![]() |
Atilla'dan vazgeçildi!
[B]Atilla'dan vazgeçildi!
[IMG]http://img.webme.com/pic/y/yetenekliturkfutbolcu/atillayildirimm.jpg[/IMG] Sivasspor, daha önce prensip anlaşması yaptığını duyurduğu 21 yaşındaki forvet Atilla Yıldırım'dan vazgeçti. Aslen Sivaslı olan ve Hollanda'nın FC Utrecht'te takımında top koşturan Atilla Yıldırım ile görüşen v prensip anlaşması yapan Sivasspor, daha sonra teknik heyetin raporu doğrultusunda bu futbolcuyu almaktan vazgeçti. Atilla Yıldırım'ın Sivasspor'da forma giyebilecek düzeyde olmadığı, bu nedenle de transferinden vazgeçildiği belirtildi. Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan ve hafta sonunda Sivas'ta toplanacak olan Kırmızı-Beyazlı takımın yurt dışından iyi bir golcü alarak transferi kapatacağı ifade edildi.[/B] [B]KAYNAK HÜRDOGAN:[/B] [url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=7932[/url] |
Cevap: Atilla'dan vazgeçildi!
Eğer gerçekse vardır bir sebebi :) Zaten Atilla alınsa da orada iyi bir forvete ihtiyaç duyuluyor. Atilla belki yedekte iyi bir alternatif olurdu.
|
[QUOTE=tavarih;726144]Mustafa banlanabilirsin :)[/QUOTE]
Atilla yildirim gecen okudum diyodu almanyadan ve belcikdan da teklifler aldim ama türkiye gitmek istyiom demisti |
rıza hocaya güveniyoruz hala ama bu transfer işi kafamı bozmaya başladı cenry izledik ve gördük bi grosicki değil adam gibi bi faty'le kerim var transferlerden
|
Atilla Sivasspor'da
Utrecht'te forma giyen Atilla Yıldırım, Sivasspor ile prensipte anlaştığını söyledi. Amsterdam'da transferiyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Yıldırım, Sivasspor başkanı ve teknik direktörüyle görüştüğünü, kendileriyle büyük oranda anlaşmaya vardığını belirtti. ''Sivasspor ile prensipte anlaştım'' diyen Atilla Yıldırım, şöyle konuştu: ''Şu anda birkaç küçük pürüz var. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir aksilik çıkmazsa seneye Sivasspor'da forma giyeceğim. Önce Sivasspor'un başarısı için ter dökmek, ardından da milli takıma seçilmeyi hedefliyorum.'' FC Utrecht ile sözleşmesi sezon sonunda sona eren Atilla, ''Başta Belçika ve Almanya olmak üzere birçok ülkeden transfer teklifi aldığını ama önceliğini Türkiye'den yana kullandığını'' belirtti. Atilla Yıldırım, Türkiye'den başka takımların da kendisiyle ilgilendiğine değinerek, daha makul bulduğu için Sivasspor'un teklifini kabul ettiğini vurguladı. Almanya doğumlu 20 yaşındaki forvet oyuncusu futbola Amsterdam DCG takımında başladı. Daha sonra Ajax'ın altyapısına geçen Yıldırım, burada 2 sene futbol oynadıktan sonra FC Utrecht takımına transfer oldu. FC Utrecht'in A2 takımında başarılı olan Yıldırım, oynadığı 13 maçta 16 gol atarak A takımına yükseldi. [url]http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=94252[/url] kim dogru kim yalan |
[QUOTE=halilim5858;726147]Atilla Sivasspor'da
Utrecht'te forma giyen Atilla Yıldırım, Sivasspor ile prensipte anlaştığını söyledi. Amsterdam'da transferiyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Yıldırım, Sivasspor başkanı ve teknik direktörüyle görüştüğünü, kendileriyle büyük oranda anlaşmaya vardığını belirtti. ''Sivasspor ile prensipte anlaştım'' diyen Atilla Yıldırım, şöyle konuştu: ''Şu anda birkaç küçük pürüz var. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir aksilik çıkmazsa seneye Sivasspor'da forma giyeceğim. Önce Sivasspor'un başarısı için ter dökmek, ardından da milli takıma seçilmeyi hedefliyorum.'' FC Utrecht ile sözleşmesi sezon sonunda sona eren Atilla, ''Başta Belçika ve Almanya olmak üzere birçok ülkeden transfer teklifi aldığını ama önceliğini Türkiye'den yana kullandığını'' belirtti. Atilla Yıldırım, Türkiye'den başka takımların da kendisiyle ilgilendiğine değinerek, daha makul bulduğu için Sivasspor'un teklifini kabul ettiğini vurguladı. Almanya doğumlu 20 yaşındaki forvet oyuncusu futbola Amsterdam DCG takımında başladı. Daha sonra Ajax'ın altyapısına geçen Yıldırım, burada 2 sene futbol oynadıktan sonra FC Utrecht takımına transfer oldu. FC Utrecht'in A2 takımında başarılı olan Yıldırım, oynadığı 13 maçta 16 gol atarak A takımına yükseldi. [url]http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=94252[/url] kim dogru kim yalan[/QUOTE] senin verdigin eski benimki daha yeni haber |
[QUOTE=mustafa_kavak58;726148]senin verdigin eski benimki daha yeni haber[/QUOTE]
daha yeni yaziyordu bu haber |
Atilla Yıldırım'ın Sivasspor'da forma giyebilecek düzeyde olmadığı, bu nedenle de transferinden vazgeçildiği belirtildi.
Hani transfer yapılacak oyuncular uzun süre izlendikten sonra alınıyordu. Şimdiye kadar Sivasspor'da oynayacağı anlaşılamadı da prensip anlaşması yapıldıktan sonra mı anlaşıldı. Transferlerin nasıl yapıldığını anlmak pek mümkün değil. |
hurdoganda yanlış olmazda bence takip edilen 2 yabancı 1 yerli futbolcunun 1 yerli ve 1 yabancısıyla anlaştık o nedenle vazgeçtiler bu anlaştığımız yerli futbolcu atilladan iyiyse....bu sadece bir tahmin
|
[B]Simdi Atilla Yildirim alinmadigina göre elimizde birtek Eneramo ve Suarez var daha 2 tane forvet trandferi yapilmasi lazim kesinlikle . Bence Atilla yildirimin yerine iyi bir yerli forvet alinmasi lazim ve iyi bir yanabnci forvet.Atilla yildrim hic izlemedim ama kalsaydi forvet hatti eneramo suraz ve atilla ile yeni bir yabanci olcakti bence forvet hatti iyi olmazdi .[/B]
[B]Bari atilla yildirimin yerine Yerli forvet olarak Mert NObre gelsin[/B] |
yazik ya nasil Sivassporda oynayamayacak kadar düzeyde degil ya adam hollandada ne top oynuyor.
sanki bizdeki forvet cok mu süper:confused: |
[B]Adamla anlaştıktan sonra mı anlaşılmış yetersiz olduğu.Hiç tanımadığımdan dolayı bir beklenti içerisinde değildim bu transferden açıkcası.Ancak öyle bir haberki altında birşey olduğu kabak gibi ortada..Adamın süperligden başka talipleride varmış,biz şampiyonluğa oynuyoruz ya belki onlar için yeterlidir.:)[/B]
|
bence büyük bir yanlislik olur eger bu haber dogruysa
atilla sivasspora cok faydali olacak bence suarezden daha iyi bir golcü neden böyle bir haber cikti simdi anlamadim... neyse bekleyip görecegiz... |
[B]Bu transfer döneminde gördük ki yönetim bazı oyuncuların gidişini hesaplamamışlar ve hazırlıksız yakalandılar.[/B]
|
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..Atilla ile anlaşıldığı haberi herkese yayılıyor;adama methiyeler düzülüyor,aradan bir süre geçiyor oyuncu birdenbire yetersiz oluyor..Adama sormazlar mı bu oyuncuyu daha önce hiç izletmediniz mi;hani sivasspor bilmem kaç aydır oyuncu izliyordu gibi laflar ediyordu hocamız....Ne oldu acaba?Madem bu oyuncu iyi değildi niye adama teklif yaptınız?Niye her tarafa bu oyuncu hakkında övgü dolu sözler söyletildi...Hani bu oyuncu gelecekte milli takıma yükselecek kadr iyiydi..Gerçekten çok ilginç bir durum..Rıza hoca ve ekibi transferde sınıfta kaldı..Bu oyuncu ka.ç defa izlendi de yetrsiz damgası yedi..İlerde Atilla başka bir takaımda başarılı olursa sivasspor teknik heyeti bunu tarftara nasıl izah edecek?İnşallah yazılanlar ve sözlenenler doğrudur;bu oyuncu yetrsiz bir oyuncudur..Eğer Atilla başka bir takıma gider ve iyi performans gösterirse işte o zamn tarftarın teknik heyete güveni kalmaz..Umarım sivasspor teknik heyeti ne yaptığını iyi biliyordur...Bana sanki Attilla nın transferinden vazgeçme olayında başka bir sorun var da açıklanmak istenmiyor gibime geldi;yakında her şey ortaya çıkar nasılsa...
|
Ya ne güzel inançlı bir oyuncumuz Mehmet Yıldız'ımız vardı. Şimdi yerli forvet arar olduk.
Atilla'nın da demeçleri güzeldi. Maneviyattan falan bahsediyordu. İnşallah hayırlısı. |
Atilla Yıldırım'ı tanımıyordum.Ancak Hollanda'da top koşturduğuna göre en azından kimsenin eleştirmediği ikinci lig topçusu Suarez'den iyidir.Bugün Suarez'i Hollanda değil Bank Asya almaz..Yanlış bir karar olabilir.Umarım hayırlısı olur.Yerli forvet Mehmet Batdal alınmalı diyorum.
|
çocuk oyuncağına döndü bu işler
|
arkadaslar, sivasspor yönetiminin ne yapmak istedigini cözemedim. suana kadar faty haric, milan cerny Haric hepsi dandik transferler. Bilica geri alinmasi lazim. Bilica zamaninda karsi takimdan kimse kolay kolay gol atamiyordu. simdi yaziyorki 1 forvet daha alip transferi bitireceklermis. tamam bol sans bu senede küme düsmemeye oynuyacagiz kesin. riza hocanin besiktasla iliskisi iyimis neden holoskoyu almiyor? böyle bir oyuncu gelse daha iyi olmazmi?
|
Gurbetci aldik diye sevinmistim cokmu sevinmisim haa? bu ne bicim haber böyle? Moral alt üst. Hangi oyuncuyu alirsaniz alin bu ne ya ne bicim Transfer Politikasi ne haliniz varsa görün..
|
hayret, nasil oluyor? diger internet haber sitelerinde anlasildi/anlasmak uzere deniliyor
|
[B]Bülent UYGUN gitti,Transfer anlayışımız BİTTİ[/B]
|
Rıza hoca geçen sezonun 2.yarısından itibaren taraftarı umutlandırarak, bu seneyi atlatalım, seneye kesin ilk 5'teyiz diyerek , herkesi umutlandırdı. Şimdi ise kadromuzu büyük ölçüde koruduk diyerek, geçen sezon Mesut hocanın düştüğü hataya düşüyor. Kendi görüşüme göre bu takımın 1 tane ön libero,1tane oyun kurucu , 2 tane forvet ve faty'nin yanına iyi bir stopere ihtiyacı varken, 1 tane forvet alıp transferi kapatacağız demek, hedefimiz ilk 5 demeçlerinin, gerçekci olmadığının açıkca göstergesidir.
|
benim endisem hep bu tür transferlerde hep olan seyler mesela emenikeyi genclerbirligi getirip yetersiz diyip 300 bin eu karabügün alması vemilyonlarca eu kar etmesi ayrıca bank asyadan süperlige cıkması.yarın atilla mesela mersinle anlassa ve bir cenk tosun gibi coşarsa içim içimi yer valla.Suarez den iyi olacagına eminim yinede suarez sivasspor bir adım ilerlemez.
|
Yapılan tranferler yetersiz.Geçen seneden farklı olmayacağız galiba.
|
Haber doğru,dün akşam Aptullah Yiğit abiyle konuştum. Bana nun Başkanla knuştuğunu onunda haberi doğruladığını söyledi
|
Bende transferleri yetersiz görüyorum.. Üç stoper gitti,(Sedat-M.Sözgelmez ve Ivanovs) İki tane geldi.. (Faty-Murat)Faty tamam.. ya Murat ne verecek bekleyip görmek gerek.. Bu envantere göre yerli bir tane stoper gerekiyor.. Bir sağ bek gitti,(Abdurrahman) sonradan sağ bek olan Kerim geldi.. Kerim'in kumaşından dolayı bu konuda .çok yersiz olmamak gerekir.. Bir ön libero gitti.. Keita, yerine kadro derinliği için sadece Kıvanç alındı.. Kıvanç soru işareti.. İyi çıkarsa büyük ikramiye olur, çıkmazsa amorti bile olamaz.. Sandro hala soru işareti.. Oyunu yönlendirme görevi yine yeni sezonda Erman'da olacak, eğer oraya en azından yerli bir transfer olmazsa.. Mehmet Yıldız gitti.. Yerine henüz bir yerli transfer olmadı.. Hem yedek bir forvet ve hem direk oynayacak kaliteli bir yerli forvet.. Ve tabiki de Yabancı bir forvet elzem şu an için Sivasspor'a..
Sadece eksik olan kanatlara Grosicki'ye ekürü Cerny alındı.. Sonuç olarak; En az yerli bir stoper, orta saha'ya hücumcu bir orta saha oyuncusu, en az iki tane forvet.. Bir yabancı, bir yerli... Tüm yiğidolar benle hemfikirdir diye düşünüyorum.. |
Transferlerin sivasspor´a katkisini görmeye sayili haftalar kaldi.Su ana kadar süperlig takimlarinin yaptiklari transferlerle bizimkileri kiyasladigimizda bizimkilerin ses getirmedigini,fakat Riza hoca´nin verdigi demeclerde cok iyi transfer yaptiginin altini cizdigini hatirlatmak isterim. Yani isler takimda iyi gitmezse ,hedefteki tek isim RIZA CALIMBAY´dir.En azindan hedefteki adami bu yil seyirciler biliyor.Gelelim Atilla transferine vaz gecilmesindeki sebepleri taraftarinda bilmeye hakki oldugunu düsünüyorum.Yetersizse neden pesinden kostunuz.
|
sivassporun transfer politikasını kınıyorum. böyle transfer politikası olurmu ya.
alacağımız oyuncuların hepsi uzun süredir izlediğimiz oyuncular deniyor. bu adamı izlemeden aldığınız belli. hemen vazgeçildiğine göre. ya tutarsa diye oyuncu aldığımız yetmedimi yönetim . -GEÇEN İKİ YILDAN ÇOK DERS ALMIŞIZ GERÇEKTEN YAZIKLAR OLSUN! |
Yonetimi anlamiyorum, boylesi oyunculari kacirmamak lazim... Hayirlisi olsun artik...
|
bir transferimizde doğru olsun mehmet yıldız boşuna gönderildi
|
2 tane forvet şart 1 yabancı 1 yerli
|
Bizde oynayacak kapasitede değildi madem niye alınmaya çalışıldı kusura bakmasınlar ben yutmadım bu masalı
|
madem atillada vazgeçtiniz. mert nobreyi alın adam yerli forvet alın işte...
-doğru düzgün bir oyun kurucumuz yok. sandro soru işareti? -faty nın yanına sağlam bi stoper gerekli . murat çok genç.. diallo nun durumu belirsiz.. - forvette suarez çok silik oynuyor. bence bank asya futbolcusu. onu gönderip daha kalıteli bi yabancı alınmalı. ayrıca biri yerli iki forvete daha ihtiyaç var. ama bu eksiklikleri kimse görmüyor. sıkıntılı bir lig bizi bekliyor . biz yabancı bir forvet daha alıp transferi kapatıyoruz. transferde sınıfta kaldık bravo. |
[B]Bu haber eğer doğruysa transfer politikamızın ne kadar yeteneksiz ve beceriksiz kişilerin elinde olduğunu gösterir.
Madem Sivasspor'da oynayacak düzeyde değil neden prensipte anlaştın ? Neden talip oldun ? Sözleşme imzalamadan için kampa çağırırsın bir iki hafta denersin ondan sonra bu açıklamayı yaparsan anlarım ama şimdi bu açıklama bizim amatör bir kulup olduğumuzu gösterir. Faty dışında elle tutulur bir transferimiz yok aksine takıma azda katkısı olan yani yedek kulubesinde durmayan Sedat, abdurrahman, Mehmet gibi adamları gönderdik daha bunların yerini bile dolduramadık...[/B] |
bu takıma holosko moritz nobre bilica alınmalı. birde kalıtelı yabancı forvet.
o zaman transfer yapmış oluruz.. |
bence mert nobre ileri yaşından dolayı oynayamaz alınacaksa sivas için en ideali eskişehirden batuhan karadeniz alınsın hem rıza hoca tanıyor tam bir pivot santrafor
|
Benim görüşüme göre Mehmet Yıldız'ın yerini arayacağız gibi görünüyor. Ne kadar kızsak bile gördükki gollerimizin çoğunda payı var.
Yerli forvet olarak Hasan Kabze ismi beni rahatlatır. Nobre ise çok maliyetli ve işimize yarayacağını sanmıyorum. |
şu ana kadar yapılan transferlerin çok yetersiz olduğunu düşünüyorum.
ayrıca takımda çok eksik olmasına rağmen bir yabancı forvet alıp transferi noktalamak ne kadar doğru düşündürücü. giden oyuncuların yerlerini dolduramadık. |
Trajikomik
Madem yetersizdi niye teklif götürdünüz? Madem teklif götürdünüz niye almiyorsunuz? Hameur Bouazza da oldugu gibi yine milletin agzina sakiz olacagiz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:31. |