![]() |
Başbakan Stadyum Yapılacak
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//gif/1.basbakan.Jpeg[/IMG]
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN Yiğidolar hak etti stadyum yapılacak. Secim çalışmaları kapsamında bugün ilimizde bulunan sayın başbakan Stadyum için şunları söyledi ; 25-30 bin kişilik yeni bir stadyum inşa ediyoruz. Yanında 5 bin kişilik spor salonu ile birlikte. İstiyoruz ki bir spor kompleksi olsun, çünkü Yiğidolar bunu hak etti. Bu işi başardılar, bunun için TOKİ‘ye gerekli talimatı verdim. Başbakanın bu açıklamalarından sonra Sivassporlu taraftarlar bu sözlerin seçim yatırımı olarak kalmamasını en kısa sürede gerçekleşmesini ve kapasitenin mutlaka artırılması görüşünde birleşti. SivasSpor.Com Özel |
Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak
Önemli olan icraat sayın başbakan 3 yıl oldu stadyum sözü verileli..
|
NE GÜZEL İŞ YA, 4 yıl önce söz ver , busüre boyunca çivi bile çakma ,gel 4 yılsonra 4 yıl önceki sözü tekrarla güzel iş valla .ALLAH verede 4 yıl daha beklemiyek.
|
sizde yediniz bunu afiyet olsun. yatırım yapacağı yeri millet öyle bir biliyorki. 2 3 sene daha bekleyelim
|
[B]ßen inanıyorum bu sefer olucakkk....İNŞ [/B]
|
Yok bu sefer durum kritik gibi. Bu stadın önünde engeller varmış. Bu stad yapılamaz gibime geliyor :)
|
Herseyin Hayirlisi. Bence ilk diyiste yapilmamasi daha iyi oldu. 2 sene üst üste düsmemeye oynadik. O büyük stadi niye yaptirmis bu takima derlerdi :rolleyes:
|
[B]Bu kez biraz daha ciddi gibi. İhale tarihi gelsin bakalım. Kim kaç TL ile alacak ihaleyi. O zaman biraz daha netleşir bişeyler.[/B]
|
yapılacakkkkkkk
şeker fabrikası da yapılacaktı :) :) :) dolapta pekmez yala yala bitmez :D |
Tamam'da basbakan sadece sivas'a stad sözü vermediki. Bir sürü sehire söz verdi, ama sadece bir tanesi stadina kavustu. Ben yapilacagina inaniyorum.
|
sivasdan abüdllatif şener milletvekili olmazsa bu stad OLMAZ sivaslı kardeşlerim seçim propagandası yapmıyorum ama abdüllatif şener mutlaka hükümete girmeli sivası savunacak adam yok hükümette
|
Benimde icimde iyi bir his var bu sefer yapilacak bence :)
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;722473]sivasdan abüdllatif şener milletvekili olmazsa bu stad OLMAZ sivaslı kardeşlerim seçim propagandası yapmıyorum ama abdüllatif şener mutlaka hükümete girmeli sivası savunacak adam yok hükümette[/QUOTE]
[B]Meclis diyecektin galiba. Şener'in hükümette ne işi var[/B] |
sayın başbakan 3 yıl önce geldiğinizde 35 bin demiştiniz. bugün 25-30 bin dediniz. sözünden çark etmek yakışır mı delikanlı adama? var mı kasımpaşa raconunda sözünden geri dönmek?
|
YALANA VE SEÇİM YATIRIMINA KARNIMIZ TOK. STADIMIZI İSTİYORUZ.
|
şimdiye kadar nerdeydiniz seçim yaklaştı vaatler başladı.gene kandırılıyoruz gibime geliyor
|
[QUOTE=sebasteia;722485]sayın başbakan 3 yıl önce geldiğinizde 35 bin demiştiniz. bugün 25-30 bin dediniz. sözünden çark etmek yakışır mı delikanlı adama? var mı kasımpaşa raconunda sözünden geri dönmek?[/QUOTE]
bu biraz üç kağıtçı elimizde bundan kaldı ne yapsak:D |
şimdi bu stad yapılırsa 2015'de neyin sözünü verecek, geççç babam geçççç 4 yıl oldu stad sözü hastane sözü daha ihalesi yapılmadı
|
2 yila kalmaz bu stad biter...
basbakan ne dedide yapmadi... yarin stad yapilinca ne diyeceksiniz... |
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;722473]sivasdan abüdllatif şener milletvekili olmazsa bu stad OLMAZ sivaslı kardeşlerim seçim propagandası yapmıyorum ama abdüllatif şener mutlaka hükümete girmeli sivası savunacak adam yok hükümette[/QUOTE]
Sivas'ı savunacak olsa basbakan yardımcısı iken bir çivi çakardı seçim yalanları bunlar kanmayın Yiğidolar |
hahayttttttt 25 - 30 bin kişi. 30 binden fazla olmayacak yine. onuda bakalım biz görebilecek miyiz. durmak yok yola devam
|
ben anlamadım ki arkadaşlar.Konunun birinde 33 bin hayırlı olsun diyor.Bugün Başbakan 25-30 bin demiş hangisi doğru.Yada ikiside mi yanlış.
|
nasıl olsa seçim yaklaşıyor ya yine boş vaatler yapmaya başladı boşuboşunna boş vaat lerde bulunma bizim bunlara karnımız tok saolsun erdoğan bayraktar bir sivaslıya KÜFÜR ETMEDİĞİ KALMADDI NE DEDİ SİVASI SATSAN 55 TRİLYON ETMEZ GİBİ BİR SÖZ SÖYLEDİ SONRA KIVIRDI AMA BEN DİYORUMKİ BİZ SİVASLILAR BUNLARIN HADDİNİ BİLDİRELİM .....
|
arkadaşlar birşey söylemek istiyorum. ben 4 sene trabzonda okudum ilk gittiğim sene çok dandik bir şehirdi sokakları taş toprak caddeler binalar bakımsızdı. tek kurtaran deniziydi. şimdi bu ne alaka diyeceksiniz. şu alaka trabzon 4 senede felaket değişti spor kompleksleri yollar alışveriş merkezleri hastahaneler vs vs. bunlar nasıl oluyor biliyormusunuz oranın halkı birbirine tutkunda ondan. en ufak bişeyde öyle bir birleşiyorlarki en basit örneği fenerin şampiyon olmasının ardında trabzonda neler oldu çoğu kişi bu yüzden akpye çephe aldı. o toki başkanının sivasa söylediği söz trbzona karşı söylenseydi bakın neler oluyordu. sonuç olarak bugün sivasta miting vardı acaba herhangi bir tepki oldumu? gene ufak tefek vaatler ve ardından yelkenler suya ohh ne güzel. çok üzülüyorum çokkkk
|
Sivassporlu taraftarlar bu sözlerin seçim yatırımı olarak kalmamasını en kısa sürede gerçekleşmesini ve kapasitenin mutlaka artırılması görüşünde birleşti bence başbakan sivassporluların agzına bir parca bal sürdü. bu stad zor yapılırrrrrrrrrr.
|
durmak yok yalanlara ve vaadlere devam..
|
kardeş militarist yaklaşımlara karşıyım fakat bu memleketin bir sürü bürokratı siyasetcisi zengini vs. var. ama hepsi yükünü tutmuş ununu elemiş halburunu asmış. hiç bir tanesinden ses soluk yok. abi bu zihniyetin içi boş.
|
stad bu sefer yapılırda önmli olan şuan 33 bin kşilk olması başbakan 25 ila 30 bin dedin inş 33 bin olur bizim tartışacağımız konu bu bnce..
|
[QUOTE=58gürün58;722570]kardeş militarist yaklaşımlara karşıyım fakat bu memleketin bir sürü bürokratı siyasetcisi zengini vs. var. ama hepsi yükünü tutmuş ununu elemiş halburunu asmış. hiç bir tanesinden ses soluk yok. abi bu zihniyetin içi boş.[/QUOTE]
gardaş bende gürünlüyüm gürünün güllübucak köyündelim BİZİM SİVASLILARR O YAPILAN ERDOĞAN BAYRAKTAR TARAFINDAN ÇİRKİN HAKARETLERİ BEN SİNDİREMİYORRUM BİZİM SİVASLILAR NASIL SİNDİRİYOR İNANAMIYORUM BUNUN MUTLAKA HADDİNİ BİLDİRİLMESİ GEREKİYORDU AMA BİZİM SİVASLILAR AZ BİŞE MİLLİYETÇİ OLSA TRABZONLULAR GİBİ SESİMİZİ DUYURURUDUK AMA HERKES SESİNİ ÇIKARMIYOR ŞU SÖZ ÇOK AĞIR BİR SÖZ AMA ANCAK KENDİNİ BİLMEZ BİRİ SÖYLER SİVASI SATSAN 55 TRİLYON ETMEZ BENCE ÇOK AĞIR BİR SÖZ :mad::mad::mad: |
[QUOTE=58DK;722472]Tamam'da basbakan sadece sivas'a stad sözü vermediki. Bir sürü sehire söz verdi, ama sadece bir tanesi stadina kavustu. Ben yapilacagina inaniyorum.[/QUOTE]
kendi ağzınla söylüyon sadece 1 tanesini yaptı diye hala inanıyom diyom ?? |
[B]sivaslida bu partiye oy verirse ben bisey demiyorum artik
benden cok seven olmayaydi akpyi ama simdi benim gozumde sifir nedenmi cunki ben icraatlere memleketimden baslarim adamlarin civi caktigi yok benim oyumu hak etmiyorlar turkiye gelisiyormus bizim memleketi cumhuriyetin temelinin atildigi bu sehri koy haline getirmeye calismak apacik dusmanliktir sivastaki bazi sanayi vb. yerleri kaldirip kayseriye goturmesi sivaslimin ekmegiyle oynamaktir benim allaha sukur tuzum kuru sivasta yasamiyorum ama memleketime yapilan onca haksizligi asla kabullenemiyorum cok sevdigim akp artik benim gozumde bir hicdir ne yaparsa yapsin umurumda degil istanbulmus kayseriymis memleketim en onemlisi benim icin gitsinde el alti yatirim yaptigi yerden oy istesin bize gelmesin bu stadda yapilmaz goreceksiniz sivaslilar [/B] |
[QUOTE=Berkkaya5858;722577]gardaş bende gürünlüyüm gürünün güllübucak köyündelim BİZİM SİVASLILARR O YAPILAN ERDOĞAN BAYRAKTAR TARAFINDAN ÇİRKİN HAKARETLERİ BEN SİNDİREMİYORRUM BİZİM SİVASLILAR NASIL SİNDİRİYOR İNANAMIYORUM BUNUN MUTLAKA HADDİNİ BİLDİRİLMESİ GEREKİYORDU AMA BİZİM SİVASLILAR AZ BİŞE MİLLİYETÇİ OLSA TRABZONLULAR GİBİ SESİMİZİ DUYURURUDUK AMA HERKES SESİNİ ÇIKARMIYOR ŞU SÖZ ÇOK AĞIR BİR SÖZ AMA ANCAK KENDİNİ BİLMEZ BİRİ SÖYLER SİVASI SATSAN 55 TRİLYON ETMEZ BENCE ÇOK AĞIR BİR SÖZ
:mad::mad::mad:[/QUOTE] aynen katılıyorum |
[QUOTE=mucahitbaba58;722581][B]sivaslida bu partiye oy verirse ben bisey demiyorum artik
benden cok seven olmayaydi akpyi ama simdi benim gozumde sifir nedenmi cunki ben icraatlere memleketimden baslarim adamlarin civi caktigi yok benim oyumu hak etmiyorlar turkiye gelisiyormus bizim memleketi cumhuriyetin temelinin atildigi bu sehri koy haline getirmeye calismak apacik dusmanliktir sivastaki bazi sanayi vb. yerleri kaldirip kayseriye goturmesi sivaslimin ekmegiyle oynamaktir benim allaha sukur tuzum kuru sivasta yasamiyorum ama memleketime yapilan onca haksizligi asla kabullenemiyorum cok sevdigim akp artik benim gozumde bir hicdir ne yaparsa yapsin umurumda degil istanbulmus kayseriymis memleketim en onemlisi benim icin gitsinde el alti yatirim yaptigi yerden oy istesin bize gelmesin bu stadda yapilmaz goreceksiniz sivaslilar [/B][/QUOTE] HAY AĞZINA SAĞLIKK |
sayın Başbakan o kadar çok umudumuzu kırdınız ki, halende 25 bin diyerek umudumuzu kırmaya çalışıyorsunuz, Allaha and olsun 1000 oy kullanma hakkım olsa bir tanesini bile sana vermem.
|
[QUOTE=mucahitbaba58;722581][B]sivaslida bu partiye oy verirse ben bisey demiyorum artik
benden cok seven olmayaydi akpyi ama simdi benim gozumde sifir nedenmi cunki ben icraatlere memleketimden baslarim adamlarin civi caktigi yok benim oyumu hak etmiyorlar turkiye gelisiyormus bizim memleketi cumhuriyetin temelinin atildigi bu sehri koy haline getirmeye calismak apacik dusmanliktir sivastaki bazi sanayi vb. yerleri kaldirip kayseriye goturmesi sivaslimin ekmegiyle oynamaktir benim allaha sukur tuzum kuru sivasta yasamiyorum ama memleketime yapilan onca haksizligi asla kabullenemiyorum cok sevdigim akp artik benim gozumde bir hicdir ne yaparsa yapsin umurumda degil istanbulmus kayseriymis memleketim en onemlisi benim icin gitsinde el alti yatirim yaptigi yerden oy istesin bize gelmesin bu stadda yapilmaz goreceksiniz sivaslilar [/B][/QUOTE] BU SÖZLERİN ALTINA ANCAK İMZAMI ATARIM TAMMAMEN BENİM İÇİM DÖKMÜŞÜN |
4 yıl önce stad sözü ........ 4 yıl sonra 25 veya 30 bin kişi ????? yapacağız.... edeceğiz....... zübük deki gibi : alkış !!!!... yaşa varol... o toplum zübük gibileri hak ettikleri için zübükzede oldular filmin sonu : böyle toplumlar var olduğu sürece zübükler hep var olacaktır.. .... hani 33 bin kesindi.... inanın yapacak olsalar bile 25- 30 bin dediğine göre 25 bin demektir bu, 30 bin ifadesi ise tesellidir...
|
[QUOTE=kanımaksa58;722578]kendi ağzınla söylüyon sadece 1 tanesini yaptı diye hala inanıyom diyom ??[/QUOTE]
Arkadas, benim söylemeye calistigim sey, sadece sivasin degil baskalarin stadida yapilmadi, yani sivas'a özel tavir sergilemiyorlar. Hem bu bir stad ha dedimmi yapilamaz, ben inaniyorum arkadas, basbakan yapilacak dediyse yapilacak bu kadar. Baska hangi ülkede görülmüs hükümetlerin sehirlere özel stad yaptigini? Ben avrupada kaliyorum ve hicde buna benzer birsey duymadimda görmedimde. Biraz sükür etmesini bilin kardess. |
Basbakan gecen sene el altindan sivasi hakemlerle dalevereyle ligden dusurecekti. Hala ondan stad bekliyorsunuz...Allah basbakan in serrinden sivasi korusun baska birsey istemem!!!
|
Bu Basbakan nara atmayi cok seviyor bizim Sivas AKP Milletvekilleri Ankarada Mecliste Pasa Pasa seyredip oturuyorlar. Kuru laflara karnimiz tok Sivasliyim ama AKP degiliz artik. 4Yil oldu Stadin Temeli yok (yaziklar) olsun.... Iste bize Basbakan
|
bu adama oy vermeyin
oy verilecek parti varsa oda sivasin partisi BBP |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:49. |