SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   K.Karabükspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32669)

alemdarlar 05.09.2011 14:56

K.Karabükspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları

SPOR TOTO SÜPER LİG 2011-2012 SEZONU İnşallah Sivasspor'umuz için kazasız ve belasız geçer.Ligdeki tüm spor kulüplerine başarılar dileriz.

Maçın Tahmin ve Yorumları adlı başlıklarımız bilindiği gibi klasik bir hale geldi.Bu sezonda devam edecek İnşallah üyelerin açacağı başlıklarla.BİSMİLLAH diyerek açıyorum.

[B]KARABÜKSPOR-SİVASSPOR maçının tahmin ve yorumlarını alalım.[/B]
(Maç 11 Eylül 2011 Pazar günü saat 17:30'da oynanacaktır)

1-1 diyorum.....
Üstün oynayan biz oluruz.....

ozledımeskıyı 05.09.2011 14:57

Cevap: K.Karabükspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoru

2-1 almırız almalıyız diye düşünüyorum moralli gideceğiz.

Faty nin durumunu bilen var mı ?

turks 05.09.2011 14:59

2-1 alırız diye düşünüyorum

babapiton 05.09.2011 15:02

içimden bi ses erken goller bulup rahat kazanacaz diyor

sivasfutbol 05.09.2011 15:08

bu maçta 2-0 yeniliriz diye düşünüyorum forvet yok . yok özür dilerim forvetimiz var ya kayseri maçında sandro forvet oynadı adamın kıymetini bilmiyoruz ya üstelik birde gol attı sağ bekde de hayrettinimiz var dahada futbolcu futbolcu istiyorsunuz nasıl taraftarız bizde ya

HALIL 05.09.2011 15:13

bu sene sivasspor cok gol yer cok gol atar diye dusunuyorum 2-3 kazaniriz insallah 3 puan bizim olsun yeter

Lejo58 05.09.2011 15:35

0-0 beraberlik bozulmaz :))

erdalbaba239 05.09.2011 15:57

2-1 yeniliriz...

eyupk 05.09.2011 16:05

inşallah bu maçtan galip olarak ayrılıcağız

58akif34 05.09.2011 16:08

tahmınımce bu macı alırız eneramonun yoklugunda karabük pek fazla bırsey yapamayacak bu mac büyük oranda berabere bıtecek fakat gönlüm sivassporumuzun yenmesinden yana

58hsn58 05.09.2011 16:20

bu maci alacagiz allahin izniyle, baska yolu yok...

lige iyi baslamamiz lazim...

yıldızelii8 05.09.2011 16:37

ulan perşembe günü askere gidiyorum skoru belki göremiyeciğim ALLAH ın izni ile iyibir skor iyi birde oyun ile başlayacapız lige ;)

HALIL 05.09.2011 16:46

[QUOTE=yıldızelii8;739027]ulan perşembe günü askere gidiyorum skoru belki göremiyeciğim ALLAH ın izni ile iyibir skor iyi birde oyun ile başlayacapız lige ;)[/QUOTE]

hayirli teskereler kardesim kendine dikkat et

yıldızelii8 05.09.2011 16:50

[QUOTE=yigido_halil_58;739028]hayirli teskereler kardesim kendine dikkat et[/QUOTE]

vay ALLAH razı olsun eyv.

izmirliyiğido35 05.09.2011 16:51

2-1 alacuk bu maçu....

mucahitbaba58 05.09.2011 16:57

K karabuku yeneriz emenikesiz k k hic bisey
Bol atariz

58akif34 05.09.2011 17:10

[QUOTE=mucahitbaba58;739035]K karabuku yeneriz emenikesiz k k hic bisey
Bol atariz[/QUOTE]

Emenike varkende çok atmıştık

Mamadou Diallo 05.09.2011 17:20

Dünkü maçta defans yine çok açık verdi.Faty ve Mahmut şu an milli takımda hafta sonu oynayacaklarmı belli değil şayet oynamazlarsa Karabük bize en az 2 gol atar diyrm.Tabi Kadir'in durumuda çok önemli ama o oynayacak durumda ayrıca sağ bek eksiğimiz apaçık ortada.Ayrıca forvettede grdk Grosicki oynadı.Acilen bir sağ bek ve santrfor şart ayrıca bir tanede orta saha hiç fena olmaz.

Borjan
Faty-Mahmut-Navratil-Hayrettin
Kadir-Kıvanç
Cihan-Erman-Cerny
Grosicki

bu 11le çımmamız muhtemel tabi Borjan,Faty ve Mahmut dönerlerse ve hazır olurlarsa.

DoomsDay58 05.09.2011 18:25

1-2 alırız gibime geliyor çok fazla zorlanacağımızı düşünmüyorum

Respect58 05.09.2011 19:21

[B]Geçen sezonun ikinci yarısındaki maç aklıma geldi.Oyun tamamen bizim kontrolümüz altındaydı.Posizyonları biz buluyorduk ancak Emenike kendi başına oluşturduğu pozisyonla golü attı ve maçı tersine çevirdi.Bu maçta aynen öyle olur bence iki takımdaki yaratıcı oyuncular (karabükte Cernat bizde Grosicki,Erman belki Eneramo)devreye girer bireysel yeteneklerini kullanırlarsa beraberlik bozulur.Aksi halde berabere biter.

-----------------Borjan---------------

Uğur-----Faty-------Navratil-----Hayro

------------Kıvanç-----Kadir-----------

Cerny----------Erman----------Grosicki

-----------------Eneramo--------------

Bu 11 ile çıkacağımızı düşünüyorum.Bence şuanda en ideal kadro bu..[/B]

fatih585858 05.09.2011 20:39

Karabükspor geçen sezon Alan savunmasını en iyi uygulayan takımlardan biriydi. Kontra ataklarda başarı sergilediler. Emenike'nin yerine Valerenga'dan , transfer ettikleri Jamaikalı Forvet Luton Shelton videolarda hızlı bir futbolcu olduğu görülüyor. Ali Küçik gibi sprinter , İlhan gibi son vuruşlarda kaliteli forvetleri var. Kendi görüşüm bu maçta Uğur kavuk ve Navratil oynarsa rakibin hızlı forvetlerine karşı çok zor durumlara düşebilir takımımız. Cernatın ara paslarına karşıda dikkatli olmalıyız. Keşke Kerim oynasaydı, ve orta saha ve forvet transferi yapılabilseydi. Tahminen kadromuz şöyle çıkabilir.
--------------------------Borjan---------------------------------

M.Ali----------------M.Boz-----Faty-----------------------Hayrettin

----------------------Kıvanç------Kadir--------------------------

Cerny---------------------Erman----------------------Grosicki

--------------------------Eneramo----------------------

sebasteia 05.09.2011 20:40

forvette sıkıntı yaşayacağımız doğru ama golcü özelliğe sahip kanat ve ortasaha oyuncularımızla karabük karşısında bu sıkıntıyı aşacağız. grosizki, erman, cihan gibi futolcular her an gol atabilecek isimler. navratil yeter be. :)
defansın sağı hariç defansımızın da aksamayacağını düşünüyorum, murat akça - navratil ikilisine güveniyorum. benim kafam rahat hacılar. alacağız üç puanı.

58_babacan_58 05.09.2011 20:42

[B][CENTER][COLOR="Red"]Moral için en az 1 puan çıkarmalıyız,sezona iyi başlamak çok önemli hem takım için hem taraftar için..[/COLOR][/CENTER][/B]

58MUAMMER58 05.09.2011 20:50

ŞİMDİ karabük takımıyla sivassporumuzu gözümde tartıyorumda sivasspor geçen sezon 5 6 maç hariç fena oynamıyorduk karabük geçen yıl genellikle cernat ve emenikeyle kazanıyordu emenikesiz karabük ne yapacak göreceğiz son anda aldığı elemanlar fena adamlar değil ilhan parlak filan hazırlık maçlarında sivasspor hem gol buldu hemde gol attı defans sorunları devam ediyor forvette yok gibi eneramo ne yapar bilinmez geçen yıl karabüğü daıtan suarezde sakat ortada geçecek bir maç kördöğüşü seyrederiz iki takımda yenilmemek üzerine plan yapacaktır ben yinede beraberlik öncelşk sivasspor kazanır yada berabere bitirir diyorum olurda son anda iyi bir sağ bek ve pırpır forvet alınırsa vde iyi çıkarsa rahat kazanırız .

ZiDaNe58 05.09.2011 20:50

1 puan alabilirsek öpüp başımıza koyalım derim:)

DOGU_BEY 05.09.2011 21:39

[B][QUOTE=ZiDaNe58;739110]1 puan alabilirsek öpüp başımıza koyalım derim:)[/QUOTE]

bence de 1 puan kötü olmaz ama bu sene hakikaten karabükspor çok kötü ve bence düşmeye en büyük aday...bu takım geçen sene de açık futbol oynuyordu bu sene de öyle oynayacak...zira yücel hoca başlarında yine...ama geçen sene takımı tek başına taşıyan emenikeleri yok artık, bi cernat kaldı...eğer geçen yıl ki gibi açık oynamaya devam ederlerse hezimet yaşarlar...içeride dışarıda karabüke karşı biraz akıllı oynayan bir takım çok rahat yener onları...Sivas eğer önde basarak başlarsa ve ilk golü bulursa 3 puanla bile döner gelir ordan...

burada değineceğim bir nokta var: ligin başındayız ve çoğu deplasmanda aleyhimize şikeci şeklinde tezahüratlar olacaktır ki karabük de -ts yalakası olduğu için-- bunu en başta yapacak şehirlerden birisidir..eğer sinirlerimize hakim olursak deplasmandaki bu tezahüratlar bize arto motivasyon bile olabilir...[/B]

ozsivasli58 05.09.2011 22:45

3-1 kazanırız inşallah diyorum. haydi hayırlısı

Cley 05.09.2011 22:59

[B]Emenike olmadan Karabük hiçbişey. Karabükten galibiyetle döneceğimize inanıyorum.
Karabük : 1 Sivasspor :3[/B]

MaXiMuM 05.09.2011 23:22

[B]İddaa oynayanlar iyi bilir, bu yıl Sivas sporumuzun bir çok maçı "üst" biter. yani çok maçımız bol gollü geçer. Ben bu maçı 2-1 kazanacağız diyorum [/B]:)

bykaram 06.09.2011 00:26

[--------------------------Borjan---------------------------------

M.Boz(ugur)----------------Navratil-----Faty-----------------------Hayrettin

----------------------Kıvanç------Kadir--------------------------

Cerny(eneramo)---------------------Erman----------------------Grosicki

--------------------------Rasmussen----------------------

bence en ıyı kadro bu rasmussen tam ceza sahası oyuncusu grosıckı ve cernynın yaptıgı ortalarla cok gol atar rasmussen butun vıdeoları oyle

Kokomo 06.09.2011 08:04

Rasmussen'e Rıza hocanın hemen şans vereceğini beklemiyorum.

Karabük deplasmanında 1 puan iyidir.

Del Piero 06.09.2011 08:46

yenemiyorsak eğer yenilmememiz lazım skor tahminim ise 3-1 galip geliriz inşallah

Gattuso58 06.09.2011 09:01

2-1 sivas alır bence

YİGİDOKENTLİ 06.09.2011 09:44

Süper oyunlar kattik kadroya Milan Černý Murat Akca Kivanc Karatas Cihan Özkara Doudou Jacques Faty Morten "Duncan" Rasmussen Atilla Koca Kerim Zengin Mahmut Boz Nihat Şahin, Milan Borjan Muhammed Ali Atam Ayrica Alt yapidan Kaan Timuçin Konuk süper bir oyuncu bu sene bence en akili transferileri biz yaptik riza hoca süper hoca gönderilen oyunculara cok sevindim Bu Oyuncular Bize Yeter Ricardo Pedriel Michael Eneramo Kamil Grosicki Tomás Rada Jakub Navratil Sandro da Silva Mendonça Gecen seneki kadrodaki yapanci oyuncularimiz süper yerli oyunculara gelince Cihan Yilmaz Erman Kilic Kadir Bekmezci Mehmet Nas Ugur Kavuk Ziya Erdal ve Sivasin Yigido Kaptani Hayrettin Yerlikaya Bence Bu sene Sivasspor genc ve savasci bir kadro kurdu Bir Öz Sivasli olarak Almanyadan takip ediyorum sivassporla uyuyorum sivassporla kalkiyorum Gönlümdeki tek takim sivasspor Cünkü ben sivasda dogdum sivasda büyüdüm benim ugurlu sayim 58 forma numaram 58 plakam 58 elimden gelse kapi numaramda 58 olarak :) Canığı yerim Sivasliyik Dedikya Gardas.

YİGİDOKENTLİ 06.09.2011 09:52

Süper oyuncular kattik kadroya Milan Černý Murat Akca Kivanc Karatas Cihan Özkara Doudou Jacques Faty Morten "Duncan" Rasmussen Atilla Koca Kerim Zengin Mahmut Boz Nihat Şahin, Milan Borjan Muhammed Ali Atam Ayrica Alt yapidan Kaan Timuçin Konuk süper bir oyuncu bu sene bence en akili transferileri biz yaptik riza hoca süper hoca gönderilen oyunculara cok sevindim Bu Oyuncular Bize Yeter Ricardo Pedriel Michael Eneramo Kamil Grosicki Tomás Rada Jakub Navratil Sandro da Silva Mendonça Gecen seneki kadrodaki yapanci oyuncularimiz süper yerli oyunculara gelince Cihan Yilmaz Erman Kilic Kadir Bekmezci Mehmet Nas Ugur Kavuk Ziya Erdal ve Sivasin Yigido Kaptani Hayrettin Yerlikaya Bence Bu sene Sivasspor genc ve savasci bir kadro kurdu Bir Öz Sivasli olarak Almanyadan takip ediyorum sivassporla uyuyorum sivassporla kalkiyorum Gönlümdeki tek takim sivasspor Cünkü ben sivasda dogdum sivasda büyüdüm benim ugurlu sayim 58 forma numaram 58 plakam 58 Olacak elimden gelse kapi numaramda 58 olarak :) Canığı yerim Sivasliyik Dedikya Gardas.

ayna26 06.09.2011 10:53

Lİg yeniden başlıyor, öncelikle tüm takımlar için iyi bir sezon olsun diyorum tabi öenmli olan Sivassporun çok iyi bir sezon geçirmesi temennimiz bu yönde.İlk maç deplasmanda K.Karabük ile.Karabük geçen yıl supriz yaptı bu yıl ise takımda değişimler yaşandı kadro olarak.Onların hucum gücü zayıf, biz orta alanı güçlü tutup oyun disiplininden kopmaz isek bu maçı alırız.skor da 1-3 olur bizim lehimize.Forvette yeni transfer oynayacak ise ilk maçında üstün bir performans gösteremeyebilir ama gol atacağını düşünüyorum.Gollerimiz ise Rasmussen, Grosicki ve CernyDen gelecek, diye düşünüyorum, umarım yanıltmazlar.

aRsima58 06.09.2011 11:02

bence kadro böyle olmalı borjan kerim navratil faty ziya kadir cerny grosicki erman rasmussen eneramo

HALIL 06.09.2011 11:42

tamam emenike yok ama adamlar onun yerine forvet stoku yapti adeta 1 puan alsak hic fena olmaz ama ben 3 puan alabiliriz gibime geliyo insallah

skor 2-3 kazaniriz

58 SiVaSıM 58 06.09.2011 13:42

bu maç bize daha ağır basıyor normal şartlarda kazanmalıyız ve kazanacaz güveniyoruz size yiğidolar

58585858585858 06.09.2011 20:34

Haydi Bismillah ilk yorumumuzu yapalım :) Bence bu maçı alacak gücümüz var korkak oynamayıp atak oynarsak alırız bu maçı bence 1-3 alırız ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:19.