![]() |
Sivasli Ömer Türk Milli Takiminda
Ömer Toprak kararını verdi!Almanya Bundesliga'da Bayer Leverkusen forması giyen Ömer Toprak, Alman basınına yaptığı açıklamayla Türk Milli Takımı'nda forma giymeyi seçtiğini açıkladı.
Bayer Leverkusen'in genç ve yetenekli defans oyuncusu Ömer Toprak, Türk Milli Takımı'nı seçtiğini açıkladı. Alman basınına açıklamalar yapan Toprak, "Çok uzun süre düşündüm ve benim için zor bir karar oldu. Yakın çevrem ve ailemle görüştükten sonra en doğru kararın Türkiye'yi seçmek olacağına karar verdim. Almanya'nın benim için önemi büyük. Ancak kalbimin sesini dinledim ve Türkiye'yi tercih ettim" dedi. 2009 yılnda karting yaparken kaza geçirip uzun bir süre sahalardan uzak kalan oyuncu, bu dönemde Türk Milli Takım yetkililerinin kendisiyle yakından ilgilendiklerini ve verdiği kararda bunun da büyük bir önemi olduğunu belirtti. Ömer Toprak kimdir? Toprak, futbola TSB Ravensburg'un altyapısında başladı.2005'te Freiburg'a geçerek uzun süreli Freiburg kariyerine başladı. 2 yıllık altyapı kariyerinden sonra 2007'de profesyonel sözleşme imzaladı. Freiburg'da 68 maça çıkan oyuncu 4 de gol attı. 2011-12 sezonunda se Bundesliga ikincisi Bayer Leverkusen, 3 milyon euroluk bedelle genç oyuncuyu renklerine bağladı. Kendisi halen Leverkusen forması giymekte. sivasli nede olsa yamuk yapmaz :D |
Cevap: sivasli omer turk milli takiminda
Önceki sezon Sivasspor'da oynayan Harun Toprak'ın kardeşi..Sivas-Merkez Koyuncu köyünden..
|
Cevap: Sivasli Ömer Türk Milli Takiminda
En dogrusunu yapti Ömer Topram nede olsa Sivasli,yanliz Harun Toprak Ömer Toprakin abisine hic sans tanimadik.
|
Nede olsa sivasli nede olsa 58 kaninda sivaslilik olanin kalbimde vatan ve bayrak sevdasi olur helal olsun yigidoya,
|
Bizde olsa adamı hain ilan ederiz.Yani topçu Türkiye de yetişse sonra da Alman Milli takımını seçse hain deriz.Bizde tam beleşçiyiz Almanlar yetiştirsin biz kapalım.
|
Miili takıma davet edildimi bu futbolcu hiç?
|
Ne de Olsa SIVASLI!!
|
İnşallah başarılı olur ve bi gün zor ama Sivassporda da görmek isterim :D
|
yiğido kardeşimize yürekten başarılar dileriz, dünyanın her yerinde aynıyız, şartlar ve mekan bizi değiştiremez...
|
İLBEYLİ'den
ben almanyayı secti diye bliyodum hatta bu haber iyi ldu işte stoperde skıntımız oluyor bazen milli takım adına iyi bir gelişme |
Cevap: sivasli omer turk milli takiminda
[QUOTE=Metal Gear;744775]Önceki sezon Sivasspor'da oynayan Harun Toprak'ın kardeşi..Sivas-Merkez Koyuncu köyünden..[/QUOTE]
Elbeğli yani...... toprağım benim........ |
[QUOTE=migroArmis;744822]Miili takıma davet edildimi bu futbolcu hiç?[/QUOTE]
insallah davet edilirde servet cetin gokhan zan kalaslarindan kurtuluruz milli takimda serdar aziz - omer toprak - serdar kesimal uclusu en verimlileri olur zanedersem |
[B]Aferin Ömer,Aslın gibi olmalısın .. :)[/B]
|
[B]O Ömer an itibariyle müthiş bir performans gösteriyor. [/B]
|
hayırlısı olsun.
|
Harika bir futbolcuymuş bu ..Kesinlikle milli formayı hakediyor..hayırlısı olsun..
|
süper oynadı tek kelıme ile helal olsun
|
Helâl olsun Hemserimize.. Ruhsuz bir takımda çıktı arslanlar gibi mücadele etti bugün.. ALLAH bozmasın..
|
süper stoper yıllarca oynar milli takımda
|
kalecide harikaydı Sİnan Bolat in sakallı volkan auttt...
|
sonuna kadar hak ediyor milli formayı
Ama biz almanyaya futbolcu kaptırmayı çok seviyoruz Eğer ömerin de milli duyguları ağır basmamış olsa mesutun durumunda olması an meselesi idi Geç kalındı oynatılmasında bunun yeni teknik adamla telafi edilmesini bekliyoruz |
[B]Yanlış kadro kurbanı olduk ve elendik. Oğuz Çetin'in kulakları çok çınlayacak. Akşamki kadroya ilk karşılaşmada şans verilse idi, elenmezdik.
Hemşehrimiz Ömer Toprak ile Sinan Bolat ise hatasız oynayarak göz doldurdu. Başarıya susamış futbolcuları sahaya sürmenin zamanı geldi, şimarık, ukela, Milli karşılaşmanın galibiyeti halinde prim mücadelesi veren ruhu kalmamışlar ile de yolları ayırmanın zamanı geçti...[/B] |
Spikerle beraber maçın yorumcusu öve öve bitiremediler ömer imizi.milli takım sağlam bir stoper buldu dedi levet tüzemen.keşke bu gençler daha önce oynatılsaydı.sinan bolatı dünya alem gördü,türkiyenin en iyi kalecisi? volkan da.sinan oynasa ilk maç öyle olurmuydu .
|
dünkü futboluyla güven verdi, göz doldurdu.Allah nazardan saklasın.
|
Abi adam coktandir o formayi giymeli idi, bugune kadar ne beklediler anlam veremiyorum. Zaten en buyuk sorunumuz defans oyuncusu olmus tarih boyunca. Serdar Tasci yi kaptirdik bari bunu degerlendirelim. Yurtdisinda buyuyen oyuncularimizi kusturmeyelim, adamlar hak ediyor bu formayi.
Caner Caner dediler ik hafta hemen verdiler formayi. Nuri Sahin butun yil dokturdu geçen sene ama hangi maçta forma giydi. Allah'tan o gerizekali sakatlandida çikardilar. Mehmet Topal varken Selçuk Sahin kim oluyor anlamiyorum. Ömer gerçekten topçu, Sinan masAllah çok güzel oynadi. Trabzon'a yalakalik yapmak için Giray'i aldilar, ne oldu onun yüzünden iki gol yedik ilk karsilasma. Anlamiyor, Trabzon'dan futbolu oynatacaksan illa çikar Tolga'yi oynasin kalede Volkan'in yerine, bir o hakediyor o formayi. Mevlut Erdinç Umut'tan çok daha ustun. Vallah Egemen bile mükemmel oynadi yaninda Ömer olunca. Simdi forvet sorunumuz var, Almanya gençlerde gördük Türk oyunculari onlari kapmak lazim. |
[B]Pozisyon almayi biliyor..Yanliz biraz boyuna gore yawas gidi geldi bana..Daha seri olmasi lazim..
Not:Daha seri olursada zaten [COLOR="Red"]Pique[/COLOR] olur gerci :D [/B] |
[QUOTE=Sivaslibey;751710]Abi adam coktandir o formayi giymeli idi, bugune kadar ne beklediler anlam veremiyorum. Zaten en buyuk sorunumuz defans oyuncusu olmus tarih boyunca. Serdar Tasci yi kaptirdik bari bunu degerlendirelim. Yurtdisinda buyuyen oyuncularimizi kusturmeyelim, adamlar hak ediyor bu formayi.
Caner Caner dediler ik hafta hemen verdiler formayi. Nuri Sahin butun yil dokturdu geçen sene ama hangi maçta forma giydi. Allah'tan o gerizekali sakatlandida çikardilar. Mehmet Topal varken Selçuk Sahin kim oluyor anlamiyorum. Ömer gerçekten topçu, Sinan masAllah çok güzel oynadi. Trabzon'a yalakalik yapmak için Giray'i aldilar, ne oldu onun yüzünden iki gol yedik ilk karsilasma. Anlamiyor, Trabzon'dan futbolu oynatacaksan illa çikar Tolga'yi oynasin kalede Volkan'in yerine, bir o hakediyor o formayi. Mevlut Erdinç Umut'tan çok daha ustun. Vallah Egemen bile mükemmel oynadi yaninda Ömer olunca. Simdi forvet sorunumuz var, Almanya gençlerde gördük Türk oyunculari onlari kapmak lazim.[/QUOTE] Cok ilginc bir not var 2009'dan beri Selcuk Sahin'in oynadıgı 7 macta 5 galibiyet 2 beraberlik almısız.. |
[B]Ayrıca Ömer'i hem Carvalho'ya hem de Pique'ye benzettim fizik olarak..[/B]
|
[QUOTE=darkfanatic;751732][B]Pozisyon almayi biliyor..Yanliz biraz boyuna gore yawas gidi geldi bana..Daha seri olmasi lazim..
Not:Daha seri olursada zaten [COLOR="Red"]Pique[/COLOR] olur gerci :D [/B][/QUOTE] [B]Eğer kaza geçirmeseydi şimdi Barcelona,Real Madrid,Manchester United,Ardenal,Chelsea gibi takımların birinde oynuyor olacaktı.Pique'den eksik olduğunu düşünmüyorum.İleride göreceğiz inşallah bu takımlarda oynadığını.Yaşı daha genç.[/B] |
[B]Çıktı, canavar gibi oynadı...Hiç sırıtmadı, eli ayağına dolaşmadı ve gelecek en az 4-5 yılda banko stoperlerimizden biri olacağını ispatladı...Bugüne kadar oan ve onun gibi formayı çoktan hakedenlere formayı vermeyenler utansın...[/B]
|
milli takımda izlemek istedigimiz kimse kalmamıştı bu iyi oldu artık ömer için milli takımı izlemeye devamm.
|
ya bu numara kaçtır bana denk geliyor hayret be bende bakmadan sazan gibi hemen yazıyorum neyse ya birinin yazması lazım o ben olayım barii.
|
güzel oynadı yanına birde serdar kesimal veya serdar aziz monte edilirse defansın göbeği 8 -10 yıl sağlam olur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:03. |