SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   “Golcü için acele etmiyoruz” (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32193)

yigidoyuzz 16.06.2011 14:29

“Golcü için acele etmiyoruz”

[IMG]http://www.hurdogan.com/img/7728.jpg[/IMG]
[B] “Golcü için acele etmiyoruz”
Şu ana kadar yerli ve yabancı çok sayıda futbolcuyla el sıkışan Sivasspor'da şimdi rota iyi bir santrafora çevrildi.
Yapılan transferlerle defans, kanat ve orta sahayı büyük ölçüde güçlendiren Kırmızı-Beyazlılar, şimdi iyi bir santrafor arayışında [/B]

karşıyakalı 16.06.2011 14:42

Cevap: “Golcü için acele etmiyoruz”

mehmet yıldızı alalım nasıl olsa boşta bonservis ödemeyiz:D

şarkışla 58 16.06.2011 14:43

Valla acele etseniz iyi olacak.Sezon başı hazırlık kampına yetişse iyi olur.Geç kalmanın zararlarını geçmiş senelerde çok yaşadık.

skullo**58 16.06.2011 14:45

Acele etmemekle iyi bir karar almis hocamiz.
önce yavas yavas arastirmak lazim.
Kaliteli yerine otursms,takima yakismis Forvet kolay bulunmuyor:)

HALIL 16.06.2011 14:46

aslinda mehmet yildiz bu sene kalabilirdi
insallah sahin aygunes veya hasan kabze ikilisinden biri alinir en azindan

yabancilardan peter grajciari istiyoruz (dusunsene grosicki-grajciar ikilisini :) )

riza hoca bence yine hic tanimadik bir oyuncu almayalim hemen burnumuzun ucunda iyi oyuncular var tamam acele etmeyin sakin olun ve bombayi patlatin insallah:)

sivasdergi 16.06.2011 15:04

Graciar, Cerny'nin eski takım arkadaşıymış. Ama kanat oyunusu. Santfor değil. Bir de yabancı hakkımız halen dolu. Diallo ve Pedriel'in sözleşmelerinin feshedilmesi bekleniyor sanırım.

DoomsDay58 16.06.2011 15:04

Sestak veya Zigic alınırsa güzel olur

burak58as553 16.06.2011 15:11

Halil'i Eskişehir'de istiyormus.Acaba Es es'den daha iyi bir teklif sunup Halil'i alabilirmiyiz ?

HALIL 16.06.2011 15:24

sestak,zigic'halil cok para isterler hasan kabze olur ama hem sivasli sivasa gelmemek icin usenmez bari hem parayi dert etmez :)

sinansakru 16.06.2011 15:27

YERLİ olarak :Gökhan Güleç , Tevfik Köse , Hasan Kabze , Berk Elitez , Yasin Avcı , Batuhan , Sahin Aygünes

YABANCI olarak: Bobo , Holosko , Zenke , Makukula , Robak , Grajiar , Mendy ,

Ligimizden SS , CF ' ler

58 SiVaSıM 58 16.06.2011 15:30

nedemek acelemiz yok acelemiz olmalı sabırımız kalmadı alın şu takıma kaliteli bi golcü ve bilicayı gönderin ivanovsu keitayı sandroyu kim bu adamlar ne işi war bu kazmaların sivasda

HALIL 16.06.2011 15:52

[QUOTE=sinansakru;724698]YERLİ olarak :Gökhan Güleç , Tevfik Köse , Hasan Kabze , Berk Elitez , Yasin Avcı , Batuhan , Sahin Aygünes

Ligimizden SS , CF ' ler[/QUOTE]

yerlilerden: gokhan gulec,hasan kabze,sahin aygunes transfer olabilir

diger yerlileri zanetmiyorum

yabancilardan:yabancilardan gracjiar,mendy olabilir

digerleri cok zor veya baska bir takim ile anlasti

58DK 16.06.2011 15:53

Acele ise Seytan karisir ;)

58DK 16.06.2011 15:55

Holoskoyu alabilsek süper olur, zaten kendisi sivasin iklimine uyan bir futbolcu. Paraya kiyip almak lazim.

mucahitbaba58 16.06.2011 15:57

[B]bence hoca batuhani alabilir ama ben sahsen hic sevmiyorum bu oyuncuyu cok artis [/B]

58ToPraK58 16.06.2011 16:36

Bence de çok acele edilmemesi gerek Eneramo ve Suarez'in kamp performanslarına bakılması ve ondan sonra transfer gerekli ise yapılması gerek. Takımda zaten sağ ve sol kanat ofansif oyunculardan kurulu onlar da forvete katkı yapacaktır sonra erman da var bunların için de çok acele etmemek gerek takımın durumuna bakıp öyle transfer yapılmalı...

ozledımeskıyı 16.06.2011 16:40

Acele edilmemesi en yiyisi iyice araştırıp tam ihtiyacımız olan ve şehre uyum sağlayacak geçn bir isim alınmasından yanayım bu ismi yerlio larak pek aklıma gelmiyor ama SŞahin AYgüneş veG.Güleç ama Bunlar direk oynamak için ne kadar yeterli tarışılır ama Sercan SARAER in forvet için alınmasını çok isterim;)

Yusuf Çevik 16.06.2011 16:50

[COLOR="Blue"]Acele etmiyeceğiz tabikide. :)[/COLOR]

HALIL 16.06.2011 17:01

forvet transferi kamptan once olmasi lazim ki gelcek yil aha erman atacak aha defanstan surpriz birisi atacak diye beklemeyiz en azindan enramonun yanina iyi bir forvet daha beraber gol atsinlar icimiz rahat olsun yoksa halimiz yaman :mad:

şarkışla 58 16.06.2011 17:35

[QUOTE=mucahitbaba58;724715][B]bence hoca batuhani alabilir ama ben sahsen hic sevmiyorum bu oyuncuyu cok artis [/B][/QUOTE]

Batuhanın gelmesi için bar-pavyon-gece kulübü yapmamız lazım.Batuhan için değer mi o bir gece çocuğu.

gürünlüyiğido58 16.06.2011 18:36

taraftara danışmak isterlerse jozy altidore veya holosko sivasa çok faydalı olur

Mamadou Diallo 16.06.2011 18:56

Neyse bekliyrz ince eleyip sık dokuyup Ersen Martin'i falan almayında....:D:D:D:D

ozer10 16.06.2011 20:38

forvete bnce 3 oyuncu alnmalı teki çok genç olsn yetişsin teki yaşlı ve tecrübeli olsn diğeri tecrübeli 26-27 yasnda olsn 2 yabancı bi yerli ol. üz.

HALIL 16.06.2011 20:59

[QUOTE=ozer10;724788]forvete bnce 3 oyuncu alnmalı teki çok genç olsn yetişsin teki yaşlı ve tecrübeli olsn diğeri tecrübeli 26-27 yasnda olsn 2 yabancı bi yerli ol. üz.[/QUOTE]

kardesim anlamadim :confused:

ozer10 16.06.2011 21:10

[QUOTE=yigido_halil_58;724800]kardesim anlamadim :confused:[/QUOTE]

temel olarak
fazla gençleşmeye gitmemek gerekio diorm gençleşmee önm verilecekse forvete özellkle fazlaca transfer aplsn şuan bi tek forvetmz var eneramo yanılmıyorsam

tugrulist 16.06.2011 21:13

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]hocam mehmet batdaLdan daha iyisini mi buLacaksınız ne arıyorsunuz biLmiyorum messi mi ronaLdo mu gözünüzün önündeki goL kraLını görmüyorsunuz adam çok yetenekLi enaramo iLe mükemmeL bi ikiLi oLurLar bonservisi iLe aLamazsak biLe kiraLayaLım [/COLOR][/FONT][/B]

HALIL 16.06.2011 21:15

arkadaslar gs forlani almis stancuyu gonderecekler buyuk olasilikla pedrieli gonderirsek

onu almak hic imkanziz degil

stancu kaliteli bir forvet cincon'un malligindan oynayamadi

Respect58 16.06.2011 21:20

[B]Yönetim tüm şartları zorlayıp Şahin Aygüneş'i almalı..Ondan iyisi şamda kayısı...[/B]

ahhguzum 16.06.2011 21:21

hasan nerde oynadıki ben adını hiç duymadım ya..bence faydalı olmaz...al necatiyi yerliolacaksa gökhan da iyi...makukulayım es es kapmadı mı onlardan önce kapsak süper olur valla...halil de süper olur eses anlaştı biliyordum ama kesin değilmiş sanırım...

tavatir 16.06.2011 21:27

Hasan Kabze
Abdülkadir
Haili İbrahim Çolak
Şahin Aygüneş
Mehmet Batdal
Adem Sarı

58DK 16.06.2011 21:29

Bizim transfer yapamamiz'in en büyük nedeni, futbolcularin Sivas'a gelmek istemediklerinden kaynaklaniyo. Mesela bence Jozy Altidore Sivas'a asla gelmez, adam herzaman koca koca sehirlerde oturdu.

HALIL 16.06.2011 21:30

[QUOTE=tavarih;724825]Hasan Kabze
Abdülkadir
Haili İbrahim Çolak
Şahin Aygüneş
Mehmet Batdal
Adem Sarı[/QUOTE]

abdulkadir kayali--------------eskisehispor
halil adasim------------cok isterim
sahinaygunes------------favorim
mehmet batdal----------gelirse uzulmem normal karsilarim cok iyi biri degil
adem sari--------------hemserimiz olmazsa istemem bile

arkadaslar iki hemserimizi getirirsek ucariz

adem sari:[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Adem_Sar%C4%B1[/url]

hasan kabze:[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Hasan_Kabze[/url]

ikisi ayni anda sahada dusunun ruya gibi

takimda 4 sivasli olur ;hayro,ziya,adem ve hasan

sivasspor sivaslilar ile guzel

bir de video adem sari olmali tercihimiz hemde riza calimbayin eski talebesi

[url]http://www.youtube.com/watch?v=pC5cC_WQAmM[/url]

bize karsi attigi gol de var :D

[QUOTE=eyuphulagu;724859]Yerli oyuncuyu bilmem ama sivasspor yabancı oyuncu konusunda yine bildiğini okuyacak ve hepimizi ters köşeye yatıracak..Sivassporun forvet olarak 1 yerli bir de yabancı forvete ihtiyacı var...Yerli forvet olarak arlkadaşların bahsettiği isimlerden biri transfer edililebilir;benim tercihim Şahin Aygüneş veya Halil Çolak ikilisinin birisinin tarnsfer edilmesinden yana..Yabancı olarak da ben size bazı duyumlarımdan bahsedeyim...Bundan 2-3 gün önce mahalli bir gazeteye konuşan yönetilerimizden birisşi sivassporun listesinde şu anda 2 tane yabancı forvet olduğunu;isimlerin de belli olduğunu ama Rıza hocanın daha iyisini bulmak için bu konuda daha iyi alternatifler ve arayışlar peşinde olduğunu söylemiş...Yani sivasspor 2-3 aydır izlettiği isimlerden tatmin olmamış ki daha iyisinin peşinde..Aslında haksız da sayılmaz...Benim kafamı karıştyıran bir olay var;o da sivassporun yardımcı antrenörünün Avrupa 21 yaşaltı şampiyonası için Damirka da olması..Her ne kadar Milan Cerny yi izlemek için gtti deniyorsa da ben buna inanamadım;çünkü bana sanki yardımcı hocamızın bazı yabancı forvetleri izlemek için orada olduğunu düşünüyorum...2. olarak kanatlaraGrosecki ve Cerny yi transfer eden bir takımın hocasının bvence forveti de Polonya veya Çek cumhuriyetinden ya da Romanya dan almak isteyebileceğini düşünüyorum..Liage Varsova da oynayan 1983 doğumlu Michal Hubnik adlı Çek oyuncu ile de sivassporun ilgilendiği haberini duymuştum..Bakalım bu haber doğru çıkacak mı?Yakında kamp öncesi sivasspor yeni bir forvet alır mutlaka ;hep beraber göreceğiz...[/QUOTE]

bence de yabanci forvet buyuk ihtimal dogu avrupadan olur

(michal hubnik ismi aklimda);)

58MUAMMER58 16.06.2011 21:40

SİVASSPORU ileri taşıyacak kalitede türk santrofor yok ,yabancı kontenjanımızda çok dolu,bilmiyorum neyapacaz,inşallah kaliteli biri olur,kampa yetişşinki takıma adaptasyonu gecikmesin,eğer yerli olacaksa haddim olmadan aklımdan geçen oyuncular,oktay delibalta,abdulkadir,adem sarı, işyapabilir diye düşünüyorum.hayırlısı olsun.

şarkışla 58 16.06.2011 21:45

Yabancı sayımız dolu.Yerli forvette bu saatten sonra pek kalmadı,işimiz zor

tavatir 16.06.2011 22:01

[QUOTE=yigido_halil_58;724842]bir de video adem sari olmali tercihimiz hemde riza calimbayin eski talebesi

[url]http://www.youtube.com/watch?v=pC5cC_WQAmM[/url]

bize karsi attigi gol de var :D[/QUOTE]

Bilica'ya fena çalım atmış Adem :)

eyupkocak 16.06.2011 22:09

[QUOTE=sinansakru;724698]YERLİ olarak :Gökhan Güleç , Tevfik Köse , Hasan Kabze , Berk Elitez , Yasin Avcı , Batuhan , Sahin Aygünes

Ligimizden SS , CF ' ler[/QUOTE]

yerliler iide yabancılar gelmezz

tavatir 16.06.2011 22:13

"Karşıyaka, Nijeryalı sağaçık Agbetu için Sivasspor’la anlaştı. Kiralık olarak forma giydiği Samsunspor’da 7 gol atan 23 yaşındaki futbolcu için Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’la görüşüp söz alındı. Sivasspor’un, maliyeti 320 bin euro olan futbolcuyu kiralık vermek istediği öğrenildi. Göztepe’nin de talip olmasına rağmen ‘kiralık’ şartı nedeniyle aradan çekildiği Agbetu’nun, İngiltere’de tatilde olduğu öğrenildi."

noname87 16.06.2011 22:26

Adem gelse burda eneramoyla birlikte patlar çok büyük potansiyeli var ama nedense birileri taş koyuyor transfere baş harfi b

eyuphulagu 16.06.2011 22:37

Yerli oyuncuyu bilmem ama sivasspor yabancı oyuncu konusunda yine bildiğini okuyacak ve hepimizi ters köşeye yatıracak..Sivassporun forvet olarak 1 yerli bir de yabancı forvete ihtiyacı var...Yerli forvet olarak arlkadaşların bahsettiği isimlerden biri transfer edililebilir;benim tercihim Şahin Aygüneş veya Halil Çolak ikilisinin birisinin tarnsfer edilmesinden yana..Yabancı olarak da ben size bazı duyumlarımdan bahsedeyim...Bundan 2-3 gün önce mahalli bir gazeteye konuşan yönetilerimizden birisşi sivassporun listesinde şu anda 2 tane yabancı forvet olduğunu;isimlerin de belli olduğunu ama Rıza hocanın daha iyisini bulmak için bu konuda daha iyi alternatifler ve arayışlar peşinde olduğunu söylemiş...Yani sivasspor 2-3 aydır izlettiği isimlerden tatmin olmamış ki daha iyisinin peşinde..Aslında haksız da sayılmaz...Benim kafamı karıştyıran bir olay var;o da sivassporun yardımcı antrenörünün Avrupa 21 yaşaltı şampiyonası için Damirka da olması..Her ne kadar Milan Cerny yi izlemek için gtti deniyorsa da ben buna inanamadım;çünkü bana sanki yardımcı hocamızın bazı yabancı forvetleri izlemek için orada olduğunu düşünüyorum...2. olarak kanatlaraGrosecki ve Cerny yi transfer eden bir takımın hocasının bvence forveti de Polonya veya Çek cumhuriyetinden ya da Romanya dan almak isteyebileceğini düşünüyorum..Liage Varsova da oynayan 1983 doğumlu Michal Hubnik adlı Çek oyuncu ile de sivassporun ilgilendiği haberini duymuştum..Bakalım bu haber doğru çıkacak mı?Yakında kamp öncesi sivasspor yeni bir forvet alır mutlaka ;hep beraber göreceğiz...

B.DUMANLI 16.06.2011 22:38

Transfer´in en önemli kismina yapilacak olan forvet transferinde yavas davranmak ne derece dogru anlamak mümkün degil.Bir mucizemi bekleniyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:29.