![]() |
Diallo dönüyor
[CENTER][IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/6/6/fft1mm1449270.jpg[/IMG][/CENTER]
Bank Asya 1.Lig’de oldukça iyi bir performans ortaya koyan başarılı stoperin, yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giyeceği belirtildi. Öte yandan Yiğidolar’ın hocası Rıza Çalımbay transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Tecrübeli hoca, “Forvet ve orta sahanın sağına birer takviye yapacağız” dedi. [B] FANATIK[/B] |
Cevap: Diallo dönüyor
diallo sakat değilmydi fanatik yanlış haber yapmış galiba:D
|
sakattı sakatlığı bitti .. adam harbiden defans oyuncusu kim ne derse desin ben çok beğeniyorum ..
|
cok guzel haber bu
|
Fanatik yanlış haber yapmış diallo'ları karıştırmış :D bahsedilen oyuncu ile alakamız yok. Dün rıza hoca diallo geri döncek dedi oynucak anlamında çünkü zaten takımda :D
|
[COLOR="Blue"]Diallo sakatlanmadan önce çok iyi performans sergiliyordu.Şimdi maç eksiğide vardır.
Hadi hayırlısı olsun.[/COLOR] |
Diallo çok iyi bir defans. Yerinde karar.
|
Bu bizdeki Diallo değil mi ?
|
Diallonun dönmesi çok iyi oldu 2 ay kadar süre var en iyi şekilde hazırlanır ve eski günlerine döner inşallah..kim ne derse desin süperligteki en iyi stoperlerden biridir diallo
|
[QUOTE=Turan 59;721626]Bu bizdeki Diallo değil mi ?[/QUOTE]
Haber yanlış.Burada Babacar Diallo'dan bahsediyor.Bizde ki ise Mamadou Dialla'dur.Ayrıca biz Güngören'e kiralık göndermedik.Zaten takımdaydı.Sakatlığı bitti ve şuanda tatilindedir :rolleyes: |
diallo ve faty defansı toparlar diallo süper bir defans ne yazıkki sakatlandı inşallah kampta açıklarını kapatır
|
Fanatik sallamış ama tutmamış diallo 2. yarı hep Sivas'taydı kondisyon çalışmış ne güngöreni :D
|
fason haber.
takımda olan kişi nasıl geri döner .gerçi kişilerde farklı gibi. |
Güngörendeki dialloyla kaıştırmış fanatik olur hatasız kul olmaz
|
Haber yanlış,diallo bu sezon bir-iki mlaçta Sivasspor'da oynadı bile
|
Kaleci ve stoper mevkilerine transferler yaptıklarını, [B]bir sağ kanat oyuncusu, bir de forvet arayışları[/B]nın sürdüğünü belirten Çalımbay, ''Mehmet'in yerine çok iyi bir forvet almak istiyoruz'' diye konuştu. [B]Kadrodaki yabancı futbolcu sayısının fazla olması nedeniyle[/B] Mehmet'in yerine forvet mevkisine yerli oyuncu aradıklarını anlatan Çalımbay ancak forvete yerli oyuncu bulmakta zorlandıklarını, bu nedenle bu mevki için de yabancıya yönelebileceklerini söyledi.
|
Ne bank asyası yav acaba Agbetu mu demek istedi.Yani Diallo dönsünde yanlış haber vermişler.
|
Diallo-Faty ikilisi yakacak rakip forvetleri.
|
Diallo takımda kalırsa 6+2+2 kuralından dolayı tribünde oturur gibime geliyor.
|
[QUOTE=samor;721599]sakattı sakatlığı bitti .. adam harbiden defans oyuncusu kim ne derse desin ben çok beğeniyorum ..[/QUOTE]
Aynen katılıyorum... Diallo bizim takımın defans bölgesinde her tarafta oynayabilir... Sakatlığı nedeni ile sözleşmesi dondurulmuştu. Fanatik dönüyor derken sözleşmesine bakarak konuşmuş olabilir... BEn hem oyun sitilini (topu oyuna sokmasını) hemde efendiliğini seviyorum.. Sivasımızada alıştı.. Mutlaka bu sene şans verilmesi gerekiyor... |
Oleeeeeeey Diallo döndü beeeee Rakip Forvetler korksun :D
|
bence transfer yapmis gibi olduk;)
|
[B]Geçtiğimiz sezon Güngören Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Babacar Diallo, Sivas'a geri dönüyor.
Bank Asya 1.Lig’de oldukça iyi bir performans ortaya koyan başarılı stoperin, yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giyeceği belirtildi. Öte yandan Yiğidolar’ın hocası Rıza Çalımbay transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Tecrübeli hoca, “Forvet ve orta sahanın sağına birer takviye yapacağız” dedi. Bizdeki mamadou DİALLO[/B] |
[B]diallo döne döne dönme dolap oluyor :D[/B]
|
I Love You Diaolloooooooooooooo :)
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;721594][CENTER][IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/6/6/fft1mm1449270.jpg[/IMG][/CENTER]
Bank Asya 1.Lig’de oldukça iyi bir performans ortaya koyan başarılı stoperin, yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giyeceği belirtildi. Öte yandan Yiğidolar’ın hocası Rıza Çalımbay transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Tecrübeli hoca, “Forvet ve orta sahanın sağına birer takviye yapacağız” dedi. [B] FANATIK[/B][/QUOTE] Fanatik it o...........ca yalan yazıyor sözleşmesi sakatlığından dolayı sakıdaydı |
Diallo gibi oyuncular Türkiye liginde tonca var..Diallo topu oyuna iyi sokan bir oyuncu ama defansif yönü de fazl güçlü olmayan bir oyuncu..Geçmişte şampiyonluğa oynadığımız dönemlerde de B. Uygun tarafından sürekli yedek bırakılan bir oyuncuydu..Diallo geçen yıl bilhassa ilk yarı çok fazla şans aladı ama takımın yediği bir çok golde de çok fazla hatası oldu..Aklıma Kayseri ve Kasımpaşa maçlarında yaptığı aptalca zamanlam hataları geliyor...Sivasspora Bilica tipinde topu oyuna iyi sokan ,kademeye iyi giren genç güçlü kuvvetli bir stoper geliyor...Zaten Rıza hoca da dünkü açıklamasında kendisine fazla güvenmediği için hekle bir gelsin durumuna bir bakalım gerekirse yerine başka oyuncu alabiliriz diye görüş belirtmişti...Sadece topu oyuna sokarak hücuma katılmayla iyi bir defans oyuncusu olunmuyor..
|
bilica da gelirse anlamiyom ki kac yabanci oyuncu gelecek kafam cok karisik yonetime kolay gelsin vallaha:confused:
|
FANATİK sivassporu yazmaya yazmaya sivasspora fransız kalmış,herhalde agbetuyla karıştırdı ,diallo sivas defansının bel kemiği olan oyuncudur,bülent uygun yedek bıraktıysa onun sorunu bakın buyıl mesut bakkal ilk haftalarda hiç oynatmadı,yemediğimiz gol kalmadı belki şanssız bikaç hatası olmuştur olabilir,topu oyuna iyi sokması,efendiliği,sakinliği,görev adamı olması sivassporun şansıdır,hem adama ne para veriyozki,kaliteli birdefan oyuncusu kim nederse desin inşallah kampta gücünü toplar ,zımba gibi olur DİALLOYU SEVİYORUM.
|
[B][COLOR="Black"]İyi bir haber gerekli sürede eksikliklerini giderecegine inanıyorum ve yeni sezonda bam başka bir diallo gorecegimizide inanıyoruz...[/COLOR][/B]
|
diallo bir sivas bir hacettepe bir sivas bir diyarbakir diye bu arada diallo donme dolap oldu:D
|
tekniği iyi hücüm ypabilen bir oyuncu iyide defans sivasa faydalı oyuncu
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:23. |