![]() |
ALLAHAISMARLADIK
Arkadaşlar beni tanıyan ve tanımıyan bütün arkadaşlarım yigidolarım hakkınızı helal edin nasipse perşembe günü saat 17:00 vatani görevimi yapmak için gidiyorum dünde maçda idim benim için çook iyi bir moral oldu gitmeden takımımızı dünya gözü ile birkez daha gördün şükürler olsun sizleride takımımızıda taraftarlarımızıda özleyeceğim ;( hakkınızı helal edin gitmek vaar dönmek yok belki :rolleyes:
Manisa Merkez batı kışla 91/3 |
Cevap: ALLAHAISMARLADIK
hayirli teskereler yigido.
|
Helal olsun,hayırlı tezkereler...
|
helal olsun gardaş hayırlı teskereler allaha emanet ol yiğido
|
güle güle git güle güle gel inşallah gardaş
|
benim askerlik yaptigim yere gidiyon hemsom 3ncü bölükteydim ben cok yi bir yer sag selamat git gel ALLAH yolunu acik etsin
|
selametle gardas allaha emanetsin ÜÇ BEŞ KÖPEKLER HAVLAR AMA sen onlara bakma helal olsu
|
bende 3.bölükteydim halil gardaşım
kaç tertipsin |
güle güle hemşerim yolun açık bahtın daim olsun
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
[QUOTE=cansivas58;739075]bende 3.bölükteydim halil gardaşım
kaç tertipsin[/QUOTE] 84/4 gardas sen kacsin |
[B]Hayırlı tezkerelerin olsun kardeşim.Güle güle git güle güle gel.Hakkımızda varsa helal olsun..[/B]
|
şimdiden hayırlı teskereler kardeşim sağlıcakla gidip gelirsin inşallah yolun açık olsun
|
yolun acik olsun hayirli teskereler
|
GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GERİ SAĞLAM DÖN HAYIRLI TESKERELER GÖZÜM
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Gardaşım güle güle git gel,sen gelince belkide bende askerde olmuş olucam,VATAN BİZE SİVAS SİZE EMANET...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
ALLAHA emanet ol.Hayırlı tezkereler
|
Güle güle git güle güle gel Dualarım seninle y*i*g*i*d*o*
selam dur:D |
Güle Gülle yildizeli Neresindensin ilk bunu soruyorum Ben Navruzluyum.
Sana ve senin gibi Ana kuzularina sunu derim Gülle Gülle ALLAH Hayirli teskireler dilerim Hepinize Hayirli ugurlu olsun ALLAH Ananiza Babaniza bagislasin Insallah Güllerek gidersiniz Güllerek Gelirsiniz Ailelerinize Kavusursunuz insallah... Lauenburg Bekir Yurtoglu |
gardasim hakkim helal olsun sana Allaha emanet ol en ksa zamanda geri dön insallah seni cook seviyoruz:)
|
Hayırlı Teskereler...Allah'a Emanet Ol!
|
[B]hayırlı tezkereler...[/B]
|
Hayirli teskereler once Allaha sonra vatan sana sende vatana emanetsin
|
[QUOTE=yurtoglu22;739209]Güle Gülle yildizeli Neresindensin ilk bunu soruyorum Ben Navruzluyum.
Sana ve senin gibi Ana kuzularina sunu derim Gülle Gülle ALLAH Hayirli teskireler dilerim Hepinize Hayirli ugurlu olsun ALLAH Ananiza Babaniza bagislasin Insallah Güllerek gidersiniz Güllerek Gelirsiniz Ailelerinize Kavusursunuz insallah... Lauenburg Bekir Yurtoglu[/QUOTE] Bende Kırkpınar'lıyım navruzdan tanıdığım var (: |
vay ALLAH razı olsun cümlenizden hakkımızda hayırlısı :}
|
hayırlı teskereler....
|
Hayırlı tezkereler bende manisa kırkağaçta yaptım havası çok soğuktur SİVASLIYIM bana bişey olmaz deme oluyor :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:38. |