![]() |
Milan Cerny
Başkanımızın açıkladığı kesinleşen yeni transferimiz Milan Cerny. İsmi Milan ikinci oyuncumuz aynı zamanda.
Ayrıca şu anda kadrodaki 13. yabancı oyuncumuz ( bilmiyorum nasıl azaltacağız yabancıları ) Çek Cumhuriyeti 21 yaş altı milli takımında da oynamış. [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwaFS9DjJN0G4zO02Oa_qdXVBfZxILZWiM1XYN5Ekz8hIwDGRYZA[/IMG] [IMG]http://www.uefa.com/imgml/TP/players/14/2010/324x324/96842.jpg[/IMG] Milan Cerny DOĞUM TARİHİ: 16 Mar 1988 (Yaş 23) DOĞUM YERİ: Prag UYRUK: Çek Cumhuriyeti BOY: 174 cm. KİLO: 65 Kg. MEVKİİ: Orta Saha FORMA NUMARASI: - Kulüp Takımı: Slavya Prag |
Cevap: Milan Cerny
Hayırlı Olsun..
|
[I]Hayirli olsun sivasimiza[/I]
|
Gelecek vaat eden oyuncuları almak iler ki zamanlarda Sivasspora ciddi avantaj saglayacaktır..
|
23 yaşında nasıl 21 yaş altı takımında oynuyor.
|
super hayirli ugurlu olsun kamil grosickiden sonra ikinci yildiz adayimiz uzun sesizzlik bitti ben cok sevindim umit milli macini hatirliyorum turkiyeye karsi atmisti
2.bomba transferimiz jacque faty den sonra ama en az 1-2 kaliteli forvet lazim bir de 10 numara o zaman sivasspor rahatlikla ilk 10 a girer en azindan rahat bir lig olur insallah:D milli takimda oynuyo merak etmeyin kaliteli oyuncu hayir ugurlu olsun bu arada dogu avrupa oyuncularinin coklugu iyidir hem uyumlari iyi olur hemde turkiyenin iklim sartina uygun ve disiplinli oyuculardir desenize bir kanata milan digerinde grosicki ucacaz insallah :D |
çek kanat oyuncuları genelde iyidir.Sağ kanattan inşallah süpürücüdür
|
Grosicki - Erman - Cerny
Sanırım bu üçlü forveti besleyecek ve tek santfor oynayacağız genelde. Kadir'in iyi performansı devam eder inşallah. Yükü yine çok olur. |
Eğer kesinse söylemiştim Cerny yada Pudil diye bakalım.
|
[QUOTE=şarkışla 58;723656]çek kanat oyuncuları genelde iyidir.Sağ kanattan inşallah süpürücüdür[/QUOTE]
bknz:Rosicky,Polak.. |
Wikipediye baktım ayrıca A takımda 2 maçta 1 gol atmış..
|
[B]Sadece 21 yaş altı takımda değil A millide de oynadı hatta Türkiye ye gol bile attı.İyi transfer..Hayırlı olsun..Belay olsaydı daha iyi olurdu sanki..Neyse mümkünse kaliteyi düşürmeyelim,arttırarak devam..[/B]
|
hayırlı olsun youtube linkini veriyorum
[url]http://www.youtube.com/watch?v=BJJuS1ZdHX0[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=_YUpXXGCiHA[/url] |
[QUOTE=şarkışla 58;723653]23 yaşında nasıl 21 yaş altı takımında oynuyor.[/QUOTE]
Çek Cumhuriyeti 21 yaş altı milli takımında da OYNAMIS. |
Vítejte sivasspor:D
|
Arkadaslar nerede acikladi, kesin mi?
Baska isim verildi mi? |
Hep yazıyorum. Gene tekrar olacak. Sivassporumuzun transferde kriterleri var. Örneğin:
-Ülkesinin milli takımlarına çağrılmış ve oynamış olmak -İyi bir altyapı eğitimi almış olmak -Sivas iklimine uyum sağlamak(Polonya,Çek,Slovak... gibi ülkelerden...) -Başarıya aç, hırslı olmak -Oynayacağı mevkinin tam gereklerine sahip olmak ve tercihen birden çok mevkide görev yapabilmek ...........................vb. Yeni transferimiz de bu kriterlere uyan bir oyuncu. Asıl mevkisi orta sahanın sağı. Gerekirse forvet ya da orta sahanın solunda da oynayabiliyor. Hırslı, Sivassporumuza kolay uyum sağlayabilecek doğru bir transfer olmuş. Ortanın sağında ihtiyacımız da vardı. Hayırlı olsun! |
[QUOTE=hazard20;723686]Arkadaslar nerede acikladi, kesin mi?
Baska isim verildi mi?[/QUOTE] ilk once sivasspor.coma hosgelmisiin:D tv58 sporaktif programina baskan katildi ve aciklama yapti galiba:) bende senin gibi detaylari bekliyorum |
[QUOTE=yigido_halil_58;723691]ilk once sivasspor.coma hosgelmisiin:D
tv58 sporaktif programina baskan katildi ve aciklama yapti galiba:) bende senin gibi detaylari bekliyorum[/QUOTE] Eyvallah hosbulduk hocam, bekliyoruz o zaman detay. |
[QUOTE=şarkışla 58;723653]23 yaşında nasıl 21 yaş altı takımında oynuyor.[/QUOTE]
oynaMIŞŞ................. anasından 23 yaşında doğmamış yani |
[B][I]Hayırlı olsun camiamıza daha etkin transferler bekliyoruz başkanım..Yerli futbolcularada önem vermemız gerek[/I][/B]
|
öncelikle genç olması büyük vantaj ama bu oyuncu sanırım orta sahamız için alında orta sahada da oynuyabiliyormuş sanırım çünkü kerim zengin banko oynayacak bir oyun yabancı ontenjanı yedek için harcanmaz diye düşünüyüyorm
|
bence belaydan daha başarılı bir futbolcu olur oyunu iki yönüyle oynayan bir futbolcu biz şampiyonluğa oynadığımız dönemde takımımız tümüyle oyunu iki yönüyle oynayan futbolculardan oluşuyodu.
|
sağ açık sol açık orta saha ön libero ve oyun kurucu oynayabiliyor ama esas mevkisi sağ açık.Milli takımda 3 maça çıkmış ve 1 tanede gol atmış.
|
desene takimin en buyuk kozlarindan olacak insallah
belayi unuturdu bana bu transfer:) |
Borjan
Kerim-Faty-Bilica-Hayrettin Cerny-Kadir-Erman-Grosicki Y.T-Eneramo bu durumda forvet transferimizin yerli yada kalecimizin Korcan olması lazım ama bu kaleci Kamenar'a benzemiyor.Hem bu yedek kalmaz sanki.Stoper desen hepsi yabancı başka alternatif yok. |
[QUOTE=yigido_halil_58;723719]desene takimin en buyuk kozlarindan olacak insallah
belayi unuturdu bana bu transfer:)[/QUOTE] Aynen öyle zaten bu sene ligde görecez Belay'ı Ordu'da napacak.Zaten son en fazla 2 transferimiz kaldı bana kalsa 1 orta saha 1 forvet alırım Kadir'e iyi bir alternatif Erman 90 dk.kaldıramıyor Mehmet Nas yaşlandı.Erman çıkar yeni transfer girer. |
Milan Cerny nin bazı videolarını youtube da izledim...Enteresan bir oyuncu..Genellikle sağ kantta oynuyor;ama orta sahanın sağında da hücuma yönelik oynayan bir oyuncu..Oldukça süratli ve teknik bir oyuncu..G.S. lı Aydın stilinde ama ondan daha sağlam yere basan bir oyuncu..Yine de izlemeden kesin yorum yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum...Oynadığı takım Slavia Prag ;Çek cumhuriyetinden Avrupa ülkelerine yıldız oyuncuları veren bir kulüp...Böyle bir kulüpten hem de geleceği parlak bir genç oyuncuyu almamız beni çok mutlu etti..Sivassporun bu yıl çok fazla hücum özelliği fazla olan ,teknik oyuncularla anlaşması tarftarları çok mutlu edecek...Şimdiden alınacak yabancı forvetti ve yerli forveti merak ediyorum...Tek eksiğimiz bence orta sahada çok iyi bir 10 numara..Bu oyuncuyu keşeke alabilsek;inanaın iyi bir 10 numara her takıma lazım..Bu oyuncuyu bulabilirsek kesin ilk 5 e oynarız...Şimdiden yeni oyunculardan kurulu sivassporu izlemeyi çok mmerak ediyorum..Milan CERNY sivasspora hayırlı ve uğurlu olsun;inşallah aynı Grosecki gibi iyi bir oyuncu daha takıma kazandırılımıştır...Yeni sivasspor inşallah ligi sallar ve kendine ilk 5 içinde yer bulur..
|
[QUOTE=eyuphulagu;723722]Milan Cerny nin bazı videolarını youtube da izledim...Enteresan bir oyuncu..Genellikle sağ kantta oynuyor;ama orta sahanın sağında da hücuma yönelik oynayan bir oyuncu..Oldukça süratli ve teknik bir oyuncu..G.S. lı Aydın stilinde ama ondan daha sağlam yere basan bir oyuncu..Yine de izlemeden kesin yorum yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum...Oynadığı takım Slavia Prag ;Çek cumhuriyetinden Avrupa ülkelerine yıldız oyuncuları veren bir kulüp...Böyle bir kulüpten hem de geleceği parlak bir genç oyuncuyu almamız beni çok mutlu etti..Sivassporun bu yıl çok fazla hücum özelliği fazla olan ,teknik oyuncularla anlaşması tarftarları çok mutlu edecek...Şimdiden alınacak yabancı forvetti ve yerli forveti merak ediyorum...Tek eksiğimiz bence orta sahada çok iyi bir 10 numara..Bu oyuncuyu keşeke alabilsek;inanaın iyi bir 10 numara her takıma lazım..Bu oyuncuyu bulabilirsek kesin ilk 5 e oynarız...Şimdiden yeni oyunculardan kurulu sivassporu izlemeyi çok mmerak ediyorum..Milan CERNY sivasspora hayırlı ve uğurlu olsun;inşallah aynı Grosecki gibi iyi bir oyuncu daha takıma kazandırılımıştır...Yeni sivasspor inşallah ligi sallar ve kendine ilk 5 içinde yer bulur..[/QUOTE]
[B]Çok haklısın kardeş. 10 numara mevkii için düşündüğüm tek bir isim var ve ayrıca türk : ŞAHİN AYGÜNEŞ[/B] |
Sistemimiz klasik 4 - 2 - 3 - 1 olacak büyük ihtimalle.
Yerli forvet adaylarım ; Hasan Kabze Halil İbrahim Çolak Adem Sarı |
[QUOTE=tavarih;723731]Sistemimiz klasik 4 - 2 - 3 - 1 olacak büyük ihtimalle.[/QUOTE]
bence acilen degismeli 2 yildir cok cekiyok 2 forvete yonledirilmeli o yuzden 2 kaliteli yerli forvet lazim |
Hayırlı olsun genç bir oyuncu Çeklerden genelde iyi oyuncular çıkıyor izleyip göreceğiz zamanla.
|
[QUOTE=yigido_halil_58;723732]bence acilen degismeli 2 yildir cok cekiyok 2 forvete yonledirilmeli
o yuzden 2 kaliteli yerli forvet lazim[/QUOTE] Valla eğer tek forvet yeterli performansı gösterir ve arkadaki 3 isim görevlerini yaparsa bu sistem defansif bir sistem olarak görülmemeli. 3 isimle birden forveti besleme ihtimali ve 3 ismin hücuma direkt katkısı da mümkün. |
galiba gelecek yil tek forvezt oynicaz yine dedigin gibi
iyi bir yerli forvet lazim hasan kabze kalbimdeki isim:) |
[B]Bir ara çeklerin meşhur sağ kanat oyuncusu Karel Poborsky vardı. Cerny de stil olarak ona benzetiliyormuş ülkesinde.23 yaşında ve geleceğe yatırım adına bence çok iyi bir transfer, Grosicki gibi kumaşı sağlam bir oyuncu. Başkan açıkladıktan sonra sorun yok.[/B]
|
[QUOTE=HAYALKAFE;723740][B]Bir ara çeklerin meşhur sağ kanat oyuncusu Karel Poborsky vardı. Cerny de stil olarak ona benzetiliyormuş ülkesinde.23 yaşında ve geleceğe yatırım adına bence çok iyi bir transfer, Grosicki gibi kumaşı sağlam bir oyuncu. Başkan açıkladıktan sonra sorun yok.[/B][/QUOTE]
poborskynin veliahti sivassporda yani helal hayal kerim zengin transferi dogrumu?kesinlestimi? |
[QUOTE=HAYALKAFE;723740][B]Bir ara çeklerin meşhur sağ kanat oyuncusu Karel Poborsky vardı. Cerny de stil olarak ona benzetiliyormuş ülkesinde.23 yaşında ve geleceğe yatırım adına bence çok iyi bir transfer, Grosicki gibi kumaşı sağlam bir oyuncu. Başkan açıkladıktan sonra sorun yok.[/B][/QUOTE]
ben Türkiye'den daha tanıdık bi isimden örnek veriyim İBB'deki Holmen tarzı bi oyuncu abartı futbolu sevmeyen çalışkan hırslı basit oynayan oyunu iki yönüyle oynayan tam bir takım oyuncusu |
ARKADASLAR COK HEYECANLIYIM BOMBA TRANSFERLERI BEKLIYORUZ:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Arkadaşlar Cerny hakkında biraz intiba veren bir görüntü paylaşıyorum. 25 Nisan 2011'de yani çok kısa bir süre oynanan bir maçtan görüntü.
Maçın son dakikasında gol atıyor Cerny. Videoda kırmızı renkli takım Navratil ve Rada'nın eski takımı Plzen. Yeşil renkli takımda ise Cerny oynuyor. 90. dakikada bir gol atıyor. İşte video ; [url]http://www.youtube.com/watch?v=_YUpXXGCiHA[/url] |
[QUOTE=tavarih;723778]Arkadaşlar Cerny hakkında biraz intiba veren bir görüntü paylaşıyorum. 25 Nisan 2011'de yani çok kısa bir süre oynanan bir maçtan görüntü.
Maçın son dakikasında gol atıyor Cerny. Videoda kırmızı renkli takım Navratil ve Rada'nın eski takımı Plzen. Yeşil renkli takımda ise Cerny oynuyor. 90. dakikada bir gol atıyor. İşte video ; [url]http://www.youtube.com/watch?v=_YUpXXGCiHA[/url][/QUOTE] adam ne kosuya yaaa yeni balili :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:24. |