SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   “ Kapasite 33 bin oldu” (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32008)

eyupk 25.05.2011 23:17

“ Kapasite 33 bin oldu”

[B]“ Kapasite 33 bin oldu”
2011-05-26[/B]

[IMG]http://www.hurdogan.com/img/7193.jpg[/IMG]

Yaklaşık 3 yıl önce söz verilen ve bu yıl temeli atılması beklenen yeni stadyumun seyirci kapasitesinin 25 binden 33 bine çıkarıldığı öğrenildi. Daha önce seyirci kapasitesinin 25 bin olarak belirlendiği, ancak Sivaslıların büyük tepki gösterdiği yeni stadın 33 bin kişilik olacağı belirtildi.
TOKİ tarafından mevcut stad alınarak, yerine fuar alanı içerisine yapılacak olan yeni stadın her yönüyle modern ve UEFA kriterlerine uygun olacağı ifade edildi.
Yeni stadın seyircisi kapasitesinin girişimler sonrasında 33 bine çıkarıldığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Haziran'da Sivas'a yapacağı ziyarette bunu Sivaslılara müjdelemeye hazırlandığı söyleniyor.

[B]Hürdoğan[/B]

mucahitbaba58 25.05.2011 23:18

Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”

[B]inanmam secim vaadi baslansa bile yapimi bitecegini sanmam bes yilda bir beton atarlar belkide[/B]

eyupk 25.05.2011 23:19

ve zafer bizimdirrrrrrrrrrrr, stadımız 33 bin kişilik olucak.

DoomsDay58 25.05.2011 23:19

İnşAllah 33 bin kişilik stad yapılır bizde bunu istiyorduk.

YYILDIRIM 25.05.2011 23:22

inşALLAH olur şimdi 33,000 olupda yıllar sonra bu sürmesin birde böyle burada serzenizde bulunuruz ;)

şarkışla 58 25.05.2011 23:23

bitmeden inanmam

eyupk 25.05.2011 23:27

Abdullah YİĞİT'in yazdığı haberlerin çoğu doğru çıkıyor. bu haberinde doğru olduğuna inanıyorum.

58MUAMMER58 25.05.2011 23:30

BAŞBAKAN MÜJDEYİ VE SÖZÜNÜ VERİP TEMELİNİ atmadan ,yeni toki başkanının ağzından duymadan inanmam ,eğer bu 33 bin kişilik stad gercek olursa,burdaki tüm yiğidolar ,destek olanlar ,çok büyük zafer kazanmış oluruz tüm destek olan kardeşlerime hemşerilerime sonsuz teşekkür ederim, buzafer vekillerin değil sivassporu yürekten seven yiğidolarındır hayırlı olsun.

B.DUMANLI 25.05.2011 23:33

Hersey dönüyor dolasiyor oyda sonuclaniyor.Yani basbakan Sivas´a geldiginde oya karsilik ,stadyum diyecek olay bu kadar net ve acik.Verdigi sözün arkasinda dururmu ,temel nezaman atilir,atilirsa stadyum nezaman teslim olur,Sivas´li bunu meydanda mutlaka sormali ve bunun sözünü almali.Bu stadyum yapilirsa Sivas´li cok sey kazanacak.Herseyden önce stadyum ve diger tesislerle beraber bu insaatta Sivas´lilar calisacak,insanlar evlerine ekmek götürecek .Insanlarin yüzü gülecek.Tesisler bittigindede Sivas´li böyle bir tesise sahip oldugu icin gurur duyacak.Simdiden tüm Sivas´lilarin gözü aydin.Umarim düsüncede kalmaz gerceklesir.

yigidomustafa58 25.05.2011 23:38

[B]ben hiç inanmıyorum bu habere ...[/B]

terazi 25.05.2011 23:41

Gormeden inanmam siyasetciye hic guvenmem

migroArmis 26.05.2011 00:09

[QUOTE=mucahitbaba58;718266][B]inanmam secim vaadi baslansa bile yapimi bitecegini sanmam bes yilda bir beton atarlar belkide[/B][/QUOTE]

Walla haklısın kardeşim..Bursa gibi bir kentte her ne kadar belediye kendi yapsada bu işi kaç yıldır sürümcemedeyse Sivasta ne olur orasını Allah bilir..Ama 33 bin iyi bir gelişme bence....

astaravisa 26.05.2011 00:19

Sivasın bu konuda şikayeti olduğunu bilenler haberleri uçuruyorlar. ee seçim yaklaşıyor..
seçim mitingindee rahat gelip insanların gazını almak için böyle haberlere tabiki ihtiyaç var..

yiğidobaytar58 26.05.2011 00:52

[B]tabi sivas mitingi yaklaştı çıkar böyle haberler her seçime yakın aylarda sürekli yapılır bu stad zaten...hepsi yalan dolan ya çocuk mu kandırıyorlar...3 sene ön protokol bile imzalanmayan stad gelmiş seçime 1 ay kala gündeme geliyor...sivaslı kör değil kardeşim bitti benim gözümde bütün siyasetçiler[/B]

Kasım Öktem 26.05.2011 00:55

50. yılımızda ancak bitirirler..
33.000 diyorlarsa vardır bir şey
Şimdilik 25.000 yaptık ihtiyaç duyulduğunda 33.000'e çıkartılabilir bir şekilde yaptık gibisinden şeyler söylerler..

dede58 26.05.2011 02:30

[QUOTE=astaravisa;718293]Sivasın bu konuda şikayeti olduğunu bilenler haberleri uçuruyorlar. ee seçim yaklaşıyor..
seçim mitingindee rahat gelip insanların gazını almak için böyle haberlere tabiki ihtiyaç var..[/QUOTE]

Çok doğru söyledin. Kesinlikle katılıyorum. Başka hiçbir gerekçesi yoktur. Düşününki Sivasımızın AKP li milletvekilleri 25 000 n de diretirken seçim dönemlerinde ne olduda bu şahısın gelmesine yakın bir dönemde asperagas haberler çıkmaya başladı. Satılmışlığın bu kadarı. Yazıklar olsun.

stain 26.05.2011 06:53

[QUOTE=eyupk;718264][B]“ Kapasite 33 bin oldu”
2011-05-26[/B]

[IMG]http://www.hurdogan.com/img/7193.jpg[/IMG]

Yaklaşık 3 yıl önce söz verilen ve bu yıl temeli atılması beklenen yeni stadyumun seyirci kapasitesinin 25 binden 33 bine çıkarıldığı öğrenildi. Daha önce seyirci kapasitesinin 25 bin olarak belirlendiği, ancak Sivaslıların büyük tepki gösterdiği yeni stadın 33 bin kişilik olacağı belirtildi.
TOKİ tarafından mevcut stad alınarak, yerine fuar alanı içerisine yapılacak olan yeni stadın her yönüyle modern ve UEFA kriterlerine uygun olacağı ifade edildi.
Yeni stadın seyircisi kapasitesinin girişimler sonrasında 33 bine çıkarıldığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Haziran'da Sivas'a yapacağı ziyarette bunu Sivaslılara müjdelemeye hazırlandığı söyleniyor.

[B]Hürdoğan[/B][/QUOTE]

seçim yaklaştı sivasta yalandan geçilmez oldu

4 yıl önce 35 bin kişilik olacak diye söz vermişti hemde kocaman başbakan söylemişti ne oldu hani stad bu 4 yılda stadımız neden yapılmadı

eminim demişlerdirki bu sefer 33bin kişi diyelim bir 4 yıl daha atlatalım nede olsa seçim önü

yok arkadaş inanmayın 4 yıl önce söz verirken ben meydandaydım 4 yıl sonra söz verirken meydanda olmayacağım işte bu tepkilerden dolayı bunlar seçim öncesi yumuşatma hareketleri ben 8 yıl kandırılacak kadar enayi değilim

bir arkadaş şöyle yazmıştı

BUNLAR REKLAM KOKAN HAREKETLER MAYYKKK:D

stain 26.05.2011 06:56

[QUOTE=eyupk;718268]ve zafer bizimdirrrrrrrrrrrr, stadımız 33 bin kişilik olucak.[/QUOTE]

NERESİ ZAFER ABİCİM YA yapmayın böyle daha geçen seçimde 35 bin kişilik demişti noldu elde var sıfır yani gelir yine sallar gider adam kolayını bulmuş 4 yıl yapmayacak 5.yıl seçilirsem yapacağım diyecek oldu anam ama ben 4 yıl önce düştüğüm çukura şimdi düşmem

Yusuf Çevik 26.05.2011 07:52

[B]Bilmiyorum bende,eğer yapılacak olan stadımız 33.bin kişi olursa çok güzel olur.

Bakacağız hayırlısı olsun diyorum.[/B]

xremix 26.05.2011 08:16

ne kadar iyi seçmensiniz 33 bin kişilik stada tav oluyorsunuz,33 bin kişilik istihdam daha iyi olur derim ben..!!!

zaralı19 26.05.2011 08:17

[QUOTE=stain;718314]NERESİ ZAFER ABİCİM YA yapmayın böyle daha geçen seçimde 35 bin kişilik demişti noldu elde var sıfır yani gelir yine sallar gider adam kolayını bulmuş 4 yıl yapmayacak 5.yıl seçilirsem yapacağım diyecek oldu anam ama ben 4 yıl önce düştüğüm çukura şimdi düşmem[/QUOTE]

tamam daha önce yapılmadı ama kardeşim bu sefer yapılacak ben inanıyorum çünkü sivaslı müsteşarlar sayesinde olacak bu işte ...

4eylül 26.05.2011 08:21

söz vermek değil sözü yerine getirmek merak etmeyin bir dahaki seçimlerde 40 bine çıkarırlar

ZiDaNe58 26.05.2011 09:32

seçimler yaklaştı palavralar başladı..artık sivasa faydanz dokunsun halledin şu işi bizleride aptal yerine koymaktan vazgeçin..

<Sivasspor58> 26.05.2011 09:37

pek heveslenmeyin bizi yine ayakta uyutur gider başbakanınız daha önce de yaptığı gibi şimdi isteyin 75 bin kişilik bile yapar seçim geliyor ya

58hsn58 26.05.2011 09:40

insallah yapilir artik stadimiz, habere benimde pek inanasim yok, hayirlisi artik...

MaXiMuM 26.05.2011 09:53

[B]Yaklaşan miting öncesi tepkileri azaltmak adına yapılan haber gibi geldi bana. protokoller imzalanmadan, temeli atılmadan inanmıyorum artık [/B]:mad:

MaXiMuM 26.05.2011 10:00

[I]Başbakan Sivas'a geldiğinde müjdeli haberle değil, verilecek sözle değil,elinde imzalı protokolle gelsin. Laflara, verilen sözlere tokuz artık...[/I]

effenberg 26.05.2011 10:14

Bu ara verilen sözlere fazla inanmak istemiyorum meydanlar da malum önümüzde bir secim var.(Amacim siyaset yapmak degil ama bir gercek ne zaman yapilir O zaman inanirim ve yapana ve emegi gecen herkese bir taraftar olarak tesekür ederim kim olursa olsun.)

kangallıwert 26.05.2011 10:33

[B][COLOR="Red"]Buna Kim İnanır?[/COLOR][/B]

pover58 26.05.2011 10:39

karar alınmıştır dogrudur ama sivaslı tekrarmı kandırılıyor.sayın başbakab 3 sene önce bu sözü vemişti aynı sözü tekrar vererek bizi salak yerinemi düşürmek istiyorlar.temeli atılmadfan projeler netleşmeden ihale yapılmadan inanmak dogrusu saflık olur.bu müjdeyse 3 yıl önce verildi şimdi ne müjdesi.sivaslı buna inandırılırsa o zaman belki takdir edilir yoksa çocukkandırır gibi boş laflara karnımız tok.kaldıki başbakanın boynunun borcu bu söz verdi buna şahsı adına olmasada bu ülkenin başbakanı sıfatı ile söz verdi yapmak üzerine farz olmuştur.seçimde bu sene akp ye sivaslı iyi bir ders verecektir dalga geçmenin ne oldugunu herkes görecek sivaslıyla.

tavatir 26.05.2011 12:07

Bir müddet size haberi vermiştim ama ebeni Akp şakşakçısı olarak itham etmiştiniz. Halbuki Akp ile hiçbir alakam yok.

Bakınız haberim : [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31907[/url]

İlk kez 25.000 olacağınının haberini de size ben vermiştim : [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31343[/url]

Ama arkadaşlar beni hemen itham ettikleri için artık bu sayfada bilgi paylaşmayacağım.

Stadın ihale tarihi de temelinin atılacağı tarih de belli şu anda. Bölge Hastanesi de 11 Temmuz'da ihaleye çıkacak.

MaXiMuM 26.05.2011 12:30

[QUOTE=tavarih;718379]Bir müddet size haberi vermiştim ama ebeni Akp şakşakçısı olarak itham etmiştiniz. Halbuki Akp ile hiçbir alakam yok.

Bakınız haberim : [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31907[/url]

İlk kez 25.000 olacağınının haberini de size ben vermiştim : [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31343[/url]

Ama arkadaşlar beni hemen itham ettikleri için artık bu sayfada bilgi paylaşmayacağım.

Stadın ihale tarihi de temelinin atılacağı tarih de belli şu anda. Bölge Hastanesi de 11 Temmuz'da ihaleye çıkacak.[/QUOTE]

[I]tarihleri biiyorsan açıklar mısın? daha doğrusu benim için önemli olan şu. seçimden öncemi sonramı ?[/I]

eyupkocak 26.05.2011 12:34

Oh bea sonuda başardık ınş. Kısa zaman da da stadımızı yaparlar :)çok bekledik as stadı yaw

ShabbatShalom 26.05.2011 12:43

Seçim yaklaştı yalanlar başladı.

üçyıldız58 26.05.2011 12:44

haftada iki veya üç sefer akp milletvekilleriyle bir araya geliyoruz her gelmemdede soruyorum stadyum kapasitesi ne olacak tokiye baskı kurulamazmı diye başbakana rica edilemezmi diye her seferinde aldığım cevap
STADYUM KESİNLİKLE 25.000 KİŞİLİK OLACAK ben bunu 1. ağızdan kulaklarımla duydum sağdan soldan seçim ortamını manüpile etmek için yazılan yazılar bunlar
biliyorlarki akp sivasdan şuanda kıt kanaat 2 milletvekili zor çıkarıyor böyle haberler çok çıkar

mexsis 26.05.2011 12:46

Inancimi kaybetmektense, hayatimi kaybetmeyi tercih ederim. Allah'in izniyle bu stad yapilacaktir buna tüm kalbimle inaniyorum. Zamanlamasi her ne kadar secim vaadine gelsede Mersin'in stadiyla ayni tarihte bitecektir. Akdeniz olimpiyatlari olurda Anadolu olimpiyatlari olmazmi :))

mexsis 26.05.2011 12:48

[QUOTE=üçyıldız58;718389]haftada iki veya üç sefer akp milletvekilleriyle bir araya geliyoruz her gelmemdede soruyorum stadyum kapasitesi ne olacak tokiye baskı kurulamazmı diye başbakana rica edilemezmi diye her seferinde aldığım cevap
STADYUM KESİNLİKLE 25.000 KİŞİLİK OLACAK ben bunu 1. ağızdan kulaklarımla duydum sağdan soldan seçim ortamını manüpile etmek için yazılan yazılar bunlar
biliyorlarki akp sivasdan şuanda kıt kanaat 2 milletvekili zor çıkarıyor böyle haberler çok çıkar[/QUOTE]

Kusura bakma ama milletvekillerimiz neyi biliyorki kapasiteyi bilsin. Benim sahsi fikrimdir adam gibi bir vekilimiz yok. Kamuoyunda taninan kim var ulusal basinda kim öne cikiyor ben buna bakarim. Vekiller vekil olsa bu stad isi bu kadar uzamazdi..

HALIL 26.05.2011 12:53

[QUOTE=kangallıwert;718362][B][COLOR="Red"]Buna Kim İnanır?[/COLOR][/B][/QUOTE]

vallaha bence kadir inanir:D

insallah bos laflar degildir bunlar hayirli ugurlu olsun:)

MaXiMuM 26.05.2011 12:58

[QUOTE=üçyıldız58;718389]haftada iki veya üç sefer akp milletvekilleriyle bir araya geliyoruz her gelmemdede soruyorum stadyum kapasitesi ne olacak tokiye baskı kurulamazmı diye başbakana rica edilemezmi diye her seferinde aldığım cevap
biliyorlarki akp sivasdan şuanda kıt kanaat 2 milletvekili zor çıkarıyor böyle haberler çok çıkar[/QUOTE]

[I]Sivas'ımızı temsil eden vekillerimizin kapasitesi yüksek olsa , Stadımızın kapasitesi de 25.000 değil 55.000 olurdu. şu sıralar onlar için en önemli şey oy kapmak...[/I]

KAMER-ÜL ZEMAN 26.05.2011 13:01

Eyy.. Sivasspor taraftarları ve Sivas Halkı. 25 binden 33 bine çıkacak sdat kapasitesine ağzınızn suyu aktı.. Ama Ağız sularınızın akması , İleriyi görmemenizin bir sonucudur. Yıl. 2011 Aylardan mayıs ayı. Yer 4 Eylül sdatyumu. müsabaka , Sivasspor ve Fenerbahçe . Seyirci kapasitesi 16 bin olan sdat tıka basa Full dolu. Eğer bugün sdatın kapasitesi 33 bin olsaydı ben dolabileceğine inanıyorum. Bugün Kalkmış Zafer naraları atar gibi ileriyi düşünmeden, 33 bbine Pekte salya sümük oldunuz. 25-ve 50 yıl sonraki Sivasın nüfusunu Tasavvur edebilirmisiniz. edemiyorsunuz etseydiniz. Salya sümük 33 bin kapasiteli sdata sevinmezdiniz ve Kabulünüz olmazdı. Daha geçen hafta ki. Sivas. Fb. Maçı için eğer seyirci kapasitesi 33 bin olsaydı sdat dolardı diyorum. Sizler İleriyi görmezden gelerek buna seviniyorsunuz nasılda subjektif olabiliyorsunuz şaşıyorum. Çok kısa vadeli hesaplar peşinde olan Cahil bir esnaf Mantığı gibi. ALLAH aşkına biraz Objektifleşinizz. İleriyi görebilme Basireti elde ediniz. Basiretsiz Düşünce ve eylemin sonucu hep Fiyaskodur. Uzun lafın kısası. Size Elma şekeri sunuyorlar. Yala,yala dur.!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:13.