunuyor ulan kanıma dokunuyor!
Teşekkürler yönetim Bize bu rezilliği yaşattığın için,İç sahada deplasman maçı oynattığın için!

serdal58 22.05.2011 21:28

büyük falan değiliz....
fenerin küçüğüyüz...
bu manzarayı yaşatan kimler ise allah belalarını versin...

yıldızelii8 22.05.2011 21:29

valla o karda kışda tipide takımı yapa yanlız bırakmayan bizler bu maçtaa maddiyat yönünden kös kös evde oturduk, ne güzel ben son maçımada gider jübülemi yapar askere giderdim diyodum ama neysee...

Ahwettt 22.05.2011 21:34

Benim gözümde biz tek büyüğüzz.Büyüklük inanmakla gçer mazimie ve başarımıza bakarsak kaçıcı büyük olduğumuzu görüsün. Sevienlere gleince her insanın sevinmek doğal hakkkı Keşke Sivasspormuz şampiyon olsaydıda bizde sevinseydik Yıllardır kombinemi alıp maçlarımıza giderken sadece fenerbahçenin şampiyonluk kutlamaırını görmeyem diye bu masça gitmedim.

Ahwettt 22.05.2011 21:36

[QUOTE=serdal58;716296]büyük falan değiliz....
fenerin küçüğüyüz...
bu manzarayı yaşatan kimler ise allah belalarını versin...[/QUOTE]

Sen şimdiye kadar kaç defa feneri yendinde maça satıldı diyorsun kardeş. hatta her zman fark yerken bu defa 90 da dahi gol atıyorsun başka ne yapacaktınkii. şimdiye kadar yenilenler hepmi maçı sattılarr. Sivasspolrum deyipte maçı sattık diyenelrein sivasspolruğundan şüphe ederim

sivasliyigidooo 22.05.2011 21:37

hocam bırak bu ayakları sanki tribün fenere verilmese dolacaktı ağzına kadar zaten son maçtı maddi destek oldu klübümüze sizindetakım tutma anlayısınızbuysa zaten desteklemeyın Sivasımı
SİVAS EN BÜYÜK...!

kasko 22.05.2011 21:37

Arkadaşlar yönetim taraftara çok büyük bir vefasızlık yaptı.Bizler ise bu yanlışın üstüne bir yanlış daha yapmayalım.Bizim sevgimiz yönetim için değil.Bu forma için arma için.Bizler yine formamızı giyeceğiz, stadımıza gideceğiz, tepkimizi stadda dile getirecez.Sanmasın ki yönetim sezonun son maçı, taraftar bu olayı bir sonraki sezona kadar unutur.
Hayır bu olayı asla unutmayacaz ve unutturmayacaz...

Ahwettt 22.05.2011 21:39

[QUOTE=Metal Gear;716277]Evet,beklediğim gibi bir skor ve Fener şampiyon..
Hafta boyu yaşananlar,bilet olayları,esnafın bayraklar asması,58 plakalardan sarkan yüzlerce sarı-lacivert bayrak beni futboldan ve Sivasspor'dan soğuttu..
Bir ümit,Fener'i yenersek ya da direnç gösterirsek bu soğukluk tekrar sevgiye dönecekti..Sadece direnen,oynayan bir takım görmek istiyordum..
Ama yok işte..Yıl boyu maça gelen yiğidolar bu maçı izleyemedi..Gidenlerse bin pişman oldu..
İki sene şampiyonluğa oynadık diye hemen kendimizi 4.büyük ilan ettik..Büyüklük öyle olmaz,büyüklük 2 trilyon paraya kendi taraftarını satmakla olmaz..Şampiyonluk heyecanı bitti,herkes asıl takımına döndü..Büyüklük Fenerle sevişerek değil,savaşarak kazanılır..Bunu iyi anladım kibiz değil büyük bir takım,büyümekte olan bir takım bile değiliz.
Aslında söylenecek çok şey var ama kısaca SİVASSPOR ARTIK BENİM İÇİN BİTMİŞTİR.TEK BİRMAÇINA DAHİ GİTMEYECEĞİM..ÇOK SEVDİĞİM SİVASSPOR GÖZÜMDE İTİBARI SIFIRLAMIŞ,SIRADAN BİR ANADOLU TAKIMI OLDUĞUNU CÜMLE ALEME GÖSTERMİŞTİR..ALDIĞINIZ O İKİ TRİLYONA DA İYİ BİR TOPÇU ALIRSINIZ VE KÜMEDE KALIRSINIZ ARTIK..FENER'İN ARKA BAHÇESİ BİR TAKIM OLMAKTAN KURTULANA KADAR YOKUM..[/QUOTE]

Senin hangi takımlı olduğun nickinin üzerindkei resimden belli.=)) bir yenilgide sivasspolru terk edenlerle Sivasspolrun işi olmaz gerçek Sivasspolulu8k yağmur dmeden çamur dmeden kış demeden yenmede yenilmede yanında olanlardır

Metal Gear 22.05.2011 21:42

[QUOTE=Ahwettt;716317]Senin hangi takımlı olduğun nickinin üzerindkei resimden belli.=)) bir yenilgide sivasspolru terk edenlerle Sivasspolrun işi olmaz gerçek Sivasspolulu8k yağmur dmeden çamur dmeden kış demeden yenmede yenilmede yanında olanlardır[/QUOTE]

Sen kesinlikle okuma özürlüsün..
O maç,Trabzonspor'un,Günay Kıbrıs Rum takımı Anırthosis Famagusta'ya 3-1 yenildiği ve Türkiye'yi rezil ettiği maçtır..O benim TS nefretimin sembolüdür..

bugra5858 22.05.2011 21:43

Bizim tepkimiz mağlubiyete değil varsın yenilelim ama bizim tepkimiz sivas'ı utanç verici duruma düşürenlere Bugün stadı komple verdik onlara para diyorsunuz her şey paramı efendim! Ar,Namus,Şeref gibi kavramlarda var! Bugün ise noldu? 4 Eylül stadı peşkeş çekildi kendi evimizdeki maçı deplasmanda gibi oynadık! Herkesin ağzına sakız olduk sakız! Bütün anadolu takımları dalga geçiyorlar bizimle! Paranızla kurtarın siz bizim imajımızı! FB Yalakaları!

serdal58 22.05.2011 21:44

[QUOTE=Ahwettt;716310]Sen şimdiye kadar kaç defa feneri yendinde maça satıldı diyorsun kardeş. hatta her zman fark yerken bu defa 90 da dahi gol atıyorsun başka ne yapacaktınkii. şimdiye kadar yenilenler hepmi maçı sattılarr. Sivasspolrum deyipte maçı sattık diyenelrein sivasspolruğundan şüphe ederim[/QUOTE]

maç satıldı mı yazmısım,,,iyi oku yazdığımı,,,
manzara kötü diyorum,,fenerin stadı doldurmasından bahsediyorum,,,idrak idrak idrak

fatihada58 22.05.2011 21:44

[QUOTE=Ahwettt;716317]Senin hangi takımlı olduğun nickinin üzerindkei resimden belli.=)) bir yenilgide sivasspolru terk edenlerle Sivasspolrun işi olmaz gerçek Sivasspolulu8k yağmur dmeden çamur dmeden kış demeden yenmede yenilmede yanında olanlardır[/QUOTE]

Evet arkadaşın hangi takımlı olduğu gün gibi aşikar Has bir Sivassporlu oraya koyduğu resimde lazsporla dalga geçmek için bunu bile anlamaktan aciz bir insanın edebiyat yapması hiç hoş değil. Ne febeş ne tese ne gese ne bejeke dedik Saf Sivasspor dedik anlamadınız anlamıyorsunuz anlamayacaksınız!!!!

fatihada58 22.05.2011 21:45

[QUOTE=serdal58;716322]maç satıldı mı yazmısım,,,iyi oku yazdığımı,,,
manzara kötü diyorum,,fenerin stadı doldurmasından bahsediyorum,,,idrak idrak idrak[/QUOTE]

Kardeş boşuna yorma kendini ahwett saf bir febeşli yorumlarından belli olduğu üzere. O statta full fenerli görmek nazıl bir Sivaslının kanına dokunmaz anlamıyorum. Tabiki kanı bozuk değilse orası ayrı.

burakkova 22.05.2011 21:47

[QUOTE=Metal Gear;716277]Evet,beklediğim gibi bir skor ve Fener şampiyon..
Aslında söylenecek çok şey var ama kısaca SİVASSPOR ARTIK BENİM İÇİN BİTMİŞTİR.TEK BİRMAÇINA DAHİ GİTMEYECEĞİM..ÇOK SEVDİĞİM SİVASSPOR GÖZÜMDE İTİBARI SIFIRLAMIŞ,SIRADAN BİR ANADOLU TAKIMI OLDUĞUNU CÜMLE ALEME GÖSTERMİŞTİR..ALDIĞINIZ O İKİ TRİLYONA DA İYİ BİR TOPÇU ALIRSINIZ VE KÜMEDE KALIRSINIZ ARTIK..[B]FENER'İN ARKA BAHÇESİ BİR TAKIM OLMAKTAN KURTULANA KADAR YOKUM..[/B][/QUOTE]

güle güle kardeşim..

fatihada58 22.05.2011 21:48

[QUOTE=burakkova;716326]güle güle kardeşim..[/QUOTE]

Niye fenerin arka bahçesi olmak çokmu hoşuna gidiyor?

58MUAMMER58 22.05.2011 21:50

BÜYÜKLÜK, BÜYÜK TAKIMLARLA SEVİŞEREK DEĞİL ,SAVAŞARAK KAZANILIR SİVASSPORLA FB ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKSA SİVASSPORU DEĞİLDE FB Yİ TUTACAK KADAR ADİLEŞMİŞ TARAFTARI OLAN HİÇ BİRTAKIM BÜYÜK MÜYÜK OLAMAZ .

burakkova 22.05.2011 21:51

[QUOTE=fatihada58;716327]Niye fenerin arka bahçesi olmak çokmu hoşuna gidiyor?[/QUOTE]

adam yokum demiş.. ben de güle güle dedim.. sen neden cevap veriyorsun.. hep beraber mi bırakalım sivas'ı..

fatihada58 22.05.2011 21:54

[QUOTE=burakkova;716333]adam yokum demiş.. ben de güle güle dedim.. sen neden cevap veriyorsun.. hep beraber mi bırakalım sivas'ı..[/QUOTE]
Dalga geçmek maksatlı dediğin gün gibi aşikar böyle bir taraftar kaybetmektense içinde fener aşkı olupta şurda yorum yazan sivassporluyum diyen ipnelerli kaybetmeyi tercih ederim.

şarkışla 58 22.05.2011 21:54

Bilet fiyatları ucuz olsaydı bu stadın çoğunu yine içimizdeki fb liler doldurmayacakmıydı.%5 den hariç hatırla gönülle diğer yerleride alacaklardı veya kombineliler fahiş fiyattan fblilere satacaklardı.Yönetimde bu fırsatı paraya çevirdi ne vat bunda.Transfer zamanı başlayınca hani transverler demeyi biliyorsunuz.Para para para

mishka 22.05.2011 21:55

[QUOTE=burakkova;716333]adam yokum demiş.. ben de güle güle dedim.. sen neden cevap veriyorsun.. hep beraber mi bırakalım sivas'ı..[/QUOTE]

Metal gear arkdaşım da siz de siteden takip ettiğim kadarıyla iyi günde kötü günde takımı desteklediniz. Ama arkdaşımızn tepkisi onurlu mücadeleci bir oyun olmamasıydı. 3 gol atmamız birşey ifade etmiyor, sabaha kadar oynasak sonuç aynı olurdu. bir de artık kabak tadı verdi bu fenerle organik bağlarımız. bu duruma tepki koymak da gayet normal.

terazi 22.05.2011 21:57

vurun sivasliya yenseydik baska yazacaktiniz
Korcanin cok buyuk hatasi feneri yanpiyon yapti
Bir daha hic bir hoca korcana bu kadar guvenmez ve korcan kendini bitirdi
En buyuk taraftar yeniceriler

emre41 22.05.2011 21:57

ne büyüğü ya. koca şehiri febenin kıcını yalıyor şu an, neyin büyüklüğü kaldı.

Her şeyin bir bedeli var bizimki de bu kadarmış işte.

fatihada58 22.05.2011 21:58

[QUOTE=terazi;716346]vurun sivasliya yenseydik baska yazacaktiniz
Korcanin cok buyuk hatasi feneri yanpiyon yapti
Bir daha hic bir hoca korcana bu kadar guvenmez ve korcan kendini bitirdi
En buyuk taraftar yeniceriler[/QUOTE]

Ne demek vurun Sivaslıya sen yorumları okumuyorsun sanırım. Burda Sivaslıya vuran yok burda fenerliyi ......... isteyenler var. Sivaslı haricinde kim varsa topunun

58CeZa58 22.05.2011 21:58

arkadaslar sivassporun sergiledigi futbola birsey demiyorum biraz dahada iyi olabilirdik ama olmadi

ama önemlisi sivasimizi böyle yapmamiz kendi sehrimizi bi takima ele vermemiz cok üzücü
yani sirf stadin icinde degil sehrin icinde bile herseyi sari lacivert yaptilar
ve kim bilir kac sivassporlu taraftarlar vardi fenerbahce formasiyla

benim icin sirf trabzon degil sivasda batmis yenilmis bir durumda

deneizlispor fenerbahce macina bakin arkadaslar özetlere bakin
kac denizli taraftari kac fenerli var
denizli maci kazanmak icin taraftarlar neler yapti maci uzatilar oyuncularin konsentrationunu bozdular herseyyy

ama biz sivasspor oalrak kendi sahamizda
kendimizi ele verdik
yok paramisda yok bilmem oyuncu alirizda
fenerli yerine biz sivassporulu taratarlar otursak sanki yeni oyuncu alinmaz para kazanmayiz

küvenlikte yok oda üzücü yani herkez sahaya indi
ve kontrol falanda yok yani okadar mesale sokmuslar stadimiza

sivas sehri resmen kendini bir TAKIMA ele verdi

58svs58 22.05.2011 21:58

sivas 55 trilyon etmez diyene kızdık ama gördükki daha ucuz imiş sivas. sivasın satılışına tarih şahit oldu

burakkova 22.05.2011 21:59

haklısınız.. kötü oldu.. her golde benim de içim yandı ama bırakıp gitmek neden..
biz belli bir sebepten ötürü sevmiyoruz ki bu takımı.. sevmek sebepsiz olur.. bence çok da iyi oynadık ama şanssızdık.. olmadı.. memleket sağolsun..

58svs58 22.05.2011 22:04

yönetim takımı tekrar ikinci lige düşür sonrada sahiplerine teslim et artık sivassporlu değilim

lokmankantar 22.05.2011 22:04

İyi akşamlar bu gün tarihe kara bir leke olarak geçmiştir.. Ben İstanbulda yaşıyorum öğretmenim ve yarın öğrencilerime ne cevap vereceğimi düşünüyorum.. Çünkü hafta boyu hocam maçı sivas satmış demelerine rağmen ben aksine inanıyordum, Arabamda Sivas plakasını değiştirmedim yıllardır ama bugün anladım ki ben bu Sivassporu değil Yıllar önce onuru ile kümede kalmaya çalışan 3.ligde mücadele eden şehrin takımını seviyormuşum, yönetim istifa edip 4 büyüklerin oyuncağı olmaktan vazgeçilene kadar bu takımı desteklemeyeceğim ve artık bu siteye de girmeyeceğim .. Yönetime bir sözüm de rakip takıma biletleri satmak yerine süper ligde 3 maç kazandı mı daha fazlası kazanılır :mad:

kasko 22.05.2011 22:06

[QUOTE=şarkışla 58;716338]Bilet fiyatları ucuz olsaydı bu stadın çoğunu yine içimizdeki fb liler doldurmayacakmıydı.%5 den hariç hatırla gönülle diğer yerleride alacaklardı veya kombineliler fahiş fiyattan fblilere satacaklardı.Yönetimde bu fırsatı paraya çevirdi ne vat bunda.Transfer zamanı başlayınca hani transverler demeyi biliyorsunuz.Para para para[/QUOTE]

Arkadaşım para kazanmaktan bahsetmişsin de biz bu maçı alsak yayın gelirinden 800 milyar sadece para kazanıyorsun.Ayrıca sivasın paraya çok mu ihtiyacı vardı.Para için bu kadar rezil olmaya gerek var mıydı?Senin stadını elin adamları doldurmuş senin şehrinde göbek atıyorlar.Daha sonrada sivassporluluktan para puldan bahsediyorsunuz.Yaw geçin bunları.Ben bir taraftar olarak asla benim stadımda azınlıkta kalmak istemem.Boş tribünlere oynasın nolcak.Yeter ki kendi sahamda deplasmanda oynamayayım.İnsanın kanına dokunmaz bu taraftar olarak?Sen gol atıyorsun stadımızdaki sevinç cılız kalıyor, kimse duymuyor.Rakibin gol atıyor stadında herkes ayağa kalkıyor bağırıyor?Top sende kendi stadında ıslık yiyorsun.Şimdi sana soruyorum.Tüm bu olanlar senin kanına dokunmuyor mu???

Cengiz Olcar 22.05.2011 22:06

takımımızı tebrik ediyorum ellerinden geleni yapmaya çalıştılar ama kaleci korcan bu takıma yakışmayan goller yedi hem bizleri üzdü hemde kendini rezil etti yazık oldu..

58 SiVaSıM 58 22.05.2011 22:07

lan siz ne diyorsunuz kardeşim ne maç satması sizin gibi taraftarlar sivasspordan soğusa ne olur soğumasa ne olur bırakın daha iyi allahım yarabbim sizin gbii taraftar olmaz olsun

risale69 22.05.2011 22:09

sivasspor kulubü en doğrusunu yaptı. bu maçta kasasına giren 2 trilyonla
iyi bir futbolcu alabilir. sivasspor taraftarı olduğunu iddia edenler, koca sezon boyunca stadı kaç defa tamamen doldurdunuz ki yönetime dümdüz gitme hakkını kendinizde görüyorsunuz.

ozledımeskıyı 22.05.2011 22:11

Siz saçmalıyosunuz beyler fenerin arka bahçesi diye siz çıkarttınız böyle bi saçmalığı ben kendimi buna ne inandırdım ne de başkasına söyledim elindeki kombineyi götürüp satan taraftarlar gelmiş bana niye bu kadar çok fenerli vardı diyor

bizi 2 trilyona sattı diyosunuz BUNU DİYEN TARAFTAR BİLMİYORKİ BU PARA BÜTÜN SEZONUN BİLET GELİRİNDEN DAHA FAZLA
BUNU SÖYLEYEN TARAFTAR 5 10 15 TLYE MAÇAMA GİTMEYİP DE SONRA NEDEN BU KADAR PAHALI DİYEN TARAFTAR
BUNU SÖYLEYTEN TARAFTAR KLÜP NİYE ADAM GİBİ TRANSFER YAPAMIYOR DİYİP DE 1M EURO YA ADAM ALAMIYOR DİYİNCE KAZANDIĞI 2 TRİLYON PARAYI ÇOK GÖRMESİN KLÜP NE BİZİ SATTI NEDE FENERE YALAKALIK EĞER BİZ ADAM GİBİ HER MAÇ STADA GİDİYOR OLSAYDIK KLÜP %5 İ VERİRDİ FENERE VE BİZ BU MAÇI SÖKE SÖKE ALIRIDK
ŞİMDİ HERKES Bİ R DAHA DÜŞÜNSÜN

şarkışla 58 22.05.2011 22:12

[QUOTE=kasko;716363]Arkadaşım para kazanmaktan bahsetmişsin de biz bu maçı alsak yayın gelirinden 800 milyar sadece para kazanıyorsun.Ayrıca sivasın paraya çok mu ihtiyacı vardı.Para için bu kadar rezil olmaya gerek var mıydı?Senin stadını elin adamları doldurmuş senin şehrinde göbek atıyorlar.Daha sonrada sivassporluluktan para puldan bahsediyorsunuz.Yaw geçin bunları.Ben bir taraftar olarak asla benim stadımda azınlıkta kalmak istemem.Boş tribünlere oynasın nolcak.Yeter ki kendi sahamda deplasmanda oynamayayım.İnsanın kanına dokunmaz bu taraftar olarak?Sen gol atıyorsun stadımızdaki sevinç cılız kalıyor, kimse duymuyor.Rakibin gol atıyor stadında herkes ayağa kalkıyor bağırıyor?Top sende kendi stadında ıslık yiyorsun.Şimdi sana soruyorum.Tüm bu olanlar senin kanına dokunmuyor mu???[/QUOTE]

sen kime kızıyorsun........

dedebali58 22.05.2011 22:13

birbirimize düşmemiz çok yanlış,karabüke bakan bir şey söyleyen yok 4-0 yeniliyor ama bizim maç yensek ts yi sevindirecek yenildik fb sevindi.sonuna kadar katıldığım tek yorum Sivassporlu sadece sivassporlu olmalı ikinci takımı olmamalı,sempati duyduğu takım bile olmamalı...yenildiğimize üzüldüm ama bizi kümeye diye karşılayan ts nin şampiyon olmadığınada sevindim seneye gerçek taraftarlarla inşallah şampiyonluğa..

bortecine 22.05.2011 22:15

Adamlar herkezi yendi bizide yendi bu normal sonuc. adam gibi oynadık yenemedik. Bazılarına kapak olsun. Bana en çok ne koydu biliyormusunuz. Kendi stadımızda pankart astırmayan yönetimin fblilere pankart asması koydu. Başkanın bunun izaatını nasıl ayapacaksın merakla bekliyorum

mishka 22.05.2011 22:16

[QUOTE=dedebali58;716374]birbirimize düşmemiz çok yanlış,karabüke bakan bir şey söyleyen yok 4-0 yeniliyor ama bizim maç yensek ts yi sevindirecek yenildik fb sevindi.sonuna kadar katıldığım tek yorum Sivassporlu sadece sivassporlu olmalı ikinci takımı olmamalı,sempati duyduğu takım bile olmamalı...yenildiğimize üzüldüm ama bizi kümeye diye karşılayan ts nin şampiyon olmadığınada sevindim seneye gerçek taraftarlarla inşallah şampiyonluğa..[/QUOTE]

Ben bizim tarftarımızda şunu görüyorum doğru bildiği ne varsa söylüyor. Diğer takım taraftarları takımın yararına diye yanlışı bile eleştirmiyorlar. herşeyi mubah görüyorlar. dediğiniz gibi sivaslı olup da hala başka takım tutanları anlamıyorum. hadi sivas süper ligde değilken hepimiz başka takımları destekliyorduk. ama şimdi süper ligde takımımız var.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:55.