![]() |
Tebrikler Trabzon, bol sanslar Beşiktaş.
bu gece sampiyonlar liginde trabzonun aldigi galibiyet dolayi tum turkiyeyi sevince bogan tarafli tarafsiz herkezin takdirini toplayan trabzonsporu bir sivasli olarak gonulden kutluyorum sampiyonlar liginde devamini getirmesi dilegiyle ve tabiki en onemlisi ulkemize puan kazandirmasi dilegiyle.
yarin besiktasin da ulkemiz acisindan buyuk ve onemli bir maca cikacak futbolun sadece futbol olmadigini acikca gosteren bir macta boy gosterecek insallah yenerler allah yardimciniz olsun.turkiyemize bol puanlar kazandirin :) |
Cevap: tebrikler trabzon bol sanslar besiktas
[B]Helal olsun İyi oynayıp kazandılar sonuçta taraflı tarafsız ülke takımını dışarda her maçıını desteklememiz lazım.. İnşallah beşiktaşta farklı bir skor alır israil takımına karşı...[/B]
|
[B]Türk bayrağı işin içine girince olayın rengi değişir... tebrikler
Ama... Aynı pozisyonda biz olsaydık acaba kendileri aynı tutumu sergilerler miydi ?? Hiç sanmıyorum...[/B] |
[B]Formasında ay-yıldız taşıyan tüm takımlar bizimdir. Tebrikler Trabzonspor. Başarılar Beşiktaş[/B]
|
ben açıkcası bu gün italyandım...buaradki tebriklerinde samimi olduğunu düşünmüyorum...o trabzonspor ve trabzon halkı kadar masum değiller...en baitinden son karabük maçındaki hakem...penaltı vermek için son milimine kadar çalıştı ve verdi...ha ne zaman destekler ve tükürdüğümü yalarım biz avrupaya katıllaım onlar desteklesin ondan sonra....
|
bu galibiyet ellerindeki en somut başarı olur...ayrıca hak etmediler.çünkü federsayon her şeyin gidişatına ilk başta karar verecekti...bursa ve trabzon gidecekti ki en azından kimsenin söyleyecek lafı olmazdı...şimdi elenmiş bir takım tekara bu lige alındı..bir de benficayı yener elerse siz seyredin manzarayı...
|
yahu arkadaşlar el insaf sizin hiç dsotunuz düşmannınız yok mu?internette bütün formalarda bu adamlar bizi ALLAH yarttı etmiyor küfür hakeret ediyorlar...bizim saflarda çıkmuış buarada adamlık taslıyor..olmaz beyler bir duruşunuz olacak ve o duruş sivasspora özgü olacak.madem böyle olacaktı o zaman adamlara düşman olmayacaktık...
|
BİR TAKIM düşünün sezon boyu sondakka golleri ve hakem kayırmalarıyla birçok maç kazanıyor aynı kendi gibi şans ve hakem kayırmalarıyla şampiyon olmuş fb ye sayısız iftira atarak A.K.P sinin siyasilerini trabzonlu vekillerini devreye sokuyor ortalığı bulandırıyor herkes suçlu kendileri masum oluyor gittikleri şampiyonlar liginde nal topluyor eleniyor zamanında kesin tavır koymayan tff nin çabalarıyla tekrar şampiyonlar ligine gidiyor 60 bin tl de cebe iniyor inter karşısında hezimete uğramaktan kurtuluyor girdikleri tek pozisyon şansına gol oluyor nedenebilirki RABBİM bizede böyle şans nasip etsin çok ihtiyacımız var çünkü yinede TS başarılar dilerim .
|
[B]Bizim insanımız balık hafızalı. Sivas spor'un Avrupa maçlarına çıktığı zaman o lazların bütün internet sitelerinde neler yazdıklarını bilen bilir. Burada centilmenlik ayaklarına, yok ülke puanı durumlarına hiç gerek yok. Bu ligde dostumuz yok ama düşmanlarımızı da unutmayalım. Hamsi kafalılar[/B] :)
|
Alınan 1 galibiyet daha 5 maç var hemen tarih yazdılar destan yazdılar noluyor ? Bunların aşılmasını lazım artık sonuçda ts koooskoca büyük bi camia ya hani.[I]Devamı gelmedikden sonra hiç bi anlam taşımıyor hem [/I]:)
|
inşallah şampiyon olurlar en azından gelecek sene şampiyon olunca şampiyonlar ligine direk katılırız
|
site yönetmiden rica lütfen bu konu başlığını yok edin...biz kime neyi ısabatlamay çalışıyoruz onu anlamadım...türklük bu takımı desteklemekten ibaretse ben türk değilim bunu baştan söyleyeyim...
|
tarbzonu tebrik edek kadar küçülmeyin arkadaşlar adamlar siz ellerinden gelse 1 kaşık suda boğacaklar....arşivinize bakın biz 5iva5 dediler...adamlar organize bir şekilde tek ağızdan küfür ediyorlar...sizde kalmış mendaburları tebrik ediyorsunuz...bu kadar mı akıl-fikir yoksunuz onu anlamadım..
|
Güzel bır konu açmışsınız ama bir ricam olacak konu açan tüm arkadaşlarımızdan.Lütfen konu açarken biraz daha özenli olalım.En azından özel isimlerin başharflerini büyük yazalım lütfen. Biz düzeltiyoruz gördükçe ama sizlerinde daha özenli olmanız gerekiyor bana göre.
Bu arada ligde her ne kadar ısınamadığımız bir takım olsa da Avrupa'da mücadele eden her takım benim ülkemi temsil ettiğinden Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Yarında İsrail takımı karşısında Beşiktaş'a gönülden başarılar dilerim. |
ya abi bırakın gorende oyun oynadı sanar 3 e 3 pozısyon yakalayıp da zamana oynamak ıcın pozısyonu bozan takımdan oyle kotu oynuyan ıntere karsı 6 tane pas yapamadı ınterı yendıya dıgerlerı nolacak oynanacak gorecez allahn lazlarnı o nasl oyndu amator lıg gıbı sampıyonlar lıgı macına bak hahah
|
Cevap: Tebrikler Trabzon, bol sanslar Beşiktaş.
Benim anlamadigim 2,3 hamsi kafalilar yuzunden birbirimizi niye kiriyoruz...??? Biz ozaman 5 tane yedigimizde anderlechte stadta sivas formadan haric daha cok trabzon fener galatasaray formasi gordum... O yuzden ligde ne kadar dusman olursak olalim, avrupaya gelince turk takimi diye desteklemesini bileceksin o kadar basit...
Avrupada oynayan Turk takimlarina basarilar dilerim... |
Tebrikler Trabzonspor. Türkieyi Dünyaya tekrar hatorlattın güzel temsil ettin. Başarılar.
|
TÜRK BAYRAĞININ olduğu yerde olumsuzluklar ve düşünceler kenara kaldırılır her ne kadar sevmezsemde TÜRK BAYRAĞINIn karizmasını çizdirmediği için teşekkürler trabzonspor...
|
[QUOTE=KaanK;741476][B]Türk bayrağı işin içine girince olayın rengi değişir... tebrikler
Ama... Aynı pozisyonda biz olsaydık acaba kendileri aynı tutumu sergilerler miydi ?? Hiç sanmıyorum...[/B][/QUOTE] Oda bizim farkımız olsun boşver:) |
avrupadaki bütün türk takımlarımıza başarılar.
|
[QUOTE=engin2609;741475][B]Helal olsun İyi oynayıp kazandılar sonuçta taraflı tarafsız ülke takımını dışarda her maçıını desteklememiz lazım.. İnşallah beşiktaşta farklı bir skor alır israil takımına karşı...[/B][/QUOTE]
İyimi oynadılar neresi iyi mahkum oynadılar desen inanacağım sen maçı izledinmi.? Tolganın harika kurtarışları olmasaydı bozguna uğrayacaklardı. Neyse yinede üç puan aldılarya bari hayırlı olsun diyelim. |
Netice de ikiside Türk takımı, Türk bayrağını Avrupa'da dalgandıran 2 takımımız. Bu açıdan baktığımız de ikisini de tebrik edip, başarılar diliyoruz.
Ama öte yandan baktığımız da her 2 kulübün taraftarı da sahalarına gittiğimiz de bizi nasıl karşıladıklarını sizler tribünler de, bizler televizyonlarda çok iyi gördük ve görüyoruz. "Ne Sivas'lı ayılar, İstanbul'da ne arar"lığımız kaldı, ne İbrahim Toraman ile Serdar Özkan'ın Musa ile Mehmet Yıldız'ı dövmedikleri kaldı. Hele Trabzon'luların yaptıklarını ve Andercleht maçından ve Braga maçından sonra söylediklerini unutmuş olamazsınız. Ama Allah büyüktür, gün gelecek devran dönecek. Yine de biz onlar kadar alçalmayız, büyüklüğümüzün nereden geldiğini biliriz. O yüzden biz tebrik ederiz ve ülkem adına seviniriz. Konumlar tersi olsaydı onların tutumu ne olurdu çok merak ediyorum. |
valla ben dün trabzonun yenmesine üzüldüm.dün ben interliydim.her takımı desteklerim ama trabzonu asla.
|
[B][I]Uluslararsı futbol arenasında yapılan mücadelede hangi Türk takımı başarı gösterirse tebrik edilmesi erdemliktir. Yiğido erdemli insandır. Her koyun kendi bacağından asılır.
Trabzonsporu tebrik ediyorum. Atılan gol öncesi Hamit Altıntop'un şutunun gol olması daha keyf vercekti ama neticede 3 puan alındı, tebrikler Trabzonspor.[/I][/B] |
Fanatik bir SİVAS SPORlu olarak hiçte memnun olmadı. inşallah tirabzon diğer maçlarda büyük bir hezimete uğrar.
|
ben trabzonun yendiğine hiç sevinmedim bizde avrupaya gittik onların düşüncelerinide biliyoruz diğer maçlarda trabzonun rakiplerine başarılar
|
valla ben trabzonda okuyorum maclarına giderim büyük bir ihtimal
|
AYIDAN POST LAZDAN DOST OLMAZ UNUTMAYIN UNUTTURMAYIN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU OLMAZ
|
[B]Türkiye'de sevmediğim takımların başında trabzon gelir ama iş avrupa'ya Türkiye'yi temsile gelince iş değişir.
trabzon haddini bilerek nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadı. Halil'in ilerde ki presi , Zokora'nın üst düzey bir ön libero olması, Serkan'ın İnter'in etkili sol bekini kilitlemesi ve Tolga'nın harika reflekleri maçı getirdi. Tebrikler trabzon...[/B] |
[B][I]Trabzon taraftarının Giuseppe Meazza Stadın'da bile ( Bize heryer Trabzon ) diye sesleri geliyordu.:)
Trabzonu hiç sevmem ama Türkiye'yi temsil ettiği için tebrik etmemiz gerek tebrikler Trabzon...[/I][/B] |
Valla aslında Trabzon'u sevmeyiz gibi ifadeler kullanıyoruz aslında ama normalde bu bir kırgınlık. Hiç olmaması gereken şeyler yaşandı taraftarlar arasında. Genelde internet ortamında belki de 50-100 kişinin karşılıklı laf dalaşları işi büyüttü ve her okuyanın durumu genellemesi ile daha da büyüdü. Ama yine de oluşan sorunun çok fazla büyük olduğunu sanmıyorum. Bana kalırsa internet ortamıyla sınırlı bir hadise. Bir de Trabzonlular biraz daha çabuk fevri hareket edebiliyorlar. O nedenle bu tarz konularda aklı selim davranmak daha mantıklı.
Ben de bizim Avrupa maçlarında alay eden Trabzonlulara çok kızmıştım ama daha sonradan düşündüğümde herkesi aynı kefeye koyamayacağımı ve bunun mevcut durumdan ortaya çıktığını yorumlamıştım. Sonuç olarak Trabzonspor dün bizi ve tüm Türkiye'yi temsil etmiştir. O nedenle alınan galibiyet çevremdeki Sivaslıları ve her kesimi sevindirmiştir. Umarım devamı gelir. Avrupa'da her takımımız başarılı olur. |
Trabzon'u tebrik ederim çok sakin akıllı bir oyun ortaya koydular. Ayrıca gerçekten iyi bir kadro kurmuşlar. Zokora çok iyi bunun yanında son dakika transferleri Vitek ve Saparra çok iyi tercih.
|
"İyiliğe karşılık iyilik adalettendir.. Kötülüğe karşı iyilik asalettendir" Biz aslımız ortaya koyalım.. Bırakın onlar ister kem sözlere devam etsinler, isterlerse bizim halisane tebriklerimiz anlayıp mahcup olsunlar..
|
dün trabzon balıgına maçı aldı.böyle bi futbola galibiyet inanılır gibi degil..inter için üzüldüm.tek iyi yanı ülke puanı gelmiştir....inadına sivasspor...
|
bundan 5-6 yıl önce olsaydı sivasspor yenmiş gibi sevinirdim...çünkü trabzonspora çok büyük bir sempatim ve sevgim vardı...ama şimdi bu galibiyetinin beni sevindirdiğini söyleyemem...kaldı ki dünkü maçta tek pozisyonda golü buldular...interin sayısız gol pozisyonu vardı...futbolda şans faktörü her zaman önemlidir...bundan sonraki maçlarda aynı sonuçları alacağını düşünmüyorum...kendilerine başarılar da dilemiyorum...
|
En nefret ettiğim takımlardan halay başı çekeni Trabzonspor taraftarıdır.... Yalan söylemeye gerek yok Erdemli bir şekilde mağlup olmalarını istedim. Ama olmadı... Trabzonspor takımından ziyade o iğrenç taraftarlarından iğreniyorum. Bu nefretim kimse kusura bakmasın bizim takım otobüsümüze ve vilayet tabelamıza yapılanlar sonrasında tavan yapmıştır. Onlara sadece Sivasta her yer Trabzon değil....
Dediğim gibi futbol takımı değil taraftarıdır benim iğrendiğim.... |
[QUOTE=KaanK;741476][B]Türk bayrağı işin içine girince olayın rengi değişir... tebrikler
Ama... Aynı pozisyonda biz olsaydık acaba kendileri aynı tutumu sergilerler miydi ?? Hiç sanmıyorum...[/B][/QUOTE] iste biz burda buyuklugumuzu gosteriyoruz ve hep boyle yapmaliyiz cunku adi ustunde yigidoyuz |
malesef artik oyle bir devirde yasiyoruz ki herkez birbirine dusman turkoglu turkogluna karsi dusman gosteriliyo arkadaslar hapimiz turkuz hepimiz kardesiz
turku kurdu lazi trakyalisi romani cerkezi bu sinirlarin icinde ve disinda yasayan her turkiye cumhuriyeti vatandasi kardestir butun takimlar rakiptir ve butun taraftarlar kardestir internet cagi malesef herkezi biribirine dusman etti seytana uymayalim arkadaslar beni de yanlis anlamayin turk turke karsi dusman olamaz benim kayserili trabzonlu ahpablarim var allah icin hic yanlisliklarini gormedim o yasanan olaylar tatsiz tutsuzdu tamam ama artik unutmaya bakalim onumuze bakalim onlar size kufur mu ediyo siz buyuklugunuzu gosterin onlar utansin o onlara verilecek en buyuk derstir ;) |
[B][COLOR="Indigo"]Evet katılıyorum. Şu internet belası bir maç yüzünden insanları birbirine düşman ediyor. Ama normal hayatta olsa çoğu insan farklı davranıyor. Bir futbol mücadelesi için kalp kırmaya, günaha girmeye gerek yok. Yarın bir gün bir savaş çıksa hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Aynı cephede savaşa koşacağız. Deprem olsa, sel olsa hepimiz üzüleceğiz. O nedenle iyiliği emredip kötülükten sakındırmak lazım insanları. Yine de yanlış yapanlar varsa kendileri bilirler. Özellikle Sivas-Trabzon meselesinde bence Trabzonlular çok abartmışlardı meseleyi. Ama bizden de bazı arkadaşlar tuz biber ekti. O nedenle herkes sakin olmalı. Herkese saygı duyulmalı. Farklılıklar zenginliklerimiz. [/COLOR][/B]
|
[B]ben tebrik etmiyorum zira anderlecht ile oynadığımız maç öncesinde başarılar anderlecht diye bas bas bağıran ve 5-0 yenildiğimizde zil takıp oynayan ts ve kayserililer değil miydi? eğer o gün burda bazı arkadaşların yazdığı gibi Türkiyeyi temsil eden her takım takımımızdır deselerdi, bize başarı dileselerdi bugünkü durum ne olursa olsun aynı düşünceyle ben de onları desteklerdim...Ama görüyoruz onları işte...2 yüzlülüğün ağlamanın zırlamanın ve Sivassporu küçümsemenin kralını yapıyorlar, Anadoluyu sadece kendilerinden ibaret görüyorlar, başka Anadolu takımını hazmedemiyorlar...Şampiyonlluğa oynadığımız dönemlerde hatırlayın bu ts ve kasyeri hastlerinden nasıl kudurmuşlardı...Oyüzden şimdi kalkıp kimse hikaye anlatmasın bana...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:06. |