SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Faty'den Kötü Haber (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33334)

SivasSpor.Com 19.12.2011 21:59

Faty'den Kötü Haber

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=33990&token=18168][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33990&token=18168[/img][/url]
21 Ocak - 14 Şubat arasında oynanacak olan Afrika Kupasına katılacak Olan Faty 2. yarının büyük bir kısmında Sivasspor forması giyemeyecek.

Sezon başında Fransa'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlığı nedeniyle yeni yeni form tutan Jacques Faty Senegal forması altında Afrika kupasında boy gösterecek. Faty'den uzun süre yararlanamayacak olan Sivassporumuzda gözler Diallo'ya çevrildi.

Sivasspor.Com

kiNgSiZe58 19.12.2011 22:01

Cevap: Faty'den Kötü Haber

Faty cok yetenekl bir futbolcu. Bizde yeni form tutmustu.. Insallah Afrika kupalsinda daha fazla tecrübe edinir ve sakatlanmadan geri dön'er!

saygilar,
kingsize58

eyupkocak 19.12.2011 22:10

daha yeni faydalanacaktık kötü oldu ......

infial§ 19.12.2011 22:10

sakatlık sandım aksam aksam moralımız bozulacak tı.

34orhan58 19.12.2011 22:24

diaalo unutulmasın bence bu takımda sakatlığı çokda olsa yürekten oynayan ve benim yürekten oynadığı için çok sevdğim bi topçu aynı şekilde maşaallah murat akçamız var merak etmeyin savunmamızda sıkıntı olmaz ama takviye şart savunmanın önüne bence

58MUAMMER58 19.12.2011 22:27

aman tek kötü haber bu olsun bende sakatlandı sandım adam takıma yeni yeni alışıyor sakatlıktan çıktı yeni yeni form tutuyordu inşallah sakatlanmadan döner kendisine afrika kupasında başarılar dilerim

4eylül 19.12.2011 22:29

büyük bir ihtimalle samsun maçından sonra gönderileceklerin başında diallo geliyor

hasanim58 19.12.2011 23:59

son macta güzel ısler yaptı faty ıns donünce daha faydalı olacaktır takıma

58akif34 20.12.2011 07:28

hayırlısı ile gitsin kupayı alsın geri gelsin inşallah sakatlanmadan döner

ünisivas 20.12.2011 07:32

tecrübe kazanması daha iyi olacaktır. seneye bomba gibi başlayacakdır

Besyo_cu 20.12.2011 07:50

[B]Adam 28 yaşında neyin tecrübesini yaşayacak, takımda oynamadıktan sonra sakat olsa ne olur Milli takımda olsa ne olur sonuçta Sivasspor adına forma giyemeyecek.

Faty bu yaşına kadar 10 kere milli olmamış, hemde Fransa'da ortalama her sozan 40 maç ortalaması ile oynayan bir oyuncu için bu rakam Senegal gibi bir ülke için çok düşük. Çoğu maçta gerek sakatlığı gerekse Murat AKÇA'nın yükselen formu nedeniyle oynayamadğı Sivasspor'da Milli takıma çağrılmasıda ayrı bir olay.

Hayrettin'in sakatlığında Faty sol kanatta da oynayabilirdi, Faty 2. yarıda ortalama 6 - 7 maç kaçıracak, hayrettinde en az 3 ay yok, Diallo'dan da artık hayır gelmez anlaşılan sağ bekten sonra bir tanede gerektiğinde sol bek te oynayabilen bir stoper transfer edilecek.[/B]

FANATIK YIGIDO 20.12.2011 08:48

fatynin yerini diallo dolduracaksa sorun olmaz

nightmare58 20.12.2011 09:18

Sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum, Navratil & Murat Akça ikilisi gayet iyi zaten, Diallo da düzelirse sıkıntımız hiç kalmaz, bence en büyük sorunumuz kale şu an için!

yerliturkuaz 20.12.2011 09:30

[B]Kalitesini yeni yeni göstermeye başlamıştı. Anlaşılan bu sezon Faty'den yeterince faydalanamayacağız. Bu sene olmaz ise önümüzde ki sezonlar da onun tecrübesinden fazlası ile faydalanacağımıza inanıyorum. Sivas için çok önemli bir oyuncu....[/B]

fatih585858 20.12.2011 13:46

Rıza hoca kadar şanssız bir hoca görmedim arkadaş! İddaanamesi,hakem hataları ve sakatlıklara rağmen ve bu kadar talihsizliğe rağmen geçmiş iki sezondan daha çok puan topladı. Bence ilk yarının en başarılı hocası Rıza Çalımbay'dır. Diallo bu kadar ağır bir sakatlıktan sonra Faty gibi rakibi karşılamada iyi bir futbolcunun yerine doldurması çok zor. Bir gerçekte devre arasında alınacak bir futbolcu takıma alışıpta ne kadar katkı sağlayacak o da bir muamma.

canimsivas58 20.12.2011 14:31

insallah diallo iyilesir
bu adam süper oyuncu.. o hizli tren turnuvada mersine karsi sakatlanmadan önce süper oynuyordu

DoomsDay58 20.12.2011 16:17

1 ay bile değil okadar sorun olacağını sanmıyorum Murat ve düzelirse Diallo var

58 SiVaSıM 58 20.12.2011 16:47

keşke almasaydık bu adamı her hafta bişeyi çıkıyor bu ne ya

poolat58 20.12.2011 17:05

yav böyle saçma şey mi olur parasını maaşını ver adam maç oynamasın. bize kardeşim afrika kupası varsa bunun bedelini yine biz ödüyoz işe bak yaa. adam daha yeni yeni düzeldi.

serkan_ozcan58 20.12.2011 18:28

inşallah diallo geri döner sakatlığı hakkında bilgisi olan var mı ikinci yarı yetişirse en büyük transferimiz o olur korcanda devre arasında çok çalışır eksiğini kapatırsa kaleyi milan borjana bırakmaz

HALIL 20.12.2011 18:58

senegal fazla iddiali bir takim degil açikcasi ilk turlarda elenirler gibime geliyor
bu arada haberi duyunca bende açikcasi korktum yine sakatlandi zanettim
gozlerim simdiden mamadou diallo'yu ariyor !

Kibrisli 20.12.2011 19:35

Zaten çok gol yiyorduk değişen birşey olmayacak bence:D En geç 2. Yarıdaki Fenerbahçe Maçında gelir ki final ya da yarı final oynarlarsa ki Senegal'in Afrika Uluslar Kupasında önemli bir takım olduğunu düşünürsek öyle olur en kötü maçlarını çıkarırlarsa Çeyrek Final Oynarlar o da bir önceki haftaki Beşiktaş maçına denk gelir hatta belki Mersin Maçına bile yetişebilir. Bu kupa çok prestijli bir kupa, Muhsin Ertuğral Kongo'yu elemelerde sonuncu olarak alıp çeyrek finale kadar çıkartmıştı ki ondan sonra dünyaca tanınmıştı. Faty'nin de adı dünyaca bilinen bir isim, prestiji için önemli bir turnuva umarım çok iyi işler çıkartır ve takımımız için de iyi olur.
Bu arada Faty en az 3 maç daha oynar turnuvadan önce turnuva sırasında da en az 7 maç olmaz

engin2609 20.12.2011 19:57

[B]diallonun donmesi faty unuttturur ayrıca murat akça gibi bir oyuncumuz daha var.[/B]

MaXiMuM 20.12.2011 20:09

[B]Faty en fazla 3 maç bizimle olmaz. Çünkü Senegal ilk turda veda eder turnuvaya. Onun yokluğunda Murat Akça'ya güveniyorum ben. Ayrıca bakarsınız turnuvada şansı da yaver giderse iyi bir piyasa yapar, neden olmasın ? [/B]

münihliyigido58 20.12.2011 20:53

allahtan nijerya ve eneramo turnuvaya katilmiyacak. eneramonun opsiyonu yok bizde.

Kibrisli 20.12.2011 22:45

[QUOTE=MaXiMuM;756998][B]Faty en fazla 3 maç bizimle olmaz. Çünkü Senegal ilk turda veda eder turnuvaya. Onun yokluğunda Murat Akça'ya güveniyorum ben. Ayrıca bakarsınız turnuvada şansı da yaver giderse iyi bir piyasa yapar, neden olmasın ? [/B][/QUOTE]

Ya arkadaşlar neye göre ilk turda elenir diyorsunuz. Senegel'in grubunu namalup lider bitirdiğini biliyor musunuz? Ki grubunda Kamerun vardı...Turnuvadaki grubunu biliyor musunuz da 3 maç diyorsunuz hemen elenir diyorsunuz. Yorum yaparken biraz araştırın. Libya var grubunda adamların katılmama ihtimali bile var, Ekvatoral Gine diye bir takım var önceden duyanınız var mı? Bir de Zambiya var en iyi oyuncuları 2007'de Bursa'da oynayan Mbesuma düşünün yani. Bir de Sengal'e bakalım mı kadrosuna?

Mame Biram Diouf, Souleymane Diawara, Mamadou Niang,Issiar Dia sadece bir kaçı ki bu takımda oyuncumuz ilk 11 oyuncusu ne mutlu ki...

yiğidobaytar58 21.12.2011 03:03

[B]murat akça ya ALLAH sakatlık vermesin , şu tecrübesizliğini de atsın , zaten faty e forma yüzü göstermez...[/B]

münihli_58 29.12.2011 17:11

africa cup'da izleyecegim ve tutacagim takim belli oldu :D

infial§ 29.12.2011 18:56

diallo gonderilecek futbolcular arasında değil mı¿

sivas_5201 05.01.2012 23:08

sanssizlik, ama bir oyuncu transfer edilirken butun faktorler gozonune aliniyordur, supriz olmamistir riza hocaya bence, iyi bir alternatif bulacaktir...

YÖRÜKOĞLU 05.01.2012 23:49

[QUOTE=4eylül;756806]büyük bir ihtimalle samsun maçından sonra gönderileceklerin başında diallo geliyor[/QUOTE]

diallo bu sezon gorderilmez seneye ne olur bilemem.cunku defans bolgesinde oyuncu acıgımız var onun icinde alt yapıdan stoper cıkartıldı a takıma.

Besyo_cu 22.01.2012 10:32

[B]Senegal'in Zambiya'ya 2 -1 yenildiği maçta Faty 18 kişilik kadroda yer almasına rağmen, karşılaşmada süre alamadı.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:00.