SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Şok Faty En Az 4 Hafta Yok (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32749)

SivasSpor.Com 14.09.2011 09:18

Şok Faty En Az 4 Hafta Yok

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.fatyy.jpg[/IMG]

Sivasspor'un başı sakatlıktan kurtulamıyor. Yavaş yavaş düzelmeye başlayan Kerim Zengin, Milan Cerny ve Tomas Rada'dan sonra Pedriel, Murat Akçay ve Uğur Kavuk'un sakatlığıyla sarsılan Sivasspor'a bir kötü haberde Karabük maçından sonra geldi.

Maçın henüz başlarında topsuz alanda sakatlanan ve ilk yarıyı çıkaran defans oyuncusu Faty'nin en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. [B]Milli futbolcunun daha öncede iki defa sakatlık geçirdiği kasığından sakatlandığı, bu nedene de ilaçlı tedavi yerine ameliyatın düşünüldüğü belirtildi.[/B]

[B]Faty'nin ilaçla tedavi olması halinde en az 4 hafta, ameliyat olması durumda ise 6 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.[/B]

antik58 14.09.2011 09:19

Cevap: Şok Faty En Az 4 Hafta Yok

Haydaaa çözülmeler sezon başında başladı daha hayırlısı olsun bakalım.

alemdarlar 14.09.2011 09:21

Güzel bir ata sözü ile giriş yapmak istiyorum.

AYVA'YI YEDİK!

Besyo_cu 14.09.2011 09:32

[B]Yeni transferlerden elle tutulur kariyerli iki oyuncumuz var Birisi Milan Cerny diğeride Faty.

Cerny henüz çok genç ve çok yetenekli ileride büyük paraya çok iyi yerlere gidebilir. Faty ise çok kariyerli ve tecrübeli bir oyuncu. İlk alındığında bu iki transfere inanmamıştım nasıl olurda Avrupanın büyük liglerine gitmediler diye düşünmüştüm ancak işin rengi gittikçe netleşiyor.

Önce Cerny çok genç olmasına rağmen iki tane çok ağır sakatlık geçirdi ve tekrar sakatlandı iyileşme sürecide uzun sürdü hazırlık döneminde yoktu. Faty'nin ise şimdi daha önce iki kere aynı yerden sakatlandığı ve şimdi tekrar aynı bölgeden sakatlandığı haberi geldi.Hemde en az 4 hafta...

Kronik sakatlığı bulunan yani devamlı aynı yerden sakatlanma ihtimali bulunan iki oyuncunun transfer edilmesi hemde çok önemli iki mevkiye ALTERNATİFSİZ olarak transfer edilmesi kabul edilebilir bir durum değil.

Bir yetkilimizin bu konu hakkında açıklama yapması gerekiyor. Faty ve Cerny'nin sakatlıkları biliyormuydu ve bu sakatlıkları eğer biliniyor ise ince detaylı muayeneden geçirildimi.

Kerim ZENGİN'i zaten demeye gerek yok en az ilk devre ümidi keselim...[/B]

HALIL 14.09.2011 09:40

off offf ne yapacgiz simdi ya !:mad:

takim alternatifsiz durumda lige iyi baslammamiz gerekiyorudu cok kotu oldu bu iste yine sonlara dogru cirpinacaz malesef

yigido_ersin58 14.09.2011 09:47

Sivasspor'un başı sakatlıktan kurtulamıyor. Yavaş yavaş düzelmeye başlayan Kerim Zengin, Milan Cerny ve Tomas Rada'dan sonra Pedriel, Murat Akçay ve Uğur Kavuk'un sakatlığıyla sarsılan Sivasspor'a bir kötü haberde Karabük maçından sonra geldi.

faty de yok 1.5 ay veya 2 ay gıbı bı zaman ne olacak bakalım sımdı transferlerde yetersız bence bu sene lııg daha zorlu olacak hayırlısı bakalım

yigido_ersin58 14.09.2011 09:49

devre aarası olsun takvıyeler baslar sonra da kurtulmak ıcın cırpınmalar baslar böyle olmak ıstemıyoruz

engin2609 14.09.2011 09:56

[B]her maçta en az 1 kişi sakat bu nedir ya bi sakatlıktan kurturamadık [/B]

HALIL 14.09.2011 10:03

bir gun "tam kadro" olmak dilegiyle:rolleyes:

akifesk 14.09.2011 10:16

rıza çalımbay bu konularda neden açıklama yapmıyorsun. aldığın adamlar kronik sakat..
cerny sakat kerim sakat faty sakat ne kaldı geriye..

stoper transfer edilmeli dediğimizde kimse bize aldırış etmedi.

sedatı murat sözgelmezi abdurrahman dereliyi mehmet yıldızı bu sene çok ararız .

rıza çalımbay ne yaptığı belli olmayan bır takım kurdu yarısıda sakat.

58 SiVaSıM 58 14.09.2011 10:35

aldığımız transferlerden sağlam olan varmı acaba ?

Yusuf Çevik 14.09.2011 11:35

[I]Çok kötü oldu.Adam daha bir maç oynuyamadan sakatlandı.[/I]

yi6ido 14.09.2011 12:22

dinlensin cok oynadı!!!

Onun yerine Mahmut Boz defansımızda file vermeden bence gayet güzel oynadı... HERZAMAN DİYORUM SİMDİDE DİYORUM Mahmut Boz sürekli oynamalı..

Mamadou Diallo 14.09.2011 12:59

Kaldı mı 2 sağlam stoper zaten bizim defans her an sakatlanabilir.Mahmut Navratil,Murat,Hayrettin,Faty,Kerim,Uğur,Ziya

existence 14.09.2011 13:01

Nasıl iş ya sakat sakat. elin adamı sakatlanınca 1-2 hafta oynamıyor. bizimkilerin sakatlıkları aydan başlıyor. güçleri yok demek ki.

Ahwettt 14.09.2011 13:14

[QUOTE=akifesk;741315]rıza çalımbay bu konularda neden açıklama yapmıyorsun. aldığın adamlar kronik sakat..
cerny sakat kerim sakat faty sakat ne kaldı geriye..

stoper transfer edilmeli dediğimizde kimse bize aldırış etmedi.

sedatı murat sözgelmezi abdurrahman dereliyi mehmet yıldızı bu sene çok ararız .

rıza çalımbay ne yaptığı belli olmayan bır takım kurdu yarısıda sakat.[/QUOTE]

Hmşerim sen gerçekten Sivassporu takip ediyormsun, yoksa öylesine eleştiri olsun diyemi yorum yapıyorsun.Geçen yılın kadrsonu şöyle bir gözden geçirirn.

Kokomo 14.09.2011 14:56

Bu kadar sık ve uzun süreli sakatlığın dünya spor literatüründe 2 bilimsel açıklaması vardır :

1) Sporcu kendisine bakmıyordur. (İçki, Sigara, Gece Hayatı ...)

2) Yanlış idman programı yüklenmektedir.

Sivas'ta ki sosyal hayatı düşünürsek, 2.ihtimal ağırlık kazanmaktadır.

Bu konudaki çözümde Sivasspor teknik heyetine ve özellikle fiziksel yüklenmeden sorumlu antrenöre düşmektedir !

furky.b 14.09.2011 15:02

Nedense Riza hoca geldiginden beri cok sakat veriyoruz..

Salim58 14.09.2011 15:13

[B][I]Sivassporda bi uğursuzluk var çözemedim gitti,Komando eğitimi yaptırılıyor desek bunu sahayada yansıtmaları gerek.[/I][/B]

58YIGIDO58 14.09.2011 15:14

ya arkadaslar bu nasil istirya adam geliyor avrupadan ama hemen sakatlaniyor olamaz pes yani size söyleyim ben eskisehir besiktas macini izledim ve garanti ediyorumki eskisehir bu futboluyla sivassporu darmadagan eder:mad::mad:

HALIL 14.09.2011 15:29

camiamizin uzerinde kara bulutlar dolasiyor bu ne sansizligi anlamadim gitti kara buyu var sanki isler bir turlu yurumuyor allahim sen yardimcimiz ol bizi yari yolda birakma

Çılgın Türk 14.09.2011 15:39

Eneramo ile takimda en fazla para alan oyuncu.
Yillik 900 bin euro net para alacak (belki de yattigi yerden)

ramazan5842 14.09.2011 15:57

bu ne biçim bir iştir anlamadım.diallo iyileşti derken tekrar sakatlanıyor.faty iyileşti derken tekrar sakatlanıyor.kerim zengin zaten sakat.uğurun hafif sakatlığı var.defans temelli çürüğe çıkacak neredeyse.hata kimde bizim doktorlardamı? kendine dikkat etmeyen oyunculardamı?oyuncularımızı sakatlayan rakiptemi?yoksa antrönörler iyileşmeden mi oyuncuları oynatıyor. doğrusu ben anlamış değilim...(ta bi bide suarezle rada var))

akifesk 14.09.2011 16:03

rıza hoca aldığın adamların yarısı sakat yarısıda trışka napacaz şimdi.

akifesk 14.09.2011 16:05

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;741318]aldığımız transferlerden sağlam olan varmı acaba ?[/QUOTE]

şu an yok 6 aya düzelirler.

yigidoyuzz 14.09.2011 16:46

ya bu nedır ya tıksındırdıler artıkk futbolldan bu nasıl bir iş sakatlara sinir hastalarına sivassporumuzun parasını boş yere veriyoruz..

yigidoyuzz 14.09.2011 16:51

[QUOTE=ramazan5842;741384]bu ne biçim bir iştir anlamadım.diallo iyileşti derken tekrar sakatlanıyor.faty iyileşti derken tekrar sakatlanıyor.kerim zengin zaten sakat.uğurun hafif sakatlığı var.defans temelli çürüğe çıkacak neredeyse.hata kimde bizim doktorlardamı? kendine dikkat etmeyen oyunculardamı?oyuncularımızı sakatlayan rakiptemi?yoksa antrönörler iyileşmeden mi oyuncuları oynatıyor. doğrusu ben anlamış değilim...(ta bi bide suarezle rada var))[/QUOTE]

[B]AGA BUNLAR DUZMECE DUZMECEEEE NE FATY NE DIALLO SU HEPSI DUZMECE BEN GUVENMIYORUM RIZA ÇALIMBAY HOCAYA BU TAKIMI LIGDE TUTAMAZ BOYLE KADROYU AFRIKALI YAM YAMLAR BILE YAPMAZZZZZZ... AKILLI OLMAK LAZIM ACIN BAKIN YENI SPER LIGE CIKAN YENI TAKIMLARA ADAMLAR TRANSFER LISTELERINE OYUNCU ALIYOR BIZIMKILER YA 6 AY OYNAMAMIS YADA SAKATLNMIS KIMSE ALMIYOR SIVASSPOR A YAKISIR DIYE ALIYORLR SIZ GORDUNUZMU RONALDO SAKT MESSI SAKAT DUZMECE BUNLAR DUZMECE !!!![/B]

sehrisivas 14.09.2011 17:05

Sağlık taraması yapılmadan mı alınıyor bu topçular? Zaten kadro eksikliği var alınanlarda sakat.Bu sene zaten sakat bir seneydi. 2 senedir yırtıyoruz sonra sakata gelmeyelim...

adres58 14.09.2011 17:07

En az 4 hafta 6 lig maçı eder... Araya milli maçlar girsede bu 4 haftalık maç fikstürü 2 ye 3 e düşse keşke... Artık biliyoruzki, bundan sonra hafta araları da maçlar yapılacak... Çok fena bir durum...

HALIL 14.09.2011 17:15

[QUOTE=adres58;741423]En az 4 hafta 6 lig maçı eder... Araya milli maçlar girsede bu 4 haftalık maç fikstürü 2 ye 3 e düşse keşke... Artık biliyoruzki, bundan sonra hafta araları da maçlar yapılacak... Çok fena bir durum...[/QUOTE]

sorma hemde ayni ingiltere ligine donduk sivassporumuzun genis bir kadroya ihtiyaci var bence ara transferde tranfser yapilacak gibi

sandro da gonderilir insallah :D:D

subasi29 14.09.2011 20:17

bu sakatliklar bizi kotu yaralayabilir !

ZiDaNe58 14.09.2011 20:21

nerde çalık çoluk sakat adam varsa doldurduk takıma Allah sonumuzu hayır etsin..ara transfer dönemi bizim için gene çok hareketli geçeceğe benziyor

Respect58 14.09.2011 20:32

[B]Fransa liginde nasıl 215 maça çıktın Faty anlamış değilim.Yoksa bize gelince mi sakatlanacağın tuttu.[/B]

svsli 14.09.2011 22:32

takımın yarısı sakat inşallah bu sene güzel maçlar çıkarırız::)

svsli 14.09.2011 22:33

eneramo bence sivasspora yararlı olamaz çünkü adam yavaş kalıyor

Morten58 14.09.2011 22:44

Faty nin sakatlanmasi cok kötü oldu ama Mahmut BOZ onun yerini dolduracaginia canli gönülden inaniyorum.

Savunma dörlüsü suan icin bence böle olmali.

Sol Bek: Hayrettin
Stoper: Navratil
Stoper: MAhmut BOZ
Sag Bek: Murat Akca veya Kadir Bekmezcide Sag Bekde oynayabilir bence.

Hayirlisi insallah.

karşıyakalı 15.09.2011 06:38

şu anda ligin en kötü ve en güçsüz takımı sivasspordur.kimse kimseyi kandırmasın ve hatta kimse kendini bile kandırmasın.takım zaten kötüydü geçen sezondan alınan adamlarda ya sakat ya yetersiz.RABBİM SONUMUZU HAYIR EYLESİN İNŞALLAH

kaptann58 15.09.2011 08:19

LİGİN EN BECERİKSİZ TAKIMI HER YAPILAN SAÇMA SAPAN TRANSFER POİTİKASI YAZIK ÇOK YAZIK BÜTÜN PARALAR YİNE HAVAYA UÇTU SONUMUZU HİÇ İYİ GÖRMÜYORUM 10 TRANSFER YAPANA KADAR NOKTA 5 TRANSFER YAPILMALIYDI HER SENE AYNI HATALARA DÜŞÜYORUZ

mishka 15.09.2011 10:20

karabük lutton'u alıyor, samsun fink'i, ibb zayete, trabzon vittek sapara bizim ise işte bu dedğimiz bir transferimiz yok. para falan denilecek ama diğer takımlar da çok para harcamadan iyi transferler yaptılar.

kiNgSiZe58 15.09.2011 11:55

Maçın henüz başlarında topsuz alanda sakatlanan ve ilk yarıyı çıkaran defans oyuncusu Faty'nin en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Milli futbolcunun daha öncede iki defa sakatlık geçirdiği kasığından sakatlandığı, bu nedene de ilaçlı tedavi yerine ameliyatın düşünüldüğü belirtildi.
Faty'nin ilaçla tedavi olması halinde en az 4 hafta, ameliyat olması durumda ise 6 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59.