SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Ankaragücü-Sivasspor Maç Tahminleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32781)

MESSİ58 18.09.2011 22:16

Ankaragücü-Sivasspor Maç Tahminleri

[B][I][CENTER][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/anksvs.jpg[/IMG]
Ankaragücü-Sivasspor

[CENTER][B]Maçın hakemi: HÜSEYİN SABANCI[/B][/CENTER]

[/CENTER][/I][/B]

SİVASSPORUMUZUN ANKARAGÜCÜ İLE PERŞEMBE SAAT 20:00 DE OYNAYACAĞI 3.HAFTA KARŞILAŞMASININ SONUÇ TAHMİNİ VE MAÇ HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ...

BEN ŞAHSEN BU MAÇIN DÖNÜM MAÇIMIZ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. DENK BİR MÜCADELE OLACAK ANKARAGÜCÜDE KÖTÜ GÜNLER GEÇİRİYOR VE SİVASSPORUMUZ ONLARDAN DAHA SAĞLAM BU MAÇTAN GALİP GELİP MORAL BULURUZ DİYORUM. BAŞARILAR SİVASIM

karşıyakalı 18.09.2011 22:17

Cevap: ANKARAGÜCÜ-SİVASSPOR MAÇ TAHMİNLERİ

bu sivassporun maç kazanabilecegini falan düşünmüyorum.tabiki ankara gücü yener ama kaç fark yapar onu bilemem

sivasfutbol 18.09.2011 22:19

3-0 yeniliriz bu takımın süperliğde yeneceği takım yok..

antik58 18.09.2011 22:20

İyi düşünelim iyi olsun bu kadar olumsuzluğa ve eksiklere rağmen MANTIK OLARAK OYUNCULARIN VE HOCANIN BU MAÇI CİDDİYE ALMASI LAZIM İNŞALLAH BU CİDDİYETİ MAÇTA GÖRÜRÜZ.

Çılgın Türk 18.09.2011 22:20

Eskisehir maci yorumunda yazmistim.
Sezonun ilk finali Ankaragücü'ne karsi olacak.

MESSİ58 18.09.2011 22:20

HEP DESTEK TAM DESTEK.. SİVASIN SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOK UNUTMAYIN.!!! ZAMAN KENETLENME BİRLİK BERABERLİK ZAMANIDIR. LÜTFEN BİRAZSAĞDUYU!! BUGÜN İYİ OYNAMADIK ÜSTÜNE BİDE LAZÇOCUĞU HAKEM EKLENDİ,AMAKARABÜK MAÇINDA YİNE HAKEM HATALARI OLMASAYDI KAZANACAĞIMIZ MAÇTI. TAKIMIMIZ DAHA İYİ OLACAK İNANIYORUM AMA FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİN YAPMASI GEREKEN 11 KİŞİYİ DEĞİL 13 KİŞİYİ BİRDEN YERLE BİR ETMESİDİR.....

legolass 18.09.2011 22:22

En kötü gün
bugünse bugünde SİVASSPOR !
SİVASSPOR ! SİVASSPOR !

B.DUMANLI 18.09.2011 22:26

Iki maca bakacak olursak bu ligin en zayif halkasiyiz,bugünki maci seyredenler bu takimin persembe günü Ankaragücü ,pazar günü Bursaspor´a karsi basarili olamiyacagini görmüstür.Takimda öz güven yok.Bu öz güven yönetim ve teknik kadronun isi.

engin2609 18.09.2011 22:33

[B]ßu macı kazanamassak Vay halimize diyorum dönüm noktası olması lazım yenemessekk sonumuz kötü gibi duruyor inşallah oyuncular bunun bilincine varır..[/B]

GuVeN 18.09.2011 22:39

Gerçekten çok kötüyüz.Bu futbol ile kiminle oynarsak oynayalım rakip takım favori malesef! Beni umutlandıran tek şey ise rakibin bizden 1 gün daha sonra maç yapacak olması ve bu maçı her anlamda ters olduğu Beşiktaş ile yapacak olmasıdır. Karşımıza Bjk karsısında sahada savaşmış yorgun bir Ankaragücü çıkacak. En büyük şansımız da bu olacak.

karahisarli 19.09.2011 00:02

Cevap: Ankaragücü-Sivasspor Maç Tahminleri

herkes bizden simdi kafadan üc puan hesapliyor bu sistem ile galibiyeti unutalim orta sahaya baktigimizda kamil erman ve kivanc ücüde direkt kaleye oynayan ayni tip oyuncula pas dagitan oyun kuran oyuncumuz yok cihan haric oda yetersiz hücuma cikarken kanatdan kanata defanstan ileriye uzun paslarla cikmaya calisiyoruz pas yaparak yada pres yaparak topu rakip kaleye yigamiyoruz bundan dolayi da eneramo dan faydalanamiyoruz eneramo yavas ama kale agzinda etkili futbolcu orta saahadan cikan paslarla gol atabilecek oyuncu degil

Kasim58 19.09.2011 01:05

Ben bu maci yenecegimizden % yüz emindim ancak bu günki mactan sonra fikrim degisti sünkü ser.........hakem sadece bu hafta üc puanimizi calmakla kalmadi haftanin hesabinida yaparak kactane oyuncumuzu tahrikler sonucu cezali duruma düsürdü.

Bu dersine intina ile calisilmis kasitli bir harakattir kimse buna hakem hatasi diyemez bu bir katliamdir emege saygisizlik bu bir emek hirsizligidir.

Bu yeni cikan sporda sidet yasasinda hakemler icin hicmi birsey yok???
Bukadar acik bariz hatal lig yada dünya tarihide görülmüsmüdür gören varsa lütfen paylassin.

ZiDaNe58 19.09.2011 06:13

bu takımdan bi cacık olmaz geçen seneyi bile mumla arıyoruz..hakemler desen sivassporu bitirmeye kararlılar birilerinin çıkıp açıklama yapması gerekiyo 2 haftada aleyhimize verilen 3 birbirinden saçma penaltı var olacak iş degil.

Salim58 19.09.2011 07:46

[B][I]Sevdamız Sivasspor olduğuna göre perşambe günü takımımızı yalnız bıralmayacağız.

İki maçta puan alamadık fakat ben A.Gücün'den puan veya puanlar alacağımızı düşünüyorum.[/I][/B]

Kokomo 19.09.2011 08:20

HAkem TRABZON bölgesi ise, 10 tane MESSİ olsa takımda 1 puan alınamaz !

Salim58 19.09.2011 09:14

[QUOTE=Kokomo;742535]HAkem TRABZON bölgesi ise, 10 tane MESSİ olsa takımda 1 puan alınamaz ![/QUOTE]

[B][I]Yok bu defa Trabzon bölgesi değil.

Bu maçı İzmir bölgesinden [U]HÜSEYİN SABANCI[/U] yönetecekmiş.[/I][/B]

ayna26 19.09.2011 09:26

Şu anki ruh hali Ankaragücü maçı için yorumlarda bulunulduğunda ister istemez E.şehir maçının verdiği gerginlik ve karamsarlık ile kötümserliğin bu maç ile ilgili düşünceleri olumsuz yönde etkileyeceğidir.Sağduyulu olarak Ankaragucu maçını değerlendirdiğimizde ortaya daha ılımlı ve umutlu bir sonuç çıkacaktır.Ben takımın A.gücü maçına daha farklı hırs ve motivasyon ile çıkacağını, E.şehir maçındaki kadronun değişim yaşayacağı sahaya çıkacak onbirde suprizler olacağını ve A.Gücü takımının bu sezon gerek yönetimsel gerekse teknik manada beklenmyen bir değişim yaşadığı, göze çarpan oyuncularını kaybettiği ve sezona kötü başlangıç yaptığı düşünüldüğünde bu maç bizim için bir fırsat ve bir dönüşüm olacaktır.Bir kaç maç ile karamsar ve kötümser olmaya gerek yok.Bu takımı bir maç için değil sonuna kadar desteklemek gerek.Ankaragücü maçını kazanacağız, bazı yorumcular bunu hayalperestlik olarak görse de hayaller de gerçek olur.ben hayalimin perşembe akşamı gerçek olacağını düşünüyorum.

sinansakru 19.09.2011 10:18

Ligde belkide yenebileceğimiz 2-3 takımdan biri Ankaragücü . Umarım puanlarla dönülür Başkentten.

akifesk 19.09.2011 11:25

sivassporun süperligde yenebileceği bir takım yok

çünkü süper lig ayarında OLMAYAN OYUNCULARDAN KURULU BİR KADROMUZ VE GÜNÜMÜZ FUTBOLUNDAN ÇOK UZAK BİR KAFA YAPISINA SAHİP HOCAMIZ VAR .

RIZA HOCA FUTBOLU BİLİYOR AMA HOCALIK SIFIR .
SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR.

RIZA HOCA DAHA FAZLA SIVAMADAN GİTMELİ..

Ozan5858585858 19.09.2011 13:20

Ankaragücü rahat alır biz süper lige yakışmıyoruz bakın bir maçlara hangi takım kendi sahasında 0-4 yenilmiş :mad::mad:

Ozan5858585858 19.09.2011 13:22

[QUOTE=ayna26;742550]Şu anki ruh hali Ankaragücü maçı için yorumlarda bulunulduğunda ister istemez E.şehir maçının verdiği gerginlik ve karamsarlık ile kötümserliğin bu maç ile ilgili düşünceleri olumsuz yönde etkileyeceğidir.Sağduyulu olarak Ankaragucu maçını değerlendirdiğimizde ortaya daha ılımlı ve umutlu bir sonuç çıkacaktır.Ben takımın A.gücü maçına daha farklı hırs ve motivasyon ile çıkacağını, E.şehir maçındaki kadronun değişim yaşayacağı sahaya çıkacak onbirde suprizler olacağını ve A.Gücü takımının bu sezon gerek yönetimsel gerekse teknik manada beklenmyen bir değişim yaşadığı, göze çarpan oyuncularını kaybettiği ve sezona kötü başlangıç yaptığı düşünüldüğünde bu maç bizim için bir fırsat ve bir dönüşüm olacaktır.Bir kaç maç ile karamsar ve kötümser olmaya gerek yok.Bu takımı bir maç için değil sonuna kadar desteklemek gerek.Ankaragücü maçını kazanacağız, bazı yorumcular bunu hayalperestlik olarak görse de hayaller de gerçek olur.ben hayalimin perşembe akşamı gerçek olacağını düşünüyorum.[/QUOTE]

takım ölmüş hırsı motivasyonumu kalmış kardeş :mad:

GrP_GARDAŞLAR 19.09.2011 13:29

ankara maçı denk bir maç olur çünkü ankarayı ve sivası yenemeyeni döverler...

fatih585858 19.09.2011 13:31

Süper Lige yükseldiğimizden beri, şansımızın tuttuğu ender takımlardan birisi Ankaragücü. Rıza hocamız radikal kararlar alırsa, bu maçtan umutluyum inşallah kazanırız. Bu takıma gönül vermiş birisi olarak kadro beklentim şu.
--------------------------Atilla--------------------------------

M.Ali-----------------Murat Akça--------Navratil---------------Ziya

------------------------Kıvanç--------Kadir-------------------------

Cerny---------------------Erman-----------------------Grosicki

-----------------------------Rasmussen--------------------

Ferhat06 19.09.2011 13:44

[QUOTE=fatih585858;742682]Süper Lige yükseldiğimizden beri, şansımızın tuttuğu ender takımlardan birisi Ankaragücü. Rıza hocamız radikal kararlar alırsa, bu maçtan umutluyum inşallah kazanırız. Bu takıma gönül vermiş birisi olarak kadro beklentim şu.
--------------------------Atilla--------------------------------

M.Ali-----------------Murat Akça--------Navratil---------------Ziya

------------------------Kıvanç--------Kadir-------------------------

Cerny---------------------Erman-----------------------Grosicki

-----------------------------Rasmussen--------------------[/QUOTE]

Yazdığın kadro iş yapar bence.Ankaradaki turnuvada canlı izlediğimiz murat ve m.ali başarıya aç geleceği olan topçular.Rıza hoca eneramoya fazlasıyla şans verdi,artık olmayacağını görmüştür.Göle su gelmeyecek kurbağanın canı çıktı.Rasmussen tek forvet;ikili forvet olursa çizgide bunalan grosicki yanına.

Respect58 19.09.2011 13:58

[B]Ayağa oynayabilen,araya paslar atabilen,kontra atağa çıkabilen,alan savunması yapabilen bir takım görmek istiyorum.Bunları yapalımda puan almasakta olur.Top şişirip hem oyunculara hemde bize yapılan işkencelere bir son verilsin.Başkada bir beklentim yok..[/B]

Morten58 19.09.2011 14:31

Konuyu acan arkadasa önce Tesekkür ediyorum,

Sivassporumuz Ankaragücü'e Galib gelecegine yürekten inaniyorum.

Karabük ve Eskisehir maclarini geride birakirsak iyi bir Kadromuz var tabiki, Kadromuzda 2-3 hayal kirikligi Oyuncularda var Sandro,Ugur Kavuk bunlarin arasina sakat olan Pedriel'ide koyabiliriz.

Neyse Sivasporumuz da Kaleci Borjan ve Hayrettin Cezali aralardinda sakat Oyuncular da var.

Simdi ben buraya Sivassporun Ankaragücünü Deplasmaninda nasil bir 11 ile sahaya cikmasi lazim oldugunu yazim.

1.Atilla Koca
2.Ziya Erdal
3.Mahmut Boz
4.Murat Akca(Navratil)
5.Muhammed Ali Atam
6.Kadir
7.Kivanc
8.Cihan
9.Cermy
10.Erman Forvet e yakin
11.Rasmussen.

Harput0658 19.09.2011 14:35

[QUOTE=akifesk;742597]sivassporun süperligde yenebileceği bir takım yok

çünkü süper lig ayarında OLMAYAN OYUNCULARDAN KURULU BİR KADROMUZ VE GÜNÜMÜZ FUTBOLUNDAN ÇOK UZAK BİR KAFA YAPISINA SAHİP HOCAMIZ VAR .

RIZA HOCA FUTBOLU BİLİYOR AMA HOCALIK SIFIR .
SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR.

RIZA HOCA DAHA FAZLA SIVAMADAN GİTMELİ..[/QUOTE]

Borjan(Kanada milli takım kalecisi Henüz 23 yaşında)
Faty (Senegal milli takım stoperi)
Grosicki(Yazmaya gerek yok)
Milan Cerny (Çek Cumhur. Oyuncusu)
Rasmussen(Danimarka milli takım oyuncusu)
Eneramo (Nijerya Milli takım oyuncusu)
Pedriel (Bolivya milli takımı)
[B]Bunlar Sadece milli oyuncularımız 7 tane[/B]
Erman(Her takımda rahat oynar)
Hayrettin (Yılların oyuncusu)
Ziya (Gelecek vaateden oyuncu)
Murat Akça (Galatasaray alt yapısından yetişme henüz 1990 doğumlu )
Cihan (Kimse kötü oyuncu diyemez)
Kadir (Ligin en iyi ön liberolarından)
[B]Bunlar her takımda rahat oynar 6 oyuncu[/B]
Kıvanç (Kendini ispatlamak için çok çalışıyor)
Uğur (Günah keçisi ama bence kalbur üstü oyuncu)

[B]Şimdi bu oyuncular Süperlig topçusu değil mi?[/B] Lütfen Biraz daha mantıklı eleştiriler yapalım

Morten58 19.09.2011 14:40

[QUOTE=Morten58;742714]Konuyu acan arkadasa önce Tesekkür ediyorum,

Sivassporumuz Ankaragücü'e Galib gelecegine yürekten inaniyorum.

Karabük ve Eskisehir maclarini geride birakirsak iyi bir Kadromuz var tabiki, Kadromuzda 2-3 hayal kirikligi Oyuncularda var Sandro,Ugur Kavuk bunlarin arasina sakat olan Pedriel'ide koyabiliriz.

Neyse Sivasporumuz da Kaleci Borjan ve Hayrettin Cezali aralardinda sakat Oyuncular da var.

Simdi ben buraya Sivassporun Ankaragücünü Deplasmaninda nasil bir 11 ile sahaya cikmasi lazim oldugunu yazim.

1.Atilla Koca
2.Ziya Erdal
3.Mahmut Boz
4.Murat Akca(Navratil)
5.Muhammed Ali Atam
6.Kadir
7.Kivanc
8.Cihan
9.Cermy
10.Erman Forvet e yakin
11.Rasmussen.[/QUOTE]

Ayrica Eneramo yedek kalirsa daha iyi olacagini düsünüyorum sadece bu macta.Ayrica Erman Kilic da Forvet bölgesinde oynayabiliyor. Ziya Erdal a tekrar sans düsüyor 11 de oynamasi icin. Grosicki'de bu macta yedek kalmasi lazim bence. Ayrica Sandro 18 alinmamasi lazim.

OzkanBaskan 19.09.2011 14:48

Bu moralsizlikle ve eksikle çok zor bir maç puan alırsa bu takım elimizi öpüp başımıza koyalım..

HababamHa 19.09.2011 15:25

Bu maçı öyle veya böyle alırızda bundan sonraki kendi sahamızda oynayacağımız maç yine hüsranla bitebilir.

HALIL 19.09.2011 15:29

[QUOTE=Harput0658;742718]Borjan(Kanada milli takım kalecisi Henüz 23 yaşında)
Faty (Senegal milli takım stoperi)
Grosicki(Yazmaya gerek yok)
Milan Cerny (Çek Cumhur. Oyuncusu)
Rasmussen(Danimarka milli takım oyuncusu)
Eneramo (Nijerya Milli takım oyuncusu)
Pedriel (Bolivya milli takımı)
[B]Bunlar Sadece milli oyuncularımız 7 tane[/B]
Erman(Her takımda rahat oynar)
Hayrettin (Yılların oyuncusu)
Ziya (Gelecek vaateden oyuncu)
Murat Akça (Galatasaray alt yapısından yetişme henüz 1990 doğumlu )
Cihan (Kimse kötü oyuncu diyemez)
Kadir (Ligin en iyi ön liberolarından)
[B]Bunlar her takımda rahat oynar 6 oyuncu[/B]
Kıvanç (Kendini ispatlamak için çok çalışıyor)
Uğur (Günah keçisi ama bence kalbur üstü oyuncu)

[B]Şimdi bu oyuncular Süperlig topçusu değil mi?[/B] Lütfen Biraz daha mantıklı eleştiriler yapalım[/QUOTE]

hepsine ama hepsine katiliyorum formlarini da yakalarlar insallah

HALIL 19.09.2011 15:31

[QUOTE=Salim58;742546][B][I]Yok bu defa Trabzon bölgesi değil.

Bu maçı İzmir bölgesinden [U]HÜSEYİN SABANCI[/U] yönetecekmiş.[/I][/B][/QUOTE]

adini duymadim ama trabzon bolgesinden olmadigina sevindim demeki dunku mactan almislar derslerini tff insallah bu mactada hakem sorunu yasamayiz dunyanin en kotu hakemlerine sahibiz yarisi iyi diger yarisi kotu olamaz boyle sey

HALIL 19.09.2011 15:35

mac tahminim

duygusal bi sivasspor taraftari olarak: insallah 0-1 aliriz 3 puan bizim olur insallah

ama

bir objektif futbol taraftari olarak bu macta bu formumuz ile kazanmamiz buyuk sans olur cok zor gececek bir mac tam final havasinda gececek bir mac sivassporda finallerde nasil iyi bir takim oldugunu herkez bilir

orneginiz:gecen yilki svs -karabuk 5-1 maci ve sivs konya 1-0 maci vs vs

mac tahminim:1-1 goller

ankaragucu ilk golu atar:ergin keles
sivasspor beraberlik golunu atar:rasmussen

<Sivasspor58> 19.09.2011 15:47

fark yeriz bu moralle

akifesk 19.09.2011 15:50

hiçç kusura bakmayın ankaragücü nün futbolcusu yok ama takımm!!

sivasspor futbolcusu var ama takım değil..

dogal olarak 3. mağlubiyet e hazır olun..

HababamHa 19.09.2011 15:52

[QUOTE=akifesk;742755]hiçç kusura bakmayın ankaragücü nün futbolcusu yok ama takımm!!

sivasspor futbolcusu var ama takım değil..

dogal olarak 3. mağlubiyet e hazır olun..[/QUOTE]

Sende ya zil takar oynarsın yada kına yakarsın.;)

ozledımeskıyı 19.09.2011 16:40

[QUOTE=engin2609;742459][B]ßu macı kazanamassak Vay halimize diyorum dönüm noktası olması lazım yenemessekk sonumuz kötü gibi duruyor inşallah oyuncular bunun bilincine varır..[/B][/QUOTE]

Öyle söylemeyin geçen sene ilk 5 haftayı manisaspor puansız kapatmıştı fakat sonra seri galibiyetler oynadığı futbol ligin flash ekibi olup çıkmıştı ilk 10 son anda kaçırmıştı yanlış hatırlamıyorsam

engin2609 19.09.2011 16:43

[QUOTE=ozledımeskıyı;742777]Öyle söylemeyin geçen sene ilk 5 haftayı manisaspor puansız kapatmıştı fakat sonra seri galibiyetler oynadığı futbol ligin flash ekibi olup çıkmıştı ilk 10 son anda kaçırmıştı yanlış hatırlamıyorsam[/QUOTE]

[B] valla kardeşim benim gibi düşünen çok inşallah yanılırız. [/B]

HALIL 19.09.2011 18:15

bu maca cok farkli ve suprizler le dolu bir ilk 11 bekliyorum acikcasi

atilla koca

m.ali atam mahmut boz navratil ziya

cerny kadir kivanc burcag basel

cihan ozkara/veya kaan timucin rassmusen

genc oyuncularimizi surmeliyiz sahaya ki takimin as futbolculari biraz .otleri korku sarsin onlar ha babam de babam biz bu formayi kapariz zanediyorlar :mad:

MESSİ58 19.09.2011 19:43

[QUOTE=Hedef58;742757]Sende ya zil takar oynarsın yada kına yakarsın.;)[/QUOTE]

akifesk... sen nekadar lüzumsuz bi çocuksun yaa bu lafları yemek hoşunamı gidiyo?zil taktırıyolar etek giydiriyolar ama sen adam gibi yorum yazmamakta ısrar ediyosun allah ıslah etsin seni

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:34.