![]() |
Sivassporumuz Mısırlı golcü Amr Zaki'yi istiyor!
Turkish offer for Zaki
بقلم أحمد عز الدين Mon , 8 Aug 2011 - 13:46 | Views :(123) Zamalek striker Amr Zaki is wanted by Turkish Super Lig side Sivasspor, according to the Whites’ marketing director. “An offer arrived from Sivasspor of Turkey. We will discuss it with coach Hassan Shehata to learn about his opinion,” Zamalek marketing director Ashraf Sobhi told FilGoal.com. “If coach Shehata agreed to let Zaki go, we will begin negotiations with the Turkish side.” Zaki spent most of last season on the sidelines due to his numerous injury problems, mostly relating to a troublesome knee. The 28-year-old almost missed Egypt’s 2012 Africa Cup of Nations qualifying campaign under Shehata, even though he was considered first-choice striker when fit. [B]AMR ZAKİ'YE TÜRKİYE'DEN TRANSFER TEKLİFİ ZAMALEK TAKIMININ TRANSFERDEN SORUMLU YÖNETİCİSİ GOLCÜ AMR ZAKİ'YE SİVASSPORUN TRANSFER TEKLİF ETTİĞİNİ AÇIKLADI. 'OYUNCUYLA GÖRÜŞÜLECEĞİNİ,TEKNİK DİREKTÖRÜN DE İZİN VERMESİ HALİNDE BU TRANSFERİN GERÇEKLEŞEBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ'. AMR ZAKİ GEÇTİĞİMİZ SEZON DİZİNDEN YAŞADIĞI SAKATLIKLARDAN DOLAYI TAKIMDA ÇOK ŞANS BULAMAMIŞ, AYNI SEBEPLE MISIR MİLLİ TAKIMIN AS GOLCÜSÜ OLDUĞU HALDE AFRİKA ULUSLAR KUPASI 2012 ELEMELERİ KADROSUNA GİREMEMİŞTİ.[/B] KAYNAK: FilGoal.com |
Cevap: Sivassporumuz Mısırlı golcü Amr Zaki'yi ist
yılın transferi olur gerçekleşirse
golleri süper [url]http://www.youtube.com/watch?v=rSR0HMD7Vxk[/url] |
ne Amr Zaki mi.. yok canım.. olursa süper ama.. pek sanmıyorum...
|
liverpool a attığı gol harika :D premier lig tecrübesi olan iyi bir golcü faydalı olur ama beklemek lazım
|
real madrid istemiş adamı sivasa mı gelicek hiç sanmıyorum ama yönetim alırsa yılın transferi olur
|
Rıza Hoca ne dedi ? Öncelikle kadromuzda fazla yabancı var. Onlardan giden olursa ancak oyuncu alabiliriz dedi.
Ayrıca şu anda Tff tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak karar bekleniyor. Karar çıktıktan sonra herşey belli olur. |
[QUOTE=tavarih;735311]Rıza Hoca ne dedi ? Öncelikle kadromuzda fazla yabancı var. Onlardan giden olursa ancak oyuncu alabiliriz dedi.
Ayrıca şu anda Tff tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak karar bekleniyor. Karar çıktıktan sonra herşey belli olur.[/QUOTE] [B]Doğu_Bey(HAYALKAFE) Radanın gönderilebiliceğini söyledi.Son maçtada göremedik..Bence de karar beklenir..[/B] |
Kim çıkartıyor bunları bilmiyorum ki... Önce biz yabancıları dağıtalım Bank Asya'da yabancı sınırı [B] 3[/B] hatırlatayım. :) Yoksa elimizde patlayacak serbest kalacaklar. Beleşe gitmesin...
|
Amr Zaki, geçmiş kariyeriyle yalnızca Mısır ve Afrika'nın değil dünyanın da sayılı golcülerindendir.
Mısır milli takımıyla 57 maçta 28 golü var. Profesyonel kariyerine Mısır'da doğduğu kentin takımı El mensuara'da 2001-03 arası başlıyor, sonra Mısır süper liginin başka bir takımı ENPPI'da 2003-2005 arası oynuyor. Buradaki performansıyla birçok takımın dikkatini çekiyor,2006'da Rus Lokomotiv Moskova'ya transfer olsa da oynayamadan çabuk geri dönüyor ülkesine Zamalek takımına. Ülkesi dışında en parlak dönemini kiralık oynadığı 2008-2009 dönemi İngiliz Wigan takımında geçiriyor. Sezonu Anelkanın ardından gol sıralamasında 10 golle üçüncü bitiriyor. Herşey yolunda giderken, Afrika uluslar kupası maçlarından defalarca geç dönüyor ve kulüp ona çok yüksek para cezaları verse de huyundan vazgeçmiyor. Sonunda Wigan pes ediyor ve kiralık sözleşmesini uzatmıyor. 2010'da gene İngiliz Hull city'ye kiralansa da sakatlıklardan dolayı istediği gibi oynayamıyor ve 6 ay sonra takımı Zavalek'e dönüyor. Bir yanda sakatlık,formsuzluk ve disiplinsizlikleriyle soru işaretleri... Öte yanda ise özellikle hava toplarındaki üstünlüğüyle süper bir golcü... Şayet Rıza hocamız oyuncunun son durumu hakkında olumlu rapor almış ve onu oynatabilecğine inanıyorsa iyi bir transfer olabilir. Partneri Eneramo'nun Tunus,Cezayir ve Suudi Arabistan takımlarında uzun yıllar oynamış olması,ikisinin tanıştığına ve iyi anlaşacağına işaret. Doğubey'in dediği gibi Rada gönderilecekse Amr Zaki'ye yer açılır. Satın alma opsiyonlu sezon sonuna dek kiralık olacak sözleşme ile inşallah iki kulüp anlaşır da Sivassporumuzun en acil yapılması gereken forvet transferi bitirilmiş olur. |
rıza hoca en iyisini getireceğiz demişti. dediğini yapacak sanırım.
sandro yada rada gönderilmeli.. |
[QUOTE=ShabbatShalom;735313]Kim çıkartıyor bunları bilmiyorum ki... Önce biz yabancıları dağıtalım Bank Asya'da yabancı sınırı [B] 3[/B] hatırlatayım. :) Yoksa elimizde patlayacak serbest kalacaklar. Beleşe gitmesin...[/QUOTE]
Bankasya ..., küme düşme... gibi söylemleri aklımızdan ve yazılarımızdan çıkaralım. Sivassporumuz küme düşmeyecektir. Buna önce kendimiz inanmalıyız. Evet, kulübümüz son FB maçı sürecini çeşitli nedenlerden , iç ve dıştan gelen ve çokça yazılan baskılardan dolayı iyi yönetememiş ve gereksiz bazı hatalar da yapmıştır. Ama Türkiye'de şike,teşvik vs. yapılmışsa bu konuda en az suç payı Sivasspora düşer. Sivasspor, taraftarı,yönetimi ve kadrosuyla geçtiğimiz sezonun son maçına kadar inanılmaz bir mücadele vermiş ve ligde kalmayı başarmıştır. Bu gerçeği hiçbirşey değiştiremez. Yalnızca ligin son maçının yönetimin acemilikleriyle kötü yönetilmiş olması ile Sivassporu bir alt lige düşürmek, bütün lig tarihinin en acımasız kararı olur,bu da vicdanlardan ve varsa üst mahkemelerden döner. Evet, Türk futbolunun son yıllarında yaşananların tamamı ayrıntılı olarak incelenmeli ve bir hesabı çıkarılmalıdır. Kabahati olan her takıma da eşit oranda ve suç tarihi gözetmeksizin cezalar uygulanmalıdır. Ancak,şu anda kesinleşmemiş cezalardan ötürü bazı takımların alelacele alt lige düşürülmesi olmaz. Önce kendin inan ki rakip taraftarları sevindirme! |
gelirse gerçten forvet hattımızı güçlendiriz baya
|
Bonservisi elinde mi? Yok değilse kaç para ? Ona göre bizim takıma alınıp alınmayacağı belli olur...
|
[QUOTE=akifesk;735315]rıza hoca en iyisini getireceğiz demişti. dediğini yapacak sanırım.
sandro yada rada gönderilmeli..[/QUOTE] [B]Ya kardeşim sandro ile ne alıp veremedıgınız var ? Adama şans mı verıldı dogru duzgun ? Sandro hacettepede oynarken "alex" tarzında 10 numara pozısyonunda oynuyordu. Bende çok begenıyordum daha o zamanlar. Ama rıza hoca tam ofansıf anlamda oynatmadı onu. Bı oynatsın, bı gorun ondan sonra karar verın. [/B] |
ligdeki belli ollduktan sonra ligde kaldığımız takdirde (inşallah öyle olur) eksi puanla başlama gibi bişeyde söz konusu bence bu sene en azından ligde kalırız çünkü geçen yıl 30-35 puanla kapattık bu senede -30 puanla başlarsak bu da 60 puan toplamamız gerektiğine işaret ediyor eğer düşmez ve eksi puanla başlamazsak bu sene avrupa kupalarına bile katılabiliriz bizim bu sene rakiplerimiz antep,gayseri,bursa,eskişehir olacaktır. diallo,rada,sandro,pedriel büyük ihtimal gönderilecek oyuncular bunlar olur diallo formunu artırıea eski günlerine dönebilir pedriel gerçekten geçen yıl bize en çok faydası dokunanlardan biriydi her ne kadar çok kaliteli falan olmasada uzun boyunun avantajını iyi kullanıyor sandro bence kaliteli bir oyuncu bize faydası dokunacaktır ama bunları rada için söleyemeyecem navratille birlikte transfer olduğunda çok umutluyduk çok sert agresif bi yapısı var ama dikiş tutturamadı bence yollar ayrılmalı hatta navratil bile gönderilebilir sadece boy var başkada bişey yok gibi..faty bence alabileceğimiz en iyi oyuncuydu... zaki geldiği takdirde diğer anadolu takımları gerçkten kaliteli oyuncular transfer ettiler bizde onlara zakiyi alarak korku salabiliriz..
İnşallah küme düşme olmaz . eksi puan düşemeye nispeten daha iyi -30 hiç iyi olmaz -15 bile çok iyi bence ucuz atlatırız böyle bi cezayla suçumuzun olduğuna inanmak istemiyorum varsa sıuçumuz -15 bence diğerlerine nispeten hafif sıyrıklarla atlatılmış bi kaza gibi duruyor milan cerny daha hiç oynamadı onuda sabırsızlıkla bekliyoruz galiba ankaradaki turnuvada oynayabilrmiş.kerim zenginde oynasın uğur malindan kurtuluruz... |
premier ligde performansı iyiymiş alınabilir
|
[QUOTE=ShabbatShalom;735313]Kim çıkartıyor bunları bilmiyorum ki... Önce biz yabancıları dağıtalım Bank Asya'da yabancı sınırı [B] 3[/B] hatırlatayım. :) Yoksa elimizde patlayacak serbest kalacaklar. Beleşe gitmesin...[/QUOTE]
sen heralde baska dusunceler pesindesin yada sivasspor taraftari degilsin olsan bu sekil gereksiz bir yorum yapmazdin aklindan gecse bile kaleme dokmezdin neyse lafi uzatmicam sadece sen kirmizi beyaz renkli bir takim tut bank asyada ve onlara yorum yaz yaptigin yorum cok sacma herkez ozgur dusuncesinde ama seninki yorumluktan cikmis uzaya gitmis ayrica senin su dusunce sozde destekledigin takima ihanettir neyse cok bile konustum |
sen bence işini garantiye al. bank asyadan bı takımı tut destekle. çünkü sivasspor süperlig'de |
[QUOTE=Esrarenqiz;735321][B]Ya kardeşim sandro ile ne alıp veremedıgınız var ? Adama şans mı verıldı dogru duzgun ? Sandro hacettepede oynarken "alex" tarzında 10 numara pozısyonunda oynuyordu. Bende çok begenıyordum daha o zamanlar. Ama rıza hoca tam ofansıf anlamda oynatmadı onu. Bı oynatsın, bı gorun ondan sonra karar verın.
[/B][/QUOTE] geçmişe mazi derler . sandro da geçmiş de iyiydi. şu an bişey yapamıyor. ölü gibi top oynuyor. |
cok faydalı olur bıze ınsallah dogru haberdır bızde eskı gunlerıne gerı doner eneramoyla ıyı bır ıkılı olurlar
|
[QUOTE=akifesk;735331]geçmişe mazi derler . sandro da geçmiş de iyiydi. şu an bişey yapamıyor. ölü gibi top oynuyor.[/QUOTE]
Panathinaikos maçını seyretme imkanım oldu. Hemen hemen 30 dakika oynadı Sandro Mendonça.. Emin olun bizim takımda hiç gereği olmayan bir oyuncudur. Paf takımından mevkisi olan bir oyuncuyu koy yerinde hiç sırıtmaz. Kendisi orta sahada görev yapıyor ama ne topa basabiliyor ne pres nede kuvvetli bir oyuncu. Gerçekten takımımıza faydasız bir oyuncu. Bilemiyorum ya form tutamadı yada bizim tanıdığımız eski oyuncu değil. Ben onun bir Fenerbahçe maçını anımsıyorum akıllara zarar bir performans göstermişti. Hah tamam demiştim aradığımız oyuncu bu. ama nerdeee... Bence ilk gönderilmesi gereken oyuncu Sandro Mendonçadır.. Ayrıca Amr Zeki İngiltereden ayrılırken çok ağır bir sakatlık geçirdi ve hala toparlayamadı. Kavuşamadı eski formuna... Besyocu hocamında dediği gibi eğer sakatsa hiç gereksiz bir transfer olur. Yok iyi araştırılmıştır ve sakatlığı hakkında olumlu raporları varsa ben Amr Zeki nin bize faydalı olacağı kanısındayım. Hiç değilse kariyerli bir oyuncu. Bekleyip göreceğiz. |
Kesin karar belli olunca transfer gerceklesir ama ben inaniyorum hic bisey cikmiyacak insallah sivasspor ligde kalcak
Insallah sivasspor ligde kalir ve biz bu futbolcuyu aliriz |
[B]Satın alma opsiyonlu kiralanması iyi olur diye düşünüyorum.İyi çıkarsa seneye basar parayı alırız...[/B]
|
her yer bitti mısırdan topçu alıyoruz yaaa. sanki başka yer kalmadı
|
TFF KARARI açıklanmadan ne kimse gider nede kimse gelir asparagas haberdir
|
[QUOTE=astaravisa;735345]her yer bitti mısırdan topçu alıyoruz yaaa. sanki başka yer kalmadı[/QUOTE]
[B]Kardeş Premier Ligi takip etmediğin belli :) Alabildikte senin beğenmene kaldı :)[/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;735359][B]Kardeş Premier Ligi takip etmediğin belli :) Alabildikte senin beğenmene kaldı :)[/B][/QUOTE]
ağzı olan konuşuyor kardeş. |
mehmet yıldız'ında dizinde sakatlık vardı ondan sonra durumu meçhuldu buda böyle olmasın :confused:
|
[QUOTE=akifesk;735361]ağzı olan konuşuyor kardeş.[/QUOTE]
Bunu diyen biri şimdi kalkıpta bana : [B]Premier lig nere kardeş [/B] derse hiç şaşmam :D:D |
[B]radanın gönderilme ihitimali var, zira rıza hoca hazırlık maçlarında bile fazla şans vermedi ayrıca son maçta maç kadrosunda bile yoktu... eğer rada giderse yabancı golcü alınabilir, zira hoca da bu bölgede eksikliğin olduğunu vurguluyor...ancak burada esas belirleyici durum şike davasının sonucu...kararıın da büyük ihtimal 24-25 ağustos civarında açıklanması bekleniliyor...[/B]
|
[COLOR="Navy"][COLOR="Blue"]AMR ZAKİDEN SON HABERLER[/COLOR][/COLOR]- Egypt’s Amr Zaki could leave Zamalek - report
The White Knights striker says he has offers from France, Turkey, Qatar, and the United Arab Emirates Jul 7, 2011 4:36:00 AM Kaynak: GOAL.COM [B]Bu habere göre, Amr Zaki önümüzdeki sezon takımından ayrılabileceğini,kendisine çeşitli ülkelerden teklifler olduğunu söylüyor.[/B] -Bu futbolcu uzun süren bir fiziksel rehabilitasyon ve tedavi süreci geçirdi, mental ve bedensel olarak yeni düzeliyor. Mehmet Yıldız'la kıyaslanması doğru. İkisi de 9 numara,aynı mevki,ağır ve uzun bir sakatlık dönemi ve travmanın atlatılması hep benziyor. - Oyuncunun kulüp takımı hocasıyla arası iyi değil. Kendisine istediği zaman kadroda yer vermediği için kızıyor ve hocasıyla tartışıyor. Ama hocası da haklı,takımda onun yerine oynayacak daha formda alternatifler var. Tipik DANİEL GUİZA durumları... - Milli takımın hocası da oynayabileceği halde sakatlığını abarttığını, haziran ve temmuz 2011 de yaptıkları hazırlık karşılaşmaları kadrolarına çağırmasına rağmen sakatlığını bahane ederek gelmediğinden yakınıyor. ...................... Özellikle Afrika kupası maçlarında karşılıklı oynadıklarından arkadaşı olan Michael Eneramo'nun Sivassporumuzda olması Amr Zaki'nin gelmesi için güçlü bir neden olabilir. Tecrübesi ve kendini yeniden ispat etmek istemesi de artısı... Ama sağlık sorunlarındaki belirsizlik onun şimdilik yalnızca kiralanmasını gerektiriyor. [I][COLOR="Navy"][COLOR="Blue"]Sivassporumuz etkili bir yabancı forvet arayışında haklı bir çaba içinde. Malum karar açıklanana dek alternatiflerini oluşturuyor. Amr Zaki belki de olmaz ama İnşallah iyi bir yeni santrforla önümüzdeki sezona başlarız.[/COLOR][/COLOR][/I] |
Gelecegini sanmiyorum ama, gelirse süper olur. En azindan ingiltere orjinli..
|
[B]Son haberlere göre 1 milyon euro karşılığında anlaşılmaya varılmış...[/B]
|
bu adam gelirse kesin avrupa veya su durumda takimin performansi zaten super sampiyonluk hayyaleri az degil insallah bilmem anlatabildimi :)
bu adam fifa tarafindan en iyi forvet secilmisti hatirlayin arastirin yalan degil bu ancak su karar alinsin sivasspor kurtulsun |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;735425][B]Son haberlere göre 1 milyon euro karşılığında anlaşılmaya varılmış...[/B][/QUOTE]
kaynak ne _? kesinmi_? |
[QUOTE=akifesk;735431]kaynak ne _? kesinmi_?[/QUOTE]
[URL="http://zamalek.sc/new/article.php?id=2082"]http://zamalek.sc/new/article.php?id=2082[/URL] [URL="http://nilesports.com/news/2011/08/09/amr-zaki-sivasspor-1-million-euros/"]http://nilesports.com/news/2011/08/09/amr-zaki-sivasspor-1-million-euros/[/URL] |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;735432][URL="http://zamalek.sc/new/article.php?id=2082"]http://zamalek.sc/new/article.php?id=2082[/URL]
[URL="http://nilesports.com/news/2011/08/09/amr-zaki-sivasspor-1-million-euros/"]http://nilesports.com/news/2011/08/09/amr-zaki-sivasspor-1-million-euros/[/URL][/QUOTE] hayırlı olsun o zaman yeni forvet. |
bence gönderilecek futbolcu pedrieldir sandroda rada işe yarar gün gelir
|
Hayirli olur insAllah
[url]http://english.ahram.org.eg/~/NewsContent/6/51/18421/Sports/Egyptian-League/Zamalek-accept-Sivasspor-bid-for-Amr-Zaki.aspx[/url] |
Ya elimizde patlar yada süper bi transfer olur çünkü adam sakatlıktan yeni ne yapacağı belli değil ama ya tutarsa :) adı beni heyecanlandırıyo 1 milyon euro gibi bi para verdiysek rıza hoca çok istiyodur demektir rıza hocaya güvenimiz sonsuz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:29. |