![]() |
Sivasspor - Mersin İdman Yurdu tahmin ve yorumlar
Sivassporumuzla Mersin İdman Yurdu takımı 27 Ekim 2011 tarihinde (Perşembe günü) karşılaşacak.
4 Eylül stadında oynanacak maçın başlama saati 18:30. Çok zorlu bir döneme girmeden önce üç puanı alıp 'rahatlamamız' gereken bu kritik maç için tahmin ve yorumlarınız nedir? Başarılar Sivassporum! |
Cevap: Sivasspor - Mersin İdman Yurdu tahmin ve yo
Kendi yorumum şudur: Geçen yıllarda olduğu gibi küme düşme stresi yaşamamamız için evimizdeki maçlarda üç puan, deplasman maçlarında ise beraberlik için oynamamız, bazen deplasmanlardan sürpriz üç puanlar çıkartmamız gerekmekte.
Ayrıca yine düşme stresi yaşamamak için ilk devreyi en az 19-20 puanla kapatmamız lazım. Mersin maçını aldığımız takdirde 11 puana ulaşacağız, ki daha sonra ilk devrenin kalan 9 haftasında sadece üç galibiyet aldığımız vakit kritik 20 puan barajına ulaşmış oluruz. Bu sebeple çok önemli bir maça çıkacağız. Allah yardımcımız olsun. |
Sivassporumuz iyi bir Takim bunu Kayseri macindan önce de söyledim.
Simdi farkli yenildik diye Sivasspor kötü Takim degil ve elestirmeye ve Riza Hoca'ya suc atma vakti degil , Takima Destek Zamani. Bugün M.United'da farkli yenildi 6-1 M. Citiye karsi yenildiler simdi onlar kötü mü Takim? Neyse Kayseri macini unutup sadece ders cikarip Mersin'e karsi konsantre olmamis gerek. Riza Hocamiz a destek olmamiz arkasinda durmamiz lazim! Sivassporumuz kendi sahasinda Allah'inda izniyle Mersin Idman Yurdu'na karsi Galib gelecegine inaniyorum. |
[B]ßen bu maçtann umutluyum kayseri macını unutup bu macı alıcaklardır. İnşallah enaramo ile çift forvet ile başlarız.[/B]
|
kayseri maçındaki hezimeti mersin maçında telafi ederiz umarm.zor maç olacak ama 3 puanı almamız şart
|
[QUOTE=engin2609;748156][B]ßen bu maçtann umutluyum kayseri macını unutup bu macı alıcaklardır. İnşallah enaramo ile çift forvet ile başlarız.[/B][/QUOTE]
Baslariz,bu macta Eneramonun morali bozukdu zaten dogal olarak kendisi Annesini kaybetti ya kolay degil insallah iki Forvetimizde Mersin macina iyi ve harika hazirlanir. |
:mad:eskişehir hezimetini çabuk unuttuk bursayı yendik kayseri maçını unutursak ozaman kadarda sakatlar iyileşir inşallah ayrıca bu mağlubiyeti yasatanlar kendilerini affettirmek için exra oynıyacaklardı diye düşünüyorum umarım nobre bu maçta oynamaz rakibin en önemli oyuncusu ben zorda olsa kazanacağız diyorum takıma güvenim tam 6-2 skora üzüldüm amacımız ligde kalmak zaten buyılıda gözden çıkardım ben yeterki ligde kalalım.:mad:
|
3 puan imkansiz , 1 puan asilirlarsa kendilerini affettirmek icin, 0 puan bugünkü gibi oynarlarsa...
|
Farkli maglubiyetlerden ders cikarmak lazim. Bunu basarirsak bu maglubiyeti cok hizli bir sekilde unutabiliriz.
Kayseri bugün hic süper oynamadi, vasatin biraz üstünde bir performans sergiledi ve 6 gol buldu. Demekki ikinci yaridaki oyunumuz Bank Asyayi bile hak ettirmez. Onun icin daha dikkatli ve motiveli oynayip, taktiksel hamleleri cok daha iyi kullanmayi ögrenmeliyiz. Mersinde kontratak futbolu oynayan bir takim, onlara sert bir mücadele ve cok dar alanlar sunmamiz lazim. Eneramo formunu geri bulursa bundan endisem yok. Sonucta ben kimseye kizmiyorum. Ne hocamiza, ne gecen haftalarin kahramani olan Atilla'ya. Mersin karsisinda hatalarin telaffüsü mümkün. Istekli bir Sivasspor kesinlikle galib gelecek güctedir. |
hayatımda ilk defa yapılan bir ankette rakip takıma oy verdim çünkü artık güvenmiyorum ben bu takıma, bu hocaya...
|
Bu maçı kaybediceğimizi düşünmüyorum kayseri maçında farklı malup olsakda telafi edicektir oyuncular bu maçta
|
[B]mersin zor takim ama biz daha zoruz ben skor tahmini yapmak istemiyorum yapinca tesi cikiyor onun icin sadece takimimiza sonuna kadar guveniyorum kadromuz super [/B]
|
Bu maçta Uğur,M.Nas,Navratil ve Pedriel'in yerine Kerim,Murat Akça,Kıvanç ve Eneramo fiziken ve kafa olarak hazırlarsa ,Rıza hocanın bu futbolcalara ilk 11'de şans verebileceğini düşünüyorum. Bu futbolcularımız formda oldukları zaman, takımımıza dinamizim ve güç katacaklarına takımımıza kademe atlatacaklarından adım gibi eminim. Evimizdeki maçta geriye düşsek bile Hocamıza ve Futbolcularımıza tepki vermemeliyiz. Kulübümüz zor bir dönemden geçiyor, bunu düşünerek hemen hocayı istifaya çağırmanın doğru bir düşünce olduğunu düşünmüyorum. Rıza hoca daha Murat Akça,Kerim,Kıvanç ve Faty gibi önemli oyunculardan hemen hemen hiç faydalanamadığınıda düşünerek desteğe devam edelim. Çok üzüntü verici,sinir bozucu bir mağlubiyet aldık. İnşallah böyle bir mağlubiyet daha almayız. Mersin maçını Bursa maçında ki gibi hırslı, mücadeleci ve inançlı bir futbolla kazanacağımızı düşünüyorum.
|
[QUOTE=Morten58;748155]Sivassporumuz iyi bir Takim bunu Kayseri macindan önce de söyledim.
Simdi farkli yenildik diye Sivasspor kötü Takim degil ve elestirmeye ve Riza Hoca'ya suc atma vakti degil , Takima Destek Zamani. Bugün M.United'da farkli yenildi 6-1 M. Citiye karsi yenildiler simdi onlar kötü mü Takim? Neyse Kayseri macini unutup sadece ders cikarip Mersin'e karsi konsantre olmamis gerek. Riza Hocamiz a destek olmamiz arkasinda durmamiz lazim! Sivassporumuz kendi sahasinda Allah'inda izniyle Mersin Idman Yurdu'na karsi Galib gelecegine inaniyorum.[/QUOTE] sivasspor,la manchester united karsilastirilamaz lider bir takim,a bu kez 6-1 yenilmis olabilir buda normal ama m.united herzaman zirveye oynayan bir takim biz 6-2,lik skorla ve diger maclar,da puan toplayamaz,sak batma,ya aday bir takim oluruz |
Murat Akca sakatmi arkadaslar ? Sakat degilse niye oynamiyor cok saglam oyuncu kendisi hoca eger sakat dglde oynatmiyosa bu hoca hic bsy bilmiyor Sivassporda en begendigim oyuncu Murat Akcadir Benim.
Mersin Macina gelirsek skor soyluyemem isimiz cok zor olacak o macda. Hata bu mersin maci kaderimizi belirliyecek altami olacagiz yoksa ortalardami olacagiz diye Allah yardimcimiz Olsun . |
deplasman maçların da hezımetler'e alışın artık,rıza hocanın kapasıtesı bu kadar,sahamızda bır sekılde her macı alacak gucteyız,mersın'ı yenerız
|
Ve Ozelikle Sivasdaki Taraftarimizlardan Bir istegim var . taraftarlarimiz ltfn bayraklarla gelsin turk bayraklariyla eger bu siteden maca gidecek olan varsa turk bayragila gitsin esine dostuna soylesin stadimiz ay yildizli bayraklarla donatilsin ve tabikide Tepkimizi Gosterelim Bu Hainlere Serefsizlere!!!!
Unutmayin Ki o Sehitlerimiz Askerlerimiz Biz Rahat gezelim diye Rahat uyuyalim Diye BU VATAN ICIN CANLARINI VERDILER . Bizde O Sehitlerimizi Unutmayalim Ve 4eylule Turk Bayraklariyla Gelelim ltfn . tskler Yigidolar |
ne kadar farklı yenilsekte ben takımımızdan memnunum sonuçta düne kadar 4 maçtır yenilmeyen bir takındık 1 maç yenildik şimdi tekrar galip gelme zamanı hep destek tam destek sonuna kadar sivasspor bu maç zorlu geçecek fakat yeneceğiz futbolcular kendilerini ispatlamak için taraftarın sevgisini tekrar kazanabilmek için canla başla oynayacaklar sonuç bizim açımızdan harika olacak inşallah
|
[I]Mersin İdman Yurdu gerçekten güzel oynuyor.Bizim ne Mersin`e nede başka takımlara evimizde puan vermememiz lazım.
BOUN abimizinde dediği gibi,gerçi her rakip zor bu lige baktığımızda.Ancak Mersin İdman Yurdu,yapacağımız diğer maçlara göre daha kolay maç gibi gözüküyor.inşALLAH 3 puanı alırız,hayırlısı olsun..[/I] |
Ben takıma güveniyorum.kayseri de beklenmedik farklı mağlubiyetler alınsa da takımın galibiyet taraftarı değil mağlubiyette de taraftarıyım.M.İ.Y. maçına gidecem.maçı da alacağız.Kayseriden fark yememizde ilk dakıkalrda hakemın verdiği yanlış penaltı kararı etkili oldu.oyuncular ilk dakıka da yenık duruma düşmekten dolayı özgüvenleirni ve moralarini kaybetti.kayseri de bu imkanı değerlendirdi, adamlar da fair play ruhu yok ne kadar çok gol atsak kar dediler saldırdılar,E.şehir amçında 9 kişi kaldık 4 gol yedik ama onlar kayseri kadar saldrımadı bize.bu keyseri ile ikinci yarı burda maçımız olacak umarım o mağlubıyetın farklı telafısını yaparız.
|
[B][I]3 puan almak mecburiyetinde/zorunda olduğumuz bir karşılaşmanın daha arefesindeyiz. Dönüm noktasındayız, zira peşpeşe zor karşılaşmalar bizi bekliyor.
3 puan alınması için futbolcular üzerinde ne yapılması gerekiyorsa o bir an önce yapılıp hezimeti unutmalıyız. Aksi halde, puan kaybı bize tehlike çanları çaldırır ki bunu aklmızın ucundan dahi geçirmek istemeyiz.[/I][/B] |
mersin kadro kalitesi itibariyle bizden daha güçlü bir takım. üç ihtimalli bir maç olur..bu maçta en büyük kozumuz taraftarımız olacaktır. şayet takımımımıza gereken desteği verirlerse maçı alırız.
ayrıca ileriki haftalarda 4 büyüklerle oynayacağımız maçlarda da takımımızın kapasitesinin üstünde oynayarak puanlar alacağını tahmin ediyorum. yeterki her yenilgi sonrası taraftarımızdan çatlak sesler çıkmasın. |
[B]Avantaj[/B]:
Mersin bir gün daha az dinlenecek ve deplesmana gelecek [B]Desavantaj[/B]: 6-2 lik hezimet Nobre'nin bu maca yetismesi. M.I.Y - BJK macindan puan ya da puanlar cikartmasi. |
18:30 Sivasspor-Mersin İ.Yurdu: Hüseyin Göçek
|
Hep böyle yorumlar yapılıyor duygusal.. duygusal.. duygusal.. Biraz objektif baktığımızda Mersin İdman Yurdu'nun bu maçın favorisi olduğunu rahatlıkla göreceğiz bu defansla Mersini durdurmak imkansız.. Mersin alır skor tahminim 0-2 hemen başlamayın sen sivaslımısın sivassporlumusun diye evet sivaslı ve sivassporluyum ama Gerçekler bu !
|
[QUOTE=Morten58;748155]Sivassporumuz iyi bir Takim bunu Kayseri macindan önce de söyledim.
Simdi farkli yenildik diye Sivasspor kötü Takim degil ve elestirmeye ve Riza Hoca'ya suc atma vakti degil , Takima Destek Zamani. Bugün M.United'da farkli yenildi 6-1 M. Citiye karsi yenildiler simdi onlar kötü mü Takim? Neyse Kayseri macini unutup sadece ders cikarip Mersin'e karsi konsantre olmamis gerek. Riza Hocamiz a destek olmamiz arkasinda durmamiz lazim! Sivassporumuz kendi sahasinda Allah'inda izniyle Mersin Idman Yurdu'na karsi Galib gelecegine inaniyorum.[/QUOTE] Ne güzel yazmışsın.bursa bizden 3 tane yedi,bursa kötü takım mı?bursa taraftarı bizim maçtan sonra ertuğrul hocayı istifaya mı çağırdı?dünden beri mağlubiyete mi üzülecez böyle felaket tablosu çizenlere mi şaştık kaldık.süper lig bu sene böyle devam edecek bilmemiz lazım;kimin kime ne yapacağı belli değil.perşembe mersini 4leriz inş. herşey yoluna girer.müslümana yeis haramdır hatılatırım. |
bana kizacaksiniz belki ama gerçekci olmak gerkekirse ben size kendinizi kandirmayin derim malesef yenilecegiz :( ama gonul ister ki yeniden aydinlik ola insallah kazaniriz
|
Bu macta cok dikatli olmaliyiz nobre ve beto cok tehlikeli ikili valla sivaspor her takimi yenecek gücteyiz defans hala yatmazsa maci cok rahat kazaniriz kirmizi beyaz sampiyon sivasspor.
|
aynı kadroyla çıkarsak 3de yerız 5 de ! bu macdan en az 1 puan çıkarmamız şart ... bu mactan sonra bjk deplasmanı . ardından fb gelıyor bu 2 mactan puan çıkartamayacağız ... acı ama gerçek bu ... kabul etmek istemeyenler olabilir ... 11. hafta gençlerbirliğinde 3 puan şart .... daha sonra gs deplasmanı ve ts gelıyor ... bu sene küme düşmezsek çok iyi :S devre arası transferlerle durumu toparlarız anca
|
oyuncularımız kötü değil ama kondisyon yok, istikrar yok, istek yok, ilk 11 'imiz bile yok süper lig'te ayağa pas yapmadan, doldur boşalt yapmakla maç kazanılmaz, şişirdiğimizin topların ancak %2'si bizim oyuncularda kalıyor ama biz hala bu felsefeden vazgeçmedik her maça gidiyom artık bi seyir zevki görmek istiyom takımımızın her zaman arkasındayız ama bu gerçekler göz ardı edilemez. mersin zor takım işimiz çok zor gönlüm tabiki galibiyetten yana gerçekçi olmak gerekirse ben beraberlik iyi diyorum
|
Ben bugün Mersin-Besiktas macinin uzun özetine bakdim.
Öncelikle Besiktasin Kalacisi Cenk cok müthis toplar cikardi acaba Mersin Besiktas oynadigi gibi bize oynarsa ne yapmaliyiz gercekten güzel Kadrolarida var yeni Takim olsada. Yani Sivasspor ve Hocamiz Mersin-Bjk macini izlesinler özetini ve nasil bir Oyun tarsi ve nasil oynacaklarini Riza Hocamiz hepsini aktarmasi lazim. Bizim tek avantajimiz tabiki yine Sivassporlu Taraftarlar olacaktir. Mersin 17 transfer yapmis bunlardan 8-10 cok önemli Oyuncular. Ben Yahia, Wissem,Márcio Nobre,Beto,André Moritz, ve Sivassporun eski Silahlarindan Kamanan. Bu Oyunculari dikkat etmemiz gerek ucuz ve iyi bir Kadro kurmus Mersin Idman Yurdu,bizim ikinci avantajimiz su olabilir daha genc Takimiz Mersine göre ama en büyük Dezavantajimiz ise bizim 2 iyi Forvetimiz var onlarin 4 tane taninan Forvetleri var. Ama ben bunlara ragmen Sivassporumuzun Galib gelecegini yürekten inaniyorum eger Bursaya karsi inancimiz ve ruhumuz ile oynarsa Sivassporum ozaman Problem olacagini sanmiyorum. |
[B]faty bu maçta yok..stoperde hayrettin olacak ve stoperlerimiz mersinin hücum hattı özellikle nobre karşısında nasıl mücadele edecek merak ediyorum..Umarım bu maçı kazanıp kayseri tramvasını atlatırız [/B]
|
[QUOTE=KaanK;748447][B]faty bu maçta yok..stoperde hayrettin olacak ve stoperlerimiz mersinin hücum hattı özellikle nobre karşısında nasıl mücadele edecek merak ediyorum..Umarım bu maçı kazanıp kayseri tramvasını atlatırız [/B][/QUOTE]
Niyeki Mahmuz Boz varya bildigim kadariyla suan bir Problemi yok veya Murat Akca. Faty'den de süpelendim ama belkide Riza Hoca Faty sakat olmadigi halde sakat oludugunu söylerek bir Sitem yapmis olabilir yada Besiktas macini sakliyacak. |
Mahmut boz olabilir muhtemelen haklısın...murat akça henüz hazır değil.Ayrıca İnşallah hoca pedrieli sağ açık oynatma hayalinden vazgeçer bu maçta
|
[B]demedi demeyin maçtan sonra gene yazacam buraya mersin sivası yener sivas top oynamıyor beylerrr görün artık görünnnn:D[/B]
|
Ofya 18.30 Sivasspor-Mersin İy (C) ama malesef Ligtv Yayin 3 Veriyor bizim icin kötü oldu.
|
[B]SİVASPOR MAÇI KAFİLE PROGRAMI[/B]
Takımımız Spor Toto Süper Liginde oynayacağı 8. hafta maçı için yarın sabah 10:00'da karayolu ile Sivas'a hareket edecek. Maçın oynanacağı perşembe akşamı yine karayolu ile Mersin'e dönecek olan kafilede Hakan Arıkan dışında eksik futbolcu bulunmuyor. [B][url]http://www.mersinidmanyurdu.com.tr[/url][/B] Ayrica Mersin'in iki oyucucusu dogum günü kutlanmis ama neseli degiler. [url]http://www.mersinidmanyurdu.com.tr/detail.aspx?id=3933[/url] |
Sivasspor’un özellikle son oynadığı maçta gördüğü iki sarı kart Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ı çileden çıkardı. Çok basit kart gördüklerini belirten Çalımbay’ın “ Bu haftaya çok gereksiz kartlar gördük. Kayseri maçında iki sarı kart gördük,ikiside lüzumsuz.” diyerek futbolcularını uyardığı belirtildi.
Kayseri maçında topu kaptıran Hayrettin ve Faty daha sonra yaptıkları hareket nedeniyle kart görmüşlerdi. |
3-1 yeneriz o tek golü ise yine penaltıdan yeriz
|
Takımda dengesizlik hatsafada.Bi maç çok iyi diğer maç çok kötü oynuyolar.Yeneriz heralde
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:31. |